08:00
Teleshopping
09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
09:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
10:30
Miile de arome ale Greciei
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
13:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Reţetele lumii
Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale - folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii.
14:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
15:00
Lorraine Pascale: Secretele gătitului la cuptor
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Direct de la producător
16:30
Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli
17:00
Cei doi cu cravată
17:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
18:00
Reţetele lumii
Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale - folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii.
18:30
Peripluri culinare: Grecia
19:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
19:30
Metoda modernă
19:45
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
20:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
21:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
22:00
Reţete de vedete
22:30
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:00
Lorraine Pascale: Secretele gătitului la cuptor
23:30
Toată familia în bucătărie
08:00
Teleshopping
09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
09:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
13:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Reţetele lumii
Acest serial vă prezintă o gamă largă și variată de experiențe culinare internaționale - folosind reţete culese de la restaurante elegante cu stele Michelin sau de la simplele tarabe de la colțul străzii.
14:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
15:00
Lorraine Pascale: Secretele gătitului la cuptor
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Direct de la producător
16:30
Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli
17:00
Cei doi cu cravată
17:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
18:30
Peripluri culinare: Grecia
19:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
19:30
Metoda modernă
19:45
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
20:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
21:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
22:00
Reţete de vedete
22:30
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:00
Lorraine Pascale: Secretele gătitului la cuptor
23:30
Toată familia în bucătărie
08:00
Teleshopping
09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
09:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
13:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
14:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
15:00
Lorraine Pascale: Secretele gătitului la cuptor
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Direct de la producător
16:30
Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli
17:00
Cei doi cu cravată
17:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
18:30
Peripluri culinare: Grecia
19:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
19:30
Metoda modernă
19:45
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
20:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
21:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
22:00
Reţete de vedete
22:30
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:00
Lorraine Pascale: Secretele gătitului la cuptor
23:30
Toată familia în bucătărie
08:00
Teleshopping
09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
09:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
13:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
14:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
15:00
Bufetul Nigellei
Bufetul Nigellei este un serial cu discuţii degajate, fiind pe de o parte o emisiune culinară... iar pe de altă parte, dovedindu-se a fi o adevărată artă poetică. Fiecare episod ne duce în lumea Nigellei, o lume determinată în mare măsură de preparatele g
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Direct de la producător
16:30
Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli
17:00
Cei doi cu cravată
17:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
18:30
Peripluri culinare: Grecia
19:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
19:30
Metoda modernă
19:45
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
20:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
21:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
22:00
Reţete de vedete
22:30
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:00
Bufetul Nigellei
Bufetul Nigellei este un serial cu discuţii degajate, fiind pe de o parte o emisiune culinară... iar pe de altă parte, dovedindu-se a fi o adevărată artă poetică. Fiecare episod ne duce în lumea Nigellei, o lume determinată în mare măsură de preparatele g
23:30
Toată familia în bucătărie
00:00
No information
08:00
Teleshopping
09:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
09:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
10:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
10:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
11:00
Doi marinari mereu flămânzi
13:00
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
13:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
14:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
14:30
Fabrica de reţete
Fabrica de rețete prezintă modul de preparare a unor mâncăruri care facilitează treaba bucătăreselor în alegerea meniului săptămânal. Deși în emisiune rețetele vor fi clasificate în patru capitole de bază: ieftin, rapid, sănătos și gustos – nu înseamnă că
15:00
Bufetul Nigellei
Bufetul Nigellei este un serial cu discuţii degajate, fiind pe de o parte o emisiune culinară... iar pe de altă parte, dovedindu-se a fi o adevărată artă poetică. Fiecare episod ne duce în lumea Nigellei, o lume determinată în mare măsură de preparatele g
15:30
Toată familia în bucătărie
16:00
Direct de la producător
16:30
Aventuri delicioase cu Antonio Passarelli
17:00
Ingrediente proaspete din grădină
17:15
Cocino Con Sandro
17:30
ap
Delicii din insule cu Peter Kuruvita
18:00
Peripluri culinare: Maroc şi Siria
Peripluri culinare: Maroc şi Siria este o incursiune de zece episoade prin labirintul misterioaselor souq-uri (pieţe). Această emisiune prezintă cultura şi obiceiurile din două dintre cele mai uimitoare ţări din lumea islamică. Maestrul culinar de origine
18:30
Peripluri culinare: Grecia
19:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
19:30
Metoda modernă
19:45
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
20:00
Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
Mai multe reţete rapide. Jacques, bucătarul septuagenar, îşi afirmă din nou priceperea cu reţete practice, delicioase şi rapide pentru toate felurile, de la o gustare simplă la o masă elegantă. Folosind alimente proaspete disponibile sau de la supermarket
20:30
Mâncare ca la pub cu Tom Kerridge
21:00
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi rețete delicioase pe care le puteți prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiți două feluri
21:30
Arta gătitului cu Raymond Blanc
22:00
Reţete de vedete
22:30
Doar pentru carnivori
Carnivorul de serviciu, bucătarul Adrian Richardson, se întoarce într-un nou sezon din Secretele cărnii! Legumele nu vor vedea în veci lumina zilei în bucătăria lui, deoarece Adrian preferă carnea și adoră să o folosească în fiecare preparat! Priviți-l cu
23:00
Bufetul Nigellei
Bufetul Nigellei este un serial cu discuţii degajate, fiind pe de o parte o emisiune culinară... iar pe de altă parte, dovedindu-se a fi o adevărată artă poetică. Fiecare episod ne duce în lumea Nigellei, o lume determinată în mare măsură de preparatele g
23:30
Toată familia în bucătărie
08:00
Teleshopping
09:00
Perfect
10:00
Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie
11:00
Meniul zilei
Programul TV Paprika se stăduieşte să vină în ajutorul uneia dintre cele mai mari frământări ale gospodinelor: ce să pun astăzi pe masă? Scopul programului este să învețe telespectatoarele cum se poate găti uşor, repede şi totuşi diversificat. Emisiunea p
11:30
Masa de Crăciun
13:00
ap
Marea escapadă în vie
13:30
Cu James Martin în Bretania
În această serie captivantă, care combină mâncarea delicioasă cu călătoria, prietenosul bucătar James Martin călătoreşte în Bretania, urmând traiectoria din anii studenţiei sale în domeniul culinar, pregătind mâncăruri din bucătăria franţuzească clasică,
14:00
Ziua liberă a lui Chuck
Ce credeți că face maestrul bucătar al celui mai nou restaurant din oraș în ziua lui liberă? Ei bine, dacă vorbim despre Chuck Hughes, atunci răspunsul e: gătește! Ziua liberă a lui Chuck ( titlul original Chuck’s day off) este un serial energic și Infor
14:30
Provocări culinare în familie
Celebrii bucătari Matt Tebbutt și Jean-Christophe Novelli sunt hotărâți să îi determine pe recruții din familiile rivale să-și abandoneze pentru totdeauna obiceiurile alimentare nesănătoase. Ei îi vor învăţa cum pot găti mese gustoase, ieftine şi rapide
15:00
Bucătăria de basm
15:30
Fabrica de mâncare de Crăciun a lui Jimmy
16:00
Maeştrii condimentelor
16:30
ap
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
17:00
Masa de Crăciun cu Jimmy
18:00
Istoria ciocolatei
18:30
Bucătăria burlacului
19:15
A La Mode
19:30
Muncă în stil italian
TV Paprika vă invită într-o gastro-aventură italiană. Vom parcurge cele mai interesante locuri din punct de vedere culinar și vom fi însoţiţi de specialişti locali. Unul din amfitrionii emisiunii este însuşi Ieno Cisar, copilul teribil din mass-media din
20:00
Cu James Martin în Bretania
În această serie captivantă, care combină mâncarea delicioasă cu călătoria, prietenosul bucătar James Martin călătoreşte în Bretania, urmând traiectoria din anii studenţiei sale în domeniul culinar, pregătind mâncăruri din bucătăria franţuzească clasică,
20:30
Reţete simple cu Rachel Allen
21:00
Să economisim cu Jamie
22:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
22:30
Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie
23:30
ap
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
08:00
Teleshopping
09:00
Perfect
10:00
Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie
11:00
Meniul zilei
Programul TV Paprika se stăduieşte să vină în ajutorul uneia dintre cele mai mari frământări ale gospodinelor: ce să pun astăzi pe masă? Scopul programului este să învețe telespectatoarele cum se poate găti uşor, repede şi totuşi diversificat. Emisiunea p
11:30
Masa de Crăciun
13:00
ap
Marea escapadă în vie
13:30
Restaurantul "Mátyás Pince"
14:00
Ziua liberă a lui Chuck
Ce credeți că face maestrul bucătar al celui mai nou restaurant din oraș în ziua lui liberă? Ei bine, dacă vorbim despre Chuck Hughes, atunci răspunsul e: gătește! Ziua liberă a lui Chuck ( titlul original Chuck’s day off) este un serial energic și Infor
14:30
Provocări culinare în familie
Celebrii bucătari Matt Tebbutt și Jean-Christophe Novelli sunt hotărâți să îi determine pe recruții din familiile rivale să-și abandoneze pentru totdeauna obiceiurile alimentare nesănătoase. Ei îi vor învăţa cum pot găti mese gustoase, ieftine şi rapide
15:00
Cursuri de gătit cu Martha Stewart
Această emisiune este inspirată din cartea omonimă - Cursuri de gătit cu Martha Stewart şi le oferă bucătarilor de acasă un curs de măiestrie culinară cu celabra Martha. În fiecare săptămână, ea va prezenta tehnicile şi principiile de bază ale gătitului c
16:00
Maeştrii condimentelor
16:30
ap
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
17:00
Chuckmas
18:00
Istoria ciocolatei
18:30
Bucătăria burlacului
19:00
A La Mode
19:30
Muncă în stil italian
TV Paprika vă invită într-o gastro-aventură italiană. Vom parcurge cele mai interesante locuri din punct de vedere culinar și vom fi însoţiţi de specialişti locali. Unul din amfitrionii emisiunii este însuşi Ieno Cisar, copilul teribil din mass-media din
20:00
Cu James Martin în Bretania
În această serie captivantă, care combină mâncarea delicioasă cu călătoria, prietenosul bucătar James Martin călătoreşte în Bretania, urmând traiectoria din anii studenţiei sale în domeniul culinar, pregătind mâncăruri din bucătăria franţuzească clasică,
20:30
Reţete simple cu Rachel Allen
21:00
Cina de peşte a la Jamie Oliver
22:00
Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Să mâncăm bine sau să mâncăm sănătos? Aceasta este o dilemă eternă. Oare? Se poate realiza amândouă de-odată? Vom afla din emisiunea nouă de-a Janellei Purcell şi a lui Gary Mehigan! Janella este specialistă în ştiinţa nutriţiei şi dietetician, fanul necl
22:30
Crăciunul cu clopoţei al lui Jamie
23:30
ap
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
Feedback