09:00
12
James Martin: Mâncăruri de suflet
10:00
12
Brunch la Bobby acasă
10:30
12
Peter Kuruvita: Fiesta mexicană
11:00
12
Savoarea Portugaliei
13:30
12
Donal, eroul din bucătărie
14:00
12
La bază: Lapte
14:15
12
La bază: Lapte - reţete
14:30
12
Mâncare ca la mama acasă
Maestrul culinar italian Gino D’Acampo îşi propune să demonstreze că gătitul excelent de-acasă poate depăşi, fără dar şi poate, felurile de la restaurant, în marea provocare gastronomică din timpul zilei. În timp ce Gino caută mâncarea bună de-acasă, prov
15:30
12
Gustul Portugaliei
16:00
12
Nigella la superlativ
16:30
12
Ziua liberă a lui Alex
17:00
12
Raymond Blanc: Secrete în bucătărie
17:35
12
James Martin: Mâncăruri de suflet
18:30
12
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
19:00
12
Bucătărie tropicală cu Miguel
19:30
12
America lui Jamie
20:30
12
Dolce vita a la David Rocco
David nu este un simplu bucătar. Este un italian! Născut în Canada, David Rocco se scufundă de bună voie în şarmul şi frumuseţea vieţii din Toscana , în timp ce vizitează pieţele locale şi prepară mâncăruri italieneşti autentice şi uşor de făcut. Inspirat
21:00
12
Bucătăria de basm
21:30
12
Reţetele lumii
Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale - folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii.
22:00
12
Rachel Allen: Jurnal dulce
22:30
12
Peter Kuruvita: Fiesta mexicană
23:00
12
Mâncare stradală
„Mâncare stradală - din toate colţurile lumii” este o călătorie culinară pe alei, bulevarde şi străzi: paradisul iubitorilor de mâncare cu mirosurile şi aromele deosebite ale bucătăriilor locale. Seria prezintă standurile cu mâncare şi restaurantele lo
23:30
12
Maestrul Wang
09:00
12
Martha Stewart: Lumea prăjiturilor
10:00
12
Brunch la Bobby acasă
10:30
12
Peter Kuruvita: Fiesta mexicană
11:00
12
Savoarea Portugaliei
13:30
12
Donal, eroul din bucătărie
14:00
12
La bază: Lapte
14:15
12
La bază: Lapte - reţete
14:30
12
Mâncare ca la mama acasă
Maestrul culinar italian Gino D’Acampo îşi propune să demonstreze că gătitul excelent de-acasă poate depăşi, fără dar şi poate, felurile de la restaurant, în marea provocare gastronomică din timpul zilei. În timp ce Gino caută mâncarea bună de-acasă, prov
15:30
12
Gustul Portugaliei
16:00
12
Nigella la superlativ
16:30
12
Ziua liberă a lui Alex
17:00
12
Raymond Blanc: Secrete în bucătărie
17:35
12
Restaurantul de acasă
18:30
12
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
19:00
12
Bucătărie tropicală cu Miguel
19:30
12
America lui Jamie
20:30
12
Dolce vita a la David Rocco
David nu este un simplu bucătar. Este un italian! Născut în Canada, David Rocco se scufundă de bună voie în şarmul şi frumuseţea vieţii din Toscana , în timp ce vizitează pieţele locale şi prepară mâncăruri italieneşti autentice şi uşor de făcut. Inspirat
21:00
12
Bucătăria de basm
21:30
12
Reţetele lumii
Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale - folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii.
22:00
12
Rachel Allen: Jurnal dulce
22:30
12
Peter Kuruvita: Fiesta mexicană
23:00
12
Mâncare stradală
„Mâncare stradală - din toate colţurile lumii” este o călătorie culinară pe alei, bulevarde şi străzi: paradisul iubitorilor de mâncare cu mirosurile şi aromele deosebite ale bucătăriilor locale. Seria prezintă standurile cu mâncare şi restaurantele lo
23:30
12
Maestrul Wang
23:45
12
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
09:00
12
Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
09:30
12
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
10:00
12
Toată familia în bucătărie
10:30
12
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
11:00
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
11:30
12
Experimente culinare
13:30
12
Zi de zi
14:00
12
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
14:30
12
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
15:00
12
Arome îmbietoare
16:00
12
Curs de gătit superior cu Gordon
17:00
12
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
17:30
12
Secretele unui bucătar-şef de restaurant
Anne Burrell transformă felurile preferate de la restaurante în mâncăruri uluitoare pregătite acasă. Cu lecţiile învăţate de-a lungul experienţei de mulţi ani, combinate cu pasiunea în plină acţiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese speciale pentru musafir
18:00
12
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
18:30
12
Direct de la producător
19:00
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:25
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:50
12
Repede, simplu, bavarez
20:25
12
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
21:00
12
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
21:30
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
22:00
12
Arome îmbietoare
23:00
12
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:30
12
Fabrica de Reţete Extra
09:00
12
Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
09:30
12
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
10:00
12
Toată familia în bucătărie
10:30
12
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
11:00
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
11:30
12
Experimente culinare
13:30
12
Zi de zi
14:00
12
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
14:30
12
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
15:00
12
Arome îmbietoare
16:00
12
Curs de gătit superior cu Gordon
17:00
12
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
17:30
12
Secretele unui bucătar-şef de restaurant
Anne Burrell transformă felurile preferate de la restaurante în mâncăruri uluitoare pregătite acasă. Cu lecţiile învăţate de-a lungul experienţei de mulţi ani, combinate cu pasiunea în plină acţiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese speciale pentru musafir
18:00
12
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
18:30
12
Direct de la producător
19:00
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:25
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:50
12
Repede, simplu, bavarez
20:25
12
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
21:00
12
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
21:30
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
22:00
12
Arome îmbietoare
23:00
12
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:30
12
Fabrica de Reţete Extra
09:00
12
Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
09:30
12
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
10:00
12
Toată familia în bucătărie
10:30
12
Şcoala culinară a lui Rory O'Connell
11:00
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
11:30
12
Experimente culinare
13:30
12
Zi de zi
14:00
12
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
14:30
12
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
15:00
12
Arome îmbietoare
16:00
12
Curs de gătit superior cu Gordon
17:00
12
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
17:30
12
Secretele unui bucătar-şef de restaurant
Anne Burrell transformă felurile preferate de la restaurante în mâncăruri uluitoare pregătite acasă. Cu lecţiile învăţate de-a lungul experienţei de mulţi ani, combinate cu pasiunea în plină acţiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese speciale pentru musafir
18:00
12
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
18:30
12
Direct de la producător
19:00
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:50
12
Repede, simplu, bavarez
20:25
12
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
21:00
12
Vacanţă culinară la Roma cu Catherine
21:30
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
22:00
12
Arome îmbietoare
23:00
12
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:30
12
Fabrica de Reţete Extra
09:00
12
Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
09:30
12
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
10:00
12
Toată familia în bucătărie
10:30
12
Vacanţă culinară la Roma cu Catherine
11:00
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
11:30
12
Experimente culinare
13:30
12
Zi de zi
14:00
12
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
14:30
12
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
15:00
12
Arome îmbietoare
16:00
12
Curs de gătit superior cu Gordon
17:00
12
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
17:30
12
Secretele unui bucătar-şef de restaurant
Anne Burrell transformă felurile preferate de la restaurante în mâncăruri uluitoare pregătite acasă. Cu lecţiile învăţate de-a lungul experienţei de mulţi ani, combinate cu pasiunea în plină acţiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese speciale pentru musafir
18:00
12
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
18:30
12
În mintea unui bucătar-şef
19:00
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:50
12
Repede, simplu, bavarez
20:25
12
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
21:00
12
Vacanţă culinară la Roma cu Catherine
21:30
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
22:00
12
Arome îmbietoare
23:00
12
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:30
12
Nigella la superlativ
09:00
12
Reţete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli
09:30
12
Din grădina lui Jamie Oliver
În bucătăria sa provincială, Jamie Oliver găteşte după reţete parţial clasice, parţial inventate. Tânărul bucătar renumit pentru stilul său lejer foloseşte ca ingrediente de bază legumele ecologice produse în propria sa grădină şi carnea animalelor de cas
10:00
12
Toată familia în bucătărie
10:30
12
Vacanţă culinară la Roma cu Catherine
11:00
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
11:30
12
Experimente culinare
13:30
12
Zi de zi
14:00
12
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
14:30
12
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
15:00
12
Pâinea lui Paul Hollywood
15:30
12
Doi fraţi în bucătărie
16:00
12
Curs de gătit superior cu Gordon
17:00
12
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
17:30
12
Secretele unui bucătar-şef de restaurant
Anne Burrell transformă felurile preferate de la restaurante în mâncăruri uluitoare pregătite acasă. Cu lecţiile învăţate de-a lungul experienţei de mulţi ani, combinate cu pasiunea în plină acţiune, Anne vă va ajuta să creaţi mese speciale pentru musafir
18:00
12
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
18:30
12
În mintea unui bucătar-şef
19:00
12
Mâncăruri rafinate de zi cu zi
De la cele mai simple bucate la reţete şi tehnici mai sofisticate, Mâncăruri rafinate de zi cu zi vor inspira spectatorii să obţină rezultate însemnate în bucătăriile proprii. Găzduită de concurenta populară a primei serii de MasterChef, Justine Schofield
19:50
12
Repede, simplu, bavarez
20:25
12
Bucătăria bavareză a lui Schuhbeck
21:00
12
Vacanţă culinară la Roma cu Catherine
21:30
12
Martin Shanahan: înnebunit după peşte
22:00
12
Pâinea lui Paul Hollywood
22:30
12
Doi fraţi în bucătărie
23:00
12
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:30
12
Nigella la superlativ
jinglebells
Feedback