50 de fete în colivii. Lansare inedită de film în România

de Gloria Sauciuc în 20 Nov 2011
50 de fete în colivii. Lansare inedită de film în România

Dacă bobul nu moare, un film de Sinişa Dragin,  în cinematografele de la noi din 18 noiembrie, a avut sâmbătă o promovare inedită. Începând cu ora 13, 50 de tinere au defilat în centrul Capitalei îmbrăcate în rochii-colivii şi voal alb pe cap, arborând o expresie tristă.

Marşul celor 50 de fete, toate studente la Facultatea de Psihologie şi Asistenţă Socială, a fost - pe de o parte - un gest de atenţionare faţă de traficul de persoane, iar - pe de altă parte - simbolizează drama eroinei din Dacă bobul nu moare - care, pângărită fiind, alege să se sinucidă în rochia de mireasă.

"Persoanele traficate sunt precum păsările prinse în colivii, ce pot fi eliberate de un om cu suflet bun!", se explică pe pagina de facebook a filmului. De altfel, unul dintre teaserele filmului poartă numele "Marşul coliviilor".

„Dacă bobul nu moare", în regia lui Sinişa Dragin, este povestea tragică a doi taţi - un român, care-şi caută fiica forţată să se prostitueze în Kosovo, şi un sârb, care încearcă să descopere cadavrul fiului său, omorât într-un accident în România. Luni, 21 noiembrie, la cinema Studio, filmul va avea lansarea de gală.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 noiembrie 2011 16:42
a fost o tentativa amuzanta . vom vedea la box-office daca incercarea lor a avut succes .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells