07:00
Vânătorii de case prin lume - Un DJ vrea un apartament cu un acoperiș unde să țină petreceri în Chicago
Farmacist în timpul zilei și DJ noaptea, Eric știe cum să dea o petrecere. Acesta caută ceva modern, cu mult spațiu și o locație centrală. Cea mai importantă cerință pentru Eric este un acoperiș cu drepturi exclusive.
07:30
Vânătorii de case prin lume - Căutând farmecul de epocă în Grand Rapids
Cuplul Ray și Jenna din Michigan sunt logodiți și doresc să-și cumpere prima casă înainte de nuntă, care va fi peste câteva luni. Aceștia își doresc o casă veche cu caracter, dar și cu facilități.
08:00
Acasă cu Giada - Nopți în LA
Giada va da o petrecere la piscină cu niște aperitive sofisticate: orez negru cu piersici și frigărui cu mazăre, crevete și carne de vită cu soia și unt de arpagic, dar și niște cocteiluri cu martini, mere și ghimbir.
08:30
Acasă cu Giada - Meniuri supraetajate
Patru rețete grozave pot fi preparate într-un cuptor olandez sau într-o tigaie - totul, de la supă, aperitive și până la desert: risotto farro, cioppino cu creveți și cârnați, crostini cu mere și ceapă și crostini cu ceapă.
09:00
Savuros și sănătos - Îngrijitorii de câini
Ezra și Julie sunt chemate pentru a-i salva pe prietenii bucătăresei Lesley, atât pe cei umani cât și pe cei patrupezi, de mâncărurile sale groaznice.
09:30
Savuros și sănătos - Trupă de Steel Drum
Prietenii lui Alice se bazează pe ajutorul lui Julie și Ezra pentru a scăpa de gătitul fals în stil caraibean al acesteia.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - De la dezastru la strălucitor
După aniversarea de 30 de ani, Seida a decis să-și încerce norocul și să-și cumpere prima casă, o casă renovabilă din cartierul în care a crescut, cu sau fără Făt-Frumos. Însă visul ei de poveste s-a transformat într-un coșmar al renovărilor.
10:30
Renovări uimitoare de bucătării - Restaurare de lux rustică
În această săptămână, verișorii creează o bucătărie de lux rustică pentru designerul de modă Heannie Mai de pe Style Network și Freddy Harteis, Vânătorul de Hollywood de pe Sportsman Channel. Acești soț și soție doresc să se căsătorească cu tot cu stiluri
11:00
Amenajări de grădini - Fântâna și foișorul mediteranean
O familie își dorește un spațiu în aer liber la fel de încântător cum e casa lor în stil mediteranean. Ușile franțuzești duc spre o terasă micuță și spre o curte plină de dărâmături. Chris Lambton se ocupă de curățenie, apoi crează o curte care pune în va
11:30
Amenajări de grădini - Barul în aer liber, locul pentru foc și refugiul creativ
Chris Lambton lucrează în jurul unui arbore frumos - dar cu rădăcini mari - pentru a-i oferi unui cuplu un refugiu creativ în curtea din spatele casei. O cabană rustică în aer liber se transformă într-un refugiu cu birouri în care cei doi își pot aşeza la
12:00
Case mici, viaţă de lux - Un cuplu de tineri construieşte o căsuţă din lemn de mesteacăn
Doi iubitori de natură, Justin şi Emily Gerde, vor să scape de întreţinerea constantă de care are nevoie o casă mare. Ei îl angajează pe Jim Wilkins, specializat în case mici, pentru a le construi o căsuţă mică din lemn de mesteacăn inspirată de natură.
12:30
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri căsătoriţi îşi construiesc un cuibuşor
David şi Teresa Crawford, doi tineri căsătoriţi ambiţioşi care urăsc vremea rece de iarnă, îşi construiesc propria casă minusculă pentru a scăpa de zăpadă.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu caută o casă pe insula Anna Maria din Florida
Scott şi Kim petrec zile lungi împreună, fiind antrenori de fotbal la un centru sportiv de top din Bradenton, Florida. Vor să găsească o locuinţă nouă care să pară o destinaţie de vacanţă.
13:30
Vânătorii de case prin lume - Cuplu tânăr caută o casă în Waco, Texas
Tim şi Leslie se bucură că se mută din Oklahoma la Waco, în Texas, dar căutarea unei locuinţe permanente trenează, din cauza listei cu dorinţe bizare a acestor cumpărători aflaţi la prima achiziţie imobiliară.
14:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru iubitorii de natură
Desiree și John caută o casă pe plajele de pe Coasta Golfului Texas. Agentul imobiliar Jana Turner le va arăta trei proprietăți potențiale pe insula-barieră.
14:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie din Oregon caută o casă pe plajă
Edward, Sabrina și cei doi copii ai lor își caută o casă pe malul mării pentru a scăpa de stresul de la oraș, din Portland, Oregon. Agentul imobiliar Jeff Etchison le va prezenta patru proprietăți potențiale cu priveliști uimitoare către Pacific.
15:00
Nunţi de platină - Lauren şi Kristopher
Un buget de o jumătate de milion de dolari se topeşte ca prin farmec când prinţesa lui tata îşi poate îndeplini orice dorinţă, la nunta ei.
15:30
Nunţi de platină - Joanna şi Michael
David Tutera, organizator de nunţi pentru vedete, creează un decor care te lasă cu gura căscată pentru un cuplu din Philadelphia, Joanna şi Michael.
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - SUA
Rachel s-a întors în Los Angeles unde descoperă ce are de oferit orașul său când vine vorba de soluții de sănătate și înfrumusețare. Totodată, reflectează asupra lucrurilor pe care le-a învățat în Turul frumuseților. Ce dietă și secrete de înfrumusețare v
16:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
17:00
Giada în Italia - Secretul Nonnei Luna: o tentaţie cu orez
Bunica Giadei De Laurentiis, Silvana Mangano, a fost o frumuseţe italiană răpitoare, care a devenit apoi actriţă. Numele ei de alint era Nonna Luna. Giada şi mătuşa ei, Raffy, îşi aduc aminte de Nonna Luna şi de cât de mult îi plăcea orezul.
17:30
Giada în Italia - Fratelui nostru i-ar fi plăcut
Giada şi sora ei îi aduc un omagiu fratelui lor, Dino, care a murit de cancer. Îi sărbătoresc existenţa, creând un ospăţ inspirat de unele dintre felurile lui preferate, cu influenţe din nordul Italiei.
18:00
S.O.S. renovare! - Eșec dublu în piscină
John și Melissa au dat greș de două ori în încercarea de a-și renova piscina, un proces costisitor, care i-a făcut să nu-și mai permită renovarea bucătăriei lor învechite și înguste. John DeSilvia sare în ajutor.
18:30
S.O.S. renovare! - Cazul constructorului escroc
Barbara și-a cumpărat casa de vis cu gândul de a mai construi un dormitor în mansardă pentru nepotul ei. Însă după ce un constructor escroc a lucrat la casă și i-a distrus dormitorul, aceasta și nepotul ei au rămas fără ajutor.
19:00
Salvatorul Casei - De la stabil la uluitor
Michael Linsday şi Manuel Quintero s-au angajat să facă mai mult decât pot când au încercat să transforme casa unui vechi îngrijitor şi grajdul de cai în ceva care ar putea să încapă efectiv în cartierul lor din San Diego.
19:30
Salvatorul Casei - Amintiri din copilărie
Familia Suarez a cumpărat o casă în cartierul în care a crescut, însă vecinii nu sunt fericiți! Familia apelează la Jason Cameron și echipa sa pentru a aduce casei îngrijirile necesare.
20:00
Specialiştii curţilor - Zen în stil modern
Proprietarii specialişti în domeniu nu se pot decide cum să amenajeze o curte goală. Matt Blashaw realizează o combinaţie modernă între stilul artistic şi cel asiatic, cu o pergolă din sequoia şi obloane şi o bucătărie în aer liber originală.
20:30
Specialiştii curţilor - Oaza urbană modernă
Restauratorii sunt depăşiţi de spaţiul lor supraaglomerat, mic, dar Matt Blashaw şi echipa lui le vin în ajutor. Ei transformă acest spaţiu inutilizabil într-unul funcţional, instalând o masă extensibilă şi bănci de lemn suspendate.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Un DJ vrea un apartament cu un acoperiș unde să țină petreceri în Chicago
Farmacist în timpul zilei și DJ noaptea, Eric știe cum să dea o petrecere. Acesta caută ceva modern, cu mult spațiu și o locație centrală. Cea mai importantă cerință pentru Eric este un acoperiș cu drepturi exclusive.
21:30
Vânătorii de case prin lume - Căutând farmecul de epocă în Grand Rapids
Cuplul Ray și Jenna din Michigan sunt logodiți și doresc să-și cumpere prima casă înainte de nuntă, care va fi peste câteva luni. Aceștia își doresc o casă veche cu caracter, dar și cu facilități.
22:00
Giada în Italia - Raffy şi Raffy
Bunicul Giadei De Laurentiis, Dino De Laurentiis, a fost unul dintre numeroşii copii dintr-o mare familie italiană, dar sora lui, Rafaella, e singura rudă rămasă în viaţă. Giada şi mătuşa ei, Raffy, îi fac o vizită bunicii Raffy, la Milano.
22:30
Giada în Italia - Ce ar face bunicul Dino?
Giada sărbătoreşte pasiunea pentru mâncare a bunicului ei, Dino, gătind unele dintre preferatele lui, cacio e pepe cu paste carbonara, midii cu chimen şi bere italiană şi sorbet de ulei de măsline cu fructe şi oţet balsamic.
23:00
Viața pe insulă - De la San Diego la Coronado
Heather, Drew şi cei doi fii ai lor locuiesc la San Diego, dar visează să se mute dincolo de golf, pe insula Coronado. Abia aşteaptă să găsească locuinţa definitorie pentru Coronado, cu suficient spaţiu pentru primit musafiri, dar mai aproape de şcoala bă
23:30
Viața pe insulă - De la frigul din Colorado la soarele din Colorado
Când Brian a fost repartizat la baza navală istorică Colorado, familia sa a decis să se mute în frumoasa peninsulă din sudul Californiei. Acum trebuie doar să găsească locuinţa perfectă, care să devină reşedinţa lor insulară permanentă.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Dom, dulce casă
Călătoriți în New York pentru a vizita un dom rotativ transformat în locuință.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa cilindrică
Vizitați o locuință din Japonia cu soluții radicale pentru economisirea spațiului.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O vilă minunată
Un cadru medical şi soţia sa, care e însoţitoare de zbor, încearcă să scape de agitaţia vieţii lor de zi cu zi, evadând în Jersey Shore. Ei îşi doresc ca vila să le ofere relaxare, un şemineu, o bucătărie grozavă şi să nu fie nevoie să lucreze în grădină.
01:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
02:00
Giada în Italia - Raffy şi Raffy
Bunicul Giadei De Laurentiis, Dino De Laurentiis, a fost unul dintre numeroşii copii dintr-o mare familie italiană, dar sora lui, Rafaella, e singura rudă rămasă în viaţă. Giada şi mătuşa ei, Raffy, îi fac o vizită bunicii Raffy, la Milano.
02:30
Giada în Italia - Ce ar face bunicul Dino?
Giada sărbătoreşte pasiunea pentru mâncare a bunicului ei, Dino, gătind unele dintre preferatele lui, cacio e pepe cu paste carbonara, midii cu chimen şi bere italiană şi sorbet de ulei de măsline cu fructe şi oţet balsamic.
03:00
Viața pe insulă - De la San Diego la Coronado
Heather, Drew şi cei doi fii ai lor locuiesc la San Diego, dar visează să se mute dincolo de golf, pe insula Coronado. Abia aşteaptă să găsească locuinţa definitorie pentru Coronado, cu suficient spaţiu pentru primit musafiri, dar mai aproape de şcoala bă
03:30
Viața pe insulă - De la frigul din Colorado la soarele din Colorado
Când Brian a fost repartizat la baza navală istorică Colorado, familia sa a decis să se mute în frumoasa peninsulă din sudul Californiei. Acum trebuie doar să găsească locuinţa perfectă, care să devină reşedinţa lor insulară permanentă.
04:00
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
04:30
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
05:00
Case extreme - Cuibul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Africa de Sud dotată cu două cuiburi de dimensiuni umane, o locuință mai mică decât o magazie în Oregon și o casă din California de Sud care dispune de un acvariu uman.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Un DJ vrea un apartament cu un acoperiș unde să țină petreceri în Chicago
Farmacist în timpul zilei și DJ noaptea, Eric știe cum să dea o petrecere. Acesta caută ceva modern, cu mult spațiu și o locație centrală. Cea mai importantă cerință pentru Eric este un acoperiș cu drepturi exclusive.
06:30
Vânătorii de case prin lume - Căutând farmecul de epocă în Grand Rapids
Cuplul Ray și Jenna din Michigan sunt logodiți și doresc să-și cumpere prima casă înainte de nuntă, care va fi peste câteva luni. Aceștia își doresc o casă veche cu caracter, dar și cu facilități.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă aproape de plajă în Rhode Island
Instructoarea de înot, Jamie, este pregătită să se mute din casa surorii sale, în propria sa locuință. Deoarece îi place să înoate în ocean, Jamie își dorește o casă cât mai aproape de plajă posibil.
07:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Pentru Portia
Portia doarme în casa celei mai bune prietene după o despărțire care s-a terminat prost. Ea este pregătită să meargă mai departe și a decis să-și cumpere prima casă. Cu un buget de 250.000 - 300.000 de dolari, are multe cerințe specifice pentru viitoarea
08:00
Acasă cu Giada - Gustare de duminică
Giada, Todd și Trevor își petrec dimineața de duminică vâslind în Pacific, apoi merg acasă ca să ia o gustare obișnuită, dar elegantă: panini pentru mic dejun, clătite cu piersici și cireșe și somon afumat cu carpaccio și andive.
08:30
Acasă cu Giada - Ușor și fabulos
Rețete grozave pentru Noul An: un meniu sănătos și ușor, fără ingrediente grase, dar cu multă savoare: tilapia la grătar și sos de muștar și arpagic, arpacaș cu căpșune și brânză de capră, piure de morcovi și batate și altele.
09:00
Savuros și sănătos - Karate Kids
Dacă Julie și Ezra nu pot scăpa de obsesia bucătăresei vegetariene Gail pentru tofu, Rick amenință că va readuce în meniu pizza, aripioare și bere.
09:30
Savuros și sănătos - Instructori de fitness acvatic
Julie și Ezra trebuie să o facă pe bucătăreasa obsedată de control Cindy să înceapă să gătească mâncăruri comestibile.
10:00
Renovări uimitoare de bucătării - O nouă perspectivă
Chiar dacă anii 1980 au fost un bun deceniu pentru Alfonso Ribeiro, mai bine cunoscut sub numele de Carlton din Prințul din Bel-Air, el și prietena sa Angela s-au săturat de o bucătărie complet învechită și au cerut ajutorul lui Anthony și lui John.
10:30
Renovări uimitoare de bucătării - Vanessa Williams și surpriza din bucătărie
Aceasta este săptămâna surprizelor. Vanessa Williams dorește să-și surprindă fratele Chris cu o nouă bucătărie în casa sa minunată din LA. În timp ce el este plecat, verișorii se strecoară pentru a renova bucătăria învechită.
11:00
Amenajări de grădini - Curte de inspirație asiatică
Când un cuplu nu se înțelege în privința unei curți frumoase, dar nu foarte întreținute, Chris Lambton și echipa sa preiau controlul. Proprietarilor le place să ia masa, să practice yoga și să organizeze petreceri, de aceea îl roagă pe Chris să creeze un
11:30
Amenajări de grădini - Terasă dublă
În Cape Cod, Chris și echipa sa construiesc pentru familia Oliveiras un spațiu în curte care e distractiv pentru întreaga familie. Designul lui Chris presupune un loc de joacă cu tunel, un șemineu exterior cu o alee potrivită din cărămidă și o terasă uria
12:00
Case mici, viaţă de lux - Cabană mică pe gheață în Alaska
Echipa de tâmplari formată din soția Ana și soțul Jacob White construiește o cabană mică lângă un lac în Alaska, ca să profite de vederea superbă a Muntelui Hayes.
12:30
Case mici, viaţă de lux - O căsuță de artist
Margaret este o tânără artistă care dorește să proiecteze o căsuță în care să se identifice. Primește ajutor de la mama și bunica ei, care o ajută pe Margaret să concretizeze viziunea ei artistică.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Un soţ vrea o casă plutitoare, dar soţia vrea în suburbii
Rich şi soţia sa Erin, care se iubesc încă din liceu, sunt gata să cumpere prima lor locuinţă comună, în Baltimore, Maryland. Dar nu va fi uşor să găsească una care să fie pe placul amândurora.
13:30
Vânătorii de case prin lume - Apartament vs casă la Charlotte
Jessica, viitoare mamă, e decisă să locuiască în centrul oraşului şi şi-a convins soţul, pe Taylor, să vizioneze apartamente şi case din zona centrală elegantă a oraşului Charlotte, din Carolina de Nord.
14:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pe plajă pentru familie
John și Laura caută un sanctuar pe Insula Emerald care va încărca bateriile celor din familie după ce se întorc de la locuri de muncă extenuante, școală și programe încărcate. Don Whiteside le arată patru proprietăți de-a lungul Coastei Crystal.
14:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un familie din Washington caută o casă pe plajă
Chris și Holly au explorat Peninsula Long Beach ani de zile în căutarea unei case permanente de vacanță. Agentul imobiliar Char Wolters le arată trei proprietăți potențiale de-a lungul plajelor din Ocean Park, WA.
15:00
Nunţi de platină - Sabrina și Danish
În cultura indiană căreia îi aparţin Sabrina și partenerul său, Danish, o nuntă nu este doar un eveniment ce durează o zi. Câteva zile înainte de mariaj, sute de prieteni și rude se întrunesc la un hotel de patru stele din L.A. pentru ca sărbătoarea să în
15:30
Nunţi de platină - Ashleigh și Kristopher
Dantela de Chantilly dă mâna cu muzica rock'n'roll pentru nunta lui Ashleigh cu Kristopher care se ține în apropierea orașului Sacramento. Viitorii soți locuiesc în Hawaii, așa că mama miresei a angajat-o pe, Debra Michelle Hiebert, organizator de nunți,
16:00
S.O.S. renovare! - Eșec dublu în piscină
John și Melissa au dat greș de două ori în încercarea de a-și renova piscina, un proces costisitor, care i-a făcut să nu-și mai permită renovarea bucătăriei lor învechite și înguste. John DeSilvia sare în ajutor.
16:30
S.O.S. renovare! - Cazul constructorului escroc
Barbara și-a cumpărat casa de vis cu gândul de a mai construi un dormitor în mansardă pentru nepotul ei. Însă după ce un constructor escroc a lucrat la casă și i-a distrus dormitorul, aceasta și nepotul ei au rămas fără ajutor.
17:00
În largul tău, acasă - Biroul de acasă e şi cameră de relaxare
Adam Redd lucrează de acasă, dar zgomotul făcut de copii şi lătrăturile câinelui îl deranjează. Chip Wade proiectează un birou profesionist, un loc liniştit, unde să se poată concentra.
17:30
În largul tău, acasă - O cameră de oaspeţi pentru vizite în familie şi pentru făcut bere
David şi Kerstin Adelman primesc adesea rude în vizită, pentru perioade mai lungi de timp, aşa că vor să folosească subsolul nefinisat drept cameră de oaspeţi şi pentru familie. Chip îi ajută să-şi îndeplinească planul.
18:00
Viața pe insulă - De la San Diego la Coronado
Heather, Drew şi cei doi fii ai lor locuiesc la San Diego, dar visează să se mute dincolo de golf, pe insula Coronado. Abia aşteaptă să găsească locuinţa definitorie pentru Coronado, cu suficient spaţiu pentru primit musafiri, dar mai aproape de şcoala bă
18:30
Viața pe insulă - De la frigul din Colorado la soarele din Colorado
Când Brian a fost repartizat la baza navală istorică Colorado, familia sa a decis să se mute în frumoasa peninsulă din sudul Californiei. Acum trebuie doar să găsească locuinţa perfectă, care să devină reşedinţa lor insulară permanentă.
19:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - SUA
Rachel s-a întors în Los Angeles unde descoperă ce are de oferit orașul său când vine vorba de soluții de sănătate și înfrumusețare. Totodată, reflectează asupra lucrurilor pe care le-a învățat în Turul frumuseților. Ce dietă și secrete de înfrumusețare v
19:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
20:00
Reţetele lui Daphne - Aniversarea tatei
Gătitul unei mese aniversare nu e mare lucru, în mod normal, dar, când soţul tău e chef-ul premiat Mark Peel, stresul se amplifică. Daphne Brogdon găteşte spată de porc friptă, suculentă, şi ceapă sotată.
20:30
Reţetele lui Daphne - Fetele petrec acasă
Daphne Brogdon dă o petrecere a fetelor, pentru fiica şi nepoata ei. Dauphne a pregătit un meniu special, care include rulouri cu cârnaţi şi brownies de ciocolată, perfecte între o şedinţă de manichiură şi o partidă de dans.
21:00
Vânătorii de case prin lume - O casă aproape de plajă în Rhode Island
Instructoarea de înot, Jamie, este pregătită să se mute din casa surorii sale, în propria sa locuință. Deoarece îi place să înoate în ocean, Jamie își dorește o casă cât mai aproape de plajă posibil.
21:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Pentru Portia
Portia doarme în casa celei mai bune prietene după o despărțire care s-a terminat prost. Ea este pregătită să meargă mai departe și a decis să-și cumpere prima casă. Cu un buget de 250.000 - 300.000 de dolari, are multe cerințe specifice pentru viitoarea
22:00
Salvatorul Casei - Disperare comună
Două cupluri prietenose împart peisaje la fel de dezolante care fac cartierul de rușine. Peisajele duale prezintă provocări unice pentru Jason Cameron de la DIY Network.
22:30
Salvatorul Casei - Renovarea terasei
Casa familiei Adkin este prea învechită și demodată pentru cartierul lor luxuriant și îngrijit. Tocmai de aceea, antreprenorul autorizat Jason Cameron este pregătit să distrugă o veche platformă de lemn și aleea cu pietriș.
23:00
S.O.S. renovare! - Eșec dublu în piscină
John și Melissa au dat greș de două ori în încercarea de a-și renova piscina, un proces costisitor, care i-a făcut să nu-și mai permită renovarea bucătăriei lor învechite și înguste. John DeSilvia sare în ajutor.
23:30
S.O.S. renovare! - Cazul constructorului escroc
Barbara și-a cumpărat casa de vis cu gândul de a mai construi un dormitor în mansardă pentru nepotul ei. Însă după ce un constructor escroc a lucrat la casă și i-a distrus dormitorul, aceasta și nepotul ei au rămas fără ajutor.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Culmea proiectării extreme
Vizitați o cabană din Austria care reprezintă culmea proiectării extreme.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casa din turnul de apă
Vizitați un turn de apă din Germania care a fost transformat într-o locuință uluitoare.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În primul rând, să fie plăcut!
O familie plină de energie, un cuplu şi fiul lor de câţiva anişori se retrag pe plajele din Point Pleasant. Dar fiindcă lista obligatorie include siguranţa copilului, un loc de parcare şi apropierea de mare, agentului imobiliar nu-i va fi tocmai uşor.
01:30
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
02:00
Salvatorul Casei - Disperare comună
Două cupluri prietenose împart peisaje la fel de dezolante care fac cartierul de rușine. Peisajele duale prezintă provocări unice pentru Jason Cameron de la DIY Network.
02:30
Salvatorul Casei - Renovarea terasei
Casa familiei Adkin este prea învechită și demodată pentru cartierul lor luxuriant și îngrijit. Tocmai de aceea, antreprenorul autorizat Jason Cameron este pregătit să distrugă o veche platformă de lemn și aleea cu pietriș.
03:00
S.O.S. renovare! - Eșec dublu în piscină
John și Melissa au dat greș de două ori în încercarea de a-și renova piscina, un proces costisitor, care i-a făcut să nu-și mai permită renovarea bucătăriei lor învechite și înguste. John DeSilvia sare în ajutor.
03:30
S.O.S. renovare! - Cazul constructorului escroc
Barbara și-a cumpărat casa de vis cu gândul de a mai construi un dormitor în mansardă pentru nepotul ei. Însă după ce un constructor escroc a lucrat la casă și i-a distrus dormitorul, aceasta și nepotul ei au rămas fără ajutor.
04:00
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
04:30
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
05:00
Case extreme - Castelul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă chiliană inspirată de un câine maidanez, o casă cu două piste pentru elicoptere în California și una construită într-un loc imposibil în Japonia.
06:00
Vânătorii de case prin lume - O casă aproape de plajă în Rhode Island
Instructoarea de înot, Jamie, este pregătită să se mute din casa surorii sale, în propria sa locuință. Deoarece îi place să înoate în ocean, Jamie își dorește o casă cât mai aproape de plajă posibil.
06:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Pentru Portia
Portia doarme în casa celei mai bune prietene după o despărțire care s-a terminat prost. Ea este pregătită să meargă mai departe și a decis să-și cumpere prima casă. Cu un buget de 250.000 - 300.000 de dolari, are multe cerințe specifice pentru viitoarea
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Suburbiile Din Boston
Cuplul Chrissy și Zev din Boston au avut primul copil anul acesta, iar acum sunt în căutarea unei locuințe pe care să o numească casă în anii ce vor urma. Amândoi sunt de părere că ar trebui să fie în apropiere de centrul orașului Boston și mai ales aproa
07:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Arizona
Cu nunta care se apropie repede, Pablo și Sara sunt determinați să-și cumpere prima casă împreună în Mesa, Arizona. Dar cu un buget de casă nouă de 225.000 de dolari, va fi capabil cuplul să-și găsească o locuință care să se potrivească nevoilor acestora
08:00
Acasă cu Giada - Ieftin și bun
Giada ne dă ideea unor rețete ieftine, dar care sunt uimitoare și amuzante, cu rețete cu ar fi chipsurile cu caise și ananas, pâine cu condimente și ceapă cipollini și friptură cu chimen.
08:30
Acasă cu Giada - Ora de muzică a lui Jade
Jade adoră să cânte și să danseze, așa că Giada e gazda unei ore de muzică la ea acasă și îi tratează pe copii și pe părinți cu un prânz delicios de miel cu condimente, clătite, paste cu pancetta și mazăre și răcoritoare cu piersici și căpșune.
09:00
Savuros și sănătos - Dansatoare din buric
Dansatoarele din buric, prietene ale bucătăresei Ruth apelează la Ezra și Julie pentru a o învăța cum să gătească și altceva în afară de specialitatea sa, terci mediteranean.
09:30
Savuros și sănătos - Păpuși de satin
Ezra și Julie trebuie să o convingă pe bucătăreasa Ilana că mâncarea sa îi determină pe cei din grupul muzical să falseze.
10:00
Veri la apel - Terasă etajată
Marlene este luată pe nepregătite când Anthony şi John îşi parchează tractorul în curtea ei şi i-o distruge. Ei creează o terasă etajată cu bucătărie exterioară şi un loc pentru gătit la ceaun care face ca spaţiul să devină cu adevărat edenic.
10:30
Veri la apel - Fără repaus
Sarah şi Joe sunt proaspăt căsătoriţi, dar nu au timp de relaxare. De la furtuna care l-a udat leoarcă pe Joe în timp ce o cerea în căsătorie, până la coşul de fum care a explodat în timpul nunţii lor, nu şi-ar fi putut imagina un început mai greu în căsă
11:00
Amenajări de grădini - Curte dezordonată primește linii moderne
El și Sharon Sanders au o curte dezordonată plină de buruieni și de cutii de depozitare inestetice. Chris transformă curtea, creând o terasă din lemn mică și modernă cu o fântână și plante care au nevoie de întreținere redusă.
11:30
Amenajări de grădini - Curtea câinilor
Matt și Zena Welker adoră să găzduiască petreceri, însă cei doi câini ai lor au pus stăpânire pe curte. Chris le construiește o curte potrivită atât pentru oameni cât și pentru câini, cu un design care include o terasă cu bar, un jacuzzi și o zonă persona
12:00
Case mici, viaţă de lux - În casă din autobuz în Bayou
O familie din Louisiana lucrează împreună pentru a transforma un vechi autobuz școlar într-o casă pentru fiul lor de 21 de ani. Căsuța din Bayou are o masă pentru curățat pește, un bar din lemn de chiparos și un hamac interior.
12:30
Case mici, viaţă de lux - Să lucrezi într-un mic rai
Un cuplu de tineri renunță la viața stresantă din New York pentru a construi o casă confortabilă de 12 metri pătrați care conține un spațiu de lucru, o fereastră mare, un hamac și o grădină suspendată.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Mutare la Connecticut
Timp de aproape opt luni, Dan şi soţia lui, Robyn, au fost nevoiţi să locuiască în capete opuse ale ţării. Dar Dan a fost transferat la Connecticut şi a venit timpul ca vânătoarea de case să înceapă în forţă.
13:30
Vânătorii de case prin lume - Dezacorduri mari în ce priveşte stilul la Philadelphia
Bill şi Antonio s-au hotărât printr-un capriciu să-şi cumpere o casă. Totuşi, unul vrea ceva modern, iar celălalt vrea ceva demodat. Chiar dacă au un buget de două milioane de dolari, gusturile lor foarte diferite în materie de case vor îngreuna foarte mu
14:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vis pe malul mării
Stacia și Ryan nu au crescut mergând în vacanțe pe plaje cu nisip și au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Agentul imobiliar Betty Lou Futrell le va arăta patru proprietăți potențiale pe coasta Insulei Tybee, GA.
14:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un apartament pe coastă
Ned e pregătit să lase în urmă iernile aspre din Michigan și să se mute permanent în vest pentru a se alătura partenerului său, Joel, în California. Agentul imobiliar Janet Scarborough îi va duce într-un tur al orașului din portul Hueneme.
15:00
Nunţi de platină - Michelle și John
O vilă împodobită din elita de pe Coasat de Est este alegerea lui Michelle și John pentru o nuntă sofisticată pe malul mării cu flori roșii luxuriante și decorațiuni complete.
15:30
Nunţi de platină - Rachel și CJ
Rachel și CJ locuiesc în Chicago unde vrea poate fi foarte imprevizibilă, de aceea nunta lor de vis se întâmplă afară sub un acoperiș floral magnific care transformă o sală sofisticată de bal într-o grădină fermecată.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
17:00
Reţetele lui Daphne - Aniversarea tatei
Gătitul unei mese aniversare nu e mare lucru, în mod normal, dar, când soţul tău e chef-ul premiat Mark Peel, stresul se amplifică. Daphne Brogdon găteşte spată de porc friptă, suculentă, şi ceapă sotată.
17:30
Reţetele lui Daphne - Fetele petrec acasă
Daphne Brogdon dă o petrecere a fetelor, pentru fiica şi nepoata ei. Dauphne a pregătit un meniu special, care include rulouri cu cârnaţi şi brownies de ciocolată, perfecte între o şedinţă de manichiură şi o partidă de dans.
18:00
Loc de relaxare - Seară de întâlnire la subsol
Constantin şi Christina au o încăpere extrem de mare la subsol, dar nu au idei privind modul de utilizare a spaţiului. Anitra şi echipa emisiunii vor oferi familiei o zonă personală de distracţie.
18:30
Loc de relaxare - Un nou subsol cu paturi suprapuse şi o spălătorie
Un cuplu cu trei copii mici speră ca demisolul neterminat să devină o încăpere utilă a locuinţei, dar sunt în pană de idei. Anitra şi echipa ei alcătuiesc planul unui centru media pentru întreaga familie.
19:00
Viața pe insulă - De la San Diego la Coronado
Heather, Drew şi cei doi fii ai lor locuiesc la San Diego, dar visează să se mute dincolo de golf, pe insula Coronado. Abia aşteaptă să găsească locuinţa definitorie pentru Coronado, cu suficient spaţiu pentru primit musafiri, dar mai aproape de şcoala bă
19:30
Viața pe insulă - De la frigul din Colorado la soarele din Colorado
Când Brian a fost repartizat la baza navală istorică Colorado, familia sa a decis să se mute în frumoasa peninsulă din sudul Californiei. Acum trebuie doar să găsească locuinţa perfectă, care să devină reşedinţa lor insulară permanentă.
20:00
Giada în Italia - Raffy şi Raffy
Bunicul Giadei De Laurentiis, Dino De Laurentiis, a fost unul dintre numeroşii copii dintr-o mare familie italiană, dar sora lui, Rafaella, e singura rudă rămasă în viaţă. Giada şi mătuşa ei, Raffy, îi fac o vizită bunicii Raffy, la Milano.
20:30
Giada în Italia - Ce ar face bunicul Dino?
Giada sărbătoreşte pasiunea pentru mâncare a bunicului ei, Dino, gătind unele dintre preferatele lui, cacio e pepe cu paste carbonara, midii cu chimen şi bere italiană şi sorbet de ulei de măsline cu fructe şi oţet balsamic.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Suburbiile Din Boston
Cuplul Chrissy și Zev din Boston au avut primul copil anul acesta, iar acum sunt în căutarea unei locuințe pe care să o numească casă în anii ce vor urma. Amândoi sunt de părere că ar trebui să fie în apropiere de centrul orașului Boston și mai ales aproa
21:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Arizona
Cu nunta care se apropie repede, Pablo și Sara sunt determinați să-și cumpere prima casă împreună în Mesa, Arizona. Dar cu un buget de casă nouă de 225.000 de dolari, va fi capabil cuplul să-și găsească o locuință care să se potrivească nevoilor acestora
22:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
22:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Mexic
În Turul frumuseților din Mexic, Rachel descoperă secretele mayașilor pentru sănătate și bunăstare. Iar în capitala gastronomiei, Oaxaca, aceasta află că Mexic este locul de unde provin multe dintre super alimentele folosite occidentali.
23:00
Casă de vacanţă pe gratis - Relaxare în ţinutul viilor
Matt Blashaw îşi duce prietenii, pe Mark şi pe Juliette, la căutare de case într-o staţiune din zona viticolă Napa, în California.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Pe vârful unui stâlp
Vizitați o reședință radicală aflată în vârful unui stâlp de beton.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casă în stil Bali, vilă mobilă norvegiană, casă mexicană în stil cochilie
Cynthia și John Hardy au construit o variantă modernă a tradiționalei case lungi din Bali și au prins-o de stâlpi de telefonie. Locuința ușoară și stilată a lui Gerold Peham poate fi dezasamblată și pusă pe un camion oricând vrea să schimbe peisajul.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
01:30
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
02:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Brazilia
În Turul frumuseților din Brazilia, Rachel pornește în căutarea secretelor brazilienilor pentru a avea o viață plină de bucurie. De unde au aceștia energia și pasiunea aceea desăvârșită și cum de toată lumea se simte confortabil în bikini?
02:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Mexic
În Turul frumuseților din Mexic, Rachel descoperă secretele mayașilor pentru sănătate și bunăstare. Iar în capitala gastronomiei, Oaxaca, aceasta află că Mexic este locul de unde provin multe dintre super alimentele folosite occidentali.
03:00
Casă de vacanţă pe gratis - Relaxare în ţinutul viilor
Matt Blashaw îşi duce prietenii, pe Mark şi pe Juliette, la căutare de case într-o staţiune din zona viticolă Napa, în California.
04:00
Viața în Caraibe - Adio New York, bun găsit Saint John!
Nişte newyorkezi se hotărăsc să devină propriii lor şefi şi să înceapă o viaţă şi o afacere nouă pe insula Saint John.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
05:00
Case extreme - Podul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă de forma unei scări în Japonia, o casă norvegiană construită într-un copac și o casă piramidală în Seattle, așezată pe vârful unui zgârie-nori.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Suburbiile Din Boston
Cuplul Chrissy și Zev din Boston au avut primul copil anul acesta, iar acum sunt în căutarea unei locuințe pe care să o numească casă în anii ce vor urma. Amândoi sunt de părere că ar trebui să fie în apropiere de centrul orașului Boston și mai ales aproa
06:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Arizona
Cu nunta care se apropie repede, Pablo și Sara sunt determinați să-și cumpere prima casă împreună în Mesa, Arizona. Dar cu un buget de casă nouă de 225.000 de dolari, va fi capabil cuplul să-și găsească o locuință care să se potrivească nevoilor acestora
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
07:30
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
08:00
Viața în Caraibe - O familie din Colorado lasă în urmă zăpezile din Fort Collins
Când era încă celibatară, sora mai mare a lui Riley a primit un post în Bocas del Toro, Panama. Riley era pregătită să se mute cu sora ei, dar s-a îndrăgostit când l-a cunoscut pe Matt. După șase ani în care a făcut doi copii, Riley e pregătită să se mute
08:30
Viața în Caraibe - Insula tropicală Roatan, Honduras
Buck, Amy și fiul lor Tristan s-au săturat de viața în Texas. Vor lăsa totul în urmă pentru a începe o nouă afacere în Roatan, Honduras. Primul pas ar fi să găsească o casă uimitoare la un preț bun.
09:00
Viața pe insulă - Din Noua Anglie pe insula Marco
O familie cu trei membri speră să-şi vândă casa din Noua Anglie şi să se mute pe frumoasă insula Marco din Florida.
09:30
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula Vashon
Un cuplu lasă în urmă agitaţia şi aglomeraţia din Seattle şi-şi cumpără o casă cu personalitate pe insula Vashon din statul Washington.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Acasă, într-un autobuz şcolar
Probabil cea mai tare emisiune despre spaţii reduse îţi permite să-i urmăreşti pe proprietarii care se aventurează pe piaţa locuinţelor minuscule, cu o suprafaţă medie de numai 54 de metri pătraţi. Vom fi alături de ei de-a lungul procesului de construire
10:30
Case mici, viaţă de lux - Un cuplu de tineri construieşte o căsuţă din lemn de mesteacăn
Doi iubitori de natură, Justin şi Emily Gerde, vor să scape de întreţinerea constantă de care are nevoie o casă mare. Ei îl angajează pe Jim Wilkins, specializat în case mici, pentru a le construi o căsuţă mică din lemn de mesteacăn inspirată de natură.
11:00
Specialiştii curţilor - Maşini recondiţionate în curtea din spate
Aceşti proprietari de casă iubesc maşinile, dar au resurse limitate. Matt Blashaw le îmbunătăţeşte curtea din spate cu un refugiu din lemn de sequoia, un spaţiu unic pentru grătar dintr-o camionetă din anii '50 şi o fântână improvizată dintr-o maşină din
11:30
Specialiştii curţilor - Un refugiu zen
O curte mohorâtă e transformată într-o încăpere în aer liber când este încercuită cu ziduri din şipci pentru a contura o zonă de relaxare cu spaţiu pentru foc şi o bucătărie cu o zonă pentru luat masa. Vor fi adăugate şi plante de diverse culori şi textur
12:00
Acasă cu Giada - Picnic la Getty
Giada o duce pe Jade și o prietenă la faimosul Muzeu Getty din Los Angeles. Grupul se bucură de arta spectaculoasă urmată de un picnic în grădinile maiestuoase ale muzeului Getty.
12:30
Acasă cu Giada - Rivalitate între universități
Giada a absolvit UCLA, iar mătușa sa, Dina, este studentă la USC. Cele două universități americane sunt cele mai mari rivale când vine vorba de fotbal. Astăzi, Giada o invită pe Dina și câțiva prieteni să urmărească marele meci și să guste mâncăruri delic
13:00
Savuros și sănătos - Îngrijitorii de câini
Ezra și Julie sunt chemate pentru a-i salva pe prietenii bucătăresei Lesley, atât pe cei umani cât și pe cei patrupezi, de mâncărurile sale groaznice.
13:30
Savuros și sănătos - Trupă de Steel Drum
Prietenii lui Alice se bazează pe ajutorul lui Julie și Ezra pentru a scăpa de gătitul fals în stil caraibean al acesteia.
14:00
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
14:30
Viața pe insulă - Din Arizona pe insula Coronado
Un cuplu cu copii mari, care vor pleca în curând de acasă, s-a săturat de căldura şi de viaţa agitată din Scottsdale, Arizona. Ei speră să găsească o casă pe plajă, aproape de mare, pe insula Coronado din statul California.
15:00
O casă în Hawaii - Doi tineri căsătoriţi îşi caută o casă pe insula Oahu
Tinerii căsătoriţi Cody şi Drew îşi caută prima casă pe insula Oahu, sperând să găsească o locuinţă cu o privelişte impresionantă.
15:30
O casă în Hawaii - O mamă celibatară se mută pe insula Kauai
Janine şi fiul ei se mută din California pentru a-şi duce viaţa într-un ritm mai lent, aproape de natură, pe insula Kauai.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri căsătoriţi îşi construiesc un cuibuşor
David şi Teresa Crawford, doi tineri căsătoriţi ambiţioşi care urăsc vremea rece de iarnă, îşi construiesc propria casă minusculă pentru a scăpa de zăpadă.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
17:00
Specialiştii curţilor - Refugiu spa
O curte de mărimea unui timbru e transformată într-un refugiu în aer liber, cu o nouă platformă din lemn şi pergole străjuite de coloane masive din piatră. Un zid de apă din foaie dublă de plexiglas constituie fundalul unui spa relaxant.
17:30
Specialiştii curţilor - Veranda intimă de luat masa
Aceşti proprietari din Nashville nu ştiau cum să-şi amenajeze curtea abruptă, până ce Matt Blashaw le vine în ajutor, transformând spaţiul într-o grădină englezească tradiţională. Curtea în pantă este nivelată, creându-se un patio din piatră, ce conferă i
18:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
18:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
19:00
Salvatorul Casei - Disperare comună
Două cupluri prietenose împart peisaje la fel de dezolante care fac cartierul de rușine. Peisajele duale prezintă provocări unice pentru Jason Cameron de la DIY Network.
19:30
Salvatorul Casei - Renovarea terasei
Casa familiei Adkin este prea învechită și demodată pentru cartierul lor luxuriant și îngrijit. Tocmai de aceea, antreprenorul autorizat Jason Cameron este pregătit să distrugă o veche platformă de lemn și aleea cu pietriș.
20:00
Viață nouă în casă nouă - Din Vegas în Cattle Country, Colorado
Kamee și Tony Shrope nu doresc să-și crească copilul în luminile intense din Las Vegas. Oportunitatea de a-și schimba viețile a venit pe neașteptat atunci când Tony le-a făcut o vizită părinților săi din Collbran, Colorado.
20:30
Viață nouă în casă nouă - Din Iowa în Carolina de Sud
Pregătit să preia compania financiară Midwestern a tatălui său, viitorul lui Martin Golobic a ieșit la iveală. Compania i-a oferit familiei sale siguranță, însă Martin se mută în Charleston, Carolina de Sud pentru a urma o carieră în golf.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
21:30
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
22:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
22:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
23:00
În largul tău, acasă - O curte amuzantă pentru copii şi adulţi
Familia Jordan s-a mutat din oraş la ţară şi a cumpărat un hambar pe care vor să-l transforme într-o locuinţă ideală; problema e că niciun antreprenor nu e dispus să preia proiectul.
23:30
În largul tău, acasă - O curte amuzantă pentru copii şi adulţi
Familia Jackson vrea să-şi transforme curtea din spate într-un loc de primire minunat, în care să se distreze împreună cu toată familia lor numeroasă. Chip Wade proiectează o curte amuzantă pentru copii şi adulţi.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Ambarcațiune belgiană, casă de sticlă în Australia, suvenir regal în India
Producătorul TV Pierre Lebecque și soția sa au cumpărat o veche ambarcațiune de marfă în 1991 și au transformat-o într-o casă dinamică și colorată. Prudence Bowen locuiește într-o casă de 280 de metri pătrați făcută aproape în întregime din sticlă.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casă sustenabilă în Costa Rica, refugiu în Bahamas, moară de vânt în Olanda
Janice Hocking a găsit locul perfect pentru casa ei în aer liber pe micuța insulă din Scotland Bay. Tom Kreuning transformă o veche moară de vânt din Olanda într-o casă pe trei nivele cu câte un etaj pentru fiecare membru al familiei.
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Tânjind după paradis în Pine Knoll Shores
Julie şi Jeff simt că e timpul să lase în urmă oraşul turistic Atlantic Beach în care locuiesc pentru o viaţă mai tihnită în localitatea Pine Knoll Shores. Dar nu le va fi uşor să găsească un crâmpei de linişte lângă plajă cu cel mult 335.000 $.
01:30
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
02:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
02:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
03:00
În largul tău, acasă - O curte amuzantă pentru copii şi adulţi
Familia Jordan s-a mutat din oraş la ţară şi a cumpărat un hambar pe care vor să-l transforme într-o locuinţă ideală; problema e că niciun antreprenor nu e dispus să preia proiectul.
03:30
În largul tău, acasă - O curte amuzantă pentru copii şi adulţi
Familia Jackson vrea să-şi transforme curtea din spate într-un loc de primire minunat, în care să se distreze împreună cu toată familia lor numeroasă. Chip Wade proiectează o curte amuzantă pentru copii şi adulţi.
04:00
Viața în Caraibe - Din Noua Anglie în Saint John
O familie din Noua Anglie îşi pune în bagaj hainele groase pentru ultima dată când se mută pe insula Saint John.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
05:00
Case extreme - Sera
Remarcabila colecție de case din întreaga lume include o casă franceză construită din cutii de banane, un conac englezesc în care au petrecut vedetele rock și regii timp de 400 de ani și o casă sud-africană care plutește în aer.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
06:30
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
07:00
Vânătorii de case prin lume - Prima Casă
Matt și Melissa, cuplul proaspăt căsătorit, au depus mult efort pentru a-și cumpăra prima casă în orașul natal al lui Matt, Chatsworth din California. De-a lungul a trei ani, aceștia au vizitat peste 100 de case și au avut patru oferte care au picat.
07:30
Vânătorii de case prin lume - In Căutare Prin Washington, D.C.
Postul lui Naomi în administrația locală necesită ca ea să locuiască în limitele orașului Washington, DC. Ea speră să găsească un apartament cu un dormitor, cu mașină de spălat și uscător, situat în sud-vestul DC-ului. Bugetul lui Naomi este de 290.000 de
08:00
Viața în Caraibe - Un cuplu părăsește Canada pentru a-și deschide o afacere cu catamarane
JC și Felicia s-au săturat de frigurile din Canada. Cei doi sunt tot timpul pe fugă cu afacerile lor și simt că nu mai au timp de viața personală din cauza vieții profesionale, așa că au nevoie de o schimbare. Bun venit în Honduras!
08:30
Viața în Caraibe - Un cuplu părăsește orașul Austin fără ieșire la mare pentru o viață de vis
Jay și Lavinia s-au săturat de Texas. Le place mai mult decât orice să facă scufundări, iar piscinele mici, apele întunecate și drumurile lungi către ape mai mari au devenit un compromis prea mare.
09:00
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
09:30
Viața pe insulă - Din Arizona pe insula Coronado
Un cuplu cu copii mari, care vor pleca în curând de acasă, s-a săturat de căldura şi de viaţa agitată din Scottsdale, Arizona. Ei speră să găsească o casă pe plajă, aproape de mare, pe insula Coronado din statul California.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Doi tineri căsătoriţi îşi construiesc un cuibuşor
David şi Teresa Crawford, doi tineri căsătoriţi ambiţioşi care urăsc vremea rece de iarnă, îşi construiesc propria casă minusculă pentru a scăpa de zăpadă.
10:30
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
11:00
Specialiştii curţilor - Refugiu spa
O curte de mărimea unui timbru e transformată într-un refugiu în aer liber, cu o nouă platformă din lemn şi pergole străjuite de coloane masive din piatră. Un zid de apă din foaie dublă de plexiglas constituie fundalul unui spa relaxant.
11:30
Specialiştii curţilor - Veranda intimă de luat masa
Aceşti proprietari din Nashville nu ştiau cum să-şi amenajeze curtea abruptă, până ce Matt Blashaw le vine în ajutor, transformând spaţiul într-o grădină englezească tradiţională. Curtea în pantă este nivelată, creându-se un patio din piatră, ce conferă i
12:00
Acasă cu Giada - Grill în stil propriu
Giada vizitează prima piață agricolă din L.A, o atracție istorică unde se găsesc furnizori pentru toate felurile de mâncare sub soarele din California. Alege o selecție de cărnuri și pește, alături de legume de sezon înainte de a reveni în bucătăria sa un
12:30
Acasă cu Giada - Pictură și distracție
Giada își invită prietenii la un cocktail, aperitive și o pânză goală. Fiecare invitat primește un șevalet și o pânză goală pentru a crea o capodoperă în timp ce savureză meniul delicios de creativ al lui Giada.
13:00
Savuros și sănătos - Karate Kids
Dacă Julie și Ezra nu pot scăpa de obsesia bucătăresei vegetariene Gail pentru tofu, Rick amenință că va readuce în meniu pizza, aripioare și bere.
13:30
Savuros și sănătos - Instructori de fitness acvatic
Julie și Ezra trebuie să o facă pe bucătăreasa obsedată de control Cindy să înceapă să gătească mâncăruri comestibile.
14:00
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
14:30
Viața pe insulă - De pe continent, pe o insula din Florida
Patronul unui bar şi iubita lui vor să înceapă o viaţă împreună pe insula Barrier din Florida. Le place aerul de oraş de litoral şi-şi doresc o casă lângă canal.
15:00
O casă în Hawaii - Înapoi pe insula cea mare
După ce a călătorit ani buni, Shari încearcă să prindă rădăcini în Hilo, oraşul ei de baştină.
15:30
O casă în Hawaii - Un cuplu deschide o firmă în Kona
Soţii Pivos au plecat din Las Vegas pentru că şi-au găsit slujbe noi pe insula Hawaii, iar acum au nevoie să-şi găsească şi o casă nouă.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
17:00
Specialiştii curţilor - Zen în stil modern
Proprietarii specialişti în domeniu nu se pot decide cum să amenajeze o curte goală. Matt Blashaw realizează o combinaţie modernă între stilul artistic şi cel asiatic, cu o pergolă din sequoia şi obloane şi o bucătărie în aer liber originală.
17:30
Specialiştii curţilor - Oaza urbană modernă
Restauratorii sunt depăşiţi de spaţiul lor supraaglomerat, mic, dar Matt Blashaw şi echipa lui le vin în ajutor. Ei transformă acest spaţiu inutilizabil într-unul funcţional, instalând o masă extensibilă şi bănci de lemn suspendate.
18:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
18:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
19:00
Reţetele lui Daphne - Aniversarea tatei
Gătitul unei mese aniversare nu e mare lucru, în mod normal, dar, când soţul tău e chef-ul premiat Mark Peel, stresul se amplifică. Daphne Brogdon găteşte spată de porc friptă, suculentă, şi ceapă sotată.
19:30
Reţetele lui Daphne - Fetele petrec acasă
Daphne Brogdon dă o petrecere a fetelor, pentru fiica şi nepoata ei. Dauphne a pregătit un meniu special, care include rulouri cu cârnaţi şi brownies de ciocolată, perfecte între o şedinţă de manichiură şi o partidă de dans.
20:00
Viața pe insulă - De la San Diego la Coronado
Heather, Drew şi cei doi fii ai lor locuiesc la San Diego, dar visează să se mute dincolo de golf, pe insula Coronado. Abia aşteaptă să găsească locuinţa definitorie pentru Coronado, cu suficient spaţiu pentru primit musafiri, dar mai aproape de şcoala bă
20:30
Viața pe insulă - De la frigul din Colorado la soarele din Colorado
Când Brian a fost repartizat la baza navală istorică Colorado, familia sa a decis să se mute în frumoasa peninsulă din sudul Californiei. Acum trebuie doar să găsească locuinţa perfectă, care să devină reşedinţa lor insulară permanentă.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Prima Casă
Matt și Melissa, cuplul proaspăt căsătorit, au depus mult efort pentru a-și cumpăra prima casă în orașul natal al lui Matt, Chatsworth din California. De-a lungul a trei ani, aceștia au vizitat peste 100 de case și au avut patru oferte care au picat.
21:30
Vânătorii de case prin lume - In Căutare Prin Washington, D.C.
Postul lui Naomi în administrația locală necesită ca ea să locuiască în limitele orașului Washington, DC. Ea speră să găsească un apartament cu un dormitor, cu mașină de spălat și uscător, situat în sud-vestul DC-ului. Bugetul lui Naomi este de 290.000 de
22:00
Specialiştii curţilor - Staţiunea maritimă din curtea din spate
Colegii de cameră s-au săturat de curtea lor plicticoasă, care e complet goală, cu excepţia unui hamac. Îşi doresc o curte care să le reflecte personalităţile. Matt Blashaw şi echipa sa reuşesc să amenajeze un loc de relaxare unde te simţi ca pe plajă.
22:30
Specialiştii curţilor - Livingul heavy metal
Aceşti proprietari nu au în curtea din spate niciun spaţiu pe care să îl poată considera al lor, până ce Matt nu transformă grădiniţa neglijată într-o încăpere modernă, cu influenţe heavy metal, pentru adulţi. Curtea în care se jucau copiii devine un spaţ
23:00
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
23:30
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Casă fantezistă în Mexic, casă minusculă în Elveția casă braziliană în aer liber
Texanul Tim Sullivan crează o casă multicoloră uluitoare în Mexic și îi dă numele Timolandia. Casa familiei Lattman are doar 51 de metri pătrați și se află în vârful Alpilor elvețieni.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Dom franțuzesc, cutie strălucitoare în Australia, casă artistică în India
Muriel și Jean construiesc o casă prietenoasă cu mediul în stil dom folosind bușteni sustenabili care se pot roti la atingerea unui buton. Chara și Jesse Linardi au construit în Australia o casă lucioasă ca o cutie de metal din panouri de aluminiu perfora
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O comoară de casă pe insula Emerald, în Carolina de Nord
Atât Jenny, cât şi Michael au avut parte de o copilărie şi o viaţă de familie minunate când erau mici, aşa că vor să le ofere acelaşi lucru şi celor doi copii ai lor. Insula Emerald e locul perfect pentru o evadare, nefiind departe nici de serviciu, nici
01:30
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
02:00
Specialiştii curţilor - Staţiunea maritimă din curtea din spate
Colegii de cameră s-au săturat de curtea lor plicticoasă, care e complet goală, cu excepţia unui hamac. Îşi doresc o curte care să le reflecte personalităţile. Matt Blashaw şi echipa sa reuşesc să amenajeze un loc de relaxare unde te simţi ca pe plajă.
02:30
Specialiştii curţilor - Livingul heavy metal
Aceşti proprietari nu au în curtea din spate niciun spaţiu pe care să îl poată considera al lor, până ce Matt nu transformă grădiniţa neglijată într-o încăpere modernă, cu influenţe heavy metal, pentru adulţi. Curtea în care se jucau copiii devine un spaţ
03:00
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
03:30
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
04:00
Viața în Caraibe - Din Washington, DC, în St. Maarten
Un cuplu din Washington, D.C. se mută pe insula St. Maarten, fondează o afacere cu maşini electrice şi-şi cumpără o locuinţă permanentă.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
05:00
Case extreme - Pianul
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Las Vegas inspirată de Renașterea europeană și o casă japoneză care a fost acoperită cu sticlă.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Prima Casă
Matt și Melissa, cuplul proaspăt căsătorit, au depus mult efort pentru a-și cumpăra prima casă în orașul natal al lui Matt, Chatsworth din California. De-a lungul a trei ani, aceștia au vizitat peste 100 de case și au avut patru oferte care au picat.
06:30
Vânătorii de case prin lume - In Căutare Prin Washington, D.C.
Postul lui Naomi în administrația locală necesită ca ea să locuiască în limitele orașului Washington, DC. Ea speră să găsească un apartament cu un dormitor, cu mașină de spălat și uscător, situat în sud-vestul DC-ului. Bugetul lui Naomi este de 290.000 de
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
07:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
08:00
Viața în Caraibe - Din Canada în Barbados
O familie de canadieni lasă în urmă frigul şi zăpada, optând pentru soarele şi distracţia din Barbados şi întorcându-se la origini, în Caraibe.
08:30
Viața în Caraibe - Adio Ontario, bun găsit Barbados!
O familie caută în Barbados o bucată de paradis la un preţ convenabil.
09:00
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
09:30
Viața pe insulă - De pe continent, pe o insula din Florida
Patronul unui bar şi iubita lui vor să înceapă o viaţă împreună pe insula Barrier din Florida. Le place aerul de oraş de litoral şi-şi doresc o casă lângă canal.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
10:30
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
11:00
Specialiştii curţilor - Zen în stil modern
Proprietarii specialişti în domeniu nu se pot decide cum să amenajeze o curte goală. Matt Blashaw realizează o combinaţie modernă între stilul artistic şi cel asiatic, cu o pergolă din sequoia şi obloane şi o bucătărie în aer liber originală.
11:30
Specialiştii curţilor - Oaza urbană modernă
Restauratorii sunt depăşiţi de spaţiul lor supraaglomerat, mic, dar Matt Blashaw şi echipa lui le vin în ajutor. Ei transformă acest spaţiu inutilizabil într-unul funcţional, instalând o masă extensibilă şi bănci de lemn suspendate.
12:00
Acasă cu Giada - Giada pe gheaţă
Patinaj în California? Giada pornește spre un patinoar artificial în aer liber pentru o după-amiază de patinaj sub soare. Pune la pachet un prânz simplu de transportat, pentru prietenii ei: supă cremă de cartofi dulci cu rozmarin, panini cu mere și prăjit
12:30
Acasă cu Giada - Petrecere progresivă
Giada plănuiește o cină cu vecinii de cartier în dulcele stil clasic. Seara începe cu bături și aperitive, urmate de felul principal: friptură de porc cu sos de ardei roșu afumat, fasole albă cu lămâie, salată de rucola cu usturoi și pogăcele cu brânză.
13:00
Savuros și sănătos - Dansatoare din buric
Dansatoarele din buric, prietene ale bucătăresei Ruth apelează la Ezra și Julie pentru a o învăța cum să gătească și altceva în afară de specialitatea sa, terci mediteranean.
13:30
Savuros și sănătos - Păpuși de satin
Ezra și Julie trebuie să o convingă pe bucătăreasa Ilana că mâncarea sa îi determină pe cei din grupul muzical să falseze.
14:00
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
14:30
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
15:00
O casă în Hawaii - Un cuplu din Oregon caută soarele din Hawaii
Un jucător profesionist de golf se angajează pe insula Hawaii şi îşi convinge iubita să încerce viaţa insulară.
15:30
O casă în Hawaii - Un cuplu se mută pe insula cea mare
Mulţi ani după prima lor vacanţă, Lee şi Jen se hotărăsc în sfârşit să se mute definitiv în Hawaii.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
16:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
17:00
Specialiştii curţilor - Staţiunea maritimă din curtea din spate
Colegii de cameră s-au săturat de curtea lor plicticoasă, care e complet goală, cu excepţia unui hamac. Îşi doresc o curte care să le reflecte personalităţile. Matt Blashaw şi echipa sa reuşesc să amenajeze un loc de relaxare unde te simţi ca pe plajă.
17:30
Specialiştii curţilor - Livingul heavy metal
Aceşti proprietari nu au în curtea din spate niciun spaţiu pe care să îl poată considera al lor, până ce Matt nu transformă grădiniţa neglijată într-o încăpere modernă, cu influenţe heavy metal, pentru adulţi. Curtea în care se jucau copiii devine un spaţ
18:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - SUA
Rachel s-a întors în Los Angeles unde descoperă ce are de oferit orașul său când vine vorba de soluții de sănătate și înfrumusețare. Totodată, reflectează asupra lucrurilor pe care le-a învățat în Turul frumuseților. Ce dietă și secrete de înfrumusețare v
18:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Minuni ale naturii
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel dezvăluie câteva minuni naturale preferate aduse de pe tot mapamondul. Nucile, semințele, uleiurile și mierea sunt noile ei elemente preferate cu beneficii remarcabile atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe.
19:00
Loc de relaxare - Seară de întâlnire la subsol
Constantin şi Christina au o încăpere extrem de mare la subsol, dar nu au idei privind modul de utilizare a spaţiului. Anitra şi echipa emisiunii vor oferi familiei o zonă personală de distracţie.
19:30
Loc de relaxare - Un nou subsol cu paturi suprapuse şi o spălătorie
Un cuplu cu trei copii mici speră ca demisolul neterminat să devină o încăpere utilă a locuinţei, dar sunt în pană de idei. Anitra şi echipa ei alcătuiesc planul unui centru media pentru întreaga familie.
20:00
S.O.S. renovare! - Adăugare prin scădere
Karen și Derek au crezut că și-au găsit casa de vis atunci când au cumpărat o casă cu o anexă nouă de două etaje. După o iarnă grea, aceștia au descoperit că constructorul și-a bătut joc de ei. John DeSilvia investighează.
20:30
S.O.S. renovare! - Coșmar în solar
Tot ce și-a dorit Dino era un loc de distracție cu prietenii, însă atunci când constructorul l-a convins să-și închidă veranda ca un solar, visul lui Dino la un spațiu minunat pentru distracție a devenit un coșmar.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
21:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
22:00
Loc de relaxare - O cameră de relaxare clasa-ntâi
Summer Sanders, triplă medaliată cu aur, şi soţul ei, campionul mondial şi olimpic Erik Schlopy, au nevoie de un loc confortabil unde să se odihnească seara, alături de copiii lor activi Skye şi Spider.
22:30
Loc de relaxare - O cameră de relaxare amuzantă pentru toată familia
Prezentatoarea de emisiuni şi designerul de interioare Anitra Mecadon face echipă cu colegul de la DIY Network, Chris Grundy, pentru a renova etajul superior al cabanei Blog Cabin 2012. Împreună, transformă spaţiul mansardei nou construite într-o încăpere
23:00
Viață nouă în casă nouă - L.A. la schimb pentru granița americană
Uită de ipoteca pe 30 de ani și pornește la drum - acesta este motto-ul lui Jenna Spesard și Guillaume Dutilh. Pentru acest cuplu de 20 de ani, noua lor casă le permite la propriu o nouă viață într-un mod distractiv și inovativ.
23:30
Viață nouă în casă nouă - Visul de a pleca din Danville în Nashville
Cassidy Trom își aduce aminte exact momentul în care a decis să renunțe la meseria de farmacistă pentru a deveni cântăreață full-time. Cu sprijinul prietenului ei, Todd Wellons, aceasta își caută prima casă în Nashville.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Casă din bambus, casă austriacă industrială, casă indiană triunghiulară
Linda Garland construiește în Tailanda o casă din bambus crescut acasă. Casa austriacă a Ritei Bertolini și a lui Frank Matzler e acoperită cu rugină, dar e departe de a se dărâma. Casa triunghiulară din India a lui William Netter are la bază simplitatea.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casă în copac în Costa Rica
Casa din copac a lui Edsart Besier a fost construită din lemn recuperat, cu trunchiuri de copac care cresc direct prin mijlocul casei. Familia Khorakiwala a fost inspirată de o vizită la Palatul Alhambra din Spania când și-a construit propriul turn Mooris
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Atât de... Mystic
Membrii familiei Prior visează de mult să aibă o casă în Mystic, Connecticut. Portul Mystic e la doar o oră distanţă cu maşina, iar Tina îşi doreşte o casă nouă în care să primească oaspeţi, iar soţul ei speră să navigheze pe râul Mystic.
01:30
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
02:00
Loc de relaxare - O cameră de relaxare clasa-ntâi
Summer Sanders, triplă medaliată cu aur, şi soţul ei, campionul mondial şi olimpic Erik Schlopy, au nevoie de un loc confortabil unde să se odihnească seara, alături de copiii lor activi Skye şi Spider.
02:30
Loc de relaxare - O cameră de relaxare amuzantă pentru toată familia
Prezentatoarea de emisiuni şi designerul de interioare Anitra Mecadon face echipă cu colegul de la DIY Network, Chris Grundy, pentru a renova etajul superior al cabanei Blog Cabin 2012. Împreună, transformă spaţiul mansardei nou construite într-o încăpere
03:00
Viață nouă în casă nouă - L.A. la schimb pentru granița americană
Uită de ipoteca pe 30 de ani și pornește la drum - acesta este motto-ul lui Jenna Spesard și Guillaume Dutilh. Pentru acest cuplu de 20 de ani, noua lor casă le permite la propriu o nouă viață într-un mod distractiv și inovativ.
03:30
Viață nouă în casă nouă - Visul de a pleca din Danville în Nashville
Cassidy Trom își aduce aminte exact momentul în care a decis să renunțe la meseria de farmacistă pentru a deveni cântăreață full-time. Cu sprijinul prietenului ei, Todd Wellons, aceasta își caută prima casă în Nashville.
04:00
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
05:00
Case extreme - Stânca
Descoperiți o rezidență din Hamptons cu propria piramidă, o casă-coridor, un domiciliu anti-insecte, podele din marmură din Vatican, biblioteca de la prora unui vas, o scară inspirată de MC Escher, o casă sub un hambar din Anglia, un fost turn de apă și u
06:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
06:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
07:00
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
07:30
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
08:00
Viața în Caraibe - Din Texas în insula Saint Thomas
Un cuplu din Houston îşi împlinesc visul de a avea o podgorie şi de a trăi tot timpul pe insula Saint Thomas.
08:30
Viața în Caraibe - Adio New York, bun găsit Saint John!
Nişte newyorkezi se hotărăsc să devină propriii lor şefi şi să înceapă o viaţă şi o afacere nouă pe insula Saint John.
09:00
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
09:30
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
10:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
11:00
Specialiştii curţilor - Staţiunea maritimă din curtea din spate
Colegii de cameră s-au săturat de curtea lor plicticoasă, care e complet goală, cu excepţia unui hamac. Îşi doresc o curte care să le reflecte personalităţile. Matt Blashaw şi echipa sa reuşesc să amenajeze un loc de relaxare unde te simţi ca pe plajă.
11:30
Specialiştii curţilor - Livingul heavy metal
Aceşti proprietari nu au în curtea din spate niciun spaţiu pe care să îl poată considera al lor, până ce Matt nu transformă grădiniţa neglijată într-o încăpere modernă, cu influenţe heavy metal, pentru adulţi. Curtea în care se jucau copiii devine un spaţ
12:00
Acasă cu Giada - Totul e prăjit
Prăjit la superlativ! Giada are în meniu patru feluri de mâncare, toate preparate prin prăjire, inclusiv un desert. Pregătește tempura din fasole verde și asparagus, aripioare picante de pui prăjite, biluțe de orez prăjite și umplute și o porție de raviol
12:30
Acasă cu Giada - Prânz cu Raffy
Giada o invită pe mătușa sa pentru o după-amiază distractivă în bucătărie. Acestea crează împreună un prânz gustos cu salată din varză de Bruxelles, mini lasagna cu porumb dulce și un mousse din mascarpone și ricotta cu zmeură, care e la fel de distractiv
13:00
Savuros și sănătos - Clubul de fotbal Spartanii
Când mâncărurile bucătăresei Lisa, care nu sunt bune de cele mai multe ori, ajung pe terenul de fotbal, prietenii săi sunt gata să o alunge cu tot cu mâncare.
13:30
Savuros și sănătos - Amatoarele de pescuit
Ezra și Julie gătesc împreună cu un grup de femei amatoare de pescuit. Vor reuși să o convingă pe Kathy, bucătar șef și iubitoare de pescuit, să renunțe la friteuza sa și să opteze pentru ingrediente locale proaspete?
14:00
Viața pe insulă - Din Tennessee pe insula Topsail
Jason şi Lauren caută o casă pe insula Topsail, în Carolina de Nord, pentru ca cei doi copii ai lor să se poată bucura de viaţa în aer liber pe care au avut-o şi ei în copilărie.
14:30
Viața pe insulă - Acasă, pe insula Martha's Vineyard
Michael şi Kelly, doi tineri recent căsătoriţi, s-au hotărât să plece din Boston şi să se mute pe insula Martha's Vineyard. Ei lasă în urmă viaţa agitată pentru a se bucura de linişte şi pace pe insulă.
15:00
O casă în Hawaii - Din căldura Arizonei, pe insula Kauai
Jean-Marc şi Michele lasă în urmă căldura din Arizona pentru a-şi creşte fiicele în Kauai.
15:30
O casă în Hawaii - O familie din sudul Californiei se mută în Kauai
Mulţi ani după luna lor de miere din Hawaii, Thom şi Connie se hotărăsc să se mute acolo, cu tot cu familia lor mare.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
16:30
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
17:00
Specialiştii curţilor - Refugiu spaţios în aer liber
Un cuplu de veterinari şi-au ignorat curtea din spate, din cauza unei renovări costisitoare a casei, iar aceasta e ticsită de obiecte inutile şi năpădită de vegetaţie. Matt Blashaw şi echipa lui o degajează, o curăţă şi amenajează un spaţiu organizat pent
17:30
Specialiştii curţilor - Refugiul fermecător din sud
Un copac mare, prea dezvoltat, din mijlocul curţii acestor proprietari, face spaţiul inutilizabil. Matt Blashaw şi echipa lui dau năvală în curte, ca la un rodeo în Texas, pentru a degaja spaţiul şi pentru a amenaja totul de la zero.
18:00
Loc de relaxare - O cameră de relaxare clasa-ntâi
Summer Sanders, triplă medaliată cu aur, şi soţul ei, campionul mondial şi olimpic Erik Schlopy, au nevoie de un loc confortabil unde să se odihnească seara, alături de copiii lor activi Skye şi Spider.
18:30
Loc de relaxare - O cameră de relaxare amuzantă pentru toată familia
Prezentatoarea de emisiuni şi designerul de interioare Anitra Mecadon face echipă cu colegul de la DIY Network, Chris Grundy, pentru a renova etajul superior al cabanei Blog Cabin 2012. Împreună, transformă spaţiul mansardei nou construite într-o încăpere
19:00
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
19:30
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
20:00
În largul tău, acasă - O curte amuzantă pentru copii şi adulţi
Familia Jordan s-a mutat din oraş la ţară şi a cumpărat un hambar pe care vor să-l transforme într-o locuinţă ideală; problema e că niciun antreprenor nu e dispus să preia proiectul.
20:30
În largul tău, acasă - O curte amuzantă pentru copii şi adulţi
Familia Jackson vrea să-şi transforme curtea din spate într-un loc de primire minunat, în care să se distreze împreună cu toată familia lor numeroasă. Chip Wade proiectează o curte amuzantă pentru copii şi adulţi.
21:00
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
21:30
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
22:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
22:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri vechi de a rămâne tânăr
Inspirată de Turneul Frumuseții, Rachel analizează cât de benefic este să bei ceai și prezintă beneficiile pentru sănătate ale unor mâncăruri vechi și tradiționale.
23:00
Reţetele lui Daphne - Mama gătea sănătos
Ca omagiu pentru mâncărurile sănătoase gătite de mama ei în copilărie, Daphne Brogdon îşi invită mama şi sora la cină. Daphne găteşte piept de pui umplut cu nuci pecan, cu garnitură de roşii prăjite şi brânză feta.
23:30
Reţetele lui Daphne - Festivalul resturilor
Toţi am fost în situaţia aceasta. Deschizi frigiderul şi vezi doar resturi. Daphne Brogdon găteşte reţete simple şi gustoase, folosind resturi din frigider. Puiul de aseară se transformă într-un ragu cu paste crocante.
00:00
Cele mai extreme case din lume - Turn de apă mexican, cabană tiroleză, casă braziliană sub formă de minge
Casa din zăpadă a lui Regina și Leon are o priveliște plină de culoare în Alpii tirolezi. Arhitectul brazilian Eduardo Longo își construiește casa minimalistă de forma unei mingi deasupra casei lui vechi, construind totul din beton fin alb.
00:30
Cele mai extreme case din lume - Casă energetică, casă australiană dintr-o mașină de pompieri, casa de pe stâncă
Designerul de bijuterii Carolyn Tyler își întemeiază casa indoneziană în funcție de chakre, folosind culori pentru reprezentarea semntimentelor și emoțiilor. Christine și Rob Gray recondiționează o mașină de pompieri veche transformând-o într-o casă pe ro
01:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Sargent, pe malul mării şi în centru
Un cuplu căsătorit şi fiul lor adolescent tânjesc după largul mării. Dacă Sargent, Texas s-ar afla la o aruncătură de băţ de casa lor, accesul la apă ar putea fi foarte uşor. Doar că preferinţele lor individuale stau în calea fericirii lor la malul mării.
01:30
Viața pe insulă - Din Tennessee pe insula Topsail
Jason şi Lauren caută o casă pe insula Topsail, în Carolina de Nord, pentru ca cei doi copii ai lor să se poată bucura de viaţa în aer liber pe care au avut-o şi ei în copilărie.
02:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea e în ochii privitorului
Întoarsă din Turneul Frumuseții, Rachel explorează ideea frumosului din diferite culturi. Cum se exprimă frumusețea în diferite culturi și cum diferă atitudinea față de frumos în toată lumea?
02:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri vechi de a rămâne tânăr
Inspirată de Turneul Frumuseții, Rachel analizează cât de benefic este să bei ceai și prezintă beneficiile pentru sănătate ale unor mâncăruri vechi și tradiționale.
03:00
Reţetele lui Daphne - Mama gătea sănătos
Ca omagiu pentru mâncărurile sănătoase gătite de mama ei în copilărie, Daphne Brogdon îşi invită mama şi sora la cină. Daphne găteşte piept de pui umplut cu nuci pecan, cu garnitură de roşii prăjite şi brânză feta.
03:30
Reţetele lui Daphne - Festivalul resturilor
Toţi am fost în situaţia aceasta. Deschizi frigiderul şi vezi doar resturi. Daphne Brogdon găteşte reţete simple şi gustoase, folosind resturi din frigider. Puiul de aseară se transformă într-un ragu cu paste crocante.
04:00
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
04:30
O casă în Hawaii - Adio Florida, Aloha Maui
De când a pus piciorul în Maui, Linda Lindsay a simțit că locul ei e aici. Așa că și-a luat cei doi băieți și pe mama sa și s-au mutat din Florida în Hawaii. Cu ajutorul agentului imobiliar Tobi Fisher, Linda și mma ei Jeannine au pornit în căutarea casei
05:00
Case extreme - Sania, templul și casa plutitoare
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Florida în care chiar și câinii familiei au spații proprii cu temperatură controlată.
06:00
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
06:30
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
jinglebells
Feedback