07:00
Vânătorii de case prin lume - Casa perfectă sau preţul optim în comitatul Orange, California
Alina, născută în Rusia, şi Chad, soţul ei, caută locuinţa visurilor lor în comitatul Orange din California. Ea îşi doreşte îmbunătăţiri, dar pentru el bugetul contează cel mai mult, iar cei doi vor trebui să se pună de acord, dacă vor să-şi găsească prim
07:30
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
08:00
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
08:30
O casă în Hawaii - O mamă celibatară se mută pe insula Kauai
Janine şi fiul ei se mută din California pentru a-şi duce viaţa într-un ritm mai lent, aproape de natură, pe insula Kauai.
09:00
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
09:30
Viața pe insulă - De pe continent, pe o insula din Florida
Patronul unui bar şi iubita lui vor să înceapă o viaţă împreună pe insula Barrier din Florida. Le place aerul de oraş de litoral şi-şi doresc o casă lângă canal.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică pentru familie mare
Matthew și Meghan au o familie care se mărește, dar casa lor se micșorează. Ei plănuiesc să facă mai eficient interiorul casei lor de 20 de metri pătrați și să includă un pătuț suspendat pentru bebe și o canapea care se transformă în sufragerie.
10:30
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar modernă
Zane și Katherine sunt un cuplu obsedat de proiectare și sunt gata să încerce să construiască mici locuințe și să facă o afacere din asta. Ei vor să locuiască în căsuța lor modernă computerizată pentru a o testa înainte de a mai construi și altele.
11:00
Vânătorii de case prin lume - Speranțe mari pentru casa de vis din Cincinnati
Mike și Stacey au nevoie de mai mult loc și sunt gata să-și cumpere casa de vis în suburbiile din Cincinnati. O casă cu un foaier mare, o cameră mare pe două etaje, o cramă, o cameră de antrenament și o bucătărie mare sunt obligatorii.
11:30
Vânătorii de case prin lume - Standarde ridicate pentru prima casă în Nashville
Dustin și McKenzie așteaptă cu nerăbdare să se mute din Knoxville în Nashville, Tennessee. Acest cuplu tânăr are așteptări mari cu privire la ce își doresc de la o casă.
12:00
Acasă cu Giada - Preferatele copilăriei
Giada gătește trei rețete pe care ea și frații ei le adorau când erau copii. I-a invitat pe Eloisa și pe Igor la ea acasă ca să rememoreze plăcerile copilăriei și să se bucure de meniu.
12:30
Acasă cu Giada - Arome de toamnă
Giada creează un meniu obișnuit de Ziua Recunoștinței pentru o celebrare intimă cu Todd și Jade. Vor mânca niște curcan și plăcinte cu șuncă italiană, salată cu rocola și oțet de mure și prăjituri cu mere, nuci și brânză topită.
13:00
Savuros și sănătos - Curse cu yachtul
Va reuși Julie și Ezra să o facă pe Sasha și prietenii săi de curse cu yachtul să renunțe la mâncărurile junk food și să ajungă în formă de competiție?
13:30
Savuros și sănătos - Spadasini
Este bătălia bucătarilor atunci când Ezra și Julie concurează în bucătărie cu bucătarul executiv Nigel Didcock.
14:00
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
14:30
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
15:00
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
15:30
Proiect complet - Camera de familie de lux pentru familia Kessler
Sabrina Soto creează camera de familie supremă pentru familia Kessler.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță ca la circ pentru Lilly
Artista de circ Lilly își construiește o căsuță mobilă, ca să nu mai fie nevoie să plece de acasă. Ea include un loc de depozitare pentru echipamentul ei de la circ și o cadă de baie în care să se relaxeze după spectacole.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuță inovatoare în Nashville
David adoră casele mici și vrea să reușească să facă ce alții nu au putut. Proiectul lui special are o ușă de garaj pe o parte și un jacuzzi și o terasă mobilă pe cealaltă parte, permițând aerului proaspăt să treacă pe dedesubt.
17:00
Vânătorii de case prin lume - Adam și Cara își aduc băieții în Houston
Lui Adam și Cara le plăcea să locuiască în Dallas, dar acum că cei doi băieți ai lor au crescut, aceștia doresc să se mute în casa unde a copilărit Cara, în Houston.
17:30
Vânătorii de case prin lume - Mutare într-o casă mare din Jensen Beach, Florida
Kevin, Dana și copiii lor se mută din Pennsylvania în Jensen Beach, Florida. Aceștia sunt nerăbdători să plece din casa temporară înghesuită. Ea își dorește o casă renovabilă, iar el vrea să se încadreze în buget.
18:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță inovatoare în Nashville
David adoră casele mici și vrea să reușească să facă ce alții nu au putut. Proiectul lui special are o ușă de garaj pe o parte și un jacuzzi și o terasă mobilă pe cealaltă parte, permițând aerului proaspăt să treacă pe dedesubt.
18:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuța meșteșugarului
Tânărul meșteșugar Tanner e gata să se mute din casa părinților lui, așa că le cere ajutorul tatălui și bunicului său pentru a construi o căsuță. Proiectul lui Tanner nu se potrivește cu viziunea despre construit a tatălui, dar experiența se dovedește o l
19:00
Salvatorul Casei - Transformarea curții unui DJ de radio
Jason Cameron merge la Chicago ca să ajute cunoscutul DJ al emisiunilor de dimineață, Kathy Hart și pe soțul ei, Billy Baruth, să repare curtea lor urâtă din față. Familia locuiește într-un cartier cu gazoane perfecte în fața caselor, iar al lor e vede ur
19:30
Salvatorul Casei - Transformarea unei gropi cu noroi într-o oază cu verdeață
Jason Cameron și echipa lui au în față o provocare grea să creeze o curte potrivită pentru distracție și câini, iar un cuplu din Chicago speră să transforme curtea lor noroioasă într-o oază pentru familie și prieteni.
20:00
Specialiştii curţilor - Refugiu din gabioane în Las Vegas
O curte pustie din Las Vegas e transformată într-un spaţiu de relaxare extravagant de Matt Blashaw şi de Ahmed Hassan. Nişte gabioane pline cu pietre asigură un zid de sprijin cu totul deosebit, în care e încastrată o bancă de lemn înconjurată de plante.
20:30
Specialiştii curţilor - Refugiu rustic din paleţi
O dansatoare din Las Vegas a cărei curte din spatele casei este pustie acceptă propunerea lui Matt Blashaw de a i-o converti într-un refugiu în aer liber. Matt profită de faptul că ei îi place mobilierul rustic şi transformă o grămadă de paleţi într-o mas
21:00
Vânătorii de case prin lume - Casa perfectă sau preţul optim în comitatul Orange, California
Alina, născută în Rusia, şi Chad, soţul ei, caută locuinţa visurilor lor în comitatul Orange din California. Ea îşi doreşte îmbunătăţiri, dar pentru el bugetul contează cel mai mult, iar cei doi vor trebui să se pună de acord, dacă vor să-şi găsească prim
21:30
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
22:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
22:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
23:00
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
23:30
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Casa de piatră suedeză, casa cameleon, casa ciupercă din Canada
Goran și Eva au aruncat în aer mii de tone de stâncă pentru a-și construi casa în formă de V pe malul mării. Artistul Zube a petrecut 22 de ani construind o casă de patru etaje de forma unei ciuperci uriașe, dotată cu o grotă subterană cu cascadă.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Sfera canadiană din copac, casa reciclată, turnurile Martello
Rosey și Tom Chudleigh au construit un refugiu sferic din lemn supendat deasupra arborilor. Mary și John Hare au transformat unul dintre turnurile istorice Martello situate de-a lungul coastei Angliei într-o casă cu pereți groși de 4 metri.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Tânjind după paradis în Pine Knoll Shores
Julie şi Jeff simt că e timpul să lase în urmă oraşul turistic Atlantic Beach în care locuiesc pentru o viaţă mai tihnită în localitatea Pine Knoll Shores. Dar nu le va fi uşor să găsească un crâmpei de linişte lângă plajă cu cel mult 335.000 $.
01:30
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
02:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
02:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
03:00
Cele mai disperate bucătării din America - O minunată bucătărie pentru brutari
O bucătărie mică cu instalații vechi de culoarea avocado este transformată într-un spațiu imens pentru copt și divertisment.
03:30
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie modernă și luminoasă
John și Anthony creează o bucătărie personalizată cu o insula din cuarț lucios și o serie de dulapuri personalizate.
04:00
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
04:30
O casă în Hawaii - Din Oregon în Maui
Haley Van Noord se mută din Oregon în Maui. Haley iubește să facă scufundări, așa că agentul imobiliar Tobi Fisher îi prezintă trei prorietăți care sunt aproape de unele din cele mai bune plaje și locuri de scufundări. Haley trebuie să aleagă o proprietat
05:00
Case extreme - Mozaic, bulă, spirale
Această diversitate de case include o casă din California de forma unui avion de spionaj, o reședință în stil origami din Irlanda de Nord, o cameră de sticlă fără pereți interiori din Olanda și o casă medievală din Idaho.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Casa perfectă sau preţul optim în comitatul Orange, California
Alina, născută în Rusia, şi Chad, soţul ei, caută locuinţa visurilor lor în comitatul Orange din California. Ea îşi doreşte îmbunătăţiri, dar pentru el bugetul contează cel mai mult, iar cei doi vor trebui să se pună de acord, dacă vor să-şi găsească prim
06:30
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Doi soţi cu gusturi diferite caută o casă perfectă în Las Vegas
Cu şase ani în urmă, Randy, soţia lui, Mickael, şi fiica lor, s-au mutat din Las Vegas în California din interes de serviciu. Acum, după ce au fost transferaţi, au revenit acasă şi-şi caută o locuinţă în care să se poată stabili.
07:30
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
08:00
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
08:30
O casă în Hawaii - Înapoi pe insula cea mare
După ce a călătorit ani buni, Shari încearcă să prindă rădăcini în Hilo, oraşul ei de baştină.
09:00
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
09:30
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță ca la circ pentru Lilly
Artista de circ Lilly își construiește o căsuță mobilă, ca să nu mai fie nevoie să plece de acasă. Ea include un loc de depozitare pentru echipamentul ei de la circ și o cadă de baie în care să se relaxeze după spectacole.
10:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuță inovatoare în Nashville
David adoră casele mici și vrea să reușească să facă ce alții nu au putut. Proiectul lui special are o ușă de garaj pe o parte și un jacuzzi și o terasă mobilă pe cealaltă parte, permițând aerului proaspăt să treacă pe dedesubt.
11:00
Vânătorii de case prin lume - Adam și Cara își aduc băieții în Houston
Lui Adam și Cara le plăcea să locuiască în Dallas, dar acum că cei doi băieți ai lor au crescut, aceștia doresc să se mute în casa unde a copilărit Cara, în Houston.
11:30
Vânătorii de case prin lume - Mutare într-o casă mare din Jensen Beach, Florida
Kevin, Dana și copiii lor se mută din Pennsylvania în Jensen Beach, Florida. Aceștia sunt nerăbdători să plece din casa temporară înghesuită. Ea își dorește o casă renovabilă, iar el vrea să se încadreze în buget.
12:00
Acasă cu Giada - Nopți în LA
Giada va da o petrecere la piscină cu niște aperitive sofisticate: orez negru cu piersici și frigărui cu mazăre, crevete și carne de vită cu soia și unt de arpagic, dar și niște cocteiluri cu martini, mere și ghimbir.
12:30
Acasă cu Giada - Meniuri supraetajate
Patru rețete grozave pot fi preparate într-un cuptor olandez sau într-o tigaie - totul, de la supă, aperitive și până la desert: risotto farro, cioppino cu creveți și cârnați, crostini cu mere și ceapă și crostini cu ceapă.
13:00
Savuros și sănătos - Sănii trase de câini
Julie și Ezra o ajută pe Nancy Barbaro să îi determine pe prietenii acesteia să renunțe la dieta britanică.
13:30
Savuros și sănătos - Patinatori
Prietenii de patinaj sincron ai bucătarului Faye Blondin apelează la Ezra și Julie pentru a-i ajuta la transformarea meniului lui Faye și sincronizarea acestora.
14:00
Viața pe insulă - Din Tennessee pe insula Topsail
Jason şi Lauren caută o casă pe insula Topsail, în Carolina de Nord, pentru ca cei doi copii ai lor să se poată bucura de viaţa în aer liber pe care au avut-o şi ei în copilărie.
14:30
Viața pe insulă - Acasă, pe insula Martha's Vineyard
Michael şi Kelly, doi tineri recent căsătoriţi, s-au hotărât să plece din Boston şi să se mute pe insula Martha's Vineyard. Ei lasă în urmă viaţa agitată pentru a se bucura de linişte şi pace pe insulă.
15:00
Proiect complet - Dormitorul visurilor pentru Yoselin
Sabrina Soto îi potrivește ca un expert lui Yoselin dormitorul visurilor cu bugetul ei.
15:30
Proiect complet - Dormitorul suprem pentru familia Mattox
Kuae și Ted Mattox își doresc un dormitor care să le reflecte stilul. Designerul Sabrina Soto le oferă o renovare de lux a dormitorului. Cu câteva cumpărături inteligente și puțină muncă artizanală, Sabrina recrează designul pentru bugetul de 4000 de dola
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuța meșteșugarului
Tânărul meșteșugar Tanner e gata să se mute din casa părinților lui, așa că le cere ajutorul tatălui și bunicului său pentru a construi o căsuță. Proiectul lui Tanner nu se potrivește cu viziunea despre construit a tatălui, dar experiența se dovedește o l
16:30
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
17:00
Vânătorii de case prin lume - Un DJ vrea un apartament cu un acoperiș unde să țină petreceri în Chicago
Farmacist în timpul zilei și DJ noaptea, Eric știe cum să dea o petrecere. Acesta caută ceva modern, cu mult spațiu și o locație centrală. Cea mai importantă cerință pentru Eric este un acoperiș cu drepturi exclusive.
17:30
Vânătorii de case prin lume - Căutând farmecul de epocă în Grand Rapids
Cuplul Ray și Jenna din Michigan sunt logodiți și doresc să-și cumpere prima casă înainte de nuntă, care va fi peste câteva luni. Aceștia își doresc o casă veche cu caracter, dar și cu facilități.
18:00
Case mici pot fi oriunde - O casă de vacanță pe plajă perfectă pentru pensionari
Pat și Kirstin Shauer sunt în căutarea casei visate în Oxnard Shores, California. Cei doi sunt aproape de pensionare și vor să se retragă într-o casă de vacanță aproape de malul oceanului.
18:30
Case mici pot fi oriunde - Tineri căsătoriți caută o casă spaniolă cu personalitate
Tinerii căsătoriți Danny și Emily tocmai s-au mutat în Pierpont Bay, California, din Texas și caută o casă pe plajă pentru ei și viitoarea lor familie. Au la dispoziție 635.000 de dolari pentru o casă spațioasă cu trei dormitoare și personalitate.
19:00
Pur și simplu Laura - Pizza lui tata
Laura Vitale și-a început cariera culinară în pizzeria tatălui său. Până în ziua de azi, cei doi adoră să gătească împreună. În acest episod, Laura pregătește câteva din rețetele preferate ale tatălui înainte ca acesta să i se alăture în bucătărie unde vo
19:30
Pur și simplu Laura - Resturile lui Laura
Laura ne arată care sunt trucurile ei pentru a transforma mâncarea rămasă într-un meniu delicios cu orez afumat și fasole neagră, o plăcintă de pui în stil mexican și niște trufe negrese fenomenale.
20:00
Comori din piaţa de vechituri - Întrecerea colegilor de apartament
Travis şi Sydney, doi buni prieteni, înfruntă echipa formată din energicele Gina şi Lindsey. Fiecare echipă primeşte câte 500 de dolari şi are doar o oră pentru a cumpăra articole care au nevoie de puţină îngrijire la talciocul Rose Bowl din Pasadena.
20:30
Comori din piaţa de vechituri - Fără ciment în bârlogul meu!
Doi cumnaţi, Marc şi Henry, se iau la întrecere cu surorile Amanda şi Whitney. Având un buget de 500 $ şi o oră la dispoziţie pentru a face cumpărături la talciocul Rose Bowl din Pasadena, echipele trebuie să găsească articole de reparat şi revândut.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Doi soţi cu gusturi diferite caută o casă perfectă în Las Vegas
Cu şase ani în urmă, Randy, soţia lui, Mickael, şi fiica lor, s-au mutat din Las Vegas în California din interes de serviciu. Acum, după ce au fost transferaţi, au revenit acasă şi-şi caută o locuinţă în care să se poată stabili.
21:30
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
22:00
Specialiştii curţilor - Pavilionul distracţiei
O familie vrea o curte din spate în care să găzduiască petreceri pentru cei cinci copii ai lor. Matt Blashaw nu-i dezamăgeşte când transformă curtea cea plictisitoare într-un sediu de petreceri, adăugând un pavilion de luat masa din lemn şi metal şi un zi
22:30
Specialiştii curţilor - Refugiu pe malul râului
O curte dezordonată, în pantă, îi uimeşte pe stăpânii ei, care deţin o casă pentru prima dată, până când Matt Blashaw se oferă să-i ajute să profite de înălţimea ei naturală. Matt le arată celor doi amatori de plimbări în aer liber cum să-şi teraseze pant
23:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
23:30
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Coliba indiană din noroi, eleganta grotă din Grenada, casa Karuizawa
Robi și Regina au construit o colibă frumoasă și ecologică din noroi. Rosa și Richard Ashleigh și-au numit casa unică de lux cu trei etaje Mount Hartman Estate. Hiroshi și partenerul său Himeyo locuiesc într-una din cele mai minimaliste case din lume.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa directorului din India, cabana franceză din Alpi, casa insulară canadiană
Acoperișul spectaculoasei case a lui CR Simha este susținut de o statuie de două tone a lui Charlie Chaplin. Wayne Adams și Catherine King au construit o casă insulară pe o platformă plutitoare de 3500 de metri pătrați, dotată cu o cameră de zi cu podea d
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O comoară de casă pe insula Emerald, în Carolina de Nord
Atât Jenny, cât şi Michael au avut parte de o copilărie şi o viaţă de familie minunate când erau mici, aşa că vor să le ofere acelaşi lucru şi celor doi copii ai lor. Insula Emerald e locul perfect pentru o evadare, nefiind departe nici de serviciu, nici
01:30
Viața pe insulă - Din Tennessee pe insula Topsail
Jason şi Lauren caută o casă pe insula Topsail, în Carolina de Nord, pentru ca cei doi copii ai lor să se poată bucura de viaţa în aer liber pe care au avut-o şi ei în copilărie.
02:00
Specialiştii curţilor - Pavilionul distracţiei
O familie vrea o curte din spate în care să găzduiască petreceri pentru cei cinci copii ai lor. Matt Blashaw nu-i dezamăgeşte când transformă curtea cea plictisitoare într-un sediu de petreceri, adăugând un pavilion de luat masa din lemn şi metal şi un zi
02:30
Specialiştii curţilor - Refugiu pe malul râului
O curte dezordonată, în pantă, îi uimeşte pe stăpânii ei, care deţin o casă pentru prima dată, până când Matt Blashaw se oferă să-i ajute să profite de înălţimea ei naturală. Matt le arată celor doi amatori de plimbări în aer liber cum să-şi teraseze pant
03:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
03:30
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
04:00
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
04:30
O casă în Hawaii - Ohana
Rae și Erik Smith caută în Oahu o casă pentru mai multe generații, în care să poată locui împreună cu bebelușul lor, cât și cu mama lui Rae. Agentul imobiliar Carol Ling le prezintă trei proprietăți cu unități ”Ohana”: spații separate sau căsuțe de oaspeț
05:00
Case extreme - Piatră, catalige, fortăreață
Această diversitate minunată de case din toată lumea include o casuță cu șindrile din New York, un bloc de apartamente danez unde mașinile au prioritate în fața oamenilor și o casă din Italia construită în jurul unor măslini vechi de o mie de ani.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Doi soţi cu gusturi diferite caută o casă perfectă în Las Vegas
Cu şase ani în urmă, Randy, soţia lui, Mickael, şi fiica lor, s-au mutat din Las Vegas în California din interes de serviciu. Acum, după ce au fost transferaţi, au revenit acasă şi-şi caută o locuinţă în care să se poată stabili.
06:30
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
07:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
08:00
Vânătorii de case prin lume - Doctorii din Chicago caută o casă de familie
Craig și-a terminat în sfârșit studiile și se mută împreună cu soția sa Jennifer din Chicago în Milwaukee. Ea visează la un loc spațios. El își dorește o navetă cât mai scurtă. Iar cele două fiice au propriile lor idei.
08:30
O casă în Hawaii - Un cuplu deschide o firmă în Kona
Soţii Pivos au plecat din Las Vegas pentru că şi-au găsit slujbe noi pe insula Hawaii, iar acum au nevoie să-şi găsească şi o casă nouă.
09:00
Viața pe insulă - Din Tennessee pe insula Topsail
Jason şi Lauren caută o casă pe insula Topsail, în Carolina de Nord, pentru ca cei doi copii ai lor să se poată bucura de viaţa în aer liber pe care au avut-o şi ei în copilărie.
09:30
Viața pe insulă - Acasă, pe insula Martha's Vineyard
Michael şi Kelly, doi tineri recent căsătoriţi, s-au hotărât să plece din Boston şi să se mute pe insula Martha's Vineyard. Ei lasă în urmă viaţa agitată pentru a se bucura de linişte şi pace pe insulă.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuța meșteșugarului
Tânărul meșteșugar Tanner e gata să se mute din casa părinților lui, așa că le cere ajutorul tatălui și bunicului său pentru a construi o căsuță. Proiectul lui Tanner nu se potrivește cu viziunea despre construit a tatălui, dar experiența se dovedește o l
10:30
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
11:00
Vânătorii de case prin lume - Un DJ vrea un apartament cu un acoperiș unde să țină petreceri în Chicago
Farmacist în timpul zilei și DJ noaptea, Eric știe cum să dea o petrecere. Acesta caută ceva modern, cu mult spațiu și o locație centrală. Cea mai importantă cerință pentru Eric este un acoperiș cu drepturi exclusive.
11:30
Vânătorii de case prin lume - Căutând farmecul de epocă în Grand Rapids
Cuplul Ray și Jenna din Michigan sunt logodiți și doresc să-și cumpere prima casă înainte de nuntă, care va fi peste câteva luni. Aceștia își doresc o casă veche cu caracter, dar și cu facilități.
12:00
Acasă cu Giada - Gustare de duminică
Giada, Todd și Trevor își petrec dimineața de duminică vâslind în Pacific, apoi merg acasă ca să ia o gustare obișnuită, dar elegantă: panini pentru mic dejun, clătite cu piersici și cireșe și somon afumat cu carpaccio și andive.
12:30
Acasă cu Giada - Ușor și fabulos
Rețete grozave pentru Noul An: un meniu sănătos și ușor, fără ingrediente grase, dar cu multă savoare: tilapia la grătar și sos de muștar și arpagic, arpacaș cu căpșune și brânză de capră, piure de morcovi și batate și altele.
13:00
Savuros și sănătos - Magicieni
Ezra și Julie sunt chemate pentru a face să dispară mâncărurile vegetariene lipsite de gust ale bucătarului Sean.
13:30
Savuros și sănătos - Întâlnire cu paranormalul
Vor reuși Ezra și Julie să transforme mâncărurile misterioase ale bucătarului Steve?
14:00
Viața pe insulă - O vreme mai caldă pe insula Daniel, Carolina de Sud
Lou şi Cara au lăsat în urmă iernile reci din New Jersey. Ei îşi caută o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud, unde pot petrece mai mult timp în aer liber cu cei trei copii ai lor.
14:30
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută din Massachussets pe insula Daniel
John, Michelle şi cei doi copii ai lor s-au săturat de iernile lungi din Boston şi vor să îşi cumpere o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud. Ei caută o locuinţă aproape de plajă, pentru a putea petrece mai mult timp împreună în aer liber.
15:00
Proiect complet - Sufrageria visurilor pentru Allen
Sabrina Soto îi asigură lui Allen sufrageria perfectă.
15:30
Proiect complet - Camera de familie mult visată a familiei DeMeo
Sabrina Soto proiectează camera de familie supremă pentru DeMeo.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuță de expediții pentru Erik și Sarah
Erik și Sarah își petrec jumătate din an conducând expediții către Polul Nord, iar cealaltă jumătate la schi, caiac, surfing și altele. Casa tradițională i-ar stânjeni în stilul lor de viață nomad, așa că sunt gata să caute ceva mic.
17:00
Vânătorii de case prin lume - O casă aproape de plajă în Rhode Island
Instructoarea de înot, Jamie, este pregătită să se mute din casa surorii sale, în propria sa locuință. Deoarece îi place să înoate în ocean, Jamie își dorește o casă cât mai aproape de plajă posibil.
17:30
Vânătorii de case prin lume - O casă pentru o familie și patru televizoare
Billy și Jennifer sunt gata să-și găsească o casă în care să-și întemeieze o familie în Arlington. Ea se gândește doar la bucătăria perfectă, însă el își dorește un subsol amenajat în care să se uite la fotbal.
18:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri vechi de a rămâne tânăr
Inspirată de Turneul Frumuseții, Rachel analizează cât de benefic este să bei ceai și prezintă beneficiile pentru sănătate ale unor mâncăruri vechi și tradiționale.
18:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
19:00
Loc de relaxare - Distracție în suburbii
Derek Davis a fost un burlac desăvârșit până când s-a căsătorit cu Casey și a avut două fetițe, Gray și Emery. Iar acum, Anitra și The Scialabbas sunt gata să renoveze casa fără gust a acestei familii din suburbii.
19:30
Loc de relaxare - Un loc grozav de relaxare
Familia Pearce este foarte activă. Au nevoie de un loc de relaxare la ferma lor cu trei camere, atunci când nu merg cu bicicletele sau nu sunt în drumeții. Gazda Anitra Mecadon preia două locuri uitate și închise și le dă jos pereții.
20:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
20:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
21:00
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
21:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
22:00
Loc de relaxare - Salonul norocos
Dustin, Nikki și cei doi băieți ai lor au nevoie de mai mult spațiu de joacă. Anitra Mecadon transformă subsolul lor într-un grozav loc de relaxare cu o zonă de depozitare pentru vinuri, biliard și mic cinema.
22:30
Loc de relaxare - Locul de retragere
Designerul Anitra Mecadon face tot posibilul să transforme un adăpost uitat într-un loc extraordinar de relaxare.
23:00
Viață nouă în casă nouă - O familie din Chicago se mută în New Mexico
Familia Amador renunță la viața din Chicago pentru liniștea din New Mexico. Joaquin, care a crescut pescuind în New Mexico, este bucuros că se mută iar acasă, în timp ce soția Cristina, născută în Chicago are ezitări.
23:30
Viață nouă în casă nouă - Din Long island, New York în Colorado
Allison Sabia a acceptat o promovare de vis la compania ei, dar trebuie să se mute din Long Island, New York, în Colorado. Împreună cu soțul ei și cei doi copii, acești nativi din New York schimbă locația lor agitată cu un spațiu mai vast.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Casa subterană canadiană, casa Los Andes, casa Miso Barrel
Bill Lishman a creat o casă subterană eficientă energetic în Ontario, cuprinzând șapte cupole interconectate. Casa lui Sylvia Fort de Mulder și Juan Mulder din Lima, Peru, reprezintă o fiestă tropicală a culorilor, cu pereți roșii, albi și de sticlă.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa britanică din baloți, casa mediteraneană mexicană, fabrica de baloane
Activistul de mediu Rachel Whitehead și partenerul său Ravi locuiesc în prima casă din baloți cu două etaje din Regatul Unit. Arhitectul peisagist Claude Cormier creează o casă minimalistă într-o veche fabrică de baloane.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Atât de... Mystic
Membrii familiei Prior visează de mult să aibă o casă în Mystic, Connecticut. Portul Mystic e la doar o oră distanţă cu maşina, iar Tina îşi doreşte o casă nouă în care să primească oaspeţi, iar soţul ei speră să navigheze pe râul Mystic.
01:30
Viața pe insulă - O vreme mai caldă pe insula Daniel, Carolina de Sud
Lou şi Cara au lăsat în urmă iernile reci din New Jersey. Ei îşi caută o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud, unde pot petrece mai mult timp în aer liber cu cei trei copii ai lor.
02:00
Loc de relaxare - Salonul norocos
Dustin, Nikki și cei doi băieți ai lor au nevoie de mai mult spațiu de joacă. Anitra Mecadon transformă subsolul lor într-un grozav loc de relaxare cu o zonă de depozitare pentru vinuri, biliard și mic cinema.
02:30
Loc de relaxare - Locul de retragere
Designerul Anitra Mecadon face tot posibilul să transforme un adăpost uitat într-un loc extraordinar de relaxare.
03:00
Viață nouă în casă nouă - O familie din Chicago se mută în New Mexico
Familia Amador renunță la viața din Chicago pentru liniștea din New Mexico. Joaquin, care a crescut pescuind în New Mexico, este bucuros că se mută iar acasă, în timp ce soția Cristina, născută în Chicago are ezitări.
03:30
Viață nouă în casă nouă - Din Long island, New York în Colorado
Allison Sabia a acceptat o promovare de vis la compania ei, dar trebuie să se mute din Long Island, New York, în Colorado. Împreună cu soțul ei și cei doi copii, acești nativi din New York schimbă locația lor agitată cu un spațiu mai vast.
04:00
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Honolulu
Carol Ling, agent imobiliar, îi ajută pe Jarrett și Becky Walters, un cuplu proaspăt căsătorit, să-și găsească un apartament în centrul orașului Honolulu. Jarrett caută o clădire înaltă aproape de biroul său care să ofere genul de confort la care te aștep
05:00
Case extreme - Ciocolata, fibra de sticlă, cristalul
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un pavilion de sticlă din California, o casă din Coreea de Sud care arată ca un cristal de gheață, o casă din Africa de Sud care a readus la viață o veche cale ferată și o casă franțuzească fă
06:00
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
06:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
07:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
08:00
Vânătorii de case prin lume - Un Nou Început În Farmington Michigan
În ultimii trei ani Meg a divorțat, și-a susținut copiii în facultate și a obținut chiar și o diplomă. După ce și-a vândut casa cu șase luni în urmă s-a mutat în casa în care a crescut din Farmington, Michigan. Deși adoră să fie cu mama ei, își dorește să
08:30
O casă în Hawaii - Un cuplu din Oregon caută soarele din Hawaii
Un jucător profesionist de golf se angajează pe insula Hawaii şi îşi convinge iubita să încerce viaţa insulară.
09:00
Viața pe insulă - O vreme mai caldă pe insula Daniel, Carolina de Sud
Lou şi Cara au lăsat în urmă iernile reci din New Jersey. Ei îşi caută o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud, unde pot petrece mai mult timp în aer liber cu cei trei copii ai lor.
09:30
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută din Massachussets pe insula Daniel
John, Michelle şi cei doi copii ai lor s-au săturat de iernile lungi din Boston şi vor să îşi cumpere o casă pe insula Daniel din Carolina de Sud. Ei caută o locuinţă aproape de plajă, pentru a putea petrece mai mult timp împreună în aer liber.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
10:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuță de expediții pentru Erik și Sarah
Erik și Sarah își petrec jumătate din an conducând expediții către Polul Nord, iar cealaltă jumătate la schi, caiac, surfing și altele. Casa tradițională i-ar stânjeni în stilul lor de viață nomad, așa că sunt gata să caute ceva mic.
11:00
Vânătorii de case prin lume - O casă aproape de plajă în Rhode Island
Instructoarea de înot, Jamie, este pregătită să se mute din casa surorii sale, în propria sa locuință. Deoarece îi place să înoate în ocean, Jamie își dorește o casă cât mai aproape de plajă posibil.
11:30
Vânătorii de case prin lume - O casă pentru o familie și patru televizoare
Billy și Jennifer sunt gata să-și găsească o casă în care să-și întemeieze o familie în Arlington. Ea se gândește doar la bucătăria perfectă, însă el își dorește un subsol amenajat în care să se uite la fotbal.
12:00
Acasă cu Giada - Ieftin și bun
Giada ne dă ideea unor rețete ieftine, dar care sunt uimitoare și amuzante, cu rețete cu ar fi chipsurile cu caise și ananas, pâine cu condimente și ceapă cipollini și friptură cu chimen.
12:30
Acasă cu Giada - Ora de muzică a lui Jade
Jade adoră să cânte și să danseze, așa că Giada e gazda unei ore de muzică la ea acasă și îi tratează pe copii și pe părinți cu un prânz delicios de miel cu condimente, clătite, paste cu pancetta și mazăre și răcoritoare cu piersici și căpșune.
13:00
Savuros și sănătos - Pistolarii cu pălării roșii
Red Hat Pistol Packin Mamas apelează la Julie și Ezra pentru o ajuta pe Shelly cu gătitul.
13:30
Savuros și sănătos - Îngrijitorii de câini
Ezra și Julie sunt chemate pentru a-i salva pe prietenii bucătăresei Lesley, atât pe cei umani cât și pe cei patrupezi, de mâncărurile sale groaznice.
14:00
Viața pe insulă - Un cuplu se mută în Carolina de Sud, pentru a fi mai aproape de familie
Chiffon şi Mervin au lăsat în urmă viaţa urbană din Atlanta pentru a fi mai aproape de familie, în Carolina de Sud. Ei s-au îndrăgostit de insulele din apropiere de Charleston şi îşi doresc o casă în care să simtă că sunt mereu în vacanţă.
14:30
Viața pe insulă - Doi soţi se mută din Houston pe insula Galveston
Lui David şi lui Debbie le-a plăcut întotdeauna să vină în vacanţe pe insula Galveston, în Texas, iar acum vor să trăiască tot anul în apropierea mării. Ei speră să găsească o casă cu un teren mare, pentru a primi în vizită rude şi prieteni.
15:00
Proiect complet - O vacanță surpriză
Sabrina Soto ajută familia McNaught să ofere mamei lor, Kathy, sufrageria de vis. Mai întâi, Sabrina crează un design de lux inspirându-se de la principalele sale contacte de design. Apoi își recrează designul pentru a se adapta la bugetul familiei McNaug
15:30
Proiect complet - Apartamentul lui Gregg și Anson
Sabrina Soto creează un apartament modern de vis într-un buget limitat.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri își construiesc casa viselor pe o insulă
Cu ajutorul comunității din Insulele Virgine, un cuplu de tineri își construiește casa de vis pe o proprietate a lor din St. John. Ei adaugă și o verandă circulară și o cameră de zi cu pereți deschiși ca să admire peisajul de pe insulă și briza oceanului.
16:30
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
17:00
Vânătorii de case prin lume - Mutare din San Francisco în Orange County, California
Cody și Wayne caută o casă unică în Orange County, California, după ce au locuit în San Francisco. Aceasta se dovedește greu de găsit în această zonă plină de case scumpe împărțite pe comunități planificate.
17:30
Vânătorii de case prin lume - O casă cu spațiu pentru trupa din New Haven
Fiind la prima achiziție, Erik și Nancy caută o casă cu un farmec istoric și un spațiu de repetițe pentru trupa lor din New Haven. Cu bugetul lor limitat, le va fi greu să găsească o locuință în locația dorită din oraș.
18:00
Loc de relaxare - Salonul norocos
Dustin, Nikki și cei doi băieți ai lor au nevoie de mai mult spațiu de joacă. Anitra Mecadon transformă subsolul lor într-un grozav loc de relaxare cu o zonă de depozitare pentru vinuri, biliard și mic cinema.
18:30
Loc de relaxare - Locul de retragere
Designerul Anitra Mecadon face tot posibilul să transforme un adăpost uitat într-un loc extraordinar de relaxare.
19:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
19:30
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
20:00
Viață nouă în casă nouă - O familie din Chicago se mută în New Mexico
Familia Amador renunță la viața din Chicago pentru liniștea din New Mexico. Joaquin, care a crescut pescuind în New Mexico, este bucuros că se mută iar acasă, în timp ce soția Cristina, născută în Chicago are ezitări.
20:30
Viață nouă în casă nouă - Din Long island, New York în Colorado
Allison Sabia a acceptat o promovare de vis la compania ei, dar trebuie să se mute din Long Island, New York, în Colorado. Împreună cu soțul ei și cei doi copii, acești nativi din New York schimbă locația lor agitată cu un spațiu mai vast.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
21:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
22:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
22:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
23:00
Pur și simplu Laura - Brunch dulce și sărat
Brunch-ul poate fi una dintre cele mai delicioase și simple moduri de a petrece timpul cu cei dragi într-un context relaxat. Laura Vitale pregătește un brunch savuros în care combină ingredientele dulci cu cele sărate.
23:30
Pur și simplu Laura - În familie
O petrecere pentru familie și prieteni ar trebui să fie distractivă și relaxantă, dar nu se întâmplă să fie așa întotdeauna. Laura ne împărtășește secretele ei pentru a crea un meniu care va impresiona oamenii și, cel mai important, nu va fi un stres pent
00:00
Cele mai extreme case din lume - Casa de sticlă, triunghiul de lemn din Malaezia, casa organică din Kenia
Arhitectul Graham Phillips a creat o casă de sticlă cu bucătărie, cameră de zi și sufragerie adăpostite într-un pavilion imaculat, suspendat deasupra lacului și grădinilor. Casa lui Paul Krystall se ridică deasupra coronamentului unei păduri tropicale.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Bali, Australia, Canada
Vizitați o minunată casă în aer liber din Bali. De asemenea, priviți câteva case spectaculoase și extraordinare din Australia și Canada.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Sargent, pe malul mării şi în centru
Un cuplu căsătorit şi fiul lor adolescent tânjesc după largul mării. Dacă Sargent, Texas s-ar afla la o aruncătură de băţ de casa lor, accesul la apă ar putea fi foarte uşor. Doar că preferinţele lor individuale stau în calea fericirii lor la malul mării.
01:30
Viața pe insulă - Un cuplu se mută în Carolina de Sud, pentru a fi mai aproape de familie
Chiffon şi Mervin au lăsat în urmă viaţa urbană din Atlanta pentru a fi mai aproape de familie, în Carolina de Sud. Ei s-au îndrăgostit de insulele din apropiere de Charleston şi îşi doresc o casă în care să simtă că sunt mereu în vacanţă.
02:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
02:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
03:00
Pur și simplu Laura - Brunch dulce și sărat
Brunch-ul poate fi una dintre cele mai delicioase și simple moduri de a petrece timpul cu cei dragi într-un context relaxat. Laura Vitale pregătește un brunch savuros în care combină ingredientele dulci cu cele sărate.
03:30
Pur și simplu Laura - În familie
O petrecere pentru familie și prieteni ar trebui să fie distractivă și relaxantă, dar nu se întâmplă să fie așa întotdeauna. Laura ne împărtășește secretele ei pentru a crea un meniu care va impresiona oamenii și, cel mai important, nu va fi un stres pent
04:00
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Eliza, Keoni și copiii lor adolescenți caută o casă în Oahu. Keoni e surfer și își dorește să fie aproape de plajă. După ce au vizitat diferite proprietăți împreună cu agentul imobiliar David Buck, familia trebuie să decidă ce să sacrifice pentru a obține
05:00
Case extreme - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
06:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
07:30
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
08:00
Acasă cu Giada - Petrecere în grădină
Giada găzduiește o minunată petrecere în grădină pentru a celebra Ziua Pământului. Meniul ei include ingrediente din grădina proprie și de la piața agricolă din Santa Monica.
08:30
Acasă cu Giada - Petrecerea burlăcițelor
Giada pregătește meniul pentru petrecerea burlăcițelor pe care o găzduiește în cinstea unei prietene apropiate. Ideea este că evenimentul e relaxat, însă se pregătește o surpriză unică.
09:00
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
09:30
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - O nouă perspectivă
Chiar dacă anii 1980 au fost un bun deceniu pentru Alfonso Ribeiro, mai bine cunoscut sub numele de Carlton din Prințul din Bel-Air, el și prietena sa Angela s-au săturat de o bucătărie complet învechită și au cerut ajutorul lui Anthony și lui John.
10:30
Renovări uimitoare de bucătării - Vanessa Williams și surpriza din bucătărie
Aceasta este săptămâna surprizelor. Vanessa Williams dorește să-și surprindă fratele Chris cu o nouă bucătărie în casa sa minunată din LA. În timp ce el este plecat, verișorii se strecoară pentru a renova bucătăria învechită.
11:00
Amenajări de grădini - Terasă dublă
În Cape Cod, Chris și echipa sa construiesc pentru familia Oliveiras un spațiu în curte care e distractiv pentru întreaga familie. Designul lui Chris presupune un loc de joacă cu tunel, un șemineu exterior cu o alee potrivită din cărămidă și o terasă uria
11:30
Amenajări de grădini - Curte dezordonată primește linii moderne
El și Sharon Sanders au o curte dezordonată plină de buruieni și de cutii de depozitare inestetice. Chris transformă curtea, creând o terasă din lemn mică și modernă cu o fântână și plante care au nevoie de întreținere redusă.
12:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
12:30
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
13:00
Vânătorii de case prin lume - O casă lângă Houston
Deşi n-au împlinit încă 25 de ani, Catherine şi Brett au absolvit deja câte două facultăţi, au cariere de succes şi un copil de patru luni. Acum, ei sunt gata să facă pasul următor: să-şi cumpere prima casă în suburbiile oraşului Houston.
13:30
Vânătorii de case prin lume - O casă spaţioasă în nordul Californiei
Brent şi Dorene au vizitat peste 100 de case în apropiere de San Jose, California, fără nici un rezultat. Şi asta fiindcă au o listă de dorinţe lungă şi neobişnuită, printre care şi un teren suficient de mare încât Dorene să poată creşte capre, pentru a f
14:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu tânăr colindă Pensacola Beach
Matt și Salina sunt un cuplu activ care își caută o casă pe plajele cu nisip de zahăr. Agentul imobiliar Kimberly Gettle le va prezenta patru proprietăți potențiale situate pe malul lagunei și a coastelor din Pensacola Beach, Florida.
14:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu caută o casă pe plaja din Florida Keys
Steve și Andrea și-au petrecut multe vacanțe în Florida Keys și s-au săturat de prețurile ridicate ale hotelurilor locale. Aceștia doresc să se bucure în continuare de apă, însă din confortul propriului lor apartament pe malul mării.
15:00
Nunţi de platină - Brittany şi Shahram
Shahram, proprietarul unui restaurant din San Francisco, nu se dă în lături de la nimic pentru a o răsfăţa pe mireasa lui, Brittany - căreia îi oferă o nuntă în valoare de jumătate de milion de dolari şi un Bentley nou-nouţ.
15:30
Nunţi de platină - Sara şi Deepak
Orientul îşi dă mâna cu Occidentul când Deepak o încântă pe Sara, mireasa lui, şi pe cei 660 de invitaţi cu o nuntă în valoare de peste un milion de dolari, punctată de intrarea sa în stil mare, călare pe un elefant acoperit complet de ornamente.
16:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
16:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
17:00
Giada în Italia - Fabrica de paste a lui Dino
Giada și mătușa ei Raffy vizitează orașul Torre Annunziata din sudul Italiei, unde străbunicii lui Giada au deținut cândva o fabrică de paste.
17:30
Giada în Italia - Specialitatea zilei creată de Giada
Giada se îndreaptă către o cantină italiană și creează specialitatea zilei pentru ora prânzului.
18:00
Case mici pot fi oriunde - O casă de vacanță pe plajă perfectă pentru pensionari
Pat și Kirstin Shauer sunt în căutarea casei visate în Oxnard Shores, California. Cei doi sunt aproape de pensionare și vor să se retragă într-o casă de vacanță aproape de malul oceanului.
18:30
Case mici pot fi oriunde - Tineri căsătoriți caută o casă spaniolă cu personalitate
Tinerii căsătoriți Danny și Emily tocmai s-au mutat în Pierpont Bay, California, din Texas și caută o casă pe plajă pentru ei și viitoarea lor familie. Au la dispoziție 635.000 de dolari pentru o casă spațioasă cu trei dormitoare și personalitate.
19:00
Salvatorul Casei - Transformarea curții unui DJ de radio
Jason Cameron merge la Chicago ca să ajute cunoscutul DJ al emisiunilor de dimineață, Kathy Hart și pe soțul ei, Billy Baruth, să repare curtea lor urâtă din față. Familia locuiește într-un cartier cu gazoane perfecte în fața caselor, iar al lor e vede ur
19:30
Salvatorul Casei - Transformarea unei gropi cu noroi într-o oază cu verdeață
Jason Cameron și echipa lui au în față o provocare grea să creeze o curte potrivită pentru distracție și câini, iar un cuplu din Chicago speră să transforme curtea lor noroioasă într-o oază pentru familie și prieteni.
20:00
Specialiştii curţilor - Pavilionul distracţiei
O familie vrea o curte din spate în care să găzduiască petreceri pentru cei cinci copii ai lor. Matt Blashaw nu-i dezamăgeşte când transformă curtea cea plictisitoare într-un sediu de petreceri, adăugând un pavilion de luat masa din lemn şi metal şi un zi
20:30
Specialiştii curţilor - Refugiu pe malul râului
O curte dezordonată, în pantă, îi uimeşte pe stăpânii ei, care deţin o casă pentru prima dată, până când Matt Blashaw se oferă să-i ajute să profite de înălţimea ei naturală. Matt le arată celor doi amatori de plimbări în aer liber cum să-şi teraseze pant
21:00
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
21:30
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
22:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță inovatoare în Nashville
David adoră casele mici și vrea să reușească să facă ce alții nu au putut. Proiectul lui special are o ușă de garaj pe o parte și un jacuzzi și o terasă mobilă pe cealaltă parte, permițând aerului proaspăt să treacă pe dedesubt.
22:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuța meșteșugarului
Tânărul meșteșugar Tanner e gata să se mute din casa părinților lui, așa că le cere ajutorul tatălui și bunicului său pentru a construi o căsuță. Proiectul lui Tanner nu se potrivește cu viziunea despre construit a tatălui, dar experiența se dovedește o l
23:00
Comori din piaţa de vechituri - Doi rockeri vs două mame pasionate de design
Doi rockeri, Dave şi Ryan, concurează cu două mame pasionate de design, Charlotte şi Jill, în încercarea de a obţine dominaţie absolută asupra pieţei de vechituri.
23:30
Comori din piaţa de vechituri - În fugă, la piaţa de vechituri
Anthony şi Jack, doi amici din Brooklyn, se iau la întrecere cu îndrăgostiţii talentaţi, Cole şi Kelly. Fiecare echipă primeşte un buget de 500de dolari şi aleargă prin expoziţia de antichităţi Brimfield în căutarea unor proiecte de design.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Casa de pământ din Phoenix
Kazuo Yasukita a construit o casă ultra-modernă pentru a se potrivi cu terenul dificil de pe deal. Arhitectul Patrick Stanigar a creat un dom geodezic personalizat pentru a fi refugiul insular suprem. O familie din Canada a construit o casă ecologică din
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa fantastică din Africa de Sud
Alice și Shahn Rowe au petrecut două decenii transformând o fostă fermă de găini în casa lor fantastică africană. Opera de artă minimalistă cu șase dormitoare de pe plaja din Brazilia a lui Elisabet de Lima dispune de uși de sticlă înalte de 5 metri.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Paradis la Oceanul Pacific, în Long Beach, Washington
Familia Moss vrea să cumpere casa de vacanţă a visurilor lor pe plaja din Long Beach, în statul Washington. Ei vor să găsească cea mai avantajoasă ofertă pentru bugetul lor de 325.000 $.
01:30
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
02:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță inovatoare în Nashville
David adoră casele mici și vrea să reușească să facă ce alții nu au putut. Proiectul lui special are o ușă de garaj pe o parte și un jacuzzi și o terasă mobilă pe cealaltă parte, permițând aerului proaspăt să treacă pe dedesubt.
02:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuța meșteșugarului
Tânărul meșteșugar Tanner e gata să se mute din casa părinților lui, așa că le cere ajutorul tatălui și bunicului său pentru a construi o căsuță. Proiectul lui Tanner nu se potrivește cu viziunea despre construit a tatălui, dar experiența se dovedește o l
03:00
Comori din piaţa de vechituri - Doi rockeri vs două mame pasionate de design
Doi rockeri, Dave şi Ryan, concurează cu două mame pasionate de design, Charlotte şi Jill, în încercarea de a obţine dominaţie absolută asupra pieţei de vechituri.
03:30
Comori din piaţa de vechituri - În fugă, la piaţa de vechituri
Anthony şi Jack, doi amici din Brooklyn, se iau la întrecere cu îndrăgostiţii talentaţi, Cole şi Kelly. Fiecare echipă primeşte un buget de 500de dolari şi aleargă prin expoziţia de antichităţi Brimfield în căutarea unor proiecte de design.
04:00
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Tiare Lawrence și cei doi copii ai săi caută o casă stil plantație în Maui, care să nu fie pre departe de magazinul de îmbrăcăminte al lui Tiare. Agentul imobiliar Tobi Fisher o duce pe Tiare să vadă trei proprietăți care arată din plin ce are de oferit M
05:00
Case extreme - Borcanul cu miere, cetatea, moara de vânt
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă din Hollywood care e un coșmar pentru orice intrus și o casă din Coreea de Sud care are norocul zidit în ea.
06:00
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
06:30
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
07:30
Vânătorii de case prin lume - O familie caută o casă în stil sudist clasic
După ce s-au mutat de trei ori în ultimii doi ani, newyorkeza Erin şi soţul ei, Shawn, originar din Alabama, se stabilesc în Huntsville alături de cei doi băieţi ai lor. Familia îşi doreşte o casă cu farmec sudist.
08:00
Acasă cu Giada - Cărări vesele
Giada și Todd pornesc împreună la o drumeție pentru o zi în aer liber. Ea merge la Adventure 16 pentru a se echipa, apoi pregătește mâncarea pe care o vor lua cu ei în drumeție.
08:30
Acasă cu Giada - Barbeque în California
Giada pregătește un meniu distractiv și festiv pentru un grătar în aer liber în stil californian. Meniul cuprinde mâncărurile preferate ale lui Todd. E un meniu american get-beget: burgeri, inele de ceapă și shake-uri cu o notă specială!
09:00
Savuros și sănătos - Corul metropolei
Peter Gillis atinge o notă falsă în bucătărie, iar Ezra și Julie îi arată cum să o scoată la capăt.
09:30
Savuros și sănătos - Curlerii Fergus
Jucătoarea de curling Deb Schlieker apelează la Ezra și Julie pentru a o ajuta să-i învețe câteva abilități culinare pe cei din grupul său pretențios de prieteni de curling.
10:00
Veri la apel - Terasă etajată
Marlene este luată pe nepregătite când Anthony şi John îşi parchează tractorul în curtea ei şi i-o distruge. Ei creează o terasă etajată cu bucătărie exterioară şi un loc pentru gătit la ceaun care face ca spaţiul să devină cu adevărat edenic.
10:30
Veri la apel - Fără repaus
Sarah şi Joe sunt proaspăt căsătoriţi, dar nu au timp de relaxare. De la furtuna care l-a udat leoarcă pe Joe în timp ce o cerea în căsătorie, până la coşul de fum care a explodat în timpul nunţii lor, nu şi-ar fi putut imagina un început mai greu în căsă
11:00
Amenajări de grădini - Curtea câinilor
Matt și Zena Welker adoră să găzduiască petreceri, însă cei doi câini ai lor au pus stăpânire pe curte. Chris le construiește o curte potrivită atât pentru oameni cât și pentru câini, cu un design care include o terasă cu bar, un jacuzzi și o zonă persona
11:30
Amenajări de grădini - Grădina de legume în stil englezesc
Carmen și Eddie Machado adoră campingul și să petreacă timp în natură cu copiii lor. Tot ce își dorește familia este să-și crească propriile legume. Chris le construiește o grădină de legume în stil englezesc, cu un loc pentru foc, un element de joacă și
12:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță de expediții pentru Erik și Sarah
Erik și Sarah își petrec jumătate din an conducând expediții către Polul Nord, iar cealaltă jumătate la schi, caiac, surfing și altele. Casa tradițională i-ar stânjeni în stilul lor de viață nomad, așa că sunt gata să caute ceva mic.
12:30
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri își construiesc casa viselor pe o insulă
Cu ajutorul comunității din Insulele Virgine, un cuplu de tineri își construiește casa de vis pe o proprietate a lor din St. John. Ei adaugă și o verandă circulară și o cameră de zi cu pereți deschiși ca să admire peisajul de pe insulă și briza oceanului.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Casă în Los Angeles
Alisa lucrează la o grădină zoologică, iar soţul ei, Jed, e profesor în San Fernando Valley din Los Angeles. Până acum au locuit într-un apartament cu un dormitor, dar acesta a devenit prea mic acum, când aşteaptă primul lor copil.
13:30
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
14:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuință sudică pe Coasta Bend din South Texas
David și Linsey își caută o casă în care să poată petrece mai mult timp ca familie, împreună cu fiul lor în vârstă de doi ani. Cu un buget de 350.000 de dolari, cuplul își dorește o a doua casă într-unul dintre orașele fermecătoare de pe Coastal Bend din
14:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu caută o casă insulară pe plajă
După ce s-au căsătorit pe insula St. Croix, Jay și Barbara au dorit să-și continue amintirile pe marea din Caraibe. Aceștia au decis să numească Insulele Virgine ale Statelor Unite a doua casă și își caută casa perfectă pe malul mării.
15:00
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
15:30
Nunţi de platină - Eda şi Dave
David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete, îi încântă pe prietenii săi Eda şi Dave din Manhattan cu o nuntă superbă pe tema toamnei, pe fundalul peisajului rural din Pennsylvania.
16:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
16:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
17:00
Viață nouă în casă nouă - O familie din Chicago se mută în New Mexico
Familia Amador renunță la viața din Chicago pentru liniștea din New Mexico. Joaquin, care a crescut pescuind în New Mexico, este bucuros că se mută iar acasă, în timp ce soția Cristina, născută în Chicago are ezitări.
17:30
Viață nouă în casă nouă - Din Long island, New York în Colorado
Allison Sabia a acceptat o promovare de vis la compania ei, dar trebuie să se mute din Long Island, New York, în Colorado. Împreună cu soțul ei și cei doi copii, acești nativi din New York schimbă locația lor agitată cu un spațiu mai vast.
18:00
Comori din piaţa de vechituri - Doi rockeri vs două mame pasionate de design
Doi rockeri, Dave şi Ryan, concurează cu două mame pasionate de design, Charlotte şi Jill, în încercarea de a obţine dominaţie absolută asupra pieţei de vechituri.
18:30
Comori din piaţa de vechituri - În fugă, la piaţa de vechituri
Anthony şi Jack, doi amici din Brooklyn, se iau la întrecere cu îndrăgostiţii talentaţi, Cole şi Kelly. Fiecare echipă primeşte un buget de 500de dolari şi aleargă prin expoziţia de antichităţi Brimfield în căutarea unor proiecte de design.
19:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
19:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
20:00
Pur și simplu Laura - Brunch dulce și sărat
Brunch-ul poate fi una dintre cele mai delicioase și simple moduri de a petrece timpul cu cei dragi într-un context relaxat. Laura Vitale pregătește un brunch savuros în care combină ingredientele dulci cu cele sărate.
20:30
Pur și simplu Laura - În familie
O petrecere pentru familie și prieteni ar trebui să fie distractivă și relaxantă, dar nu se întâmplă să fie așa întotdeauna. Laura ne împărtășește secretele ei pentru a crea un meniu care va impresiona oamenii și, cel mai important, nu va fi un stres pent
21:00
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
21:30
Vânătorii de case prin lume - O familie caută o casă în stil sudist clasic
După ce s-au mutat de trei ori în ultimii doi ani, newyorkeza Erin şi soţul ei, Shawn, originar din Alabama, se stabilesc în Huntsville alături de cei doi băieţi ai lor. Familia îşi doreşte o casă cu farmec sudist.
22:00
Salvatorul Casei - Adăugăm culoare, plante și scări pentru o verandă minunată
Jason Cameron și echipa de la Salvatorul Casei merg către Fort Worth, Texas ca să ajute doi tineri căsătoriți să transforme o verandă ponosită într-o destinație dorită. Jason construiește balustrade noi și scări potrivite pentru casă.
22:30
Salvatorul Casei - Un cowboy în peisajul fermei The Herd
Jason Cameron urcă în șa ca să fie cowboy și să ajute ferma The Herd din Fort Worth, Texas, să aibă o nouă intrare spre centrul educațional și împrejmuiri. Jason adaugă niște cactuși, gazon și tufișuri ambientului.
23:00
S.O.S. renovare! - Vise destrămate de conducte sparte
Atunci când o instalație a mașinii de spălat/uscătorului a avut o defecțiune, Dawn și Glenn s-au trezit cu toate conductele sparte și cu inundație la primul etaj. JD transformă o bucătărie inundată și o scurgere de monoxid de carbon într-un spațiu de vis.
23:30
S.O.S. renovare! - Cu o muchie prea departe
John DeSilvia și echipa sa dau tot ce pot pentru o renovare și muncesc într-un val de căldură, descoperind probleme structurale majore în sufragerie și o scurgere de monoxid de carbon în mansardă. Însă efortul merită pe deplin.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Școala din Colorado, ferma din Texas, primăria din Maryland, salonul din Georgia
O casă pe barcă include tot luxul într-un spațiu de 200 de metri pătrați. Sculptorița Arna-Maria Winchester a construit o casă rotundă cu priveliști uimitoare ale coastei Australiei. Arhitectul Pierre Lombart a creat o casă senzațională cu vedere către Jo
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa rotativă din Africa de Sud, galeria japoneză, catedrala indiană
Casa lui Herald se rotește aproape 360 de grade la atingerea unui buton. Casa lui Chieke și Joji Aonuma combină tehnologia și confortul. Suresh Gupta și Dipanjali Bedi-Gupta au creat un mediu de viață pașnic pe baza principiilor feng shui.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
01:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuță de expediții pentru Erik și Sarah
Erik și Sarah își petrec jumătate din an conducând expediții către Polul Nord, iar cealaltă jumătate la schi, caiac, surfing și altele. Casa tradițională i-ar stânjeni în stilul lor de viață nomad, așa că sunt gata să caute ceva mic.
02:00
Salvatorul Casei - Adăugăm culoare, plante și scări pentru o verandă minunată
Jason Cameron și echipa de la Salvatorul Casei merg către Fort Worth, Texas ca să ajute doi tineri căsătoriți să transforme o verandă ponosită într-o destinație dorită. Jason construiește balustrade noi și scări potrivite pentru casă.
02:30
Salvatorul Casei - Un cowboy în peisajul fermei The Herd
Jason Cameron urcă în șa ca să fie cowboy și să ajute ferma The Herd din Fort Worth, Texas, să aibă o nouă intrare spre centrul educațional și împrejmuiri. Jason adaugă niște cactuși, gazon și tufișuri ambientului.
03:00
S.O.S. renovare! - Vise destrămate de conducte sparte
Atunci când o instalație a mașinii de spălat/uscătorului a avut o defecțiune, Dawn și Glenn s-au trezit cu toate conductele sparte și cu inundație la primul etaj. JD transformă o bucătărie inundată și o scurgere de monoxid de carbon într-un spațiu de vis.
03:30
S.O.S. renovare! - Cu o muchie prea departe
John DeSilvia și echipa sa dau tot ce pot pentru o renovare și muncesc într-un val de căldură, descoperind probleme structurale majore în sufragerie și o scurgere de monoxid de carbon în mansardă. Însă efortul merită pe deplin.
04:00
Viața în Caraibe - Puerto Rico pentru cultură, soare și bucătăria locală
Michael și Tara iubesc Pennsylvania, dar au început să obosească după atâtea ierni lungi și visează să se mute într-un loc care e călduros tot anul și unde fiul lor de un an poate vorbi două limbi. Bun venit în Puerto Rico!
04:30
O casă în Hawaii - Insula Mare
Felipe și Akiko Martin împreună cu cele două fiice ale lor caută o casă în Hawaii potrivită pentru nevoile lor. Sperând să găsească o casă cu o curte pentru copiii lor, familia Martin trebuie să-și dea seama ce anume contează atunci când cauți o casă pe I
05:00
Case extreme - Valuri, balonașe, fabrica de cherestea
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă din Los Angeles care face valuri și o casă ca un balon de sticlă din Spania.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
06:30
Vânătorii de case prin lume - O familie caută o casă în stil sudist clasic
După ce s-au mutat de trei ori în ultimii doi ani, newyorkeza Erin şi soţul ei, Shawn, originar din Alabama, se stabilesc în Huntsville alături de cei doi băieţi ai lor. Familia îşi doreşte o casă cu farmec sudist.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă de milioane în New England
Pamela și Joe au câteva afaceri în Bedford, NH și sunt gata să achiziționeze o casă de vacanță în minunatul Lake Winnipesaukee. În timp ce Joe ar vrea o reședință de lux de 500 de metri pătrați, Pamela ar vrea să fie ceva mai mică și mai ușor de întreținu
07:30
Vânătorii de case prin lume - Casă pe o insulă
Jessie, Spence și fiica lor Marleigh sunt pe cale să-și îndeplinească visul. Sunt proprietarii unui hotel pe o insulă frumoasă din Florida. Problema este că locuiesc în hotel într-un apartament cu un singur dormitor. Acum se pregătesc să se mute la casa l
08:00
Acasă cu Giada - În jurul lumii
Giada pregătește un meniu coeziv pornind de la atracția ei față de bucătăria internațională. Meniul ei reprezintă o creație în care fuzionează influențe din Trinidad, India și Italia.
08:30
Acasă cu Giada - Delicii dulci
Desert, desert și mai mult desert... Un preparat poate fi împachetat pentru a-l duce unui prieten. Altul este o creația bazată pe desertul preferat al lui Todd pe care și-l poate permite în timpul săptămânii. Ultimul va fi savurat după cină.
09:00
Savuros și sănătos - Bicicliștii Sunflower
Dawn Elliott apelează la ajutorul lui Ezra și Julie pentru a-i aduce în formă pe colegii săi din echipa de curse de biciclete.
09:30
Savuros și sănătos - Reginele pacostei
Bucătarul Ricky Boudreau poate că arată bine în rochie, însă gătitul lui este o adevărată pacoste.
10:00
Veri la apel - Casa visului american
James vrea să le facă părinţilor săi surpriza vieţii lor: o excursie în Korea ca să-şi viziteze rudele pe care nu le-au mai văzut de 15 ani. Ceea ce nu ştiu ei este, că, în timp ce sunt plecaţi, Verii se furişează în casă şi le-o renovează.
10:30
Veri la apel - Primii din Mexic
Alfonso este sunat din Mexico de vechiul său amic, Fernando, care are un apartament duplex pe malul mării pe care îl renovează de mai bine de un an. Pentru Alfonso, e clar: iată misiunea perfectă pentru "Verii renovează cu stil."
11:00
Amenajări de grădini - Mai mult chic, mai puțin urât
Familia Esparzas iubește designul franțuzesc, însă pentru moment curtea lor reprezintă puțin mai mult decât o placă de beton. Chris construiește o nouă curte clasică, dar elegantă care include un element de apă maiestuos, un hamac relaxant și o alee perso
11:30
Amenajări de grădini - Design rustic unic
Când proprietarii Derek și Nicole descoperă că vor avea un al doilea copil, realizează că vor avea nevoie de un spațiu mai acceptabil după nașterea acestuia. Chris proiectează o curte rustică, unică, cu tot confortul unei case pentru această familie în cr
12:00
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
12:30
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
13:00
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
13:30
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
14:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie din Hoboken colindă Jacksonville Beach
Frank și Daria trebuie să găsească o casă pe plajă care să atingă nisipul. Agentul imobiliar Justin Timmons le va arăta patru proprietăți potențiale în Jacksonville Beach, Florida.
14:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima vânătoare de chilipiruri în St. Thomas
David și Tiffany s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și au devenit o familie pe insula St. Thomas. Acum, aceștia își doresc propria casă. Agentul imobiliar Kerstin McConnell le va prezenta patru proprietăți potențiale.
15:00
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
15:30
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică, dar cămară mare
Jesse și Michele sunt gata să devină proprietari, dar nu sunt siguri de ce le-ar putea aduce viitorul. O căsuță pe roți este răspunsul perfect dacă au destul spațiu pentru experimentele lor botanice, cărți și rezerve de hrană.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Mic atelier într-un autobuz
Artista și călătoarea Sarah transformă un autobuz școlar în casa viselor ei care cuprinde și un atelier de cusut, cămară pentru colecția ei de minerale, corpuri de iluminat în relief, o terasă pe acoperiș și altele.
17:00
Pur și simplu Laura - Brunch dulce și sărat
Brunch-ul poate fi una dintre cele mai delicioase și simple moduri de a petrece timpul cu cei dragi într-un context relaxat. Laura Vitale pregătește un brunch savuros în care combină ingredientele dulci cu cele sărate.
17:30
Pur și simplu Laura - În familie
O petrecere pentru familie și prieteni ar trebui să fie distractivă și relaxantă, dar nu se întâmplă să fie așa întotdeauna. Laura ne împărtășește secretele ei pentru a crea un meniu care va impresiona oamenii și, cel mai important, nu va fi un stres pent
18:00
Loc de relaxare - Salonul norocos
Dustin, Nikki și cei doi băieți ai lor au nevoie de mai mult spațiu de joacă. Anitra Mecadon transformă subsolul lor într-un grozav loc de relaxare cu o zonă de depozitare pentru vinuri, biliard și mic cinema.
18:30
Loc de relaxare - Locul de retragere
Designerul Anitra Mecadon face tot posibilul să transforme un adăpost uitat într-un loc extraordinar de relaxare.
19:00
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
19:30
Antreprenori de milioane - O baie pentru un supermodel
Supermodelul Erin Heatherton îl angajează pe Stephen Fanuka pentru a-i amenaja o sală de baie extrem de luxoasă.
20:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
20:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Casă de milioane în New England
Pamela și Joe au câteva afaceri în Bedford, NH și sunt gata să achiziționeze o casă de vacanță în minunatul Lake Winnipesaukee. În timp ce Joe ar vrea o reședință de lux de 500 de metri pătrați, Pamela ar vrea să fie ceva mai mică și mai ușor de întreținu
21:30
Vânătorii de case prin lume - Casă pe o insulă
Jessie, Spence și fiica lor Marleigh sunt pe cale să-și îndeplinească visul. Sunt proprietarii unui hotel pe o insulă frumoasă din Florida. Problema este că locuiesc în hotel într-un apartament cu un singur dormitor. Acum se pregătesc să se mute la casa l
22:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
22:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
23:00
Pur și simplu Laura - Brunch dulce și sărat
Brunch-ul poate fi una dintre cele mai delicioase și simple moduri de a petrece timpul cu cei dragi într-un context relaxat. Laura Vitale pregătește un brunch savuros în care combină ingredientele dulci cu cele sărate.
23:30
Pur și simplu Laura - În familie
O petrecere pentru familie și prieteni ar trebui să fie distractivă și relaxantă, dar nu se întâmplă să fie așa întotdeauna. Laura ne împărtășește secretele ei pentru a crea un meniu care va impresiona oamenii și, cel mai important, nu va fi un stres pent
00:00
Cele mai extreme case din lume - Peșteră plină de culoare
În Africa, vizitați o peșteră veche transformată într-o casă în stil rock plină de culoare.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa de tip șarpe
În Mexic, vizitați o casă de forma unui șarpe, iar în Australia, o casă cocoțată pe un stâlp.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
01:30
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
02:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
02:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
03:00
Pur și simplu Laura - Brunch dulce și sărat
Brunch-ul poate fi una dintre cele mai delicioase și simple moduri de a petrece timpul cu cei dragi într-un context relaxat. Laura Vitale pregătește un brunch savuros în care combină ingredientele dulci cu cele sărate.
03:30
Pur și simplu Laura - În familie
O petrecere pentru familie și prieteni ar trebui să fie distractivă și relaxantă, dar nu se întâmplă să fie așa întotdeauna. Laura ne împărtășește secretele ei pentru a crea un meniu care va impresiona oamenii și, cel mai important, nu va fi un stres pent
04:00
Viața în Caraibe - Un cuplu tânăr se mută în Puerto Rico
Cu numele lor care rimează, Kacie și Casey, par sortiți unul altuia. Cei doi iubiți din liceu se cunosc de zece ani și s-au căsătorit cu trei ani în urmă. Iubesc statul Vermont, dar visează să locuiască aproape de plajă.
04:30
O casă în Hawaii - Din Japonia în Hawaii
Kai și Coralie Ohuchi vor să se mute împreună cu cei doi copii dintr-un apartament micuț din Tokyo într-o casă spațioasă de pe Insula Mare. Familia Ohuchi vizitează împreună cu agentul imobiliar Annie Mendoza trei proprietăți cu priveliști absolut spectac
05:00
Case extreme - Împachetat, strălucitor, stânci
Această varietate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă în deșertul din California care își întoarce spatele la căldură și o cabană excentrică din beton în Canada.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Casă de milioane în New England
Pamela și Joe au câteva afaceri în Bedford, NH și sunt gata să achiziționeze o casă de vacanță în minunatul Lake Winnipesaukee. În timp ce Joe ar vrea o reședință de lux de 500 de metri pătrați, Pamela ar vrea să fie ceva mai mică și mai ușor de întreținu
06:30
Vânătorii de case prin lume - Casă pe o insulă
Jessie, Spence și fiica lor Marleigh sunt pe cale să-și îndeplinească visul. Sunt proprietarii unui hotel pe o insulă frumoasă din Florida. Problema este că locuiesc în hotel într-un apartament cu un singur dormitor. Acum se pregătesc să se mute la casa l
jinglebells
Feedback