A fost ales regizorul lui X-Men: Dark Phoenix. Villain-ul va fi Jessica Chastain

de Cristina Grigore în 15 Iun 2017
Filmul va începe producţia la sfârşitul lunii iunie, în Montreal

Saga X-Men se extinde pe marele ecran cu povestea centrată pe Dark Phoenix, personaj al benzilor desenate cu acelaşi nume, ce o au în prim-plan pe Jean Grey într-o nouă şi extrem de puternică versiune a sa.

La cârma peliculei a fost confirmat Simon Kinberg, cel care a colaborat la scenariul lui X-Men: The Last Stand şi X-Men: Days of Future Past. Tot el se va ocupa şi de povestea din X-Men: Apocalypse. Filmările vor începe la sfârşitul lunii iunie şi vor dura până în octombrie, în Montreal.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, în rolul central negativ, cel al Lilandrei Neramani, prinţesa Imperiului Shi’ar – o rasă umanoidă ce posedă caracteristici şi abilităţi asemănătoare păsărilor - o vom putea vedea pe Jessica Chastain.

În benzile desenate, Lilandra a fost căsătorită cu Profesorul Xavier şi este un element important al intrigii din Dark Phoenix – ea este lidera grupului ce trebuie să o prindă şi să o execute pe Dark Phoenix (Jean Grey, jucată de Sophie Turner). În benzile desenate, Grey, transformată în puternica entitate ce a primit numele Dark Phoenix, a pierdut controlul puterilor sale şi a devenit o ameninţare pentru întregul univers. 

Vor reveni în rolurile mutanţilor X-Men: Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclop), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), dar şi James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto).

Exploreaza subiecte similare:

Jessica Chastain, X-Men: The Last Stand, X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse, Simon Kinberg, Sophie Turner, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback