07:00
În bucătărie cu Nicola
07:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
08:00
Teleshopping
09:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
09:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
10:00
Să gătim cu Jakubiak
10:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
11:00
Retete din toata Europa
11:30
La piață cu Antonio Passarelli
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Simplu si rapid
14:00
În bucătărie cu Nicola
14:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:00
Rețete clasice italiene
15:30
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
16:00
Să coacem cu Anna Olson
16:30
La piață cu Antonio Passarelli
17:00
Să gătim din piaţă
18:00
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
18:30
Să gătim cu Jakubiak
19:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
19:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
20:00
Rețete clasice italiene
20:30
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
21:00
Să coacem cu Anna Olson
21:30
La piață cu Antonio Passarelli
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
23:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
00:00
Simplu si rapid
00:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
01:00
Raymond Blanc in gradina botanica Kew
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
03:30
În bucătărie cu Nicola
04:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
04:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
05:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
05:30
Simplu si rapid
06:00
Retete din toata Europa
06:30
Ţara peştelui
Gazda acestei emisiuni este Ferenc Levai, un om care umblă printre lacurile Ungariei de aproape 50 de ani, şi care ştie totul despre pescuit, despre peştii de apă dulce şi desigur despre mâncărurile delicioase făcute din acestea. Tot ce trăieşte şi înoată
07:00
În bucătărie cu Nicola
07:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
08:00
Teleshopping
09:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
09:30
Reţete toscane cu Michela
"Prin intermediul Michelei, ni se oferă o privire în viaţa aglomerată a pieţelor şi standurilor populare de street food din sudul Italiei, putem face cunoştinţă cu producătorii tradiţionali şi putem vizita adevăratele restaurante mici (trattoria) italiene
10:00
Să gătim cu Jakubiak
10:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
11:00
Retete din toata Europa
11:30
La piață cu Antonio Passarelli
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Simplu si rapid
14:00
În bucătărie cu Nicola
14:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:00
Rețete clasice italiene
15:30
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
16:00
Să coacem cu Anna Olson
16:30
La piață cu Antonio Passarelli
17:00
Să gătim din piaţă
18:00
Bogatia de arome a Parisului
18:40
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
19:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
19:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
20:00
Rețete clasice italiene
20:30
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
21:00
Să coacem cu Anna Olson
21:30
La piață cu Antonio Passarelli
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
23:30
Invitatie la masa in Yorkshire
00:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
01:00
Raymond Blanc in gradina botanica Kew
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
03:30
În bucătărie cu Nicola
04:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
04:30
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
05:00
Invitatie la masa in Yorkshire
06:00
James Martin: Mâncăruri de suflet
James Martin ne invită în propria bucătărie ca să ne împărtăşească reţetele cu gusturi de acasă, precum şi secretele şi practicile care merită ştiute de orice gospodină. Bucatele de acasă nu sunt renumite tocmai pentru aspectul elegant şi nici nu sunt foa
07:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
07:30
Lumea lui Chuck
08:00
Teleshopping
09:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
10:00
Paradisul ciocolatei
10:30
Paradisul ciocolatei
11:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
11:30
Repede, simplu, bavarez
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Weekenduri cu Rick Stein
14:30
Aromele Indiei
15:00
Paradisul ciocolatei
15:30
Paradisul ciocolatei
16:00
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
16:30
Lumea lui Chuck
17:00
Trei bărbaţi în bucătărie
17:30
Gusturile Franţei
18:30
Periplu culinar cu Gérard Depardieu
19:30
Masterclass Roux
20:00
Gastronomie iraniană cu Ariana
20:30
Brutari victorieni
21:30
Să gătim cu Simon Hopkinson
22:30
Aromele Indiei
23:00
Trei bărbaţi în bucătărie
23:30
Repede, simplu, bavarez
00:00
Lumea lui Chuck
00:30
Weekenduri cu Rick Stein
01:30
În bucătărie cu Ebba
Această emisiune culinară fantastică pentru familii prezintă reţete sănătoase care vor fi apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari. Serialul pune accent pe alimentaţia sănătoasă şi protecţia mediului pe tot parcursul său. Pasiunea şi dragostea Ebbei
02:00
Periplu culinar cu Gérard Depardieu
03:00
Masterclass Roux
03:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
04:00
Gusturile Franţei
05:00
Paradisul ciocolatei
05:30
Paradisul ciocolatei
06:00
Povestea mirodeniilor
07:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
07:30
Lumea lui Chuck
08:00
Teleshopping
09:00
Să gătim cu Simon Hopkinson
10:00
Paradisul ciocolatei
10:30
Paradisul ciocolatei
11:00
O incursiune maură, cu Shane Delia
Shane ne invită într-o călătorie prin Maroc şi Andaluzia pe urmele celor mai bune şi mai delicioase feluri de mâncare maure, fie vorba despre un restaurant, un stand stradal ascuns pe o uliţă sau un birt familial. Ocupaţia maură a Spaniei a durat aproape
11:30
Repede, simplu, bavarez
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Povestea mirodeniilor
14:30
Aromele Indiei
15:00
Paradisul ciocolatei
15:30
Paradisul ciocolatei
16:00
Deserturi simple și rapide
16:30
Lumea lui Chuck
17:00
Trei bărbaţi în bucătărie
17:30
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
18:30
Periplu culinar cu Gérard Depardieu
19:30
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
20:00
Gastronomie iraniană cu Ariana
20:30
Brutari victorieni
21:30
Să gătim cu Simon Hopkinson
22:30
Aromele Indiei
23:00
Trei bărbaţi în bucătărie
23:30
Repede, simplu, bavarez
00:00
Lumea lui Chuck
00:30
Povestea mirodeniilor
01:30
Deserturi simple și rapide
02:00
Periplu culinar cu Gérard Depardieu
03:00
O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică
03:30
Gastronomie iraniană cu Ariana
04:00
Mâncare pentru astronauţi cu Heston
05:00
Paradisul ciocolatei
05:30
Paradisul ciocolatei
06:00
Retete din toata Europa
06:30
Ţara peştelui
Gazda acestei emisiuni este Ferenc Levai, un om care umblă printre lacurile Ungariei de aproape 50 de ani, şi care ştie totul despre pescuit, despre peştii de apă dulce şi desigur despre mâncărurile delicioase făcute din acestea. Tot ce trăieşte şi înoată
07:00
În bucătărie cu Nicola
07:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
08:00
Teleshopping
09:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
09:30
Bogatia de arome a Parisului
10:10
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
10:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
11:00
Retete din toata Europa
11:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Simplu si rapid
14:00
În bucătărie cu Nicola
14:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:00
Rețete clasice italiene
15:30
Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe căr
16:00
Să coacem cu Anna Olson
16:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
17:00
Să gătim din piaţă
18:00
Bogatia de arome a Parisului
18:40
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
19:00
Safari culinar cu Sarah Graham
Prin ochii scriitoarei culinare Sarah Graham putem cunoaşte cele mai interesante şi captivante bucate din Africa. Sarah a crescut într-o mică rezervaţie din Zimbabwe, în apropierea leilor şi elefanţilor, astfel poveştile binecunoscutei bloggeriţe gastrono
19:30
Cele mai frumoase prajituri din lume
21:00
Să coacem cu Anna Olson
21:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
22:00
Să gătim din piaţă
23:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
00:00
Simplu si rapid
00:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
01:00
Raymond Blanc in gradina botanica Kew
02:00
Să gătim din piaţă
03:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
03:30
În bucătărie cu Nicola
04:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
04:30
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
05:30
Simplu si rapid
06:00
Retete din toata Europa
06:30
Ţara peştelui
Gazda acestei emisiuni este Ferenc Levai, un om care umblă printre lacurile Ungariei de aproape 50 de ani, şi care ştie totul despre pescuit, despre peştii de apă dulce şi desigur despre mâncărurile delicioase făcute din acestea. Tot ce trăieşte şi înoată
07:00
În bucătărie cu Nicola
07:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
08:00
Teleshopping
09:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
09:30
Bogatia de arome a Parisului
10:10
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
10:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
11:00
Retete din toata Europa
11:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Simplu si rapid
14:00
În bucătărie cu Nicola
14:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:00
Preparate de patiserie cu Michel Roux
16:00
Să coacem cu Anna Olson
16:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
17:00
Să gătim din piaţă
18:00
Bogatia de arome a Parisului
18:40
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
19:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
20:00
Doi marinari mereu flămânzi
21:00
Să coacem cu Anna Olson
21:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
22:00
Reţete clasice de familie
În acest nou serial cu şase episoade, Jamie Oliver găteşte pentru noi felurile de mâncare preferate ale familiei, combinând, într-o manieră simplă, tot de felul de bunătăţi cu un conţinut nutritiv echilibrat care asigură telespectatorilor o viaţă mai sănă
23:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
00:00
Simplu si rapid
00:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
01:00
Doi marinari mereu flămânzi
02:00
Reţete clasice de familie
În acest nou serial cu şase episoade, Jamie Oliver găteşte pentru noi felurile de mâncare preferate ale familiei, combinând, într-o manieră simplă, tot de felul de bunătăţi cu un conţinut nutritiv echilibrat care asigură telespectatorilor o viaţă mai sănă
03:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
03:30
În bucătărie cu Nicola
04:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
04:30
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
05:30
Simplu si rapid
06:00
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
06:15
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
06:30
Ţara peştelui
Gazda acestei emisiuni este Ferenc Levai, un om care umblă printre lacurile Ungariei de aproape 50 de ani, şi care ştie totul despre pescuit, despre peştii de apă dulce şi desigur despre mâncărurile delicioase făcute din acestea. Tot ce trăieşte şi înoată
07:00
În bucătărie cu Nicola
07:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
08:00
Teleshopping
09:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
09:30
Bogatia de arome a Parisului
10:10
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
10:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
11:00
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
11:15
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
11:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
12:00
Teleshopping
13:00
Teleshopping
13:30
Simplu si rapid
14:00
În bucătărie cu Nicola
14:30
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
15:00
Doi marinari mereu flămânzi
16:00
Să coacem cu Anna Olson
16:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
17:00
Reţete clasice de familie
În acest nou serial cu şase episoade, Jamie Oliver găteşte pentru noi felurile de mâncare preferate ale familiei, combinând, într-o manieră simplă, tot de felul de bunătăţi cu un conţinut nutritiv echilibrat care asigură telespectatorilor o viaţă mai sănă
18:00
Bogatia de arome a Parisului
18:40
Lectii de gastronomie cu Bede Robert
"Marele Róbert Bede. Este o personalitate importantă la TV Paprika de peste 10 ani. A tocat cu noi, a gătit cu vedete, a vânat cele mai bune reţete de pasăre. Loveşte tocătorul de peste 10 ani, e un adevărat trademark al lui. Iar acum vi-l prezentăm. Maes
19:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
20:00
Doi marinari mereu flămânzi
21:00
Să coacem cu Anna Olson
21:30
La piață cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregă
22:00
Reţete clasice de familie
În acest nou serial cu şase episoade, Jamie Oliver găteşte pentru noi felurile de mâncare preferate ale familiei, combinând, într-o manieră simplă, tot de felul de bunătăţi cu un conţinut nutritiv echilibrat care asigură telespectatorilor o viaţă mai sănă
23:00
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
00:00
Simplu si rapid
00:30
Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu
01:00
Doi marinari mereu flămânzi
02:00
Reţete clasice de familie
În acest nou serial cu şase episoade, Jamie Oliver găteşte pentru noi felurile de mâncare preferate ale familiei, combinând, într-o manieră simplă, tot de felul de bunătăţi cu un conţinut nutritiv echilibrat care asigură telespectatorilor o viaţă mai sănă
03:00
Băiatul dulce
Prezentatorul emisiunii este Michal Nikodem, un tânăr bucătar praghez care prepară dulciuri tradiţionale cehești dar şi reţete internaţionale. Michal consideră că mulţi telespectatori refuză să prepare dulciuri acasă deoarece, la prima vedere, par compl
03:30
În bucătărie cu Nicola
04:00
Gordon Ramsay - În sânul familiei
Fiecare episod începe cu micul dejun și urmărește o zi din viața căminului Ramsay, în care îl vom vedea pe Gordon gătind împreună cu copii săi și luând masa în familie – o imagine rară a unui Gordon pe care îl vedem foarte rar: un om relaxat și răbdător c
04:30
Rick Stein de la Venetia la Istanbul
05:30
Simplu si rapid
06:00
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
06:15
Retete de pe tot globul
În atelierul parizian al lui Fred Chesneau, vom putea urmări istoria legendarelor bucate pe care desigur le va şi găti. Fred a dedicat 8 ani cercetării unor reţete autentice în întreaga lume, iar acum ne iniţiază în povestea unor bucate binecunoscute, cum
06:30
Ţara peştelui
Gazda acestei emisiuni este Ferenc Levai, un om care umblă printre lacurile Ungariei de aproape 50 de ani, şi care ştie totul despre pescuit, despre peştii de apă dulce şi desigur despre mâncărurile delicioase făcute din acestea. Tot ce trăieşte şi înoată
jinglebells
Feedback