07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Virginia caută căminul perfect
Un pastor, Tim, şi soţia sa, care e profesoară, s-au mutat recent în Virginia. Deşi ei şi copiii lor s-au simţit bine acolo, întreaga familie abia aşteaptă să se mute din casa închiriată într-una permanentă.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri căsătoriţi caută cea mai bună ofertă în suburbiile din Orlando
Parag şi Puja locuiesc în Olando, tocmai s-au căsătorit şi abia aşteaptă să scape din mica lor locuinţă cu două dormitoare. Dar, pentru cei doi vânători de chilipiruri fără mari pretenţii, a-şi cumpăra prima casă înseamnă a găsi cea mai bună ofertă.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Din Tampa în Texas
Dustin şi Stacey locuiesc în golful Tampa şi abia aşteaptă să se mute în Austin, unde vor fi mai aproape de familie. Dornici să găsească o casă cu piscină şi vedere la lacul Travis, ei descoperă că nu le va fi uşor să obţină chiar tot ce vor.
08:15
O casă în Hawaii - O familie din Georgia dorește să se reconecteze cu rădăcinile lor
Matthew și Malia s-au cunoscut în armată și legătura dintre ei s-a creat imediat datorită originii lor Hawaiiene comune. Acum familia Givens a hotărât să se mute în Hawaii.
08:40
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
09:05
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
10:25
Vânătorii de case prin lume - Doi soţi cu gusturi diferite caută o casă perfectă în Las Vegas
Cu şase ani în urmă, Randy, soţia lui, Mickael, şi fiica lor, s-au mutat din Las Vegas în California din interes de serviciu. Acum, după ce au fost transferaţi, au revenit acasă şi-şi caută o locuinţă în care să se poată stabili.
10:50
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Atât de... Mystic
Membrii familiei Prior visează de mult să aibă o casă în Mystic, Connecticut. Portul Mystic e la doar o oră distanţă cu maşina, iar Tina îşi doreşte o casă nouă în care să primească oaspeţi, iar soţul ei speră să navigheze pe râul Mystic.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Sargent, pe malul mării şi în centru
Un cuplu căsătorit şi fiul lor adolescent tânjesc după largul mării. Dacă Sargent, Texas s-ar afla la o aruncătură de băţ de casa lor, accesul la apă ar putea fi foarte uşor. Doar că preferinţele lor individuale stau în calea fericirii lor la malul mării.
12:10
Acasă cu Giada - Ziua recunoștinței
Giada pregătește cina de Ziua Recunoștinței pentru întreaga familie. De data asta nici vorbă de curcan - Giada pregătește cotlete de porc!
12:35
Acasă cu Giada - Casă nouă
Giada are o prietenă care tocmai și-a renovat bucătăria așa că a organizat o petrecere unde fiecare aduce un preparat pentru a le arăta prietenilor noua bucătărie. Giada împărtășește rețetele ei preferate de bufet care se pot duce la petrecere.
13:00
Savuros și sănătos - Iubitori de snowmobile
Robin, prietenul lui Cindy Bendle, apelează la Ezra și Julie pentru a o scăpa pe Cindy de meniul său monoton.
13:25
Savuros și sănătos - Experți în modă
Poate că Pat McDonagh, designer vestimentar, este în vogă când vine vorba de podiumuri, însă abilitățile sale culinare sunt foarte demodate.
13:50
Viața pe insulă - Din Noua Anglie pe insula Marco
O familie cu trei membri speră să-şi vândă casa din Noua Anglie şi să se mute pe frumoasă insula Marco din Florida.
14:15
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula Vashon
Un cuplu lasă în urmă agitaţia şi aglomeraţia din Seattle şi-şi cumpără o casă cu personalitate pe insula Vashon din statul Washington.
14:45
Viața în Caraibe - Casă de vis în St. Croix
Corinne Farinola și Patrick Kralik au venit din direcții diferite în Caraibe din Pennsylvania și South Carolina, dar s-au îndrăgostit de St. Croix și unul de celălalt. După închirierea unui mic apartament, cuplul este pregătit acum de următorul pas în rel
15:10
Viața în Caraibe - Însoritul Sint Maartin
Johnny Kelvin și Ona Struwer sunt doi DJ care călătoresc prin lume și care au fost în toate colțurile planetei. Sunt pregătiți să-și găsească o casă pe insula Saint Maarten care îi atrage cu plajele sale calde și cu energia oamenilor de aici.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
16:25
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Recondiţionate şi restilizate
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două cupluri căsătorite se iau la întrecere: Rachel şi Kevin vor concura împotriva lui Trish şi a lui Dave.
18:05
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
18:30
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - La plajă în Barrington
Un tată caută o locuinţă la malul mării în Barrington, Rhode Island, unde să se poată bucura de viaţă pe plajă cu fiica lui.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Viaţa pe insula Fripp
Debbie caută o casă cu o privelişte superbă şi acces uşor către plajă pe insula Fripp, în Carolina de Sud.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
20:20
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
20:45
Viața pe insulă - Din Noua Anglie pe insula Marco
O familie cu trei membri speră să-şi vândă casa din Noua Anglie şi să se mute pe frumoasă insula Marco din Florida.
21:10
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
22:00
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
22:30
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
22:55
Casă de vacanţă pe gratis - Refugiu în Cape Escape
În copilărie, Tim şi Meredith şi-au petrecut vacanţele în Cape. Ei îşi doresc un loc în care să-şi poată găzdui prietenii şi rudele, regăsindu-şi trecutul.
23:45
Viața în Caraibe - Soare și surf în Rincon, Puerto Rico
Griselle și Steve Mucccilo au locuit în Long Island în ultimii 17 ani. După mulți ani cu locuri de muncă stresante, au decis să se oprească din alergat și să se mute în Puerto Rico. Au hotărât să locuiască în Rincon.
00:10
O casă în Hawaii - Din Pennsylvania pe însorita insulă Oahu
O mamă celibatară lasă în urmă iernile reci din Pennsylvania pentru zilele însorite de pe insula Oahu.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Casa de vacanță a unui iubitor de ambarcațiuni
Alisha și Daniel împreună cu gemenii lor caută o a doua casă pe coasta golfului Alabama unde să poată ieși în larg cu barca și să pescuiască. Agentul imobiliar Dot Small le arată trei proprietăți pe Insula Dauphin.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Virginia caută căminul perfect
Un pastor, Tim, şi soţia sa, care e profesoară, s-au mutat recent în Virginia. Deşi ei şi copiii lor s-au simţit bine acolo, întreaga familie abia aşteaptă să se mute din casa închiriată într-una permanentă.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri căsătoriţi caută cea mai bună ofertă în suburbiile din Orlando
Parag şi Puja locuiesc în Olando, tocmai s-au căsătorit şi abia aşteaptă să scape din mica lor locuinţă cu două dormitoare. Dar, pentru cei doi vânători de chilipiruri fără mari pretenţii, a-şi cumpăra prima casă înseamnă a găsi cea mai bună ofertă.
01:55
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
02:20
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
02:45
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
03:10
Casă de vacanţă pe gratis - Refugiu în Cape Escape
În copilărie, Tim şi Meredith şi-au petrecut vacanţele în Cape. Ei îşi doresc un loc în care să-şi poată găzdui prietenii şi rudele, regăsindu-şi trecutul.
04:05
Viața în Caraibe - Soare și surf în Rincon, Puerto Rico
Griselle și Steve Mucccilo au locuit în Long Island în ultimii 17 ani. După mulți ani cu locuri de muncă stresante, au decis să se oprească din alergat și să se mute în Puerto Rico. Au hotărât să locuiască în Rincon.
04:30
O casă în Hawaii - Din Pennsylvania pe însorita insulă Oahu
O mamă celibatară lasă în urmă iernile reci din Pennsylvania pentru zilele însorite de pe insula Oahu.
04:55
Case experimentale - Gigant, plastic și suprize
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă spațială din Virginia.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
06:10
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Casa de vacanță a unui iubitor de ambarcațiuni
Alisha și Daniel împreună cu gemenii lor caută o a doua casă pe coasta golfului Alabama unde să poată ieși în larg cu barca și să pescuiască. Agentul imobiliar Dot Small le arată trei proprietăți pe Insula Dauphin.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea în spatele casei o curte în care să se poată juca baseball
Betsy şi Shane îşi caută prima casă de-a lungul coastei californiene. Dar Shane, de profesie antrenor de baseball, are o pretenţie ciudată. Curtea din spate trebuie să aibă cel puţin 18,44 metri - distanţa dintre bază şi zona în care stă pitcherul.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Boston cu mulţi bani de cheltuit
Jen, consultant financiar, şi soţul ei, bancherul Jeff, caută o casă mai mare în suburbiile din Boston, în care să-i crească pe cei trei băieţi ai lor.
07:50
Acasă cu Giada - Preparate italiene de bază
Giada pregătește o msă în stil italian pentru prietenele ei Sandra și Diana, care iau lecții de limba italiană.
08:15
Acasă cu Giada - Prima aniversare a lui Jade
Este prima aniversare a lui Jade, așa că Giada organizeză o petrecere pentru copii în curtea din spatele casei. Jocurile și costumele vin în completarea tematicii alese pentru pertecere - animăluțele.
08:40
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
09:05
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
09:30
Renovări uimitoare de bucătării - Surpriza toscană
Michael are o mare surpriză pusă de o parte pentru soția sa Kimberly și are nevoie de ajutorul lui Beth Stern din Camera unei mame și al Prietenilor bucătăriei pentru a o realiza.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - Fiasco cu un șemineu
Atunci când John și Anthony aruncă o privire la bucătăria lui Joel și Maria, aceștia observă un perete neobișnuit de gros. După puțină demolare, ei descoperă un șemineu ascuns care le schimbă design-ul original.
10:25
Viața în Caraibe - Din Michigan în St. Croix
Amy, Marc și cei patru copii ai lor credeau că vor trăi toată viața în Vestul Mijlociu. Dar când compania lui Marc i-a oferit șansa de a se muta la sediul din St. Croix, cuplul a decis să se mute pe insulă.
10:50
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
11:15
Amenajări de grădini - Camere în aer liber cu priveliște
Chris Lambton se ocupă de o curte atât de degradată încât cele două fiice ale proprietarilor trebuie să se joace pe alee, în loc să meargă în curtea spațioasă din spatele casei. Chris proiectează o curte care se integrează în mediul natural, fiind în acel
11:40
Amenajări de grădini - Curtea de vis
Chris Lambton crează o curte care se transformă la propriu dintr-un rebut într-o comoară. Curtea e plină de căzi vechi de baie și urne de cafea folosite ca jardiniere. Chris și echipa sa se ocupă de un proiect de curățare de proporții, înainte de a putea
12:10
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
12:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă de vis
Joe şi April le cer constructorilor Bart şi Bruce să construiască o căsuţă elegantă, adaptată nevoilor familiei lor.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
13:50
Viața în Caraibe - Un cuplu își lasă în urmă viața din Seattle pentru a-și începe propria afacere
După 15 ani în Seattle, John, analist financiar și soția sa, Janaea, director de vânzări, sunt extenuați. Așa că se mută în Bocas del Toro, Panama, pentru a începe o nouă viață. Cei doi plănuiesc să deschidă o afacere cu croaziere de o zi.
14:15
Viața în Caraibe - O familie din Colorado lasă în urmă zăpezile din Fort Collins
Când era încă celibatară, sora mai mare a lui Riley a primit un post în Bocas del Toro, Panama. Riley era pregătită să se mute cu sora ei, dar s-a îndrăgostit când l-a cunoscut pe Matt. După șase ani în care a făcut doi copii, Riley e pregătită să se mute
14:45
Nunţi de platină - Karen şi Tom
Această nuntă extravagantă din Florida Keys aduce laolaltă două familii, în mijlocul unui decor uluitor şi în cadrul unei petreceri cu multe surprize fabuloase.
15:10
Nunţi de platină - Nicole şi Ryan
Această nuntă ultramodernă din South Beach include un cocktail, o recepţie şi un bar într-un decor de albastru şi violet profund.
15:35
Casă de vacanţă pe gratis - Refugiu în Cape Escape
În copilărie, Tim şi Meredith şi-au petrecut vacanţele în Cape. Ei îşi doresc un loc în care să-şi poată găzdui prietenii şi rudele, regăsindu-şi trecutul.
16:25
În căutarea unei insule - Un cuplu de tineri căsătoriţi caută o insulă în Ontario, Canada
Dave şi Stephanie locuiesc în Calgary şi vin în vizită de ani buni în Parry Sound, în Ontario. Ei şi-ar dori ca una dintre numeroasele insule din această zonă să devină reşedinţa lor de vară, de care să se poată bucura în viitor.
16:50
În căutarea unei insule - Doi medici pasionaţi de natură caută o insulă în Ontario, Canada
Doi medici, Geoff şi Catherine, se bucură de câteva decenii de natura din Honey Harbour, Ontario. Acum, în preajma pensionării, vor să transforme una dintre insule în reşedinţa lor permanentă, unde să-şi poată creşte copiii adoptaţi recent.
17:15
Nunţi de platină - Carly şi Jason
Povestea de iubire dintre Carly şi Jason se împlineşte atunci când ei îşi serbează nunta în Austin, la hotelul Texas Ritz Carlton, unde s-au cunoscut şi s-au logodit, apoi.
17:40
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
18:05
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
18:30
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
19:00
Viața pe insulă - Un nou loc de muncă antrenează o mutare din Fort Mill pe insula Daniel
Mike şi Kendra şi-au găsit noi locuri de muncă pe insula Daniel, în Carolina de Sud. Ei îi aduc şi pe cei doi copii ai lor şi sunt gata să se bucure împreună de plajele nisipoase şi de un stil de viaţă mai relaxat.
19:25
Viața pe insulă - Un cuplu tânjeşte după o vacanţă permanentă pe insula South Padre
Jim şi Helen au călătorit în toată lumea, dar au copilărit în apropiere de insula South Padre, în Texas. Ei căută o casă care să le permită să se bucure de apele calde şi de plajele nisipoase pe care şi le amintesc cu drag din copilărie.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
20:20
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
20:45
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
21:10
Viața în Caraibe - Din Michigan în St. Croix
Amy, Marc și cei patru copii ai lor credeau că vor trăi toată viața în Vestul Mijlociu. Dar când compania lui Marc i-a oferit șansa de a se muta la sediul din St. Croix, cuplul a decis să se mute pe insulă.
21:35
Viața pe insulă - Prima casă pe insula Hilton Head
Doi tineri care au o relaţie la distanţă se hotărăsc să se mute împreună pentru prima dată, pe insula Hilton Head. Cei doi speră să găsească un loc în care îşi pot primi prietenii şi de unde pot ajunge foarte repede în mijlocul naturii.
22:00
SOS Restaurări - Detroit - Salvarea garajului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte să vină iarna, ei trebuie să se ocupe de câteva proiecte din curte. Veranda din faţă trebuie renovată, iar garajul e un spaţiu dăr
22:30
SOS Restaurări - Detroit - Petrecere în camera pianului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, termină de renovat clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Ultimul lor proiect este camera pianului, unde obişnuia să cânte străbunica lui Chris, care era pianistă, şi holul mare, în care toţi membri
22:55
Proiect complet - Camera de zi visată de Kari
Designer-ul Sabrina Soto creează camera de zi visată de Kari.
23:20
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
23:45
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
00:10
O casă în Hawaii - O familie pe insula Oahu
Doi tineri căsătoriţi îşi caută o casă mai mare pe insula Oahu, unde vor începe o viaţă nouă şi îşi vor întemeia o familie împreună.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima casă direct pe plajă
Nativii proaspăt logodiți, Lauren și Erik, își caută prima locuință împreună. Au crescut în apropierea plajei și acum speră să găsească o casă la un preț convenabil pe plaja Clearwater.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea în spatele casei o curte în care să se poată juca baseball
Betsy şi Shane îşi caută prima casă de-a lungul coastei californiene. Dar Shane, de profesie antrenor de baseball, are o pretenţie ciudată. Curtea din spate trebuie să aibă cel puţin 18,44 metri - distanţa dintre bază şi zona în care stă pitcherul.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Boston cu mulţi bani de cheltuit
Jen, consultant financiar, şi soţul ei, bancherul Jeff, caută o casă mai mare în suburbiile din Boston, în care să-i crească pe cei trei băieţi ai lor.
01:55
Viața pe insulă - Prima casă pe insula Hilton Head
Doi tineri care au o relaţie la distanţă se hotărăsc să se mute împreună pentru prima dată, pe insula Hilton Head. Cei doi speră să găsească un loc în care îşi pot primi prietenii şi de unde pot ajunge foarte repede în mijlocul naturii.
02:20
SOS Restaurări - Detroit - Salvarea garajului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte să vină iarna, ei trebuie să se ocupe de câteva proiecte din curte. Veranda din faţă trebuie renovată, iar garajul e un spaţiu dăr
02:45
SOS Restaurări - Detroit - Petrecere în camera pianului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, termină de renovat clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Ultimul lor proiect este camera pianului, unde obişnuia să cânte străbunica lui Chris, care era pianistă, şi holul mare, în care toţi membri
03:10
Proiect complet - Camera de zi visată de Kari
Designer-ul Sabrina Soto creează camera de zi visată de Kari.
03:35
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
04:05
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
04:30
O casă în Hawaii - O familie pe insula Oahu
Doi tineri căsătoriţi îşi caută o casă mai mare pe insula Oahu, unde vor începe o viaţă nouă şi îşi vor întemeia o familie împreună.
04:55
Case experimentale - Magic, puzzle și palate
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California care este și o vedetă de film.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
06:10
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima casă direct pe plajă
Nativii proaspăt logodiți, Lauren și Erik, își caută prima locuință împreună. Au crescut în apropierea plajei și acum speră să găsească o casă la un preț convenabil pe plaja Clearwater.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Doi logodnici îşi caută prima casă şi planifică nunta
Kerri şi Jordan îşi caută prima casă şi planifică nunta în noul lor oraş de reşedinţă: Charlotte, Carolina de Nord. Oare vor putea găsi una cu care să fie amândoi mulţumiţi?
07:25
Vânătorii de case prin lume - Cumpărătorii nu cad de acord în privinţa unei case din New Orleans
Brian şi Alexis s-au mutat recent în New Orleans, din suburbiile oraşului Dallas. Din nefericire, când vine vorba de căutarea unei case, ei nu pot cădea de acord în ce priveşte aspecte importante.
07:50
Acasă cu Giada - Aloha L.A
Giada organizează o petrecere în stil tiki, cu muzică hawaiiană, chiar în curtea ei. Chiar și meniul amintește de insulă: taco de pește tilapia cu arugula, pulpe de pui dulci și condimentate și un cocktail Aloha L.A.!
08:15
Acasă cu Giada - Când primești lămâi...
Giada adoră lămâile - atât de mult încât un prieten i-a dăruit un lămâi. Așa că masa pe care o va pregăti are la bază acele lămâi proaspete: pește branzino prăjit cu lămâie, piure de cartofi prăjit cu lămâie și budincă de orez cu migdale și lămâi.
08:40
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
09:05
Savuros și sănătos - Refugiul dansatorilor
Ezra și Julie valsează într-un grup de instructori de dansuri de societate și dansuri latino. Vor reuși să învioreze ringul de dans și bucătăria cu noul lor meniu?
09:30
Renovări uimitoare de bucătării - Dragă, am scufundat bucătăria
Sean s-a crezut un erou atunci când a curățat țevile din baia sa de la etaj. Din nefericire, eforturile sale eroice s-au sfârșit cu un dezastru atunci când acesta a spart o țeavă și a provocat prăbușirea efectivă a tavanului bucătăriei.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - Obstacol în spectacolul cu cupru
Cu un copil mic pe drum, Mike și Danielle au o bucătărie cu câteva probleme mari de proiectare. Planul nu este deloc funcțional - există uși care nu duc nicăieri, structuri ciudate ale dulapurilor și o mașină de spălat vase inutilă.
10:25
Viața în Caraibe - Bocas del Toro, Panama
Scott, Lauren și cei doi copii s-au săturat de rutina zilnică din Los Angeles. Lauren, fotograf freelancer și Scott, inginer de sofware freelancer, au vizitat de curând niște prieteni care locuiesc în Bocas del Toro și s-a îndrăgostit de acest loc.
10:50
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
11:15
Amenajări de grădini - Curte din Caraibe cu loc pentru foc
O proprietară care a călătorit mult de-a lungul vieții îi cere lui Chris să-i creeze o curte în stilul insulelor Caraibe în Cape Cod. Inspirat de culori și de plajă, Chris îi oferă acesteia ce-și dorește. Folosește plante colorate și nisip pentru a confer
11:40
Amenajări de grădini - Crearea unei sufragerii toscane în aer liber
Chris Lambton găsește inspirație în vechea magazie a unui cuplu. După o vizită în Italia, proprietarii îl roagă pe Chris să creeze o ambianță toscană chiar în curtea din spatele casei lor. Chris reproiectează vechea magazie transformând-o într-o sufrageri
12:10
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
13:00
Vânătorii de case prin lume - O casă nouă în California
La vârsta de doi ani, James, care s-a născut în Vietnam, a venit în Statele Unite în urma căderii Saigonului. Acum, el este căsătorit, are patru copii şi trăieşte visul american. Recent, el s-a mutat din Texas în California în interes de serviciu.
13:25
Vânătorii de case prin lume - Mai mult spaţiu pentru nepoate şi nepoţi
Tonita e psiholog şi lucrează în sistemul de justiţie pentru minori din Atlanta. Darrell, iubitul Tonitei, o ajută să caute o casă, dar ea are pretenţii mari în anumite privinţe: finisaje noi şi mult spaţiu.
13:50
Viața în Caraibe - Insula tropicală Roatan, Honduras
Buck, Amy și fiul lor Tristan s-au săturat de viața în Texas. Vor lăsa totul în urmă pentru a începe o nouă afacere în Roatan, Honduras. Primul pas ar fi să găsească o casă uimitoare la un preț bun.
14:15
Viața în Caraibe - Un cuplu părăsește Canada pentru a-și deschide o afacere cu catamarane
JC și Felicia s-au săturat de frigurile din Canada. Cei doi sunt tot timpul pe fugă cu afacerile lor și simt că nu mai au timp de viața personală din cauza vieții profesionale, așa că au nevoie de o schimbare. Bun venit în Honduras!
14:45
Nunţi de platină - Sheila şi Santosh
Cu 900 de oaspeţi, festivităţi care ţin trei zile şi bijuterii în valoare de 150.000 de dolari, Sheila şi Santosh s-au asigurat că nunta lor, organizată la Houston, va fi cu adevărat de neuitat.
15:10
Nunţi de platină - Ariel şi Joe
Fiecare detaliu elegant este perfect executat, în cadrul unei nunţi la care mireasa este şi organizatoarea evenimentului.
15:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Franța
Franța a fost admirată mult timp pentru stilul, luxul și frumusețea sa. Însă ce anume este acel „nu știu ce” care definește frumosul franțuzesc? Rachel explorează paradoxul francez - inclusiv beneficiile pentru sănătate ale vinului roșu din Franța.
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
16:25
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
16:50
Comori din piaţa de vechituri - Recondiţionate şi restilizate
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două cupluri căsătorite se iau la întrecere: Rachel şi Kevin vor concura împotriva lui Trish şi a lui Dave.
17:15
Casă de vacanţă pe gratis - Refugiu în Cape Escape
În copilărie, Tim şi Meredith şi-au petrecut vacanţele în Cape. Ei îşi doresc un loc în care să-şi poată găzdui prietenii şi rudele, regăsindu-şi trecutul.
18:05
Specialiştii curţilor - Refugiu din gabioane în Las Vegas
O curte pustie din Las Vegas e transformată într-un spaţiu de relaxare extravagant de Matt Blashaw şi de Ahmed Hassan. Nişte gabioane pline cu pietre asigură un zid de sprijin cu totul deosebit, în care e încastrată o bancă de lemn înconjurată de plante.
18:30
Specialiştii curţilor - Refugiu rustic din paleţi
O dansatoare din Las Vegas a cărei curte din spatele casei este pustie acceptă propunerea lui Matt Blashaw de a i-o converti într-un refugiu în aer liber. Matt profită de faptul că ei îi place mobilierul rustic şi transformă o grămadă de paleţi într-o mas
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - La plajă în Barrington
Un tată caută o locuinţă la malul mării în Barrington, Rhode Island, unde să se poată bucura de viaţă pe plajă cu fiica lui.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Viaţa pe insula Fripp
Debbie caută o casă cu o privelişte superbă şi acces uşor către plajă pe insula Fripp, în Carolina de Sud.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
20:45
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
21:10
Viața în Caraibe - Bocas del Toro, Panama
Scott, Lauren și cei doi copii s-au săturat de rutina zilnică din Los Angeles. Lauren, fotograf freelancer și Scott, inginer de sofware freelancer, au vizitat de curând niște prieteni care locuiesc în Bocas del Toro și s-a îndrăgostit de acest loc.
21:35
Viața pe insulă - Din Pennsylvania în arhipelagul Florida Keys
Jason şi Keli Harrison sunt gata să renunţe la a mai curăţa zăpada din Pennsylvania şi să înceapă să-şi caute casa visurilor lor în arhipelagul Florida Keys. Ei vor ca fiii lor să crească sub soare, jucându-se pe plajă, aşa că sunt pregătiţi să se mute în
22:00
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule lângă malul Pacificului, prin două state
Ani de zile, Dan şi Pam, femeia cu care are o relaţie de mulţi ani, i-au ajutat pe alţii să cumpere şi să renoveze case. Acum sunt gata să se pensioneze şi să-şi construiască o proprietate unică, numai a lor, de-a lungul malului american al Pacificului.
22:30
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule la 50 de kilometri la est de Columbus, Ohio
Timp de câteva decenii, Gary şi Roxy, afacerişti locali, şi-au dus familia să petreacă vacanţele la lacul Buckeye din Ohio. Acum, ei vor să construiască un complex familial pe una din insulele acestui lac artificial.
22:55
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
23:20
Nunţi de platină - Amy şi Ryan
O proprietate privată din Florida, situată exact pe malul mării, este locul în care se desfăşoară nunta lui Amy şi a lui Ryan.
23:45
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
00:10
O casă în Hawaii - Viaţa la ţară, pe insula Oahu
O tânără familie se mută din Akron, Ohio, pe insula Oahu, pentru a lucra cu studenţii de la universitate şi a se bucura de viaţă pe insulă alături de copiii lor. Cei doi îşi doresc o casă în care se pot bucura de viaţa la ţară, încadrându-se în acelaşi ti
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Frate și soră își caută o casă de vacanță pentru familie
Alan și Jodi caută o a doua casă pe celebrele nisipuri din Hamptons pentru a continua tradiția lor de vacanțe în familie pe plajă. Agentul imobiliar Justin Agnello le arată trei proprietăți potențiale în Hamptons.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Doi logodnici îşi caută prima casă şi planifică nunta
Kerri şi Jordan îşi caută prima casă şi planifică nunta în noul lor oraş de reşedinţă: Charlotte, Carolina de Nord. Oare vor putea găsi una cu care să fie amândoi mulţumiţi?
01:30
Vânătorii de case prin lume - Cumpărătorii nu cad de acord în privinţa unei case din New Orleans
Brian şi Alexis s-au mutat recent în New Orleans, din suburbiile oraşului Dallas. Din nefericire, când vine vorba de căutarea unei case, ei nu pot cădea de acord în ce priveşte aspecte importante.
01:55
Viața pe insulă - Din Pennsylvania în arhipelagul Florida Keys
Jason şi Keli Harrison sunt gata să renunţe la a mai curăţa zăpada din Pennsylvania şi să înceapă să-şi caute casa visurilor lor în arhipelagul Florida Keys. Ei vor ca fiii lor să crească sub soare, jucându-se pe plajă, aşa că sunt pregătiţi să se mute în
02:20
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule lângă malul Pacificului, prin două state
Ani de zile, Dan şi Pam, femeia cu care are o relaţie de mulţi ani, i-au ajutat pe alţii să cumpere şi să renoveze case. Acum sunt gata să se pensioneze şi să-şi construiască o proprietate unică, numai a lor, de-a lungul malului american al Pacificului.
02:45
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule la 50 de kilometri la est de Columbus, Ohio
Timp de câteva decenii, Gary şi Roxy, afacerişti locali, şi-au dus familia să petreacă vacanţele la lacul Buckeye din Ohio. Acum, ei vor să construiască un complex familial pe una din insulele acestui lac artificial.
03:10
Nunţi de platină - Sabrina și Danish
În cultura indiană căreia îi aparţin Sabrina și partenerul său, Danish, o nuntă nu este doar un eveniment ce durează o zi. Câteva zile înainte de mariaj, sute de prieteni și rude se întrunesc la un hotel de patru stele din L.A. pentru ca sărbătoarea să în
03:10
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
03:35
Nunţi de platină - Ashleigh și Kristopher
Dantela de Chantilly dă mâna cu muzica rock'n'roll pentru nunta lui Ashleigh cu Kristopher care se ține în apropierea orașului Sacramento. Viitorii soți locuiesc în Hawaii, așa că mama miresei a angajat-o pe, Debra Michelle Hiebert, organizator de nunți,
03:35
Nunţi de platină - Amy şi Ryan
O proprietate privată din Florida, situată exact pe malul mării, este locul în care se desfăşoară nunta lui Amy şi a lui Ryan.
04:05
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - Viaţa la ţară, pe insula Oahu
O tânără familie se mută din Akron, Ohio, pe insula Oahu, pentru a lucra cu studenţii de la universitate şi a se bucura de viaţă pe insulă alături de copiii lor. Cei doi îşi doresc o casă în care se pot bucura de viaţa la ţară, încadrându-se în acelaşi ti
04:55
Case experimentale - Sticlă, rechin, fortăreață
Această diversitate de case din toată lumea include o casă din New York inspirată de un inel cu diamant, o casă din Mexic de forma unui rechin, o fortăreață scoțiană de 800 de ani și o casă sud-africană acoperită cu simboluri colorate.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Frate și soră își caută o casă de vacanță pentru familie
Alan și Jodi caută o a doua casă pe celebrele nisipuri din Hamptons pentru a continua tradiția lor de vacanțe în familie pe plajă. Agentul imobiliar Justin Agnello le arată trei proprietăți potențiale în Hamptons.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu îşi caută un nou cămin în Destin, Florida
Mike Keltz, general-maior în aviaţie şi soţia sa, Donna, s-au simţit foarte bine cât au locuit în garnizoana din Pearl Harbor, Hawaii, dar cei doi vor să-şi cumpere o locuinţă "definitivă" în Destin, Florida.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O casă de vacanţă în Great Smokey Mountains
Tommy şi Robby s-au săturat să trebuiască să închirieze o cabană de fiecare dată când pleacă în vacanţă. Aşa că s-au hotărât că e timpul să cumpere o casă la munte, unde să simtă că au evadat într-un loc izolat, dar care e destul de aproape de toate facil
07:50
Acasă cu Giada - Todd adoră bucătăria tailandeză
Todd adoră mâncarea tailandeză și o roagă mereu pe Giada să încropească rețete inspirate din bucătăria tailandeză. Așa că Giada hotărăște să fie îndrăzneață și-l surprinde pe Todd cu o masă tailandeză cu un larb din curcan, vită cu mentă, legume în curry
08:15
Acasă cu Giada - Italia de Nord
Giada găzduiește o petrecere la ea acasă cu un meniu care se concentrează în jurul bucătăriei italiene nordice. Pregătește trenette cu vinete și pesto din busuioc, tocană de pește ligurian și crostata cu caise uscate și taleggio. Cina include și o selecți
08:40
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
09:05
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
09:30
Renovări uimitoare de bucătării - De la dezastru la strălucitor
După aniversarea de 30 de ani, Seida a decis să-și încerce norocul și să-și cumpere prima casă, o casă renovabilă din cartierul în care a crescut, cu sau fără Făt-Frumos. Însă visul ei de poveste s-a transformat într-un coșmar al renovărilor.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - Restaurare de lux rustică
În această săptămână, verișorii creează o bucătărie de lux rustică pentru designerul de modă Heannie Mai de pe Style Network și Freddy Harteis, Vânătorul de Hollywood de pe Sportsman Channel. Acești soț și soție doresc să se căsătorească cu tot cu stiluri
10:25
Viața în Caraibe - Un cuplu își lasă în urmă viața din Seattle pentru a-și începe propria afacere
După 15 ani în Seattle, John, analist financiar și soția sa, Janaea, director de vânzări, sunt extenuați. Așa că se mută în Bocas del Toro, Panama, pentru a începe o nouă viață. Cei doi plănuiesc să deschidă o afacere cu croaziere de o zi.
10:50
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
11:15
Amenajări de grădini - Fântâna și foișorul mediteranean
O familie își dorește un spațiu în aer liber la fel de încântător cum e casa lor în stil mediteranean. Ușile franțuzești duc spre o terasă micuță și spre o curte plină de dărâmături. Chris Lambton se ocupă de curățenie, apoi crează o curte care pune în va
11:40
Amenajări de grădini - Barul în aer liber, locul pentru foc și refugiul creativ
Chris Lambton lucrează în jurul unui arbore frumos - dar cu rădăcini mari - pentru a-i oferi unui cuplu un refugiu creativ în curtea din spatele casei. O cabană rustică în aer liber se transformă într-un refugiu cu birouri în care cei doi își pot aşeza la
12:10
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
12:35
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
13:00
Vânătorii de case prin lume - O casă lângă Houston
Deşi n-au împlinit încă 25 de ani, Catherine şi Brett au absolvit deja câte două facultăţi, au cariere de succes şi un copil de patru luni. Acum, ei sunt gata să facă pasul următor: să-şi cumpere prima casă în suburbiile oraşului Houston.
13:25
Vânătorii de case prin lume - O casă spaţioasă în nordul Californiei
Brent şi Dorene au vizitat peste 100 de case în apropiere de San Jose, California, fără nici un rezultat. Şi asta fiindcă au o listă de dorinţe lungă şi neobişnuită, printre care şi un teren suficient de mare încât Dorene să poată creşte capre, pentru a f
13:50
Viața în Caraibe - Un cuplu părăsește orașul Austin fără ieșire la mare pentru o viață de vis
Jay și Lavinia s-au săturat de Texas. Le place mai mult decât orice să facă scufundări, iar piscinele mici, apele întunecate și drumurile lungi către ape mai mari au devenit un compromis prea mare.
14:15
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
14:45
Nunţi de platină - Lauren şi Kristopher
Un buget de o jumătate de milion de dolari se topeşte ca prin farmec când prinţesa lui tata îşi poate îndeplini orice dorinţă, la nunta ei.
15:10
Nunţi de platină - Joanna şi Michael
David Tutera, organizator de nunţi pentru vedete, creează un decor care te lasă cu gura căscată pentru un cuplu din Philadelphia, Joanna şi Michael.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
16:00
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
16:25
Proiect complet - Camera de zi visată de Kari
Designer-ul Sabrina Soto creează camera de zi visată de Kari.
16:50
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
17:15
SOS Restaurări - Detroit - Salvarea garajului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte să vină iarna, ei trebuie să se ocupe de câteva proiecte din curte. Veranda din faţă trebuie renovată, iar garajul e un spaţiu dăr
17:40
SOS Restaurări - Detroit - Petrecere în camera pianului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, termină de renovat clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Ultimul lor proiect este camera pianului, unde obişnuia să cânte străbunica lui Chris, care era pianistă, şi holul mare, în care toţi membri
18:05
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
18:30
Nunţi de platină - Amy şi Ryan
O proprietate privată din Florida, situată exact pe malul mării, este locul în care se desfăşoară nunta lui Amy şi a lui Ryan.
19:00
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule lângă malul Pacificului, prin două state
Ani de zile, Dan şi Pam, femeia cu care are o relaţie de mulţi ani, i-au ajutat pe alţii să cumpere şi să renoveze case. Acum sunt gata să se pensioneze şi să-şi construiască o proprietate unică, numai a lor, de-a lungul malului american al Pacificului.
19:25
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule la 50 de kilometri la est de Columbus, Ohio
Timp de câteva decenii, Gary şi Roxy, afacerişti locali, şi-au dus familia să petreacă vacanţele la lacul Buckeye din Ohio. Acum, ei vor să construiască un complex familial pe una din insulele acestui lac artificial.
19:55
Vânătorii de case prin lume - O casă nouă în California
La vârsta de doi ani, James, care s-a născut în Vietnam, a venit în Statele Unite în urma căderii Saigonului. Acum, el este căsătorit, are patru copii şi trăieşte visul american. Recent, el s-a mutat din Texas în California în interes de serviciu.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Mai mult spaţiu pentru nepoate şi nepoţi
Tonita e psiholog şi lucrează în sistemul de justiţie pentru minori din Atlanta. Darrell, iubitul Tonitei, o ajută să caute o casă, dar ea are pretenţii mari în anumite privinţe: finisaje noi şi mult spaţiu.
20:45
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
21:10
Viața în Caraibe - Un cuplu își lasă în urmă viața din Seattle pentru a-și începe propria afacere
După 15 ani în Seattle, John, analist financiar și soția sa, Janaea, director de vânzări, sunt extenuați. Așa că se mută în Bocas del Toro, Panama, pentru a începe o nouă viață. Cei doi plănuiesc să deschidă o afacere cu croaziere de o zi.
21:35
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe Islamorada, Florida
Timur şi Suki, mari amatori de plimbări cu barca, îşi doresc o viaţă activă, cu multe ieşiri în aer liber. Dacă se mută din Orlando pe Islamorada, din arhipelagul Florida Keys, vor putea să navigheze pe mare de câte ori vor. Oare vor cumpăra o casă sau îş
22:00
Casă de vacanţă pe gratis - Visând la un refugiu în deşert
Matt Blashaw este în însorita La Quinta, California, în căutarea unui refugiu în deşert. O familie de oameni ocupaţi caută o casă în care să se adune şi să petreacă timp de calitate împreună în timpul vacanţelor.
22:55
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
23:20
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
23:45
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
00:10
O casă în Hawaii - Un nou început pe insula Hawaii
După ce fiii ei pleacă la facultate, o mamă celibatară se mută din Boston pe frumoasa insulă Hilo, în Hawaii.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie caută o casă cu acces la apă
Blanche și Chris caută o a doua casă pe Coasta Atlanticului din Carolina de Nord pentru a reuni familia și pentru a maximiza timpul petrecut pe apă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu îşi caută un nou cămin în Destin, Florida
Mike Keltz, general-maior în aviaţie şi soţia sa, Donna, s-au simţit foarte bine cât au locuit în garnizoana din Pearl Harbor, Hawaii, dar cei doi vor să-şi cumpere o locuinţă "definitivă" în Destin, Florida.
01:30
Vânătorii de case prin lume - O casă de vacanţă în Great Smokey Mountains
Tommy şi Robby s-au săturat să trebuiască să închirieze o cabană de fiecare dată când pleacă în vacanţă. Aşa că s-au hotărât că e timpul să cumpere o casă la munte, unde să simtă că au evadat într-un loc izolat, dar care e destul de aproape de toate facil
01:55
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe Islamorada, Florida
Timur şi Suki, mari amatori de plimbări cu barca, îşi doresc o viaţă activă, cu multe ieşiri în aer liber. Dacă se mută din Orlando pe Islamorada, din arhipelagul Florida Keys, vor putea să navigheze pe mare de câte ori vor. Oare vor cumpăra o casă sau îş
02:20
Casă de vacanţă pe gratis - Visând la un refugiu în deşert
Matt Blashaw este în însorita La Quinta, California, în căutarea unui refugiu în deşert. O familie de oameni ocupaţi caută o casă în care să se adune şi să petreacă timp de calitate împreună în timpul vacanţelor.
03:10
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
03:35
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
04:05
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
04:30
O casă în Hawaii - Un nou început pe insula Hawaii
După ce fiii ei pleacă la facultate, o mamă celibatară se mută din Boston pe frumoasa insulă Hilo, în Hawaii.
04:55
Case experimentale - Mozaic, bulă, spirale
Această diversitate de case include o casă din California de forma unui avion de spionaj, o reședință în stil origami din Irlanda de Nord, o cameră de sticlă fără pereți interiori din Olanda și o casă medievală din Idaho.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O casă nouă în California
La vârsta de doi ani, James, care s-a născut în Vietnam, a venit în Statele Unite în urma căderii Saigonului. Acum, el este căsătorit, are patru copii şi trăieşte visul american. Recent, el s-a mutat din Texas în California în interes de serviciu.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Mai mult spaţiu pentru nepoate şi nepoţi
Tonita e psiholog şi lucrează în sistemul de justiţie pentru minori din Atlanta. Darrell, iubitul Tonitei, o ajută să caute o casă, dar ea are pretenţii mari în anumite privinţe: finisaje noi şi mult spaţiu.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie caută o casă cu acces la apă
Blanche și Chris caută o a doua casă pe Coasta Atlanticului din Carolina de Nord pentru a reuni familia și pentru a maximiza timpul petrecut pe apă.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă din Texas, construită înainte de anii '60
Parquer şi soţia lui, Kristin, sondează piaţa în căutarea unei case construite înainte de anii '60, pentru că le place planul tradiţional al caselor mai vechi, inclusiv lipsa spaţiilor largi, deschise.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Prima casă la New York a unui cuplu de tineri
Amon şi Hana sunt încântaţi de ideea de a-şi cumpăra prima casă în Manhattan, dar sunt şocaţi să descopere cât de puţin şi-ar putea cumpăra cu banii pe care-i au. Oare vor putea găsi ceva cu un spaţiu suficient de mare, încadrându-se în bugetul lor?
07:50
Vânătorii de case prin lume - O casă în Nashville pentru mai multe generaţii
Adam, toboşar de turnee, şi Nicki sunt aşa de apropiaţi de părinţii ei, încât s-au hotărât să-şi cumpere o casă împreună. Provocarea: Adam vrea un studio de percuţie, Nicki vrea un dormitor conjugal spaţios, iar Carl şi Caren vor un apartament în calitate
08:15
O casă în Hawaii - Pacea din Puna District
Când Michelle, terapeut yoga, l-a întâlnit pe Ricardo, bucătar chef, s-au decis să se mute din Dallas pe Insula Mare pentru a duce un stil de viață mai liniștit.
08:40
Viața pe insulă - Din Noua Anglie pe insula Marco
O familie cu trei membri speră să-şi vândă casa din Noua Anglie şi să se mute pe frumoasă insula Marco din Florida.
09:05
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula Vashon
Un cuplu lasă în urmă agitaţia şi aglomeraţia din Seattle şi-şi cumpără o casă cu personalitate pe insula Vashon din statul Washington.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Casele minuscule de lângă crama lui Jarrod și Ali
Jarod și Ali, un cuplu din Washington care deține o cramă, vor să-și reviziteze trecutul lipsit de griji: cei doi provoacă două echipe de proiectanți să creeze cele mai uluitoare căsuțe pentru oaspeți!
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa pe roți a lui Kris și Betty din Colorado
Kris, artist și Betty, hair stylist, proiectează o casă minusculă potrivită pentru obiectivele lor profesionale.
10:25
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Paradis la Oceanul Pacific, în Long Beach, Washington
Familia Moss vrea să cumpere casa de vacanţă a visurilor lor pe plaja din Long Beach, în statul Washington. Ei vor să găsească cea mai avantajoasă ofertă pentru bugetul lor de 325.000 $.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
12:10
Acasă cu Giada - Crăciunul
E Crăciun în California. Giada și familia sărbătoresc!
12:35
Acasă cu Giada - Trup și suflet
Giada invită la ea acasă instructorul de yoga și alți prieteni pentru o zi de refacere. Instructorul ține o oră de yoga lângă piscină, arătându-le oaspeților posturi yoga simple pe care le pot face oricând și oriunde. Giada pregătește un meniu sănătos pe
13:00
Savuros și sănătos - Hair stiliști
Lui Remo Bot, hair stylist, îi place să gătească ca mama sa, însă din păcate, preparatele ei sunt vechi de 75 de ani.
13:25
Savuros și sănătos - Comedianți
Poate că Brian Coughlin, comedian, este un star pe scenă, însă prietenii săi cred că modul său de a găti nu este ceva de râs, dimpotrivă e de plâns.
13:50
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
14:15
Viața pe insulă - Din Arizona pe insula Coronado
Un cuplu cu copii mari, care vor pleca în curând de acasă, s-a săturat de căldura şi de viaţa agitată din Scottsdale, Arizona. Ei speră să găsească o casă pe plajă, aproape de mare, pe insula Coronado din statul California.
14:45
Viața în Caraibe - Un cuplu se mută din răcorosul Connecticut
Cliff și Janine Peek s-au săturat de iernile friguroase din New England, așa că au decis să evadeze în Caraibe. Pasionată de ambarcațiuni, familia Peek este atrasă de iahturile din Saint Maarten și speră să găsească ceva în partea olandeză a insulei.
15:10
Viața în Caraibe - Soare și surf în Rincon, Puerto Rico
Griselle și Steve Mucccilo au locuit în Long Island în ultimii 17 ani. După mulți ani cu locuri de muncă stresante, au decis să se oprească din alergat și să se mute în Puerto Rico. Au hotărât să locuiască în Rincon.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Casele minuscule de lângă crama lui Jarrod și Ali
Jarod și Ali, un cuplu din Washington care deține o cramă, vor să-și reviziteze trecutul lipsit de griji: cei doi provoacă două echipe de proiectanți să creeze cele mai uluitoare căsuțe pentru oaspeți!
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa pe roți a lui Kris și Betty din Colorado
Kris, artist și Betty, hair stylist, proiectează o casă minusculă potrivită pentru obiectivele lor profesionale.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
16:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - La plajă în Barrington
Un tată caută o locuinţă la malul mării în Barrington, Rhode Island, unde să se poată bucura de viaţă pe plajă cu fiica lui.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Viaţa pe insula Fripp
Debbie caută o casă cu o privelişte superbă şi acces uşor către plajă pe insula Fripp, în Carolina de Sud.
18:05
Casă de vacanţă pe gratis - Visând la un refugiu în deşert
Matt Blashaw este în însorita La Quinta, California, în căutarea unui refugiu în deşert. O familie de oameni ocupaţi caută o casă în care să se adune şi să petreacă timp de calitate împreună în timpul vacanţelor.
19:00
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
19:25
Nunţi de platină - Amy şi Ryan
O proprietate privată din Florida, situată exact pe malul mării, este locul în care se desfăşoară nunta lui Amy şi a lui Ryan.
19:55
Vânătorii de case prin lume - O casă lângă Houston
Deşi n-au împlinit încă 25 de ani, Catherine şi Brett au absolvit deja câte două facultăţi, au cariere de succes şi un copil de patru luni. Acum, ei sunt gata să facă pasul următor: să-şi cumpere prima casă în suburbiile oraşului Houston.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O casă spaţioasă în nordul Californiei
Brent şi Dorene au vizitat peste 100 de case în apropiere de San Jose, California, fără nici un rezultat. Şi asta fiindcă au o listă de dorinţe lungă şi neobişnuită, printre care şi un teren suficient de mare încât Dorene să poată creşte capre, pentru a f
20:45
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula Vashon
Un cuplu lasă în urmă agitaţia şi aglomeraţia din Seattle şi-şi cumpără o casă cu personalitate pe insula Vashon din statul Washington.
21:10
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă de vis
Joe şi April le cer constructorilor Bart şi Bruce să construiască o căsuţă elegantă, adaptată nevoilor familiei lor.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
22:55
Viața pe insulă - O vreme mai caldă pe insula Daniel, Carolina de Sud
Lou şi Cara au lăsat în urmă iernile reci din New Jersey. Ei îşi caută o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud, unde pot petrece mai mult timp în aer liber cu cei trei copii ai lor.
23:20
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută din Massachussets pe insula Daniel
John, Michelle şi cei doi copii ai lor s-au săturat de iernile lungi din Boston şi vor să îşi cumpere o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud. Ei caută o locuinţă aproape de plajă, pentru a putea petrece mai mult timp împreună în aer liber.
23:45
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
00:10
O casă în Hawaii - Adio zăpadă, bine v-am găsit, soare şi distracţie!
Richard şi Tessa McSwain profită de o oportunitate profesională pentru a se muta în Kauai din Boulder, Colorado. Acum ei sunt gata să renunţe la schiat pentru a face surfing şi să-şi găsească o proprietate nu departe de locurile în care desfăşoară noile a
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă cu vedere spre apă
Iubiți încă din liceu, Tammy și John, își caută o casă de vacanță pe plajele din Outer Banks din Carolina de Nord pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună și pentru a avea un profit din închirieri. Agentul imobiliar Wende Pritchard le arată 3 p
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă din Texas, construită înainte de anii '60
Parquer şi soţia lui, Kristin, sondează piaţa în căutarea unei case construite înainte de anii '60, pentru că le place planul tradiţional al caselor mai vechi, inclusiv lipsa spaţiilor largi, deschise.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Prima casă la New York a unui cuplu de tineri
Amon şi Hana sunt încântaţi de ideea de a-şi cumpăra prima casă în Manhattan, dar sunt şocaţi să descopere cât de puţin şi-ar putea cumpăra cu banii pe care-i au. Oare vor putea găsi ceva cu un spaţiu suficient de mare, încadrându-se în bugetul lor?
01:55
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă de vis
Joe şi April le cer constructorilor Bart şi Bruce să construiască o căsuţă elegantă, adaptată nevoilor familiei lor.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
03:10
Viața pe insulă - O vreme mai caldă pe insula Daniel, Carolina de Sud
Lou şi Cara au lăsat în urmă iernile reci din New Jersey. Ei îşi caută o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud, unde pot petrece mai mult timp în aer liber cu cei trei copii ai lor.
03:35
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută din Massachussets pe insula Daniel
John, Michelle şi cei doi copii ai lor s-au săturat de iernile lungi din Boston şi vor să îşi cumpere o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud. Ei caută o locuinţă aproape de plajă, pentru a putea petrece mai mult timp împreună în aer liber.
04:05
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
04:30
O casă în Hawaii - Adio zăpadă, bine v-am găsit, soare şi distracţie!
Richard şi Tessa McSwain profită de o oportunitate profesională pentru a se muta în Kauai din Boulder, Colorado. Acum ei sunt gata să renunţe la schiat pentru a face surfing şi să-şi găsească o proprietate nu departe de locurile în care desfăşoară noile a
04:55
Case experimentale - Piatră, catalige, fortăreață
Această diversitate minunată de case din toată lumea include o casuță cu șindrile din New York, un bloc de apartamente danez unde mașinile au prioritate în fața oamenilor și o casă din Italia construită în jurul unor măslini vechi de o mie de ani.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O casă lângă Houston
Deşi n-au împlinit încă 25 de ani, Catherine şi Brett au absolvit deja câte două facultăţi, au cariere de succes şi un copil de patru luni. Acum, ei sunt gata să facă pasul următor: să-şi cumpere prima casă în suburbiile oraşului Houston.
06:10
Vânătorii de case prin lume - O casă spaţioasă în nordul Californiei
Brent şi Dorene au vizitat peste 100 de case în apropiere de San Jose, California, fără nici un rezultat. Şi asta fiindcă au o listă de dorinţe lungă şi neobişnuită, printre care şi un teren suficient de mare încât Dorene să poată creşte capre, pentru a f
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă cu vedere spre apă
Iubiți încă din liceu, Tammy și John, își caută o casă de vacanță pe plajele din Outer Banks din Carolina de Nord pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună și pentru a avea un profit din închirieri. Agentul imobiliar Wende Pritchard le arată 3 p
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un apartament într-o clădire pentru mai multe familii în Brooklyn
Yvonne are 30 de ani şi şi-a dorit să aibă un apartament într-o clădire cu gresie brună din Brooklyn încă din copilărie. Până acum, a locuit cu părinţii pentru a economisi bani ca să-şi împlinească visul. Ea caută un apartament într-o astfel de clădire în
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cumpărător mofturos din Connecticut trebuie să accepte compromisuri
Sylvia are o listă enormă de dorinţe şi va trebui să accepte un compromis pentru a găsi o casă în Hartford, Connecticut care să se încadreze în bugetul ei.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Charlotte, Carolina de Nord
Mark şi Meghan s-au mutat recent în Charlotte, în Carolina de Nord, şi le place totul la acest oraş. S-au hotărât să-şi cumpere o casă, dar fiecare are obiective diferite în această privinţă.
08:15
O casă în Hawaii - Localnicii din Maui se întorc acasă
Kaleo și Sarah Amadeo sunt nativi din Maui care locuiesc pe insulă împreună cu cei patru copilași ai lor. Aceștia vor să se mute înapoi pe țărmul nordic al insulei Maui cu peisajele sale pitorești.
08:40
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
09:05
Viața pe insulă - Din Arizona pe insula Coronado
Un cuplu cu copii mari, care vor pleca în curând de acasă, s-a săturat de căldura şi de viaţa agitată din Scottsdale, Arizona. Ei speră să găsească o casă pe plajă, aproape de mare, pe insula Coronado din statul California.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Casa eco minusculă a lui Rob
Rob Irwin știe multe despre combinațiile eficiente între formă și funcționalitate. Acest proiectant industrial construiește o casă de 28 de metri pătrați cu tot felul de accesorii inspirate de inginerie și funcționalități ecologice.
10:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă într-un autobuz
Charles și Dakota crează o casă minusculă dintr-un autobuz cu un birou pliabil și un studio de yoga.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Visând în Ocean City
O familie caută o casă pe nisip, la distanţă mică de mers cu maşina faţă de reşedinţa lor din Pennsylvania.
12:10
Acasă cu Giada - Ușor și delicios
Giada pregătește un meniu care îi va ajuta pe telespectatori să se țină de promisiunea de Anul Nou că vor urma o dietă sănătoasă.
12:35
Acasă cu Giada - Fum în casă
Se organizează micul dejun anual cu clătite al pompierilor, iar anul acesta unitatea locală apelează la Giada. În loc de obișnuitul meniu plicticos, pompierii vor să-și impresioneze vecinii cu un meniu surprinzător.
13:00
Savuros și sănătos - Amatoarele de pescuit
Ezra și Julie gătesc împreună cu un grup de femei amatoare de pescuit. Vor reuși să o convingă pe Kathy, bucătar șef și iubitoare de pescuit, să renunțe la friteuza sa și să opteze pentru ingrediente locale proaspete?
13:25
Savuros și sănătos - Pompierii din Markham
Le vor plăcea pompierilor noile preparate sănătoase pentru cei cu probleme cardiace sau eforturile lui Ezra și Julie vor fi înghițite de flăcări?
13:50
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
14:15
Viața pe insulă - De pe continent, pe o insula din Florida
Patronul unui bar şi iubita lui vor să înceapă o viaţă împreună pe insula Barrier din Florida. Le place aerul de oraş de litoral şi-şi doresc o casă lângă canal.
14:45
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
15:10
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Casa eco minusculă a lui Rob
Rob Irwin știe multe despre combinațiile eficiente între formă și funcționalitate. Acest proiectant industrial construiește o casă de 28 de metri pătrați cu tot felul de accesorii inspirate de inginerie și funcționalități ecologice.
16:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă într-un autobuz
Charles și Dakota crează o casă minusculă dintr-un autobuz cu un birou pliabil și un studio de yoga.
16:25
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
16:50
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
17:15
Proiect complet - Camera de zi visată de Kari
Designer-ul Sabrina Soto creează camera de zi visată de Kari.
17:40
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
18:05
SOS Restaurări - Detroit - Salvarea garajului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte să vină iarna, ei trebuie să se ocupe de câteva proiecte din curte. Veranda din faţă trebuie renovată, iar garajul e un spaţiu dăr
18:30
SOS Restaurări - Detroit - Petrecere în camera pianului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, termină de renovat clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Ultimul lor proiect este camera pianului, unde obişnuia să cânte străbunica lui Chris, care era pianistă, şi holul mare, în care toţi membri
19:00
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
19:25
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Casă în Los Angeles
Alisa lucrează la o grădină zoologică, iar soţul ei, Jed, e profesor în San Fernando Valley din Los Angeles. Până acum au locuit într-un apartament cu un dormitor, dar acesta a devenit prea mic acum, când aşteaptă primul lor copil.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
20:45
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
21:10
Viața în Caraibe - Puerto Rico pentru cultură, soare și bucătăria locală
Michael și Tara iubesc Pennsylvania, dar au început să obosească după atâtea ierni lungi și visează să se mute într-un loc care e călduros tot anul și unde fiul lor de un an poate vorbi două limbi. Bun venit în Puerto Rico!
21:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
22:00
Specialiştii curţilor - Pavilionul distracţiei
O familie vrea o curte din spate în care să găzduiască petreceri pentru cei cinci copii ai lor. Matt Blashaw nu-i dezamăgeşte când transformă curtea cea plictisitoare într-un sediu de petreceri, adăugând un pavilion de luat masa din lemn şi metal şi un zi
22:30
Specialiştii curţilor - Refugiu pe malul râului
O curte dezordonată, în pantă, îi uimeşte pe stăpânii ei, care deţin o casă pentru prima dată, până când Matt Blashaw se oferă să-i ajute să profite de înălţimea ei naturală. Matt le arată celor doi amatori de plimbări în aer liber cum să-şi teraseze pant
22:55
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă minusculă pentru un actor călător
Inspirat de cartea "Walden" a lui Thoreau, un actor vrea o căsuţă mobilă independentă de reţelele de utilităţi şi prietenoasă cu mediul.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Acasă, într-un autobuz şcolar
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
23:45
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
00:10
O casă în Hawaii - Mutare pe insula Kauai
Doi tineri căsătoriţi fug de iernile reci din Utah, pentru a se bucura de soare şi surfing în paradisul de pe insula Kauai.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanță numită acasă
Kristen, Chuck și cei doi copii ai lor caută o a doua casă aproape de apele din Cape Cod pentru a trăi pe plajă. Agentul imobiliar Paul Beatty le arată trei proprietăți potențiale de-a lungul promontoriului.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un apartament într-o clădire pentru mai multe familii în Brooklyn
Yvonne are 30 de ani şi şi-a dorit să aibă un apartament într-o clădire cu gresie brună din Brooklyn încă din copilărie. Până acum, a locuit cu părinţii pentru a economisi bani ca să-şi împlinească visul. Ea caută un apartament într-o astfel de clădire în
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cumpărător mofturos din Connecticut trebuie să accepte compromisuri
Sylvia are o listă enormă de dorinţe şi va trebui să accepte un compromis pentru a găsi o casă în Hartford, Connecticut care să se încadreze în bugetul ei.
01:55
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
02:20
Specialiştii curţilor - Pavilionul distracţiei
O familie vrea o curte din spate în care să găzduiască petreceri pentru cei cinci copii ai lor. Matt Blashaw nu-i dezamăgeşte când transformă curtea cea plictisitoare într-un sediu de petreceri, adăugând un pavilion de luat masa din lemn şi metal şi un zi
02:45
Specialiştii curţilor - Refugiu pe malul râului
O curte dezordonată, în pantă, îi uimeşte pe stăpânii ei, care deţin o casă pentru prima dată, până când Matt Blashaw se oferă să-i ajute să profite de înălţimea ei naturală. Matt le arată celor doi amatori de plimbări în aer liber cum să-şi teraseze pant
03:10
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă minusculă pentru un actor călător
Inspirat de cartea "Walden" a lui Thoreau, un actor vrea o căsuţă mobilă independentă de reţelele de utilităţi şi prietenoasă cu mediul.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Acasă, într-un autobuz şcolar
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
04:05
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Mutare pe insula Kauai
Doi tineri căsătoriţi fug de iernile reci din Utah, pentru a se bucura de soare şi surfing în paradisul de pe insula Kauai.
04:55
Case experimentale - Ciocolata, fibra de sticlă, cristalul
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un pavilion de sticlă din California, o casă din Coreea de Sud care arată ca un cristal de gheață, o casă din Africa de Sud care a readus la viață o veche cale ferată și o casă franțuzească fă
05:45
Vânătorii de case prin lume - Casă în Los Angeles
Alisa lucrează la o grădină zoologică, iar soţul ei, Jed, e profesor în San Fernando Valley din Los Angeles. Până acum au locuit într-un apartament cu un dormitor, dar acesta a devenit prea mic acum, când aşteaptă primul lor copil.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanță numită acasă
Kristen, Chuck și cei doi copii ai lor caută o a doua casă aproape de apele din Cape Cod pentru a trăi pe plajă. Agentul imobiliar Paul Beatty le arată trei proprietăți potențiale de-a lungul promontoriului.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Mutare la Connecticut
Timp de aproape opt luni, Dan şi soţia lui, Robyn, au fost nevoiţi să locuiască în capete opuse ale ţării. Dar Dan a fost transferat la Connecticut şi a venit timpul ca vânătoarea de case să înceapă în forţă.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Dezacorduri mari în ce priveşte stilul la Philadelphia
Bill şi Antonio s-au hotărât printr-un capriciu să-şi cumpere o casă. Totuşi, unul vrea ceva modern, iar celălalt vrea ceva demodat. Chiar dacă au un buget de două milioane de dolari, gusturile lor foarte diferite în materie de case vor îngreuna foarte mu
07:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Nashville
Laurel are 24 de ani şi s-a hotărât să-şi cumpere prima ei locuinţă în Nashville, Tennessee. Ea ţine morţiş să-şi cumpere o casă independentă de familie, dar, pentru că-şi doreşte o anumită suprafaţă, s-ar putea să fie nevoită să se gândească şi la o casă
08:15
O casă în Hawaii - Imaginea perfectă în Maui
Christian Slocum a crescut pe Insula Mare din Hawaii, dar s-a mutat în Maui cu aproape zece ani în urmă pentru a deschide două studiouri de fotografie pe insulă. S-a îndrăgostit instantaneu de acest loc.
08:40
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
09:05
Viața pe insulă - De pe continent, pe o insula din Florida
Patronul unui bar şi iubita lui vor să înceapă o viaţă împreună pe insula Barrier din Florida. Le place aerul de oraş de litoral şi-şi doresc o casă lângă canal.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă pe roți a lui Mark și Angela
Mark și Angela Eaves își doresc o locuință minusculă pe care să o poată lua cu ei pentru că munca lor presupune să se mute în diferite locuri din statul Texas.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa extensibilă uluitoare a lui Alex și Lance
Alex și Lance, proiectanți de clădiri, crează o casă extensibilă de vacanță pe roți!
10:25
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
10:50
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Pe plajă sau lângă golf?
Un cuplu se confruntă cu dilema de a cumpăra o locuinţă lângă plajă sau lângă un golf pe frumoasa insulă South Padre.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Importantă e relaxarea
Un bărbat se întoarce la locurile sale preferate din Maine, căutând să descopere lucruri noi la malul mării, în Old Orchard Beach.
12:10
Acasă cu Giada - Seara de bowling
Giada și prietenii merg la bowling pentru o seară distractivă. Giada pregătește cina acsă mai întâi, apoi vor savura desertul la pista de bowling.
12:35
Acasă cu Giada - Bruch la apus
Giada și Todd găzduiesc o petrecere în curtea din spatele casei care e programată la apus. Prietenii petrec timp împreună simțindu-se confortabil, poartă haine sport sau de casă, iar meniul e format din preparate gourmete, dar fără pretenții.
13:00
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
13:25
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
13:50
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
14:15
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
14:45
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
15:10
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă pe roți a lui Mark și Angela
Mark și Angela Eaves își doresc o locuință minusculă pe care să o poată lua cu ei pentru că munca lor presupune să se mute în diferite locuri din statul Texas.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa extensibilă uluitoare a lui Alex și Lance
Alex și Lance, proiectanți de clădiri, crează o casă extensibilă de vacanță pe roți!
16:25
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
17:15
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule lângă malul Pacificului, prin două state
Ani de zile, Dan şi Pam, femeia cu care are o relaţie de mulţi ani, i-au ajutat pe alţii să cumpere şi să renoveze case. Acum sunt gata să se pensioneze şi să-şi construiască o proprietate unică, numai a lor, de-a lungul malului american al Pacificului.
17:40
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule la 50 de kilometri la est de Columbus, Ohio
Timp de câteva decenii, Gary şi Roxy, afacerişti locali, şi-au dus familia să petreacă vacanţele la lacul Buckeye din Ohio. Acum, ei vor să construiască un complex familial pe una din insulele acestui lac artificial.
18:05
Viața pe insulă - O vreme mai caldă pe insula Daniel, Carolina de Sud
Lou şi Cara au lăsat în urmă iernile reci din New Jersey. Ei îşi caută o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud, unde pot petrece mai mult timp în aer liber cu cei trei copii ai lor.
18:30
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută din Massachussets pe insula Daniel
John, Michelle şi cei doi copii ai lor s-au săturat de iernile lungi din Boston şi vor să îşi cumpere o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud. Ei caută o locuinţă aproape de plajă, pentru a putea petrece mai mult timp împreună în aer liber.
19:00
Casă de vacanţă pe gratis - Visând la un refugiu în deşert
Matt Blashaw este în însorita La Quinta, California, în căutarea unui refugiu în deşert. O familie de oameni ocupaţi caută o casă în care să se adune şi să petreacă timp de calitate împreună în timpul vacanţelor.
19:55
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
20:45
Viața pe insulă - Din Arizona pe insula Coronado
Un cuplu cu copii mari, care vor pleca în curând de acasă, s-a săturat de căldura şi de viaţa agitată din Scottsdale, Arizona. Ei speră să găsească o casă pe plajă, aproape de mare, pe insula Coronado din statul California.
21:10
Viața în Caraibe - Un cuplu tânăr se mută în Puerto Rico
Cu numele lor care rimează, Kacie și Casey, par sortiți unul altuia. Cei doi iubiți din liceu se cunosc de zece ani și s-au căsătorit cu trei ani în urmă. Iubesc statul Vermont, dar visează să locuiască aproape de plajă.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
22:00
Decoratoarele boeme - Petrecere cu ocazia aniversării a 25 de ani de Shabby Chic
Decoratoarele boeme o ajută pe Rachel Ashwell să organizeze o petrecere la aniversarea a 25 de ani a firmei Shabby Chic.
22:30
Decoratoarele boeme - Recondiţionarea rulotei airstream - o surpriză pentru Miranda Lambert
Decoratoarele boeme colaborează cu Miranda Lambert pentru a o surprinde pe mama ei, Bev, recondiţionându-i rulota airstream.
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
00:10
O casă în Hawaii - Călătorie în larg, de pe insula Oahu
Lăsând în urmă iernile reci din Dakota de Nord, doi tineri îşi caută un cămin în partea de vest a insulei Oahu.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Casa de vis pe plajă
Familia Outland e în căutarea unei case de vacanță pe istorica plajă din Cape Charles. Agentul imobiliar local Eva Noonan va încerca să găsească locul perfect pentru Jim, Jodi și cei trei copii ai lor.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Mutare la Connecticut
Timp de aproape opt luni, Dan şi soţia lui, Robyn, au fost nevoiţi să locuiască în capete opuse ale ţării. Dar Dan a fost transferat la Connecticut şi a venit timpul ca vânătoarea de case să înceapă în forţă.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Dezacorduri mari în ce priveşte stilul la Philadelphia
Bill şi Antonio s-au hotărât printr-un capriciu să-şi cumpere o casă. Totuşi, unul vrea ceva modern, iar celălalt vrea ceva demodat. Chiar dacă au un buget de două milioane de dolari, gusturile lor foarte diferite în materie de case vor îngreuna foarte mu
01:55
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
02:20
Decoratoarele boeme - Petrecere cu ocazia aniversării a 25 de ani de Shabby Chic
Decoratoarele boeme o ajută pe Rachel Ashwell să organizeze o petrecere la aniversarea a 25 de ani a firmei Shabby Chic.
02:45
Decoratoarele boeme - Recondiţionarea rulotei airstream - o surpriză pentru Miranda Lambert
Decoratoarele boeme colaborează cu Miranda Lambert pentru a o surprinde pe mama ei, Bev, recondiţionându-i rulota airstream.
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
04:30
O casă în Hawaii - Călătorie în larg, de pe insula Oahu
Lăsând în urmă iernile reci din Dakota de Nord, doi tineri îşi caută un cămin în partea de vest a insulei Oahu.
04:55
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
06:10
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Casa de vis pe plajă
Familia Outland e în căutarea unei case de vacanță pe istorica plajă din Cape Charles. Agentul imobiliar local Eva Noonan va încerca să găsească locul perfect pentru Jim, Jodi și cei trei copii ai lor.
jinglebells
Feedback