07:00
Vânătorii de case prin lume - Elisa vrea o casă de vacanță pentru familie
Soțul Elisei a murit de curând din cauza cancerului. Cuplul obișnuia să meargă în vacanță pe insula hawaiiană Molokai, unde Elisa vrea să creeze noi amintiri pline de fericire. Oare va reuși să găsească o casă suficient de mare pentru toată familia?
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o locuință accesibilă
Cathleen și Andrew au făcut oferte pentru mai multe case, dar n-au avut noroc, iar acum contractul lor de închiriere e pe cale să expire. Cu un buget de 450 000$ și nu prea mult timp la dispoziție, oare va reuși acest cuplu să ajungă la un comproimis și s
07:50
Acasă cu Giada - Barbeque Tex-Mex
Prietenii lui Giada au fost în vacanță în Mexic și au adus acasă o piñata pentru Jade. Cadoul excentric o inspiră pe Giada să organizeze un grătar în curtea din spatele casei cu tematică sud-vestică Tex-Mex. Meniul festiv al lui Giada include fasole neagr
08:15
Acasă cu Giada - Cursa pentru viață
Giada și prietenele ei participă la o cursă de 5 km în Los Angeles pentru a sprijini cercetările în oncologie. În seara dinaintea cursei pregătește o masă nutritivă și energizantă din carne de vită și supă minestrone cu fasole cannellini, plus un farro cu
08:40
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
09:05
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O comoară de casă pe insula Emerald, în Carolina de Nord
Atât Jenny, cât şi Michael au avut parte de o copilărie şi o viaţă de familie minunate când erau mici, aşa că vor să le ofere acelaşi lucru şi celor doi copii ai lor. Insula Emerald e locul perfect pentru o evadare, nefiind departe nici de serviciu, nici
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Atât de... Mystic
Membrii familiei Prior visează de mult să aibă o casă în Mystic, Connecticut. Portul Mystic e la doar o oră distanţă cu maşina, iar Tina îşi doreşte o casă nouă în care să primească oaspeţi, iar soţul ei speră să navigheze pe râul Mystic.
10:25
Viața în Caraibe - Cu barca în Bocas
Un cuplu din California decide că viaţa e scurtă şi că e timpul să se mute în Panama. Ei caută o casă cu o privelişte frumoasă şi cu acces uşor spre docurile din Bocas del Toro.
10:50
O casă în Hawaii - În căutarea unei case în Lanikai
Paul King se întoarce în Lanikai, pe insula Oahu, unde şi-a petrecut copilăria, împreună cu familia lui, pentru ca şi fiicele lui să se poată bucura de viaţa pe insulă. Cu toţii încep căutarea unei frânturi de paradis insular cu vedere la mare.
11:15
Pasiune pentru renovare - Bucătăria
În ultima fază, Nicole Curtis acceptă o mare provocare de design - bucătăria veche și ciudată. În timp ce dulapurile personalizate i-ar rezolva problema de design, i-ar și depăși bugetul.
11:40
Pasiune pentru renovare - Faţada
Problemele cu contractantul și cele financiare au cauzat întârzieri serioase, însă cu casa Lyndale scoasă la vânzare, Nicole Curtis preia casa Minnehaha cu capul sus.
12:10
Fațade atrăgătoare - Casa de la ţară
Pentru Inga şi Jonathan, aflaţi în căutarea unei case, cel mai important lucru e o comunitate la fel de unită, precum cea din cartierul în care au stat înainte de mutare. Ei găsesc acelaşi lucru şi aici, dar acum trebuie să facă eforturi mari pentru a sim
12:35
Fațade atrăgătoare - O renovarea specială, pentru nevoi speciale
Shane şi Nicki s-au mutat în casa lor cu şapte ani în urmă. Erau încântaţi şi aveau multe idei cu privire la amenajarea spaţiului verde şi la grădinărit, dar acum în familie sunt şase membri şi nu mai au nici timp, nici bani să-şi pună în aplicare planuri
13:00
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
13:25
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
13:50
Case renovabile - Chip şi Joe renovează capital o căsuţă dărăpănată
Cameron şi Jessie apreciază farmecul intim al locuinţelor mici, dar vor să aibă casa lor. Chip şi Joanna transformă o căsuţă abandonată într-un spaţiu de locuit modern pentru acest cuplu aventuros.
14:45
Nunţi de platină - Brittany şi Shahram
Shahram, proprietarul unui restaurant din San Francisco, nu se dă în lături de la nimic pentru a o răsfăţa pe mireasa lui, Brittany - căreia îi oferă o nuntă în valoare de jumătate de milion de dolari şi un Bentley nou-nouţ.
15:10
Nunţi de platină - Sara şi Deepak
Orientul îşi dă mâna cu Occidentul când Deepak o încântă pe Sara, mireasa lui, şi pe cei 660 de invitaţi cu o nuntă în valoare de peste un milion de dolari, punctată de intrarea sa în stil mare, călare pe un elefant acoperit complet de ornamente.
15:35
Nunţi de platină - Andrea şi Glenn
Andrea şi Glenn îşi serbează nunta în stil mare, cu o recepţie inspirată de romanul "Marele Gatsby" şi de anii '20, găzduită de un muzeu superb de maşini de epocă.
16:00
Nunţi de platină - Carly şi Jason
Povestea de iubire dintre Carly şi Jason se împlineşte atunci când ei îşi serbează nunta în Austin, la hotelul Texas Ritz Carlton, unde s-au cunoscut şi s-au logodit, apoi.
16:25
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
16:50
Nunţi de platină - Eda şi Dave
David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete, îi încântă pe prietenii săi Eda şi Dave din Manhattan cu o nuntă superbă pe tema toamnei, pe fundalul peisajului rural din Pennsylvania.
17:15
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
17:40
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
18:05
Nunţi de platină - Valentina şi Shail
Aceşti doi tineri care lucrează în industria modei s-au îndrăgostit cu zece ani în urmă, iar în cele din urmă, Valentina, mireasa de origine italiană, şi Shail, mirele ei indian, îşi unesc destinele într-o superbă clădire din Florida.
18:30
Nunţi de platină - Kristin şi Gary
Prietenii şi rudele se bucură de distracţie în zăpadă înainte de a intra în frumoasa cabană pentru schiori ce găzduieşte nunta mirifică a lui Kristin şi Gary, pe fundalul iernii din Colorado.
19:00
Nunţi de platină - Danielle şi Todd
Clasicul Hollywood se îmbină cu stilul art deco atunci când organizatorul de nunţi Kevin Covey îi ajută pe Danielle şi pe Todd să transforme sala de bal Millennium din Los Angeles într-un vis plin de eleganţă.
19:25
Nunţi de platină - Sajid şi Gabe
Tematica fusion asiatică şi cubaneză şi numeroase festivităţi de Anul Nou sunt motivele pentru care recepţia nupţială a lui Sajid şi a lui Gabe este extraordinară pe durata întregii nopţi.
19:55
Nunţi de platină - Sabrina și Danish
În cultura indiană căreia îi aparţin Sabrina și partenerul său, Danish, o nuntă nu este doar un eveniment ce durează o zi. Câteva zile înainte de mariaj, sute de prieteni și rude se întrunesc la un hotel de patru stele din L.A. pentru ca sărbătoarea să în
20:20
Nunţi de platină - Ashleigh și Kristopher
Dantela de Chantilly dă mâna cu muzica rock'n'roll pentru nunta lui Ashleigh cu Kristopher care se ține în apropierea orașului Sacramento. Viitorii soți locuiesc în Hawaii, așa că mama miresei a angajat-o pe, Debra Michelle Hiebert, organizator de nunți,
20:45
Nunţi de platină - Michelle și John
O vilă împodobită din elita de pe Coasat de Est este alegerea lui Michelle și John pentru o nuntă sofisticată pe malul mării cu flori roșii luxuriante și decorațiuni complete.
21:10
Nunţi de platină - Rachel și CJ
Rachel și CJ locuiesc în Chicago unde vrea poate fi foarte imprevizibilă, de aceea nunta lor de vis se întâmplă afară sub un acoperiș floral magnific care transformă o sală sofisticată de bal într-o grădină fermecată.
21:35
Nunţi de platină - Jerrica și Joe
Strălucirea clasică de la Hollywood îşi dă mâna cu pompa militară la această nuntă din California Centrală. Mireasa Jerrica și mirele Joe, cadru militar în rezervă, s-au îndrăgostit datorită pasiunii lor pentru film, așa că au combinat iubirea lor pentru
22:00
Nunţi de platină - Gabriela și Jason
Gabriela și Jason își doresc un eveniment strălucitor exclusiv în alb care să fie suficient de intim ca să le permită să-și exprime dragostea, dar suficient de distins ca să-și impresioneze prietenii și familia.
22:30
Nunţi de platină - Charity și Frank
Frank și Charity u fost sortiți să fie împreună, iar nunta lor a meritat așteptarea. Cei doi s-au întâlnit cu 12 an înainte de a începe să iasă împreună, dar când au ajuns în sfârșit să fie împreună a fost începutul unei povești extraordinare de iubire.
22:55
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
23:20
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
23:45
Viața în Caraibe - Un cuplu părăsește orașul Austin fără ieșire la mare pentru o viață de vis
Jay și Lavinia s-au săturat de Texas. Le place mai mult decât orice să facă scufundări, iar piscinele mici, apele întunecate și drumurile lungi către ape mai mari au devenit un compromis prea mare.
00:10
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
00:35
Cele mai extreme case din lume - Farul galez, casa subterană din Mexic, casa îngustă din Amsterdam
Danielle și Frank Sheahan transformă un far mic și îndesat într-o locuință distractivă, eclectică, cu șase dormitoare. În plus, Magali Mayorga Rivas și Fernando Becker locuiesc cu tânăra lor familie într-o casă subterană unică din Mexic.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Florida își dorește o casă mai spațioasă
Nick și Kristen sunt total stresați. Vor să se mute mai aproape de mama lui Kristen, dar ultimele cinci oferte au căzut. E acum sau niciodată, să sperăm că acest cuplu de tineri va reuși să-și găsească noua casă înainte să cedeze.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se grăbește să cumpere o casă cu un singur nivel
Briana și Cyrus adoră să locuiască pe plaja Boynton din Florida, dar Briana urcă cu greu scările din cauza artritei sale reumatoide. Având în vedere că Briana urmează să aibă o operație la gleznă, cuplul are nevoie de o casă cu un singur etaj pentru perio
01:55
Pasiune pentru renovare - Inconfortabil de aproape
Nicole Curtis se grăbește din vacanță la casa ei din Minnesota pentru a găsi țevi sparte și o casă inundată din cauza frigului extrem. Ea și echipa sa fac spargeri în toată casa și fac 20 de găuri uriașe înainte de a descoperi toate scurgerile.
02:20
În casa celebrităților - Sara Evans, Nancy Grace și Leeza Gibbons
Sara Evans, interpretă de muzică country, îi prezintă lui Nancy Dell locuința sa din Birmingham, un loc minunat pentru creșterea copiilor. Nancy Grace de la CNN își dezvăluie latura mai sensibilă acasă în Atlanta, unde gemenii ei se dau cu bicicleta prin
02:45
În casa celebrităților - Danny Bonaduce, Gilles Marini și Dita Von Teese
Nancy O'Dell reușește să obțină acces în locuințele lui Danny Bonaduce, Gilles Marini și Dita Von Teese.
03:10
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
03:35
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
04:05
Viața în Caraibe - Un cuplu părăsește orașul Austin fără ieșire la mare pentru o viață de vis
Jay și Lavinia s-au săturat de Texas. Le place mai mult decât orice să facă scufundări, iar piscinele mici, apele întunecate și drumurile lungi către ape mai mari au devenit un compromis prea mare.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
04:55
Case experimentale - Cuibul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Africa de Sud dotată cu două cuiburi de dimensiuni umane, o locuință mai mică decât o magazie în Oregon și o casă din California de Sud care dispune de un acvariu uman.
05:45
Camere de milioane - Complex sportiv
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la cele mai incredibile camere de milioane de dolari din lume. De la un complex sportiv subteran cu toate facilitățile pe care vi le-ați putea imagina, la un subsol din Pennsylv
06:35
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Florida își dorește o casă mai spațioasă
Nick și Kristen sunt total stresați. Vor să se mute mai aproape de mama lui Kristen, dar ultimele cinci oferte au căzut. E acum sau niciodată, să sperăm că acest cuplu de tineri va reuși să-și găsească noua casă înainte să cedeze.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se grăbește să cumpere o casă cu un singur nivel
Briana și Cyrus adoră să locuiască pe plaja Boynton din Florida, dar Briana urcă cu greu scările din cauza artritei sale reumatoide. Având în vedere că Briana urmează să aibă o operație la gleznă, cuplul are nevoie de o casă cu un singur etaj pentru perio
07:50
Acasă cu Giada - Cucina Capri
Bucătăria din insula Capri e una din preferatele lui Giada și include pește proaspăt, roșii, usturoi, busuioc, capere și ulei de măsline. Giada pregătește un meniu care-ți lasă gura apă, influențată de aromele pe care a ajuns să le adore pe parcursul nume
08:15
Acasă cu Giada - Liber la tort
Giada găzduiește o petrecere în curtea din spatele casei pentru prietenii ei și copii acestora. Meniul este apetisant pentru adulți, dar este și pe placul copiilor. Punctul culminant al petrecerii este un concurs de decorare a tortului care îi oferă fiecă
08:40
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
09:05
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Sargent, pe malul mării şi în centru
Un cuplu căsătorit şi fiul lor adolescent tânjesc după largul mării. Dacă Sargent, Texas s-ar afla la o aruncătură de băţ de casa lor, accesul la apă ar putea fi foarte uşor. Doar că preferinţele lor individuale stau în calea fericirii lor la malul mării.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Paradis la Oceanul Pacific, în Long Beach, Washington
Familia Moss vrea să cumpere casa de vacanţă a visurilor lor pe plaja din Long Beach, în statul Washington. Ei vor să găsească cea mai avantajoasă ofertă pentru bugetul lor de 325.000 $.
10:25
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
10:50
O casă în Hawaii - În sfârşit acasă, pe insula Oahu
Robin Glebes, inginer în armată, a călătorit mult în Pacificul de Sud. Soţia lui, Tirzah, şi-a terminat doctoratul în Colorado. Acum, când Robin este încartiruit în Hawaii, iar Tirzah şi-a încheiat studiile, ei sunt gata să-şi cumpere o casă.
11:15
Pasiune pentru renovare - Instalaţiile
După transformarea exteriorului casei Minnehaha, Nicole Curis își îndreaptă atenția pe interior, unde conductele masive și problemele electrice se ascund în spatele pereților.
11:40
Pasiune pentru renovare - Gresia
După ani de neglijare, baia de oaspeți de la etaj și toaleta de la etajul principall sunt în stare groaznică. Însă sub murdărie sunt plăci ceramice valoroase, accesorii de epocă și o calitate unică pe care nu o poți cumpăra.
12:10
Fațade atrăgătoare - Faţade atrăgătoare în stil texan
Casele a trei vecini din Euless, Texas sunt pe cale să fie renovate capital de echipa emisiunii! Seceta le-a distrus curţile, iar faţadele din cărămidă sunt lipsite de personalitate. În doar câteva săptămâni, casele vor fi transformate, aducându-li-se îmb
12:35
Fațade atrăgătoare - O clădire deteriorată e renovată
Această casă a aparţinut familiei lui Kris de generaţii întregi şi, după ce soţia lui, Melanie, a născut doi gemeni, bunica lui le-a lăsat-o lor. Cei doi se bucură să spună că acolo va fi căminul lor, dar, după ce a fost abandonată mulţi ani, va fi nevoie
13:00
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
13:50
Case renovabile - Chip şi Jo imprimă un aer maritim unei case deteriorate
Chris şi Lindy s-au săturat să se tot mute şi s-au hotărât să se stabilească lângă rudele lor din Hewitt, Texas. Chip şi Joanna găsesc o fermă într-o zonă rurală şi o transformă într-o locuinţă aerisită în stilul celor de la malul mării pentru acest cuplu
14:45
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
15:10
Nunţi de platină - Eda şi Dave
David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete, îi încântă pe prietenii săi Eda şi Dave din Manhattan cu o nuntă superbă pe tema toamnei, pe fundalul peisajului rural din Pennsylvania.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă minusculă pentru un actor călător
Inspirat de cartea "Walden" a lui Thoreau, un actor vrea o căsuţă mobilă independentă de reţelele de utilităţi şi prietenoasă cu mediul.
16:00
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
16:25
Case renovabile - O casă modestă devine plină de farmec
Un cuplu de tineri care au o fetiţă mică sunt în căutarea unei case potrivite pentru o familie, cu trei dormitoare şi un spaţiu de joacă/birou. Împreună cu Chip şi Joanna, ei vizitează trei case din apropiere de Waco, Texas, şi o transformă pe una din ele
17:15
SOS restaurare - Charleston - Birou confortabil și cameră de oaspeți cu elemente încorporate
Trent Fasnacht adaugă un birou, un dormitor și o baie pentru oaspeți în casa sa din 1906 din Summerville, Carolina de Sud.
17:40
SOS restaurare - Charleston - Dormitor principal istoric cu șarm sudic
Trent Fasnacht termină lucrările de restaurare a casei sale în stil victorian din 1906, din Summerville, Carolina de Sud, transformând fosta bucătărie și sufragerie în stilul anilor 1960 într-un dormitor principal minunat.
18:05
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
18:30
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
19:00
În casa celebrităților - Danny Bonaduce, Gilles Marini și Dita Von Teese
Nancy O'Dell reușește să obțină acces în locuințele lui Danny Bonaduce, Gilles Marini și Dita Von Teese.
19:25
În casa celebrităților - Sara Evans, Nancy Grace și Leeza Gibbons
Sara Evans, interpretă de muzică country, îi prezintă lui Nancy Dell locuința sa din Birmingham, un loc minunat pentru creșterea copiilor. Nancy Grace de la CNN își dezvăluie latura mai sensibilă acasă în Atlanta, unde gemenii ei se dau cu bicicleta prin
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă de vacanță
Când tatăl lui Crystal a murit de cancer ea și soțul său Bradden și-au dat seama că e timpul ca ritmul celor cinci membriai familiei să încetinească și să înceapă să se bucure de viață. Astfel, acești nativi din Ohio sunt în căutarea unei case de vacanță
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
20:45
O casă în Hawaii - În sfârşit acasă, pe insula Oahu
Robin Glebes, inginer în armată, a călătorit mult în Pacificul de Sud. Soţia lui, Tirzah, şi-a terminat doctoratul în Colorado. Acum, când Robin este încartiruit în Hawaii, iar Tirzah şi-a încheiat studiile, ei sunt gata să-şi cumpere o casă.
21:10
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
21:35
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
22:00
Comori din piaţa de vechituri - Bufete, scaune de bar şi butoaie
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri" concurează experimentaţii restauratori Rich şi David, care se iau la întrecere cu echipa de designeri dinamici formată din Angela şi Andrea.
22:30
Comori din piaţa de vechituri - Cutie de depozitare transformată în minibar
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două prietene pasionate de artă, Katy şi Sophia, se iau la întrecere cu Andrew şi Jessica, autorii unor bloguri de design.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă minusculă pentru un actor călător
Inspirat de cartea "Walden" a lui Thoreau, un actor vrea o căsuţă mobilă independentă de reţelele de utilităţi şi prietenoasă cu mediul.
23:20
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
00:10
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
00:35
Cele mai extreme case din lume - Turnul de apă Merry Olde, rezervoare ca locuință, casa rotativă
O familie britanică a construit o casă elegantă și modernă în jurul unui turn de apă din secolul al 19-lea. Iar în vârful turnului, gazda Ruth England găsește o grădină cu șezlonguri și jacuzzi, unde oaspeții se pot relaxa și pot privi zona rurală.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă de vacanță
Când tatăl lui Crystal a murit de cancer ea și soțul său Bradden și-au dat seama că e timpul ca ritmul celor cinci membriai familiei să încetinească și să înceapă să se bucure de viață. Astfel, acești nativi din Ohio sunt în căutarea unei case de vacanță
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
01:55
Pasiune pentru renovare - Renovarea bucătăriei
Nicole Curtis face echipă cu basketbalistul LeBron James pentru a renova casa unei familii speciale din orașul său natal Akron, Ohio. Aceștia smulg dulapurile de bucătărie și montează dulapuri solide din lemn, instalează blaturi din granit și aduc electro
02:20
Comori din piaţa de vechituri - Bufete, scaune de bar şi butoaie
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri" concurează experimentaţii restauratori Rich şi David, care se iau la întrecere cu echipa de designeri dinamici formată din Angela şi Andrea.
02:45
Comori din piaţa de vechituri - Cutie de depozitare transformată în minibar
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două prietene pasionate de artă, Katy şi Sophia, se iau la întrecere cu Andrew şi Jessica, autorii unor bloguri de design.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă minusculă pentru un actor călător
Inspirat de cartea "Walden" a lui Thoreau, un actor vrea o căsuţă mobilă independentă de reţelele de utilităţi şi prietenoasă cu mediul.
03:35
Case mici, viaţă de lux
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
04:55
Case experimentale - Castelul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă chiliană inspirată de un câine maidanez, o casă cu două piste pentru elicoptere în California și una construită într-un loc imposibil în Japonia.
05:45
Camere de milioane - Pivniţa de vinuri
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la un garaj de milioane de dolari cu una dintre cele mai rare mașini din lume, precum și o pivniță de vinuri acrilică din Tennessee cu un tavan de sticlă care vă va lăsa fără ae
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă de vacanță
Când tatăl lui Crystal a murit de cancer ea și soțul său Bradden și-au dat seama că e timpul ca ritmul celor cinci membriai familiei să încetinească și să înceapă să se bucure de viață. Astfel, acești nativi din Ohio sunt în căutarea unei case de vacanță
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Wisconsin își caută un loc al lor
Tom și Kelsey locuiesc cu părinții lui Tom, iar acum sunt pregătiți pentru propria lor casă. Le place să facă proiecte împreună, iar o casă renovabilă le va da șansa să-și amenajeze o casă în stil propriu.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
08:15
O casă în Hawaii - Marea mutare pe Insula Mare din Hawaii
Jade și Jenny Rassmussen s-au întâlnit în liceu în California și au petrecut ani de zile călătorind împreună înainte de a decide că Hawaii e locul în care vor să-și crească fetița.
08:40
Pasiune pentru renovare - Renovări În Baie
Cu exteriorul Proiectului Harriet complet restaurat, designer-ul interior Nicole Curtis și echipa trec la interior și încep demolările pregătind terenul pentru montarea conductelor de apă și electrice.
09:05
Pasiune pentru renovare - Enigme În Bucătărie
Nicole caută un set de dulapuri pentru bucătăria din Proiectul Harriet. Cu propria casă scoasă la vânzare, Nicole vizitează societatea istorică pentru a descoperii noi informații despre proprietate.
09:30
Proiect complet - Camera de zi visată de Kari
Designer-ul Sabrina Soto creează camera de zi visată de Kari.
10:00
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
11:15
Amenajări de grădini - O curte pentru sport și relaxare
O familie cu trei copii îi cere lui Chris și echipei sale să creeze o curte care să fie potrivită pentru stilul lor de viață activ, însă totodată să fie ușor de întreținut. Chris creează un gazon de crochet și o zonă de baseball pentru băieți și un iaz cu
11:40
Amenajări de grădini - Recepția de nuntă a lui Chris și Peyton
Recent căsătoriți în alt stat, Chris și Peyton doresc acum să găzduiască o recepție de nuntă pentru prietenii și membrii familiei care nu au putut ajunge. Chris își recrutează echipa de amenajări pentru renovarea unei curți și împreună transformă curtea n
12:10
Acasă cu Giada - Gustări
Giada pregătește versiuni mai mici ale felurilor ei preferate.
12:35
Acasă cu Giada - Prânz pentru zile leneșe
Giada împărtășește câteva rețete care pot fi savurate în orice context.
13:00
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
13:25
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
13:50
Succes sau eșec - Prea mică pentru a nu reuși
Cu puțini bani, Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă în Whittier, California.
14:15
Succes sau eșec - Murdară, învechită și nedorită
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă veche și murdară la o licitație în Garden Grove, California.
14:45
Case renovabile - Profesorul și familia sa tânjesc după mediul rural
Chip și Joanna Gaines caută o casă în Waco pentru Devon și Hannah Jonklaas. Familia Jonklaas își dorește o casă cu un teren întins și multe dormitoare. Devon, profesor de biochimie, vrea să fie aproape de locul de muncă și de Hannah, care e însărcinată.
15:35
Proiect complet - Camera de zi visată de Kari
Designer-ul Sabrina Soto creează camera de zi visată de Kari.
16:00
Proiect complet - Camera de zi mult visată de Danielle
Designerul Sabrina Soto îi arată clientei sale, Danielle Arceneaux, sufrageria luxoasă a visurilor ei - însă aceasta costă 29 000 de dolari. Apoi, Sabrina recrează designul bucată cu bucată pentru bugetul de 2800 de dolari al lui Danielle.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
16:50
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Grupul de insule Outer Banks
James şi Catherine sunt un cuplu activ cu o fiică de vârstă mică şi un bebeluş pe drum. Amândoi iubesc plaja, iar programul le permite să plece adesea din oraş, aşa că-şi doresc o casă perfectă pe plajă, unde să petreacă timp în sânul familiei lor tot mai
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă în Grand Strand, Carolina de Sud
Jason şi Jessica pornesc în căutarea căminului lor perfect de la malul mării, unde să se poată relaxa după o săptămână de muncă grea. După ce şi-au petrecut aproape toate vacanţele în regiunea Grand Strand din Carolina de Sud, ei sunt gata să dea cheile d
18:05
Giada în Italia - Cel mai dulce loc
Giada De Laurentiis vizitează brutăria sa preferată din Sorrento, unde lucrează alături de brutar pentru a pregăti faimosul său chec. Apoi face un zabaglione cu limoncello și o tartă de ciocolată cu caramel și fistic.
18:30
Giada în Italia - Petrecere cocktail în stil italian
Giada găzduiește pe terasa vilei sale o petrecere cocktail pentru vecini și prieteni, servind un sortiment de cocktailuri italiene alături de gustări inspirate de bucătăria din California.
19:00
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
19:25
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
20:45
O casă în Hawaii - O casă pe Insula mare
John și Amie Caudell s-au căsătorit cu cinci ani în urmă și caută o casă a lor pe Insula Mare cu pădurile sale tropicale frumoase și cu plajele retrase.
21:10
Viața în Caraibe - Din înfriguratul New England în Insulele tropicale
David e profesor în New England, iar Arturo e un fizician a cărui familie este din Puerto Rico. Viața în Massachussetts este foarte ocupată și de fiecare dată când au fost în vacanță în Puerto Rico visau să se mute permanent acolo.
21:35
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Nicole, LeBron James și Fundația Familială LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
22:55
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
23:20
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
23:45
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
00:10
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
00:35
Cele mai extreme case din lume - Stânca din Noua Zeelandă, refugiul din Africa de Sud, fortul britanic
Casa din lemn a lui Karl și Robin Lieffering este pe marginea unei stânci, deasupra plajei din apropiere de Whangarei. Aceasta face parte din peisaj atât de mult, încât suprafața stâncii a rămas expusă în interior, unde formează un perete al casei.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
01:30
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
01:55
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Nicole, LeBron James și Fundația Familială LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
03:10
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
03:35
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
04:05
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
04:55
Case experimentale - Pianul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Las Vegas inspirată de Renașterea europeană și o casă japoneză care a fost acoperită cu sticlă.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
06:10
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
06:35
Pasiune pentru renovare - Salvarea podelelor din lemn masiv
Parterul este finalizat la casa pe care Nicole o renovează împreună cu LeBron și fundația sa, iar acum aceștia își îndreaptă atenția spre baie. Nicole și armata sa de voluntari restaurează un dulap de baie încorporat, vechi și frumos.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
08:15
O casă în Hawaii - O casă pe Insula mare
John și Amie Caudell s-au căsătorit cu cinci ani în urmă și caută o casă a lor pe Insula Mare cu pădurile sale tropicale frumoase și cu plajele retrase.
08:40
Pasiune pentru renovare - Modernizarea Livingului
Nicole repară podelele din ambele camere de zi din Proiectul Harriet și caută o replică de faianță pentru a începe restaurarea unui șemineu din camera de la parter.
09:05
Pasiune pentru renovare - Produsul finit
Cu numai câteva săptămâni rămase pentru terminarea Proiectului Harriet, Nicole și proprietarii se hotărăsc să finalizeze camera de zi și bucătăria din camera de la parter. În plus, Nicole primește vești despre casa Minnehaha.
09:30
Proiect complet - Camera de familie de lux pentru familia Kessler
Sabrina Soto creează camera de familie supremă pentru familia Kessler.
10:00
Proiect complet - Dormitorul visurilor pentru Yoselin
Sabrina Soto îi potrivește ca un expert lui Yoselin dormitorul visurilor cu bugetul ei.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
11:15
Amenajări de grădini - O oază urbană
Un cuplu tânăr îl angajează pe Christ Lambton pentru a crea o fermă urbană minunată în curtea din spatele casei. Chris proiectează o curte eclectică în care cuplul își poate cultiva mâncarea proprie într-un spațiu îmbietor.
11:40
Amenajări de grădini - Grădină privată
Chris Lambton proiectează o curte pentru doi tineri care tocmai au devenit părinți, cu un spațiu de joacă pentru micuța Leah și o zonă superbă pentru mama și tata în care se poate lua masa și se pot organiza activități de divertisment. Chris începe prin n
12:10
Acasă cu Giada - Petrecere cu paste
Giada pregătește un bufet cu paste unde găsim paste coapte, paste umplute și salată de paste. Diferite forme, culori și arome.
12:35
Acasă cu Giada - Lansare album
Prietenii lui Giada au o trupă și tocmai își lansează un album, așa că se întâlnesc cu toții pentru a sărbători.
13:00
Savuros și sănătos - Iubitori de snowmobile
Robin, prietenul lui Cindy Bendle, apelează la Ezra și Julie pentru a o scăpa pe Cindy de meniul său monoton.
13:25
Savuros și sănătos - Experți în modă
Poate că Pat McDonagh, designer vestimentar, este în vogă când vine vorba de podiumuri, însă abilitățile sale culinare sunt foarte demodate.
13:50
Succes sau eșec - Profit contra profit
Tarek și Christina El Moussa acceptă ajutorul unui prieten pentru o casă scumpă din Ahaheim Hills, California.
14:15
Succes sau eșec - Un dans în curte
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă de epocă din 1920 în Torrance, California.
14:45
Case renovabile - Misionarii își roagă copii să le găsească un loc de retragere în Taco, Texas
Heather, Andrew și Steven McCall îi roagă pe soții Gaines să le găsească un o casă pentru părinții lor misionari. Dr. Tim și Janice McCall se ocupă de un orfelinat din Uganda, unde trăiesc într-o casă de 14 metri pătrați. Au nevoie de un refugiu pentru vi
15:35
Proiect complet - Camera de familie de lux pentru familia Kessler
Sabrina Soto creează camera de familie supremă pentru familia Kessler.
16:00
Proiect complet - Dormitorul visurilor pentru Yoselin
Sabrina Soto îi potrivește ca un expert lui Yoselin dormitorul visurilor cu bugetul ei.
16:25
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
16:50
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
17:15
Case renovabile - O casă modestă devine plină de farmec
Un cuplu de tineri care au o fetiţă mică sunt în căutarea unei case potrivite pentru o familie, cu trei dormitoare şi un spaţiu de joacă/birou. Împreună cu Chip şi Joanna, ei vizitează trei case din apropiere de Waco, Texas, şi o transformă pe una din ele
18:05
SOS restaurare - Charleston - Birou confortabil și cameră de oaspeți cu elemente încorporate
Trent Fasnacht adaugă un birou, un dormitor și o baie pentru oaspeți în casa sa din 1906 din Summerville, Carolina de Sud.
18:30
SOS restaurare - Charleston - Dormitor principal istoric cu șarm sudic
Trent Fasnacht termină lucrările de restaurare a casei sale în stil victorian din 1906, din Summerville, Carolina de Sud, transformând fosta bucătărie și sufragerie în stilul anilor 1960 într-un dormitor principal minunat.
19:00
Acasă la Giada - Petrecere în seara meciului
Giada e gazda celei mai tari petreceri la care se urmăreşte un meci de fotbal şi are idei pentru orice: unde să stea musafirii, ce gustări şi ce băuturi să le servească şi cum să decurgă pariurile între prieteni. Meniul include trufe cu bacon şi brânză cu
19:25
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
19:55
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
20:20
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
20:45
O casă în Hawaii - O familie din Georgia dorește să se reconecteze cu rădăcinile lor
Matthew și Malia s-au cunoscut în armată și legătura dintre ei s-a creat imediat datorită originii lor Hawaiiene comune. Acum familia Givens a hotărât să se mute în Hawaii.
21:10
Viața în Caraibe - Tropicele Isabella
La prima lor întâlnire, Martin i-a spus lui Ivy că vrea să se mute în Puerto Rico într-o zi. Cei doi s-au căsătorit până la urmă și s-au stabilit în Flagstaff, Arizona și au făcut luna de miere în Puerto Rico.
21:35
Pasiune pentru renovare - O baie potrivită pentru Regele James
Parterul este finalizat la casa pe care Nicole o renovează împreună cu LeBron și fundația sa, iar acum aceștia își îndreaptă atenția spre baie. Nicole și armata sa de voluntari restaurează un dulap de baie încorporat, vechi și frumos.
22:00
Succes sau eșec - Visuri deşarte
O achiziţie minunată din Garden Grove, California e cât pe ce să se termine foarte prost.
22:30
Succes sau eșec - Pact cu duşmanul
Un coleg îşi doreşte un parteneriat profesional cu Tarek şi Christina.
22:55
Case mici, viaţă de lux - Un cuplu de tineri construieşte o căsuţă din lemn de mesteacăn
Doi iubitori de natură, Justin şi Emily Gerde, vor să scape de întreţinerea constantă de care are nevoie o casă mare. Ei îl angajează pe Jim Wilkins, specializat în case mici, pentru a le construi o căsuţă mică din lemn de mesteacăn inspirată de natură.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri căsătoriţi îşi construiesc un cuibuşor
David şi Teresa Crawford, doi tineri căsătoriţi ambiţioşi care urăsc vremea rece de iarnă, îşi construiesc propria casă minusculă pentru a scăpa de zăpadă.
23:45
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
00:10
O casă în Hawaii - Adio Florida, Aloha Maui
De când a pus piciorul în Maui, Linda Lindsay a simțit că locul ei e aici. Așa că și-a luat cei doi băieți și pe mama sa și s-au mutat din Florida în Hawaii. Cu ajutorul agentului imobiliar Tobi Fisher, Linda și mma ei Jeannine au pornit în căutarea casei
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa minimalistă din Notting Hill, cabana din Africa de Sud, castelul olandez
Arhitectul Alex Michaelis a reperat un teren mare în cartierul modern Notting Hill din Londra, însă restricțiile de planificare îl împiedică să construiască ceva mai înalt decât zidul de grădină de 2 metri.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
01:30
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
James și Sherry au avut o viață minunată în Dallas, Texas. În ultimii 20 de ani s-au concentrat pe dezvoltarea afacerii și au locuit în aceeași casă tot timpul. Acum vor să-și cumpere casa la care au visat întotdeauna.
01:55
Pasiune pentru renovare - O baie potrivită pentru Regele James
Parterul este finalizat la casa pe care Nicole o renovează împreună cu LeBron și fundația sa, iar acum aceștia își îndreaptă atenția spre baie. Nicole și armata sa de voluntari restaurează un dulap de baie încorporat, vechi și frumos.
02:20
Succes sau eșec - Visuri deşarte
O achiziţie minunată din Garden Grove, California e cât pe ce să se termine foarte prost.
02:45
Succes sau eșec - Pact cu duşmanul
Un coleg îşi doreşte un parteneriat profesional cu Tarek şi Christina.
03:10
Case mici, viaţă de lux - Un cuplu de tineri construieşte o căsuţă din lemn de mesteacăn
Doi iubitori de natură, Justin şi Emily Gerde, vor să scape de întreţinerea constantă de care are nevoie o casă mare. Ei îl angajează pe Jim Wilkins, specializat în case mici, pentru a le construi o căsuţă mică din lemn de mesteacăn inspirată de natură.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri căsătoriţi îşi construiesc un cuibuşor
David şi Teresa Crawford, doi tineri căsătoriţi ambiţioşi care urăsc vremea rece de iarnă, îşi construiesc propria casă minusculă pentru a scăpa de zăpadă.
04:05
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
04:30
O casă în Hawaii - Adio Florida, Aloha Maui
De când a pus piciorul în Maui, Linda Lindsay a simțit că locul ei e aici. Așa că și-a luat cei doi băieți și pe mama sa și s-au mutat din Florida în Hawaii. Cu ajutorul agentului imobiliar Tobi Fisher, Linda și mma ei Jeannine au pornit în căutarea casei
04:55
Case experimentale - Stânca
Descoperiți o rezidență din Hamptons cu propria piramidă, o casă-coridor, un domiciliu anti-insecte, podele din marmură din Vatican, biblioteca de la prora unui vas, o scară inspirată de MC Escher, o casă sub un hambar din Anglia, un fost turn de apă și u
05:45
Vânătorii de case prin lume - Cu cât mai mare cu atât mai bine în Minneapolis
Ryan și Lindsay s-au căsătorit de curând și vor să-și cumpere prima locuință împreună în suburbiile din Minneapolis. Caută o casă spațioasă unde să-și crească viitorii copii, dar rămâne de discutat exact cât de spațioasă să fie.
06:10
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis spațioasă în Dallas
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
06:35
Pasiune pentru renovare - O baie potrivită pentru Regele James
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
07:25
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
07:50
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
08:15
O casă în Hawaii - O familie din Georgia dorește să se reconecteze cu rădăcinile lor
Matthew și Malia s-au cunoscut în armată și legătura dintre ei s-a creat imediat datorită originii lor Hawaiiene comune. Acum familia Givens a hotărât să se mute în Hawaii.
08:40
Pasiune pentru renovare - Baia minusculă
După ce și-a vândut casa din Minnehaha, Nicole e pregătită să se ocupe de următoarea proprietate mare. După ce a descoperit o casă pe care o poate cumpăra cu 1 dolar, Nicole demarează cel mai ambițios proiect al ei de până acum.
09:05
Pasiune pentru renovare - O fundație ruinată
Proiectul Casa Dollar a început oficial, iar prima sarcină a lui Nicole e una de proporții: trebuie să ridice casa pentru a repara fundația ruinată.
09:30
Proiect complet - Dormitorul suprem pentru familia Mattox
Kuae și Ted Mattox își doresc un dormitor care să le reflecte stilul. Designerul Sabrina Soto le oferă o renovare de lux a dormitorului. Cu câteva cumpărături inteligente și puțină muncă artizanală, Sabrina recrează designul pentru bugetul de 4000 de dola
10:00
Proiect complet - Sufrageria visurilor pentru Allen
Sabrina Soto îi asigură lui Allen sufrageria perfectă.
10:25
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
11:15
Amenajări de grădini - Oază cu terasă triplă
Un cuplu realizează că are un diamant brut, dar nu știe cum să-l transforme într-o bijuterie. Chris Lambton și echipa sa creează o curte cu tematică nautică centrată în jurul unei terase pe trei niveluri.
11:40
Amenajări de grădini - O curte pentru divertisment
Curtea unei familii este inestetică, inutilizabilă și îi lipsește intimitatea. Chris Lambton și echipa încep lucrările pentru a crea o curte pe care o va adora întreaga familie, cu o bucătărie în aer liber, un cuptor pentru pizza și o pergolă arcuită pent
12:10
Acasă cu Giada - Puneți umărul pentru o cauză bună
Giada lucrează cu Oxfam - o organizație caritabilă care luptă împotriva foametei mondiale. Giada și prietenii ei fac voluntariat într-o grădină comunitară din partea organizației. Giada împachetează și un picnic delicios pentru a-l savura după munca depus
12:35
Acasă cu Giada - Meniu pentru zile ocupate
O urmărim pe Giada de la micul dejun până la cină și surprindem tot ce se întâmplă între cele două momente. Ea ne demonstreză că întotdeauna este timp să gătești o masă delicioasă. Giada cumpără și unul din deserturile ei preferate de la Vanilla Bake Shop
13:00
Savuros și sănătos - Hair stiliști
Lui Remo Bot, hair stylist, îi place să gătească ca mama sa, însă din păcate, preparatele ei sunt vechi de 75 de ani.
13:25
Savuros și sănătos - Comedianți
Poate că Brian Coughlin, comedian, este un star pe scenă, însă prietenii săi cred că modul său de a găti nu este ceva de râs, dimpotrivă e de plâns.
13:50
Succes sau eșec - Cartierul de lux din California
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă învechită dintr-un cartier de lux din Whittier, California.
14:15
Succes sau eșec - O stradă zgomotoasă
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă de pe o stradă zgomotoasă din Hawthorne, California.
14:45
Case renovabile - Este de ajuns un buget mare pentru a cumpăra o proprietate franțuzească în Waco?
Dr. Jeff Sanders, soția lui Michelle și cei doi copii adolescenți sunt o familie veselă și activă căreia îi place distracția, aventura și călătoriile. Vor să-și simplifice viața locuind într-o casă la țară în stil european, cu acces rapid la Lacul Waco.
15:35
Proiect complet - Dormitorul suprem pentru familia Mattox
Kuae și Ted Mattox își doresc un dormitor care să le reflecte stilul. Designerul Sabrina Soto le oferă o renovare de lux a dormitorului. Cu câteva cumpărături inteligente și puțină muncă artizanală, Sabrina recrează designul pentru bugetul de 4000 de dola
16:00
Proiect complet - Sufrageria visurilor pentru Allen
Sabrina Soto îi asigură lui Allen sufrageria perfectă.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
17:15
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
17:40
Giada în Italia - Vin și antipaste
Giada găzduiește o petrecere cu vin și aperitive, creând versiuni mici ale unor preparate populare din sudul Italiei: crostata sărată, chipsuri de cartofi cu brânză de capră și măsline și prune condimentate cu parmezan și prosciutto.
18:05
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
18:30
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
19:00
Proiect complet - Dormitorul principal într-un mediu fericit
Jenny și Jean-Pierre nu ar putea fi mai diferiți: ei îi place un aspect tradițional boem, în timp ce el este ultramodern. Designerul Sabrina Soto le transformă dormitorul principal într-o oază pe care amândoi o adoră, fără a sparge o bancă.
19:25
Proiect complet - Biroul comun
Biroul lui Marc și Kimberly este folosit mai mult pentru distracție decât pentru muncă, dar totul se schimbă când designerul Sabrina Soto îl transformă într-un refugiu pentru muncă funcțional, dar elegant. Apoi adaptează designul elitist la bugetul cuplul
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
20:45
O casă în Hawaii - Pacea din Puna District
Când Michelle, terapeut yoga, l-a întâlnit pe Ricardo, bucătar chef, s-au decis să se mute din Dallas pe Insula Mare pentru a duce un stil de viață mai liniștit.
21:10
Viața în Caraibe - O nouă viață în St. Croix
Căsătoriți de zece ani, Billy și Deanna au un restaurant cunoscut de barbecue în Virginia de Vest. Au descoperit St. Croix prin pasiunea pentru mâncare. Cu ani în urmă au făcut parte dintr-o echipă care a călătorit pe această insulă pentru a lucra cu alți
21:35
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
22:00
Case renovabile - O casă modestă devine plină de farmec
Un cuplu de tineri care au o fetiţă mică sunt în căutarea unei case potrivite pentru o familie, cu trei dormitoare şi un spaţiu de joacă/birou. Împreună cu Chip şi Joanna, ei vizitează trei case din apropiere de Waco, Texas, şi o transformă pe una din ele
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
23:45
Viața în Caraibe - Adio New York, bun găsit Saint John!
Nişte newyorkezi se hotărăsc să devină propriii lor şefi şi să înceapă o viaţă şi o afacere nouă pe insula Saint John.
00:10
O casă în Hawaii - Navigând către Oahu
David și Valori Lundstrom împreună cu cei doi fii adolescenți au locuit în Colorado din 2005, încercând în toată această perioadă să găsească o casă în Oahu. David, Valori și cei doi băieți sunt pregătiți să lase în urmă iernile friguroase din Colorado pe
00:35
Cele mai extreme case din lume - Castelul german, casa pe plajă din Chile, Noua Zeelandă
Schloss Sommersdorf este un castel de poveste cu 26 de camere, care a fost gospodăria familiei Von Crailsheims încă de la începutul secolului al 16-lea.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
01:30
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Mark și Katie din San Diego locuiesc la doar câteva minute de ocean, în apartamentul lor micuț. Sunt pregătiți să-și cumpere prima casă și le-ar plăcea foarte mult să rămână în aceeași zonă.
01:55
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
02:20
Case renovabile - O casă modestă devine plină de farmec
Un cuplu de tineri care au o fetiţă mică sunt în căutarea unei case potrivite pentru o familie, cu trei dormitoare şi un spaţiu de joacă/birou. Împreună cu Chip şi Joanna, ei vizitează trei case din apropiere de Waco, Texas, şi o transformă pe una din ele
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
04:05
Viața în Caraibe - Adio New York, bun găsit Saint John!
Nişte newyorkezi se hotărăsc să devină propriii lor şefi şi să înceapă o viaţă şi o afacere nouă pe insula Saint John.
04:30
O casă în Hawaii - Navigând către Oahu
David și Valori Lundstrom împreună cu cei doi fii adolescenți au locuit în Colorado din 2005, încercând în toată această perioadă să găsească o casă în Oahu. David, Valori și cei doi băieți sunt pregătiți să lase în urmă iernile friguroase din Colorado pe
04:55
Case experimentale - Sania, templul și casa plutitoare
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Florida în care chiar și câinii familiei au spații proprii cu temperatură controlată.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Exact ca locuința de vis
Keith și Andrea se mută în Nashua, New Hampshire, așa încât Keith să poată lucra la cabinetul stomatologic al familiei sale. Își caută casa de vis pentru un buget de 500.000$, dar nu este ușor să găsească o locuință care să le îndeplinească așteptările as
06:10
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în San Diego
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
06:35
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
08:15
O casă în Hawaii - Pacea din Puna District
Când Michelle, terapeut yoga, l-a întâlnit pe Ricardo, bucătar chef, s-au decis să se mute din Dallas pe Insula Mare pentru a duce un stil de viață mai liniștit.
08:40
Pasiune pentru renovare - Gândaci, păsări și țevi sparte
Nicole se ocupă acum de interior, concentrându-se pe spațiul dezgustător din bucătărie și adăugând o baie la primul etajei al casei Dollar.
09:05
Pasiune pentru renovare - O renovare memorabilă
Continuă renovarea la primul etaj al casei Dollar, iar gazda serialului, specialista în design interior Nicole Curtis, dezvelește podelele din lemn de esență tare din camera de zi și din sufragerie.
09:30
Proiect complet - Camera de familie mult visată a familiei DeMeo
Sabrina Soto proiectează camera de familie supremă pentru DeMeo.
10:00
Proiect complet - O vacanță surpriză
Sabrina Soto ajută familia McNaught să ofere mamei lor, Kathy, sufrageria de vis. Mai întâi, Sabrina crează un design de lux inspirându-se de la principalele sale contacte de design. Apoi își recrează designul pentru a se adapta la bugetul familiei McNaug
10:25
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
11:15
Amenajări de grădini - Terasă și bar în aer liber
Chris Lambton și echipa sa se ocupă de o curte invadată de iederă. Doi tineri și băiețelul lor pot folosi doar o terasă mică, învechită pentru activități distractive afară. Chris Lambton proiectează un spațiu care permite organizarea unor grătare și zile
11:40
Amenajări de grădini - Camere în aer liber cu priveliște
Chris Lambton se ocupă de o curte atât de degradată încât cele două fiice ale proprietarilor trebuie să se joace pe alee, în loc să meargă în curtea spațioasă din spatele casei. Chris proiectează o curte care se integrează în mediul natural, fiind în acel
12:10
Acasă cu Giada - Ponturi de machiaj
Giada crează o masă în stil familial pentru o petrecere în care experimentează schimbări de look cu prietenele. L-a invitat pe make-up artistul cu care lucrează să le ofere câteva ponturi distractive despre machiaj și sugestii pentru invitatele ei, după c
12:35
Acasă cu Giada - Distracție de primăvară
Giada pregătește mâncăruri ușoare și plăcute pentru a sărbători venirea primăverii.
13:00
Savuros și sănătos - Amatoarele de pescuit
Ezra și Julie gătesc împreună cu un grup de femei amatoare de pescuit. Vor reuși să o convingă pe Kathy, bucătar șef și iubitoare de pescuit, să renunțe la friteuza sa și să opteze pentru ingrediente locale proaspete?
13:25
Savuros și sănătos - Pompierii din Markham
Le vor plăcea pompierilor noile preparate sănătoase pentru cei cu probleme cardiace sau eforturile lui Ezra și Julie vor fi înghițite de flăcări?
13:50
Succes sau eșec - O achiziție neglijată
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă în Anaheim, California fără să-i fi văzut interiorul.
14:15
Succes sau eșec - O achiziție cu risc
Tarek și Christina El Moussa identifică o vânzare prea bună să fie adevărată, însă casa nu are tocmai potențialul așteptat.
14:45
Case renovabile - Doi medici caută o casă pentru o familie în creștere
Chip și Joanna Gaines se află în în Robinson, Texas unde caută o casă de fermier pentru clienții Rebecca și Joel Mahan. Cei doi sunt medici, au trei copii ai lor și plănuiesc să mai adopte câțiva.
15:35
Proiect complet - Camera de familie mult visată a familiei DeMeo
Sabrina Soto proiectează camera de familie supremă pentru DeMeo.
16:00
Proiect complet - O vacanță surpriză
Sabrina Soto ajută familia McNaught să ofere mamei lor, Kathy, sufrageria de vis. Mai întâi, Sabrina crează un design de lux inspirându-se de la principalele sale contacte de design. Apoi își recrează designul pentru a se adapta la bugetul familiei McNaug
16:25
Vânătorii de case prin lume - Julie vrea să fie mai aproape de prieteni
Julie Young, născută în Texas, a petrecut ultimii 15 ani întemeindu-și o viață în Orlando, Florida. Atunci când și-a cumpărat casa, zona Kissimmee era într-un loc mai accesibil, însă acum ea speră să fie mai aproape de prietenii săi și de viața sa socială
16:50
Vânătorii de case prin lume - Producători de știri în căutare prin Washington D.C.
Producătorii de știri Allison și David s-au întâlnit la muncă și s-au căsătorit la scurt timp după acest moment. Acum împart un apartament în Washington DC care este atât de mic, încât încă nu-și pot deschide toate cadourile de nuntă! Cu un buget de 700.0
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
18:05
Case mici, viaţă de lux - Un cuplu de tineri construieşte o căsuţă din lemn de mesteacăn
Doi iubitori de natură, Justin şi Emily Gerde, vor să scape de întreţinerea constantă de care are nevoie o casă mare. Ei îl angajează pe Jim Wilkins, specializat în case mici, pentru a le construi o căsuţă mică din lemn de mesteacăn inspirată de natură.
18:30
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri căsătoriţi îşi construiesc un cuibuşor
David şi Teresa Crawford, doi tineri căsătoriţi ambiţioşi care urăsc vremea rece de iarnă, îşi construiesc propria casă minusculă pentru a scăpa de zăpadă.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc pentru iubitorii soarelui
O femeie celibatară şi sora ei caută cea mai bună locuinţă pe malul mării aflată pe faleza din Virginia Beach, statul Virginia.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutarea unei privelişti frumoase, în statul Virginia
Un cuplu caută cea mai frumoasă privelişte de la malul mării, dea lungul coastei statului Virginia.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
20:45
O casă în Hawaii - Localnicii din Maui se întorc acasă
Kaleo și Sarah Amadeo sunt nativi din Maui care locuiesc pe insulă împreună cu cei patru copilași ai lor. Aceștia vor să se mute înapoi pe țărmul nordic al insulei Maui cu peisajele sale pitorești.
21:10
Viața în Caraibe - Din aglomerația din New York în St. Croix
Lloyd și Michelle sunt doi manageri ocupați din New York care au o afacere de catering. Întotdeauna au știut că vor pleca din oraș într-o zi, dar nu și-au găsit noua casă decât după ce au văzut o reclamă pentru St. Croix.
21:35
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
22:00
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
22:30
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
22:55
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
23:45
Viața în Caraibe - Din Noua Anglie în Saint John
O familie din Noua Anglie îşi pune în bagaj hainele groase pentru ultima dată când se mută pe insula Saint John.
00:10
O casă în Hawaii - Marea mutarea în Marea Insulă
Sam și Kathryn Schartz adoră să fie activi împreună cei patru copii ai lor și le place foarte mult viața în aer liber. Au vizitat Hawaii de multe ori și în una din excursiile lor acolo și-au dat seama că ar putea să se mute permanent pe Marea Insulă.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Turnul de apă scoțian, biserica irlandeză, casa pe plajă din Africa de Sud
Gerry și Susan Goldwyre renovează un turn de apă de opt etaje abandonat și se bucură de o vedere panoramică a orașului Edinburgh. Familia Lohan locuiește în magnifica biserică Kilgallan.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
01:55
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
02:20
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
02:45
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
03:10
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
04:05
Viața în Caraibe - Din Noua Anglie în Saint John
O familie din Noua Anglie îşi pune în bagaj hainele groase pentru ultima dată când se mută pe insula Saint John.
04:30
O casă în Hawaii - Marea mutarea în Marea Insulă
Sam și Kathryn Schartz adoră să fie activi împreună cei patru copii ai lor și le place foarte mult viața în aer liber. Au vizitat Hawaii de multe ori și în una din excursiile lor acolo și-au dat seama că ar putea să se mute permanent pe Marea Insulă.
04:55
Case experimentale - Piramida, visul și casa de pe marginea prăpastiei
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din The Hamptons cu propria piramidă și o casă poloneză puțin mai mare decât un coridor.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
06:35
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis are misiunea de a crea un dormitor pentru Melanie în episodul final al casei renovate împreună cu Fundația Familială LeBron James. Mansarda este transformată dintr-un spațiu supraîncălzit într-o oază cu aer condiționat.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
07:25
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
07:50
Acasă cu Giada - Prânz cu fetele
Giada invită câteva prietene pentru o după-amiază de distracție relaxată.
08:15
Acasă cu Giada - Cina în familia De Laurentiis
Familia De Laurentiis se reunește pentru un festin epic de familie. Doar că de data aceasta, în locul preparatelor italiene la care se aștepta toată lumea, Giada pregătește o altă favorită a familiei - mâncare chinezească. Familia savurează creveți shiu m
08:40
Savuros și sănătos - Iubitoare de grădinărit
Ezra și Julie întâlnesc un grup de grădinare împătimite și le hrănesc cu excelență culinară.
09:05
Savuros și sănătos - Pescuit pe gheață
Vor reuși Ezra și Julie să o ajute pe Juli Parsons să reducă din meniu și să se întoarcă pe gheață cu prietenii ei pescari?
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Casa de vacanță a unui iubitor de ambarcațiuni
Alisha și Daniel împreună cu gemenii lor caută o a doua casă pe coasta golfului Alabama unde să poată ieși în larg cu barca și să pescuiască. Agentul imobiliar Dot Small le arată trei proprietăți pe Insula Dauphin.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima casă direct pe plajă
Nativii proaspăt logodiți, Lauren și Erik, își caută prima locuință împreună. Au crescut în apropierea plajei și acum speră să găsească o casă la un preț convenabil pe plaja Clearwater.
10:25
Viața în Caraibe - Un nou început pe insula Utila
Un cuplu de canadieni se întoarce în locul în care au făcut nunta, insula Utila din Honduras, în căutarea casei visurilor lor. Dragostea pentru scufundări îi face să caute o căsuţă pe malul mării, unde să aibă multă linişte şi să poată ajunge foarte uşor
10:50
O casă în Hawaii - Un cuplu prinde rădăcini pe insula Oahu
George şi Lois Deuel visează de peste un deceniu să locuiască în Hawaii. Recent, când a fost detaşat în interes de serviciu, având opţiunea de a alege arhipelagul Hawaii, George a profitat imediat de ea.
11:15
Pasiune pentru renovare - Pivniţa
Nicole Curtis a renovat minuțios un conac din 1916, timp de un an și jumătate. Planul ei este să construiască vechea pivniță întunecată și prăfuită, creând un nou spațiu de locuit care adaugă încă aproape 300 de metri pătrați casei.
11:40
Pasiune pentru renovare - Garajul
Fiecare casă veche are ciudățeniile ei, iar pentru concacul Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este garajul. Nicole hotărăște să aloce 10 mii de dolari pentru curățarea reziduurilor, construirea unui zid de sprijin și adăugarea unui gard.
12:10
Fațade atrăgătoare - Reţinere în flagrant
Angelica Mendoza se mândreşte cu faptul că-şi protejează comunitatea, fiind angajată a poliţiei din Oakland. Ea este poliţist la secţia Omoruri şi nu are nici timp, nici energie să se ocupe de tot ce trebuie făcut pentru a renova faţada casei sale.
12:35
Fațade atrăgătoare - O faţadă înfrumuseţată
Familia Villoria s-a mutat într-un cartier din Oakland care avea şcoli bune şi o comunitate de oameni prietenoşi. Ei au cumpărat singura casă pe care şi-o puteau permite şi care a avut nevoie de multe reparaţii. Acum, interiorul e locuibil, dar ei trebuie
13:00
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
13:25
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
13:50
Case renovabile - O casă de vacanţă
Joanna s-a îndrăgostit de o casă pe care a vizitat-o într-un alt episod şi vrea să transforme această clădire victoriană într-o pensiune. Chip e de acord, fiindcă-i plac provocările, dar oare vor reuşi să termine până la Crăciun?
14:45
Nunţi de platină - Tamra şi Chris
Tamra şi Chris se bucură de o nuntă ce durează cinci zile. Petrecerea include pescuit subacvatic, relaxare pe celebra plajă Nikki şi o ceremonie nupţială în apropierea oceanului, la Cabo San Lucas.
15:10
Nunţi de platină - Liane şi Danny
E greu să găseşti ceva mai impresionant decât un inel de logodnă în valoare de 250.000 $, dar Liane şi Danny reuşesc să o facă, transformându-şi proprietatea de la malul mării într-un fundal extravagant pentru nunta lor, cu un sistem spectaculos de ilumin
15:35
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
16:25
Giada în Italia - Bucătărie italiană
Giada de Laurentiis se îndreaptă spre Sorrento pentru a se aproviziona cu ingrediente italiene esențiale, apoi se întoarce acasă pentru a prepara o masă ușoară inspirată de bunătățile locale.
16:50
Giada în Italia - Vin și antipaste
Giada găzduiește o petrecere cu vin și aperitive, creând versiuni mici ale unor preparate populare din sudul Italiei: crostata sărată, chipsuri de cartofi cu brânză de capră și măsline și prune condimentate cu parmezan și prosciutto.
17:15
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
17:40
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
18:05
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
18:30
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
19:00
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
19:25
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
19:55
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
20:45
O casă în Hawaii - Un cuplu prinde rădăcini pe insula Oahu
George şi Lois Deuel visează de peste un deceniu să locuiască în Hawaii. Recent, când a fost detaşat în interes de serviciu, având opţiunea de a alege arhipelagul Hawaii, George a profitat imediat de ea.
21:10
Viața în Caraibe - Un nou început pe insula Utila
Un cuplu de canadieni se întoarce în locul în care au făcut nunta, insula Utila din Honduras, în căutarea casei visurilor lor. Dragostea pentru scufundări îi face să caute o căsuţă pe malul mării, unde să aibă multă linişte şi să poată ajunge foarte uşor
21:35
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula St. Simon
Ryan, Crystal şi cele două fiice ale lor locuiesc în apropiere de Atlanta, în oraşul Alpharetta, din statul Georgia. Sunt sătui de trafic, zgomot şi de ritmul alert al vieţii, aşa că-şi doresc să se mute într-un loc liniştit, pe insula St Simons.
22:00
Restaurări SOS Virginia - Bucătărie problematică
Catherine și Taylor Emery își renovează bucătăria din 1964 combinând suveniruri de familie cu funcționalități moderne.
22:30
Restaurări SOS Virginia - Spațiu pentru familie
Catherine și Taylor Emery au provocarea de a transforma un dormitor într-o cameră de familie unde se pot odihni și relaxa.
22:55
Case renovabile - Cel mai râvnit burlac găseşte casa perfectă pentru petreceri
Chip şi Jo caută o locuinţă pentru David Ridley, unul din cei mai râvniţi burlaci din Waco. Ei îi găsesc o casă spaţioasă de pe malul unui lac şi o transformă într-un ranch modern.
23:45
Viața în Caraibe - Din Washington, DC, în St. Maarten
Un cuplu din Washington, D.C. se mută pe insula St. Maarten, fondează o afacere cu maşini electrice şi-şi cumpără o locuinţă permanentă.
00:10
O casă în Hawaii - Casă cu vedere la ocean în Hawaii
Lewis și Kirsten Paragona și-au trăit toată viața înfruntând iernile reci din New England, Massachussetts. Au trăit o viață plină de agitație în care au crescut două fiice și au avut cariere care implicau mult stres, așa că acum vor să se mute în Hawaii.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Biserica londoneză, casa în copac din Cape Town, casa răsucită din lemn
Michael Rubinal creează o casă de lux cu cinci etaje într-un turn gotic rămas în picioare după arderea bisericii învecinate în secolul al XIX-lea. Roland și Gigi Louna construiesc o casă răsucită din bucăți de lemn neutilizate.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
01:30
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
01:55
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula St. Simon
Ryan, Crystal şi cele două fiice ale lor locuiesc în apropiere de Atlanta, în oraşul Alpharetta, din statul Georgia. Sunt sătui de trafic, zgomot şi de ritmul alert al vieţii, aşa că-şi doresc să se mute într-un loc liniştit, pe insula St Simons.
02:20
Restaurări SOS Virginia - Bucătărie problematică
Catherine și Taylor Emery își renovează bucătăria din 1964 combinând suveniruri de familie cu funcționalități moderne.
02:45
Restaurări SOS Virginia - Spațiu pentru familie
Catherine și Taylor Emery au provocarea de a transforma un dormitor într-o cameră de familie unde se pot odihni și relaxa.
03:10
Case renovabile - Cel mai râvnit burlac găseşte casa perfectă pentru petreceri
Chip şi Jo caută o locuinţă pentru David Ridley, unul din cei mai râvniţi burlaci din Waco. Ei îi găsesc o casă spaţioasă de pe malul unui lac şi o transformă într-un ranch modern.
04:05
Viața în Caraibe - Din Washington, DC, în St. Maarten
Un cuplu din Washington, D.C. se mută pe insula St. Maarten, fondează o afacere cu maşini electrice şi-şi cumpără o locuinţă permanentă.
04:30
O casă în Hawaii - Casă cu vedere la ocean în Hawaii
Lewis și Kirsten Paragona și-au trăit toată viața înfruntând iernile reci din New England, Massachussetts. Au trăit o viață plină de agitație în care au crescut două fiice și au avut cariere care implicau mult stres, așa că acum vor să se mute în Hawaii.
04:55
Case experimentale - Yoga, nava oceanică și fosilele
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă elvețiană care ar putea proveni direct dintr-un basm și o casă plutitoare care zboară prin Londra.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
06:10
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
06:35
Pasiune pentru renovare - Oaza mamei
Nicole face o ofertă sub impulsul momentului și câștigă o casă, pe care n-a văzut-o niciodată, la o licitație.
jinglebells
Feedback