07:00
Vânătorii de case prin lume - O relație scurtă, un angajament mare
Lia și-a asumat riscurile acceptând să se mute cu Brad, noul ei iubit în Florida. Acum, sunt pregătiți să își asume un angajament și mai mare, cumpăând o casă împreună. Va reuși Bill Tavernise, agent imobiliar, să găsească o locuință care să pe placul amâ
07:25
Vânătorii de case prin lume - Căutarea unei case mai mici în Atlanta
Liz și Alex adoră casa în care locuiesc acum: locație excelentă, o bucătărie uriașă și un dormitor fantastic, a fost un loc perfect pentru ei. Dar acum că alex și-a pierdut locul de muncă va trebui să coboare standardele.
07:50
Restaurări SOS Virginia - Bar în afumător
Catherine și Taylor transformă o încăpere exterioară utilizată inițial pentru a afuma cărnuri într-un bar stil bodegă.
08:15
O casă în Hawaii - Oahu
Eliza, Keoni și copiii lor adolescenți caută o casă în Oahu. Keoni e surfer și își dorește să fie aproape de plajă. După ce au vizitat diferite proprietăți împreună cu agentul imobiliar David Buck, familia trebuie să decidă ce să sacrifice pentru a obține
08:40
Pasiune pentru renovare - Inconfortabil de aproape
Nicole Curtis se grăbește din vacanță la casa ei din Minnesota pentru a găsi țevi sparte și o casă inundată din cauza frigului extrem. Ea și echipa sa fac spargeri în toată casa și fac 20 de găuri uriașe înainte de a descoperi toate scurgerile.
09:05
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
09:30
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
10:00
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
10:25
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
11:15
Amenajări de grădini - Grădină privată
Chris Lambton proiectează o curte pentru doi tineri care tocmai au devenit părinți, cu un spațiu de joacă pentru micuța Leah și o zonă superbă pentru mama și tata în care se poate lua masa și se pot organiza activități de divertisment. Chris începe prin n
11:40
Amenajări de grădini - Oază cu terasă triplă
Un cuplu realizează că are un diamant brut, dar nu știe cum să-l transforme într-o bijuterie. Chris Lambton și echipa sa creează o curte cu tematică nautică centrată în jurul unei terase pe trei niveluri.
12:10
Bucătăria imposibilă - Nebunie cu zidărie
Casa lui Bruce și Lani a fost moștenită în familie timp de 50 de ani. Nedorind să-și părăsească casa sentimentală, dar dorind să poată trăi în spațiul strâmt cu câteva aparate funcționale și o podea nepotrivită, cuplul are nevoile de ajutorul lui Marc!
12:35
Bucătăria imposibilă - Minune modernă
Ken și Stephanie s-au săturat de bucătăria lor respingătoare și învechită. Aceștia au început să o demonteze singuri, însă au înrăutățit lucrurile. Marc îi ajută, eliminând câteva ziduri pentru un flux mai bun și instalând un bar de sticlă pe două nivelur
13:00
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
13:25
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
13:50
Succes sau eșec - Casa abandonată
Tarek și Christina vor să revândă o casă pe jumătate renovată din Long Beach, California.
14:15
Succes sau eșec - Casa deteriorată
Tarek și Christina vor să revândă o casă deteriorată în Yorba Linda, California.
14:45
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
15:35
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
16:00
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
16:25
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie îşi caută o casă pe malul mării în Myrtle Beach
An de an, John şi Dana au venit cu cei trei copii ai lor în vacanţă la Myrtle Beach, în Carolina de Sud. Le place atât de mult să petreacă timp în familie la plajă, încât vor să cumpere o casă de vacanţă, ca să nu mai fie nevoie să închirieze una.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un tânăr vrea să se refugieze în Republica Dominicană
Matt caută un refugiu la malul mării pe coasta nordică a Republicii Dominicane.
18:05
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Maroc
Rachel întâlnește localnice care de generații întregi au realizat ritualuri de înfrumusețare folosind cele mai bune ingrediente pe care le oferă natura. Uleiul de argan şi argila Rhassoul se numără printre produsele naturale folosite de femeile din Maroc
18:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
19:00
Nunţi de platină
Această nuntă din South Beach e de pomină - şi la fel este şi tortul împodobit cu verighete albastre de la Tiffany şi o decoraţiune cu monogramă încrustată în cristale. Artificiile, florile şi cristalele din Austria întregesc o adevărată nuntă de platină.
19:25
Nunţi de platină
După ce au fost despărţiţi timp de nouă ani, Monet şi Shane au continuat relaţia din punctul în care se opriseră şi au pus la cale o nuntă ca-n basme, cu 20 de domnişoare de onoare şi o rochie italiană în valoare de peste 10.000 $.
19:55
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
20:45
O casă în Hawaii - Casa principală în Maui
Beth Cantor are un loc de muncă interesant care necesită ca ea să călătorească în toată emisfera vestică, însă după o sarcină recentă de trei luni în care a lucrat în Maui, aceasta a hotărât să se mute aici permanent.
21:10
Restaurări SOS Virginia - Dormitorul principal
Dormitorul principal și baia demodată au parte de o renovare totală cu ajutorul lui Catherine și Taylor.
21:35
Pasiune pentru renovare - Bucătăria
În ultima fază, Nicole Curtis acceptă o mare provocare de design - bucătăria veche și ciudată. În timp ce dulapurile personalizate i-ar rezolva problema de design, i-ar și depăși bugetul.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Ape de smarald pe plaja Blue Mountain
După ce au venit în vacanţă pe plaja Blue Mountain timp de aproape 20 de ani, Chrissy şi Dino vor să-şi cumpere un refugiu la malul mării în nord-vestul Floridei. Visând la o casă cu vedere la apele de culoarea smaraldului, cei doi iau legătura cu un agen
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanţă spaţioasă pe insula Vieques
Un cuplu caută o casă de vacanţă pe insula Vieques din Puerto Rico. În timp ce amândoi sunt de acord că va fi nevoie de spaţiu pentru copii, se confruntă cu dilema de a alege între o locuinţă la cheie şi una pe care trebuie s-o renoveze.
22:55
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
23:20
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
23:45
Viața în Caraibe - Soare și surf în Rincon, Puerto Rico
Griselle și Steve Mucccilo au locuit în Long Island în ultimii 17 ani. După mulți ani cu locuri de muncă stresante, au decis să se oprească din alergat și să se mute în Puerto Rico. Au hotărât să locuiască în Rincon.
00:10
O casă în Hawaii - Maui
Tiare Lawrence și cei doi copii ai săi caută o casă stil plantație în Maui, care să nu fie pre departe de magazinul de îmbrăcăminte al lui Tiare. Agentul imobiliar Tobi Fisher o duce pe Tiare să vadă trei proprietăți care arată din plin ce are de oferit M
00:35
Cele mai extreme case din lume - Castelul german, casa pe plajă din Chile, Noua Zeelandă
Schloss Sommersdorf este un castel de poveste cu 26 de camere, care a fost gospodăria familiei Von Crailsheims încă de la începutul secolului al 16-lea.
01:00
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
01:55
Pasiune pentru renovare - Bucătăria
În ultima fază, Nicole Curtis acceptă o mare provocare de design - bucătăria veche și ciudată. În timp ce dulapurile personalizate i-ar rezolva problema de design, i-ar și depăși bugetul.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Ape de smarald pe plaja Blue Mountain
După ce au venit în vacanţă pe plaja Blue Mountain timp de aproape 20 de ani, Chrissy şi Dino vor să-şi cumpere un refugiu la malul mării în nord-vestul Floridei. Visând la o casă cu vedere la apele de culoarea smaraldului, cei doi iau legătura cu un agen
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanţă spaţioasă pe insula Vieques
Un cuplu caută o casă de vacanţă pe insula Vieques din Puerto Rico. În timp ce amândoi sunt de acord că va fi nevoie de spaţiu pentru copii, se confruntă cu dilema de a alege între o locuinţă la cheie şi una pe care trebuie s-o renoveze.
03:10
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
03:35
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
04:05
Viața în Caraibe - Soare și surf în Rincon, Puerto Rico
Griselle și Steve Mucccilo au locuit în Long Island în ultimii 17 ani. După mulți ani cu locuri de muncă stresante, au decis să se oprească din alergat și să se mute în Puerto Rico. Au hotărât să locuiască în Rincon.
04:30
O casă în Hawaii - Casa principală în Maui
Beth Cantor are un loc de muncă interesant care necesită ca ea să călătorească în toată emisfera vestică, însă după o sarcină recentă de trei luni în care a lucrat în Maui, aceasta a hotărât să se mute aici permanent.
04:55
Case experimentale - Hamacul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă australiană de forma literei K, una de forma unei piese uriașe de Monopoly în Portugalia și o casă californiană inspirată de o floare de lotus.
05:45
Camere de milioane - Sala de yoga
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la cele mai uimitoare camere de milioane de dolari din lume. De la o tabără de yoga interioară unicată la un dormitor din Thailanda care este atât de masiv încât are propria sa clădire.
06:35
Pasiune pentru renovare - Faţada
Problemele cu contractantul și cele financiare au cauzat întârzieri serioase, însă cu casa Lyndale scoasă la vânzare, Nicole Curtis preia casa Minnehaha cu capul sus.
07:00
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
07:50
Restaurări SOS Virginia - Dormitorul principal
Dormitorul principal și baia demodată au parte de o renovare totală cu ajutorul lui Catherine și Taylor.
08:15
O casă în Hawaii - Maui
Tiare Lawrence și cei doi copii ai săi caută o casă stil plantație în Maui, care să nu fie pre departe de magazinul de îmbrăcăminte al lui Tiare. Agentul imobiliar Tobi Fisher o duce pe Tiare să vadă trei proprietăți care arată din plin ce are de oferit M
08:40
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Nicole, LeBron James și Fundația Familială LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată.
09:05
Pasiune pentru renovare - O baie potrivită pentru Regele James
Parterul este finalizat la casa pe care Nicole o renovează împreună cu LeBron și fundația sa, iar acum aceștia își îndreaptă atenția spre baie. Nicole și armata sa de voluntari restaurează un dulap de baie încorporat, vechi și frumos.
09:30
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
10:00
Proiect complet - Dormitor retras elegant
Meredith și Tom sunt gata să scape de camera lor cu haine și mobilier vechi în schimbul unui spațiu luminos și modern cu multe locuri de depozitare.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
11:15
Amenajări de grădini - O curte pentru divertisment
Curtea unei familii este inestetică, inutilizabilă și îi lipsește intimitatea. Chris Lambton și echipa încep lucrările pentru a crea o curte pe care o va adora întreaga familie, cu o bucătărie în aer liber, un cuptor pentru pizza și o pergolă arcuită pent
11:40
Amenajări de grădini - Terasă și bar în aer liber
Chris Lambton și echipa sa se ocupă de o curte invadată de iederă. Doi tineri și băiețelul lor pot folosi doar o terasă mică, învechită pentru activități distractive afară. Chris Lambton proiectează un spațiu care permite organizarea unor grătare și zile
12:10
Bucătăria imposibilă - Topul celor 10 bucătării imposibile
Marc Bartolomeo enumeră cele mai bune zece moduri de a construi o bucătărie perfectă. Acesta dezvăluie modul în care un aparat vă poate da un impuls matinal și cum să vă transformați bucătăria într-un punct central al casei!
12:35
Bucătăria imposibilă - Personalizare specială
Alan și Pam Whatley și-au cumpărat prima casă acum un an și au știut imediat că trebuie neapărat să renoveze bucătăria.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
13:25
Savuros și sănătos - Refugiul dansatorilor
Ezra și Julie valsează într-un grup de instructori de dansuri de societate și dansuri latino. Vor reuși să învioreze ringul de dans și bucătăria cu noul lor meniu?
13:50
Succes sau eșec - Casa micuță
Tarek și Christina speră la o revânzare profitabilă în Downey, California.
14:15
Succes sau eșec - O casă cu probleme
O casă mică, abandonată din Gardern Grove, California, ar putea aduce profituri minime sau enorme.
14:45
Case renovabile - Chip şi Joe renovează capital o căsuţă dărăpănată
Cameron şi Jessie apreciază farmecul intim al locuinţelor mici, dar vor să aibă casa lor. Chip şi Joanna transformă o căsuţă abandonată într-un spaţiu de locuit modern pentru acest cuplu aventuros.
15:35
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
16:00
Proiect complet - Dormitor retras elegant
Meredith și Tom sunt gata să scape de camera lor cu haine și mobilier vechi în schimbul unui spațiu luminos și modern cu multe locuri de depozitare.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Tineri căsătoriţi vor să cumpere o casă în Denver
Jeff şi Erica sunt doi tineri căsătoriţi care s-au mutat recent în Colorado, statul în care a crescut Erica. Dar, ca să economisească bani pentru prima lor casă, ei s-au mutat cu mama Ericăi şi nu prea au avut ocazia să se bucure de viaţa unor tineri căsă
16:50
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
17:15
Case renovabile - Chip şi Jo imprimă un aer maritim unei case deteriorate
Chris şi Lindy s-au săturat să se tot mute şi s-au hotărât să se stabilească lângă rudele lor din Hewitt, Texas. Chip şi Joanna găsesc o fermă într-o zonă rurală şi o transformă într-o locuinţă aerisită în stilul celor de la malul mării pentru acest cuplu
18:05
SOS Restaurare - Victoria - Dezastru în curtea din spate
Curtea din spate la care lucrează Shalina e plină de construcţii ilegale, de scări care se prăbuşesc şi e năpădită de vegetaţie. Folosindu-se de ingeniozitate creativă şi de tehnologie de modă veche, Shalina transformă acest haos într-un spaţiu frumos de
18:30
SOS Restaurare - Victoria - O sufragerie impresionantă
A mai rămas o singură cameră de renovat, dar banii sunt pe terminate, timpul se apropie de sfârşit şi e mult de lucru la sufrageria aceasta nu prea elegantă. Toţi membrii echipei Shalinei Joy se angajează într-o cursă contratimp, pentru a face camera să s
19:00
Giada în Italia - Petrecere cu pizza Napoli
Giada celebrează pizza din Napoli când creează propriul aluat în stil napolitan și pregătește câteva dintre felurile ei preferate de pizza în cuptorul de pizza în aer liber împreună cu fiica sa, Jade și cu prietenii ei.
19:25
Giada în Italia - Preparate preferate din Italia
Giada de Laurentiis se întoarce în trecut, recreând câteva din preparatele ei preferate din copilărie: paste cu roșii și parmezan, pizza bianca și pâine prăjită cu ciocolată și brânză ricotta.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Kristin și JD se mută în St. Louis
JD și Kristin au petrecut ultimii zece ani schimbând locuințe în toată lumea, din cauza muncii lui JD, însă acum fiica lor e la școala primară și vor să se mute înapoi în St. Louis, orașul lor natal, ca aceasta să poată crește în același cartier liniștit
20:20
Vânătorii de case prin lume - Elisa vrea o casă de vacanță pentru familie
Soțul Elisei a murit de curând din cauza cancerului. Cuplul obișnuia să meargă în vacanță pe insula hawaiiană Molokai, unde Elisa vrea să creeze noi amintiri pline de fericire. Oare va reuși să găsească o casă suficient de mare pentru toată familia?
20:45
O casă în Hawaii - n cautarea unui spațiu pe Insula Mare
Michael Anderson și Louis Garcia sunt parteneri de mult timp și caută o casă extraordinară care să-i ajute să reia legătura cu natura minunată din Hawaii.
21:10
Restaurări SOS Virginia - Bârlogul bărbatului modern
Catherine și Taylor transformă încăperea exterioară construită în 1761 într-un atelier funcțional care e totodată un spațiu în care se poate petrece timpul liber.
21:35
Pasiune pentru renovare - Faţada
Problemele cu contractantul și cele financiare au cauzat întârzieri serioase, însă cu casa Lyndale scoasă la vânzare, Nicole Curtis preia casa Minnehaha cu capul sus.
22:00
Succes sau eșec - Prea costisitor!
O ocazie tentantă îi determină pe Tarek şi Christina să abordeze o strategie agresivă.
22:30
Succes sau eșec - Economic sau opulent
Tarek şi Christina lucrează împreună pentru a cumpăra şi a renova rapid o casă, sperând că nu va costa mult.
22:55
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
23:20
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
23:45
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
00:10
O casă în Hawaii - Insula Mare
Felipe și Akiko Martin împreună cu cele două fiice ale lor caută o casă în Hawaii potrivită pentru nevoile lor. Sperând să găsească o casă cu o curte pentru copiii lor, familia Martin trebuie să-și dea seama ce anume contează atunci când cauți o casă pe I
00:35
Cele mai extreme case din lume - Turnul de apă scoțian, biserica irlandeză, casa pe plajă din Africa de Sud
Gerry și Susan Goldwyre renovează un turn de apă de opt etaje abandonat și se bucură de o vedere panoramică a orașului Edinburgh. Familia Lohan locuiește în magnifica biserică Kilgallan.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Kristin și JD se mută în St. Louis
JD și Kristin au petrecut ultimii zece ani schimbând locuințe în toată lumea, din cauza muncii lui JD, însă acum fiica lor e la școala primară și vor să se mute înapoi în St. Louis, orașul lor natal, ca aceasta să poată crește în același cartier liniștit
01:30
Vânătorii de case prin lume - Elisa vrea o casă de vacanță pentru familie
Soțul Elisei a murit de curând din cauza cancerului. Cuplul obișnuia să meargă în vacanță pe insula hawaiiană Molokai, unde Elisa vrea să creeze noi amintiri pline de fericire. Oare va reuși să găsească o casă suficient de mare pentru toată familia?
01:55
Pasiune pentru renovare - Faţada
Problemele cu contractantul și cele financiare au cauzat întârzieri serioase, însă cu casa Lyndale scoasă la vânzare, Nicole Curtis preia casa Minnehaha cu capul sus.
02:20
Succes sau eșec - Prea costisitor!
O ocazie tentantă îi determină pe Tarek şi Christina să abordeze o strategie agresivă.
02:45
Succes sau eșec - Economic sau opulent
Tarek şi Christina lucrează împreună pentru a cumpăra şi a renova rapid o casă, sperând că nu va costa mult.
03:10
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
03:35
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
04:05
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
04:30
O casă în Hawaii - n cautarea unui spațiu pe Insula Mare
Michael Anderson și Louis Garcia sunt parteneri de mult timp și caută o casă extraordinară care să-i ajute să reia legătura cu natura minunată din Hawaii.
04:55
Case experimentale - Biblioteca
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include un palat francez cu baloane, o casă sub forma unui mic cub în Italia și o casă australiană cu o bibliotecă locuibilă.
05:45
Camere de milioane - Piaţetă în stil italian
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la o piață italiană de milioane de dolari din sudul Californiei, un apartament flotant mistic din Hawaii și o pivniță extravagantă de vinuri inspirată din Franța.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Kristin și JD se mută în St. Louis
JD și Kristin au petrecut ultimii zece ani schimbând locuințe în toată lumea, din cauza muncii lui JD, însă acum fiica lor e la școala primară și vor să se mute înapoi în St. Louis, orașul lor natal, ca aceasta să poată crește în același cartier liniștit
07:25
Vânătorii de case prin lume - Elisa vrea o casă de vacanță pentru familie
Soțul Elisei a murit de curând din cauza cancerului. Cuplul obișnuia să meargă în vacanță pe insula hawaiiană Molokai, unde Elisa vrea să creeze noi amintiri pline de fericire. Oare va reuși să găsească o casă suficient de mare pentru toată familia?
07:50
Restaurări SOS Virginia - Bârlogul bărbatului modern
Catherine și Taylor transformă încăperea exterioară construită în 1761 într-un atelier funcțional care e totodată un spațiu în care se poate petrece timpul liber.
08:15
O casă în Hawaii - Insula Mare
Felipe și Akiko Martin împreună cu cele două fiice ale lor caută o casă în Hawaii potrivită pentru nevoile lor. Sperând să găsească o casă cu o curte pentru copiii lor, familia Martin trebuie să-și dea seama ce anume contează atunci când cauți o casă pe I
08:40
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
09:05
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
09:30
Proiect complet - Sufragerie elegantă
Sufrageria este inima casei familiei Piccolis, dar și cea mai neglijată atunci când vine vorba de decorațiuni.
10:00
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Tineri căsătoriţi vor să cumpere o casă în Denver
Jeff şi Erica sunt doi tineri căsătoriţi care s-au mutat recent în Colorado, statul în care a crescut Erica. Dar, ca să economisească bani pentru prima lor casă, ei s-au mutat cu mama Ericăi şi nu prea au avut ocazia să se bucure de viaţa unor tineri căsă
10:50
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
11:15
Amenajări de grădini - Camere în aer liber cu priveliște
Chris Lambton se ocupă de o curte atât de degradată încât cele două fiice ale proprietarilor trebuie să se joace pe alee, în loc să meargă în curtea spațioasă din spatele casei. Chris proiectează o curte care se integrează în mediul natural, fiind în acel
11:40
Amenajări de grădini - Curtea de vis
Chris Lambton crează o curte care se transformă la propriu dintr-un rebut într-o comoară. Curtea e plină de căzi vechi de baie și urne de cafea folosite ca jardiniere. Chris și echipa sa se ocupă de un proiect de curățare de proporții, înainte de a putea
12:10
Bucătăria imposibilă - Dilema benzii adezive
Dulapurile din bucătăria lui Cindy și Josh au suferit daune severe din cauza apei și se descopun, însă aceștia nu știu să repare nimic fără să folosească bandă adezivă!
12:35
Bucătăria imposibilă - Datorie dublă
David și Colleen Murphy și-au cumpărat casa acum zece ani, ca un cuplu tânăr, cu multă ambiție și determinare pentru renovarea completă a acesteia.
13:00
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
13:25
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
13:50
Succes sau eșec - Economic sau opulent
Tarek şi Christina lucrează împreună pentru a cumpăra şi a renova rapid o casă, sperând că nu va costa mult.
14:15
Succes sau eșec - Prea costisitor!
O ocazie tentantă îi determină pe Tarek şi Christina să abordeze o strategie agresivă.
14:45
Case renovabile - Chip şi Jo imprimă un aer maritim unei case deteriorate
Chris şi Lindy s-au săturat să se tot mute şi s-au hotărât să se stabilească lângă rudele lor din Hewitt, Texas. Chip şi Joanna găsesc o fermă într-o zonă rurală şi o transformă într-o locuinţă aerisită în stilul celor de la malul mării pentru acest cuplu
15:35
Proiect complet - Sufragerie elegantă
Sufrageria este inima casei familiei Piccolis, dar și cea mai neglijată atunci când vine vorba de decorațiuni.
16:00
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
16:25
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în suburbiile oraşului Chicago
Tinerii căsătoriţi TJ şi Jamie stau pe moment într-o casă închiriată, dar abia aşteaptă să-şi cumpere prima locuinţă împreună. Ei şi-ar dori să găsească o casă spaţioasă cu trei sau patru dormitoare în suburbiile oraşului Chicago.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Pasaje secrete în Minneapolis
Jacob şi Megan, doi tineri stilaţi, îşi caută prima lor casă în apropiere de centrul oraşului. Dar Jacob, de profesie muzician, are o cerinţă neobişnuită. El vrea o casă cu lemnărie închisă la culoare, cu spaţii nefinisate şi pasaje secrete.
17:15
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
17:40
Antreprenori de milioane - O baie pentru un supermodel
Supermodelul Erin Heatherton îl angajează pe Stephen Fanuka pentru a-i amenaja o sală de baie extrem de luxoasă.
18:05
Cele mai disperate bucătării din America - Fermă industrială
Verișorii transformă o bucătărie strâmtă și întunecată într-un spațiu de locuit luminos și familial.
18:30
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie inspirată de mansardă în Austin
O bucătărie strâmtă este transformată într-un spațiu aerisit, ca o mansardă, cu un stâlp de cărămidă personalizat ca piesă de artă.
19:00
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
19:25
Proiect complet - Sufragerie în stil Regency de Hollywood
Familia Garcia își dorește o cameră de zi sofisticată, formală și cu multe opțiuni de relaxare.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o locuință accesibilă
Cathleen și Andrew au făcut oferte pentru mai multe case, dar n-au avut noroc, iar acum contractul lor de închiriere e pe cale să expire. Cu un buget de 450 000$ și nu prea mult timp la dispoziție, oare va reuși acest cuplu să ajungă la un comproimis și s
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Florida își dorește o casă mai spațioasă
Nick și Kristen sunt total stresați. Vor să se mute mai aproape de mama lui Kristen, dar ultimele cinci oferte au căzut. E acum sau niciodată, să sperăm că acest cuplu de tineri va reuși să-și găsească noua casă înainte să cedeze.
20:45
O casă în Hawaii - Marea mutare pe Insula Mare din Hawaii
Jade și Jenny Rassmussen s-au întâlnit în liceu în California și au petrecut ani de zile călătorind împreună înainte de a decide că Hawaii e locul în care vor să-și crească fetița.
21:10
Restaurări SOS Virginia - Hol multifuncțional
Catherine și Taylor transformă o secțiune a aripii de vest pe cale de deteriorare într-un hol multifuncțional.
21:35
Pasiune pentru renovare - Instalaţiile
După transformarea exteriorului casei Minnehaha, Nicole Curis își îndreaptă atenția pe interior, unde conductele masive și problemele electrice se ascund în spatele pereților.
22:00
Case renovabile - Chip şi Jo imprimă un aer maritim unei case deteriorate
Chris şi Lindy s-au săturat să se tot mute şi s-au hotărât să se stabilească lângă rudele lor din Hewitt, Texas. Chip şi Joanna găsesc o fermă într-o zonă rurală şi o transformă într-o locuinţă aerisită în stilul celor de la malul mării pentru acest cuplu
22:55
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
23:20
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
23:45
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
00:10
O casă în Hawaii - Din Japonia în Hawaii
Kai și Coralie Ohuchi vor să se mute împreună cu cei doi copii dintr-un apartament micuț din Tokyo într-o casă spațioasă de pe Insula Mare. Familia Ohuchi vizitează împreună cu agentul imobiliar Annie Mendoza trei proprietăți cu priveliști absolut spectac
00:35
Cele mai extreme case din lume - Biserica londoneză, casa în copac din Cape Town, casa răsucită din lemn
Michael Rubinal creează o casă de lux cu cinci etaje într-un turn gotic rămas în picioare după arderea bisericii învecinate în secolul al XIX-lea. Roland și Gigi Louna construiesc o casă răsucită din bucăți de lemn neutilizate.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o locuință accesibilă
Cathleen și Andrew au făcut oferte pentru mai multe case, dar n-au avut noroc, iar acum contractul lor de închiriere e pe cale să expire. Cu un buget de 450 000$ și nu prea mult timp la dispoziție, oare va reuși acest cuplu să ajungă la un comproimis și s
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Florida își dorește o casă mai spațioasă
Nick și Kristen sunt total stresați. Vor să se mute mai aproape de mama lui Kristen, dar ultimele cinci oferte au căzut. E acum sau niciodată, să sperăm că acest cuplu de tineri va reuși să-și găsească noua casă înainte să cedeze.
01:55
Pasiune pentru renovare - Instalaţiile
După transformarea exteriorului casei Minnehaha, Nicole Curis își îndreaptă atenția pe interior, unde conductele masive și problemele electrice se ascund în spatele pereților.
02:20
Case renovabile - Chip şi Jo imprimă un aer maritim unei case deteriorate
Chris şi Lindy s-au săturat să se tot mute şi s-au hotărât să se stabilească lângă rudele lor din Hewitt, Texas. Chip şi Joanna găsesc o fermă într-o zonă rurală şi o transformă într-o locuinţă aerisită în stilul celor de la malul mării pentru acest cuplu
03:10
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
03:35
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
04:05
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - Marea mutare pe Insula Mare din Hawaii
Jade și Jenny Rassmussen s-au întâlnit în liceu în California și au petrecut ani de zile călătorind împreună înainte de a decide că Hawaii e locul în care vor să-și crească fetița.
04:55
Case experimentale - Ruinele
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă portugheză construită în interiorul unei ruine, un balon din PVC în Franța și o casă făcută din containere vechi de transport în Chile.
05:45
Camere de milioane - Băile romane
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la cele mai spectaculoase camere de milioane de dolari din lume. De la o vilă din Texas cu două camere potrivite pentru Curtea Regală Romană, la o casă din San Diego care prezin
06:35
Pasiune pentru renovare - Gresia
După ani de neglijare, baia de oaspeți de la etaj și toaleta de la etajul principall sunt în stare groaznică. Însă sub murdărie sunt plăci ceramice valoroase, accesorii de epocă și o calitate unică pe care nu o poți cumpăra.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o locuință accesibilă
Cathleen și Andrew au făcut oferte pentru mai multe case, dar n-au avut noroc, iar acum contractul lor de închiriere e pe cale să expire. Cu un buget de 450 000$ și nu prea mult timp la dispoziție, oare va reuși acest cuplu să ajungă la un comproimis și s
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Florida își dorește o casă mai spațioasă
Nick și Kristen sunt total stresați. Vor să se mute mai aproape de mama lui Kristen, dar ultimele cinci oferte au căzut. E acum sau niciodată, să sperăm că acest cuplu de tineri va reuși să-și găsească noua casă înainte să cedeze.
07:50
Restaurări SOS Virginia - Hol multifuncțional
Catherine și Taylor transformă o secțiune a aripii de vest pe cale de deteriorare într-un hol multifuncțional.
08:15
O casă în Hawaii - Din Japonia în Hawaii
Kai și Coralie Ohuchi vor să se mute împreună cu cei doi copii dintr-un apartament micuț din Tokyo într-o casă spațioasă de pe Insula Mare. Familia Ohuchi vizitează împreună cu agentul imobiliar Annie Mendoza trei proprietăți cu priveliști absolut spectac
08:40
Pasiune pentru renovare - Oaza mamei
Nicole Curtis are misiunea de a crea un dormitor pentru Melanie în episodul final al casei renovate împreună cu Fundația Familială LeBron James. Mansarda este transformată dintr-un spațiu supraîncălzit într-o oază cu aer condiționat.
09:05
Pasiune pentru renovare - O minunăție acoperită
Nicole vine în ajutorul unui prieten bolnav și preia un proiect de restaurare a unui subsol, unde face tot posibilul să folosească cât mai multe rămășițe de lemn și alte materiale. Fundația are probleme structurale de care va trebui să se ocupe mai întâi
09:30
Proiect complet - O cameră suplimentară veselă și contemporană
Sam și Kaman Po doresc să-și utilizeze camera suplimentară ca spațiu de studiu pentru cei trei copii ai lor, dar și în calitate de cameră de oaspeți atunci când vin bunicii în vizită.
10:00
Proiect complet - Sufragerie în stil Regency de Hollywood
Familia Garcia își dorește o cameră de zi sofisticată, formală și cu multe opțiuni de relaxare.
10:25
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în suburbiile oraşului Chicago
Tinerii căsătoriţi TJ şi Jamie stau pe moment într-o casă închiriată, dar abia aşteaptă să-şi cumpere prima locuinţă împreună. Ei şi-ar dori să găsească o casă spaţioasă cu trei sau patru dormitoare în suburbiile oraşului Chicago.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Pasaje secrete în Minneapolis
Jacob şi Megan, doi tineri stilaţi, îşi caută prima lor casă în apropiere de centrul oraşului. Dar Jacob, de profesie muzician, are o cerinţă neobişnuită. El vrea o casă cu lemnărie închisă la culoare, cu spaţii nefinisate şi pasaje secrete.
11:15
Amenajări de grădini - Curte din Caraibe cu loc pentru foc
O proprietară care a călătorit mult de-a lungul vieții îi cere lui Chris să-i creeze o curte în stilul insulelor Caraibe în Cape Cod. Inspirat de culori și de plajă, Chris îi oferă acesteia ce-și dorește. Folosește plante colorate și nisip pentru a confer
11:40
Amenajări de grădini - Crearea unei sufragerii toscane în aer liber
Chris Lambton găsește inspirație în vechea magazie a unui cuplu. După o vizită în Italia, proprietarii îl roagă pe Chris să creeze o ambianță toscană chiar în curtea din spatele casei lor. Chris reproiectează vechea magazie transformând-o într-o sufrageri
12:10
Bucătăria imposibilă - Culegerea pieselor
Kareen și Heather Bryant au cumpărat o casă renovabilă acum trei ani, însă nu au știut în ce problemă s-au băgat.
12:35
Bucătăria imposibilă - Schimbare totală
James și Martha McKay adoră șarmul casei lor vechi de 82 de ani, însă își doresc cu adevărat să o aducă în secolul XXI, în special bucătăria.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
13:25
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
13:50
Succes sau eșec - O casă cu potenţial
O căsuţă din Long Beach, California ar putea avea un potenţial excelent de a aduce profit.
14:15
Succes sau eșec - Visuri deşarte
O achiziţie minunată din Garden Grove, California e cât pe ce să se termine foarte prost.
14:45
Case renovabile - O casă de vacanţă
Joanna s-a îndrăgostit de o casă pe care a vizitat-o într-un alt episod şi vrea să transforme această clădire victoriană într-o pensiune. Chip e de acord, fiindcă-i plac provocările, dar oare vor reuşi să termine până la Crăciun?
15:35
Proiect complet - O cameră suplimentară veselă și contemporană
Sam și Kaman Po doresc să-și utilizeze camera suplimentară ca spațiu de studiu pentru cei trei copii ai lor, dar și în calitate de cameră de oaspeți atunci când vin bunicii în vizită.
16:00
Proiect complet - Sufragerie în stil Regency de Hollywood
Familia Garcia își dorește o cameră de zi sofisticată, formală și cu multe opțiuni de relaxare.
16:25
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Florida
Diana şi Travis vor o locuinţă de lux în Florida, dar nu au căzut de acord în privinţa tipului de casă pe care o vor cumpăra.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Din marele oraş în suburbii
Steve şi Linda se mută în suburbii. Împreună cu Sean, fiul lor de un an, şi câinele lor, ei caută o casă în care să aibă spaţiu suficient pentru familia lor tot mai mare şi musafirii din Kenya, ţara lor de origine, totul la mai puţin de 300.000 $.
17:15
Succes sau eșec - Prea costisitor!
O ocazie tentantă îi determină pe Tarek şi Christina să abordeze o strategie agresivă.
17:40
Succes sau eșec - Economic sau opulent
Tarek şi Christina lucrează împreună pentru a cumpăra şi a renova rapid o casă, sperând că nu va costa mult.
18:05
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
18:30
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Ape de smarald pe plaja Blue Mountain
După ce au venit în vacanţă pe plaja Blue Mountain timp de aproape 20 de ani, Chrissy şi Dino vor să-şi cumpere un refugiu la malul mării în nord-vestul Floridei. Visând la o casă cu vedere la apele de culoarea smaraldului, cei doi iau legătura cu un agen
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanţă spaţioasă pe insula Vieques
Un cuplu caută o casă de vacanţă pe insula Vieques din Puerto Rico. În timp ce amândoi sunt de acord că va fi nevoie de spaţiu pentru copii, se confruntă cu dilema de a alege între o locuinţă la cheie şi una pe care trebuie s-o renoveze.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se grăbește să cumpere o casă cu un singur nivel
Briana și Cyrus adoră să locuiască pe plaja Boynton din Florida, dar Briana urcă cu greu scările din cauza artritei sale reumatoide. Având în vedere că Briana urmează să aibă o operație la gleznă, cuplul are nevoie de o casă cu un singur etaj pentru perio
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă de vacanță
Când tatăl lui Crystal a murit de cancer ea și soțul său Bradden și-au dat seama că e timpul ca ritmul celor cinci membriai familiei să încetinească și să înceapă să se bucure de viață. Astfel, acești nativi din Ohio sunt în căutarea unei case de vacanță
20:45
O casă în Hawaii - O casă pe Insula mare
John și Amie Caudell s-au căsătorit cu cinci ani în urmă și caută o casă a lor pe Insula Mare cu pădurile sale tropicale frumoase și cu plajele retrase.
21:10
Restaurări SOS Virginia - Pat și baie în aripa vestică
Catherine și Taylor vor să transforme două camere nefolosite din aripa de vest într-un dormitor pentru oaspeți și o baie pe care o pot folosi de mai mulți oaspeți.
21:35
Pasiune pentru renovare - Gresia
După ani de neglijare, baia de oaspeți de la etaj și toaleta de la etajul principall sunt în stare groaznică. Însă sub murdărie sunt plăci ceramice valoroase, accesorii de epocă și o calitate unică pe care nu o poți cumpăra.
22:00
Giada în Italia - Faimoasa rețetă a Nonnei Luna
Giada De Laurentiis și mătușa sa, Raffy, răsfoiesc cartea de bucate a Nonnei Luna pentru a recrea deliciosul Sartu di Riso, inspirat de luna de miere a bunicilor lui Giada pe Coasta Amalfi.
22:30
Giada în Italia - Cină duminicală
Giada De Laurentiis petrece o după-amiază de duminică în bucătărie gătind pentru o reuniune de familie. Meniul include sfeclă coaptă cu cireșe și fistic, farrotto cu ciuperci și mazăre și osso buco de miel.
22:55
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Maroc
Rachel întâlnește localnice care de generații întregi au realizat ritualuri de înfrumusețare folosind cele mai bune ingrediente pe care le oferă natura. Uleiul de argan şi argila Rhassoul se numără printre produsele naturale folosite de femeile din Maroc
23:20
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
23:45
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
00:10
O casă în Hawaii - Din Washington în Maui
Russ și Lauren Gibbs locuiesc în statul Washington, dar s-au îndrăgostit de Maui de când s-au căsătorit acolo. Agentul imobiliar Kevin Spaise le arată trei proprietăți din Maui. Având standarde înalte, familia Gibbs speră să găsească o casă care se ridică
00:35
Cele mai extreme case din lume - Moara olandeză, creația australiană, vila britanică
Annemarie și Robin Goossen din Olanda transformă o moară de vânt din secolul al 16-lea într-o casă fermecătoare. Richard și Sarah Campbell locuiesc într-o casă numită 100 Hubble, care a fost construită dintr-un vagon de tren, o barcă de pescuit și o cabin
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se grăbește să cumpere o casă cu un singur nivel
Briana și Cyrus adoră să locuiască pe plaja Boynton din Florida, dar Briana urcă cu greu scările din cauza artritei sale reumatoide. Având în vedere că Briana urmează să aibă o operație la gleznă, cuplul are nevoie de o casă cu un singur etaj pentru perio
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă de vacanță
Când tatăl lui Crystal a murit de cancer ea și soțul său Bradden și-au dat seama că e timpul ca ritmul celor cinci membriai familiei să încetinească și să înceapă să se bucure de viață. Astfel, acești nativi din Ohio sunt în căutarea unei case de vacanță
01:55
Pasiune pentru renovare - Gresia
După ani de neglijare, baia de oaspeți de la etaj și toaleta de la etajul principall sunt în stare groaznică. Însă sub murdărie sunt plăci ceramice valoroase, accesorii de epocă și o calitate unică pe care nu o poți cumpăra.
02:20
Giada în Italia - Faimoasa rețetă a Nonnei Luna
Giada De Laurentiis și mătușa sa, Raffy, răsfoiesc cartea de bucate a Nonnei Luna pentru a recrea deliciosul Sartu di Riso, inspirat de luna de miere a bunicilor lui Giada pe Coasta Amalfi.
02:45
Giada în Italia - Cină duminicală
Giada De Laurentiis petrece o după-amiază de duminică în bucătărie gătind pentru o reuniune de familie. Meniul include sfeclă coaptă cu cireșe și fistic, farrotto cu ciuperci și mazăre și osso buco de miel.
03:10
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Maroc
Rachel întâlnește localnice care de generații întregi au realizat ritualuri de înfrumusețare folosind cele mai bune ingrediente pe care le oferă natura. Uleiul de argan şi argila Rhassoul se numără printre produsele naturale folosite de femeile din Maroc
03:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
04:05
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
04:30
O casă în Hawaii - O casă pe Insula mare
John și Amie Caudell s-au căsătorit cu cinci ani în urmă și caută o casă a lor pe Insula Mare cu pădurile sale tropicale frumoase și cu plajele retrase.
04:55
Case experimentale - Lanterna
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o vilă luxoasă cu 16 gărzi de securitate în Africa de Sud, o casă suspendată deasupra unui râu în Arizona și o casă anti-uragan în Florida.
05:45
Camere de milioane - Vilă în Maldive
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la o cameră de milioane de dolari din Carmel, Indiana, o vilă privată extrem de scumpă în insulele Maldive, o bucătărie la modă și o sufragerie cu o notă excentrică modernă în A
06:35
Pasiune pentru renovare - Pivniţa
Nicole Curtis a renovat minuțios un conac din 1916, timp de un an și jumătate. Planul ei este să construiască vechea pivniță întunecată și prăfuită, creând un nou spațiu de locuit care adaugă încă aproape 300 de metri pătrați casei.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se grăbește să cumpere o casă cu un singur nivel
Briana și Cyrus adoră să locuiască pe plaja Boynton din Florida, dar Briana urcă cu greu scările din cauza artritei sale reumatoide. Având în vedere că Briana urmează să aibă o operație la gleznă, cuplul are nevoie de o casă cu un singur etaj pentru perio
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă de vacanță
Când tatăl lui Crystal a murit de cancer ea și soțul său Bradden și-au dat seama că e timpul ca ritmul celor cinci membriai familiei să încetinească și să înceapă să se bucure de viață. Astfel, acești nativi din Ohio sunt în căutarea unei case de vacanță
07:50
Viața în Caraibe - Din Denver la Playa del Carmen
Un cuplu din Denver urmează să se căsătorească în Playa Del Carmen, dar ei s-au hotărât să rămână acolo.
08:15
O casă în Hawaii - Din Washington în Maui
Russ și Lauren Gibbs locuiesc în statul Washington, dar s-au îndrăgostit de Maui de când s-au căsătorit acolo. Agentul imobiliar Kevin Spaise le arată trei proprietăți din Maui. Având standarde înalte, familia Gibbs speră să găsească o casă care se ridică
08:40
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
09:05
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pe plajă pentru familie
John și Laura caută un sanctuar pe Insula Emerald care va încărca bateriile celor din familie după ce se întorc de la locuri de muncă extenuante, școală și programe încărcate. Don Whiteside le arată patru proprietăți de-a lungul Coastei Crystal.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un familie din Washington caută o casă pe plajă
Chris și Holly au explorat Peninsula Long Beach ani de zile în căutarea unei case permanente de vacanță. Agentul imobiliar Char Wolters le arată trei proprietăți potențiale de-a lungul plajelor din Ocean Park, WA.
10:25
Viața în Caraibe - Din New Mexico în Cozumel
Un cuplu din New Mexico se mută la Cozumel, pentru a-şi cumpăra o casă şi a pune bazele unei afaceri.
10:50
O casă în Hawaii - O familie din Georgia dorește să se reconecteze cu rădăcinile lor
Matthew și Malia s-au cunoscut în armată și legătura dintre ei s-a creat imediat datorită originii lor Hawaiiene comune. Acum familia Givens a hotărât să se mute în Hawaii.
11:15
Pasiune pentru renovare - Foaier de 5 stele
Nicole se ocupă de intrarea principală întunecată și ștearsă pe care o deschide, înlăturând marginile, reparând ferestrele originale din sticlă colorată și încercând să găsească părți salvate pentru a reconstrui fabuloasa scară. Trebui să găsească o cale
11:40
Pasiune pentru renovare - Un etaj senzațional
Dormitoarele și baia de la etajul doi au nevoie disperată de atenția lui Nicole. Aceasta are de-a face cu pereți deteriorați de umezeală, un covor vechi și vinilul care acoperă lemnul de esență tare și o baie minusculă și murdară care are nevoie de un duș
12:10
Fațade atrăgătoare - O locuință spaniolă este revitalizată cu o fațadă atrăgătoare
Tom și Vida Mia Garcia au cumpărat pentru prima dată o casă și sperau să revitalizeze noua lor locuință în stil spaniol, însă reparațiile neprevăzute le-au consumat bugetul și casa arată la fel de dărăpănată. Apelează la echipa Fațade atrăgătoare pentru a
12:35
Fațade atrăgătoare - O clădire deteriorată e renovată
Această casă a aparţinut familiei lui Kris de generaţii întregi şi, după ce soţia lui, Melanie, a născut doi gemeni, bunica lui le-a lăsat-o lor. Cei doi se bucură să spună că acolo va fi căminul lor, dar, după ce a fost abandonată mulţi ani, va fi nevoie
13:00
Vânătorii de case prin lume - O relație scurtă, un angajament mare
Lia și-a asumat riscurile acceptând să se mute cu Brad, noul ei iubit în Florida. Acum, sunt pregătiți să își asume un angajament și mai mare, cumpăând o casă împreună. Va reuși Bill Tavernise, agent imobiliar, să găsească o locuință care să pe placul amâ
13:25
Vânătorii de case prin lume - Căutarea unei case mai mici în Atlanta
Liz și Alex adoră casa în care locuiesc acum: locație excelentă, o bucătărie uriașă și un dormitor fantastic, a fost un loc perfect pentru ei. Dar acum că alex și-a pierdut locul de muncă va trebui să coboare standardele.
13:50
Case renovabile - Un cuplu activ caută un sanctuar aproape de natură
Chip și Joanna Gaines își ajută clienta Dr. Marla Hendricks să-și găsească o casă în Waco pentru ea și soțul ei.
14:45
Nunţi de platină - Monet şi Shane
După ce au fost despărţiţi timp de nouă ani, Monet şi Shane au continuat relaţia din punctul în care se opriseră şi au pus la cale o nuntă ca-n basme, cu 20 de domnişoare de onoare şi o rochie italiană în valoare de peste 10.000 $.
15:10
Nunţi de platină - Meg şi James
Această nuntă din South Beach e de pomină - şi la fel este şi tortul împodobit cu verighete albastre de la Tiffany şi o decoraţiune cu monogramă încrustată în cristale. Artificiile, florile şi cristalele din Austria întregesc o adevărată nuntă de platină.
15:35
Case renovabile - Chip şi Jo imprimă un aer maritim unei case deteriorate
Chris şi Lindy s-au săturat să se tot mute şi s-au hotărât să se stabilească lângă rudele lor din Hewitt, Texas. Chip şi Joanna găsesc o fermă într-o zonă rurală şi o transformă într-o locuinţă aerisită în stilul celor de la malul mării pentru acest cuplu
16:25
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
16:50
Antreprenori de milioane - O baie pentru un supermodel
Supermodelul Erin Heatherton îl angajează pe Stephen Fanuka pentru a-i amenaja o sală de baie extrem de luxoasă.
17:15
Nunţi de platină - Meg şi James
Această nuntă din South Beach e de pomină - şi la fel este şi tortul împodobit cu verighete albastre de la Tiffany şi o decoraţiune cu monogramă încrustată în cristale. Artificiile, florile şi cristalele din Austria întregesc o adevărată nuntă de platină.
17:40
Nunţi de platină - Monet şi Shane
După ce au fost despărţiţi timp de nouă ani, Monet şi Shane au continuat relaţia din punctul în care se opriseră şi au pus la cale o nuntă ca-n basme, cu 20 de domnişoare de onoare şi o rochie italiană în valoare de peste 10.000 $.
18:05
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Maroc
Rachel întâlnește localnice care de generații întregi au realizat ritualuri de înfrumusețare folosind cele mai bune ingrediente pe care le oferă natura. Uleiul de argan şi argila Rhassoul se numără printre produsele naturale folosite de femeile din Maroc
18:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
19:00
Giada în Italia - Faimoasa rețetă a Nonnei Luna
Giada De Laurentiis și mătușa sa, Raffy, răsfoiesc cartea de bucate a Nonnei Luna pentru a recrea deliciosul Sartu di Riso, inspirat de luna de miere a bunicilor lui Giada pe Coasta Amalfi.
19:25
Giada în Italia - Cină duminicală
Giada De Laurentiis petrece o după-amiază de duminică în bucătărie gătind pentru o reuniune de familie. Meniul include sfeclă coaptă cu cireșe și fistic, farrotto cu ciuperci și mazăre și osso buco de miel.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Doctorii din Chicago caută o casă de familie
Craig și-a terminat în sfârșit studiile și se mută împreună cu soția sa Jennifer din Chicago în Milwaukee. Ea visează la un loc spațios. El își dorește o navetă cât mai scurtă. Iar cele două fiice au propriile lor idei.
20:45
O casă în Hawaii - O familie din Georgia dorește să se reconecteze cu rădăcinile lor
Matthew și Malia s-au cunoscut în armată și legătura dintre ei s-a creat imediat datorită originii lor Hawaiiene comune. Acum familia Givens a hotărât să se mute în Hawaii.
21:10
Viața în Caraibe - Din New Mexico în Cozumel
Un cuplu din New Mexico se mută la Cozumel, pentru a-şi cumpăra o casă şi a pune bazele unei afaceri.
21:35
Pasiune pentru renovare - Pivniţa
Nicole Curtis a renovat minuțios un conac din 1916, timp de un an și jumătate. Planul ei este să construiască vechea pivniță întunecată și prăfuită, creând un nou spațiu de locuit care adaugă încă aproape 300 de metri pătrați casei.
22:00
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
22:30
SOS Restaurare - Victoria - O curte reamenajată
Odinioară, clădirea istorică în stil Mediterranean Revival era bijuteria cartierului, dar acum cea mai frumoasă fată de la bal a îmbătrânit şi are nevoie de un lifting facial. Şi piscina transformată în mlaştină necesită îngrijiri deosebite. Va putea Shal
22:55
Case renovabile - O casă de vacanţă
Joanna s-a îndrăgostit de o casă pe care a vizitat-o într-un alt episod şi vrea să transforme această clădire victoriană într-o pensiune. Chip e de acord, fiindcă-i plac provocările, dar oare vor reuşi să termine până la Crăciun?
23:45
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
00:10
O casă în Hawaii - Din Alaska în Kauai
Amy și Erik Paul se mută în Kauai cu familia lor de opt membri dintr-o casă spațioasă din Alaska pentru noul loc de muncă al lui Erik. Agentul imobiliar Tiffany Spencer le arată trei proprietăți, inclusiv un teren liber unde își pot imagina casa pe care v
00:35
Cele mai extreme case din lume - Barja belgiană, casa în copac a lui Boinga Bob, rezervorul Victorian
Robert Prudhoe, alias Boinga Bob, a devenit o legendă locală în Warburton, Australia și, cum se cade unei legende, acesta și-a construit o minunată casă în copac. David Ball a transformat un rezervor de apă ruginit într-o casă luxoasă cu trei etaje.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Doctorii din Chicago caută o casă de familie
Craig și-a terminat în sfârșit studiile și se mută împreună cu soția sa Jennifer din Chicago în Milwaukee. Ea visează la un loc spațios. El își dorește o navetă cât mai scurtă. Iar cele două fiice au propriile lor idei.
01:55
Pasiune pentru renovare - Pivniţa
Nicole Curtis a renovat minuțios un conac din 1916, timp de un an și jumătate. Planul ei este să construiască vechea pivniță întunecată și prăfuită, creând un nou spațiu de locuit care adaugă încă aproape 300 de metri pătrați casei.
02:20
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
02:45
SOS Restaurare - Victoria - O curte reamenajată
Odinioară, clădirea istorică în stil Mediterranean Revival era bijuteria cartierului, dar acum cea mai frumoasă fată de la bal a îmbătrânit şi are nevoie de un lifting facial. Şi piscina transformată în mlaştină necesită îngrijiri deosebite. Va putea Shal
03:10
Case renovabile - O casă de vacanţă
Joanna s-a îndrăgostit de o casă pe care a vizitat-o într-un alt episod şi vrea să transforme această clădire victoriană într-o pensiune. Chip e de acord, fiindcă-i plac provocările, dar oare vor reuşi să termine până la Crăciun?
04:05
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
04:30
O casă în Hawaii - O familie din Georgia dorește să se reconecteze cu rădăcinile lor
Matthew și Malia s-au cunoscut în armată și legătura dintre ei s-a creat imediat datorită originii lor Hawaiiene comune. Acum familia Givens a hotărât să se mute în Hawaii.
04:55
Case experimentale - Cuibul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Africa de Sud dotată cu două cuiburi de dimensiuni umane, o locuință mai mică decât o magazie în Oregon și o casă din California de Sud care dispune de un acvariu uman.
05:45
Camere de milioane - Terenul de baseball
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv în cele mai spectaculoase încăperi de milioane de dolari. Veți avea șansa să descoperiți curtea lui John Smoltz, jucător de baseball profesionist, superstar în Liga Mare, veți ve
06:35
Pasiune pentru renovare - Garajul
Fiecare casă veche are ciudățeniile ei, iar pentru concacul Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este garajul. Nicole hotărăște să aloce 10 mii de dolari pentru curățarea reziduurilor, construirea unui zid de sprijin și adăugarea unui gard.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Doctorii din Chicago caută o casă de familie
Craig și-a terminat în sfârșit studiile și se mută împreună cu soția sa Jennifer din Chicago în Milwaukee. Ea visează la un loc spațios. El își dorește o navetă cât mai scurtă. Iar cele două fiice au propriile lor idei.
07:50
Viața în Caraibe - Din New Mexico în Cozumel
Un cuplu din New Mexico se mută la Cozumel, pentru a-şi cumpăra o casă şi a pune bazele unei afaceri.
08:15
O casă în Hawaii - Din Alaska în Kauai
Amy și Erik Paul se mută în Kauai cu familia lor de opt membri dintr-o casă spațioasă din Alaska pentru noul loc de muncă al lui Erik. Agentul imobiliar Tiffany Spencer le arată trei proprietăți, inclusiv un teren liber unde își pot imagina casa pe care v
08:40
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
09:05
Savuros și sănătos - Refugiul dansatorilor
Ezra și Julie valsează într-un grup de instructori de dansuri de societate și dansuri latino. Vor reuși să învioreze ringul de dans și bucătăria cu noul lor meniu?
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vis pe malul mării
Stacia și Ryan nu au crescut mergând în vacanțe pe plaje cu nisip și au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Agentul imobiliar Betty Lou Futrell le va arăta patru proprietăți potențiale pe coasta Insulei Tybee, GA.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un apartament pe coastă
Ned e pregătit să lase în urmă iernile aspre din Michigan și să se mute permanent în vest pentru a se alătura partenerului său, Joel, în California. Agentul imobiliar Janet Scarborough îi va duce într-un tur al orașului din portul Hueneme.
10:25
Viața în Caraibe - La revedere, Texas, bun găsit, Cozumel
Un cuplu din Texas îşi părăseşte casa de inspiraţie caraibiană pentru una autentică din Cozumel.
10:50
O casă în Hawaii - Pacea din Puna District
Când Michelle, terapeut yoga, l-a întâlnit pe Ricardo, bucătar chef, s-au decis să se mute din Dallas pe Insula Mare pentru a duce un stil de viață mai liniștit.
11:15
Pasiune pentru renovare - Revelație în bucătărie
Casa de pe Case Ave e aproape gata, iar Nicole a păstrat cea mai dificilă sarcină pentru final - cum să organizeze în mod funcțional spațiul dintr-o bucătărie înghesuită. Dacă vrea să păstreze dulpurile originale are nevoie de creativitate pentru a le fac
11:40
Pasiune pentru renovare - O minunăție acoperită
Nicole vine în ajutorul unui prieten bolnav și preia un proiect de restaurare a unui subsol, unde face tot posibilul să folosească cât mai multe rămășițe de lemn și alte materiale. Fundația are probleme structurale de care va trebui să se ocupe mai întâi
12:10
Fațade atrăgătoare - Reţinere în flagrant
Angelica Mendoza se mândreşte cu faptul că-şi protejează comunitatea, fiind angajată a poliţiei din Oakland. Ea este poliţist la secţia Omoruri şi nu are nici timp, nici energie să se ocupe de tot ce trebuie făcut pentru a renova faţada casei sale.
12:35
Fațade atrăgătoare - O faţadă înfrumuseţată
Familia Villoria s-a mutat într-un cartier din Oakland care avea şcoli bune şi o comunitate de oameni prietenoşi. Ei au cumpărat singura casă pe care şi-o puteau permite şi care a avut nevoie de multe reparaţii. Acum, interiorul e locuibil, dar ei trebuie
13:00
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
13:50
Case renovabile - Renovarea unei ferme învechite
Sosirea noilor părinți determină termenul limită pentru casa finisată a lui Chip și Jo Gaines.
14:45
Nunţi de platină - Leah şi Toby
Pe dealurile din oraşul Palm Desert, Leah şi Toby îşi fac nunta pe un teren de golf, înconjuraţi de cascade şi privelişti ameţitoare, iar invitaţii lor vor fi întâmpinaţi de un cimpoier şi de un aranjament floral din lalele în valoare de 24.000 $.
15:10
Nunţi de platină - Shareena şi Sagar
Moştenirile culturale indiene şi americane se îmbină în această nuntă sofisticată, care include desene cu henna tradiţionale, o rochie de mireasă împodobită cu argint şi diamante şi o pădure fermecată, totul în valoare de numai 300.000 $.
15:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Maroc
Rachel întâlnește localnice care de generații întregi au realizat ritualuri de înfrumusețare folosind cele mai bune ingrediente pe care le oferă natura. Uleiul de argan şi argila Rhassoul se numără printre produsele naturale folosite de femeile din Maroc
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
16:25
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
16:50
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
17:15
Savuros și sănătos - Iubitori de snowmobile
Robin, prietenul lui Cindy Bendle, apelează la Ezra și Julie pentru a o scăpa pe Cindy de meniul său monoton.
17:40
Savuros și sănătos - Experți în modă
Poate că Pat McDonagh, designer vestimentar, este în vogă când vine vorba de podiumuri, însă abilitățile sale culinare sunt foarte demodate.
18:05
Succes sau eșec - Prea costisitor!
O ocazie tentantă îi determină pe Tarek şi Christina să abordeze o strategie agresivă.
18:30
Succes sau eșec - Economic sau opulent
Tarek şi Christina lucrează împreună pentru a cumpăra şi a renova rapid o casă, sperând că nu va costa mult.
19:00
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
19:25
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un Nou Început În Farmington Michigan
În ultimii trei ani Meg a divorțat, și-a susținut copiii în facultate și a obținut chiar și o diplomă. După ce și-a vândut casa cu șase luni în urmă s-a mutat în casa în care a crescut din Farmington, Michigan. Deși adoră să fie cu mama ei, își dorește să
20:20
Vânătorii de case prin lume - Jennifer și Keith și cei cinci copii ai lor
După nuntă, Jennifer și cei doi copii ai săi s-au mutat cu Keith și cei trei copii ai săi. Acum că toți șapte împart o casă cu trei dormitoare, orele de duș sunt programate foarte atent. Oare vor reuși să găsească o casă suficient de mare pentru șapte per
20:45
O casă în Hawaii - Pacea din Puna District
Când Michelle, terapeut yoga, l-a întâlnit pe Ricardo, bucătar chef, s-au decis să se mute din Dallas pe Insula Mare pentru a duce un stil de viață mai liniștit.
21:10
Viața în Caraibe - La revedere, Texas, bun găsit, Cozumel
Un cuplu din Texas îşi părăseşte casa de inspiraţie caraibiană pentru una autentică din Cozumel.
21:35
Pasiune pentru renovare - Garajul
Fiecare casă veche are ciudățeniile ei, iar pentru concacul Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este garajul. Nicole hotărăște să aloce 10 mii de dolari pentru curățarea reziduurilor, construirea unui zid de sprijin și adăugarea unui gard.
22:00
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
22:30
Antreprenori de milioane - Duplex pe Bd. Columbus
Stephen Fanuka îmbină laolaltă două apartamente în cadrul unui proiect personalizat de renovare capitală din Upper West Side.
22:55
Camere de milioane - Apartament rock'n'roll
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-o vilă din Santa Monica. Ne îndreptăm apoi spre un cinematograf interior senzațional unde nu s-a făcut economie la bsolut NIMIC! Serialul e un permis de intrare în aceste în
23:45
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
00:10
O casă în Hawaii - Adio, Canada înzăpezită, Bine aţi venit în Hawaii
Nancy și Vrejj Biegler împreună cu cei doi copii ai lor s-au mutat din înzăpezitul Calgary în Hawaii, iar acum își caută casa visurilor. Toate oportunitățile de snorkeling și scufundări care le stau la dispoziție amintesc familiei Biegler că nu se mai afl
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa suspendată din Finlanda, refugiul montan din Chile, remorcherul englez
Un biolog marin creează o casă suspendată deasupra unui lac. Un designer construiește un refugiu montan luxos lângă Santiago. Un remorcher puternic este transformat într-o casă plutitoare fantastică.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un Nou Început În Farmington Michigan
În ultimii trei ani Meg a divorțat, și-a susținut copiii în facultate și a obținut chiar și o diplomă. După ce și-a vândut casa cu șase luni în urmă s-a mutat în casa în care a crescut din Farmington, Michigan. Deși adoră să fie cu mama ei, își dorește să
01:30
Vânătorii de case prin lume - Jennifer și Keith și cei cinci copii ai lor
După nuntă, Jennifer și cei doi copii ai săi s-au mutat cu Keith și cei trei copii ai săi. Acum că toți șapte împart o casă cu trei dormitoare, orele de duș sunt programate foarte atent. Oare vor reuși să găsească o casă suficient de mare pentru șapte per
01:55
Pasiune pentru renovare - Garajul
Fiecare casă veche are ciudățeniile ei, iar pentru concacul Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este garajul. Nicole hotărăște să aloce 10 mii de dolari pentru curățarea reziduurilor, construirea unui zid de sprijin și adăugarea unui gard.
02:20
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
02:45
Antreprenori de milioane - Duplex pe Bd. Columbus
Stephen Fanuka îmbină laolaltă două apartamente în cadrul unui proiect personalizat de renovare capitală din Upper West Side.
03:10
Camere de milioane - Apartament rock'n'roll
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-o vilă din Santa Monica. Ne îndreptăm apoi spre un cinematograf interior senzațional unde nu s-a făcut economie la bsolut NIMIC! Serialul e un permis de intrare în aceste în
04:05
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Pacea din Puna District
Când Michelle, terapeut yoga, l-a întâlnit pe Ricardo, bucătar chef, s-au decis să se mute din Dallas pe Insula Mare pentru a duce un stil de viață mai liniștit.
04:55
Case experimentale - Castelul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă chiliană inspirată de un câine maidanez, o casă cu două piste pentru elicoptere în California și una construită într-un loc imposibil în Japonia.
05:45
Camere de milioane - Living californian
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv în cele mai spectaculoase încăperi de milioane de dolari. Pregătiți-vă să fiți uimiți de sufrageria și biroul unor moguli din industria modei, Max și Lubov Azria, fondatorii renu
06:35
Pasiune pentru renovare - Dormitorul principal
Antreprenoarea Nicole Curtis, caremuncește din greu și vorbește dur, se răsfață cu cea mai strălucitoare fantezie a ei într-un apartament. Mergând pentru stilul vechi de Hollywood, ea proiectează o garderobă funcțională și extraordinară.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un Nou Început În Farmington Michigan
În ultimii trei ani Meg a divorțat, și-a susținut copiii în facultate și a obținut chiar și o diplomă. După ce și-a vândut casa cu șase luni în urmă s-a mutat în casa în care a crescut din Farmington, Michigan. Deși adoră să fie cu mama ei, își dorește să
07:25
Vânătorii de case prin lume - Jennifer și Keith și cei cinci copii ai lor
După nuntă, Jennifer și cei doi copii ai săi s-au mutat cu Keith și cei trei copii ai săi. Acum că toți șapte împart o casă cu trei dormitoare, orele de duș sunt programate foarte atent. Oare vor reuși să găsească o casă suficient de mare pentru șapte per
07:50
Viața în Caraibe - La revedere, Texas, bun găsit, Cozumel
Un cuplu din Texas îşi părăseşte casa de inspiraţie caraibiană pentru una autentică din Cozumel.
08:15
O casă în Hawaii - Adio, Canada înzăpezită, Bine aţi venit în Hawaii
Nancy și Vrejj Biegler împreună cu cei doi copii ai lor s-au mutat din înzăpezitul Calgary în Hawaii, iar acum își caută casa visurilor. Toate oportunitățile de snorkeling și scufundări care le stau la dispoziție amintesc familiei Biegler că nu se mai afl
08:40
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
09:05
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Evadarea perfectă pe plajă
Mike și Sandy Wieber sunt fanatici ai muncii care se ocupă de o pensiune în St. Augustine. Cu ajutor din partea agentului Ryan Ford, cei doi caută o a doua casă unde pot scăpa rapid de rigorile muncii peste weekend.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc unde e mereu vacanță
Împreună cu Victoria, care este agent imobiliar și totodată o veche prietenă, Gwen caută o casă pe plajă la un preț bun, în nordul Californiei. Gwen nu își va găsi liniștea până când nu va găsi casa perfectă care îi va permite să se bucure de vacanță în f
10:25
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
10:50
O casă în Hawaii - Localnicii din Maui se întorc acasă
Kaleo și Sarah Amadeo sunt nativi din Maui care locuiesc pe insulă împreună cu cei patru copilași ai lor. Aceștia vor să se mute înapoi pe țărmul nordic al insulei Maui cu peisajele sale pitorești.
11:15
Pasiune pentru renovare - Dulapuri de bucătărie refăcute
Nicole își îndreaptă atenția asupra bucătăriei, unde trebuie să-și folosească creativitatea pentru a reuși să modernizeze și să refolosească dulăpioarele, să transforme fostele uși în blaturi noi de bucătărie și să repare plăcile de pin de sub pardoseală
11:40
Pasiune pentru renovare - O cameră de zi luminoasă
Nu e întotdeauna ușor să transformi un duplex într-o casă de familie din nou, însă exact asta și-a propus să facă Nicole. Pentru a reorganiza spațiul așa încât camera de zi și sufrageria să revină la locul inițial, trebuie mai întâi să-și dea seama unde a
12:10
Fațade atrăgătoare - De la un verde ţipător, la un stil atemporal
Când s-au hotărât să-şi mărească familia, Rachel şi Kristy s-au mutat din oraş în suburbiile din Oakland. Au găsit o zonă absolut încântătoare, dar casa pe care şi-au putut-o permite nu era pe măsura visurilor lor.
12:35
Fațade atrăgătoare - Un bungalow albastru înfrumuseţat
Buren şi Colleen sunt tineri şi proaspăt logodiţi, iar Buren tocmai s-a mutat în noua casă a lui Colleen. Încet-încet, ei au încercat să-i personalizeze interiorul, dar, fiindcă economisesc bani pentru nuntă, renovarea avansează încet.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Kristin și JD se mută în St. Louis
JD și Kristin au petrecut ultimii zece ani schimbând locuințe în toată lumea, din cauza muncii lui JD, însă acum fiica lor e la școala primară și vor să se mute înapoi în St. Louis, orașul lor natal, ca aceasta să poată crește în același cartier liniștit
13:25
Vânătorii de case prin lume - Elisa vrea o casă de vacanță pentru familie
Soțul Elisei a murit de curând din cauza cancerului. Cuplul obișnuia să meargă în vacanță pe insula hawaiiană Molokai, unde Elisa vrea să creeze noi amintiri pline de fericire. Oare va reuși să găsească o casă suficient de mare pentru toată familia?
13:50
Case renovabile - Casa de vis a unui constructor
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Genny și Russ Davis într-un tur în care vizitează trei case din Woodway, Texas. Un cartier dezirabil și stabil îi tentează pe constructori să ia în considerare o casă renovabilă.
14:45
Nunţi de platină - Jaime şi Jason
Lucrând în domeniul organizării de evenimente, Jaime a ştiut cu siguranţă ce vrea - şi având la dispoziţie un buget de jumătate de milion de dolari, a primit încă şi mai mult: o formaţie cu 16 membri, un tort cu patru etaje şi o pădure fermecată.
15:10
Nunţi de platină - Mary Beth şi Jeffrey
Deşi s-au cunoscut în împrejurări deloc extraordinare, acest cuplu e cu adevărat deosebit - şi la fel este şi nunta lor! O sculptură de gheaţă pentru servit Martini, sosii ale celebrităţilor şi trabucuri rulate manual sunt doar câteva elemente ale acestei
15:35
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
16:25
Case renovabile - O casă de vacanţă
Joanna s-a îndrăgostit de o casă pe care a vizitat-o într-un alt episod şi vrea să transforme această clădire victoriană într-o pensiune. Chip e de acord, fiindcă-i plac provocările, dar oare vor reuşi să termine până la Crăciun?
17:15
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
17:40
SOS Restaurare - Victoria - O curte reamenajată
Odinioară, clădirea istorică în stil Mediterranean Revival era bijuteria cartierului, dar acum cea mai frumoasă fată de la bal a îmbătrânit şi are nevoie de un lifting facial. Şi piscina transformată în mlaştină necesită îngrijiri deosebite. Va putea Shal
18:05
Nunţi de platină - Meg şi James
Această nuntă din South Beach e de pomină - şi la fel este şi tortul împodobit cu verighete albastre de la Tiffany şi o decoraţiune cu monogramă încrustată în cristale. Artificiile, florile şi cristalele din Austria întregesc o adevărată nuntă de platină.
18:30
Nunţi de platină - Monet şi Shane
După ce au fost despărţiţi timp de nouă ani, Monet şi Shane au continuat relaţia din punctul în care se opriseră şi au pus la cale o nuntă ca-n basme, cu 20 de domnişoare de onoare şi o rochie italiană în valoare de peste 10.000 $.
19:00
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
19:25
Antreprenori de milioane - Duplex pe Bd. Columbus
Stephen Fanuka îmbină laolaltă două apartamente în cadrul unui proiect personalizat de renovare capitală din Upper West Side.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un savant nuclear se lansează în căutarea unei case
Sonya, savant nuclear, își adoră locul de muncă și să o crească pe fiica ei Jordan în vârstă de 12 ani, dar s-a săturat să locuiască într-o chirie înghesuită din suburbii. Înarmată cu sfaturi de la Linette, cea mai bună prietenă a ei, Sonya se lansează în
20:20
Vânătorii de case prin lume - Cumpărători pretențioși caută o casă
Lynne și Eugene au văzut peste 100 de locuințe și tot nu au găsit una care să le fie pe plac. Lynne vrea ceva sofisticat și modern, în timp ce Eugene caută ceva mai istoric. Oare va reuși Dan, agentul lor imobiliar, să găsească o casă care să-i mulțumeasc
20:45
O casă în Hawaii - Localnicii din Maui se întorc acasă
Kaleo și Sarah Amadeo sunt nativi din Maui care locuiesc pe insulă împreună cu cei patru copilași ai lor. Aceștia vor să se mute înapoi pe țărmul nordic al insulei Maui cu peisajele sale pitorești.
21:10
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
21:35
Pasiune pentru renovare - Dormitorul principal
Antreprenoarea Nicole Curtis, caremuncește din greu și vorbește dur, se răsfață cu cea mai strălucitoare fantezie a ei într-un apartament. Mergând pentru stilul vechi de Hollywood, ea proiectează o garderobă funcțională și extraordinară.
22:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Japonia
Rachel pornește pe străzile din Shinjuku pentru a întâlni tinerii care trăiesc și respiră prin toți porii moda de stradă din Japonia. Totodată, ea pătrunde în lumea secretă a gheișelor, pentru a afla mai multe despre farmecul acestor celebre reprezentante
22:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Mexic
În Turul frumuseților din Mexic, Rachel descoperă secretele mayașilor pentru sănătate și bunăstare. Iar în capitala gastronomiei, Oaxaca, aceasta află că Mexic este locul de unde provin multe dintre super alimentele folosite occidentali.
22:55
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
23:20
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
00:10
O casă în Hawaii - O familie se mută din Pittsburgh în Princeville
JT și Doreen părăsesc orașul Pittsburg pentru o viață mai relaxantă în Princeville, Kauai și apelează la brokerul Roni Marley de la Hawaii Life pentru a-i ajuta să-și găsească un petic de paradis.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Turnul de apă, nava spațială din Sydney, refugiul insular din Noua Zeelandă
În Surrey, Anglia, un turn de apă de 40 de metri din era Victoriană este transformat într-o fabuloasă casă modernă. Arta întâlnește arhitectura în casa Maori, un refugiu uluitor în stil mediteranean din apropiere de Auckland, Noua Zeelandă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un savant nuclear se lansează în căutarea unei case
Sonya, savant nuclear, își adoră locul de muncă și să o crească pe fiica ei Jordan în vârstă de 12 ani, dar s-a săturat să locuiască într-o chirie înghesuită din suburbii. Înarmată cu sfaturi de la Linette, cea mai bună prietenă a ei, Sonya se lansează în
01:30
Vânătorii de case prin lume - Cumpărători pretențioși caută o casă
Lynne și Eugene au văzut peste 100 de locuințe și tot nu au găsit una care să le fie pe plac. Lynne vrea ceva sofisticat și modern, în timp ce Eugene caută ceva mai istoric. Oare va reuși Dan, agentul lor imobiliar, să găsească o casă care să-i mulțumeasc
01:55
Pasiune pentru renovare - Dormitorul principal
Antreprenoarea Nicole Curtis, caremuncește din greu și vorbește dur, se răsfață cu cea mai strălucitoare fantezie a ei într-un apartament. Mergând pentru stilul vechi de Hollywood, ea proiectează o garderobă funcțională și extraordinară.
02:20
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Japonia
Rachel pornește pe străzile din Shinjuku pentru a întâlni tinerii care trăiesc și respiră prin toți porii moda de stradă din Japonia. Totodată, ea pătrunde în lumea secretă a gheișelor, pentru a afla mai multe despre farmecul acestor celebre reprezentante
02:45
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Mexic
În Turul frumuseților din Mexic, Rachel descoperă secretele mayașilor pentru sănătate și bunăstare. Iar în capitala gastronomiei, Oaxaca, aceasta află că Mexic este locul de unde provin multe dintre super alimentele folosite occidentali.
03:10
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
03:35
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
04:30
O casă în Hawaii - Localnicii din Maui se întorc acasă
Kaleo și Sarah Amadeo sunt nativi din Maui care locuiesc pe insulă împreună cu cei patru copilași ai lor. Aceștia vor să se mute înapoi pe țărmul nordic al insulei Maui cu peisajele sale pitorești.
04:55
Case experimentale - Podul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă de forma unei scări în Japonia, o casă norvegiană construită într-un copac și o casă piramidală în Seattle, așezată pe vârful unui zgârie-nori.
05:45
Camere de milioane - Apartament rock'n'roll
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-o vilă din Santa Monica. Ne îndreptăm apoi spre un cinematograf interior senzațional unde nu s-a făcut economie la bsolut NIMIC! Serialul e un permis de intrare în aceste în
06:35
Pasiune pentru renovare - Sufrageria
Una dintre principalele trăsături vechi ale casei din Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este sufrageria. Tâmplăria originală de stejar, corpurile de iluminat vechi, fermecătoare și un bufet unicat încorporat fac din aceasta o cameră spectaculoasă
jinglebells
Feedback