07:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
07:30
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
08:00
Teleshopping
09:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:30
Sfaturi de la măcelar
"Alăturați-vă măcelarului rock n’ roll Anthony Puharic și unora dintre cei mai buni bucătari australieni într-o călătorie culinară de la poarta fermei și până în farfuria din care serviți cina. La faimoasa sa măcelărie din Sydney, Anthony ne explică de un
10:00
Sfaturi de la măcelar
"Alăturați-vă măcelarului rock n’ roll Anthony Puharic și unora dintre cei mai buni bucătari australieni într-o călătorie culinară de la poarta fermei și până în farfuria din care serviți cina. La faimoasa sa măcelărie din Sydney, Anthony ne explică de un
10:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
11:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
11:30
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
14:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
14:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
15:00
Doi fraţi în bucătărie: Savoarea Marii Britanii
"Brutarul Tom Herbert şi fratele său, Henry, măcelar şi bucătar, îşi propun să dovedească: bucatele englezeşti pot fi printre cele mai bune mâncăruri din lume. Fraţii, care lucrează într-o întreprindere familială, consideră că lipsa de popularitate a buca
16:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
16:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
17:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
17:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
18:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
18:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
19:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
20:00
Doi fraţi în bucătărie: Savoarea Marii Britanii
"Brutarul Tom Herbert şi fratele său, Henry, măcelar şi bucătar, îşi propun să dovedească: bucatele englezeşti pot fi printre cele mai bune mâncăruri din lume. Fraţii, care lucrează într-o întreprindere familială, consideră că lipsa de popularitate a buca
21:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
21:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
00:00
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
00:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
01:00
Doi fraţi în bucătărie: Savoarea Marii Britanii
"Brutarul Tom Herbert şi fratele său, Henry, măcelar şi bucătar, îşi propun să dovedească: bucatele englezeşti pot fi printre cele mai bune mâncăruri din lume. Fraţii, care lucrează într-o întreprindere familială, consideră că lipsa de popularitate a buca
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:30
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
04:00
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
06:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
06:30
Mâncare stradală din Asia, cu Luke Nguyen
În noul său serial, Luke porneşte într-o expediţie culinară pe străzile asiatice începând de la Saigonul din Vietnam, oraşul Bangkok din Thailanda şi Kuala Lumpur din Malaezia, până în Jakarta din Indonezia. În numeroase ţări, mâncarea stradală (street fo
07:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
07:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
08:00
Teleshopping
09:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
11:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
11:30
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
14:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
14:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
15:00
Doi fraţi în bucătărie: Savoarea Marii Britanii
"Brutarul Tom Herbert şi fratele său, Henry, măcelar şi bucătar, îşi propun să dovedească: bucatele englezeşti pot fi printre cele mai bune mâncăruri din lume. Fraţii, care lucrează într-o întreprindere familială, consideră că lipsa de popularitate a buca
16:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
16:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
17:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
17:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
18:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
18:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
19:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
20:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
20:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
21:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
21:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
00:00
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
00:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
01:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
01:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:30
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
04:00
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
06:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
06:30
Mâncare stradală din Asia, cu Luke Nguyen
În noul său serial, Luke porneşte într-o expediţie culinară pe străzile asiatice începând de la Saigonul din Vietnam, oraşul Bangkok din Thailanda şi Kuala Lumpur din Malaezia, până în Jakarta din Indonezia. În numeroase ţări, mâncarea stradală (street fo
07:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
07:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
08:00
Teleshopping
09:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
11:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
11:30
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
14:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
14:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
15:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
15:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
16:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
16:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
17:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
17:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
18:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
18:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
19:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
20:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
20:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
21:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
21:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Flo
00:00
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
00:30
Arta si gastronomie
Serialul prezintă istoria bucatelor imortalizate în tablouri, reînviind creaţiile culinare extraordinare în bucătăriile celor mai renumiţi bucătari din lume.
01:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
01:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:30
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
04:00
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
04:30
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:00
Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor
05:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
06:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
06:30
Mâncare stradală din Asia, cu Luke Nguyen
În noul său serial, Luke porneşte într-o expediţie culinară pe străzile asiatice începând de la Saigonul din Vietnam, oraşul Bangkok din Thailanda şi Kuala Lumpur din Malaezia, până în Jakarta din Indonezia. În numeroase ţări, mâncarea stradală (street fo
07:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
07:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
08:00
Teleshopping
09:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
11:00
Preparate de sărbătoare cu Schuhbeck
11:30
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
14:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
14:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
15:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
15:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
16:00
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
16:30
O nebunie de mâncare
Maistrul patiser Eric Lanlard este unul dintre cei mai prestigioşi experţi ai prăjiturilor din Anglia. El invită amatori entuziaşti în bucătăria sa, ca să creeze torturi fabuloase, prăjituri şi alte creaţii dulci cu adevărat artistice într-o după-masă plă
17:00
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
17:30
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
18:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
18:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
19:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
20:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
20:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
21:00
Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitor
21:30
Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitor
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
00:00
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
00:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
01:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
01:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:30
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
04:00
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
04:30
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
05:00
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
05:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
06:00
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
06:30
Istoria ciocolatei
07:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
07:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
08:00
Teleshopping
09:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
10:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
11:00
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
11:30
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
14:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
14:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
15:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
15:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
16:00
Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitor
16:30
Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitor
17:00
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
17:30
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
18:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
18:30
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
19:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
20:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
20:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
21:00
Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitor
21:30
Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitor
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
00:00
Donna Hay: De la simplu la complex
Serialul nou, plin de inspiraţie al expertei creaţiilor culinare fantastice, Donna Hay, îi ajută pe telespectatori să înveţe câteva reţete simple pe care le pot transforma în specialităţi culinare fabuloase. „Sunt convinsă că şi în bucătărie, ca în orice
00:30
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
01:00
Jacques Pépin: Reţete din suflet
01:30
Jacques Pépin: Reţete din suflet
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:15
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
03:30
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
04:00
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
04:30
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
05:00
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
05:30
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
06:00
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
06:30
Bunicuţe dulci
07:00
Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli
07:30
În bucătărie cu Nicola
08:00
Teleshopping
09:00
Luke Nguyen: Aromele Marii Britanii
"Pentru Luke, turul culinar făcut în Regatul Unit reprezintă un prilej de a prezenta specialitățile alimentare unice, neobișnuite și apetisante ale insulei cu un trecut atât de captivant. Serialul își propune să dezvăluie originea mâncărurilor specifice
09:30
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
10:00
Bogatia de arome a Parisului
10:40
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
11:00
Simplu si rapid
11:30
Barul bucătarilor
În acest nou serial de gastronomie, spectatorii pot urmări în prim plan modul în care ia naştere meniul fantastic al celor doi maeştri-bucătari, Craig Harding şi Rob Rossi. Nu doar noi, spectatorii, ci şi invitaţii emisiunii vor avea posibilitatea de a ur
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
14:00
Italian suta la suta
"Bucătăria italiană la superlativ cu Michela, Romina şi Emanuela, surorile Chiappa. „Ţara Galilor şi Italia, familie şi mâncare: aceste patru lucruri legate inseparabil sunt elementele definitorii ale vieţii noastre din copilărie şi până acum. Tatăl nost
14:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
15:00
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
15:30
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
16:00
Bunicuţe dulci
16:30
În bucătărie cu Nicola
17:00
Simplu si rapid
17:30
Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre. Bucătarul vizionar din Marea
18:00
În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequil
18:30
Să gătim cu Jakubiak
19:00
Să gătim cu Jakubiak
19:30
Savoarea Portugaliei
Portugalia pe o farfurie nu este doar o emisiune culinară, ci o celebrare a tuturor bunătăţilor lumeşti pe care ni le oferă viaţa: un tribut adus Portugaliei. Cu ajutorul celor mai deosebite reţete, Ljubomir Stanisic prezintă şi prepară bunătăţile care ma
20:30
Bogatia de arome a Parisului
21:10
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
21:30
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
22:00
Italian suta la suta
"Bucătăria italiană la superlativ cu Michela, Romina şi Emanuela, surorile Chiappa. „Ţara Galilor şi Italia, familie şi mâncare: aceste patru lucruri legate inseparabil sunt elementele definitorii ale vieţii noastre din copilărie şi până acum. Tatăl nost
22:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
23:00
Simplu si rapid
23:30
Barul bucătarilor
În acest nou serial de gastronomie, spectatorii pot urmări în prim plan modul în care ia naştere meniul fantastic al celor doi maeştri-bucătari, Craig Harding şi Rob Rossi. Nu doar noi, spectatorii, ci şi invitaţii emisiunii vor avea posibilitatea de a ur
00:00
Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre. Bucătarul vizionar din Marea
00:30
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
01:30
În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequil
02:00
Să gătim cu Jakubiak
02:30
Să gătim cu Jakubiak
03:00
Savoarea Portugaliei
Portugalia pe o farfurie nu este doar o emisiune culinară, ci o celebrare a tuturor bunătăţilor lumeşti pe care ni le oferă viaţa: un tribut adus Portugaliei. Cu ajutorul celor mai deosebite reţete, Ljubomir Stanisic prezintă şi prepară bunătăţile care ma
04:00
Bogatia de arome a Parisului
04:40
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
05:00
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
05:30
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
06:00
Preparate de patiserie cu Michel Roux
07:00
Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli
07:30
În bucătărie cu Nicola
08:00
Teleshopping
09:00
Luke Nguyen: Aromele Marii Britanii
"Pentru Luke, turul culinar făcut în Regatul Unit reprezintă un prilej de a prezenta specialitățile alimentare unice, neobișnuite și apetisante ale insulei cu un trecut atât de captivant. Serialul își propune să dezvăluie originea mâncărurilor specifice
09:30
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
10:00
Raymond Blanc in gradina botanica Kew
11:00
Simplu si rapid
11:30
Barul bucătarilor
În acest nou serial de gastronomie, spectatorii pot urmări în prim plan modul în care ia naştere meniul fantastic al celor doi maeştri-bucătari, Craig Harding şi Rob Rossi. Nu doar noi, spectatorii, ci şi invitaţii emisiunii vor avea posibilitatea de a ur
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Bucătarul leneș
Bucătarul leneş, Simon Lamont, cutreieră Irlanda şi prepară bucate excelente care pot fi pregătite rapid şi uşor. Spre deosebire de cele mai multe emisiuni culinare, bucătarul nostru simplifică totul, pentru ca masa să poată fi pregătită fără eforturi, în
14:00
Italian suta la suta
"Bucătăria italiană la superlativ cu Michela, Romina şi Emanuela, surorile Chiappa. „Ţara Galilor şi Italia, familie şi mâncare: aceste patru lucruri legate inseparabil sunt elementele definitorii ale vieţii noastre din copilărie şi până acum. Tatăl nost
14:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
15:00
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
15:30
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
16:00
Brunch la Bobby acasă
16:30
În bucătărie cu Nicola
17:00
Simplu si rapid
17:30
Mâncăruri sănătoase cu Jamie
"Mâncăruri sănătoase cu Jamie este un serial nou şi captivant din care putem afla cum să mâncăm ca să avem o viaţă mai sănătoasă. În fiecare episod, Jamie pregăteşte un meniu gustos de o zi, format din bucate perfect echilibrate şi apetisante care conţin
18:30
Să gătim cu Jakubiak
19:00
Să gătim cu Jakubiak
19:30
Savoarea Portugaliei
Portugalia pe o farfurie nu este doar o emisiune culinară, ci o celebrare a tuturor bunătăţilor lumeşti pe care ni le oferă viaţa: un tribut adus Portugaliei. Cu ajutorul celor mai deosebite reţete, Ljubomir Stanisic prezintă şi prepară bunătăţile care ma
20:30
Raymond Blanc in gradina botanica Kew
21:30
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
22:00
Italian suta la suta
"Bucătăria italiană la superlativ cu Michela, Romina şi Emanuela, surorile Chiappa. „Ţara Galilor şi Italia, familie şi mâncare: aceste patru lucruri legate inseparabil sunt elementele definitorii ale vieţii noastre din copilărie şi până acum. Tatăl nost
22:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
23:00
Simplu si rapid
23:30
Barul bucătarilor
În acest nou serial de gastronomie, spectatorii pot urmări în prim plan modul în care ia naştere meniul fantastic al celor doi maeştri-bucătari, Craig Harding şi Rob Rossi. Nu doar noi, spectatorii, ci şi invitaţii emisiunii vor avea posibilitatea de a ur
00:00
Bucătarul leneș
Bucătarul leneş, Simon Lamont, cutreieră Irlanda şi prepară bucate excelente care pot fi pregătite rapid şi uşor. Spre deosebire de cele mai multe emisiuni culinare, bucătarul nostru simplifică totul, pentru ca masa să poată fi pregătită fără eforturi, în
00:30
Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre. Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde d
01:30
Brunch la Bobby acasă
02:00
Să gătim cu Jakubiak
02:30
Să gătim cu Jakubiak
03:00
Savoarea Portugaliei
Portugalia pe o farfurie nu este doar o emisiune culinară, ci o celebrare a tuturor bunătăţilor lumeşti pe care ni le oferă viaţa: un tribut adus Portugaliei. Cu ajutorul celor mai deosebite reţete, Ljubomir Stanisic prezintă şi prepară bunătăţile care ma
04:00
Mâncăruri sănătoase cu Jamie
"Mâncăruri sănătoase cu Jamie este un serial nou şi captivant din care putem afla cum să mâncăm ca să avem o viaţă mai sănătoasă. În fiecare episod, Jamie pregăteşte un meniu gustos de o zi, format din bucate perfect echilibrate şi apetisante care conţin
05:00
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
05:30
Deserturile Almei
Gazda serialului nostru este Alma Obregón, popularul blogger spaniol. Regina brioşelor ne uimeşte cu reţetele sale cele mai dulci şi originale, începând de la îngheţata cu vanilie şi biscuiţi şi prăjiturile clasice – de exemplu tortul „Pădurea neagră” ser
06:00
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
06:30
Istoria ciocolatei
jinglebells
Feedback