07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă lângă Houston
Deşi n-au împlinit încă 25 de ani, Catherine şi Brett au absolvit deja câte două facultăţi, au cariere de succes şi un copil de patru luni. Acum, ei sunt gata să facă pasul următor: să-şi cumpere prima casă în suburbiile oraşului Houston.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O casă spaţioasă în nordul Californiei
Brent şi Dorene au vizitat peste 100 de case în apropiere de San Jose, California, fără nici un rezultat. Şi asta fiindcă au o listă de dorinţe lungă şi neobişnuită, printre care şi un teren suficient de mare încât Dorene să poată creşte capre, pentru a f
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Renovarea camerei de zi
Jason și Bernice își continuă munca la casa lor din 1910 din Buffalo, New York, finalizând primul etaj. Aceștia renovează camera de zi și creează o baie ascunsă în hol și adaugă detalii istorice unice fiecărui spațiu.
08:15
O casă în Hawaii - Proaspăt căsătoriţi, îşi caută casă în Oahu
Kenny și Kaitlyn, proaspăt căsătoriți, locuiesc la momentul actual în Boston și, deși le place mult orașul lor natal, cei doi nu pot nega sentimentul de familiaritate pe care l-au avut când au vizitat Oahu într-o vacanță cu câțiva ani în urmă.
08:40
Pasiune pentru renovare - Podele, podele și iar podele
Pe măsură ce se apropie tot mai mult de finalul lucrărilor la casa Dollar, Nicole se ocupă de dormitoare pentru a pune pereți și tavane noi și pentru a îndepărta pardoseala din linoleu alb-negru.
09:05
Pasiune pentru renovare - Curtea salvată
Nicole trece din nou la partea exterioară unde începe să curețe toate resturile din curte și are un plan prin care poate folosi materialele recuperate din casă pentru a crea o zonă de curte în spatele casei.
09:30
Proiect complet - Camera de familie de lux pentru familia Kessler
Sabrina Soto creează camera de familie supremă pentru familia Kessler.
10:00
Proiect complet - Dormitorul visurilor pentru Yoselin
Sabrina Soto îi potrivește ca un expert lui Yoselin dormitorul visurilor cu bugetul ei.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
10:50
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
11:15
Amenajări de grădini - O curte pentru sport și relaxare
O familie cu trei copii îi cere lui Chris și echipei sale să creeze o curte care să fie potrivită pentru stilul lor de viață activ, însă totodată să fie ușor de întreținut. Chris creează un gazon de crochet și o zonă de baseball pentru băieți și un iaz cu
11:40
Amenajări de grădini - Recepția de nuntă a lui Chris și Peyton
Recent căsătoriți în alt stat, Chris și Peyton doresc acum să găzduiască o recepție de nuntă pentru prietenii și membrii familiei care nu au putut ajunge. Chris își recrutează echipa de amenajări pentru renovarea unei curți și împreună transformă curtea n
12:10
Bucătăria imposibilă - Pericol în întuneric
Eric și Jacquie Patterson au trăit cu bucătăria lor mică și periculoasă timp de cinci ani. La început, aceștia s-au mulțumit cu spațiul pentru că era numai pentru ei doi.
12:35
Bucătăria imposibilă - Proiectând o bucătărie de vis
Inginerii Adrianne și Jason Winterling și-au cumpărat prima casă acum doi ani știind că, deși trebuia renovată, acesta avea mult potențial - în special bucătăria.
13:00
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
13:25
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
13:50
Succes sau eșec - Emoții cauzate de proprietățile prescrise
Tarek și Christina El Moussa, soț și soție, sunt o echipă de agenți care investesc în transformarea caselor pentru profit. Țin spectatorii cu sufletul la gură cumpărând proprietăți dărăpănate cu bani gheață și apoi le renovează pentru revânzare. Vor reuși
14:15
Succes sau eșec - Casă prescrisă vandalizată
Tarek și Christina El Moussa au pus ochii pe o vânzare rapidă din Anaheim Hills, care a intrat brusc în prescriere. Aceștia descoperă că proprietatea a fost vandalizată. Va reuși cuplul să treacă peste acest coșmar și să revândă casa?
14:45
Case renovabile - Cuplu atras de viața la țară într-un oraș mic din Texas
Deanna și Paul King au nevoie de o casă mai mare pentru familia lor numeroasă. Aceștia speră să găsească o locuință rurală situată la o distanță rezonabilă de vecinii lor din Hubbard, Texas.
15:35
Proiect complet - Camera de familie de lux pentru familia Kessler
Sabrina Soto creează camera de familie supremă pentru familia Kessler.
16:00
Proiect complet - Dormitorul visurilor pentru Yoselin
Sabrina Soto îi potrivește ca un expert lui Yoselin dormitorul visurilor cu bugetul ei.
16:25
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
16:50
Vânătorii de case prin lume - n centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
17:15
Antreprenori de milioane - Duplex pe Bd. Columbus
Stephen Fanuka îmbină laolaltă două apartamente în cadrul unui proiect personalizat de renovare capitală din Upper West Side.
17:40
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a II-a
Probleme legate de fundaţii şi de expirarea autorizaţiilor pot da peste cap planul lui Fanuka în proiectul de renovare al clădirii din Chelsea.
18:05
Cele mai disperate bucătării din America - Eclectic cu farmec rustic
John și Anthony transformă o bucătărie mică și strâmtă, eliminând unii pereți și adăugând un farmec rustic.
18:30
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie de Hollywood
O bucătărie cu faianță albastră, fără spații de depozitare și linoleu vechi este transformată într-un spațiu de divertisment.
19:00
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
19:25
Proiect complet - O cameră suplimentară veselă și contemporană
Sam și Kaman Po doresc să-și utilizeze camera suplimentară ca spațiu de studiu pentru cei trei copii ai lor, dar și în calitate de cameră de oaspeți atunci când vin bunicii în vizită.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Casă în Los Angeles
Alisa lucrează la o grădină zoologică, iar soţul ei, Jed, e profesor în San Fernando Valley din Los Angeles. Până acum au locuit într-un apartament cu un dormitor, dar acesta a devenit prea mic acum, când aşteaptă primul lor copil.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
20:45
O casă în Hawaii - O familie se mută din Pittsburgh în Princeville
JT și Doreen părăsesc orașul Pittsburg pentru o viață mai relaxantă în Princeville, Kauai și apelează la brokerul Roni Marley de la Hawaii Life pentru a-i ajuta să-și găsească un petic de paradis.
21:10
SOS restaurare - Buffalo - Schimb de dormitoare
Jason și Bernice transformă două dormitoare într-unul singur în casa lor din 1910. Proiectul prezintă provocări atunci când aceștia descoperă putregai într-un perete exterior.
21:35
Pasiune pentru renovare - Refacerea camerei de zi
Nicole Curtis se ocupă de camera de zi și de studiu din casa din Summit din 1904, restaurând ambele camere și redându-le fosta glorie prin lustruirea tuturor detaliilor originale din lemn.
22:00
Case renovabile - Părinţii unor studenţi găsesc o casă lângă campus
Un cuplu din California caută în Waco o casă fermecătoare pe care s-o poată renova, pentru a fi alături de copiii lor, care studiază la universitatea Baylor. Ei căută o casă cu trei dormitoare şi două băi, cu decoraţiuni şi cu lemnărie originală, sub175.0
22:55
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
23:20
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
23:45
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
00:10
O casă în Hawaii - O familie din marina militară se mută în Oahu
Familia Merrill a crescut în temperaturile ridicate din sud-vest. Astfel, când lui Donald i-a venit rândul pentru o relocare cu locul de muncă din cadrul Marinei, Hawaii a fost una din oportunități, iar cuplul a profitat de această ocazie pentru a-și creș
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa rotativă din Africa de Sud, galeria japoneză, catedrala indiană
Casa lui Herald se rotește aproape 360 de grade la atingerea unui buton. Casa lui Chieke și Joji Aonuma combină tehnologia și confortul. Suresh Gupta și Dipanjali Bedi-Gupta au creat un mediu de viață pașnic pe baza principiilor feng shui.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă în Los Angeles
Alisa lucrează la o grădină zoologică, iar soţul ei, Jed, e profesor în San Fernando Valley din Los Angeles. Până acum au locuit într-un apartament cu un dormitor, dar acesta a devenit prea mic acum, când aşteaptă primul lor copil.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
01:55
Pasiune pentru renovare - Refacerea camerei de zi
Nicole Curtis se ocupă de camera de zi și de studiu din casa din Summit din 1904, restaurând ambele camere și redându-le fosta glorie prin lustruirea tuturor detaliilor originale din lemn.
02:20
Case renovabile - Părinţii unor studenţi găsesc o casă lângă campus
Un cuplu din California caută în Waco o casă fermecătoare pe care s-o poată renova, pentru a fi alături de copiii lor, care studiază la universitatea Baylor. Ei căută o casă cu trei dormitoare şi două băi, cu decoraţiuni şi cu lemnărie originală, sub175.0
03:10
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
03:35
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
04:05
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
04:30
O casă în Hawaii - O familie se mută din Pittsburgh în Princeville
JT și Doreen părăsesc orașul Pittsburg pentru o viață mai relaxantă în Princeville, Kauai și apelează la brokerul Roni Marley de la Hawaii Life pentru a-i ajuta să-și găsească un petic de paradis.
04:55
Case experimentale - Gigant, plastic și suprize
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă spațială din Virginia.
05:45
Camere de milioane - Sala de yoga
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la cele mai uimitoare camere de milioane de dolari din lume. De la o tabără de yoga interioară unicată la un dormitor din Thailanda care este atât de masiv încât are propria sa clădire.
06:35
Pasiune pentru renovare - Restaurare cărămidă cu cărămidă
Vila din Summit nu a fost vopsită din 1972 și are nevoie de o renovare majoră. După ani de daune, balustrada exterioară din lemn și detaliile au putrezit. Nicole Curtis rupe lemnul putrezit și le revopsește.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă în Los Angeles
Alisa lucrează la o grădină zoologică, iar soţul ei, Jed, e profesor în San Fernando Valley din Los Angeles. Până acum au locuit într-un apartament cu un dormitor, dar acesta a devenit prea mic acum, când aşteaptă primul lor copil.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Schimb de dormitoare
Jason și Bernice transformă două dormitoare într-unul singur în casa lor din 1910. Proiectul prezintă provocări atunci când aceștia descoperă putregai într-un perete exterior.
08:15
O casă în Hawaii - O familie din marina militară se mută în Oahu
Familia Merrill a crescut în temperaturile ridicate din sud-vest. Astfel, când lui Donald i-a venit rândul pentru o relocare cu locul de muncă din cadrul Marinei, Hawaii a fost una din oportunități, iar cuplul a profitat de această ocazie pentru a-și creș
08:40
Pasiune pentru renovare - Transformare totală
Nu a mai rămas decât exteriorul pentru a finaliza casa Dollar. Trebuie reparate șindrilele de cedru și plinta trebuie acoperită cu aluminiu pentru protecție.
09:05
Pasiune pentru renovare - Un dezastru în galben și maro
Nicole găsește o altă casă care are nevoie de atenția ei în St. Paul, unde lucrează pentru prima oară. Va trebui să renoveze mai întâi exteriorul, însă se confruntă cu vremea rece.
09:30
Proiect complet - Dormitorul suprem pentru familia Mattox
Kuae și Ted Mattox își doresc un dormitor care să le reflecte stilul. Designerul Sabrina Soto le oferă o renovare de lux a dormitorului. Cu câteva cumpărături inteligente și puțină muncă artizanală, Sabrina recrează designul pentru bugetul de 4000 de dola
10:00
Proiect complet - Sufrageria visurilor pentru Allen
Sabrina Soto îi asigură lui Allen sufrageria perfectă.
10:25
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
10:50
Vânătorii de case prin lume - n centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
11:15
Amenajări de grădini - O oază urbană
Un cuplu tânăr îl angajează pe Christ Lambton pentru a crea o fermă urbană minunată în curtea din spatele casei. Chris proiectează o curte eclectică în care cuplul își poate cultiva mâncarea proprie într-un spațiu îmbietor.
11:40
Amenajări de grădini - Grădină privată
Chris Lambton proiectează o curte pentru doi tineri care tocmai au devenit părinți, cu un spațiu de joacă pentru micuța Leah și o zonă superbă pentru mama și tata în care se poate lua masa și se pot organiza activități de divertisment. Chris începe prin n
12:10
Bucătăria imposibilă - Sarcină grea cu bucătăria
Cristina și Matt Hendrickson se pregătesc pentru nașterea copilului lor și se grăbesc să-și renoveze casa, inclusiv bucătăria înghesuită.
12:35
Bucătăria imposibilă - Cerul este limita
Michele și Matt Rogers și-au cumpărat casa acum un an și jumătate și au început lucrările la ea imediat.
13:00
Savuros și sănătos - Iubitori de snowmobile
Robin, prietenul lui Cindy Bendle, apelează la Ezra și Julie pentru a o scăpa pe Cindy de meniul său monoton.
13:25
Savuros și sănătos - Experți în modă
Poate că Pat McDonagh, designer vestimentar, este în vogă când vine vorba de podiumuri, însă abilitățile sale culinare sunt foarte demodate.
13:50
Succes sau eșec - Amplasare neobișnuită
Tarek și Christina au pus ochii pe o prescriere în Yorba Linda, așa că licitează pentru casă la o licitație cu prescrieri. Când vizitează casa, descoperă că dormitorul principal se află între ușa din față și bucătărie. Vor reuși sau vor eșua?
14:15
Succes sau eșec - Casă cu bucluc
Tarek și Christina conving un investitor că o casă cu patru dormitoare din Garden Grove este o proprietate potrivită pentru cumpărare și revânzare. Merg la licitație și cumpără casa, dar când o vizitează își dau seama că implică cheltuieli enorme. Vor reu
14:45
Case renovabile - Cuplu cu un bebeluș pe drum caută o casă renovabilă funky
Jil și Josh Barrett caută o casă curată și distractivă pentru cei patru copii și al cincilea care urmează să se nască.
15:35
Proiect complet - Dormitorul suprem pentru familia Mattox
Kuae și Ted Mattox își doresc un dormitor care să le reflecte stilul. Designerul Sabrina Soto le oferă o renovare de lux a dormitorului. Cu câteva cumpărături inteligente și puțină muncă artizanală, Sabrina recrează designul pentru bugetul de 4000 de dola
16:00
Proiect complet - Sufrageria visurilor pentru Allen
Sabrina Soto îi asigură lui Allen sufrageria perfectă.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
16:50
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
17:15
Succes sau eșec - Cu ochii închişi
O vânzare prin procură din Fullerton, California ar putea reprezenta fie o comoară, fie o mare pierdere de bani.
17:40
Succes sau eșec - Casa de lângă autostradă
O clădire istorică din apropierea unei autostrăzi este renovată în Anaheim, California.
18:05
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
18:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu în Mexic, pe malul Pacificului
După ce au venit an de an în vacanţă în Mexic, Robbie şi Shawn îşi caută o locuinţă în apropiere de Bucerias. Având o listă lungă de dorinţe, cei doi înţeleg că au nevoie de ajutorul unui agent imobiliar, care să le faciliteze procesul de găsire a unei ca
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O Hacienda în Mexic, pe Isla Mujeres
După ce şi-au petrecut vacanţele în Mexic, Ashley şi Todd se hotărăsc să-şi caute o locuinţă pe frumoasă Isla Mujeres. Având o listă de dorinţe greu de împlinit şi o ofertă limitată pe insulă, cuplul se îndreaptă spre agentul imobiliar Jim Botaish, cerând
19:55
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
20:45
O casă în Hawaii - O familie se mută din New Hampshire în Kauai
Jill și Chris sunt pregătiți să plece din New Hampshire pentru a-și îndeplini visul de a se muta în Kauai împreună cu copiii lor unde vor trăi o viață mai bună. Brokerul Roni Marley le arată mai multe proprietăți în apropiere de plajă, potrivite pentru st
21:10
SOS restaurare - Buffalo - Renovarea unui dormitor dublu
Jason și Bernice sunt gata să încheie lucrările la etajul al doilea al casei lor din 1910 din Buffalo, New York. Aceștia fac echipă cu verișorii lor pentru a transforma un dormitor mare în două dormitoare unice. De asemenea, aceștia restaurează baia origi
21:35
Pasiune pentru renovare - Restaurare cărămidă cu cărămidă
Vila din Summit nu a fost vopsită din 1972 și are nevoie de o renovare majoră. După ani de daune, balustrada exterioară din lemn și detaliile au putrezit. Nicole Curtis rupe lemnul putrezit și le revopsește.
22:00
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
22:30
Giada în Italia - Picnic pe marginea piscinei
Giada prepară un picnic pe care îl savurează împreună cu fiica ei la piscină.
22:55
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Franța
Franța a fost admirată mult timp pentru stilul, luxul și frumusețea sa. Însă ce anume este acel „nu știu ce” care definește frumosul franțuzesc? Rachel explorează paradoxul francez - inclusiv beneficiile pentru sănătate ale vinului roșu din Franța.
23:20
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Grecia
În Turul frumuseților din Grecia, Rachel călătorește pe insula Ikaria, unde localnicii sunt printe cei mai longevivi din lume. Ce poate învăța de la comunitatea de aici despre cum putem avea o viață lungă?
23:45
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
00:10
O casă în Hawaii - Nişte părinţi pensionari îşi caută o casă în Oahu
Acum că cei șase copii ai lui Jerry și Gail Rustin au crescut și s-au mutat în diferite părți ale țării, cei doi sunt pregătiți să se concentreze din nou pe relația lor și să înceapă un nou capitol din viața lor în Hawaii.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Peșteră plină de culoare
În Africa, vizitați o peșteră veche transformată într-o casă în stil rock plină de culoare.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
01:30
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
01:55
Pasiune pentru renovare - Restaurare cărămidă cu cărămidă
Vila din Summit nu a fost vopsită din 1972 și are nevoie de o renovare majoră. După ani de daune, balustrada exterioară din lemn și detaliile au putrezit. Nicole Curtis rupe lemnul putrezit și le revopsește.
02:20
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
02:45
Giada în Italia - Picnic pe marginea piscinei
Giada prepară un picnic pe care îl savurează împreună cu fiica ei la piscină.
03:10
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Franța
Franța a fost admirată mult timp pentru stilul, luxul și frumusețea sa. Însă ce anume este acel „nu știu ce” care definește frumosul franțuzesc? Rachel explorează paradoxul francez - inclusiv beneficiile pentru sănătate ale vinului roșu din Franța.
03:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Grecia
În Turul frumuseților din Grecia, Rachel călătorește pe insula Ikaria, unde localnicii sunt printe cei mai longevivi din lume. Ce poate învăța de la comunitatea de aici despre cum putem avea o viață lungă?
04:05
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - O familie se mută din New Hampshire în Kauai
Jill și Chris sunt pregătiți să plece din New Hampshire pentru a-și îndeplini visul de a se muta în Kauai împreună cu copiii lor unde vor trăi o viață mai bună. Brokerul Roni Marley le arată mai multe proprietăți în apropiere de plajă, potrivite pentru st
04:55
Case experimentale - Magic, puzzle și palate
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California care este și o vedetă de film.
05:45
Camere de milioane - Piaţetă în stil italian
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la o piață italiană de milioane de dolari din sudul Californiei, un apartament flotant mistic din Hawaii și o pivniță extravagantă de vinuri inspirată din Franța.
06:35
Pasiune pentru renovare - Iluminarea dormitoarelor
Nicole Curtis preia dormitoarele și baia de la etaj, a căror frumusețe originală a fost acoperită cu tapet vechi și accesorii. Ea restaurează șemineele celor două dormitoare și elimină kitsch-ul jerpelit din baie.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Renovarea unui dormitor dublu
Jason și Bernice sunt gata să încheie lucrările la etajul al doilea al casei lor din 1910 din Buffalo, New York. Aceștia fac echipă cu verișorii lor pentru a transforma un dormitor mare în două dormitoare unice. De asemenea, aceștia restaurează baia origi
08:15
O casă în Hawaii - Nişte părinţi pensionari îşi caută o casă în Oahu
Acum că cei șase copii ai lui Jerry și Gail Rustin au crescut și s-au mutat în diferite părți ale țării, cei doi sunt pregătiți să se concentreze din nou pe relația lor și să înceapă un nou capitol din viața lor în Hawaii.
08:40
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
09:05
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un tânăr vrea să se refugieze în Republica Dominicană
Matt caută un refugiu la malul mării pe coasta nordică a Republicii Dominicane.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanţă spaţioasă pe insula Vieques
Un cuplu caută o casă de vacanţă pe insula Vieques din Puerto Rico. În timp ce amândoi sunt de acord că va fi nevoie de spaţiu pentru copii, se confruntă cu dilema de a alege între o locuinţă la cheie şi una pe care trebuie s-o renoveze.
10:25
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
10:50
O casă în Hawaii - Un cuplu se mută în Oahu ca să-şi continue afacerea
Lucie și Sam Silveira au muncit întotdeauna din greu și după ani de zile în care și-au dezvoltat agenția de fotografie din California, sunt extrem de entuziasmați de un nou început în Hawaii, perfect conștienți că ritmul de lucru va fi unul mai lent.
11:15
Pasiune pentru renovare - Renovare totală
Nicole Curtis și partenerul său de afacere, Michael, sunt hotărâți să găsească cea mai bună strategie de vânzări posibilă având în vedere piața imobiliară dură din mijlocul iernii.
11:40
Pasiune pentru renovare - Avarii In Bucătărie
În timp ce așteaptă vânzarea casei Minnehaha, designer-ul interior Nicole Curtis este angajată de unul dintre clienții săi pentru ai renova bucătăria aglomerată și compactă într-un spațiu restaurat utilizabil pentru el și familia lui.
12:10
Fațade atrăgătoare - Reţinere în flagrant
Angelica Mendoza se mândreşte cu faptul că-şi protejează comunitatea, fiind angajată a poliţiei din Oakland. Ea este poliţist la secţia Omoruri şi nu are nici timp, nici energie să se ocupe de tot ce trebuie făcut pentru a renova faţada casei sale.
12:35
Fațade atrăgătoare - O faţadă înfrumuseţată
Familia Villoria s-a mutat într-un cartier din Oakland care avea şcoli bune şi o comunitate de oameni prietenoşi. Ei au cumpărat singura casă pe care şi-o puteau permite şi care a avut nevoie de multe reparaţii. Acum, interiorul e locuibil, dar ei trebuie
13:00
Vânătorii de case prin lume - O familie din Ohio se mută în Baltimore
În ultimele 18 luni, Paul a făcut naveta între casa lui din Ohio către Maryland. Așadar, el și Gina au decis să-și vândă casa și să se mute în Baltimore. Va reuși agentul lor, Anne Herrara Franklin, să le găsească o locuință potrivită fără a le afecta bug
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu în căutarea unei case în Palm Desert
Este adevărat că dragostea nu are limite? Todd și Tanya testează această teorie. Ei sunt nerăbdători să părăsească micul apartament din Palm Desert și să-și găsească o locuință mai mare înainte de ziua nunții. Vor reuși să-și găsească o nouă locuință până
13:50
Case renovabile - n căutarea unei case renovabile
Joanna și Chip ajută un cuplu să găsească diamantul neșlefuit dintr-un cartier renumit pentru vilele sale.
14:45
Nunţi de platină
După ce au fost despărţiţi timp de nouă ani, Monet şi Shane au continuat relaţia din punctul în care se opriseră şi au pus la cale o nuntă ca-n basme, cu 20 de domnişoare de onoare şi o rochie italiană în valoare de peste 10.000 $.
15:10
Nunţi de platină
Această nuntă din South Beach e de pomină - şi la fel este şi tortul împodobit cu verighete albastre de la Tiffany şi o decoraţiune cu monogramă încrustată în cristale. Artificiile, florile şi cristalele din Austria întregesc o adevărată nuntă de platină.
15:35
Case renovabile - Părinţii unor studenţi găsesc o casă lângă campus
Un cuplu din California caută în Waco o casă fermecătoare pe care s-o poată renova, pentru a fi alături de copiii lor, care studiază la universitatea Baylor. Ei căută o casă cu trei dormitoare şi două băi, cu decoraţiuni şi cu lemnărie originală, sub175.0
16:25
Antreprenori de milioane - Duplex pe Bd. Columbus
Stephen Fanuka îmbină laolaltă două apartamente în cadrul unui proiect personalizat de renovare capitală din Upper West Side.
16:50
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a II-a
Probleme legate de fundaţii şi de expirarea autorizaţiilor pot da peste cap planul lui Fanuka în proiectul de renovare al clădirii din Chelsea.
17:15
Nunţi de platină
Deşi s-au cunoscut în împrejurări deloc extraordinare, acest cuplu e cu adevărat deosebit - şi la fel este şi nunta lor! O sculptură de gheaţă pentru servit Martini, sosii ale celebrităţilor şi trabucuri rulate manual sunt doar câteva elemente ale acestei
17:40
Nunţi de platină
Lucrând în domeniul organizării de evenimente, Jaime a ştiut cu siguranţă ce vrea - şi având la dispoziţie un buget de jumătate de milion de dolari, a primit încă şi mai mult: o formaţie cu 16 membri, un tort cu patru etaje şi o pădure fermecată.
18:05
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Franța
Franța a fost admirată mult timp pentru stilul, luxul și frumusețea sa. Însă ce anume este acel „nu știu ce” care definește frumosul franțuzesc? Rachel explorează paradoxul francez - inclusiv beneficiile pentru sănătate ale vinului roșu din Franța.
18:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Grecia
În Turul frumuseților din Grecia, Rachel călătorește pe insula Ikaria, unde localnicii sunt printe cei mai longevivi din lume. Ce poate învăța de la comunitatea de aici despre cum putem avea o viață lungă?
19:00
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
19:25
Giada în Italia - Picnic pe marginea piscinei
Giada prepară un picnic pe care îl savurează împreună cu fiica ei la piscină.
19:55
Vânătorii de case prin lume - n centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
20:45
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
21:10
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
21:35
Pasiune pentru renovare - Iluminarea dormitoarelor
Nicole Curtis preia dormitoarele și baia de la etaj, a căror frumusețe originală a fost acoperită cu tapet vechi și accesorii. Ea restaurează șemineele celor două dormitoare și elimină kitsch-ul jerpelit din baie.
22:00
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Atunci când renovează bucătării, regula lui Nicole este că trebuie să aibă un aspect din trecut și să funcționeze ca nouă.
22:30
Pasiune pentru renovare - Dezastru în dormitor
Nicole este pregătită să înceapă munca la al doilea etaj, dar ziua ploioasă îi dovedește cât de deteriorat este acoperișul vechi de 100 de ani. Infiltrațiile puternice de apă amenință să distrugă mai multe camere, așa că Nicole se urcă pe acoperiș pentru
22:55
Case renovabile - Doi tineri căsătoriţi renovează o casă dărăpănată
Ken şi Kelly sunt doi tineri căsătoriţi care-şi caută prima locuinţă comună în Waco, Texas. Chip şi Joanna găsesc o casă dărăpănată şi o renovează, personalizând-o pentru acest cuplu.
23:45
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
00:10
O casă în Hawaii - Un cuplu se mută în Oahu ca să-şi continue afacerea
Lucie și Sam Silveira au muncit întotdeauna din greu și după ani de zile în care și-au dezvoltat agenția de fotografie din California, sunt extrem de entuziasmați de un nou început în Hawaii, perfect conștienți că ritmul de lucru va fi unul mai lent.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa de tip șarpe
În Mexic, vizitați o casă de forma unui șarpe, iar în Australia, o casă cocoțată pe un stâlp.
01:00
Vânătorii de case prin lume - n centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
01:55
Pasiune pentru renovare - Iluminarea dormitoarelor
Nicole Curtis preia dormitoarele și baia de la etaj, a căror frumusețe originală a fost acoperită cu tapet vechi și accesorii. Ea restaurează șemineele celor două dormitoare și elimină kitsch-ul jerpelit din baie.
02:20
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Atunci când renovează bucătării, regula lui Nicole este că trebuie să aibă un aspect din trecut și să funcționeze ca nouă.
02:45
Pasiune pentru renovare - Dezastru în dormitor
Nicole este pregătită să înceapă munca la al doilea etaj, dar ziua ploioasă îi dovedește cât de deteriorat este acoperișul vechi de 100 de ani. Infiltrațiile puternice de apă amenință să distrugă mai multe camere, așa că Nicole se urcă pe acoperiș pentru
03:10
Case renovabile - Doi tineri căsătoriţi renovează o casă dărăpănată
Ken şi Kelly sunt doi tineri căsătoriţi care-şi caută prima locuinţă comună în Waco, Texas. Chip şi Joanna găsesc o casă dărăpănată şi o renovează, personalizând-o pentru acest cuplu.
04:05
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
04:30
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
04:55
Case experimentale - Sticlă, rechin, fortăreață
Această diversitate de case din toată lumea include o casă din New York inspirată de un inel cu diamant, o casă din Mexic de forma unui rechin, o fortăreață scoțiană de 800 de ani și o casă sud-africană acoperită cu simboluri colorate.
05:45
Camere de milioane - Băile romane
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la cele mai spectaculoase camere de milioane de dolari din lume. De la o vilă din Texas cu două camere potrivite pentru Curtea Regală Romană, la o casă din San Diego care prezin
06:35
Pasiune pentru renovare - Urcare cu liftul
Nicole Curtis dă o tentă modernă vilei Summit din 1904 atunci când montează un lift în centru. Aceasta trebuie să ia măsurile corecte, altfel va crea o gaură imensă inutilă în mijlocul acestei case istorice.
07:00
Vânătorii de case prin lume - n centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
07:50
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
08:15
O casă în Hawaii - Un cuplu se mută în Oahu ca să-şi continue afacerea
Lucie și Sam Silveira au muncit întotdeauna din greu și după ani de zile în care și-au dezvoltat agenția de fotografie din California, sunt extrem de entuziasmați de un nou început în Hawaii, perfect conștienți că ritmul de lucru va fi unul mai lent.
08:40
Savuros și sănătos - Iubitoare de grădinărit
Ezra și Julie întâlnesc un grup de grădinare împătimite și le hrănesc cu excelență culinară.
09:05
Savuros și sănătos - Pescuit pe gheață
Vor reuși Ezra și Julie să o ajute pe Juli Parsons să reducă din meniu și să se întoarcă pe gheață cu prietenii ei pescari?
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Ape de smarald pe plaja Blue Mountain
După ce au venit în vacanţă pe plaja Blue Mountain timp de aproape 20 de ani, Chrissy şi Dino vor să-şi cumpere un refugiu la malul mării în nord-vestul Floridei. Visând la o casă cu vedere la apele de culoarea smaraldului, cei doi iau legătura cu un agen
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Neapărat în Alabama!
Ken şi Rhonda vor să se stabilească pe una din plajele din Alabama, dar întrebarea e dacă să facă pasul acum sau mai târziu. Dornic să se plimbe pe nisip mai devreme, şi nu mai târziu, Ken speră să o convingă pe Rhonda să cumpere o casă acum.
10:25
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
10:50
O casă în Hawaii - Un cuplu din Pennsylvania îşi doreşte să respire aerul din Oahu
De când a vizitat Oahu, familia Camachos a încercat să întruchipeze stilul de viață hawaiian în Pennsylvania, însă pur și simplu nu merge. Fie că e vorba de a ieși la jogging, de a face jet ski sau de a ieși la plimbări lungi cu câinii, cei doi știu că vo
11:15
Pasiune pentru renovare - Amenajări In Baie
Nicole Curtis preia un alt proiect de design în timp ce așteapă vânzarea casei Minnehaha. De această dată, baia colorată, cu temă acvatică, a clientei sale Ellen, are nevoie de renovare.
11:40
Pasiune pentru renovare - Veranda
Adam și Rachael, doi dintre clienții designer-ului de interioare, Nicole Curtis, o angajează pentru restaurarea completă a casei din 1920 pe care abia au cumpărat-o. Aceștia se căsătoresc și trebuie să se mute în casă într-o lună, așa că Nicole trebuie să
12:10
Fațade atrăgătoare - De la un verde ţipător, la un stil atemporal
Când s-au hotărât să-şi mărească familia, Rachel şi Kristy s-au mutat din oraş în suburbiile din Oakland. Au găsit o zonă absolut încântătoare, dar casa pe care şi-au putut-o permite nu era pe măsura visurilor lor.
12:35
Fațade atrăgătoare - Un bungalow albastru înfrumuseţat
Buren şi Colleen sunt tineri şi proaspăt logodiţi, iar Buren tocmai s-a mutat în noua casă a lui Colleen. Încet-încet, ei au încercat să-i personalizeze interiorul, dar, fiindcă economisesc bani pentru nuntă, renovarea avansează încet.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Trăind în cinci state în șapte ani
După ce au trăit în cinci state diferite în numai șapte ani, Tim și Summer sunt pregătiți să se stabilească într-un loc. Ei își încep căutarea în Morgantown, West Virginia, însă găsirea unei case pe care să o poată numi "acasă" se dovedește a fi ai grea d
13:25
Vânătorii de case prin lume - Brian Caută Casă În Dallas
Brian este un burlac tipic cu un stil de viață foarte neobișnuit; el închiriază un apartament într-o fostă casă de bătrâni care încă furnizează alimente pentru oamenii în vârstă! Tânărul de 28 de ani decide să aleagă un stil de viață mai potrivit și își c
13:50
Case renovabile - O famillie tânără acceptă eforturi de revitalizare
Joanna și Chip Gaines le prezintă clienților Charmaine și Chuck cartierul istoric Sanger Heights. Familia își dorește să facă parte din revitalizarea acestei comunități de case care sunt fie părăsite, fie în ruină.
14:45
Nunţi de platină
Pe dealurile din oraşul Palm Desert, Leah şi Toby îşi fac nunta pe un teren de golf, înconjuraţi de cascade şi privelişti ameţitoare, iar invitaţii lor vor fi întâmpinaţi de un cimpoier şi de un aranjament floral din lalele în valoare de 24.000 $.
15:10
Nunţi de platină
Moştenirile culturale indiene şi americane se îmbină în această nuntă sofisticată, care include desene cu henna tradiţionale, o rochie de mireasă împodobită cu argint şi diamante şi o pădure fermecată, totul în valoare de numai 300.000 $.
15:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Franța
Franța a fost admirată mult timp pentru stilul, luxul și frumusețea sa. Însă ce anume este acel „nu știu ce” care definește frumosul franțuzesc? Rachel explorează paradoxul francez - inclusiv beneficiile pentru sănătate ale vinului roșu din Franța.
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Grecia
În Turul frumuseților din Grecia, Rachel călătorește pe insula Ikaria, unde localnicii sunt printe cei mai longevivi din lume. Ce poate învăța de la comunitatea de aici despre cum putem avea o viață lungă?
16:25
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
16:50
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
17:15
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
17:40
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
18:05
Succes sau eșec - Cu ochii închişi
O vânzare prin procură din Fullerton, California ar putea reprezenta fie o comoară, fie o mare pierdere de bani.
18:30
Succes sau eșec - Casa de lângă autostradă
O clădire istorică din apropierea unei autostrăzi este renovată în Anaheim, California.
19:00
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
19:25
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
20:20
Vânătorii de case prin lume - n căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
20:45
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
21:10
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
21:35
Pasiune pentru renovare - Urcare cu liftul
Nicole Curtis dă o tentă modernă vilei Summit din 1904 atunci când montează un lift în centru. Aceasta trebuie să ia măsurile corecte, altfel va crea o gaură imensă inutilă în mijlocul acestei case istorice.
22:00
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
22:30
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
22:55
Camere de milioane - Băile romane
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la cele mai spectaculoase camere de milioane de dolari din lume. De la o vilă din Texas cu două camere potrivite pentru Curtea Regală Romană, la o casă din San Diego care prezin
23:45
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
00:10
O casă în Hawaii - Un cuplu din Pennsylvania îşi doreşte să respire aerul din Oahu
De când a vizitat Oahu, familia Camachos a încercat să întruchipeze stilul de viață hawaiian în Pennsylvania, însă pur și simplu nu merge. Fie că e vorba de a ieși la jogging, de a face jet ski sau de a ieși la plimbări lungi cu câinii, cei doi știu că vo
00:35
Cele mai extreme case din lume - Subsol în Germania
Călătoriți în Germania pentru a vizita o casă subterană ecologică complet autonomă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
01:30
Vânătorii de case prin lume - n căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
01:55
Pasiune pentru renovare - Urcare cu liftul
Nicole Curtis dă o tentă modernă vilei Summit din 1904 atunci când montează un lift în centru. Aceasta trebuie să ia măsurile corecte, altfel va crea o gaură imensă inutilă în mijlocul acestei case istorice.
02:20
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
02:45
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
03:10
Camere de milioane - Băile romane
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la cele mai spectaculoase camere de milioane de dolari din lume. De la o vilă din Texas cu două camere potrivite pentru Curtea Regală Romană, la o casă din San Diego care prezin
04:05
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
04:30
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
04:55
Case experimentale - Mozaic, bulă, spirale
Această diversitate de case include o casă din California de forma unui avion de spionaj, o reședință în stil origami din Irlanda de Nord, o cameră de sticlă fără pereți interiori din Olanda și o casă medievală din Idaho.
05:45
Camere de milioane - Vilă în Maldive
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la o cameră de milioane de dolari din Carmel, Indiana, o vilă privată extrem de scumpă în insulele Maldive, o bucătărie la modă și o sufragerie cu o notă excentrică modernă în A
06:35
Pasiune pentru renovare - Inconfortabil de aproape
Nicole Curtis se grăbește din vacanță la casa ei din Minnesota pentru a găsi țevi sparte și o casă inundată din cauza frigului extrem. Ea și echipa sa fac spargeri în toată casa și fac 20 de găuri uriașe înainte de a descoperi toate scurgerile.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
07:25
Vânătorii de case prin lume - n căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
07:50
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
08:15
O casă în Hawaii - Un cuplu din Pennsylvania îşi doreşte să respire aerul din Oahu
De când a vizitat Oahu, familia Camachos a încercat să întruchipeze stilul de viață hawaiian în Pennsylvania, însă pur și simplu nu merge. Fie că e vorba de a ieși la jogging, de a face jet ski sau de a ieși la plimbări lungi cu câinii, cei doi știu că vo
08:40
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
09:05
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu tropical pe insula Pine din Florida
Tim şi Jen caută căminul perfect la malul mării, pentru a extinde sezonul de excursii cu barca pe durata întregului an. Îndrăgostiţi de vară şi de fauna exotică, cei doi vor să-şi găsească un al doilea cămin pe insula Pine din Florida.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - n căutarea unei locuinţe pe malul mării în Biloxi
Elizabeth şi cele două fiice ale ei locuiesc în New Orleans, dar sunt îndrăgostite de mare. După ce ani de-a rândul au mers în vacanţă în Biloxi, în sfârşit, ele cred că e timpul să-şi cumpere o casă de vacanţă acolo.
10:25
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
10:50
O casă în Hawaii - Doi tineri schimbă Madison, Wisconsin cu priveştea din Kauai
Kristopher și Shannon Breyer și-au făcut bagajele și s-au mutat în Hawaii cu fetița lor Eloise, neștiind la ce să se aștepte. Au stat în chirie în Kauai, dar acum sunt pregătiți să facă următorul pas și să devină proprietari.
11:15
Pasiune pentru renovare - Reamenajarea Livingului
Continuând restaurarea casei lui Adam și Rachael, designer-ul de interioare, Nicole Curtis, își îndreaptă atenția către camera de zi, unde trebuie să restaureze podelele din lemn de esență tare.
11:40
Pasiune pentru renovare - Faianța
Îndreptându-și atenția către baia lui Adam și Rachael, Nicole are parte de mai multe probleme care apar în timpul lucrului cu faianța într-o casă veche.
12:10
Fațade atrăgătoare - Grădina părăginită
Doug şi April au trei copii şi doi câini, iar din cauza programului încărcat, ei nu au timp să lucreze în grădină. Se pricep foarte puţin la grădinărit şi curtea lor e plină de palmieri care au crescut necontrolat, trandafiri ofiliţi şi iarbă uscată.
12:35
Fațade atrăgătoare - Bonjour, faţade atrăgătoare
După ce au fost prieteni timp de 11 ani, Frederic şi-a lăsat familia, prietenii şi locul de muncă din Franţa, s-a mutat în SUA şi s-a căsătorit cu Jen. Când au văzut casa pentru prima dată, au avut îndoieli: din stradă, arăta oribil. Dar când au intrat, s
13:00
Vânătorii de case prin lume - Scriitorul singur ăși caută o casă
Gerri crede că alegerea unei case seamănă cu întâlnirile; există multe plusuri și minusuri, însă când o găsești pe cea dorită, vei fi fericit. După mai multe refuzuri, îi cere ajutorul bunei sale prietene Akoto pentru a-și găsi casa perfectă, care să se î
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se mută în Connecticut
Locuința închiriată temporrar de Christina și Stephen îi scoate din minți. E plin de cutii de depozitare peste tot, trebuie să împartă o baie învechită minsculă și nu au spațiu în curte pentru câinele lor mare. Oare vor putea găsi un loc mai spațios fără
13:50
Case renovabile - Nomazi în căutarea unei reședințe retro unice
Chip și Jo Gaines merg cu Becky și Heath Ivy în Woodway, Texas, unde aceștia caută o locuință pentru familia lor și pentru afacerea prosperă a lui Heath. Familia vizitează trei case cu stiluri unice și cu provocări unice la nivel de proiectare.
14:45
Nunţi de platină
Lucrând în domeniul organizării de evenimente, Jaime a ştiut cu siguranţă ce vrea - şi având la dispoziţie un buget de jumătate de milion de dolari, a primit încă şi mai mult: o formaţie cu 16 membri, un tort cu patru etaje şi o pădure fermecată.
15:10
Nunţi de platină
Deşi s-au cunoscut în împrejurări deloc extraordinare, acest cuplu e cu adevărat deosebit - şi la fel este şi nunta lor! O sculptură de gheaţă pentru servit Martini, sosii ale celebrităţilor şi trabucuri rulate manual sunt doar câteva elemente ale acestei
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
16:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
16:25
Case renovabile - Doi tineri căsătoriţi renovează o casă dărăpănată
Ken şi Kelly sunt doi tineri căsătoriţi care-şi caută prima locuinţă comună în Waco, Texas. Chip şi Joanna găsesc o casă dărăpănată şi o renovează, personalizând-o pentru acest cuplu.
17:15
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Atunci când renovează bucătării, regula lui Nicole este că trebuie să aibă un aspect din trecut și să funcționeze ca nouă.
17:40
Pasiune pentru renovare - Dezastru în dormitor
Nicole este pregătită să înceapă munca la al doilea etaj, dar ziua ploioasă îi dovedește cât de deteriorat este acoperișul vechi de 100 de ani. Infiltrațiile puternice de apă amenință să distrugă mai multe camere, așa că Nicole se urcă pe acoperiș pentru
18:05
Nunţi de platină
Deşi s-au cunoscut în împrejurări deloc extraordinare, acest cuplu e cu adevărat deosebit - şi la fel este şi nunta lor! O sculptură de gheaţă pentru servit Martini, sosii ale celebrităţilor şi trabucuri rulate manual sunt doar câteva elemente ale acestei
18:30
Nunţi de platină
Lucrând în domeniul organizării de evenimente, Jaime a ştiut cu siguranţă ce vrea - şi având la dispoziţie un buget de jumătate de milion de dolari, a primit încă şi mai mult: o formaţie cu 16 membri, un tort cu patru etaje şi o pădure fermecată.
19:00
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
19:25
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
20:45
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
21:10
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
21:35
Pasiune pentru renovare - Inconfortabil de aproape
Nicole Curtis se grăbește din vacanță la casa ei din Minnesota pentru a găsi țevi sparte și o casă inundată din cauza frigului extrem. Ea și echipa sa fac spargeri în toată casa și fac 20 de găuri uriașe înainte de a descoperi toate scurgerile.
22:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Coreea
În turul ei de frumusețe prin Coreea de Sud, Rachel află că în capitala Seoul, afacerile de înfrumusețare sunt în plină expansiune! Iar în cartierul modern Gangnam, clinicile de operații estetice sunt la tot pasul.
22:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
23:20
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
23:45
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
00:10
O casă în Hawaii - Doi tineri schimbă Madison, Wisconsin cu priveştea din Kauai
Kristopher și Shannon Breyer și-au făcut bagajele și s-au mutat în Hawaii cu fetița lor Eloise, neștiind la ce să se aștepte. Au stat în chirie în Kauai, dar acum sunt pregătiți să facă următorul pas și să devină proprietari.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Capodopera din mozaic
Călătoriți în Noua Zeelandă pentru a vizita o casă care este o capodoperă magică din mozaic.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
01:55
Pasiune pentru renovare - Inconfortabil de aproape
Nicole Curtis se grăbește din vacanță la casa ei din Minnesota pentru a găsi țevi sparte și o casă inundată din cauza frigului extrem. Ea și echipa sa fac spargeri în toată casa și fac 20 de găuri uriașe înainte de a descoperi toate scurgerile.
02:20
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Coreea
În turul ei de frumusețe prin Coreea de Sud, Rachel află că în capitala Seoul, afacerile de înfrumusețare sunt în plină expansiune! Iar în cartierul modern Gangnam, clinicile de operații estetice sunt la tot pasul.
02:45
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
03:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
04:05
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
04:55
Case experimentale - Piatră, catalige, fortăreață
Această diversitate minunată de case din toată lumea include o casuță cu șindrile din New York, un bloc de apartamente danez unde mașinile au prioritate în fața oamenilor și o casă din Italia construită în jurul unor măslini vechi de o mie de ani.
05:45
Camere de milioane - Terenul de baseball
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv în cele mai spectaculoase încăperi de milioane de dolari. Veți avea șansa să descoperiți curtea lui John Smoltz, jucător de baseball profesionist, superstar în Liga Mare, veți ve
06:35
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Renovarea unui dormitor dublu
Jason și Bernice sunt gata să încheie lucrările la etajul al doilea al casei lor din 1910 din Buffalo, New York. Aceștia fac echipă cu verișorii lor pentru a transforma un dormitor mare în două dormitoare unice. De asemenea, aceștia restaurează baia origi
08:15
O casă în Hawaii - Doi tineri schimbă Madison, Wisconsin cu priveştea din Kauai
Kristopher și Shannon Breyer și-au făcut bagajele și s-au mutat în Hawaii cu fetița lor Eloise, neștiind la ce să se aștepte. Au stat în chirie în Kauai, dar acum sunt pregătiți să facă următorul pas și să devină proprietari.
08:40
Pasiune pentru renovare - Adio, reguli!
Nicole începe să lucreze la interiorul casei de pe Case Avenue și descoperă o cameră de zi și o sufragerie decorate cu o lemnărie superbă și uși glisante în perete.
09:05
Pasiune pentru renovare - Foaier de 5 stele
Nicole se ocupă de intrarea principală întunecată și ștearsă pe care o deschide, înlăturând marginile, reparând ferestrele originale din sticlă colorată și încercând să găsească părți salvate pentru a reconstrui fabuloasa scară. Trebui să găsească o cale
09:30
Proiect complet - Camera de familie mult visată a familiei DeMeo
Sabrina Soto proiectează camera de familie supremă pentru DeMeo.
10:00
Proiect complet - O vacanță surpriză
Sabrina Soto ajută familia McNaught să ofere mamei lor, Kathy, sufrageria de vis. Mai întâi, Sabrina crează un design de lux inspirându-se de la principalele sale contacte de design. Apoi își recrează designul pentru a se adapta la bugetul familiei McNaug
10:25
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
10:50
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
11:15
Amenajări de grădini - Oază cu terasă triplă
Un cuplu realizează că are un diamant brut, dar nu știe cum să-l transforme într-o bijuterie. Chris Lambton și echipa sa creează o curte cu tematică nautică centrată în jurul unei terase pe trei niveluri.
11:40
Amenajări de grădini - O curte pentru divertisment
Curtea unei familii este inestetică, inutilizabilă și îi lipsește intimitatea. Chris Lambton și echipa încep lucrările pentru a crea o curte pe care o va adora întreaga familie, cu o bucătărie în aer liber, un cuptor pentru pizza și o pergolă arcuită pent
12:10
Bucătăria imposibilă - Armonie în două culori
Bucătăria din 1980 a lui Bill și Kirsten atârnă de un fir de ață, puțin lipici și puțin velcro. Marc îi ajută să transforme bucătăria disfuncțională într-una sclipitoare, adăugând câteva dulapuri din arțar în două culori, blaturi de cuarț și aparate de br
12:35
Bucătăria imposibilă - Refinisarea bucătăriei
Bucătăria lui Tom și Laura are mai mare nevoie de întreținere decât de renovare. Marc îi învață cum pot refinisa dulapurile în mod inventiv și cum pot aduce completări potrivite la diferite modele de faianță, pentru a economisi bani.
13:00
Savuros și sănătos - Hair stiliști
Lui Remo Bot, hair stylist, îi place să gătească ca mama sa, însă din păcate, preparatele ei sunt vechi de 75 de ani.
13:25
Savuros și sănătos - Comedianți
Poate că Brian Coughlin, comedian, este un star pe scenă, însă prietenii săi cred că modul său de a găti nu este ceva de râs, dimpotrivă e de plâns.
13:50
Succes sau eșec - Probleme cu scurgerile
Tarek și Christina pun ochii pe o casă de familie într-un cartier de lux din Cypress. Când vizitează casa descoperă semne de deteriorare cauzate de apă. Oare costul reparațiilor le va aduce până la urmă profit sau se vor scufunda din cauza țevilor sparte?
14:15
Succes sau eșec - Salvarea casei în stil spaniol
Tarek și Christina El Moussa descoperă o licitație pentru o casă în stil spaniol din anii '20 în Santa Ana. Are nevoie de o reparație generală, însă are o arhitectură originală fermecătoare. Oare această salvare a casei va fi un succes profitabil sau un e
14:45
Case renovabile - Trei generații, o singură renovare
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Angela și Yanett Silva să viziteze trei case în orășelul Lorena din Texas. Yanett a plecat din Venezuela pentru a le oferi o viață mai bună copiilor săi.
15:35
Proiect complet - Camera de familie mult visată a familiei DeMeo
Sabrina Soto proiectează camera de familie supremă pentru DeMeo.
16:00
Proiect complet - O vacanță surpriză
Sabrina Soto ajută familia McNaught să ofere mamei lor, Kathy, sufrageria de vis. Mai întâi, Sabrina crează un design de lux inspirându-se de la principalele sale contacte de design. Apoi își recrează designul pentru a se adapta la bugetul familiei McNaug
16:25
Vânătorii de case prin lume - n căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
16:50
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu în Mexic, pe malul Pacificului
După ce au venit an de an în vacanţă în Mexic, Robbie şi Shawn îşi caută o locuinţă în apropiere de Bucerias. Având o listă lungă de dorinţe, cei doi înţeleg că au nevoie de ajutorul unui agent imobiliar, care să le faciliteze procesul de găsire a unei ca
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O Hacienda în Mexic, pe Isla Mujeres
După ce şi-au petrecut vacanţele în Mexic, Ashley şi Todd se hotărăsc să-şi caute o locuinţă pe frumoasă Isla Mujeres. Având o listă de dorinţe greu de împlinit şi o ofertă limitată pe insulă, cuplul se îndreaptă spre agentul imobiliar Jim Botaish, cerând
18:05
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Coreea
În turul ei de frumusețe prin Coreea de Sud, Rachel află că în capitala Seoul, afacerile de înfrumusețare sunt în plină expansiune! Iar în cartierul modern Gangnam, clinicile de operații estetice sunt la tot pasul.
18:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
19:00
Nunţi de platină
În Texas, unde totul este mai mare şi mai impresionant, nici nunţile de platină nu fac excepţie! Frumosul conac Annabelle va găzdui o nuntă ca-n basme, care îmbină romantismul, muzica, mâncarea - şi un elicopter.
19:25
Nunţi de platină
La nunta lor, a cărei tematică au fost cristalele şi care a costat 600.000 $, Jennifer şi Mark şi-au răsfăţat invitaţii cu cocktailul extravagante, iar recepţia a culminat cu un tort cu zece etaje şi cu un zid cu apă în valoare de 10.000 $, amenajat în sa
19:55
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
20:45
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
21:10
SOS restaurare - Buffalo - Mansardă eclectică
Jason și Bernice se mută mai sus și afară din casa lor din 1910 din Buffalo, New York, transformând mansarda neterminată într-un spațiu de locuit eclectic și făcând o refinisare îndrăzneață și plină de culoare a exteriorului.
21:35
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dustin şi sora lui explorează Cabo San Lucas
Dustin are trei copii, iar al patrulea e pe drum. Neputând să o ia în Mexic pe soţia sa însărcinată, Dustin o roagă pe sora lui, Brittany, să-l ajute să găsească locuinţa perfectă de vacanţă pentru familia lui tot mai mare.
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - n căutare de chilipiruri la Pismo Beach
Anthony şi Hun au nevoie de o casă pe o plajă însorită. Agentul imobiliar Mikey Hahn le va arăta patru potenţiale proprietăţi. Urmăriţi-i în timp ce caută o casă spaţioasă la doar câţiva paşi distanţă de plajă, totul pentru mai puţin de 375.000 $.
22:55
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
23:20
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
00:10
O casă în Hawaii - Un jongler cu foc şi familia lui îşi găsesc o casă în Hawaii
William Demaso, prietena sa Bryanna Pasco și copiii lor sunt pregătiți să cumpere prima lor casă în Hawaii. Născuți și crescuți în satul Waikoloa din Hawaii, cei doi au legături de familie în această zonă.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa plutitoare
Călătoriți în New York pentru a vizita un feribot de acum un secol care a fost transformat într-o casă plutitoare.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
01:55
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dustin şi sora lui explorează Cabo San Lucas
Dustin are trei copii, iar al patrulea e pe drum. Neputând să o ia în Mexic pe soţia sa însărcinată, Dustin o roagă pe sora lui, Brittany, să-l ajute să găsească locuinţa perfectă de vacanţă pentru familia lui tot mai mare.
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - n căutare de chilipiruri la Pismo Beach
Anthony şi Hun au nevoie de o casă pe o plajă însorită. Agentul imobiliar Mikey Hahn le va arăta patru potenţiale proprietăţi. Urmăriţi-i în timp ce caută o casă spaţioasă la doar câţiva paşi distanţă de plajă, totul pentru mai puţin de 375.000 $.
03:10
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
03:35
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
04:30
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
04:55
Case experimentale - Ciocolata, fibra de sticlă, cristalul
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un pavilion de sticlă din California, o casă din Coreea de Sud care arată ca un cristal de gheață, o casă din Africa de Sud care a readus la viață o veche cale ferată și o casă franțuzească fă
05:45
Camere de milioane - Living californian
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv în cele mai spectaculoase încăperi de milioane de dolari. Pregătiți-vă să fiți uimiți de sufrageria și biroul unor moguli din industria modei, Max și Lubov Azria, fondatorii renu
06:35
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Nicole, LeBron James și Fundația Familială LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Mansardă eclectică
Jason și Bernice se mută mai sus și afară din casa lor din 1910 din Buffalo, New York, transformând mansarda neterminată într-un spațiu de locuit eclectic și făcând o refinisare îndrăzneață și plină de culoare a exteriorului.
08:15
O casă în Hawaii - Un jongler cu foc şi familia lui îşi găsesc o casă în Hawaii
William Demaso, prietena sa Bryanna Pasco și copiii lor sunt pregătiți să cumpere prima lor casă în Hawaii. Născuți și crescuți în satul Waikoloa din Hawaii, cei doi au legături de familie în această zonă.
08:40
Pasiune pentru renovare - Un etaj senzațional
Dormitoarele și baia de la etajul doi au nevoie disperată de atenția lui Nicole. Aceasta are de-a face cu pereți deteriorați de umezeală, un covor vechi și vinilul care acoperă lemnul de esență tare și o baie minusculă și murdară care are nevoie de un duș
09:05
Pasiune pentru renovare - Revelație în bucătărie
Casa de pe Case Ave e aproape gata, iar Nicole a păstrat cea mai dificilă sarcină pentru final - cum să organizeze în mod funcțional spațiul dintr-o bucătărie înghesuită. Dacă vrea să păstreze dulpurile originale are nevoie de creativitate pentru a le fac
09:30
Proiect complet - Apartamentul lui Gregg și Anson
Sabrina Soto creează un apartament modern de vis într-un buget limitat.
10:00
Proiect complet - Cameră de zi inspirată de anii 60
Sabrina Soto le oferă celor din familia Quartin camera de zi visată care se încadrează în bugetul acestora.
10:25
Vânătorii de case prin lume - n căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
11:15
Amenajări de grădini - Terasă și bar în aer liber
Chris Lambton și echipa sa se ocupă de o curte invadată de iederă. Doi tineri și băiețelul lor pot folosi doar o terasă mică, învechită pentru activități distractive afară. Chris Lambton proiectează un spațiu care permite organizarea unor grătare și zile
11:40
Amenajări de grădini - Camere în aer liber cu priveliște
Chris Lambton se ocupă de o curte atât de degradată încât cele două fiice ale proprietarilor trebuie să se joace pe alee, în loc să meargă în curtea spațioasă din spatele casei. Chris proiectează o curte care se integrează în mediul natural, fiind în acel
12:10
Bucătăria imposibilă - Magie modernă
Glenn și Marni au nevoie de ajutor pentru a menține o casă în stil vechi în ton cu stilul lor de viață. Marc le prezintă câteva dulapuri elegante, materiale noi de blaturi și aparaturi moderne pentru funcționalitatea bucătăriei.
12:35
Bucătăria imposibilă - Noua bucătărie spațioasă
Bucătăria lui Tim și Laura se prăbușește literalmente. Marc îi ajută la dărâmarea unui zid separator și crearea unei bucătării complet noi într-un spațiu mult mai mare. Un bar pentru micul dejun și câteva lambriuri lucrate manual ajută la definirea spațiu
13:00
Savuros și sănătos - Amatoarele de pescuit
Ezra și Julie gătesc împreună cu un grup de femei amatoare de pescuit. Vor reuși să o convingă pe Kathy, bucătar șef și iubitoare de pescuit, să renunțe la friteuza sa și să opteze pentru ingrediente locale proaspete?
13:25
Savuros și sănătos - Pompierii din Markham
Le vor plăcea pompierilor noile preparate sănătoase pentru cei cu probleme cardiace sau eforturile lui Ezra și Julie vor fi înghițite de flăcări?
13:50
Succes sau eșec - Casă cometizată în Canada
Tarek și Christina pun ochii pe o casă spațioasă în Ontario, Canada. Este prea departe pentru a o vizita înainte de licitație. Câștigă casa și în timp ce o vizitează, pare să fie în mare parte doar cosmetizată. Vor reuși să aducă îmbunătățirile necesare p
14:15
Succes sau eșec - Pariul pe bungalou
Tarek și Christina găsesc un bungalou din anii 1920 în Whittier. Descoperă că necesită o reparație generală, dar în spate are un studio care nu este inclus în suprafața menționată la vânzare. Așteaptă cu sufletul la gură să descopere dacă va fi un succes
14:45
Case renovabile - Familia este în favoarea casei renovabile franceze
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Isabel și Justin Reed să viziteze trei case din Waco, Texas. Familia Reeds are un buget generos de 450 000 de dolari, care le oferă numeroase opțiuni ce satisfac gusturile amândurora.
15:35
Proiect complet - Apartamentul lui Gregg și Anson
Sabrina Soto creează un apartament modern de vis într-un buget limitat.
16:00
Proiect complet - Cameră de zi inspirată de anii 60
Sabrina Soto le oferă celor din familia Quartin camera de zi visată care se încadrează în bugetul acestora.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
16:50
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
17:15
Case renovabile - Doi tineri căsătoriţi renovează o casă dărăpănată
Ken şi Kelly sunt doi tineri căsătoriţi care-şi caută prima locuinţă comună în Waco, Texas. Chip şi Joanna găsesc o casă dărăpănată şi o renovează, personalizând-o pentru acest cuplu.
18:05
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Atunci când renovează bucătării, regula lui Nicole este că trebuie să aibă un aspect din trecut și să funcționeze ca nouă.
18:30
Pasiune pentru renovare - Dezastru în dormitor
Nicole este pregătită să înceapă munca la al doilea etaj, dar ziua ploioasă îi dovedește cât de deteriorat este acoperișul vechi de 100 de ani. Infiltrațiile puternice de apă amenință să distrugă mai multe camere, așa că Nicole se urcă pe acoperiș pentru
19:00
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
19:25
Giada în Italia - Picnic pe marginea piscinei
Giada prepară un picnic pe care îl savurează împreună cu fiica ei la piscină.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
20:45
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
21:10
SOS restaurare - Buffalo - Curte în Buffalo
Jason și Bernice își finalizează lucrările la casa lor din 1910 din Buffalo modernizând curtea. Aceștia adaugă o o pergolă pentru zona de luat masa și o terasă, și creează un gard unic din uși restaurate.
21:35
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Nicole, LeBron James și Fundația Familială LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată.
22:00
Succes sau eșec - O casă cu probleme
O achiziţie pe nevăzute ar putea să merite sau să-l facă pe cumpărător să-şi regrete decizia.
22:30
Succes sau eșec - Casă în stil artizanal
Tarek și Christina fac echipă cu un prieten pentru a revinde o casă în stil artizanal din Santa Ana, California.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
23:45
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
00:10
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Pe marginea prăpastiei
Călătoriți în Noua Zeelandă pentru a vizita o casă aflată pe vârful unei stânci, cu priveliști care-ți taie răsuflarea.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
01:55
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Nicole, LeBron James și Fundația Familială LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată.
02:20
Succes sau eșec - O casă cu probleme
O achiziţie pe nevăzute ar putea să merite sau să-l facă pe cumpărător să-şi regrete decizia.
02:45
Succes sau eșec - Casă în stil artizanal
Tarek și Christina fac echipă cu un prieten pentru a revinde o casă în stil artizanal din Santa Ana, California.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
04:05
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
04:55
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
05:45
Camere de milioane - Apartament rock'n'roll
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-o vilă din Santa Monica. Ne îndreptăm apoi spre un cinematograf interior senzațional unde nu s-a făcut economie la bsolut NIMIC! Serialul e un permis de intrare în aceste în
06:35
Pasiune pentru renovare - O baie potrivită pentru Regele James
Parterul este finalizat la casa pe care Nicole o renovează împreună cu LeBron și fundația sa, iar acum aceștia își îndreaptă atenția spre baie. Nicole și armata sa de voluntari restaurează un dulap de baie încorporat, vechi și frumos.
jinglebells
Feedback