10 actori fără voce

de Gloria Sauciuc în 10 Iul 2014
Nu-i mai lăsaţi să cânte!

„Dacă muzica este hrana dragostei, atunci cântaţi!”, scria William Shakespeare acum peste 400 de ani, amintindu-ne de felul în care muzica ne poate inspira, vorbind emoţiilor noastre într-un fel mai profund decât ar face-o cuvintele.

Filmul Begin Again/New York Melody, cu Mark Ruffalo şi Keira Knightley, se pregăteşte să intre în cinematografe, iar vocea suavă a Keirei să ne încânte auzul. Dar ce e de făcut când actori celebri sunt puşi în postura de a cânta, fără să aibă calităţi vocale? În paginile ce urmează vedem cine sunt netalentaţii.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Cybill Shepherd, Burt Reynolds, Ethan Hawke, Mark Ruffalo, Keira Knightley, Begin Again, Helena Bonham Carter, Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street, Clint Eastwood, Mamma mia!, Pierce Brosnan, Sylvester Stallone, Dolly Parton, Michael Cera, Russell Crowe, Les miserables, Robin Williams, Popeye, Paint Your Wagon, At Long Last Love, Reality Bites, Superbad, Winona Ryder, Meryl Streep

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cr1s7y pe 10 iulie 2014 13:24
Sunt doar 9 actori... :-j
Gloria pe 10 iulie 2014 14:22
la slide-ul sase sunt doi actori, Burt Reynolds şi Cybill Shepherd
Gloria pe 10 iulie 2014 14:54
:))
cosmin742000 pe 10 iulie 2014 14:13
Eu am vazut doar 4 actori.. Probabil ca Cybil si Burt sunt considerati 2 actori :)
zeno.marin pe 10 iulie 2014 14:43
Chestia cu vocea e relativ subiectiva. Uite de exemplu eu am un album acasa cu Cybill Sheperd de prin anii 70. Cred ca e chiar primul ei album: "Cybill Does It...To Cole Porter (1974)". L-am copi...achizitionat doar din curiozitate si nu mi-a parut rau intrucat una sau doua melodii sunt chiar dragute! Mai multe detalii pentru cei curiosi - pe wikipedia desigur.

E adevarat insa, unii actori canta doar pentru ca publicul vrea sa ii vada si in aceasta ipostaza sau pentru ca producatorii le cer asta (pentru publicitate, petnru bani etc.). Altii canta pentru ca...le place sa cante. Simplu. Oricare ar fi motivul, toti isi permit sa isi finanteze singuri hobby-ul muzical respectiv spectacolele la care oricum vin fanii lor cu miile, indiferent daca au sau nu voce (actorii, nu fanii...).

Ma rog, mai e o a treia categorie: Barbara Streisand sau... Anda Calugareanu, ca sa mai dau cate un exemplu autohton, nu? Acestia sunt si actori si cantareti in toata regula.
Insa asa este, Cybill Sheperd nu prea are voce...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells