07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
07:50
Acasă cu Giada - Magie marocană
Nimic nu se compară cu un cocktail lângă o piscină, cu muzică live și mâncare incredibilă. Giada duce exotismul la un nou nivel organizând o petrecere cu tematică marocană, planificată pentru un moment perfect - apusul.
08:15
Acasă cu Giada - Meniu pentru un meci de polo
Giada prepară o gustare pentru o zi la un meci de polo în Parcul Național Will Rogers. Meniu ei e unul practic pentru orice eveniment în aer liber cu spectacori - ușor de transportat, colorat și aromat, dar în același timp sănătos.
08:40
Savuros și sănătos - Divele motocicletelor
Aflându-se pe drumuri alături de un grup de motocicliste, Ezra și Julie revoluționează aromele propunând o masă sănătoasă pentru motociclistele responsabile.
09:05
Savuros și sănătos - Studioul de artă Blue Heron
Un grup de artiste își dezvăluie creațiile culinare nu prea sănătoase. Ezra și Julie încearcă să le schimbe obiceiurile de gătit și crează o adevărată capodoperă.
09:30
Veri Meseriaşi - Idei De Amenajare
Avril și cei doi copii ai ei s-au mutat recent împreună cu Devin și cei doi copii ai lui. Datorită unirii acestor două familii, bucătăria din casa veche de 40 de ani a lui Devin nu mai face față.
10:00
Veri Meseriaşi - De la casă la acasă
Jamie și Gabe Ollins au avut multe de îndurat cu un nou copil și o nouă casă. Aceștia au adăugat o extensie și un nou acoperiș, însă nu au idee ce să facă cu bucătăria și camera de zi.
10:25
Viața în Caraibe - La revedere, Texas, bun găsit, Cozumel
Un cuplu din Texas îşi părăseşte casa de inspiraţie caraibiană pentru una autentică din Cozumel.
10:50
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
11:15
Amenajări de grădini - Cum se creează farmecul de epocă
Curții lui Julie și John îi lipsește farmecul și caracterul casei lor Craftsman veche de 100 de ani. Designul lui Chris include o terasă din lemn cu coloane care se potrivesc cu cele din veranda casei, iar elementul acvatic din beton cu nuferi și pești ko
11:40
Amenajări de grădini - Renovare unei curți moderne
Maria și Mike îi cer lui Chris să proiecteze o grădină care să le reflecte simțul de stil modern și în același timp să aducă o senzație de calm în spațiu lor haotic. Chris și echipa sa construiesc o terasă modernă din lemn, precum și un gard care oferă in
12:10
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Reparaţii capitale şi terenuri de golf în West Palm Beach
Chris şi Laura vor cumpăra o casă pentru prima dată şi au o listă de dorinţe cam exagerată. Le vor pe toate şi asta la un preţ nu prea mare, în contextul pieţei competitive din West Palm Beach. Ei vizitează tot felul de case, de la unele ce necesită repar
13:25
Vânătorii de case prin lume - Cumpărători din Pennsylvania, fără timp pentru renovări
Stacy şi Jonathan au trei copii mici şi sunt foarte ocupaţi, aşa că nu au timp de o casă ce necesită reparaţii. Ei sunt încă şi mai stresaţi, fiindcă de luni bune locuiesc cu mama ei, în timp ce economiseau bani pentru casa visurilor lor.
13:50
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu tânăr colindă Pensacola Beach
Matt și Salina sunt un cuplu activ care își caută o casă pe plajele cu nisip de zahăr. Agentul imobiliar Kimberly Gettle le va prezenta patru proprietăți potențiale situate pe malul lagunei și a coastelor din Pensacola Beach, Florida.
14:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu caută o casă pe plaja din Florida Keys
Steve și Andrea și-au petrecut multe vacanțe în Florida Keys și s-au săturat de prețurile ridicate ale hotelurilor locale. Aceștia doresc să se bucure în continuare de apă, însă din confortul propriului lor apartament pe malul mării.
14:45
Nunţi de platină - Danielle şi Todd
Clasicul Hollywood se îmbină cu stilul art deco atunci când organizatorul de nunţi Kevin Covey îi ajută pe Danielle şi pe Todd să transforme sala de bal Millennium din Los Angeles într-un vis plin de eleganţă.
15:10
Nunţi de platină - Sajid şi Gabe
Tematica fusion asiatică şi cubaneză şi numeroase festivităţi de Anul Nou sunt motivele pentru care recepţia nupţială a lui Sajid şi a lui Gabe este extraordinară pe durata întregii nopţi.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
16:25
Comori din piaţa de vechituri - Dă radioul mai tare!
Doi vecini, Frank şi Patrick, se iau la întrecere cu echipa formată din Marc şi Tiffany, doi soţi stilaţi. Fiecare echipă are un buget de 500 de dolari şi doar o oră pentru a face cumpărături la piaţa de antichităţi din Long Beach, din sudul Californiei.
16:50
Comori din piaţa de vechituri - Balonul buclucaş
Două bune prietene, April şi Jenn, înfruntă un cuplu căsătorit, Mark şi Veronica. Fiecare echipă primeşte câte 500 de dolari şi are doar o oră pentru a cumpăra articole de reparat şi renovat de la piaţa de antichităţi din Long Beach, din sudul Californiei
17:15
SOS Restaurări - Detroit - Salvarea garajului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte să vină iarna, ei trebuie să se ocupe de câteva proiecte din curte. Veranda din faţă trebuie renovată, iar garajul e un spaţiu dăr
17:40
SOS Restaurări - Detroit - Petrecere în camera pianului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, termină de renovat clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Ultimul lor proiect este camera pianului, unde obişnuia să cânte străbunica lui Chris, care era pianistă, şi holul mare, în care toţi membri
18:05
Nunţi de platină - Lynda şi Alex
Lynda şi Alex dansează toată noaptea în timpul petrecerii lor cu patru teme, printre artiştii invitaţi numărându-se muzicienii din orchestra Filarmonicii din Miami şi un DJ celebru.
18:30
Nunţi de platină - Brittany şi Shahram
Shahram, proprietarul unui restaurant din San Francisco, nu se dă în lături de la nimic pentru a o răsfăţa pe mireasa lui, Brittany - căreia îi oferă o nuntă în valoare de jumătate de milion de dolari şi un Bentley nou-nouţ.
19:00
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule luxuriante în sudul Pacificului
Bryan şi Carlee, care sunt împreună din anii de facultate, caută refugiul perfect în apropiere de Bora Bora.
19:25
În căutarea unei insule - În Fiji, în căutarea unei insule pustii
Un antreprenor şi iubita lui vor să se retragă pe propria lor insula din Fiji, nu departe de îndepărtatul oraş Labasa. Oare Chris Krolow va reuşi să le găsească un paradis insular, încadrându-se în bugetul de 3-5 milioane de dolari?
19:55
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
20:45
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
21:10
Viața în Caraibe - La revedere, Texas, bun găsit, Cozumel
Un cuplu din Texas îşi părăseşte casa de inspiraţie caraibiană pentru una autentică din Cozumel.
21:35
Viața pe insulă - O familie cu şase membri se mută din Dallas pe insula South Padre
Phillip şi Melissa sunt gata să lase în urmă viaţa din oraşul Dallas, acum, când s-au stabilit pe insula South Padre, în Texas. Ei vor să fie aproape de plajă şi să se bucure de aerul de târguşor al insulei.
22:00
Casă de vacanţă pe gratis - O casă în Hilton Head, în Carolina de Sud
Marc şi Celeste Schwitters vor să-şi cumpere o locuinţă izolată lângă ocean, ca să poată petrece timp de calitate cu cei doi fii ai lor şi cu familia extinsă.
22:55
Viața în Caraibe - Doi tineri căsătoriţi de pe Coasta de Vest se mută în Aguada
Kenny şi Morgan, doi surfişti proaspăt căsătoriţi, s-au îndrăgostit de Aguada, pe când erau în vacanţă în Puerto Rico. Ei caută o casă în care să stea împreună pentru prima dată şi nu-şi doresc decât să fie aproape de plajă, ca să poată face surfing toată
23:20
Viața în Caraibe - Un cuplu ce urăşte iarna caută o oază tropicală în Aruba
Un cuplu fuge de iernile reci din Canada şi caută o casă mare cu piscină în care să poată primi musafiri, pe insula Aruba. Brad, agentul imobiliar, e acolo ca să-i ajute pe Stephen şi pe Jeff să găsească casa perfectă, cu mult spaţiu pentru oaspeţi şi cu
23:45
Viața în Caraibe - O casă în Bahamas
Matt şi Cathy vor să lase în urmă iernile aspre din Michigan pentru apele albastre din Bahamas. Matt va încerca să-şi exploateze abilităţile de constructor, iar cei doi vor să descopere cea mai bună casă renovabilă de la malul mării.
00:10
O casă în Hawaii - Un cuplu din Pennsylvania îşi doreşte să respire aerul din Oahu
De când a vizitat Oahu, familia Camachos a încercat să întruchipeze stilul de viață hawaiian în Pennsylvania, însă pur și simplu nu merge. Fie că e vorba de a ieși la jogging, de a face jet ski sau de a ieși la plimbări lungi cu câinii, cei doi știu că vo
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu în Mexic, pe malul Pacificului
După ce au venit an de an în vacanţă în Mexic, Robbie şi Shawn îşi caută o locuinţă în apropiere de Bucerias. Având o listă lungă de dorinţe, cei doi înţeleg că au nevoie de ajutorul unui agent imobiliar, care să le faciliteze procesul de găsire a unei ca
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă care necesită renovări sau casă "la cheie" în Wisconsin
O tânără familie ar putea fi nevoită să facă compromisuri în ce priveşte o lungă listă de dorinţe, pentru a-şi găsi un cămin permanent în Wisconsin.
01:30
Vânătorii de case prin lume - O casă în St Louis
Dan şi Becky s-au mutat din Hawaii în St Louis, de dragul carierei lui Dan. Ei au locuit temporar cu părinţii lui Dan şi abia aşteaptă să se mute la casa lor.
01:55
Viața pe insulă - O familie cu şase membri se mută din Dallas pe insula South Padre
Phillip şi Melissa sunt gata să lase în urmă viaţa din oraşul Dallas, acum, când s-au stabilit pe insula South Padre, în Texas. Ei vor să fie aproape de plajă şi să se bucure de aerul de târguşor al insulei.
02:20
Casă de vacanţă pe gratis - O casă în Hilton Head, în Carolina de Sud
Marc şi Celeste Schwitters vor să-şi cumpere o locuinţă izolată lângă ocean, ca să poată petrece timp de calitate cu cei doi fii ai lor şi cu familia extinsă.
03:10
Viața în Caraibe - Doi tineri căsătoriţi de pe Coasta de Vest se mută în Aguada
Kenny şi Morgan, doi surfişti proaspăt căsătoriţi, s-au îndrăgostit de Aguada, pe când erau în vacanţă în Puerto Rico. Ei caută o casă în care să stea împreună pentru prima dată şi nu-şi doresc decât să fie aproape de plajă, ca să poată face surfing toată
03:35
Viața în Caraibe - Un cuplu ce urăşte iarna caută o oază tropicală în Aruba
Un cuplu fuge de iernile reci din Canada şi caută o casă mare cu piscină în care să poată primi musafiri, pe insula Aruba. Brad, agentul imobiliar, e acolo ca să-i ajute pe Stephen şi pe Jeff să găsească casa perfectă, cu mult spaţiu pentru oaspeţi şi cu
04:05
Viața în Caraibe - O casă în Bahamas
Matt şi Cathy vor să lase în urmă iernile aspre din Michigan pentru apele albastre din Bahamas. Matt va încerca să-şi exploateze abilităţile de constructor, iar cei doi vor să descopere cea mai bună casă renovabilă de la malul mării.
04:30
O casă în Hawaii - Un cuplu din Pennsylvania îşi doreşte să respire aerul din Oahu
De când a vizitat Oahu, familia Camachos a încercat să întruchipeze stilul de viață hawaiian în Pennsylvania, însă pur și simplu nu merge. Fie că e vorba de a ieși la jogging, de a face jet ski sau de a ieși la plimbări lungi cu câinii, cei doi știu că vo
04:55
Case experimentale - Un ecologist convins, arca lui Noe și un păianjen
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă de forma unui vas de ceramică în New Mexico și o casă japoneză care seamănă cu un origami.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
06:10
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu în Mexic, pe malul Pacificului
După ce au venit an de an în vacanţă în Mexic, Robbie şi Shawn îşi caută o locuinţă în apropiere de Bucerias. Având o listă lungă de dorinţe, cei doi înţeleg că au nevoie de ajutorul unui agent imobiliar, care să le faciliteze procesul de găsire a unei ca
07:00
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
07:25
Vânătorii de case prin lume - În centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri căsătoriţi îşi caută prima casă în Branson
Casa pe care o închiriază Tim şi Heidi a fost scoasă pe piaţă şi s-ar putea vinde în orice zi, aşa că ei trebuie să-şi găsească rapid o casă numai a lor. Ei îşi doresc o casă cu o privelişte frumoasă şi cu mult teren.
08:15
O casă în Hawaii - Un cuplu se mută pe insula cea mare
Mulţi ani după prima lor vacanţă, Lee şi Jen se hotărăsc în sfârşit să se mute definitiv în Hawaii.
08:40
Viața pe insulă - Doi amatori de golf îşi caută o casă pe insula Hilton Head
Când apare o oportunitate profesională pe insula Hilton Head, în Carolina de Sud, Jim şi Kerri se hotărăsc să facă demersurile necesare pentru a-şi cumpăra o casă. Insula Hilton Head le oferă un mediu extraordinar în care cei doi amatori de golf îşi pot c
09:05
Viața pe insulă - Din Las Vegas pe insula Little Gasparilla
Mike şi Carina sunt gata să lase în urmă zgomotul şi agitaţia din Las Vegas pentru liniştea de pe insula Little Gasparilla, aproape de coasta de vest a Floridei. Ei căută o casă ecologică, nu departe de o insulă naturală formată din aluviuni.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Suburbiile Din Boston
Cuplul Chrissy și Zev din Boston au avut primul copil anul acesta, iar acum sunt în căutarea unei locuințe pe care să o numească casă în anii ce vor urma. Amândoi sunt de părere că ar trebui să fie în apropiere de centrul orașului Boston și mai ales aproa
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Arizona
Cu nunta care se apropie repede, Pablo și Sara sunt determinați să-și cumpere prima casă împreună în Mesa, Arizona. Dar cu un buget de casă nouă de 225.000 de dolari, va fi capabil cuplul să-și găsească o locuință care să se potrivească nevoilor acestora
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vânătoare de chilipiruri în Orange Beach, Alabama
Rasha și Ronnie cutreieră Orange Beach, Alabama în căutarea unei proprietăți pe malul mării pe care să o ofere cadou părinților. Agentul imobiliar Lydia Franz le va prezenta acestora trei proprietăți potențiale pe nisipurile albe pure.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu pe Coasta de Smarald din Florida
Gidge, Brody și cei trei copii ai lor își caută casa de vacanță perfectă pentru familie. Brody și Gidge s-au îndrăgostit de o proprietate pe malul mării din Destin, Florida, un oraș pe care îl îndrăgesc de mulți ani.
12:10
Acasă cu Giada - Sushi în California
Giada ia prânzul cu o prietenă la restaurantul Hamasaku unde și-au pregătit singure rulourile așa că Giada e inspirată să organizeze o petrecere cu sushi acasă.
12:35
Acasă cu Giada - Parisul nemuritor
Giada pregătește o cină în grădina din spatele casei inspirată de o vacanță recentă la Paris. Plănuiește o seară care să reflecte aromele, aventurile și activitățile din vacanță - e o șansă de a aduce acasă experiențele din călătorie.
13:00
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
13:25
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
13:50
Viața pe insulă - Din Lakeland pe Little Gasparilla
O mamă din Florida şi cele două fiice gemene ale ei lasă în urmă oraşul Lakeland, situat pe continent, pentru o viaţă mai liniştită pe insula Little Gasparilla.
14:15
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută pe insulă
O familie cu patru membri, mari amatori de activităţi în aer liber, lasă în urmă Tacoma pentru a-şi căuta o casă pe neobişnuita insulă Vashon, din estuarul Puget, în statul Washington.
14:45
Proiect complet - Sufragerie elegantă
Sufrageria este inima casei familiei Piccolis, dar și cea mai neglijată atunci când vine vorba de decorațiuni.
15:10
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Aventură în casa pe roți a lui Jenna și Guillaume
Jenna și Guillaume plănuiesc să facă din America propria lor curte din spatele casei, aventurându-se pe drumuri cu casa lor pe roți.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa mică a lui Derek și Mary din Prairie
Derek și Mary Voight îl angajează pe Greg Parham, antreprenor, să le construiască o căsuță de lux pe roți.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
16:50
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Tânjind la o casă pe malul mării, pe insula Amelia, în Florida
O mamă, fiul şi nora ei merg pe insula Amelia din Florida, să-şi împlinească visul de a locui la malul mării. Din fericire, în urma discuţiilor cu un agent imobiliar din zonă, deja au câteva opţiuni grozave.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un paradis în nord-vestul Pacificului, în peninsula Ocean Shores, Washington
După ce s-au îndrăgostit de natura din peninsula Ocean Shores, Washington, membrii unei familii vor să se mute pe malul mării. Având un buget de 285.000 de dolari, vor trebuie să evite preţurile mari ale locuinţelor de pe plajă, pentru a se asigura că nu-
18:05
Ghidul Giadei de sărbători - Reţete clasice de Ziua Recunoştinţei
Giada ne arată cum să pregătim cina perfectă de Ziua Recunoştinţei, de la început la sfârşit. Ea prepară reţete modernizate de sărbători, precum lasagna alfredo cu dovleac, curcan crocant cu trufe şi tort semifreddo cu mere caramelizate.
18:30
Ghidul Giadei de sărbători - Sacul Moşului
Când Giada dă o petrecere de Crăciun pentru familia ei, toată lumea aduce un cadou pentru sacul moşului şi ceva de pus pe masă. Mâncarea e servită ca în familie şi printre reţete se numără feniculul copt, pastele cu cremă de homar şi un cheesecake cu cioc
19:00
Nunţi de platină - Lynda şi Alex
Lynda şi Alex dansează toată noaptea în timpul petrecerii lor cu patru teme, printre artiştii invitaţi numărându-se muzicienii din orchestra Filarmonicii din Miami şi un DJ celebru.
19:25
Nunţi de platină - Brittany şi Shahram
Shahram, proprietarul unui restaurant din San Francisco, nu se dă în lături de la nimic pentru a o răsfăţa pe mireasa lui, Brittany - căreia îi oferă o nuntă în valoare de jumătate de milion de dolari şi un Bentley nou-nouţ.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
20:45
Viața pe insulă - Regrupare pe insula St. Simons
Eric și Shontae se bucură de șansa de a părăsi viața agitată din San Francisco pentru a munci și a trăi pe insula relaxantă St. Simons, Georgia.
21:10
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
21:35
Proiect complet - Cameră de zi inspirată de anii 60
Sabrina Soto le oferă celor din familia Quartin camera de zi visată care se încadrează în bugetul acestora.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiul perfect la malul mării pentru o familie cu nouă membri
O familie cu nouă membri începe căutarea unei case de vacanţă în frumoasă zonă Palm Coast din Florida. Ei adoră tot ce le oferă demodatul orăşel de litoral şi faptul că, de acasă, pot ajunge repede acolo cu maşina
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vacanţă în Hatteras, pe coasta Carolinei de Nord
Un cuplu e gata să-şi cumpere o casă de vacanţă permanentă în Hatteras Village, Carolina de Nord, refugiul lor favorit de pe litoral. Ei speră să găsească o casă pe malul mării unde să adune amintiri frumoase împreună.
22:55
Viața pe insulă - Doi logodnici se mută de pe continent pe insula Mustang
Tyler şi Julie s-au îndrăgostit pe insula Mustang, în Texas, şi acum fac nunta acolo. Cei doi vor şi să cumpere o casă în care să aibă destul spaţiu pentru prietenii veniţi în vizită.
23:20
Viața pe insulă - O familie cu şase membri se mută din Dallas pe insula South Padre
Phillip şi Melissa sunt gata să lase în urmă viaţa din oraşul Dallas, acum, când s-au stabilit pe insula South Padre, în Texas. Ei vor să fie aproape de plajă şi să se bucure de aerul de târguşor al insulei.
23:45
Viața în Caraibe - Cu barca în Bocas
Un cuplu din California decide că viaţa e scurtă şi că e timpul să se mute în Panama. Ei caută o casă cu o privelişte frumoasă şi cu acces uşor spre docurile din Bocas del Toro.
00:10
O casă în Hawaii - Doi tineri schimbă Madison, Wisconsin cu priveştea din Kauai
Kristopher și Shannon Breyer și-au făcut bagajele și s-au mutat în Hawaii cu fetița lor Eloise, neștiind la ce să se aștepte. Au stat în chirie în Kauai, dar acum sunt pregătiți să facă următorul pas și să devină proprietari.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O Hacienda în Mexic, pe Isla Mujeres
După ce şi-au petrecut vacanţele în Mexic, Ashley şi Todd se hotărăsc să-şi caute o locuinţă pe frumoasă Isla Mujeres. Având o listă de dorinţe greu de împlinit şi o ofertă limitată pe insulă, cuplul se îndreaptă spre agentul imobiliar Jim Botaish, cerând
01:00
Vânătorii de case prin lume - O avocată din Altanta vrea o casă în zona ei preferată
O avocată din Atlanta vrea neapărat să-şi găsească o casă în zona ei preferată.
01:30
Vânătorii de case prin lume - În centrul oraşului Chicago sau în suburbii?
În căutarea unei case în Chicago, un cuplu de tineri au o dispută pe marginea avantajelor de a locui în oraş sau în suburbii.
01:55
Proiect complet - Cameră de zi inspirată de anii 60
Sabrina Soto le oferă celor din familia Quartin camera de zi visată care se încadrează în bugetul acestora.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiul perfect la malul mării pentru o familie cu nouă membri
O familie cu nouă membri începe căutarea unei case de vacanţă în frumoasă zonă Palm Coast din Florida. Ei adoră tot ce le oferă demodatul orăşel de litoral şi faptul că, de acasă, pot ajunge repede acolo cu maşina
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vacanţă în Hatteras, pe coasta Carolinei de Nord
Un cuplu e gata să-şi cumpere o casă de vacanţă permanentă în Hatteras Village, Carolina de Nord, refugiul lor favorit de pe litoral. Ei speră să găsească o casă pe malul mării unde să adune amintiri frumoase împreună.
03:10
Viața pe insulă - Doi logodnici se mută de pe continent pe insula Mustang
Tyler şi Julie s-au îndrăgostit pe insula Mustang, în Texas, şi acum fac nunta acolo. Cei doi vor şi să cumpere o casă în care să aibă destul spaţiu pentru prietenii veniţi în vizită.
03:35
Viața pe insulă - O familie cu şase membri se mută din Dallas pe insula South Padre
Phillip şi Melissa sunt gata să lase în urmă viaţa din oraşul Dallas, acum, când s-au stabilit pe insula South Padre, în Texas. Ei vor să fie aproape de plajă şi să se bucure de aerul de târguşor al insulei.
04:05
Viața în Caraibe - Cu barca în Bocas
Un cuplu din California decide că viaţa e scurtă şi că e timpul să se mute în Panama. Ei caută o casă cu o privelişte frumoasă şi cu acces uşor spre docurile din Bocas del Toro.
04:30
O casă în Hawaii - Doi tineri schimbă Madison, Wisconsin cu priveştea din Kauai
Kristopher și Shannon Breyer și-au făcut bagajele și s-au mutat în Hawaii cu fetița lor Eloise, neștiind la ce să se aștepte. Au stat în chirie în Kauai, dar acum sunt pregătiți să facă următorul pas și să devină proprietari.
04:55
Case experimentale - Forma de ou, laserul și jungla
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume include o casă din Africa de Sud cu un ochi atotvăzător și o casă plutitoare de forma unui ou pe un râu englez.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
06:10
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O Hacienda în Mexic, pe Isla Mujeres
După ce şi-au petrecut vacanţele în Mexic, Ashley şi Todd se hotărăsc să-şi caute o locuinţă pe frumoasă Isla Mujeres. Având o listă de dorinţe greu de împlinit şi o ofertă limitată pe insulă, cuplul se îndreaptă spre agentul imobiliar Jim Botaish, cerând
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
07:25
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Un apartament cu 40.000 în Atlanta
După ce s-a mutat în Atlanta cu mai puţin de un an în urmă, Paul s-a hotărât să-şi cumpere propria casă. Întrucât preţurile sunt atât de mici, el şi-a fixat un buget de 40.000 $ şi speră să găsească un apartament complet mobilat cu unul sau două dormitoar
08:15
O casă în Hawaii - Din căldura Arizonei, pe insula Kauai
Jean-Marc şi Michele lasă în urmă căldura din Arizona pentru a-şi creşte fiicele în Kauai.
08:40
Viața pe insulă - Din Lakeland pe Little Gasparilla
O mamă din Florida şi cele două fiice gemene ale ei lasă în urmă oraşul Lakeland, situat pe continent, pentru o viaţă mai liniştită pe insula Little Gasparilla.
09:05
Viața pe insulă - O familie cu patru membri se mută pe insulă
O familie cu patru membri, mari amatori de activităţi în aer liber, lasă în urmă Tacoma pentru a-şi căuta o casă pe neobişnuita insulă Vashon, din estuarul Puget, în statul Washington.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
10:50
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Lux cu vedere spre mare
Tania a locuit în toată lumea, din Londra până în Peru, și cel mai recent în Germania. De când s-a mutat în Miami pentru cariera sa, Tania simte că este într-o vacanță permanentă.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un refugiu latin pe insula Vieques din Puerto Rico
Mathias și Monica adoră să se relaxeze pe plajele exotice cu nisip alb din Caraibe. Cu o dragoste comună pentru ocean și conexiunea Monicăi cu cultura latină, cuplul decide să-și găsească o a doua casă pe insula Vieques din Puerto Rico.
12:10
Acasă cu Giada - Picnic în parc
Giada pregătește un meniu pentru picnic care e atât ușor de transportat cât și delicios pentru un concert în aer liber, aducând o notă neșteptată picnicului tipic.
12:35
Acasă cu Giada - O masă pentru doi
Giada și soțul ei Todd angajează o bonă și plănuiesc o seară memorabilă acasă. Giada plănuiește meniul și pregătește cina, în timp ce Todd se ocupă de restul detaliilor.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
13:25
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
13:50
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
14:15
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
14:45
Proiect complet - O cameră suplimentară veselă și contemporană
Sam și Kaman Po doresc să-și utilizeze camera suplimentară ca spațiu de studiu pentru cei trei copii ai lor, dar și în calitate de cameră de oaspeți atunci când vin bunicii în vizită.
15:10
Proiect complet - Sufragerie în stil Regency de Hollywood
Familia Garcia își dorește o cameră de zi sofisticată, formală și cu multe opțiuni de relaxare.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Vagonul boem modern al lui Chloe și Brandon
Un cuplu tânăr de designeri construiește o căsuță inspirată de corăbiile piraților și de caravane.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuță rurală pentru o studentă
Kaitlin și tatăl său construiesc o căsuță de vis, care include o scară ascunsă și elemente de artă personalizată.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Prima Casă
Matt și Melissa, cuplul proaspăt căsătorit, au depus mult efort pentru a-și cumpăra prima casă în orașul natal al lui Matt, Chatsworth din California. De-a lungul a trei ani, aceștia au vizitat peste 100 de case și au avut patru oferte care au picat.
16:50
Vânătorii de case prin lume - In Căutare Prin Washington, D.C.
Postul lui Naomi în administrația locală necesită ca ea să locuiască în limitele orașului Washington, DC. Ea speră să găsească un apartament cu un dormitor, cu mașină de spălat și uscător, situat în sud-vestul DC-ului. Bugetul lui Naomi este de 290.000 de
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Dă radioul mai tare!
Doi vecini, Frank şi Patrick, se iau la întrecere cu echipa formată din Marc şi Tiffany, doi soţi stilaţi. Fiecare echipă are un buget de 500 de dolari şi doar o oră pentru a face cumpărături la piaţa de antichităţi din Long Beach, din sudul Californiei.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Balonul buclucaş
Două bune prietene, April şi Jenn, înfruntă un cuplu căsătorit, Mark şi Veronica. Fiecare echipă primeşte câte 500 de dolari şi are doar o oră pentru a cumpăra articole de reparat şi renovat de la piaţa de antichităţi din Long Beach, din sudul Californiei
18:05
SOS Restaurări - Detroit - Salvarea garajului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, continuă să renoveze clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Înainte să vină iarna, ei trebuie să se ocupe de câteva proiecte din curte. Veranda din faţă trebuie renovată, iar garajul e un spaţiu dăr
18:30
SOS Restaurări - Detroit - Petrecere în camera pianului
Chris şi Amy, care au devenit părinţi de curând, termină de renovat clădirea istorică ridicată în 1903 la Detroit. Ultimul lor proiect este camera pianului, unde obişnuia să cânte străbunica lui Chris, care era pianistă, şi holul mare, în care toţi membri
19:00
Acasă la Giada - O zi de distracţie în familie
Giada găzduieşte o petrecere de familie amuzantă şi economică, la care se joacă jocuri simple în aer liber. Meniul include un bufet cu sandviciuri pe care fiecare şi le prepară singur, "cuiburi" crocante din cartofi cu ketchup din cireşe, brioşe alb-negre
19:25
Acasă la Giada - Petrecere în bucătărie
Giada găzduieşte o petrecere grozavă fără a sparge puşculiţa, invitându-şi prietenii să prepare împreună câteva din reţetele lor favorite chiar la ea acasă. În meniu sunt mini taco umplute cu salată Caesar, taco umplute cu carne de porc gătită lent, churr
19:55
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
20:45
Viața pe insulă - Visele de locui pe o insulă chiar devin realitate
Acum că Tracey și soțul ei JC sunt părinții unui fiu de trei ani, au decis să-și îndeplinească visul și să se mute permanent pe insula idilică Mount Desert.
21:10
Viața în Caraibe - Din Texas în Republica Dominicană
O familie din Texas spune adio traficului aglomerat şi "bine v-am găsit" nisipului, soarelui şi distracţiei din Republica Dominicană.
21:35
Proiect complet - Renovarea unei camere din Florida
Sabrina Soto le prezintă lui Eric și Shira Scott refugiul liniștit suprem care se încadrează în bugetul lor.
22:00
Specialiştii curţilor - Oază umbroasă
O curte mică şi pustie e transformată într-o oază cu structuri umbroase din lemn şi metal, o suprafaţă extinsă din bazalt, un element cu fântână şi piatră naturală şi un altul suspendat, pentru arderea lemnelor.
22:30
Specialiştii curţilor - Refugiu între butoaie de vin
Matt transformă o curte năpădită de buruieni într-un spaţiu de primit oaspeţi, inspirându-se din pasiunea proprietarilor pentru butoaiele cu vin. Acoperişul dărăpănat al curţii e demolat şi în locul său e construit un altul, ancorat de o piramidă din buto
22:55
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
23:20
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
23:45
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
00:10
O casă în Hawaii - Un jongler cu foc şi familia lui îşi găsesc o casă în Hawaii
William Demaso, prietena sa Bryanna Pasco și copiii lor sunt pregătiți să cumpere prima lor casă în Hawaii. Născuți și crescuți în satul Waikoloa din Hawaii, cei doi au legături de familie în această zonă.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dustin şi sora lui explorează Cabo San Lucas
Dustin are trei copii, iar al patrulea e pe drum. Neputând să o ia în Mexic pe soţia sa însărcinată, Dustin o roagă pe sora lui, Brittany, să-l ajute să găsească locuinţa perfectă de vacanţă pentru familia lui tot mai mare.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un dansator din Las Vegas vrea o casă
Eric Morgan, dansator profesionist, are un contract pe termen lung în Las Vegas. El vrea să sărbătorească cumpărându-şi prima locuinţă, iar prietenul lui, Jamie, îi vine în ajutor. Eric caută un loc în care se poate muta imediat şi care se încadrează în b
01:30
Vânătorii de case prin lume - Farmec istoric sau îmbunătăţiri moderne
Holly şi Terry din St Louis trebuie să cumpere o casă cât mai repede! Peste două luni se vor căsători în China, ţara în care s-a născut ea, iar tradiţia chineză le cere să aibă o casă pentru a-şi legitima căsătoria.
01:55
Proiect complet - Renovarea unei camere din Florida
Sabrina Soto le prezintă lui Eric și Shira Scott refugiul liniștit suprem care se încadrează în bugetul lor.
02:20
Specialiştii curţilor - Oază umbroasă
O curte mică şi pustie e transformată într-o oază cu structuri umbroase din lemn şi metal, o suprafaţă extinsă din bazalt, un element cu fântână şi piatră naturală şi un altul suspendat, pentru arderea lemnelor.
02:45
Specialiştii curţilor - Refugiu între butoaie de vin
Matt transformă o curte năpădită de buruieni într-un spaţiu de primit oaspeţi, inspirându-se din pasiunea proprietarilor pentru butoaiele cu vin. Acoperişul dărăpănat al curţii e demolat şi în locul său e construit un altul, ancorat de o piramidă din buto
03:10
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
03:35
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
04:05
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
04:30
O casă în Hawaii - Un jongler cu foc şi familia lui îşi găsesc o casă în Hawaii
William Demaso, prietena sa Bryanna Pasco și copiii lor sunt pregătiți să cumpere prima lor casă în Hawaii. Născuți și crescuți în satul Waikoloa din Hawaii, cei doi au legături de familie în această zonă.
04:55
Case experimentale - Basmul, secretul și balena
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Intrăm într-un conac complet iluminat din Florida și o casă organică situată pe un deal în Spania.
05:45
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
06:10
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dustin şi sora lui explorează Cabo San Lucas
Dustin are trei copii, iar al patrulea e pe drum. Neputând să o ia în Mexic pe soţia sa însărcinată, Dustin o roagă pe sora lui, Brittany, să-l ajute să găsească locuinţa perfectă de vacanţă pentru familia lui tot mai mare.
07:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
07:50
Vânătorii de case prin lume - În Tennessee, doi tineri căsătoriţi nu se pun de acord
Tinerii căsătoriţi Marshall şi Dana îşi caută prima casă în Tennessee, dar nu se pun de acord în privinţa tipului de casă pe care s-o cumpere. Oare aceşti doi încăpăţânaţi vor reuşi să se înţeleagă?
08:15
O casă în Hawaii - O familie din sudul Californiei se mută în Kauai
Mulţi ani după luna lor de miere din Hawaii, Thom şi Connie se hotărăsc să se mute acolo, cu tot cu familia lor mare.
08:40
Viața pe insulă - O familie descoperă insula Fidalgo
Noah, Kjersten şi cei doi băieţi ai lor vor să se mute pe insula Fidalgo, în statul Washington. Ei speră să găsească o casă de vis cu o privelişte extraordinară.
09:05
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Marco
Kevin, Amanda şi fiica lor vor să se mute din Kentucky pe insula Marco din Florida, înconjurată de apele calde ale oceanului. Ei sunt gata să-şi transforme în realitate visul de a avea o casă pe o insulă.
09:30
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Prima Casă
Matt și Melissa, cuplul proaspăt căsătorit, au depus mult efort pentru a-și cumpăra prima casă în orașul natal al lui Matt, Chatsworth din California. De-a lungul a trei ani, aceștia au vizitat peste 100 de case și au avut patru oferte care au picat.
10:50
Vânătorii de case prin lume - In Căutare Prin Washington, D.C.
Postul lui Naomi în administrația locală necesită ca ea să locuiască în limitele orașului Washington, DC. Ea speră să găsească un apartament cu un dormitor, cu mașină de spălat și uscător, situat în sud-vestul DC-ului. Bugetul lui Naomi este de 290.000 de
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vilă de vacanță în Republica Dominicană
Roger, Tracey și cei doi copii ai lor își caută vila de vacanță perfectă pe malul nordic al Republicii Dominicane. Siguranța, dormitoarele multiple și accesul la plajă sunt esențiale pentru această familie activă din Canada.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un tânăr vrea să se refugieze în Republica Dominicană
Matt caută un refugiu la malul mării pe coasta nordică a Republicii Dominicane.
12:10
Acasă cu Giada - Petrecere în grădină
Giada găzduiește o minunată petrecere în grădină pentru a celebra Ziua Pământului. Meniul ei include ingrediente din grădina proprie și de la piața agricolă din Santa Monica.
12:35
Acasă cu Giada - Petrecerea burlăcițelor
Giada pregătește meniul pentru petrecerea burlăcițelor pe care o găzduiește în cinstea unei prietene apropiate. Ideea este că evenimentul e relaxat, însă se pregătește o surpriză unică.
13:00
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
13:25
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
13:50
Viața pe insulă - Din Noua Anglie pe insula Marco
O familie cu trei membri speră să-şi vândă casa din Noua Anglie şi să se mute pe frumoasă insula Marco din Florida.
14:15
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula Vashon
Un cuplu lasă în urmă agitaţia şi aglomeraţia din Seattle şi-şi cumpără o casă cu personalitate pe insula Vashon din statul Washington.
14:45
Proiect complet - Birou în stil industrial pentru doi
Sabrina îi oferă familiei Lee un birou de tranziție clasic.
15:10
Proiect complet - Sufragerie contemporană
April și Brett, precum multe alte cupluri, au amânat decorarea casei în timp ce și-au crescut cei trei copii, motiv pentru care au apelat la Sabrina pentru ajutor!
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
16:50
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
17:15
Viața în Caraibe - Doi tineri căsătoriţi de pe Coasta de Vest se mută în Aguada
Kenny şi Morgan, doi surfişti proaspăt căsătoriţi, s-au îndrăgostit de Aguada, pe când erau în vacanţă în Puerto Rico. Ei caută o casă în care să stea împreună pentru prima dată şi nu-şi doresc decât să fie aproape de plajă, ca să poată face surfing toată
17:40
Viața în Caraibe - Un cuplu ce urăşte iarna caută o oază tropicală în Aruba
Un cuplu fuge de iernile reci din Canada şi caută o casă mare cu piscină în care să poată primi musafiri, pe insula Aruba. Brad, agentul imobiliar, e acolo ca să-i ajute pe Stephen şi pe Jeff să găsească casa perfectă, cu mult spaţiu pentru oaspeţi şi cu
18:05
Viața pe insulă - Doi logodnici se mută de pe continent pe insula Mustang
Tyler şi Julie s-au îndrăgostit pe insula Mustang, în Texas, şi acum fac nunta acolo. Cei doi vor şi să cumpere o casă în care să aibă destul spaţiu pentru prietenii veniţi în vizită.
18:30
Viața pe insulă - O familie cu şase membri se mută din Dallas pe insula South Padre
Phillip şi Melissa sunt gata să lase în urmă viaţa din oraşul Dallas, acum, când s-au stabilit pe insula South Padre, în Texas. Ei vor să fie aproape de plajă şi să se bucure de aerul de târguşor al insulei.
19:00
Casă de vacanţă pe gratis - O casă în Hilton Head, în Carolina de Sud
Marc şi Celeste Schwitters vor să-şi cumpere o locuinţă izolată lângă ocean, ca să poată petrece timp de calitate cu cei doi fii ai lor şi cu familia extinsă.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
20:45
Viața pe insulă - Moda la schimb pentru liniștea de pe insulă
John și Megan s-au căsătorit pe inslua Mount Desert cu șapte ani în urmă, iar acum doresc să se mute acolo pentru a trăi un stil de viață mai pașnic și mai idilic.
21:10
Viața în Caraibe - Din Denver la Playa del Carmen
Un cuplu din Denver urmează să se căsătorească în Playa Del Carmen, dar ei s-au hotărât să rămână acolo.
21:35
Proiect complet - Renovarea sufrageriei
Sabrina Soto transformă design-ul unei sufragerii de 26.500 de dolari și îl potrivește bucată cu bucată pentru doar 4.500 de dolari.
22:00
Decoratoarele boeme - Decoratoarele boeme organizează un talcioc şi strâng fonduri pentru o şcoală
Decoratoarele boeme organizează un talcioc în curte ca să strângă bani pentru şcoala din cartierul lor.
22:30
Decoratoarele boeme - Petrecere cu ocazia aniversării a 25 de ani de Shabby Chic
Decoratoarele boeme o ajută pe Rachel Ashwell să organizeze o petrecere la aniversarea a 25 de ani a firmei Shabby Chic.
22:55
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule luxuriante în sudul Pacificului
Bryan şi Carlee, care sunt împreună din anii de facultate, caută refugiul perfect în apropiere de Bora Bora.
23:20
În căutarea unei insule - În Fiji, în căutarea unei insule pustii
Un antreprenor şi iubita lui vor să se retragă pe propria lor insula din Fiji, nu departe de îndepărtatul oraş Labasa. Oare Chris Krolow va reuşi să le găsească un paradis insular, încadrându-se în bugetul de 3-5 milioane de dolari?
23:45
Viața în Caraibe - Un nou început pe insula Utila
Un cuplu de canadieni se întoarce în locul în care au făcut nunta, insula Utila din Honduras, în căutarea casei visurilor lor. Dragostea pentru scufundări îi face să caute o căsuţă pe malul mării, unde să aibă multă linişte şi să poată ajunge foarte uşor
00:10
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutare de chilipiruri la Pismo Beach
Anthony şi Hun au nevoie de o casă pe o plajă însorită. Agentul imobiliar Mikey Hahn le va arăta patru potenţiale proprietăţi. Urmăriţi-i în timp ce caută o casă spaţioasă la doar câţiva paşi distanţă de plajă, totul pentru mai puţin de 375.000 $.
01:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case de vacanţă în Florida cea însorită
Carl şi Marcel s-au săturat de iernile din New Hampshire şi speră să găsească o casă de vacanţă în elegantul Wilton Manors, Florida. Dar Carl vrea o casă care are nevoie de renovări pentru a avea ceva de făcut, iar Marcel vrea un loc în care se pot muta i
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un veteran din războiul din Irak şi soţia lui caută o casă
Kati, fostă jucătoare de rugby, şi Aaron, veteran din războiul din Irak, îşi caută o casă în apropiere de Milwaukee. Ei vor să scape din micul lor apartament de la universitate şi să găsească o casă destul de spaţioasă.
01:55
Proiect complet - Renovarea sufrageriei
Sabrina Soto transformă design-ul unei sufragerii de 26.500 de dolari și îl potrivește bucată cu bucată pentru doar 4.500 de dolari.
02:20
Decoratoarele boeme - Decoratoarele boeme organizează un talcioc şi strâng fonduri pentru o şcoală
Decoratoarele boeme organizează un talcioc în curte ca să strângă bani pentru şcoala din cartierul lor.
02:45
Decoratoarele boeme - Petrecere cu ocazia aniversării a 25 de ani de Shabby Chic
Decoratoarele boeme o ajută pe Rachel Ashwell să organizeze o petrecere la aniversarea a 25 de ani a firmei Shabby Chic.
03:10
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule luxuriante în sudul Pacificului
Bryan şi Carlee, care sunt împreună din anii de facultate, caută refugiul perfect în apropiere de Bora Bora.
03:35
În căutarea unei insule - În Fiji, în căutarea unei insule pustii
Un antreprenor şi iubita lui vor să se retragă pe propria lor insula din Fiji, nu departe de îndepărtatul oraş Labasa. Oare Chris Krolow va reuşi să le găsească un paradis insular, încadrându-se în bugetul de 3-5 milioane de dolari?
04:05
Viața în Caraibe - Un nou început pe insula Utila
Un cuplu de canadieni se întoarce în locul în care au făcut nunta, insula Utila din Honduras, în căutarea casei visurilor lor. Dragostea pentru scufundări îi face să caute o căsuţă pe malul mării, unde să aibă multă linişte şi să poată ajunge foarte uşor
04:30
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
04:55
Case experimentale - Valuri, nava spațială și haos
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă ondulată în căldura Arizonei.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutare de chilipiruri la Pismo Beach
Anthony şi Hun au nevoie de o casă pe o plajă însorită. Agentul imobiliar Mikey Hahn le va arăta patru potenţiale proprietăţi. Urmăriţi-i în timp ce caută o casă spaţioasă la doar câţiva paşi distanţă de plajă, totul pentru mai puţin de 375.000 $.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă nouă sau veche în Scottsdale
Dane şi soţia lui, Becca, au locuit până acum în suburbii, în casa de burlac a lui Dane. Ei îşi doresc să găsească o casă nouă, pentru că aşteaptă să vină pe lume primul lor copil, dar Becca e pretenţioasă şi are o listă lungă de elemente obligatorii şi l
07:25
Vânătorii de case prin lume - În căutare de case prin Sacramento
O soră mai mică ce locuieşte într-o cameră închiriată are idei foarte clare despre ce tip de casă ar trebui să-şi cumpere sora ei mai mare.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Virginia caută căminul perfect
Un pastor, Tim, şi soţia sa, care e profesoară, s-au mutat recent în Virginia. Deşi ei şi copiii lor s-au simţit bine acolo, întreaga familie abia aşteaptă să se mute din casa închiriată într-una permanentă.
08:15
O casă în Hawaii - O familie din Texas se mută în Maui
Frank, Cara şi cei trei copii mici ai lor pleacă din Texas pentru a se apropia de natură, în Maui.
08:40
Viața pe insulă - Din Noua Anglie pe insula Marco
O familie cu trei membri speră să-şi vândă casa din Noua Anglie şi să se mute pe frumoasă insula Marco din Florida.
09:05
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula Vashon
Un cuplu lasă în urmă agitaţia şi aglomeraţia din Seattle şi-şi cumpără o casă cu personalitate pe insula Vashon din statul Washington.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă În Los Angeles
Pentru cea mai mare parte din relația lor de doi ani, Jake și Rudi au trăit la 160 de kilometri distanță. În timp ce Jake trăiește în Los Angeles, Rudi trăia în Palm Springs, renovând o casă. Acum că acest proiect s-a terminat, Rudi este pregătită să se m
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă de vacanţă spaţioasă pe insula Vieques
Un cuplu caută o casă de vacanţă pe insula Vieques din Puerto Rico. În timp ce amândoi sunt de acord că va fi nevoie de spaţiu pentru copii, se confruntă cu dilema de a alege între o locuinţă la cheie şi una pe care trebuie s-o renoveze.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Ape de smarald pe plaja Blue Mountain
După ce au venit în vacanţă pe plaja Blue Mountain timp de aproape 20 de ani, Chrissy şi Dino vor să-şi cumpere un refugiu la malul mării în nord-vestul Floridei. Visând la o casă cu vedere la apele de culoarea smaraldului, cei doi iau legătura cu un agen
12:10
Acasă cu Giada - Cărări vesele
Giada și Todd pornesc împreună la o drumeție pentru o zi în aer liber. Ea merge la Adventure 16 pentru a se echipa, apoi pregătește mâncarea pe care o vor lua cu ei în drumeție.
12:35
Acasă cu Giada - Barbeque în California
Giada pregătește un meniu distractiv și festiv pentru un grătar în aer liber în stil californian. Meniul cuprinde mâncărurile preferate ale lui Todd. E un meniu american get-beget: burgeri, inele de ceapă și shake-uri cu o notă specială!
13:00
Savuros și sănătos - Iubitoare de grădinărit
Ezra și Julie întâlnesc un grup de grădinare împătimite și le hrănesc cu excelență culinară.
13:25
Savuros și sănătos - Pescuit pe gheață
Vor reuși Ezra și Julie să o ajute pe Juli Parsons să reducă din meniu și să se întoarcă pe gheață cu prietenii ei pescari?
13:50
Viața pe insulă - Din Phoenix pe insula Fidalgo
Un cuplu care aşteaptă un copil lasă în urmă căldura din Phoenix pentru luxurianta insulă Fidalgo din statul Washington.
14:15
Viața pe insulă - Din Arizona pe insula Coronado
Un cuplu cu copii mari, care vor pleca în curând de acasă, s-a săturat de căldura şi de viaţa agitată din Scottsdale, Arizona. Ei speră să găsească o casă pe plajă, aproape de mare, pe insula Coronado din statul California.
14:45
Proiect complet - Cramă și salon
Charika și Jeff au avut o căsnicie fericită timp de 19 ani și au doi copii. Întreaga lor casă a fost renovată recent, inclusiv un subsol finisat foarte mare. Cu o fiică la facultate, este esențial să se încadreze în buget.
15:10
Proiect complet - Cameră de oaspeți retrasă și luxoasă
Kim și Doug Williams s-au mutat în casa lor din Montclair acum zece ani. Aceștia au cumpărat casa de la o femeie bătrână care a proiectat-o pentru a fi formală și înăbuşitoare, astfel încât au avut mult de lucru în încercarea de a transforma casa pentru u
15:35
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
16:25
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
16:50
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Dă radioul mai tare!
Doi vecini, Frank şi Patrick, se iau la întrecere cu echipa formată din Marc şi Tiffany, doi soţi stilaţi. Fiecare echipă are un buget de 500 de dolari şi doar o oră pentru a face cumpărături la piaţa de antichităţi din Long Beach, din sudul Californiei.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Balonul buclucaş
Două bune prietene, April şi Jenn, înfruntă un cuplu căsătorit, Mark şi Veronica. Fiecare echipă primeşte câte 500 de dolari şi are doar o oră pentru a cumpăra articole de reparat şi renovat de la piaţa de antichităţi din Long Beach, din sudul Californiei
18:05
Case mici, viaţă de lux - Cabană de schi la preţ redus
Bridget şi Billy lasă în urmă casa închiriată cu mulţi bani în Denver pentru a construi cu un buget limitat o căsuţă pe care vor s-o transporte înapoi, la Portland. Oare vor fi în stare să termine această căsuţă şi s-o ia în excursie?
18:30
Case mici, viaţă de lux - Cuibuşorul de fitness al lui Mike şi Jasmine
Mike şi Jasmine, doi antrenori personali, îşi doresc o casă potrivită pentru stilul lor de viaţă activ. Ei îşi cumpără un cuibuşor de 28 de metri pătraţi în care să facă sport, echipat cu un zid de căţărat şi cu un dulap pentru greutăţi.
19:00
Specialiştii curţilor - Oază umbroasă
O curte mică şi pustie e transformată într-o oază cu structuri umbroase din lemn şi metal, o suprafaţă extinsă din bazalt, un element cu fântână şi piatră naturală şi un altul suspendat, pentru arderea lemnelor.
19:25
Specialiştii curţilor - Refugiu între butoaie de vin
Matt transformă o curte năpădită de buruieni într-un spaţiu de primit oaspeţi, inspirându-se din pasiunea proprietarilor pentru butoaiele cu vin. Acoperişul dărăpănat al curţii e demolat şi în locul său e construit un altul, ancorat de o piramidă din buto
19:55
Vânătorii de case prin lume - Julie vrea să fie mai aproape de prieteni
Julie Young, născută în Texas, a petrecut ultimii 15 ani întemeindu-și o viață în Orlando, Florida. Atunci când și-a cumpărat casa, zona Kissimmee era într-un loc mai accesibil, însă acum ea speră să fie mai aproape de prietenii săi și de viața sa socială
20:20
Vânătorii de case prin lume - Producători de știri în căutare prin Washington D.C.
Producătorii de știri Allison și David s-au întâlnit la muncă și s-au căsătorit la scurt timp după acest moment. Acum împart un apartament în Washington DC care este atât de mic, încât încă nu-și pot deschide toate cadourile de nuntă! Cu un buget de 700.0
20:45
Viața pe insulă - Casă dulce casă în Nantucket
Jason și Courtney s-au întâlnit pentru prima dată în Nantucket și acolo s-au căsătorit. După ce s-a îndrăgostit de Jason și de insula în sine, Courtney a fost de acord să se stabilească în Nantucket.
21:10
Viața în Caraibe - Din New Mexico în Cozumel
Un cuplu din New Mexico se mută la Cozumel, pentru a-şi cumpăra o casă şi a pune bazele unei afaceri.
21:35
Proiect complet - Renovarea camerei în stil grecesc
Sabrina Soto transformă o cameră de zi gecească într-un spațiu modern de lux pentru doar 4.500 de dolari.
22:00
Acasă la Giada - Petrecere în seara meciului
Giada e gazda celei mai tari petreceri la care se urmăreşte un meci de fotbal şi are idei pentru orice: unde să stea musafirii, ce gustări şi ce băuturi să le servească şi cum să decurgă pariurile între prieteni. Meniul include trufe cu bacon şi brânză cu
22:30
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
22:55
Ghidul Giadei de sărbători - Deserturi de sărbători
Giada dă o petrecere de sărbători pentru prietenele ei. În meniu sunt deserturi delicioase şi cocktailuri acidulate. Ea prepară un mousse cu portocale şi crumble cu ghimbir, fursecuri cu cremă de mentă şi cocktailuri cu lămâie şi alune de pădure.
23:20
Ghidul Giadei de sărbători - Copiii construiesc căsuţe din turtă dulce
Giada organizează o petrecere pentru fiica ei, Jade, iar toţi copiii au ocazia de a-şi face propria căsuţă din turtă dulce. Ea îi serveşte pe copii cu popcorn dulce, cu pizza cu brânză la grătar, cu o pădure de legume cu sos ranch şi cu affogatos îngheţat
23:45
Viața în Caraibe - În căutarea pasiunii, pe insula Utila
Sandra, juristă dintr-o corporaţie din Georgia, e pregătită pentru un stil de viaţă mai satisfăcător: ea caută o casă pe insula Utila, în Honduras, unde să-şi poată pune în practică pasiunea pentru scufundări şi scris.
00:10
O casă în Hawaii - O casă primitoare pentru familie în Oahu
Jon Elliff este un pastor baptist care a decis împreună cu soția sa Becky să se mute cu familia în Oahu. Va reuși agentul imobiliar Kelly Lee să găsească o casă suficient de spațioasă pentru familia lor?
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuinţă în Veneţia Americii
Efrain şi Amy, originari din Florida, caută o locuinţă cu vedere la canal pentru a petrece mai mult timp plimbându-se cu barca în largul mării, în apropiere de Fort Lauderdale. Cuplul îl contactează pe agentul imobiliar Dale Palmer, cerându-i ajutorul.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă nouă sau veche în Scottsdale
Dane şi soţia lui, Becca, au locuit până acum în suburbii, în casa de burlac a lui Dane. Ei îşi doresc să găsească o casă nouă, pentru că aşteaptă să vină pe lume primul lor copil, dar Becca e pretenţioasă şi are o listă lungă de elemente obligatorii şi l
01:30
Vânătorii de case prin lume - În căutare de case prin Sacramento
O soră mai mică ce locuieşte într-o cameră închiriată are idei foarte clare despre ce tip de casă ar trebui să-şi cumpere sora ei mai mare.
01:55
Proiect complet - Renovarea camerei în stil grecesc
Sabrina Soto transformă o cameră de zi gecească într-un spațiu modern de lux pentru doar 4.500 de dolari.
02:20
Acasă la Giada - Petrecere în seara meciului
Giada e gazda celei mai tari petreceri la care se urmăreşte un meci de fotbal şi are idei pentru orice: unde să stea musafirii, ce gustări şi ce băuturi să le servească şi cum să decurgă pariurile între prieteni. Meniul include trufe cu bacon şi brânză cu
02:45
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
03:10
Ghidul Giadei de sărbători - Deserturi de sărbători
Giada dă o petrecere de sărbători pentru prietenele ei. În meniu sunt deserturi delicioase şi cocktailuri acidulate. Ea prepară un mousse cu portocale şi crumble cu ghimbir, fursecuri cu cremă de mentă şi cocktailuri cu lămâie şi alune de pădure.
03:35
Ghidul Giadei de sărbători - Copiii construiesc căsuţe din turtă dulce
Giada organizează o petrecere pentru fiica ei, Jade, iar toţi copiii au ocazia de a-şi face propria căsuţă din turtă dulce. Ea îi serveşte pe copii cu popcorn dulce, cu pizza cu brânză la grătar, cu o pădure de legume cu sos ranch şi cu affogatos îngheţat
04:05
Viața în Caraibe - În căutarea pasiunii, pe insula Utila
Sandra, juristă dintr-o corporaţie din Georgia, e pregătită pentru un stil de viaţă mai satisfăcător: ea caută o casă pe insula Utila, în Honduras, unde să-şi poată pune în practică pasiunea pentru scufundări şi scris.
04:30
O casă în Hawaii - O casă primitoare pentru familie în Oahu
Jon Elliff este un pastor baptist care a decis împreună cu soția sa Becky să se mute cu familia în Oahu. Va reuși agentul imobiliar Kelly Lee să găsească o casă suficient de spațioasă pentru familia lor?
04:55
Case experimentale - Ciuperci, plăcintă, spumă și aripioare
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California acoperită cu artă de jur împrejur.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Julie vrea să fie mai aproape de prieteni
Julie Young, născută în Texas, a petrecut ultimii 15 ani întemeindu-și o viață în Orlando, Florida. Atunci când și-a cumpărat casa, zona Kissimmee era într-un loc mai accesibil, însă acum ea speră să fie mai aproape de prietenii săi și de viața sa socială
06:10
Vânătorii de case prin lume - Producători de știri în căutare prin Washington D.C.
Producătorii de știri Allison și David s-au întâlnit la muncă și s-au căsătorit la scurt timp după acest moment. Acum împart un apartament în Washington DC care este atât de mic, încât încă nu-și pot deschide toate cadourile de nuntă! Cu un buget de 700.0
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuinţă în Veneţia Americii
Efrain şi Amy, originari din Florida, caută o locuinţă cu vedere la canal pentru a petrece mai mult timp plimbându-se cu barca în largul mării, în apropiere de Fort Lauderdale. Cuplul îl contactează pe agentul imobiliar Dale Palmer, cerându-i ajutorul.
07:00
Vânătorii de case prin lume - De pe continent pe insula Maui
Riane şi Patrick locuiesc pe continent şi s-au cunoscut la universitate, în Hawaii. Zece ani mai târziu, cuplul vrea să se mute pe insula Maui. Riane vrea o casă neconvenţională cu mult teren, iar Patrick e mai interesat de o investiţie bună.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Din Tampa în Texas
Dustin şi Stacey locuiesc în golful Tampa şi abia aşteaptă să se mute în Austin, unde vor fi mai aproape de familie. Dornici să găsească o casă cu piscină şi vedere la lacul Travis, ei descoperă că nu le va fi uşor să obţină chiar tot ce vor.
07:50
Acasă cu Giada - Sushi în California
Giada ia prânzul cu o prietenă la restaurantul Hamasaku unde și-au pregătit singure rulourile așa că Giada e inspirată să organizeze o petrecere cu sushi acasă.
08:15
Acasă cu Giada - Parisul nemuritor
Giada pregătește o cină în grădina din spatele casei inspirată de o vacanță recentă la Paris. Plănuiește o seară care să reflecte aromele, aventurile și activitățile din vacanță - e o șansă de a aduce acasă experiențele din călătorie.
08:40
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
09:05
Savuros și sănătos - Refugiul dansatorilor
Ezra și Julie valsează într-un grup de instructori de dansuri de societate și dansuri latino. Vor reuși să învioreze ringul de dans și bucătăria cu noul lor meniu?
09:30
Veri Meseriaşi - Bucătăriile profesioniștilor
Prietenii bucătăriei John și Anthony renovează casa lui Rich și Shane Svorec. Rich produce podelele pentru compania lor, Brunelleschi Construction, așadar "Prietenii bucătăriei" doresc să-i amenajeze o bucătărie excelentă.
10:00
Veri Meseriaşi - PoțI Să SimțI Asta?
Lisa Rivera adoră să-și invite prietenele la cocktail-uri, însă petrecerile sale nu au succes din cauza bucătăriei întunecate. Depinde de "Prietenii bucătăriei" John și Anthony să aducă viață într-un spațiu mort.
10:25
Viața în Caraibe - Nu mai suntem în Ohio
Bob şi Leigh s-au săturat de iernile lungi din Ohio şi caută o vreme mai însorită, pe insula St Croix. Ei îşi doresc o casă mare, cu piscină şi cu o privelişte minunată, în care să locuiască împreună cu familia lor extinsă.
10:50
O casă în Hawaii - O casă primitoare pentru familie în Oahu
Jon Elliff este un pastor baptist care a decis împreună cu soția sa Becky să se mute cu familia în Oahu. Va reuși agentul imobiliar Kelly Lee să găsească o casă suficient de spațioasă pentru familia lor?
11:15
Amenajări de grădini - Renovarea unei curți moderne cu un loc de joacă
Chris și echipa sa creează o nouă curte pentru o tânără familie care adoră arhitectura modernă. Cuplul și-a creat propriul birou minunat în curte, însă restul spațiului curții este jenant de stânjenitor și inutil. Chris creează o terasă de lemn, o grădină
11:40
Amenajări de grădini - O curte pentru sport și relaxare
O familie cu trei copii îi cere lui Chris și echipei sale să creeze o curte care să fie potrivită pentru stilul lor de viață activ, însă totodată să fie ușor de întreținut. Chris creează un gazon de crochet și o zonă de baseball pentru băieți și un iaz cu
12:10
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Doi părinţi care aşteaptă gemeni au nevoie de o casă rapid
Brian şi soţia lui, Logan, aşteaptă gemeni, aşa că au nevoie de o casă mai mare în Syracuse, New York, şi încă repede!
13:25
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri căsătoriţi îşi caută prima casă în Branson
Casa pe care o închiriază Tim şi Heidi a fost scoasă pe piaţă şi s-ar putea vinde în orice zi, aşa că ei trebuie să-şi găsească rapid o casă numai a lor. Ei îşi doresc o casă cu o privelişte frumoasă şi cu mult teren.
13:50
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O locuință sudică pe Coasta Bend din South Texas
David și Linsey își caută o casă în care să poată petrece mai mult timp ca familie, împreună cu fiul lor în vârstă de doi ani. Cu un buget de 350.000 de dolari, cuplul își dorește o a doua casă într-unul dintre orașele fermecătoare de pe Coastal Bend din
14:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu caută o casă insulară pe plajă
După ce s-au căsătorit pe insula St. Croix, Jay și Barbara au dorit să-și continue amintirile pe marea din Caraibe. Aceștia au decis să numească Insulele Virgine ale Statelor Unite a doua casă și își caută casa perfectă pe malul mării.
14:45
Nunţi de platină - Andrea şi Glenn
Andrea şi Glenn îşi serbează nunta în stil mare, cu o recepţie inspirată de romanul "Marele Gatsby" şi de anii '20, găzduită de un muzeu superb de maşini de epocă.
15:10
Nunţi de platină - Carly şi Jason
Povestea de iubire dintre Carly şi Jason se împlineşte atunci când ei îşi serbează nunta în Austin, la hotelul Texas Ritz Carlton, unde s-au cunoscut şi s-au logodit, apoi.
15:35
Viața în Caraibe - Doi tineri căsătoriţi de pe Coasta de Vest se mută în Aguada
Kenny şi Morgan, doi surfişti proaspăt căsătoriţi, s-au îndrăgostit de Aguada, pe când erau în vacanţă în Puerto Rico. Ei caută o casă în care să stea împreună pentru prima dată şi nu-şi doresc decât să fie aproape de plajă, ca să poată face surfing toată
16:00
Viața în Caraibe - Un cuplu ce urăşte iarna caută o oază tropicală în Aruba
Un cuplu fuge de iernile reci din Canada şi caută o casă mare cu piscină în care să poată primi musafiri, pe insula Aruba. Brad, agentul imobiliar, e acolo ca să-i ajute pe Stephen şi pe Jeff să găsească casa perfectă, cu mult spaţiu pentru oaspeţi şi cu
16:25
În căutarea unei insule - În căutarea unei insule luxuriante în sudul Pacificului
Bryan şi Carlee, care sunt împreună din anii de facultate, caută refugiul perfect în apropiere de Bora Bora.
16:50
În căutarea unei insule - În Fiji, în căutarea unei insule pustii
Un antreprenor şi iubita lui vor să se retragă pe propria lor insula din Fiji, nu departe de îndepărtatul oraş Labasa. Oare Chris Krolow va reuşi să le găsească un paradis insular, încadrându-se în bugetul de 3-5 milioane de dolari?
17:15
Nunţi de platină - Lynda şi Alex
Lynda şi Alex dansează toată noaptea în timpul petrecerii lor cu patru teme, printre artiştii invitaţi numărându-se muzicienii din orchestra Filarmonicii din Miami şi un DJ celebru.
17:40
Nunţi de platină - Brittany şi Shahram
Shahram, proprietarul unui restaurant din San Francisco, nu se dă în lături de la nimic pentru a o răsfăţa pe mireasa lui, Brittany - căreia îi oferă o nuntă în valoare de jumătate de milion de dolari şi un Bentley nou-nouţ.
18:05
Acasă la Giada - Petrecere în seara meciului
Giada e gazda celei mai tari petreceri la care se urmăreşte un meci de fotbal şi are idei pentru orice: unde să stea musafirii, ce gustări şi ce băuturi să le servească şi cum să decurgă pariurile între prieteni. Meniul include trufe cu bacon şi brânză cu
18:30
Acasă la Giada - Petrecere dedicată iubirii
Giada organizează o petrecere pentru prietenii ei, servindu-le multe reţete cu ciocolată, ingredientul ei preferat când vrea să se răsfeţe. Meniul include un coq au vin picant cu ciocolată, o pizza irezistibilă, o prăjitură cu blat de bezea macaron şi cio
19:00
Ghidul Giadei de sărbători - Deserturi de sărbători
Giada dă o petrecere de sărbători pentru prietenele ei. În meniu sunt deserturi delicioase şi cocktailuri acidulate. Ea prepară un mousse cu portocale şi crumble cu ghimbir, fursecuri cu cremă de mentă şi cocktailuri cu lămâie şi alune de pădure.
19:25
Ghidul Giadei de sărbători - Copiii construiesc căsuţe din turtă dulce
Giada organizează o petrecere pentru fiica ei, Jade, iar toţi copiii au ocazia de a-şi face propria căsuţă din turtă dulce. Ea îi serveşte pe copii cu popcorn dulce, cu pizza cu brânză la grătar, cu o pădure de legume cu sos ranch şi cu affogatos îngheţat
19:55
Vânătorii de case prin lume - O familie din Ohio se mută în Baltimore
În ultimele 18 luni, Paul a făcut naveta între casa lui din Ohio către Maryland. Așadar, el și Gina au decis să-și vândă casa și să se mute în Baltimore. Va reuși agentul lor, Anne Herrara Franklin, să le găsească o locuință potrivită fără a le afecta bug
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu în căutarea unei case în Palm Desert
Este adevărat că dragostea nu are limite? Todd și Tanya testează această teorie. Ei sunt nerăbdători să părăsească micul apartament din Palm Desert și să-și găsească o locuință mai mare înainte de ziua nunții. Vor reuși să-și găsească o nouă locuință până
20:45
O casă în Hawaii - O casă primitoare pentru familie în Oahu
Jon Elliff este un pastor baptist care a decis împreună cu soția sa Becky să se mute cu familia în Oahu. Va reuși agentul imobiliar Kelly Lee să găsească o casă suficient de spațioasă pentru familia lor?
21:10
Viața în Caraibe - Nu mai suntem în Ohio
Bob şi Leigh s-au săturat de iernile lungi din Ohio şi caută o vreme mai însorită, pe insula St Croix. Ei îşi doresc o casă mare, cu piscină şi cu o privelişte minunată, în care să locuiască împreună cu familia lor extinsă.
21:35
Viața pe insulă - Un nou loc de muncă antrenează o mutare din Fort Mill pe insula Daniel
Mike şi Kendra şi-au găsit noi locuri de muncă pe insula Daniel, în Carolina de Sud. Ei îi aduc şi pe cei doi copii ai lor şi sunt gata să se bucure împreună de plajele nisipoase şi de un stil de viaţă mai relaxat.
22:00
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
22:30
SOS Restaurare - Victoria - Restaurarea camerei de zi
Shalina e gata să renoveze o cameră de zi întunecată, posomorâtă şi demodată. Dar oare anii în care s-au făcut renovări de proastă calitate şi şemineul imens din cărămidă o vor împiedica să-i redea acestei încăperi strălucirea şi eleganţa de altădată?
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Întrecerea colegilor de apartament
Travis şi Sydney, doi buni prieteni, înfruntă echipa formată din energicele Gina şi Lindsey. Fiecare echipă primeşte câte 500 de dolari şi are doar o oră pentru a cumpăra articole care au nevoie de puţină îngrijire la talciocul Rose Bowl din Pasadena.
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Fără ciment în bârlogul meu!
Doi cumnaţi, Marc şi Henry, se iau la întrecere cu surorile Amanda şi Whitney. Având un buget de 500 $ şi o oră la dispoziţie pentru a face cumpărături la talciocul Rose Bowl din Pasadena, echipele trebuie să găsească articole de reparat şi revândut.
23:45
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă un oraş aglomerat pentru o viaţă sănătoasă în Belize
Un cuplu din Atlanta vrea să scape de viaţa într-un oraş aglomerat şi să petreacă mai mult timp împreună pe nisip, la soare, pe insula Placencia, din Belize. Având două afaceri conduse de acasă, pentru a începe o viaţă sănătoasă şi echilibrată nu au nevoi
00:10
O casă în Hawaii - Un apartament în Oahu
Julie vrea să se mute în Honolulu, dar lista sa lungă de dorințe nu se potrivește cu bugetul ei redus pentru a cumpăra o proprietate într-unul din cele mai scumpe orașe din lume.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutare de chilipiruri la Puerto Vallarta
Brad şi Scott sunt îndrăgostiţi de atmosfera culturală din Puerta Vallarta, Mexic. Agentul imobiliar John Swanson le va arăta patru potenţiale proprietăţi foarte spaţioase, aflate la numai câţiva paşi de plajă, toate la mai puţin de 275.000 $.
01:00
Vânătorii de case prin lume - De pe continent pe insula Maui
Riane şi Patrick locuiesc pe continent şi s-au cunoscut la universitate, în Hawaii. Zece ani mai târziu, cuplul vrea să se mute pe insula Maui. Riane vrea o casă neconvenţională cu mult teren, iar Patrick e mai interesat de o investiţie bună.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Din Tampa în Texas
Dustin şi Stacey locuiesc în golful Tampa şi abia aşteaptă să se mute în Austin, unde vor fi mai aproape de familie. Dornici să găsească o casă cu piscină şi vedere la lacul Travis, ei descoperă că nu le va fi uşor să obţină chiar tot ce vor.
01:55
Viața pe insulă - Un nou loc de muncă antrenează o mutare din Fort Mill pe insula Daniel
Mike şi Kendra şi-au găsit noi locuri de muncă pe insula Daniel, în Carolina de Sud. Ei îi aduc şi pe cei doi copii ai lor şi sunt gata să se bucure împreună de plajele nisipoase şi de un stil de viaţă mai relaxat.
02:20
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
02:45
SOS Restaurare - Victoria - Restaurarea camerei de zi
Shalina e gata să renoveze o cameră de zi întunecată, posomorâtă şi demodată. Dar oare anii în care s-au făcut renovări de proastă calitate şi şemineul imens din cărămidă o vor împiedica să-i redea acestei încăperi strălucirea şi eleganţa de altădată?
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Întrecerea colegilor de apartament
Travis şi Sydney, doi buni prieteni, înfruntă echipa formată din energicele Gina şi Lindsey. Fiecare echipă primeşte câte 500 de dolari şi are doar o oră pentru a cumpăra articole care au nevoie de puţină îngrijire la talciocul Rose Bowl din Pasadena.
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Fără ciment în bârlogul meu!
Doi cumnaţi, Marc şi Henry, se iau la întrecere cu surorile Amanda şi Whitney. Având un buget de 500 $ şi o oră la dispoziţie pentru a face cumpărături la talciocul Rose Bowl din Pasadena, echipele trebuie să găsească articole de reparat şi revândut.
04:05
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă un oraş aglomerat pentru o viaţă sănătoasă în Belize
Un cuplu din Atlanta vrea să scape de viaţa într-un oraş aglomerat şi să petreacă mai mult timp împreună pe nisip, la soare, pe insula Placencia, din Belize. Având două afaceri conduse de acasă, pentru a începe o viaţă sănătoasă şi echilibrată nu au nevoi
04:30
O casă în Hawaii - Un apartament în Oahu
Julie vrea să se mute în Honolulu, dar lista sa lungă de dorințe nu se potrivește cu bugetul ei redus pentru a cumpăra o proprietate într-unul din cele mai scumpe orașe din lume.
04:55
Case experimentale - Abstract, zbor și cascadă
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă în Idaho care atârnă pe o stâncă.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O familie din Ohio se mută în Baltimore
În ultimele 18 luni, Paul a făcut naveta între casa lui din Ohio către Maryland. Așadar, el și Gina au decis să-și vândă casa și să se mute în Baltimore. Va reuși agentul lor, Anne Herrara Franklin, să le găsească o locuință potrivită fără a le afecta bug
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu în căutarea unei case în Palm Desert
Este adevărat că dragostea nu are limite? Todd și Tanya testează această teorie. Ei sunt nerăbdători să părăsească micul apartament din Palm Desert și să-și găsească o locuință mai mare înainte de ziua nunții. Vor reuși să-și găsească o nouă locuință până
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În căutare de chilipiruri la Puerto Vallarta
Brad şi Scott sunt îndrăgostiţi de atmosfera culturală din Puerta Vallarta, Mexic. Agentul imobiliar John Swanson le va arăta patru potenţiale proprietăţi foarte spaţioase, aflate la numai câţiva paşi de plajă, toate la mai puţin de 275.000 $.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă în Nashville pentru mai multe generaţii
Adam, toboşar de turnee, şi Nicki sunt aşa de apropiaţi de părinţii ei, încât s-au hotărât să-şi cumpere o casă împreună. Provocarea: Adam vrea un studio de percuţie, Nicki vrea un dormitor conjugal spaţios, iar Carl şi Caren vor un apartament în calitate
07:25
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Charlotte, Carolina de Nord
Mark şi Meghan s-au mutat recent în Charlotte, în Carolina de Nord, şi le place totul la acest oraş. S-au hotărât să-şi cumpere o casă, dar fiecare are obiective diferite în această privinţă.
07:50
Acasă cu Giada - Picnic în parc
Giada pregătește un meniu pentru picnic care e atât ușor de transportat cât și delicios pentru un concert în aer liber, aducând o notă neșteptată picnicului tipic.
08:15
Acasă cu Giada - O masă pentru doi
Giada și soțul ei Todd angajează o bonă și plănuiesc o seară memorabilă acasă. Giada plănuiește meniul și pregătește cina, în timp ce Todd se ocupă de restul detaliilor.
08:40
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
09:05
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
09:30
Veri Meseriaşi - Marea Renovare
Prietenii bucătăriei au o luptă de dus: o gresie frumoasă cu o catastrofă nefericită în bucătărie. Vor câștiga ei această bătălie și îi vor oferi proprietarului bucătăria pe care și-o dorește?
10:00
Veri Meseriaşi - 2 CliențI, 2 Bucătării
Anthony și John proiectează două bucătării pentru doi clienți diferiți într-o clădire complet nouă și pun un accent unic pe două planuri similare. Este o muncă grea, însă creearea spațiilor este ceea ce le place să facă.
10:25
Viața în Caraibe - O nouă carieră pe insula St Croix
Nicole a lăsat în urmă o viaţă în Atlanta pentru un nou început pe insula St Croix, unde oferă servicii de organizare a evenimentelor. Ea caută o casă mare, cu o piscină extraordinară şi cu o curte interioară în care să poată da cele mai grozave petreceri
10:50
O casă în Hawaii - Un apartament în Oahu
Julie vrea să se mute în Honolulu, dar lista sa lungă de dorințe nu se potrivește cu bugetul ei redus pentru a cumpăra o proprietate într-unul din cele mai scumpe orașe din lume.
11:15
Amenajări de grădini - Recepția de nuntă a lui Chris și Peyton
Recent căsătoriți în alt stat, Chris și Peyton doresc acum să găzduiască o recepție de nuntă pentru prietenii și membrii familiei care nu au putut ajunge. Chris își recrutează echipa de amenajări pentru renovarea unei curți și împreună transformă curtea n
11:40
Amenajări de grădini - O oază urbană
Un cuplu tânăr îl angajează pe Christ Lambton pentru a crea o fermă urbană minunată în curtea din spatele casei. Chris proiectează o curte eclectică în care cuplul își poate cultiva mâncarea proprie într-un spațiu îmbietor.
12:10
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
13:00
Vânătorii de case prin lume - Un apartament cu 40.000 în Atlanta
După ce s-a mutat în Atlanta cu mai puţin de un an în urmă, Paul s-a hotărât să-şi cumpere propria casă. Întrucât preţurile sunt atât de mici, el şi-a fixat un buget de 40.000 $ şi speră să găsească un apartament complet mobilat cu unul sau două dormitoar
13:25
Vânătorii de case prin lume - În Tennessee, doi tineri căsătoriţi nu se pun de acord
Tinerii căsătoriţi Marshall şi Dana îşi caută prima casă în Tennessee, dar nu se pun de acord în privinţa tipului de casă pe care s-o cumpere. Oare aceşti doi încăpăţânaţi vor reuşi să se înţeleagă?
13:50
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie din Hoboken colindă Jacksonville Beach
Frank și Daria trebuie să găsească o casă pe plajă care să atingă nisipul. Agentul imobiliar Justin Timmons le va arăta patru proprietăți potențiale în Jacksonville Beach, Florida.
14:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima vânătoare de chilipiruri în St. Thomas
David și Tiffany s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și au devenit o familie pe insula St. Thomas. Acum, aceștia își doresc propria casă. Agentul imobiliar Kerstin McConnell le va prezenta patru proprietăți potențiale.
14:45
Nunţi de platină - Kimberly şi Bryan
Florile şi decoraţiunile albe creează o ambianţă romantică la nunta lui Kimberly şi a lui Bryan.
15:10
Nunţi de platină - Kelly şi Thomas
Thomas Davis, jucător de fotbal al clubului Carolina Panthers, şi mireasa lui, Kelly Stokes, îşi unesc destinele în stil regal.
15:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Maroc
Rachel întâlnește localnice care de generații întregi au realizat ritualuri de înfrumusețare folosind cele mai bune ingrediente pe care le oferă natura. Uleiul de argan şi argila Rhassoul se numără printre produsele naturale folosite de femeile din Maroc
16:25
Decoratoarele boeme - Decoratoarele boeme organizează un talcioc şi strâng fonduri pentru o şcoală
Decoratoarele boeme organizează un talcioc în curte ca să strângă bani pentru şcoala din cartierul lor.
16:50
Decoratoarele boeme - Petrecere cu ocazia aniversării a 25 de ani de Shabby Chic
Decoratoarele boeme o ajută pe Rachel Ashwell să organizeze o petrecere la aniversarea a 25 de ani a firmei Shabby Chic.
17:15
Casă de vacanţă pe gratis - O casă în Hilton Head, în Carolina de Sud
Marc şi Celeste Schwitters vor să-şi cumpere o locuinţă izolată lângă ocean, ca să poată petrece timp de calitate cu cei doi fii ai lor şi cu familia extinsă.
18:05
Specialiştii curţilor - Oază umbroasă
O curte mică şi pustie e transformată într-o oază cu structuri umbroase din lemn şi metal, o suprafaţă extinsă din bazalt, un element cu fântână şi piatră naturală şi un altul suspendat, pentru arderea lemnelor.
18:30
Specialiştii curţilor - Refugiu între butoaie de vin
Matt transformă o curte năpădită de buruieni într-un spaţiu de primit oaspeţi, inspirându-se din pasiunea proprietarilor pentru butoaiele cu vin. Acoperişul dărăpănat al curţii e demolat şi în locul său e construit un altul, ancorat de o piramidă din buto
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiul perfect la malul mării pentru o familie cu nouă membri
O familie cu nouă membri începe căutarea unei case de vacanţă în frumoasă zonă Palm Coast din Florida. Ei adoră tot ce le oferă demodatul orăşel de litoral şi faptul că, de acasă, pot ajunge repede acolo cu maşina
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vacanţă în Hatteras, pe coasta Carolinei de Nord
Un cuplu e gata să-şi cumpere o casă de vacanţă permanentă în Hatteras Village, Carolina de Nord, refugiul lor favorit de pe litoral. Ei speră să găsească o casă pe malul mării unde să adune amintiri frumoase împreună.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Trăind în cinci state în șapte ani
După ce au trăit în cinci state diferite în numai șapte ani, Tim și Summer sunt pregătiți să se stabilească într-un loc. Ei își încep căutarea în Morgantown, West Virginia, însă găsirea unei case pe care să o poată numi "acasă" se dovedește a fi ai grea d
20:20
Vânătorii de case prin lume - Brian Caută Casă În Dallas
Brian este un burlac tipic cu un stil de viață foarte neobișnuit; el închiriază un apartament într-o fostă casă de bătrâni care încă furnizează alimente pentru oamenii în vârstă! Tânărul de 28 de ani decide să aleagă un stil de viață mai potrivit și își c
20:45
O casă în Hawaii - Un apartament în Oahu
Julie vrea să se mute în Honolulu, dar lista sa lungă de dorințe nu se potrivește cu bugetul ei redus pentru a cumpăra o proprietate într-unul din cele mai scumpe orașe din lume.
21:10
Viața în Caraibe - O nouă carieră pe insula St Croix
Nicole a lăsat în urmă o viaţă în Atlanta pentru un nou început pe insula St Croix, unde oferă servicii de organizare a evenimentelor. Ea caută o casă mare, cu o piscină extraordinară şi cu o curte interioară în care să poată da cele mai grozave petreceri
21:35
Viața pe insulă - Un cuplu tânjeşte după o vacanţă permanentă pe insula South Padre
Jim şi Helen au călătorit în toată lumea, dar au copilărit în apropiere de insula South Padre, în Texas. Ei căută o casă care să le permită să se bucure de apele calde şi de plajele nisipoase pe care şi le amintesc cu drag din copilărie.
22:00
În căutarea unei insule - La nord de Toronto, în căutarea unei case de vacanţă
Vânătorii de case pleacă la vânătoare de insule când ultimii lor clienţi nu vor doar să cumpere o casă, ci vor să cumpere o insulă întreagă!
22:30
În căutarea unei insule - Un cuplu de tineri căsătoriţi caută o insulă în Ontario, Canada
Dave şi Stephanie locuiesc în Calgary şi vin în vizită de ani buni în Parry Sound, în Ontario. Ei şi-ar dori ca una dintre numeroasele insule din această zonă să devină reşedinţa lor de vară, de care să se poată bucura în viitor.
22:55
Nunţi de platină - Sara şi Deepak
Orientul îşi dă mâna cu Occidentul când Deepak o încântă pe Sara, mireasa lui, şi pe cei 660 de invitaţi cu o nuntă în valoare de peste un milion de dolari, punctată de intrarea sa în stil mare, călare pe un elefant acoperit complet de ornamente.
23:20
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
23:45
Viața în Caraibe - O familie din Minnesota se mută în Belize
Un cuplu din Minnesota şi cele trei fiice adolescente ale lor urăsc iernile reci, dar iubesc soarele şi apa. Ei speră să găsească o locuinţă la malul mării în Placencia, Belize, la care să se întoarcă ani de-a rândul de acum înainte.
00:10
O casă în Hawaii - Prima casă în Oahu
Clint Kinchen, ofițer al Forțelor Aeriene și soția sa Kallie caută un loc în Oahu unde să se stabilească împreună cu tânăra lor familie și cu mama lui Clint care a ieșit la pensie.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie îşi caută o casă pe malul mării în Myrtle Beach
An de an, John şi Dana au venit cu cei trei copii ai lor în vacanţă la Myrtle Beach, în Carolina de Sud. Le place atât de mult să petreacă timp în familie la plajă, încât vor să cumpere o casă de vacanţă, ca să nu mai fie nevoie să închirieze una.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă în Nashville pentru mai multe generaţii
Adam, toboşar de turnee, şi Nicki sunt aşa de apropiaţi de părinţii ei, încât s-au hotărât să-şi cumpere o casă împreună. Provocarea: Adam vrea un studio de percuţie, Nicki vrea un dormitor conjugal spaţios, iar Carl şi Caren vor un apartament în calitate
01:30
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Charlotte, Carolina de Nord
Mark şi Meghan s-au mutat recent în Charlotte, în Carolina de Nord, şi le place totul la acest oraş. S-au hotărât să-şi cumpere o casă, dar fiecare are obiective diferite în această privinţă.
01:55
Viața pe insulă - Un cuplu tânjeşte după o vacanţă permanentă pe insula South Padre
Jim şi Helen au călătorit în toată lumea, dar au copilărit în apropiere de insula South Padre, în Texas. Ei căută o casă care să le permită să se bucure de apele calde şi de plajele nisipoase pe care şi le amintesc cu drag din copilărie.
02:20
În căutarea unei insule - La nord de Toronto, în căutarea unei case de vacanţă
Vânătorii de case pleacă la vânătoare de insule când ultimii lor clienţi nu vor doar să cumpere o casă, ci vor să cumpere o insulă întreagă!
02:45
În căutarea unei insule - Un cuplu de tineri căsătoriţi caută o insulă în Ontario, Canada
Dave şi Stephanie locuiesc în Calgary şi vin în vizită de ani buni în Parry Sound, în Ontario. Ei şi-ar dori ca una dintre numeroasele insule din această zonă să devină reşedinţa lor de vară, de care să se poată bucura în viitor.
03:10
Nunţi de platină - Sara şi Deepak
Orientul îşi dă mâna cu Occidentul când Deepak o încântă pe Sara, mireasa lui, şi pe cei 660 de invitaţi cu o nuntă în valoare de peste un milion de dolari, punctată de intrarea sa în stil mare, călare pe un elefant acoperit complet de ornamente.
03:35
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
04:05
Viața în Caraibe - O familie din Minnesota se mută în Belize
Un cuplu din Minnesota şi cele trei fiice adolescente ale lor urăsc iernile reci, dar iubesc soarele şi apa. Ei speră să găsească o locuinţă la malul mării în Placencia, Belize, la care să se întoarcă ani de-a rândul de acum înainte.
04:30
O casă în Hawaii - Prima casă în Oahu
Clint Kinchen, ofițer al Forțelor Aeriene și soția sa Kallie caută un loc în Oahu unde să se stabilească împreună cu tânăra lor familie și cu mama lui Clint care a ieșit la pensie.
04:55
Case experimentale - Povești, sprâncene și cutii
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă mexicană care se aprinde, la propriu.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Trăind în cinci state în șapte ani
După ce au trăit în cinci state diferite în numai șapte ani, Tim și Summer sunt pregătiți să se stabilească într-un loc. Ei își încep căutarea în Morgantown, West Virginia, însă găsirea unei case pe care să o poată numi "acasă" se dovedește a fi ai grea d
06:10
Vânătorii de case prin lume - Brian Caută Casă În Dallas
Brian este un burlac tipic cu un stil de viață foarte neobișnuit; el închiriază un apartament într-o fostă casă de bătrâni care încă furnizează alimente pentru oamenii în vârstă! Tânărul de 28 de ani decide să aleagă un stil de viață mai potrivit și își c
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie îşi caută o casă pe malul mării în Myrtle Beach
An de an, John şi Dana au venit cu cei trei copii ai lor în vacanţă la Myrtle Beach, în Carolina de Sud. Le place atât de mult să petreacă timp în familie la plajă, încât vor să cumpere o casă de vacanţă, ca să nu mai fie nevoie să închirieze una.
jinglebells
Feedback