11 detalii bine ascunse în trailerul Sezonului 6 al serialului „Urzeala tronurilor”

de Gloria Sauciuc în 19 Mar 2016
O recapitulare a ceea ce știm și a ceea ce nu am observat din prima clipă în trailerele oficiale ale noului sezon

Urzeala tronurilor” revine în aprilie. Dacă l-ați urmărit sezon de sezon, probabil ați văzut deja trailerul sezonului 6. Dar ați zărit armura lui Targaryen? Pe Varys? Sau ați văzut trupul foarte VIU al lui Jon făcând ravagii pe câmpul de luptă?

Iată cele mai mici detalii bine ascunse pe care probabil le-ați ratat prima dată în spectaculosul trailer „Urzeala tronurilor”, scoase la iveală de WhatCulture.com.

 

11. Explozia din Meereen

Probabil că ați văzut explozia, dar ați mai văzut până acum acele uşi? Sunt în scena în care Tyrion și Daenerys fac planuri la marea piramidă din Meereen. Nu există nici o îndoială că decorul aparține acelei locații precise, scrie publicația What Culture. Nimeni nu pare să fie afectat de explozia din această fracțiune de secundă, dar există toate șansele ca Missandei, Grey Worm sau chiar Tyrion și Varys să fi fost acolo în momentul exploziei. Şi cine este autorul atacului? Nu există nici un foc de dragon, dar e posibil ca fiii Harpiei să caute răzbunare.

10. Varys la vânătoare de dragoni

Este chiar dificil să-l zăreşti în cadru. Pentru cei care se întreabă unde a plecat Varys, e chiar acolo, în spatele capului lui Tyrion, privind de sus, dar unde se află cei doi? Lumina slabă, fața îngrijorată, ușa lângă care Varys stă în picioare și paşii făcuţi spre Tyrion, toate sugerează că este în căutare de dragoni, dar îi va găsi? Ar putea fi o scenă importantă în sezonul 6. Va încerca Tyrion să elibereze dragonii el însuși într-o încercare de a o salva pe Daenerys?

9. Ape furtunoase

Am văzut nava lui Jaime că ajunge în Debarcaderul Regelui, dar ar putea fi un semn că nu totul a mers conform planului? Nu l-am văzut pe Bronn, deși e greu de crezut că va părăsi filmul pur și simplu sărind peste bord. Sau este o cu totul altă navă? Cei din familia Greyjoy se reîntorc, iar o călătorie pe marea Insulelor de Fier va fi cu siguranță spre ţărmurile Westeros. Deja am văzut un Greyjoy afară pe timp de noapte, în ploaie torențială, aşa că ar putea exista o legătură.

8. Militanţi pentru credinţă

Este un detaliu minuscul, dar Înaltul preot al cultului Sparrow vorbește cu un războinic în scurta lui scenă. „Fiecare dintre noi este sărac și lipsit de putere, dar putem răsturna un imperiu”, este replica acestuia. Zâmbetul slab al preotului pare triumfător, ca şi cum ar anunţa o victorie a acestui militant pentru credinţă. Ar putea fi Jaime, care va fi foarte interesat să discute cu preotul la întoarcerea sa, ori ar putea fi Loras renăscut sau ar putea fi un simplu soldat. Vom vedea care va fi următoarea mișcare.

7. Euron Greyjoy

De la prima vedere, am putea crede că este Theon Greyjoy. E normal, seamănă incredibil de mult. Mai mult, şi el pare să fie torturat, iar tortura este unul dintre  cele mai recente hobby-uri ale lui Theon. Dar nu, este un personaj cu totul nou, Euron Greyjoy. El este fratele lui Balon Greyjoy, și pare să joace un rol major în Sezonul 6. Aici el este binecuvântat cu apă sărată, în loc să fie înecat, pentru că este un „truc” de bun-venit al lui Theon.

6. Yara Greyjoy

Ce mai pune Yara Greyjoy la cale în ultima vreme? Se pare că îşi afirmă sexualitatea. Aici este cu o necunoscută pentru toată lumea. Serios, nici măcar nu încercăm să ghicim cine e... Sau poate că da. Bijuteriile exotice a fost suficiente pentru a-i face pe cei care au citit cărţile să intre într-o frenezie cum că ea ia locul lui Victarion Greyjoy în poveste. Dacă se confirmă, va fi o dezamăgire faptul că un astfel de personaj interesant a fost omis, dar sugerează şi că Yara porneşte într-o călătorie lungă pe cont propriu...

5. Longclaw

Davos Seaworth, adeptul cel mai loial din Westeros, nu are stăpân. Nu e un lider înnăscut, dar este cu siguranță un personaj demn de a-l avea de partea ta într-o zonă de război. El a rămas fidel lu Stannis până la capăt, iar acum el va afla tot adevărul de la Melisandre despre moartea regelui său. Scena finală a trailerului sugerează că Davos este gata să meargă pe urmele trădătorilor din Rondul de Noapte și, dacă am avea îndoieli în privinţa alianțelor sale actuale, el intră în luptă cu ucigașul lui Jon Snow, chiar cu sabia lui Jon Snow, Longclaw. Da. Da. DA.

4. Eliberearea lui Margaery

Este un detaliu pe care l-ati sesiza numai dacă ați urmări trailerul la microscop... Aici avem o confruntare între Stat și Credință, iar aceasta spune că nu se va termina fără violenţă. Priviți partea de sus a treptelor. Este 100% Prea-Înaltul Sparrow coborând cu alte două personaje. Cel din stânga pare să poarte o diademă izbitor de asemănătoatre cu cea a lui Olenna Tyrell, sugerând că celălalt personajul ar putea fi chiar regina Margaery însăși. Probabil că viitorul lui Margaery va fi decis destul de repede, iar acesta ar putea fi eliberarea ei.

3. Blana Sansei

Ori de câte ori apare Sansa, ea este rece, însă blana de lup aruncată peste umerii ei nu este doar o declarație de moda îndăzneaţă, ci îşi afișează numele și ar putea câştiga şi pe alții pentru cauza ei. Trailerul nu oferă detalii despre complot, dar arată în mod clar că Sansa a scăpat cu succes din ghearele casei Bolton, iar aici, ea arată simbolul Stark. Sansa a început să joace tare în Sezonul 5, iar în sezonul 6, ea ar putea chiar să câştige...

2. Armura lui Targaryen

Da, este dragonul cu trei capete. Ned Stark (stânga jos) îşi face o reapariție uimitoare. Dar cine e maniacul cumplit care flutură două săbii în acelaşi timp? Există posibilitatea să fie Arthur Dayne, un luptător legendar din Westeros, care a fost însărcinat cu paza unei persoane extrem de importante. Aceasta este o amintire/un flashback care schimbă totul şi care ar putea deschide calea pentru moştenitorul de drept la Tronul de Fier.

1. Jon Snow nu e mort

Era inevitabill: Jon Snow este teafăr şi nevătămat, așa că, doamnelor și domnilor, iată-l pe JON SNOW ÎN VIAȚĂ. Pentru aproximativ 0.00000154 secunde, se vede un războinic cu părul negru călărind un cal alb, alături de Nordici şi sunt toate șansele să fie el. În situația foarte probabilă în care Jon se întoarce, sperăm să se întâmple repede. Pregătiți-vă. Sezonul 6 aproape a sosit.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 21 martie 2016 20:30
Abia astept sa apara...M-au inebunit teaserele si toate predictiile astea...Cred ca o sa fie unul dintre cele mai vizionate si mai piratate seriale...Buna strategia de promovare a acestui sezon...Indiferent de continutul sezonului sunt foarte sigur ca fi foarte ''devorat'' de fani si nu numai...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells