2012: top trailere mai tari ca filmele

de Gloria Sauciuc în 18 Dec 2012

Indiferent de nota pe care am acordat-o până la urmă filmelor, aceste trailere ale lor au marcat, pur şi simplu, anul 2012. Surprinzătoare, captivante, memorabile. Au creat aşteptări enorme pentru filmul pe care l-au promovat. Au concentrat stilul, energia, estetica a ceea ce putea să fie mai bun la filmul pe care l-au anticipat.

Iată la care ne-am gândit, mai jos.

Afișează:
1 din 6

Cosmopolis, regia David Cronenberg, cu Robert Pattinson

În România a rulat în cadrul Festivalului Les Films de Cannes à Bucarest

Neoane hipnotizante. O voce rece, egală din off (cea a lui Robert Pattinson) care spune că vrea mai mult, care cere să se apese trăgaciul. Apoi este enunţată una dintre cele mai puternice fraze spuse la cinema anul acesta: "Arată-mi ceva ce nu ştiu". Un trailer violent, surescitant, ce-şi face treaba pentru filmul pe care îl promovează, ce - din păcate - a fost unul dintre decepţiile anului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 18 decembrie 2012 11:35
Mda, oricum m-au convins toate...
giulian21 pe 18 decembrie 2012 11:55
Incep prin a-mi cere scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni.Dar eu fratilor, nu stiu ce filme a-ti vazut voi,nu inteleg titlul articolului esta, cum puteti spune ca filme ca The Dark Knight Rises ( nu sunt mare fan) si Prometheus au fost niste esecuri din doar privind un trailer. Toate aceste filme au fost, sunt si vor ramane Superbe!
Bayard pe 18 decembrie 2012 11:56
au zis doar mai bune
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2012 12:43
in mare parte si filmele au convins. in schimb, nu am vazut teaserul la "Bel Ami", filmul fiind sub asteptari...
cosmin742000 pe 18 decembrie 2012 14:24
Eu nu ma iau niciodata dupa un trailer si rareori ma uit la vreunul . Sunt licentiat in marketing si stiu ca reclama e facuta cu UNICUL scop de a ii prosti pe prosti. Nu exista in lumea asta o reclama care sa corespunda cu produsul.In cazul filmelor e mult mai usor pt ca si masa de prosti consumatori e mult mai larga , iar cu un trailer bine facut se poate foarte usor pacali oricine , deci nu numai prostii. Am patit-o si eu cu trailerul la filmul 2012 , dar mie mi s-a intamplat foarte rar.Ziceti-mi si mie un blockbuster la care trailerul sa fi fost mai slab decat filmul?Asa ceva nu exista pentru ca asta e definitia blockbusterului.:))
Bayard pe 18 decembrie 2012 15:58
AI dreptate, in ce priveste filmele despre care stii ceva, de care ai auzit ca o sa se lanseze.... dar merita sa te uiti la trailere in cazul filmelor care nu iti spun nimic si pe care automat nici nu te-ai gandi sa le vezi. Nu poti stii ce nestemate gasesti :)
Chelbos pe 18 decembrie 2012 20:44
cosmin are foarte mare dreptate aici
Apache95 pe 18 decembrie 2012 18:31
Cea mai mare prostie este sa judeci un film numai dupa un trailer .
Acesta poate fi inselator si provoca o mare dezamagire.

S-Sorin pe 18 decembrie 2012 19:12
De acord !
Macabru pe 18 decembrie 2012 18:58
La "The Dark Knight Raises" a fost mai bun trailerul decat filmul ? :O Voi ganditi inainte sa scrieti un articol ?
Romanul_Ionut pe 18 decembrie 2012 19:40
Filmul(intregul) e mai prejos decat partile?

Chiar nu cred ca "The Dark Knight Rises", "Prometheus" si "Skyfall" au promis mai mult decat au livrat toate trei fiin filme exceptionale.

Titlul acestui articol promite mult mai mult decat livreaza!

Chelbos pe 18 decembrie 2012 20:43
in ultima vreme de cele mai multe ori filmele proaste au trailere foarte bune :(
nicolas84 pe 18 decembrie 2012 22:07
Cred ca orice om cu mai mult de un neuron poate fi de acord ca in cazul "Ridicarii Cavalerului Negru" ati dat-o in bara cu brio. Cu toate ca filmul SA ZICEM ca nu s-a ridicat la nivelul partii a 2a (si asta mai mult prin prisma amintirii Jokerului fenomenal facut de Ledger may he rest in peace), a fost TOTUSI un film bun spre foarte bun care a completat f. bine o trilogie iar singurele mele "plangeri" ar fi ca a fost o idee mai plin de clisee si poate era timpul ca Hollywoodul sa isi sacrifice un erou cu adevarat pt a lasa loc LEGENDEI(mi s-ar fi parut mai fain dar au fost lasi la faza asta). Luand aceste 2 puncte in considerare eu unul tot l-am gasit a fi un film BINE FACUT si chiar nu a avut un trailer mai bun sau Doamne fereste, inselator.
Voi, ca niste isteti ce sunteti, veniti iar cu un pseudo-articol d'asta si scrieti in titlu clar "trailere mai tari ca filmele" iar in secunda doi la slide-ul cu al nostru Cavaler Negru va si dati cu tezla in COAste admitand ca de fapt trailerul e bun DAR e si filmul bun deci...deci sunteti pe langa.
SFAT: Altadata cand mai faceti "topuri" sanchi, fiti concisi si FITI LA OBIECT, iar mai presus de toate VENITI CU ARGUMENTE. Daca lipsesc argumentele sau si mai grav, ajungeti sa va contraziceti premiza chiar voi in interiorul "atico-topului", MAI BINE NU VA APUCATI DE TASTAT FRATILOR.

giulian21 pe 18 decembrie 2012 22:50
am zis eu ca topicu e degeaba !!!
Nicottine pe 19 decembrie 2012 00:13
Gloria draga, lasa-te de meserie! inteleg ca e un articol subiectiv, ceea ce nu e toocmai ok, ca nu e site de critica cinematografica, dar macar argumenteaza...
sayo pe 19 decembrie 2012 01:12
chiar nu sunt de accord cu articolul, e doar parerea ta... Cavalerul negru si Skyfall au fost pe masura trailerelor...si nu poti baga in aceeasi oala filmele astea cu filme in care joaca ala dinTwilight
emanuel_xy pe 19 decembrie 2012 02:10
E mai simplu sa te uiti la trailer si atat, acolo sunt toate fazele bune

Gata! Imi chem prietena la un trailer ..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells