11 afișe inedite pentru #selfie 69

de Cinemagia în 2 Sep 2016
Olimpia Melinite este Roxi, fata care își dorește o dragoste ca în The Notebook. Dependentă de facebook și în căutarea propriei voci artistice, Roxi caută dragostea în cele mai neașteptate locuri

Lansarea comediei sexy românești #selfie69, regizată de Cristina Iacob, prilejuiește totodată o nouă premieră absolută în universul cinematografic din România. Astfel, pentru prima oară în istoria filmului românesc, un lungmetraj va fi promovat, alături de afișul clasic, general, și prin intermediul a 11 character posters, afișe stilizate cu 11 personaje ale filmului. Fiecare dintre aceste afișe personalizate în funcție de specificul rolului fiecărui actor este o mică bijuterie grafică în sine.

„Am simțit că de data asta actorii meritau să fie singuri pe câte un afiș!”, spune Cristina Iacob. „Veți vedea în film de ce. Sunt real stars! Fiecare afiș este legat de personajul din film și ascunde un mesaj. Am lucrat la ele împreună cu o echipă de profesioniști, Safe Frame, timp de mai multe săptămâni.

De exemplu, Roxi, care este social network addict, are pus celebrul filtru masquerade, cu lacrimi de râs. Răzvan Vasilescu are iarbă verde de jur împrejur, dacă tot caută să cumpere 1 kilogram... Toate, împreună, arată că o să ne distrăm văzând acest film, din 16 septembrie, în cinematografe”.

Singurul numitor comun al afișelor este convenția ritualului 69. În rest, fiecare vizual este customizat pe specificul rolului.

În România, stilul acesta a fost adus odată cu Nymphomaniac al lui Lars von Trier, ca referință post-modernă, iar printre cele mai cunoscute producții care au editat character posters este referința clasică Reservoir dogs, al lui Tarantino. #selfie69 scoate un pachet de afișe cu un extra twist. Îl faci, nu-l faci, vremea lui 69 trece, dar oricând poți să ți-l pui pe perete.

Cele 11 afișe stilizate

Crina Semciuc este Yasmine. Copilul de bani gata care a primit tot ce și-a dorit vreodată, mai puțin dragostea. În #selfie69 simte asta mai mult ca oricând și decide să își ia singură iubirea.

Vlad Logigan este Magi, băiatul bun care are mereu o glumă la el. Ca și fetele, și el vrea să găsească dragostea adevărată.

Olimpia Melinite este Roxi, fata care își dorește o dragoste ca în The Notebook. Dependentă de facebook și în căutarea propriei voci artistice, Roxi caută dragostea în cele mai neașteptate locuri.

Flavia Hojda este Ana, fata cuminte și devreme acasă. Este sigură că are deja iubirea adevărată, dar suprizele se țin lanț pentru ea.

Alex Călin este Brain, creierul tuturor operațiunilor făcute de gașca băieților. În timp ce fetele aleargă după iubire, el aleargă după rachetă. Și de racheți.

Levent Sali este Mihai. Băiatul de cartier care își arată latura sensibilă și aduce adrenalina în gașca de băieți.

Răzvan Vasilescu este Nea Ceaușu, tatăl Anei. Îmblânzit de Cecilia, Nea Ceaușu experimentează noi stiluri de viață și își testează limitele.

Alina Chivulescu este Cecilia, mama lui Roxi. Hotărâtă ca fica ei să nu repete greșelile sale din tinerețe, Cecilia face tot posibilul să îi strice planurile. 

Alex Bogdan este unul dintre racheții care le fac zile fripte băieților. El implementează cu mână de fier zicala „Cine iubește, plătește”.

Răzvan Fodor este Sergiu, proful de istorie și fostul iubit al lui Yasmine. Obsedată de ce simte pentru el, Yasmine reușeste din nou să îl ia prin suprindere.

Codin Maticiuc este unul dintre bărbații interviați de Yasmine pentru „job-ul” de soț. Ca purtător de cuvânt al bărbaților bucureșteni, Codin reușește să facă valuri.

Cele 11 character posters sunt unice și fiecare are povestea lui, în funcție de personaj. Împreună redau universul #selfie69, așa cum este el: neașteptat și plin de adrenalină.

#selfie69

#selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și va fi lansat în cinematografe în16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (NeaCeaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. LoredanaGroza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs și distribuit de Zazu Film.

Sinopsis

În#selfie69, cele trei fete din primul lungmetraj, #selfie, din 2014, Yasmine, Roxi și Ana fac un pariu video ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în 3 zile?! Vor afla că uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tău, deși tu ai căutat-o în cele mai neobișnuite locuri, în cele mai neașteptate moment și la cele mai caudate persoane! Și încă ceva foarte important: nu fă pariu cu iubirea pentru că... e foarte riscant!

 

Exploreaza subiecte similare:

#Selfie 69, Răzvan Vasilescu, Olimpia Melinte, Nymphomaniac: Volume 1, Crina Semciuc, Vlad Logigan, Flavia Hojda, Razvan Fodor, Codin Maticiuc, Alex Calin, Levent Sali

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 septembrie 2016 09:22
La noi, ”comedie sexy” e echivalent cu ”porcarie”,altfel nu ai cum sa cataloghezi acest ”film” unde sint inghesuiti la gramada ”actori” ca Răzvan Fodor, Antonia, Lidia Buble, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Smiley, Codin Maticiuc etc. Alti actori adevarati cu ceva scoala ”pe bune” cica nu au gasit,asa ca au luat tot dintre ”vedetele” cei cu bani si pile de care oricum nu mai ai loc. Bleeeeeah!.......
xerses pe 3 septembrie 2016 21:02
Interesanta explicatie pentru afise...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells