10 femei fatale în pelicule recente

de Cristina Grigore în 24 Aug 2014
Se remarcă prin nonconformism, inteligenţă şi nemăsurată putere de seducţie

Cu vocea gravă, sex-appeal-ul, siguranţa de sine şi incredibilii săi ochi verzi, Eva Green întruchipează în Sin City A Dame To Kill For –  din 22 august în cinematografele noastre -  arhetipul femeii fatale. Figuri esenţiale în filmele noir ale anilor ’40, ’50, personajele feminine incluse în categoria Femme Fatale continuă să fascineze, prin determinarea dusă adesea la extrem, mister, nonconformism, inteligenţă şi puterea de seducţie nemăsurată.

Ca să o cităm pe Mildred Pierce (Joan Crawford) din filmul cu acelaşi nume al anului 1945, „femeia fatală este acel tip de femeie pe care cei mai mulţi bărbaţi şi-l doresc, dar nu ar trebui!”. De la Sharon Stone încoace, dar cu accent pe unele dintre cele mai recente producţii, iată 10 personaje feminine capabile să declanşeze emoţii intense, dar şi necazuri maxime.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Eva Green, Sin City: A Dame to Kill For, Zoe Saldana, The Losers, Scarlett Johansson, Lucy, Halle Berry, Swordfish, Femme Fatale, Rebecca Romijn, Angelina Jolie, Mr. & Mrs. Smith, Rachel McAdams, sherlock holmes, Anne Hathaway, The Dark Knight Rises, Megan Fox, Jennifer's Body, Brick, Nora Zehetner

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 25 august 2014 09:22
Ori cat de mult ar incerca Anne Hathaway – Selina Kyle aka Catwoman sa fie o femme fatalle, chestia este ca.....pur si simplu actrita nu este potrivita pentru un asemenea rol. Acuma, cel care a scris articolul sigur este fan Anne Hathaway pentru ca daca este sa alegem o actrita care a jucat rolul lui Catwoman si sa fie si famme fatlle, aceasta este Michelle Pfeiffer in Batman Returns.
Bayard pe 25 august 2014 12:29
Reciteste titlul: filme recente. E normal ca intr-o lista de tipul asta sa apara si Catwoman, chit ca e jucata de Hatahway. Oricum, Eva Green e cea mai tare de pe lista, probabil si cea mai buna actrita :)
Han_Solo pe 25 august 2014 12:35
Eh, nu am fost atent la "filme recente". Oricum, de acord cu tine in cea ce o priveste pe Eva Green.
cosmin742000 pe 25 august 2014 12:36
Nu stiu altii cum sunt dar mie Scarlett Johansson nu e in stare sa imi trezeasca niciun fel de emotii , atat de plata mi se pare a fi :)
Han_Solo pe 26 august 2014 09:07
Well, poate esti gay. Chiar daca este slaba ca si actrita, ceva tot trebuia sa iti trezeasca.
johnnyg pe 26 august 2014 15:40
Am verificat aseara si nu sunt gay deloc. Nici mie nu imi trezeste nici un fel de emotie Scarlett (nu imi vine sa cred ca sunt de acord cu Cosmin :-)) ). Dar ce zici de Chewbacca? :-D (just kidding man ;-) ).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells