09:00
Marele experiment al pâinii
10:05
Masa de seară cu Sara
Sara Moulton este bucătar renumit, personalitate din televiziune, editor de revistă şi a scris nenumărate cărţi de bucate. În serialul „Masa de seară cu Sara”, Sara şi prietenii ei, bucătari celebri, îşi împărtăşesc ideile şi prepară bucate aromate şi să
10:30
Masa de seară cu Sara
Sara Moulton este bucătar renumit, personalitate din televiziune, editor de revistă şi a scris nenumărate cărţi de bucate. În serialul „Masa de seară cu Sara”, Sara şi prietenii ei, bucătari celebri, îşi împărtăşesc ideile şi prepară bucate aromate şi să
11:00
Sfaturi de la Măcelar
11:30
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
13:30
Convertirea la fitness
14:00
Noua şi minunata lume bio
14:15
Maestrul Wang
14:30
Muncă în stil italian
TV Paprika vă invită într-o gastro-aventură italiană. Vom parcurge cele mai interesante locuri din punct de vedere culinar și vom fi însoţiţi de specialişti locali. Unul din amfitrionii emisiunii este însuşi Ieno Cisar, copilul teribil din mass-media din
15:00
Doi italieni cu bun gust
16:00
Schuhbeck: Sărat şi dulce
16:35
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
17:10
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
17:40
Cele mai bune reţete cu Hugh
17:55
Toată familia în bucătărie
18:20
Secretele unui bucătar-şef de restaurant
Anne Burrell transformă felurile preferate de la restaurante în mâncăruri uluitoare pregătite acasă. Cu lecţiile învăţate de-a lungul experienţei de mulţi ani, combinate cu pasiunea în plină acţiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese speciale pentru musafir
18:45
În mintea unui bucătar-şef
19:15
Un bucătar mereu pe drumuri
19:45
Prin Australia cu Ben O'Donoghue
20:10
Să economisim cu Jamie
21:00
Reţete fabuloase cu Tom Kerridge
21:35
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
22:05
Sfaturi de la Măcelar
22:35
Deliciile domnişoarei Dahl
23:05
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
23:35
Miile de arome ale Greciei
09:00
Cele mai bune reţete cu Hugh
09:12
Cele mai bune reţete cu Hugh
09:25
Ziua liberă a lui Alex
09:50
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
10:40
James Martin: bucătarul-şef în zbor
11:15
Metoda modernă
11:30
Agentul gastronomic
13:30
Războiul brioşelor
Războiul brioşelor revine cu cel de-al doilea sezon, avându-i în juriu pe Candace Nelson şi Florian Bellanger şi prezentator pe Justin Willman. În fiecare episod, patru dintre cei mai renumiţi patiseri din ţară trebuie să treacă peste trei probe eliminat
14:15
Bucătarii nepricepuţi ai Americii
15:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
16:00
Schuhbeck: Sărat şi dulce
16:35
Repede, simplu, bavarez
17:10
Mâncare ca la mama acasă
Maestrul culinar italian Gino D’Acampo îşi propune să demonstreze că gătitul excelent de-acasă poate depăşi, fără dar şi poate, felurile de la restaurant, în marea provocare gastronomică din timpul zilei. În timp ce Gino caută mâncarea bună de-acasă, prov
18:05
Toată familia în bucătărie
18:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
18:55
Baveţica
19:10
Brunch la Bobby acasă
19:35
Bucătarii: De la vorbe la fapte... culinare
20:25
James Martin: bucătarul-şef în zbor
21:00
Minunăţii la grătar
21:35
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
22:25
Schuhbeck: Sărat şi dulce
23:00
Repede, simplu, bavarez
23:35
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
09:00
Brunch la Bobby acasă
09:25
Ziua liberă a lui Alex
09:50
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
10:40
James Martin: bucătarul-şef în zbor
11:15
Metoda modernă
11:30
Agentul gastronomic
13:30
Războiul brioşelor
Războiul brioşelor revine cu cel de-al doilea sezon, avându-i în juriu pe Candace Nelson şi Florian Bellanger şi prezentator pe Justin Willman. În fiecare episod, patru dintre cei mai renumiţi patiseri din ţară trebuie să treacă peste trei probe eliminat
14:20
Ingrediente proaspete din grădină
14:40
Conserve
15:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
16:00
Schuhbeck: Sărat şi dulce
16:35
Repede, simplu, bavarez
17:10
Mâncare ca la mama acasă
Maestrul culinar italian Gino D’Acampo îşi propune să demonstreze că gătitul excelent de-acasă poate depăşi, fără dar şi poate, felurile de la restaurant, în marea provocare gastronomică din timpul zilei. În timp ce Gino caută mâncarea bună de-acasă, prov
18:05
Toată familia în bucătărie
18:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
18:55
Baveţica
19:10
Brunch la Bobby acasă
19:35
Bucătarii: De la vorbe la fapte... culinare
20:25
James Martin: bucătarul-şef în zbor
21:00
Minunăţii la grătar
21:35
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
22:25
Schuhbeck: Sărat şi dulce
23:00
Repede, simplu, bavarez
23:35
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
09:00
Brunch la Bobby acasă
09:25
Ziua liberă a lui Alex
09:50
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
10:40
James Martin: bucătarul-şef în zbor
11:15
Metoda modernă
11:30
Agentul gastronomic
13:30
Războiul brioşelor
Războiul brioşelor revine cu cel de-al doilea sezon, avându-i în juriu pe Candace Nelson şi Florian Bellanger şi prezentator pe Justin Willman. În fiecare episod, patru dintre cei mai renumiţi patiseri din ţară trebuie să treacă peste trei probe eliminat
14:20
Ingrediente proaspete din grădină
14:40
Conserve
15:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
16:00
Schuhbeck: Sărat şi dulce
16:35
Repede, simplu, bavarez
17:10
Mâncare ca la mama acasă
Maestrul culinar italian Gino D’Acampo îşi propune să demonstreze că gătitul excelent de-acasă poate depăşi, fără dar şi poate, felurile de la restaurant, în marea provocare gastronomică din timpul zilei. În timp ce Gino caută mâncarea bună de-acasă, prov
18:05
Reţete de vedete
18:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
18:55
Baveţica
19:10
Brunch la Bobby acasă
19:35
Bucătarii: De la vorbe la fapte... culinare
20:25
James Martin: bucătarul-şef în zbor
21:00
Minunăţii la grătar
21:35
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
22:25
Schuhbeck: Sărat şi dulce
23:00
Repede, simplu, bavarez
23:35
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
09:00
Brunch la Bobby acasă
09:25
Ziua liberă a lui Alex
09:50
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
10:40
James Martin: bucătarul-şef în zbor
11:15
Metoda modernă
11:30
Agentul gastronomic
13:30
Războiul brioşelor
Războiul brioşelor revine cu cel de-al doilea sezon, avându-i în juriu pe Candace Nelson şi Florian Bellanger şi prezentator pe Justin Willman. În fiecare episod, patru dintre cei mai renumiţi patiseri din ţară trebuie să treacă peste trei probe eliminat
14:20
Ingrediente proaspete din grădină
14:40
Conserve
15:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:30
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
16:00
Schuhbeck: Sărat şi dulce
16:35
Repede, simplu, bavarez
17:10
Mâncare ca la mama acasă
Maestrul culinar italian Gino D’Acampo îşi propune să demonstreze că gătitul excelent de-acasă poate depăşi, fără dar şi poate, felurile de la restaurant, în marea provocare gastronomică din timpul zilei. În timp ce Gino caută mâncarea bună de-acasă, prov
18:05
Reţete de vedete
18:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
18:55
Baveţica
19:10
Brunch la Bobby acasă
19:35
Bucătarii: De la vorbe la fapte... culinare
20:25
James Martin: bucătarul-şef în zbor
21:00
Minunăţii la grătar
21:35
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
22:25
Schuhbeck: Sărat şi dulce
23:00
Repede, simplu, bavarez
23:35
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
05:50
Weekenduri delicioase cu Bill
În fiecare săptămână, îl vom urmări pe Bill în weekendurile culinare care aduc o notă diferită. Reţetele lui Bill sunt rapide şi simple, însă sunt excelente pentru ocazii sociale. Ele se bazează întotdeauna pe produsele proaspete de la piaţă şi întotdeaun
Feedback