A ajuns doar piele şi os! Matthew McConaughey este atât de slab încât abia se mai poate deplasa

de Cristina Grigore în 10 Oct 2012
A ajuns doar piele şi os! Matthew McConaughey este atât de slab încât abia se mai poate deplasa

Transformarea spectaculoasă a lui Matthew McConaughey a şocat Hollywood-ul. După ce în urmă cu o lună şi jumătate apărea schimbat în faţa camerelor de luat vederi, fără muşchii şi tonusul de invidiat din ultimul său film, Magic Mike, actorul pare că este acum numai piele şi os. Extrem de slăbit şi de tras la faţă, el a fost fotografiat recent alături de câţiva dintre membrii familiei, sprijinit de umărul mamei sale pentru a se putea deplasa.

Dacă în luna iulie declara la emisiunea lui Larry King că mai are de pierdut încă şapte kilograme, pe lângă cele şase date deja jos, înfăţişarea de acum a lui McConaughey este îngrijorătoare. Partitura sa din The Dallas Buyer's Club îi solicită însă acest efort, el urmând să aducă pe marele ecran povestea adevărată a lui Ron Woodruff, un bărbat bolnav de SIDA care a experimentat, pentru a se menţine în viaţă, mai toate tratamentele existente la acea vreme – jumătatea anilor ’80.

Deşi transformarea acorului este dramatică, ea nu se compară totuşi cu extrema atinsă de Christian Bale pentru rolul din The Machinist. Fostul Batman a pierdut atunci aproape 30 de kg. The Dallas Buyer’s Club a început filmările în luna septembrie şi urmează să fie lansat anul viitor, la o dată ce urmează să fie anunţată.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 octombrie 2012 14:09
Asta este: sacrificiul (pentru ca asta este, chiar dak pe bani) facut de Christian Bale pentru rolul din THE MACHINIST este uimitor. Asta demonstreaza cum inteleg unii actori sa isi faca munca. Respect pentru ambii actori.
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:25
doamne, dar nu este deloc sanatos!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells