07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
08:15
O casă în Hawaii - Casă cu vedere la ocean în Hawaii
Lewis și Kirsten Paragona și-au trăit toată viața înfruntând iernile reci din New England, Massachussetts. Au trăit o viață plină de agitație în care au crescut două fiice și au avut cariere care implicau mult stres, așa că acum vor să se mute în Hawaii.
08:40
Pasiune pentru renovare - Garajul
Fiecare casă veche are ciudățeniile ei, iar pentru concacul Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este garajul. Nicole hotărăște să aloce 10 mii de dolari pentru curățarea reziduurilor, construirea unui zid de sprijin și adăugarea unui gard.
09:05
Pasiune pentru renovare - Dormitorul principal
Antreprenoarea Nicole Curtis, caremuncește din greu și vorbește dur, se răsfață cu cea mai strălucitoare fantezie a ei într-un apartament. Mergând pentru stilul vechi de Hollywood, ea proiectează o garderobă funcțională și extraordinară.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Un apartament de lux din Chicago cu dotări moderne
În apartamentul din Chicago în care stă acum, Erin nu are spălătorie, maşină de spălat vase sau loc de parcare. Ea caută un apartament de lux cu dotări moderne. Dar oare îşi va permite să trăiască pe picior mare din bugetul ei modest?
10:50
Vânătorii de case prin lume - Soţia vrea farmec istoric, soţul vrea o clădire nouă
Un fotbalist şi soţia lui sunt gata să-şi cumpere prima casă împreună în East Lansing, Michigan. Carrie vrea o locuinţă istorică, dar Josh nu e interesat decât de construcţiile recente, care să-i adăpostească confortabil statura de aproape doi metri.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu tânăr colindă Pensacola Beach
Matt și Salina sunt un cuplu activ care își caută o casă pe plajele cu nisip de zahăr. Agentul imobiliar Kimberly Gettle le va prezenta patru proprietăți potențiale situate pe malul lagunei și a coastelor din Pensacola Beach, Florida.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu caută o casă pe plaja din Florida Keys
Steve și Andrea și-au petrecut multe vacanțe în Florida Keys și s-au săturat de prețurile ridicate ale hotelurilor locale. Aceștia doresc să se bucure în continuare de apă, însă din confortul propriului lor apartament pe malul mării.
12:10
Acasă cu Giada - Parisul nemuritor
Giada pregătește o cină în grădina din spatele casei inspirată de o vacanță recentă la Paris. Plănuiește o seară care să reflecte aromele, aventurile și activitățile din vacanță - e o șansă de a aduce acasă experiențele din călătorie.
12:35
Acasă cu Giada - Picnic în parc
Giada pregătește un meniu pentru picnic care e atât ușor de transportat cât și delicios pentru un concert în aer liber, aducând o notă neșteptată picnicului tipic.
13:00
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
13:25
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
13:50
Succes sau eșec - Emoții cauzate de proprietățile prescrise
Tarek și Christina El Moussa, soț și soție, sunt o echipă de agenți care investesc în transformarea caselor pentru profit. Țin spectatorii cu sufletul la gură cumpărând proprietăți dărăpănate cu bani gheață și apoi le renovează pentru revânzare. Vor reuși
14:15
Succes sau eșec - Casă prescrisă vandalizată
Tarek și Christina El Moussa au pus ochii pe o vânzare rapidă din Anaheim Hills, care a intrat brusc în prescriere. Aceștia descoperă că proprietatea a fost vandalizată. Va reuși cuplul să treacă peste acest coșmar și să revândă casa?
14:45
Case renovabile - O casă de vacanţă
Joanna s-a îndrăgostit de o casă pe care a vizitat-o într-un alt episod şi vrea să transforme această clădire victoriană într-o pensiune. Chip e de acord, fiindcă-i plac provocările, dar oare vor reuşi să termine până la Crăciun?
15:35
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Un burlac îşi caută un alt apartament în Manhattan
Tony e antreprenor pe internet, adoră petrecerile şi e dependent de vânătoarea de case! După ce a cumpărat şi a restaurat case din Los Angeles şi Chicago, omul de afaceri din Las Vegas vrea să facă asta din nou la Manhattan.
16:50
Vânătorii de case prin lume - O casă de vacanţă în Great Smokey Mountains
Tommy şi Robby s-au săturat să trebuiască să închirieze o cabană de fiecare dată când pleacă în vacanţă. Aşa că s-au hotărât că e timpul să cumpere o casă la munte unde să simtă că au evadat într-un loc izolat, dar care e destul de aproape de toate facili
17:15
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule la 50 de kilometri la est de Columbus, Ohio
Timp de câteva decenii, Gary şi Roxy, afacerişti locali, şi-au dus familia să petreacă vacanţele la lacul Buckeye din Ohio. Acum, ei vor să construiască un complex familial pe una din insulele acestui lac artificial.
17:40
În căutarea unei insule - În căutarea lunii de miere perfecte în Belize
Pamela şi Paul vor să-şi petreacă luna de miere în una dintre numeroasele staţiuni turistice din Belize.
18:05
Viața pe insulă - Un cuplu din Texas caută să scape de stres pe insula Galveston
Don şi Kendra s-au cunoscut pe când lucrau la urgenţe, iar acum vor să se bucure de viaţă într-un ritm mai lent. Ei caută o casă pe insula Galveston, în Texas, unde pot să profite de natură.
18:30
Viața pe insulă - O familie părăseşte Nashville pentru viaţa pe insula St Simons
Justin, Sarah şi fiii lor îşi doresc o schimbare de ritm, aşa că s-au hotărât să se mute în oraşul natal al lui Justin, pe insula St Simons, în Georgia. Ei trebuie să-şi găsească o casă rapid, pentru a se bucura de comunitatea insulară alături de cei doi
19:00
Casă de vacanţă pe gratis - Iubire de vară
Georgia şi Walter şi-au început povestea de iubire în timpul verii, pe coasta din apropiere de New Jersey. Acum vor ca şi fiica lor să se bucure de această tradiţie, cumpărând propria lor casă pe plajă.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Casă din Texas, construită înainte de anii '60
Parquer şi soţia lui, Kristin, sondează piaţa în căutarea unei case construite înainte de anii '60, pentru că le place planul tradiţional al caselor mai vechi, inclusiv lipsa spaţiilor largi, deschise.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Prima casă la New York a unui cuplu de tineri
Amon şi Hana sunt încântaţi de ideea de a-şi cumpăra prima casă în Manhattan, dar sunt şocaţi să descopere cât de puţin şi-ar putea cumpăra cu banii pe care-i au. Oare vor putea găsi ceva cu un spaţiu suficient de mare, încadrându-se în bugetul lor?
20:45
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula St Simon
Matt, profesor de meserie, şi Jessie, bibliotecară, ambii pasionaţi de aventuri în aer liber, sunt sătui de iernile reci din oraşul Athens, din statul Georgia. Ei caută un spaţiu locuibil mic, care să le ofere totuşi destul loc pentru a-şi depozita echipa
21:10
Viața în Caraibe - Un cuplu din Florida se mută în Bahamas
Un cuplu din Florida caută un refugiu pentru familia lor, o casă cu patru dormitoare pe insula coraliferă Elbow din Bahamas.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
22:00
Case renovabile - Casele preferate de Chip şi Jo şi fragmente nemaivăzute până acum
Chip şi Joanna îşi amintesc care au fost casele lor favorite şi ne împărtăşesc secvenţe tăiate la montaj din toate cele trei sezoane ale emisiunii "Case renovabile".
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
23:45
Viața în Caraibe - Din Noua Anglie în Saint John
O familie din Noua Anglie îşi pune în bagaj hainele groase pentru ultima dată când se mută pe insula Saint John.
00:10
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuinţă în Veneţia Americii
Efrain şi Amy, originari din Florida, caută o locuinţă cu vedere la canal pentru a petrece mai mult timp plimbându-se cu barca în largul mării, în apropiere de Fort Lauderdale. Cuplul îl contactează pe agentul imobiliar Dale Palmer, cerându-i ajutorul.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
01:55
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
02:20
Case renovabile - Casele preferate de Chip şi Jo şi fragmente nemaivăzute până acum
Chip şi Joanna îşi amintesc care au fost casele lor favorite şi ne împărtăşesc secvenţe tăiate la montaj din toate cele trei sezoane ale emisiunii "Case renovabile".
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
04:05
Viața în Caraibe - Din Noua Anglie în Saint John
O familie din Noua Anglie îşi pune în bagaj hainele groase pentru ultima dată când se mută pe insula Saint John.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
04:55
Case experimentale - Ciuperci, plăcintă, spumă și aripioare
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California acoperită cu artă de jur împrejur.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Casă din Texas, construită înainte de anii '60
Parquer şi soţia lui, Kristin, sondează piaţa în căutarea unei case construite înainte de anii '60, pentru că le place planul tradiţional al caselor mai vechi, inclusiv lipsa spaţiilor largi, deschise.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Prima casă la New York a unui cuplu de tineri
Amon şi Hana sunt încântaţi de ideea de a-şi cumpăra prima casă în Manhattan, dar sunt şocaţi să descopere cât de puţin şi-ar putea cumpăra cu banii pe care-i au. Oare vor putea găsi ceva cu un spaţiu suficient de mare, încadrându-se în bugetul lor?
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuinţă în Veneţia Americii
Efrain şi Amy, originari din Florida, caută o locuinţă cu vedere la canal pentru a petrece mai mult timp plimbându-se cu barca în largul mării, în apropiere de Fort Lauderdale. Cuplul îl contactează pe agentul imobiliar Dale Palmer, cerându-i ajutorul.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
07:50
Vânătorii de case prin lume - O casă nouă în California
La vârsta de doi ani, James, care s-a născut în Vietnam, a venit în Statele Unite în urma căderii Saigonului. Acum, el este căsătorit, are patru copii şi trăieşte visul american. Recent, el s-a mutat din Texas în California în interes de serviciu.
08:15
O casă în Hawaii - O casă cu personalitate în Hawaii
Un stil de viață activ e puțin spus când vine vorba de partenerii John și Jason. John e triatlet, iar Jason e avid după surfing. Când s-au întâlnit cu patru ani în urmă aveau o legătură cu Hawaii și visau să locuiască acolo.
08:40
Pasiune pentru renovare - Sufrageria
Una dintre principalele trăsături vechi ale casei din Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este sufrageria. Tâmplăria originală de stejar, corpurile de iluminat vechi, fermecătoare și un bufet unicat încorporat fac din aceasta o cameră spectaculoasă
09:05
Pasiune pentru renovare - Designul bucătăriei
Trecând în al doilea an, Nicole Curtis se ocupă de cea mai importantă cameră din casă - bucătăria. Ea restaurează detaliul existent preferat - podeaua uimitoare din plăci de marmură.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Un burlac îşi caută un alt apartament în Manhattan
Tony e antreprenor pe internet, adoră petrecerile şi e dependent de vânătoarea de case! După ce a cumpărat şi a restaurat case din Los Angeles şi Chicago, omul de afaceri din Las Vegas vrea să facă asta din nou la Manhattan.
10:50
Vânătorii de case prin lume - O casă de vacanţă în Great Smokey Mountains
Tommy şi Robby s-au săturat să trebuiască să închirieze o cabană de fiecare dată când pleacă în vacanţă. Aşa că s-au hotărât că e timpul să cumpere o casă la munte unde să simtă că au evadat într-un loc izolat, dar care e destul de aproape de toate facili
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuință sudică pe Coasta Bend din South Texas
David și Linsey își caută o casă în care să poată petrece mai mult timp ca familie, împreună cu fiul lor în vârstă de doi ani. Cu un buget de 350.000 de dolari, cuplul își dorește o a doua casă într-unul dintre orașele fermecătoare de pe Coastal Bend din
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu caută o casă insulară pe plajă
După ce s-au căsătorit pe insula St. Croix, Jay și Barbara au dorit să-și continue amintirile pe marea din Caraibe. Aceștia au decis să numească Insulele Virgine ale Statelor Unite a doua casă și își caută casa perfectă pe malul mării.
12:10
Acasă cu Giada - O masă pentru doi
Giada și soțul ei Todd angajează o bonă și plănuiesc o seară memorabilă acasă. Giada plănuiește meniul și pregătește cina, în timp ce Todd se ocupă de restul detaliilor.
12:35
Acasă cu Giada - Petrecere în grădină
Giada găzduiește o minunată petrecere în grădină pentru a celebra Ziua Pământului. Meniul ei include ingrediente din grădina proprie și de la piața agricolă din Santa Monica.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
13:25
Savuros și sănătos - Refugiul dansatorilor
Ezra și Julie valsează într-un grup de instructori de dansuri de societate și dansuri latino. Vor reuși să învioreze ringul de dans și bucătăria cu noul lor meniu?
13:50
Succes sau eșec - Amplasare neobișnuită
Tarek și Christina au pus ochii pe o prescriere în Yorba Linda, așa că licitează pentru casă la o licitație cu prescrieri. Când vizitează casa, descoperă că dormitorul principal se află între ușa din față și bucătărie. Vor reuși sau vor eșua?
14:15
Succes sau eșec - Casă cu bucluc
Tarek și Christina conving un investitor că o casă cu patru dormitoare din Garden Grove este o proprietate potrivită pentru cumpărare și revânzare. Merg la licitație și cumpără casa, dar când o vizitează își dau seama că implică cheltuieli enorme. Vor reu
14:45
Case renovabile - Casele preferate de Chip şi Jo şi fragmente nemaivăzute până acum
Chip şi Joanna îşi amintesc care au fost casele lor favorite şi ne împărtăşesc secvenţe tăiate la montaj din toate cele trei sezoane ale emisiunii "Case renovabile".
15:35
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Casă din Texas, construită înainte de anii '60
Parquer şi soţia lui, Kristin, sondează piaţa în căutarea unei case construite înainte de anii '60, pentru că le place planul tradiţional al caselor mai vechi, inclusiv lipsa spaţiilor largi, deschise.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă la New York a unui cuplu de tineri
Amon şi Hana sunt încântaţi de ideea de a-şi cumpăra prima casă în Manhattan, dar sunt şocaţi să descopere cât de puţin şi-ar putea cumpăra cu banii pe care-i au. Oare vor putea găsi ceva cu un spaţiu suficient de mare, încadrându-se în bugetul lor?
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
18:05
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
18:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Pe plajă sau lângă golf?
Un cuplu se confruntă cu dilema de a cumpăra o locuinţă lângă plajă sau lângă un golf pe frumoasa insulă South Padre.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Importantă e relaxarea
Un bărbat se întoarce la locurile sale preferate din Maine, căutând să descopere lucruri noi la malul mării, în Old Orchard Beach.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un apartament într-o clădire pentru mai multe familii în Brooklyn
Yvonne are 30 de ani şi şi-a dorit să aibă un apartament într-o clădire cu gresie brună din Brooklyn încă din copilărie. Până acum, a locuit cu părinţii pentru a economisi bani ca să-şi împlinească visul. Ea caută un apartament într-o astfel de clădire în
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cumpărător mofturos din Connecticut trebuie să accepte compromisuri
Sylvia are o listă enormă de dorinţe şi va trebui să accepte un compromis pentru a găsi o casă în Hartford, Connecticut care să se încadreze în bugetul ei.
20:45
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Amelia
Robert şi Michelle Carvalho s-au săturat de traficul şi gălăgia din Long Island. Ei caută o casă pe insula Amelia, în statul Florida, în care familia lor cu patru membri să poată duce o viaţă liniştită şi tihnită.
21:10
Viața în Caraibe - O casă în Bahamas
Matt şi Cathy vor să lase în urmă iernile aspre din Michigan pentru apele albastre din Bahamas. Matt va încerca să-şi exploateze abilităţile de constructor, iar cei doi vor să descopere cea mai bună casă renovabilă de la malul mării.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
22:00
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
22:30
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
22:55
Casă de vacanţă pe gratis - Iubire de vară
Georgia şi Walter şi-au început povestea de iubire în timpul verii, pe coasta din apropiere de New Jersey. Acum vor ca şi fiica lor să se bucure de această tradiţie, cumpărând propria lor casă pe plajă.
23:45
Viața în Caraibe - Din Washington, DC, în St. Maarten
Un cuplu din Washington, D.C. se mută pe insula St. Maarten, fondează o afacere cu maşini electrice şi-şi cumpără o locuinţă permanentă.
00:10
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutare de chilipiruri la Puerto Vallarta
Brad şi Scott sunt îndrăgostiţi de atmosfera culturală din Puerta Vallarta, Mexic. Agentul imobiliar John Swanson le va arăta patru potenţiale proprietăţi foarte spaţioase, aflate la numai câţiva paşi de plajă, toate la mai puţin de 275.000 $.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
01:55
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
02:20
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
02:45
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
03:10
Casă de vacanţă pe gratis - Iubire de vară
Georgia şi Walter şi-au început povestea de iubire în timpul verii, pe coasta din apropiere de New Jersey. Acum vor ca şi fiica lor să se bucure de această tradiţie, cumpărând propria lor casă pe plajă.
04:05
Viața în Caraibe - Din Washington, DC, în St. Maarten
Un cuplu din Washington, D.C. se mută pe insula St. Maarten, fondează o afacere cu maşini electrice şi-şi cumpără o locuinţă permanentă.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
04:55
Case experimentale - Abstract, zbor și cascadă
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă în Idaho care atârnă pe o stâncă.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Un apartament într-o clădire pentru mai multe familii în Brooklyn
Yvonne are 30 de ani şi şi-a dorit să aibă un apartament într-o clădire cu gresie brună din Brooklyn încă din copilărie. Până acum, a locuit cu părinţii pentru a economisi bani ca să-şi împlinească visul. Ea caută un apartament într-o astfel de clădire în
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un cumpărător mofturos din Connecticut trebuie să accepte compromisuri
Sylvia are o listă enormă de dorinţe şi va trebui să accepte un compromis pentru a găsi o casă în Hartford, Connecticut care să se încadreze în bugetul ei.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutare de chilipiruri la Puerto Vallarta
Brad şi Scott sunt îndrăgostiţi de atmosfera culturală din Puerta Vallarta, Mexic. Agentul imobiliar John Swanson le va arăta patru potenţiale proprietăţi foarte spaţioase, aflate la numai câţiva paşi de plajă, toate la mai puţin de 275.000 $.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
07:50
Acasă cu Giada - Prânz pentru zile leneșe
Giada împărtășește câteva rețete care pot fi savurate în orice context.
08:15
Acasă cu Giada - Petrecere cu paste
Giada pregătește un bufet cu paste unde găsim paste coapte, paste umplute și salată de paste. Diferite forme, culori și arome.
08:40
Savuros și sănătos - Amatoarele de pescuit
Ezra și Julie gătesc împreună cu un grup de femei amatoare de pescuit. Vor reuși să o convingă pe Kathy, bucătar șef și iubitoare de pescuit, să renunțe la friteuza sa și să opteze pentru ingrediente locale proaspete?
09:05
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
09:30
Renovări uimitoare de bucătării - Fiasco cu un șemineu
Atunci când John și Anthony aruncă o privire la bucătăria lui Joel și Maria, aceștia observă un perete neobișnuit de gros. După puțină demolare, ei descoperă un șemineu ascuns care le schimbă design-ul original.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - Dragă, am scufundat bucătăria
Sean s-a crezut un erou atunci când a curățat țevile din baia sa de la etaj. Din nefericire, eforturile sale eroice s-au sfârșit cu un dezastru atunci când acesta a spart o țeavă și a provocat prăbușirea efectivă a tavanului bucătăriei.
10:25
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
10:50
O casă în Hawaii - O mamă celibatară se mută pe insula Kauai
Janine şi fiul ei se mută din California pentru a-şi duce viaţa într-un ritm mai lent, aproape de natură, pe insula Kauai.
11:15
Pasiune pentru renovare - Bucătărie deteriorată de apă
Nicole lucrează la o casa din anul 1920 în care apa s-a infiltrat prin tavan timp de mulți ani, deteriorând pereții bucătăriei. Din fericire, podelele sunt în condiții decente și Nicole poate păstra chiuveta de perete originală. Nicole acoperă orificiile
11:40
Pasiune pentru renovare - Tot ce ne-a rămas
Pentru a finaliza renovarea casei din anul 1920, Nicole trebuie să finiseze camerele rămase. Acestea sunt în condiții decente în comparație cu ce e ea obișnuită, însă munca la micile detalii se adună. Sunt podele de peticit în camera de zi, o chiuvetă de
12:10
Succes sau eșec - Profit contra profit
Tarek și Christina El Moussa acceptă ajutorul unui prieten pentru o casă scumpă din Ahaheim Hills, California.
12:35
Succes sau eșec - Un dans în curte
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă de epocă din 1920 în Torrance, California.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se întoarce în orașul natal Columbia
Mat și Meghan s-au mutat în orașul lor natal, Columbia, din Carolina de Sud și acum locuiesc cu părinții lui Meghan. Își doresc să fie independenți, așa că o angajează pe Donna Reed, broker, să le găsească locuința perfectă.
13:25
Vânătorii de case prin lume - Tiffany și Dylan caută o casă
Tiffany Krieg știe că va trebui să se mute cu familia într-o casă suficient de mare în care să încapă pianul voluminos pe care urmează să-l moștenească. Soțul său Dylan apreciază îmbunătățirile, însă nu și dacă trebuie să epuizeze toate economiile pentru
13:50
Case renovabile - Cuplu atras de viața la țară într-un oraș mic din Texas
Deanna și Paul King au nevoie de o casă mai mare pentru familia lor numeroasă. Aceștia speră să găsească o locuință rurală situată la o distanță rezonabilă de vecinii lor din Hubbard, Texas.
14:45
Nunţi de platină - Sheila şi Santosh
Cu 900 de oaspeţi, festivităţi care ţin trei zile şi bijuterii în valoare de 150.000 de dolari, Sheila şi Santosh s-au asigurat că nunta lor, organizată la Houston, va fi cu adevărat de neuitat.
15:10
Nunţi de platină - Ariel şi Joe
Fiecare detaliu elegant este perfect executat, în cadrul unei nunţi la care mireasa este şi organizatoarea evenimentului.
15:35
Casă de vacanţă pe gratis - Iubire de vară
Georgia şi Walter şi-au început povestea de iubire în timpul verii, pe coasta din apropiere de New Jersey. Acum vor ca şi fiica lor să se bucure de această tradiţie, cumpărând propria lor casă pe plajă.
16:25
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule la 50 de kilometri la est de Columbus, Ohio
Timp de câteva decenii, Gary şi Roxy, afacerişti locali, şi-au dus familia să petreacă vacanţele la lacul Buckeye din Ohio. Acum, ei vor să construiască un complex familial pe una din insulele acestui lac artificial.
16:50
În căutarea unei insule - În căutarea lunii de miere perfecte în Belize
Pamela şi Paul vor să-şi petreacă luna de miere în una dintre numeroasele staţiuni turistice din Belize.
17:15
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
17:40
Nunţi de platină - Eda şi Dave
David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete, îi încântă pe prietenii săi Eda şi Dave din Manhattan cu o nuntă superbă pe tema toamnei, pe fundalul peisajului rural din Pennsylvania.
18:05
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
18:30
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
19:00
Viața pe insulă - Un cuplu din Texas caută să scape de stres pe insula Galveston
Don şi Kendra s-au cunoscut pe când lucrau la urgenţe, iar acum vor să se bucure de viaţă într-un ritm mai lent. Ei caută o casă pe insula Galveston, în Texas, unde pot să profite de natură.
19:25
Viața pe insulă - O familie părăseşte Nashville pentru viaţa pe insula St Simons
Justin, Sarah şi fiii lor îşi doresc o schimbare de ritm, aşa că s-au hotărât să se mute în oraşul natal al lui Justin, pe insula St Simons, în Georgia. Ei trebuie să-şi găsească o casă rapid, pentru a se bucura de comunitatea insulară alături de cei doi
19:55
Vânătorii de case prin lume - Mutare la Connecticut
Timp de aproape opt luni, Dan şi soţia lui, Robyn, au fost nevoiţi să locuiască în capete opuse ale ţării. Dar Dan a fost transferat la Connecticut şi a venit timpul ca vânătoarea de case să înceapă în forţă.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Dezacorduri mari în ce priveşte stilul la Philadelphia
Bill şi Antonio s-au hotărât printr-un capriciu să-şi cumpere o casă. Totuşi, unul vrea ceva modern, iar celălalt vrea ceva demodat. Chiar dacă au un buget de două milioane de dolari, gusturile lor foarte diferite în materie de case vor îngreuna foarte mu
20:45
O casă în Hawaii - O mamă celibatară se mută pe insula Kauai
Janine şi fiul ei se mută din California pentru a-şi duce viaţa într-un ritm mai lent, aproape de natură, pe insula Kauai.
21:10
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
21:35
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe Islamorada, Florida
Timur şi Suki, mari amatori de plimbări cu barca, îşi doresc o viaţă activă, cu multe ieşiri în aer liber. Dacă se mută din Orlando pe Islamorada, din arhipelagul Florida Keys, vor putea să navigheze pe mare de câte ori vor. Oare vor cumpăra o casă sau îş
22:00
SOS Restaurări - Detroit - Dormitorul matrimonial şi baia
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit, care a fost deţinută cândva de străbunicii lui Chris. Ei renovează dormitorul matrimonial şi baia, păstrând uşile originale de la debara ş
22:30
SOS Restaurări - Detroit - O baie sigură pentru bebeluş
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte ca fiica lor, Ruby, să înceapă să meargă de-a buşilea, ei trebuie să renoveze baia, o cameră goală cu o gaură imensă în podea.
22:55
Case renovabile - Gazde la pensiune
În ultimul episod al sezonului, Chip şi Joanna dau o petrecere pentru marea deschidere a Silozurilor Magnolia şi renovează casa proprietarilor pensiunii Magnolia.
23:45
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
00:10
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie îşi caută o casă pe malul mării în Myrtle Beach
An de an, John şi Dana au venit cu cei trei copii ai lor în vacanţă la Myrtle Beach, în Carolina de Sud. Le place atât de mult să petreacă timp în familie la plajă, încât vor să cumpere o casă de vacanţă, ca să nu mai fie nevoie să închirieze una.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
01:55
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe Islamorada, Florida
Timur şi Suki, mari amatori de plimbări cu barca, îşi doresc o viaţă activă, cu multe ieşiri în aer liber. Dacă se mută din Orlando pe Islamorada, din arhipelagul Florida Keys, vor putea să navigheze pe mare de câte ori vor. Oare vor cumpăra o casă sau îş
02:20
SOS Restaurări - Detroit - Dormitorul matrimonial şi baia
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit, care a fost deţinută cândva de străbunicii lui Chris. Ei renovează dormitorul matrimonial şi baia, păstrând uşile originale de la debara ş
02:45
SOS Restaurări - Detroit - O baie sigură pentru bebeluş
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte ca fiica lor, Ruby, să înceapă să meargă de-a buşilea, ei trebuie să renoveze baia, o cameră goală cu o gaură imensă în podea.
03:10
Case renovabile - Gazde la pensiune
În ultimul episod al sezonului, Chip şi Joanna dau o petrecere pentru marea deschidere a Silozurilor Magnolia şi renovează casa proprietarilor pensiunii Magnolia.
04:05
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
04:55
Case experimentale - Povești, sprâncene și cutii
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă mexicană care se aprinde, la propriu.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Mutare la Connecticut
Timp de aproape opt luni, Dan şi soţia lui, Robyn, au fost nevoiţi să locuiască în capete opuse ale ţării. Dar Dan a fost transferat la Connecticut şi a venit timpul ca vânătoarea de case să înceapă în forţă.
06:10
Vânătorii de case - Dezacorduri mari în ce priveşte stilul la Philadelphia
Bill şi Antonio s-au hotărât printr-un capriciu să-şi cumpere o casă. Totuşi, unul vrea ceva modern, iar celălalt vrea ceva demodat. Chiar dacă au un buget de două milioane de dolari, gusturile lor foarte diferite în materie de case vor îngreuna foarte mu
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie îşi caută o casă pe malul mării în Myrtle Beach
An de an, John şi Dana au venit cu cei trei copii ai lor în vacanţă la Myrtle Beach, în Carolina de Sud. Le place atât de mult să petreacă timp în familie la plajă, încât vor să cumpere o casă de vacanţă, ca să nu mai fie nevoie să închirieze una.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
07:50
Acasă cu Giada - Lansare album
Prietenii lui Giada au o trupă și tocmai își lansează un album, așa că se întâlnesc cu toții pentru a sărbători.
08:15
Acasă cu Giada - Puneți umărul pentru o cauză bună
Giada lucrează cu Oxfam - o organizație caritabilă care luptă împotriva foametei mondiale. Giada și prietenii ei fac voluntariat într-o grădină comunitară din partea organizației. Giada împachetează și un picnic delicios pentru a-l savura după munca depus
08:40
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
09:05
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
09:30
Renovări uimitoare de bucătării - Obstacol în spectacolul cu cupru
Cu un copil mic pe drum, Mike și Danielle au o bucătărie cu câteva probleme mari de proiectare. Planul nu este deloc funcțional - există uși care nu duc nicăieri, structuri ciudate ale dulapurilor și o mașină de spălat vase inutilă.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - De la dezastru la strălucitor
După aniversarea de 30 de ani, Seida a decis să-și încerce norocul și să-și cumpere prima casă, o casă renovabilă din cartierul în care a crescut, cu sau fără Făt-Frumos. Însă visul ei de poveste s-a transformat într-un coșmar al renovărilor.
10:25
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
10:50
O casă în Hawaii - Înapoi pe insula cea mare
După ce a călătorit ani buni, Shari încearcă să prindă rădăcini în Hilo, oraşul ei de baştină.
11:15
Amenajări de grădini - O oază urbană
Un cuplu tânăr îl angajează pe Christ Lambton pentru a crea o fermă urbană minunată în curtea din spatele casei. Chris proiectează o curte eclectică în care cuplul își poate cultiva mâncarea proprie într-un spațiu îmbietor.
11:40
Amenajări de grădini - Grădină privată
Chris Lambton proiectează o curte pentru doi tineri care tocmai au devenit părinți, cu un spațiu de joacă pentru micuța Leah și o zonă superbă pentru mama și tata în care se poate lua masa și se pot organiza activități de divertisment. Chris începe prin n
12:10
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
13:00
Vânătorii de case prin lume - O relație scurtă, un angajament mare
Lia și-a asumat riscurile acceptând să se mute cu Brad, noul ei iubit în Florida. Acum, sunt pregătiți să își asume un angajament și mai mare, cumpăând o casă împreună. Va reuși Bill Tavernise, agent imobiliar, să găsească o locuință care să pe placul amâ
13:25
Vânătorii de case prin lume - Căutarea unei case mai mici în Atlanta
Liz și Alex adoră casa în care locuiesc acum: locație excelentă, o bucătărie uriașă și un dormitor fantastic, a fost un loc perfect pentru ei. Dar acum că alex și-a pierdut locul de muncă va trebui să coboare standardele.
13:50
Viața în Caraibe - Casă de vis în Vieques
Carl și Janna Halberg și-au petrecut vacanțele în Vieques pentru a scăpa de frigul și zăpada din Minnesota. Cuplul și-a conceput un plan pentru a trăi pe această insulă idilică pe tot parcursul anului. Au cumpărat un hotel în care să locuiască și pe care
14:15
Viața în Caraibe - St. Croix
Dave și Julie s-au mutat din St. Louis în St. Croix în 2006, însă apartamentul lor înghesuit nu mai face față acum că familia lor s-a înmulțit cu 3 membri. Agentul Chris Hanley îi ajută să-și găsească o casă cu o curte mare, în apropiere de clubul de iaht
14:45
Nunţi de platină - Lauren şi Kristopher
Un buget de o jumătate de milion de dolari se topeşte ca prin farmec când prinţesa lui tata îşi poate îndeplini orice dorinţă, la nunta ei.
15:10
Nunţi de platină - Joanna şi Michael
David Tutera, organizator de nunţi pentru vedete, creează un decor care te lasă cu gura căscată pentru un cuplu din Philadelphia, Joanna şi Michael.
15:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - China
În Turneul frumuseților în China, Rachel caută sfaturi despre cum să obțină tenul perfect și descoperă secretele străvechi ale leacurilor și ceaiurilor tradiționale chinezești. De asemenea, îl provoacă pe un bătrân de 100 de ani la o cursă cu bicicletele
16:25
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
16:50
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
17:15
Casă de vacanţă pe gratis - Iubire de vară
Georgia şi Walter şi-au început povestea de iubire în timpul verii, pe coasta din apropiere de New Jersey. Acum vor ca şi fiica lor să se bucure de această tradiţie, cumpărând propria lor casă pe plajă.
18:05
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
18:30
Giada în Italia - Vin și antipaste
Giada găzduiește o petrecere cu vin și aperitive, creând versiuni mici ale unor preparate populare din sudul Italiei: crostata sărată, chipsuri de cartofi cu brânză de capră și măsline și prune condimentate cu parmezan și prosciutto.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Pe plajă sau lângă golf?
Un cuplu se confruntă cu dilema de a cumpăra o locuinţă lângă plajă sau lângă un golf pe frumoasa insulă South Padre.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Importantă e relaxarea
Un bărbat se întoarce la locurile sale preferate din Maine, căutând să descopere lucruri noi la malul mării, în Old Orchard Beach.
19:55
Vânătorii de case prin lume - O casă într-o comunitate planificată din Austin, Texas
Doi tineri vor să-şi cumpere prima casă într-o comunitate planificată din Austin, Texas. Au un buget mare, 350.000 $, dat fiind că sunt pentru prima dată cumpărători, dar lista lungă de dorinţe nu le va face prea uşoară căutarea.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un fotograf de la Hollywood vrea o a doua casă în Vegas
John a dus o viaţă interesantă, fotografiind actori şi modele de la Hollywood. Acum, vrea să-şi extindă afacerea şi în Las Vegas. Are nevoie de spaţiu pentru un studio de fotografie care să-l ajute să plătească ipoteca.
20:45
O casă în Hawaii - Înapoi pe insula cea mare
După ce a călătorit ani buni, Shari încearcă să prindă rădăcini în Hilo, oraşul ei de baştină.
21:10
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
21:35
Viața pe insulă - Din Chicago pe insula Hilton Head
Vince şi Laurie s-au săturat de iernile aspre din Chicago şi au pornit în căutarea casei visurilor lor pe frumoasa insulă Hilton Head. Ei au văzut deja peste 100 de case, dar încă n-au găsit una care să corespundă criteriilor lor.
22:00
În căutarea unei insule - Prin mlaştinile de pe coasta Carolinei de Sud
Wayne şi fiica sa, Kelly, caută locul în care să construiască un nou complex familial pe o insulă de lângă coasta Carolinei de Sud.
22:30
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
22:55
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
23:20
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
23:45
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
00:10
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Stil de viaţă texan în Crystal Beach
Rebecca şi John merg în vacanţe în Crystal Beach, în statul Texas, încă de când erau la liceu. Pentru că au visat dintotdeauna să aibă o locuinţă acolo, ei sunt în sfârşit pregătiţi să caute casa perfectă de pe plajă, cu un preţ de până la 275.000 $.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
01:55
Viața pe insulă - Din Chicago pe insula Hilton Head
Vince şi Laurie s-au săturat de iernile aspre din Chicago şi au pornit în căutarea casei visurilor lor pe frumoasa insulă Hilton Head. Ei au văzut deja peste 100 de case, dar încă n-au găsit una care să corespundă criteriilor lor.
02:20
În căutarea unei insule - Prin mlaştinile de pe coasta Carolinei de Sud
Wayne şi fiica sa, Kelly, caută locul în care să construiască un nou complex familial pe o insulă de lângă coasta Carolinei de Sud.
02:45
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
03:10
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
03:35
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
04:05
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
04:55
Case experimentale - Gigant, plastic și suprize
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă spațială din Virginia.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O casă într-o comunitate planificată din Austin, Texas
Doi tineri vor să-şi cumpere prima casă într-o comunitate planificată din Austin, Texas. Au un buget mare, 350.000 $, dat fiind că sunt pentru prima dată cumpărători, dar lista lungă de dorinţe nu le va face prea uşoară căutarea.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un fotograf de la Hollywood vrea o a doua casă în Vegas
John a dus o viaţă interesantă, fotografiind actori şi modele de la Hollywood. Acum, vrea să-şi extindă afacerea şi în Las Vegas. Are nevoie de spaţiu pentru un studio de fotografie care să-l ajute să plătească ipoteca.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Stil de viaţă texan în Crystal Beach
Rebecca şi John merg în vacanţe în Crystal Beach, în statul Texas, încă de când erau la liceu. Pentru că au visat dintotdeauna să aibă o locuinţă acolo, ei sunt în sfârşit pregătiţi să caute casa perfectă de pe plajă, cu un preţ de până la 275.000 $.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
07:25
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
07:50
Acasă cu Giada - Meniu pentru zile ocupate
O urmărim pe Giada de la micul dejun până la cină și surprindem tot ce se întâmplă între cele două momente. Ea ne demonstreză că întotdeauna este timp să gătești o masă delicioasă. Giada cumpără și unul din deserturile ei preferate de la Vanilla Bake Shop
08:15
Acasă cu Giada - Ponturi de machiaj
Giada crează o masă în stil familial pentru o petrecere în care experimentează schimbări de look cu prietenele. L-a invitat pe make-up artistul cu care lucrează să le ofere câteva ponturi distractive despre machiaj și sugestii pentru invitatele ei, după c
08:40
Savuros și sănătos - Pompierii din Markham
Le vor plăcea pompierilor noile preparate sănătoase pentru cei cu probleme cardiace sau eforturile lui Ezra și Julie vor fi înghițite de flăcări?
09:05
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
09:30
Renovări uimitoare de bucătării - Restaurare de lux rustică
În această săptămână, verișorii creează o bucătărie de lux rustică pentru designerul de modă Heannie Mai de pe Style Network și Freddy Harteis, Vânătorul de Hollywood de pe Sportsman Channel. Acești soț și soție doresc să se căsătorească cu tot cu stiluri
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - O nouă perspectivă
Chiar dacă anii 1980 au fost un bun deceniu pentru Alfonso Ribeiro, mai bine cunoscut sub numele de Carlton din Prințul din Bel-Air, el și prietena sa Angela s-au săturat de o bucătărie complet învechită și au cerut ajutorul lui Anthony și lui John.
10:25
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
10:50
O casă în Hawaii - Un cuplu deschide o firmă în Kona
Soţii Pivos au plecat din Las Vegas pentru că şi-au găsit slujbe noi pe insula Hawaii, iar acum au nevoie să-şi găsească şi o casă nouă.
11:15
Amenajări de grădini - Oază cu terasă triplă
Un cuplu realizează că are un diamant brut, dar nu știe cum să-l transforme într-o bijuterie. Chris Lambton și echipa sa creează o curte cu tematică nautică centrată în jurul unei terase pe trei niveluri.
11:40
Amenajări de grădini - O curte pentru divertisment
Curtea unei familii este inestetică, inutilizabilă și îi lipsește intimitatea. Chris Lambton și echipa încep lucrările pentru a crea o curte pe care o va adora întreaga familie, cu o bucătărie în aer liber, un cuptor pentru pizza și o pergolă arcuită pent
12:10
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
13:00
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
13:50
Viața în Caraibe - Casă de vis în St. Croix
Corinne Farinola și Patrick Kralik au venit din direcții diferite în Caraibe din Pennsylvania și South Carolina, dar s-au îndrăgostit de St. Croix și unul de celălalt. După închirierea unui mic apartament, cuplul este pregătit acum de următorul pas în rel
14:15
Viața în Caraibe - Însoritul Sint Maartin
Johnny Kelvin și Ona Struwer sunt doi DJ care călătoresc prin lume și care au fost în toate colțurile planetei. Sunt pregătiți să-și găsească o casă pe insula Saint Maarten care îi atrage cu plajele sale calde și cu energia oamenilor de aici.
14:45
Nunţi de platină - Nikoo şi Hossein
Nikoo şi Hossein îşi îmbină sofisticatele tradiţii persane cu o tematică rurală franceză, pentru a crea o petrecere rafinată şi exclusivistă în Beverly Hills.
15:10
Nunţi de platină - Lynda şi Alex
Lynda şi Alex dansează toată noaptea în timpul petrecerii lor cu patru teme, printre artiştii invitaţi numărându-se muzicienii din orchestra Filarmonicii din Miami şi un DJ celebru.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
16:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
16:25
Fațade atrăgătoare - O faţadă înfrumuseţată
Familia Villoria s-a mutat într-un cartier din Oakland care avea şcoli bune şi o comunitate de oameni prietenoşi. Ei au cumpărat singura casă pe care şi-o puteau permite şi care a avut nevoie de multe reparaţii. Acum, interiorul e locuibil, dar ei trebuie
16:50
Fațade atrăgătoare - De la un verde ţipător, la un stil atemporal
Când s-au hotărât să-şi mărească familia, Rachel şi Kristy s-au mutat din oraş în suburbiile din Oakland. Au găsit o zonă absolut încântătoare, dar casa pe care şi-au putut-o permite nu era pe măsura visurilor lor.
17:15
SOS Restaurări - Detroit - Dormitorul matrimonial şi baia
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit, care a fost deţinută cândva de străbunicii lui Chris. Ei renovează dormitorul matrimonial şi baia, păstrând uşile originale de la debara ş
17:40
SOS Restaurări - Detroit - O baie sigură pentru bebeluş
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte ca fiica lor, Ruby, să înceapă să meargă de-a buşilea, ei trebuie să renoveze baia, o cameră goală cu o gaură imensă în podea.
18:05
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
18:30
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
19:00
În căutarea unei insule - Prin mlaştinile de pe coasta Carolinei de Sud
Wayne şi fiica sa, Kelly, caută locul în care să construiască un nou complex familial pe o insulă de lângă coasta Carolinei de Sud.
19:25
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu de tineri căsătoriţi îşi caută prima casă în suburbiile din Boston
Nicolette şi Adam s-au săturat de apartamentul lor mic din Boston şi vor să îşi cumpere prima casă în suburbii. Tinerii căsătoriţi înţeleg repede că, atunci când vine vorba de tipul de casă pe care şi-l doresc, le e foarte greu să se pună de acord.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un apartament de lux din Chicago cu dotări moderne
În apartamentul din Chicago în care stă acum, Erin nu are spălătorie, maşină de spălat vase sau loc de parcare. Ea caută un apartament de lux cu dotări moderne. Dar oare îşi va permite să trăiască pe picior mare din bugetul ei modest?
20:45
O casă în Hawaii - Un cuplu deschide o firmă în Kona
Soţii Pivos au plecat din Las Vegas pentru că şi-au găsit slujbe noi pe insula Hawaii, iar acum au nevoie să-şi găsească şi o casă nouă.
21:10
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
21:35
Viața pe insulă - Doi amatori de golf îşi caută o casă pe insula Hilton Head
Când apare o oportunitate profesională pe insula Hilton Head, în Carolina de Sud, Jim şi Kerri se hotărăsc să facă demersurile necesare pentru a-şi cumpăra o casă. Insula Hilton Head le oferă un mediu extraordinar în care cei doi amatori de golf îşi pot c
22:00
Casă de vacanţă pe gratis - O căsuţă la malul mării
Peter şi Kara caută o casă de vacanţă uşor de întreţinut la Montauk, în care să se poată deconecta de realitate. Ei vor să le ofere copiilor lor aceleaşi experienţe de care au avut parte şi ei când erau mici.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
23:20
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
23:45
Viața în Caraibe - Bun găsit, Republică Dominicană!
Un pilot şi soţia sa spun"adio" Texasului şi bun găsit Caraibelor şi Republicii Dominicane.
00:10
O casă în Hawaii - Adio Florida, Aloha Maui
De când a pus piciorul în Maui, Linda Lindsay a simțit că locul ei e aici. Așa că și-a luat cei doi băieți și pe mama sa și s-au mutat din Florida în Hawaii. Cu ajutorul agentului imobiliar Tobi Fisher, Linda și mma ei Jeannine au pornit în căutarea casei
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Grupul de insule Outer Banks
James şi Catherine sunt un cuplu activ cu o fiică de vârstă mică şi un bebeluş pe drum. Amândoi iubesc plaja, iar programul le permite să plece adesea din oraş, aşa că-şi doresc o casă perfectă pe plajă, unde să petreacă timp în sânul familiei lor tot mai
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
01:30
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
01:55
Viața pe insulă - Doi amatori de golf îşi caută o casă pe insula Hilton Head
Când apare o oportunitate profesională pe insula Hilton Head, în Carolina de Sud, Jim şi Kerri se hotărăsc să facă demersurile necesare pentru a-şi cumpăra o casă. Insula Hilton Head le oferă un mediu extraordinar în care cei doi amatori de golf îşi pot c
02:20
Casă de vacanţă pe gratis - O căsuţă la malul mării
Peter şi Kara caută o casă de vacanţă uşor de întreţinut la Montauk, în care să se poată deconecta de realitate. Ei vor să le ofere copiilor lor aceleaşi experienţe de care au avut parte şi ei când erau mici.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
03:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
04:05
Viața în Caraibe - Bun găsit, Republică Dominicană!
Un pilot şi soţia sa spun"adio" Texasului şi bun găsit Caraibelor şi Republicii Dominicane.
04:30
O casă în Hawaii - Adio Florida, Aloha Maui
De când a pus piciorul în Maui, Linda Lindsay a simțit că locul ei e aici. Așa că și-a luat cei doi băieți și pe mama sa și s-au mutat din Florida în Hawaii. Cu ajutorul agentului imobiliar Tobi Fisher, Linda și mma ei Jeannine au pornit în căutarea casei
04:55
Case experimentale - Magic, puzzle și palate
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California care este și o vedetă de film.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu de tineri căsătoriţi îşi caută prima casă în suburbiile din Boston
Nicolette şi Adam s-au săturat de apartamentul lor mic din Boston şi vor să îşi cumpere prima casă în suburbii. Tinerii căsătoriţi înţeleg repede că, atunci când vine vorba de tipul de casă pe care şi-l doresc, le e foarte greu să se pună de acord.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un apartament de lux din Chicago cu dotări moderne
În apartamentul din Chicago în care stă acum, Erin nu are spălătorie, maşină de spălat vase sau loc de parcare. Ea caută un apartament de lux cu dotări moderne. Dar oare îşi va permite să trăiască pe picior mare din bugetul ei modest?
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Grupul de insule Outer Banks
James şi Catherine sunt un cuplu activ cu o fiică de vârstă mică şi un bebeluş pe drum. Amândoi iubesc plaja, iar programul le permite să plece adesea din oraş, aşa că-şi doresc o casă perfectă pe plajă, unde să petreacă timp în sânul familiei lor tot mai
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
07:25
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Mai mult spaţiu pentru nepoate şi nepoţi
Tonita e psiholog şi lucrează în sistemul de justiţie pentru minori din Atlanta. Darrell, iubitul Tonitei, o ajută să caute o casă, dar ea are pretenţii mari în anumite privinţe: finisaje noi şi mult spaţiu.
08:15
O casă în Hawaii - Proaspăt căsătoriţi, îşi caută casă în Oahu
Kenny și Kaitlyn, proaspăt căsătoriți, locuiesc la momentul actual în Boston și, deși le place mult orașul lor natal, cei doi nu pot nega sentimentul de familiaritate pe care l-au avut când au vizitat Oahu într-o vacanță cu câțiva ani în urmă.
08:40
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula St. Simon
Ryan, Crystal şi cele două fiice ale lor locuiesc în apropiere de Atlanta, în oraşul Alpharetta din statul Georgia. Sunt sătui de trafic, zgomot şi de ritmul alert al vieţii, aşa că-şi doresc să se mute într-un loc liniştit, pe insula St Simons.
09:05
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula St Simon
Matt, profesor de meserie, şi Jessie, bibliotecară, ambii pasionaţi de aventuri în aer liber, sunt sătui de iernile reci din oraşul Athens, din statul Georgia. Ei caută un spaţiu locuibil mic, care să le ofere totuşi destul loc pentru a-şi depozita echipa
09:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă din Texas, construită înainte de anii '60
Parquer şi soţia lui, Kristin, sondează piaţa în căutarea unei case construite înainte de anii '60, pentru că le place planul tradiţional al caselor mai vechi, inclusiv lipsa spaţiilor largi, deschise.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă la New York a unui cuplu de tineri
Amon şi Hana sunt încântaţi de ideea de a-şi cumpăra prima casă în Manhattan, dar sunt şocaţi să descopere cât de puţin şi-ar putea cumpăra cu banii pe care-i au. Oare vor putea găsi ceva cu un spaţiu suficient de mare, încadrându-se în bugetul lor?
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie din Hoboken colindă Jacksonville Beach
Frank și Daria trebuie să găsească o casă pe plajă care să atingă nisipul. Agentul imobiliar Justin Timmons le va arăta patru proprietăți potențiale în Jacksonville Beach, Florida.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima vânătoare de chilipiruri în St. Thomas
David și Tiffany s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și au devenit o familie pe insula St. Thomas. Acum, aceștia își doresc propria casă. Agentul imobiliar Kerstin McConnell le va prezenta patru proprietăți potențiale.
12:10
Acasă cu Giada - Petrecerea burlăcițelor
Giada pregătește meniul pentru petrecerea burlăcițelor pe care o găzduiește în cinstea unei prietene apropiate. Ideea este că evenimentul e relaxat, însă se pregătește o surpriză unică.
12:35
Acasă cu Giada - Cărări vesele
Giada și Todd pornesc împreună la o drumeție pentru o zi în aer liber. Ea merge la Adventure 16 pentru a se echipa, apoi pregătește mâncarea pe care o vor lua cu ei în drumeție.
13:00
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
13:25
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
13:50
Viața pe insulă - Fericiți până la adânci bătrâneți pe Islamorada
Pablo și Michelle sunt un cuplu recent logodit, care locuiește în orașul vibrant Homestead, în apropiere de South Beach. The Keys au devenit o parte specială din povestea lor de dragoste.
14:15
Viața pe insulă - Regrupare pe insula St. Simons
Eric și Shontae se bucură de șansa de a părăsi viața agitată din San Francisco pentru a munci și a trăi pe insula relaxantă St. Simons, Georgia.
14:45
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
15:10
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Casa perfectă sau preţul optim în comitatul Orange, California
Alina, născută în Rusia, şi Chad, soţul ei, caută locuinţa visurilor lor în comitatul Orange din California. Ea îşi doreşte îmbunătăţiri, dar pentru el bugetul contează cel mai mult, iar cei doi vor trebui să se pună de acord, dacă vor să-şi găsească prim
16:50
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Pe plajă sau lângă golf?
Un cuplu se confruntă cu dilema de a cumpăra o locuinţă lângă plajă sau lângă un golf pe frumoasa insulă South Padre.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Importantă e relaxarea
Un bărbat se întoarce la locurile sale preferate din Maine, căutând să descopere lucruri noi la malul mării, în Old Orchard Beach.
18:05
Casă de vacanţă pe gratis - O căsuţă la malul mării
Peter şi Kara caută o casă de vacanţă uşor de întreţinut la Montauk, în care să se poată deconecta de realitate. Ei vor să le ofere copiilor lor aceleaşi experienţe de care au avut parte şi ei când erau mici.
19:00
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
19:25
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
19:55
Vânătorii de case prin lume - Soţia vrea farmec istoric, soţul vrea o clădire nouă
Un fotbalist şi soţia lui sunt gata să-şi cumpere prima casă împreună în East Lansing, Michigan. Carrie vrea o locuinţă istorică, dar Josh nu e interesat decât de construcţiile recente, care să-i adăpostească confortabil statura de aproape doi metri.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un burlac îşi caută un alt apartament în Manhattan
Tony e antreprenor pe internet, adoră petrecerile şi e dependent de vânătoarea de case! După ce a cumpărat şi a restaurat case din Los Angeles şi Chicago, omul de afaceri din Las Vegas vrea să facă asta din nou la Manhattan.
20:45
Viața pe insulă - Din Virginia pe insula Amelia
O tânără familie caută locuinţa perfectă pe frumoasă insulă Amelia din statul Florida. Ei doresc o casă care să le satisfacă nevoile şi care să fie aproape de tot ce are de oferit insula Amelia.
21:10
Viața în Caraibe - Cu barca în Bocas
Un cuplu din California decide că viaţa e scurtă şi că e timpul să se mute în Panama. Ei caută o casă cu o privelişte frumoasă şi cu acces uşor spre docurile din Bocas del Toro.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Înfruntarea bugetelor în North Myrtle Beach
Un cuplu are acelaşi vis legat de plajă, dar bugete diferite, când vrea să cumpere o casă în North Myrtle Beach.
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Hoinăreală prin Galveston
Doi oameni caută o casă pe plajă în Galveston, Texas, pentru a petrece mai mult timp acolo cu cei trei copii mici ai lor.
22:55
Viața pe insulă - Un cuplu se mută din Tacoma, Washington pe insula Vashon
Samuel şi Christina vor să lase în urmă viaţa la oraş pentru a se muta pe insula Vashon, în statul Washington. Ei caută o locuinţă de familie care le va permite să se relaxeze şi să se bucure de viaţă mai aproape de natură.
23:20
Viața pe insulă - Doi soţi din Louisiana se mută pe insula Dauphin din Alabama
Pastorul Lynn şi soţia sa, Vanessa, se mută din Louisiana pentru a se bucura de viaţă într-un oraş mic, de pe malul mării, pe insula Dauphin din Alabama. Ei îşi doresc o casă în mijlocul unui cartier care le va permite să fie activi în sânul comunităţii.
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
00:10
O casă în Hawaii - Navigând către Oahu
David și Valori Lundstrom împreună cu cei doi fii adolescenți au locuit în Colorado din 2005, încercând în toată această perioadă să găsească o casă în Oahu. David, Valori și cei doi băieți sunt pregătiți să lase în urmă iernile friguroase din Colorado pe
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă în Grand Strand, Carolina de Sud
Jason şi Jessica pornesc în căutarea căminului lor perfect de la malul mării, unde să se poată relaxa după o săptămână de muncă grea. După ce şi-au petrecut aproape toate vacanţele în regiunea Grand Strand din Carolina de Sud, ei sunt gata să dea cheile d
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
01:30
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
01:55
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Înfruntarea bugetelor în North Myrtle Beach
Un cuplu are acelaşi vis legat de plajă, dar bugete diferite, când vrea să cumpere o casă în North Myrtle Beach.
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Hoinăreală prin Galveston
Doi oameni caută o casă pe plajă în Galveston, Texas, pentru a petrece mai mult timp acolo cu cei trei copii mici ai lor.
03:10
Viața pe insulă - Un cuplu se mută din Tacoma, Washington pe insula Vashon
Samuel şi Christina vor să lase în urmă viaţa la oraş pentru a se muta pe insula Vashon, în statul Washington. Ei caută o locuinţă de familie care le va permite să se relaxeze şi să se bucure de viaţă mai aproape de natură.
03:35
Viața pe insulă - Doi soţi din Louisiana se mută pe insula Dauphin din Alabama
Pastorul Lynn şi soţia sa, Vanessa, se mută din Louisiana pentru a se bucura de viaţă într-un oraş mic, de pe malul mării, pe insula Dauphin din Alabama. Ei îşi doresc o casă în mijlocul unui cartier care le va permite să fie activi în sânul comunităţii.
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
04:30
O casă în Hawaii - Navigând către Oahu
David și Valori Lundstrom împreună cu cei doi fii adolescenți au locuit în Colorado din 2005, încercând în toată această perioadă să găsească o casă în Oahu. David, Valori și cei doi băieți sunt pregătiți să lase în urmă iernile friguroase din Colorado pe
04:55
Case experimentale - Sticlă, rechin, fortăreață
Această diversitate de case din toată lumea include o casă din New York inspirată de un inel cu diamant, o casă din Mexic de forma unui rechin, o fortăreață scoțiană de 800 de ani și o casă sud-africană acoperită cu simboluri colorate.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Soţia vrea farmec istoric, soţul vrea o clădire nouă
Un fotbalist şi soţia lui sunt gata să-şi cumpere prima casă împreună în East Lansing, Michigan. Carrie vrea o locuinţă istorică, dar Josh nu e interesat decât de construcţiile recente, care să-i adăpostească confortabil statura de aproape doi metri.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un burlac îşi caută un alt apartament în Manhattan
Tony e antreprenor pe internet, adoră petrecerile şi e dependent de vânătoarea de case! După ce a cumpărat şi a restaurat case din Los Angeles şi Chicago, omul de afaceri din Las Vegas vrea să facă asta din nou la Manhattan.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă în Grand Strand, Carolina de Sud
Jason şi Jessica pornesc în căutarea căminului lor perfect de la malul mării, unde să se poată relaxa după o săptămână de muncă grea. După ce şi-au petrecut aproape toate vacanţele în regiunea Grand Strand din Carolina de Sud, ei sunt gata să dea cheile d
07:00
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
07:50
Vânătorii de case prin lume - O casă lângă Houston
Deşi n-au împlinit încă 25 de ani, Catherine şi Brett au absolvit deja câte două facultăţi, au cariere de succes şi un copil de patru luni. Acum, ei sunt gata să facă pasul următor: să-şi cumpere prima casă în suburbiile oraşului Houston.
08:15
O casă în Hawaii - O familie din marina militară se mută în Oahu
Familia Merrill a crescut în temperaturile ridicate din sud-vest. Astfel, când lui Donald i-a venit rândul pentru o relocare cu locul de muncă din cadrul Marinei, Hawaii a fost una din oportunități, iar cuplul a profitat de această ocazie pentru a-și creș
08:40
Viața pe insulă - Fericiți până la adânci bătrâneți pe Islamorada
Pablo și Michelle sunt un cuplu recent logodit, care locuiește în orașul vibrant Homestead, în apropiere de South Beach. The Keys au devenit o parte specială din povestea lor de dragoste.
09:05
Viața pe insulă - Regrupare pe insula St. Simons
Eric și Shontae se bucură de șansa de a părăsi viața agitată din San Francisco pentru a munci și a trăi pe insula relaxantă St. Simons, Georgia.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casa perfectă sau preţul optim în comitatul Orange, California
Alina, născută în Rusia, şi Chad, soţul ei, caută locuinţa visurilor lor în comitatul Orange din California. Ea îşi doreşte îmbunătăţiri, dar pentru el bugetul contează cel mai mult, iar cei doi vor trebui să se pună de acord, dacă vor să-şi găsească prim
10:50
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vânătoare de chilipiruri în Orange Beach, Alabama
Rasha și Ronnie cutreieră Orange Beach, Alabama în căutarea unei proprietăți pe malul mării pe care să o ofere cadou părinților. Agentul imobiliar Lydia Franz le va prezenta acestora trei proprietăți potențiale pe nisipurile albe pure.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu pe Coasta de Smarald din Florida
Gidge, Brody și cei trei copii ai lor își caută casa de vacanță perfectă pentru familie. Brody și Gidge s-au îndrăgostit de o proprietate pe malul mării din Destin, Florida, un oraș pe care îl îndrăgesc de mulți ani.
12:10
Acasă cu Giada - Barbeque în California
Giada pregătește un meniu distractiv și festiv pentru un grătar în aer liber în stil californian. Meniul cuprinde mâncărurile preferate ale lui Todd. E un meniu american get-beget: burgeri, inele de ceapă și shake-uri cu o notă specială!
12:35
Acasă cu Giada - În jurul lumii
Giada pregătește un meniu coeziv pornind de la atracția ei față de bucătăria internațională. Meniul ei reprezintă o creație în care fuzionează influențe din Trinidad, India și Italia.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
13:25
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
13:50
Viața pe insulă - Visele de locui pe o insulă chiar devin realitate
Acum că Tracey și soțul ei JC sunt părinții unui fiu de trei ani, au decis să-și îndeplinească visul și să se mute permanent pe insula idilică Mount Desert.
14:15
Viața pe insulă - Moda la schimb pentru liniștea de pe insulă
John și Megan s-au căsătorit pe inslua Mount Desert cu șapte ani în urmă, iar acum doresc să se mute acolo pentru a trăi un stil de viață mai pașnic și mai idilic.
14:45
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
15:10
Viața în Caraibe - Adio New York, bun găsit Saint John!
Nişte newyorkezi se hotărăsc să devină propriii lor şefi şi să înceapă o viaţă şi o afacere nouă pe insula Saint John.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
16:25
Vânătorii de case prin lume - Doi soţi cu gusturi diferite caută o casă perfectă în Las Vegas
Cu şase ani în urmă, Randy, soţia lui, Mickael, şi fiica lor, s-au mutat din Las Vegas în California din interes de serviciu. Acum, după ce au fost transferaţi, au revenit acasă şi-şi caută o locuinţă în care să se poată stabili.
16:50
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
17:15
Fațade atrăgătoare - Un bungalow albastru înfrumuseţat
Buren şi Colleen sunt tineri şi proaspăt logodiţi, iar Buren tocmai s-a mutat în noua casă a lui Colleen. Încet-încet, ei au încercat să-i personalizeze interiorul, dar, fiindcă economisesc bani pentru nuntă, renovarea avansează încet.
17:40
Fațade atrăgătoare - Grădina părăginită
Doug şi April au trei copii şi doi câini, iar din cauza programului încărcat, ei nu au timp să lucreze în grădină. Se pricep foarte puţin la grădinărit şi curtea lor e plină de palmieri care au crescut necontrolat, trandafiri ofiliţi şi iarbă uscată.
18:05
SOS Restaurări - Detroit - Dormitorul matrimonial şi baia
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit, care a fost deţinută cândva de străbunicii lui Chris. Ei renovează dormitorul matrimonial şi baia, păstrând uşile originale de la debara ş
18:30
SOS Restaurări - Detroit - O baie sigură pentru bebeluş
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte ca fiica lor, Ruby, să înceapă să meargă de-a buşilea, ei trebuie să renoveze baia, o cameră goală cu o gaură imensă în podea.
19:00
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
19:25
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
19:55
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
20:45
Viața pe insulă - Din New York pe insula Amelia
Joseph şi Susan, dansatori profesionişti, şi cei doi copii ai lor sunt gata să înceapă un nou capitol în viaţă. Ei vor să scape din micuţul lor apartament din New York şi să găsească mai mult spaţiu aproape de plajă, pe insula Amelia, în statul Florida.
21:10
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
21:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
22:00
Amenajări de grădini - Terasă dublă
În Cape Cod, Chris și echipa sa construiesc pentru familia Oliveiras un spațiu în curte care e distractiv pentru întreaga familie. Designul lui Chris presupune un loc de joacă cu tunel, un șemineu exterior cu o alee potrivită din cărămidă și o terasă uria
22:30
Amenajări de grădini - Curte dezordonată primește linii moderne
El și Sharon Sanders au o curte dezordonată plină de buruieni și de cutii de depozitare inestetice. Chris transformă curtea, creând o terasă din lemn mică și modernă cu o fântână și plante care au nevoie de întreținere redusă.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
23:45
Viața în Caraibe - Din Texas în Republica Dominicană
O familie din Texas spune adio traficului aglomerat şi "bine v-am găsit" nisipului, soarelui şi distracţiei din Republica Dominicană.
00:10
O casă în Hawaii - Marea mutarea în Marea Insulă
Sam și Kathryn Schartz adoră să fie activi împreună cei patru copii ai lor și le place foarte mult viața în aer liber. Au vizitat Hawaii de multe ori și în una din excursiile lor acolo și-au dat seama că ar putea să se mute permanent pe Marea Insulă.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Frumoasa coastă Crystal din Carolina de Nord
O familia activă cu patru membri caută o casă de vacanţă pe superba coastă Crystal din Carolina de Nord.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
01:55
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
02:20
Amenajări de grădini - Terasă dublă
În Cape Cod, Chris și echipa sa construiesc pentru familia Oliveiras un spațiu în curte care e distractiv pentru întreaga familie. Designul lui Chris presupune un loc de joacă cu tunel, un șemineu exterior cu o alee potrivită din cărămidă și o terasă uria
02:45
Amenajări de grădini - Curte dezordonată primește linii moderne
El și Sharon Sanders au o curte dezordonată plină de buruieni și de cutii de depozitare inestetice. Chris transformă curtea, creând o terasă din lemn mică și modernă cu o fântână și plante care au nevoie de întreținere redusă.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
04:05
Viața în Caraibe - Din Texas în Republica Dominicană
O familie din Texas spune adio traficului aglomerat şi "bine v-am găsit" nisipului, soarelui şi distracţiei din Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - Marea mutarea în Marea Insulă
Sam și Kathryn Schartz adoră să fie activi împreună cei patru copii ai lor și le place foarte mult viața în aer liber. Au vizitat Hawaii de multe ori și în una din excursiile lor acolo și-au dat seama că ar putea să se mute permanent pe Marea Insulă.
04:55
Case experimentale - Mozaic, bulă, spirale
Această diversitate de case include o casă din California de forma unui avion de spionaj, o reședință în stil origami din Irlanda de Nord, o cameră de sticlă fără pereți interiori din Olanda și o casă medievală din Idaho.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Frumoasa coastă Crystal din Carolina de Nord
O familia activă cu patru membri caută o casă de vacanţă pe superba coastă Crystal din Carolina de Nord.
jinglebells
Feedback