2012: cele mai tari personaje

de Ștefan Dobroiu în 20 Dec 2012
2012: cele mai tari personaje

2012 nu a dus lipsă de personaje interesante, iar noi ţi le trecem în revistă cu ajutorul parţial al celor de la Total Film. Ne-am gândit şi răs-gândit ca să descoperim pe cine am invita la o petrecere de Revelion. Unii dintre eroii (sau villain-ii) de mai jos ne-ar putea amuza, alţii apăra, alţii ajuta cu organizarea şi aşa mai departe. Atenţie, dacă nu ai văzut filmele de mai jos poate sari paragrafele dedicate lor: ar putea conţine spoilere!

Care ţi s-a părut cel mai interesant personaj din 2012?

Ted/Ted
Cu greu poţi găsi petrecăreţ mai mare ca Ted în premierele lui 2012. Cu un grup de prostituate în jur şi ţigări de marijuana (sau chiar droguri mai puternice) Ted ar putea fi sufletul distracţiei. Pe noi ne-a vrăjit cu umorul său ireverenţios, dar şi cu legătura indestructibilă dintre el şi John (Mark Wahlberg), adevărată coloană vertebrală a comediei lui Seth MacFarlane. Da, Ted poate foarte uşor întrece măsura, dar pentru o seară de pomină s-ar putea dovedi un partener de nădejde, dacă tot ce te interesează este un dezmăţ total.

David/Prometheus
Bun e un android la casa omului. La cât de eficent este David (Michael Fassbender) şi la câte ştie să facă, poţi să ignori stresul organizării. Doar spune-i cum trebuie să fie aranjat totul, dă-i o listă de cumpărături şi cu siguranţă se va ocupa ca totul să arate perfect şi apoi poţi să-l trimiţi să facă nişte cocteiluri! Este fără îndoială cel mai interesant personaj din Prometheus şi, chiar dacă acest prequel la celebra serie Aliens nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, faptul că David ar putea apărea într-o eventuală continuare ne face să sperăm în continuare!

Silva/Skyfall
Skyfall, cel mai nou film cu James Bond, tocmai a depăşit 300.000 de spectatori în România, ceea ce-l transformă pe Silva (Javier Bardem) în cel mai popular villain al anului 2012. Este expert în informatică şi îl poţi folosi într-o mulţime de feluri. Să descarce ilegal cele mai noi melodii de pe internet sau, dacă n-ai suficiente finanţe ca petrecerea să ţină ca-n poveşti, trei zile şi trei nopţi, să deturneze vreo mie-două de dolari, ca distracţia să poată continua. Silva poate sta de vorbă şi cu ceilalţi invitaţi, doar să nu-l pună păcatul să-şi scoată proteza!

Bane/The Dark Knight Rises
Da, ştim că este unul din villain-ii din finalul trilogiei cu Batman gândite de Christopher Nolan, dar nu ne gândim la altcineva mai potrivit pentru funcţia... de bodyguard şi portar! Nu de alta, dar poate vrea şi Edward Cullen să vină la petrecere, să ne plictisească cu grimasele lui. Sau poate Boris, din Men in Black III. Sau cine ştie ce alt villain sau personaj insipid al lui 2012. Ca petrecerea să rămână petrecere, Bane (Tom Hardy) ar putea sta la uşă, nelăsându-i să intre decât pe invitați. Bineînţeles, demersul este foarte dificil: pentru a-i obţine loialitatea uriaşului Bane va fi nevoie să petreci ceva vreme cu el într-o închisoare indiană...

Hulk/The Avengers
Este protagonistul a două dintre cele mai amuzante şi intense secvenţe de anul acesta, prin urmare refuzăm să-l omitem de pe listă, oricât de periculos ar fi. Va fi nevoie să punem o condiţie: dacă vrea să vină la petrecere în forma carismaticului şi calmului doctor Bruce Banner (Mark Ruffalo), poate sta la un pahar de vin cu noi, înăuntru. Dacă îl preferă pe Hulk, o să-i punem un pahar de limonadă în curtea din spate. Cine ştie, poate face echipă cu Bane la protejarea invitaţilor, în caz că cine ştie ce rasă extraterestră are proasta idee să ne deranjeze chiar în noaptea dintre ani.

Fraţii Meridei/Brave
În forma lor umană sau în... cea mai păroasă, fraţii Meridei cu siguranţă vor umple de bucurie petrecerea cu giumbuşlucurile lor. Nu trebuie decât să îl pui pe Bane să păzească mâncarea şi poţi fi sigur că ţopăielile, chicotele şi farsele îi vor anima pe invitaţi, luându-le gândul de la dureroase „rezoluţii” de Anul Nou, când îţi promiţi că în 2013 îţi schimbi jobul, casa, te trezeşti în fiecare zi la 5 dimineaţa, te laşi de fumat şi aşa mai departe.

Richard Parker/Viaţa lui Pi
Rămânem la regnul animal cu tigrul Richard Parker, văzut aseară, în toată splendoarea, în frumosul Viaţa lui Pi al lui Ang Lee. Regizorul taiwanez s-a folosit de o combinaţie de imagini create pe calculator, tigri reali şi păpuşi mecanice pentru a-l aduce pe ecran pe fiorosul Richard Parker, iar noi ni l-am dori mascota petrecerii. Foarte sătul sau, şi mai bine, uşor vrăjit de cotoroanţa din Brave, ca să fie blând ca o pisicuţă şi să ne lase să-l ciufulim în toate felurile, fără să fie nevoie să-l hrănim sau să-i aducem apă.

Tony Mendez/Argo
Argo este fără îndoială unul dintre cele mai bune filme anului şi chiar îi ţinem pumnii pentru nişte Oscaruri la sfârşitul lui februarie. Pe Tony Mendez, agentul CIA specialist în „exfiltrări” interpretat de Ben Affleck îl invităm la petrecere datorită pasiunii lui pentru whiskey, dar şi din motive strategice. Ce ne facem dacă petrecerea degerenează sau dacă Hulk se strecoară înăuntru şi încearcă să-şi facă un cocteil? Poate nu reuşeşte, se supără şi distruge totul din jur. Atunci vajnicul Mendez o să ne camufleze în vreo echipă de gimnastică ritmică sau vreun grup de colindători cu Capra, ca să nu mai dăm socoteală vecinilor sau proprietarilor localului distrus. Crede-ne pe cuvânt, Tony Mendez este o achiziţie de seamă a petrecerii!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 20 decembrie 2012 10:42
un articol... interesant
dar pe bune, baieti, sa nu-l punti pe DJ Stark la platane? ce-i cu voi?

Chelbos pe 20 decembrie 2012 12:59
cine e dj stark?
stefanbb pe 26 decembrie 2012 02:32
haters gonna hate
xerses pe 20 decembrie 2012 11:17
Mi s-a parut interesant David din Prometheus.
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2012 12:03
Ted, cel mai mortal personaj.
Chelbos pe 20 decembrie 2012 13:00
Bane mi s-a parut cel mai tare.
Bayard pe 20 decembrie 2012 13:48
Alegere grea de tot, dar totusi Hulk!
cosmin742000 pe 20 decembrie 2012 16:03
:))))))))))
Manusa pe 20 decembrie 2012 14:36
Cred ca Ted este cel mai tare, este foarte bun la facut prostii...:)
rizea.alex70 pe 20 decembrie 2012 14:56
Dupa parerea mea Hulk este cel mai tare.
cosmin742000 pe 20 decembrie 2012 16:05
Cum Ted? Ce sa fac cu Ted la revelion ? Eu o vreau pe Mila Kunis:)))))))))))))
Macabru pe 20 decembrie 2012 17:12
Bane !! A jucat formidal Tom Hardy. Ted, e mai mult de caterinca, bautura, droguri si femei. :))
Sapientia pe 20 decembrie 2012 18:04
Bane. De ce? In afara de cele mai bune replici de la Riddick pana acum, Tom Hardy a interpretat rolul imaginat de Chrissy Nolan fantastic.
rayker pe 20 decembrie 2012 18:16
Ted si Bane cei mai tari
wildinthecountry pe 20 decembrie 2012 19:30
Eu
cosmin742000 pe 21 decembrie 2012 01:22
Adjudecat , esti invitatul meu de revelion (ar fi bine totusi daca ai aduce si pe Mila Kunis cu tine :)))
alex998 pe 20 decembrie 2012 22:33
Simcer eu cred ca in top ar fi trebuit sa intre si Smeagol din The Hobbit
FanRadoi pe 21 decembrie 2012 00:58
Bane- Hulk- Ted
legiune pe 21 decembrie 2012 01:05
Bane, The Dark Knight Rises mai degraba vocea, sunt curios daca este cea a actorului si daca da presupun ca a fost modificata pe calculator.
cosmin742000 pe 21 decembrie 2012 01:25
Vad ca multi nu au citit cu atentie articolul , si cred ca e o insiruire de personaje din filmele din 2012 , E vorba despre pe cine am aduce sa petreaca revelionul cu noi dintre aceste personaje ( daca nu vine sfarsitul lumii azi :::)))))))))
miaa pe 21 decembrie 2012 12:01
Trebuie sa fie si Tony Stark!!!
camichu pe 23 decembrie 2012 11:46
vreau sa'l vad pe richard parker ,cartea e fenomenala!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells