A doua parte a sezonului 3 al „Fear The Walking Dead”, din 10 septembrie, la AMC

de Cinemagia în 11 Iul 2017
„Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA și este o producție AMC Studios

Serialul original marca AMC „Fear the Walking Dead” va reveni cu a doua parte a sezonului 3 pe 10 septembrie, la ora 04:00, ora României. A doua jumătate a acestei serii va fi compusă din 8 episoade. „Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA și este o producție AMC Studios, avându-i drept producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert.

În a doua jumătate a sezonului 3 din „Fear the Walking Dead”, familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde miliția locală este decimată, resursele se împuținează, iar zombi strâng rândurile. La sud, Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand (Colman Domingo) este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

Rămâneți la curent cu noutățile despre noile episoade din serialul original marca AMC „Fear the Walking Dead” pe https://www.facebook.com/amctvro/.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile). 

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și posturi populare locale. Pentru mai multe informații, accesați: www.amcnetworks.com/amcni.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
YulianHD pe 15 iulie 2017 17:03
De cand au "scapat"de actorii care habar n-aveau de ei serialul prinde culoare , constructia personajelor este excelenta si bine gandita si chiar te face sa vrei sa vezi urmatorul episod , pacat ca au deja aceasta "pauza"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells