07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Soţia vrea farmec istoric, soţul vrea o clădire nouă
Un fotbalist şi soţia lui sunt gata să-şi cumpere prima casă împreună în East Lansing, Michigan. Carrie vrea o locuinţă istorică, dar Josh nu e interesat decât de construcţiile recente, care să-i adăpostească confortabil statura de aproape doi metri.
08:15
O casă în Hawaii - Proaspăt căsătoriţi, îşi caută casă în Oahu
Kenny și Kaitlyn, proaspăt căsătoriți, locuiesc la momentul actual în Boston și, deși le place mult orașul lor natal, cei doi nu pot nega sentimentul de familiaritate pe care l-au avut când au vizitat Oahu într-o vacanță cu câțiva ani în urmă.
08:40
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula St. Simon
Ryan, Crystal şi cele două fiice ale lor locuiesc în apropiere de Atlanta, în oraşul Alpharetta din statul Georgia. Sunt sătui de trafic, zgomot şi de ritmul alert al vieţii, aşa că-şi doresc să se mute într-un loc liniştit, pe insula St Simons.
09:05
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe insula St Simon
Matt, profesor de meserie, şi Jessie, bibliotecară, ambii pasionaţi de aventuri în aer liber, sunt sătui de iernile reci din oraşul Athens, din statul Georgia. Ei caută un spaţiu locuibil mic, care să le ofere totuşi destul loc pentru a-şi depozita echipa
09:30
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
10:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă de milioane în New England
Pamela și Joe au câteva afaceri în Bedford, NH și sunt gata să achiziționeze o casă de vacanță în minunatul Lake Winnipesaukee. În timp ce Joe ar vrea o reședință de lux de 500 de metri pătrați, Pamela ar vrea să fie ceva mai mică și mai ușor de întreținu
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă pe o insulă
Jessie, Spence și fiica lor Marleigh sunt pe cale să-și îndeplinească visul. Sunt proprietarii unui hotel pe o insulă frumoasă din Florida. Problema este că locuiesc în hotel într-un apartament cu un singur dormitor. Acum se pregătesc să se mute la casa l
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - La plajă în Barrington
Un tată caută o locuinţă la malul mării în Barrington, Rhode Island, unde să se poată bucura de viaţă pe plajă cu fiica lui.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Viaţa pe insula Fripp
Debbie caută o casă cu o privelişte superbă şi acces uşor către plajă pe insula Fripp, în Carolina de Sud.
12:10
Acasă cu Giada - Bruch la apus
Giada și Todd găzduiesc o petrecere în curtea din spatele casei care e programată la apus. Prietenii petrec timp împreună simțindu-se confortabil, poartă haine sport sau de casă, iar meniul e format din preparate gourmete, dar fără pretenții.
12:35
Acasă cu Giada - Preparate italiene de bază
Giada pregătește o msă în stil italian pentru prietenele ei Sandra și Diana, care iau lecții de limba italiană.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
13:25
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
13:50
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Amelia
Robert şi Michelle Carvalho s-au săturat de traficul şi gălăgia din Long Island. Ei caută o casă pe insula Amelia, în statul Florida, în care familia lor cu patru membri să poată duce o viaţă liniştită şi tihnită.
14:15
Viața pe insulă - Din Virginia pe insula Amelia
O tânără familie caută locuinţa perfectă pe frumoasă insulă Amelia din statul Florida. Ei doresc o casă care să le satisfacă nevoile şi care să fie aproape de tot ce are de oferit insula Amelia.
14:45
Proiect complet - Biroul comun
Biroul lui Marc și Kimberly este folosit mai mult pentru distracție decât pentru muncă, dar totul se schimbă când designerul Sabrina Soto îl transformă într-un refugiu pentru muncă funcțional, dar elegant. Apoi adaptează designul elitist la bugetul cuplul
15:10
Proiect complet - Camera de zi în toată firea
Sabrina Soto surprinde un cuplu cu camera de zi pe care aceștia și-o doresc.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
16:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Vânător de case obsedat de antichități
Cassie este un fotograf profesionist care adoră Fort Collins, în Colorado. S-a săturat să mai stea cu chirie și e gata să-și cumpere o casă. Lui Cassie îi plac antichitățile, iar pasiunea ei pentru lucrurile vechi va juca un rol important în căutarea case
16:50
Vânătorii de case prin lume - Spațiu pentru găini
Jeff și Mikaila sunt prieteni încă din liceu și s-au mutat de curând în Portland, Oregon. Abia așteaptă să plece din garsoniera în care stau. După ce au văzut 53 de case, tot nu au găsit una care să-i satisfacă și să se încadreze în buget.
17:15
Renovare cu Daryl - Acoperișul durabil
Pereții pentru al doilea etaj sunt gata, iar Daryl Hall este pregătit să construiască acoperișul și să monteze ferestrele. Cu ajutorul unor tehnici de tâmplările creative, noul acoperiș va da impresia că va rezista timp de 250 de ani.
17:40
Renovare cu Daryl - Vizita lui Nicole Curtis
Daryl Hall este pregătit să înceapă lucrările la interior și de data asta are un invitat special. Nicole Curtis va face o vizită pentru a-l ajuta pe Daryl să refiniseze o ușă recuperată pentru noua cămară de bucătărie.
18:05
Viața în Caraibe - Adio Kansas, bun venit în St. Thomas
Un cuplu săturat de iernile grele din Kansas, visează să-și dezvolte pasiunea pentru navigație, deschizând o afacere în acest sens în St. Thomas. Gata să înceapă o viață nouă în Caraibe, sunt în căutarea unei reședințe la malul oceanului.
18:30
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă Nebraskapentru o viaţă nouă pe insula St Thomas
Steve şi Sue sunt gata să se bucure de viaţa frumoasă pentru care au muncit atât de mult. Cuplul speră să găsească o locuinţă pe insula St Thomas, cu vedere la ocean, piscină şi un spaţiu larg în aer liber.
19:00
Comori din piaţa de vechituri - Schimbăm până la moarte
Echipa formată și soțul Al și soția Merry se întrec cu Erika și Evey, prietene la cataramă. Cu 500 de dolari și o oră pentru găsirea chilipirurilor în piața de vechituri Trompa Elefantului din New Milford, echipele trebuie să găsească obiecte pe care să l
19:25
Comori din piaţa de vechituri - Cap sau pajură?
Prietene în ton cu moda și gusturi similare, care au și același prenume, Laura, se întrec cu amuzanții Dianne și Clyde. Fiecare echipă primește 500 de dolari și o oră pentru a găsi elemente pe care să le repare și să le schimbe.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Din Tampa în Texas
Dustin şi Stacey locuiesc în golful Tampa şi abia aşteaptă să se mute în Austin, unde vor fi mai aproape de familie. Dornici să găsească o casă cu piscină şi vedere la lacul Travis, ei descoperă că nu le va fi uşor să obţină chiar tot ce vor.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O casă în Nashville pentru mai multe generaţii
Adam, toboşar de turnee, şi Nicki sunt aşa de apropiaţi de părinţii ei, încât s-au hotărât să-şi cumpere o casă împreună. Provocarea: Adam vrea un studio de percuţie, Nicki vrea un dormitor conjugal spaţios, iar Carl şi Caren vor un apartament în calitate
20:45
Cele mai extreme case din lume - Casa plutitoare
Călătoriți în New York pentru a vizita un feribot de acum un secol care a fost transformat într-o casă plutitoare.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Pe marginea prăpastiei
Călătoriți în Noua Zeelandă pentru a vizita o casă aflată pe vârful unei stânci, cu priveliști care-ți taie răsuflarea.
21:35
Proiect complet - Paradis în curtea casei
Antonio și Isabel au un băiețel mic și un altul pe drum. Fiecare spațiu din casa lor este plin de mingi, jucării și jocuri, iar Isabel este sigură că va deveni mai rău atunci când se va naște celălalt copil.
22:00
Specialiştii curţilor - Grădină rustică de legume
Acești fermieri tineri sunt copleșiți de curtea lor goală care se extinde, până când Matt vine în ajutorul lor. El ajută la transformarea unui spațiu mare și plictisitor într-o zonă de relaxare rustică. Apare un peisaj verde cu plante comestibile.
22:30
Specialiştii curţilor - Specialiştii curţilor merg la Blog Cabin
Matt şi echipa lui merg la Blog Cabin, în Carolina de Nord, pentru a ajuta la transformarea unei proprietăţi de proporţii de la malul mării într-o zonă intimă de primit oaspeţi. El construieşte o pergolă solidă cu o zonă pavată care se extinde spre exteri
22:55
Case mici, viaţă de lux - Căsuță mobilă cu două etaje
Constructorul Jim Nelson din North Dakota trăiește pentru provocări, așa că el și echipa lui construiesc o căsuță cu două etaje care se poate înclina de la orizontală pe verticală.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Casă mică pentru familie mare
Matthew și Meghan au o familie care se mărește, dar casa lor se micșorează. Ei plănuiesc să facă mai eficient interiorul casei lor de 20 de metri pătrați și să includă un pătuț suspendat pentru bebe și o canapea care se transformă în sufragerie.
23:45
Cele mai extreme case din lume - Casa plutitoare
Călătoriți în New York pentru a vizita un feribot de acum un secol care a fost transformat într-o casă plutitoare.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Pe marginea prăpastiei
Călătoriți în Noua Zeelandă pentru a vizita o casă aflată pe vârful unei stânci, cu priveliști care-ți taie răsuflarea.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dornici de a găsi o casă la malul mării în Ocean City
Un cuplu îşi caută un refugiu pe litoral, în metropola lor preferată de la malul mării: Ocean City, Maryland. Ei caută o casă care nu doar să se potrivească stilului lor de viaţă actual, dar care să poată să le găzduiască şi familia extinsă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă modernă sau una cu farmec desuet în Denver
Chris şi Mali s-au cunoscut în străinătate şi acum locuiesc în Denver. Mali vrea o casă mai nouă, dar Chris, originar din Denver, preferă farmecul de modă veche. Amândoi vor trebui să facă sacrificii, dacă vor să fie mulţumiţi cu alegerea lor.
01:30
Vânătorii de case prin lume - O celibatară cumpără o casă la Cape Cod
Heather şi-a dorit mereu să aibă o casă la Cape Cod, locul în care familia ei a venit în vacanţă an de an, de când era copil. Acum, ea îşi împlineşte visul de a cumpăra o casă, pentru a putea să-şi găzduiască aici familia extinsă.
01:55
Proiect complet - Paradis în curtea casei
Antonio și Isabel au un băiețel mic și un altul pe drum. Fiecare spațiu din casa lor este plin de mingi, jucării și jocuri, iar Isabel este sigură că va deveni mai rău atunci când se va naște celălalt copil.
02:20
Specialiştii curţilor - Grădină rustică de legume
Acești fermieri tineri sunt copleșiți de curtea lor goală care se extinde, până când Matt vine în ajutorul lor. El ajută la transformarea unui spațiu mare și plictisitor într-o zonă de relaxare rustică. Apare un peisaj verde cu plante comestibile.
02:45
Specialiştii curţilor - Specialiştii curţilor merg la Blog Cabin
Matt şi echipa lui merg la Blog Cabin, în Carolina de Nord, pentru a ajuta la transformarea unei proprietăţi de proporţii de la malul mării într-o zonă intimă de primit oaspeţi. El construieşte o pergolă solidă cu o zonă pavată care se extinde spre exteri
03:10
Case mici, viaţă de lux - Căsuță mobilă cu două etaje
Constructorul Jim Nelson din North Dakota trăiește pentru provocări, așa că el și echipa lui construiesc o căsuță cu două etaje care se poate înclina de la orizontală pe verticală.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Casă mică pentru familie mare
Matthew și Meghan au o familie care se mărește, dar casa lor se micșorează. Ei plănuiesc să facă mai eficient interiorul casei lor de 20 de metri pătrați și să includă un pătuț suspendat pentru bebe și o canapea care se transformă în sufragerie.
04:05
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
04:30
O casă în Hawaii - Din căldura Arizonei, pe insula Kauai
Jean-Marc şi Michele lasă în urmă căldura din Arizona pentru a-şi creşte fiicele în Kauai.
04:55
Case experimentale - Piatră, catalige, fortăreață
Această diversitate minunată de case din toată lumea include o casuță cu șindrile din New York, un bloc de apartamente danez unde mașinile au prioritate în fața oamenilor și o casă din Italia construită în jurul unor măslini vechi de o mie de ani.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Din Tampa în Texas
Dustin şi Stacey locuiesc în golful Tampa şi abia aşteaptă să se mute în Austin, unde vor fi mai aproape de familie. Dornici să găsească o casă cu piscină şi vedere la lacul Travis, ei descoperă că nu le va fi uşor să obţină chiar tot ce vor.
06:10
Vânătorii de case prin lume - O casă în Nashville pentru mai multe generaţii
Adam, toboşar de turnee, şi Nicki sunt aşa de apropiaţi de părinţii ei, încât s-au hotărât să-şi cumpere o casă împreună. Provocarea: Adam vrea un studio de percuţie, Nicki vrea un dormitor conjugal spaţios, iar Carl şi Caren vor un apartament în calitate
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dornici de a găsi o casă la malul mării în Ocean City
Un cuplu îşi caută un refugiu pe litoral, în metropola lor preferată de la malul mării: Ocean City, Maryland. Ei caută o casă care nu doar să se potrivească stilului lor de viaţă actual, dar care să poată să le găzduiască şi familia extinsă.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
07:50
Vânătorii de case prin lume - Un burlac îşi caută un alt apartament în Manhattan
Tony e antreprenor pe internet, adoră petrecerile şi e dependent de vânătoarea de case! După ce a cumpărat şi a restaurat case din Los Angeles şi Chicago, omul de afaceri din Las Vegas vrea să facă asta din nou la Manhattan.
08:15
O casă în Hawaii - O familie din marina militară se mută în Oahu
Familia Merrill a crescut în temperaturile ridicate din sud-vest. Astfel, când lui Donald i-a venit rândul pentru o relocare cu locul de muncă din cadrul Marinei, Hawaii a fost una din oportunități, iar cuplul a profitat de această ocazie pentru a-și creș
08:40
Viața pe insulă - O familie se mută pe insula Amelia
Robert şi Michelle Carvalho s-au săturat de traficul şi gălăgia din Long Island. Ei caută o casă pe insula Amelia, în statul Florida, în care familia lor cu patru membri să poată duce o viaţă liniştită şi tihnită.
09:05
Viața pe insulă - Din Virginia pe insula Amelia
O tânără familie caută locuinţa perfectă pe frumoasă insulă Amelia din statul Florida. Ei doresc o casă care să le satisfacă nevoile şi care să fie aproape de tot ce are de oferit insula Amelia.
09:30
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
10:25
Vânătorii de case prin lume - Vânător de case obsedat de antichități
Cassie este un fotograf profesionist care adoră Fort Collins, în Colorado. S-a săturat să mai stea cu chirie și e gata să-și cumpere o casă. Lui Cassie îi plac antichitățile, iar pasiunea ei pentru lucrurile vechi va juca un rol important în căutarea case
10:50
Vânătorii de case prin lume - Spațiu pentru găini
Jeff și Mikaila sunt prieteni încă din liceu și s-au mutat de curând în Portland, Oregon. Abia așteaptă să plece din garsoniera în care stau. După ce au văzut 53 de case, tot nu au găsit una care să-i satisfacă și să se încadreze în buget.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Nu depăşi bugetul pe insula Topsail, în Carolina de Nord
Lui Ryan i-a rămas inima la o casă izolată, aproape de coasta Carolinei de Nord, pe care vrea s-o cumpere pentru familia lui. Oare Jennifer îl poate convinge că o locuinţă la malul mării merită mai mult?
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O adventură în golful Half Moon, în oraşul Akumal
Todd şi Jenny sunt mari amatori de snorkeling, cărora le place să se scufunde în apele din golful Half Moon, din oraşul Akumal. Ei şi-au propus să cumpere o casă pe plajele sale nisipoase.
12:10
Acasă cu Giada - Prima aniversare a lui Jade
Este prima aniversare a lui Jade, așa că Giada organizeză o petrecere pentru copii în curtea din spatele casei. Jocurile și costumele vin în completarea tematicii alese pentru pertecere - animăluțele.
12:35
Acasă cu Giada - Aloha L.A
Giada organizează o petrecere în stil tiki, cu muzică hawaiiană, chiar în curtea ei. Chiar și meniul amintește de insulă: taco de pește tilapia cu arugula, pulpe de pui dulci și condimentate și un cocktail Aloha L.A.!
13:00
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
13:25
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
13:50
Viața pe insulă - Din New York pe insula Amelia
Joseph şi Susan, dansatori profesionişti, şi cei doi copii ai lor sunt gata să înceapă un nou capitol în viaţă. Ei vor să scape din micuţul lor apartament din New York şi să găsească mai mult spaţiu aproape de plajă, pe insula Amelia, în statul Florida.
14:15
Viața pe insulă - Din Seattle pe insula Orcas
După ce s-au îndrăgostit de insula Orcas în timpul unei vacanţe, Matt şi Sara sunt gata să lase în urmă zgomotosul Seattle pentru o viaţă mai liniştită de o insulă. Ei vor vedea mai multe case cu privelişti superbe şi apoi se vor hotărî care e cea mai pot
14:45
Proiect complet - Decorarea unei punți
Sabrina Soto le oferă lui Janie și Aaron o oază în aer liber.
15:10
Proiect complet - Camera de sticlă uimitoare
Sabrina Soto le oferă lui Patrick și Sharon o cameră de sticlă dincolo de imaginația lor.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
16:25
Vânătorii de case prin lume - Proprietăți de lux în Las Vegas
Antreprenorii Chris și Jacque vor ce e mai bun, mai ales când vine vorba de noua lor casă. Ei caută o casă mare într-un cartier exclusivist, cu vedere la centrul Las Vegasului.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Aurora, Illinois
Sarah și Robert sunt pasionați de actorie și foarte pretențioși când e vorba de găsirea unei case. Abia așteaptă să scape din apartamentul lor gălăgios și să se mute în Aurora, dar când e vorba de detalii, fiecare are pretenții personale diferite.
17:15
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri vechi de a rămâne tânăr
Inspirată de Turneul Frumuseții, Rachel analizează cât de benefic este să bei ceai și prezintă beneficiile pentru sănătate ale unor mâncăruri vechi și tradiționale.
17:40
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Tratamente faciale
Rachel dezvăluie tratamentele ei faciale preferate din Turneul Frumuseții. De la cele asiatice care schimbă înfățișarea, la tratamentele balneare din Deșertul Arabiei, până la lumea presantă a chirurgiei plastice.
18:05
Proiectul Jennie Garth - Spațiu pentru familie
Jennie speră să creeze un loc îmbietor pentru musafirii săi, de aceea construiește un apartament pentru oaspeți, dotat cu propria grădină privată.
18:30
Proiectul Jennie Garth - Creații personalizate
Jennie vrea să construiască o casă de neuitat pentru fiicele ei, începând cu dormitorul de vis. Așa că începe să reamenajeze spațiile de locuit din casă pentru a face trei camere unice personalizate.
19:00
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a III-a
Stephen Fanuka ameliorează proiectul de renovare a clădirii din Chelsea prin construirea unui apartament la ultimul etaj.
19:25
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Charlotte, Carolina de Nord
Mark şi Meghan s-au mutat recent în Charlotte, în Carolina de Nord, şi le place totul la acest oraş. S-au hotărât să-şi cumpere o casă, dar fiecare are obiective diferite în această privinţă.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Nashville
Laurel are 24 de ani şi s-a hotărât să-şi cumpere prima ei locuinţă în Nashville, Tennessee. Ea ţine morţiş să-şi cumpere o casă independentă de familie, dar, pentru că-şi doreşte o anumită suprafaţă, s-ar putea să fie nevoită să se gândească şi la o casă
20:45
Cele mai extreme case din lume - Casa colorată din Kenya
Călătoriți în Kenya pentru a vizita o casă colorată care are drept vecini animalele sălbatice.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Refugiu subteran în Spania
Călătoriți în Spania pentru a vizita un refugiu subteran de lux care alină în mod garantat sufletul.
21:35
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
22:00
Renovare cu Daryl - Ultimele retușuri
Cu cadrul anexei complet, este timpul ca Daryl Hall să finalizeze exteriorul casei. Acesta va trebui să găsească uși de epocă pentru intrări, să scoată șindrilele și să găsească un zidar care să construiască locurile pentru foc și șemineul.
22:30
Renovare cu Daryl - Pietre și cărămidă
Cu exteriorul casei finalizat, Daryl Hall se axează pe interioare. Camera de piatră este prima, unde Daryl plănuiește să cânte. O dată cu finalizarea interiorului, Daryl se pregătește pentru deschiderea noului său club.
22:55
Proiectul Jennie Garth - Un spațiu neobișnuit
Pentru Jennie, bucătăria este inima casei și vrea ca aceasta să fie excepțională, dar din cauza unor unghiuri neobișnuite este dificil să găsească centrul încăperii.
23:20
Proiectul Jennie Garth - O cameră proprie
Pentru prima oară în viață, Jennie proiectează un dormitor principal pentru o singură persoană. Îi face mare plăcere să-și personalizeze spațiul dotat cu un dulap potrivit pentru o doamnă de top.
23:45
Cele mai extreme case din lume - Casa colorată din Kenya
Călătoriți în Kenya pentru a vizita o casă colorată care are drept vecini animalele sălbatice.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Refugiu subteran în Spania
Călătoriți în Spania pentru a vizita un refugiu subteran de lux care alină în mod garantat sufletul.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pe plajă potrivită pentru o familie, care aduce şi profit
O familie cu patru membri speră să găsească un refugiu la malul mării pe coastele din Crystal Beach, Texas. Dennis şi Cortney speră că, dacă vor avea o proprietate pe malul mării, vor putea să-şi facă bagajele şi să meargă pe plajă fără a plănui dinainte.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu care stă la subsolul casei familiei lor îşi caută o casă proprie
După ce au pierdut bani la vânzarea primei lor case, Matt şi Jessica n-au avut de ales şi s-au mutat în subsolul părinţilor Jessicăi, pentru a economisi suficient încât să-ţi poată permite să-şi cumpere o locuinţă în Georgia. Acum a sosit timpul să-şi cau
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
01:55
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
02:20
Renovare cu Daryl - Ultimele retușuri
Cu cadrul anexei complet, este timpul ca Daryl Hall să finalizeze exteriorul casei. Acesta va trebui să găsească uși de epocă pentru intrări, să scoată șindrilele și să găsească un zidar care să construiască locurile pentru foc și șemineul.
02:45
Renovare cu Daryl - Pietre și cărămidă
Cu exteriorul casei finalizat, Daryl Hall se axează pe interioare. Camera de piatră este prima, unde Daryl plănuiește să cânte. O dată cu finalizarea interiorului, Daryl se pregătește pentru deschiderea noului său club.
03:10
Proiectul Jennie Garth - Un spațiu neobișnuit
Pentru Jennie, bucătăria este inima casei și vrea ca aceasta să fie excepțională, dar din cauza unor unghiuri neobișnuite este dificil să găsească centrul încăperii.
03:35
Proiectul Jennie Garth - O cameră proprie
Pentru prima oară în viață, Jennie proiectează un dormitor principal pentru o singură persoană. Îi face mare plăcere să-și personalizeze spațiul dotat cu un dulap potrivit pentru o doamnă de top.
04:05
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - O familie din sudul Californiei se mută în Kauai
Mulţi ani după luna lor de miere din Hawaii, Thom şi Connie se hotărăsc să se mute acolo, cu tot cu familia lor mare.
04:55
Case experimentale - Ciocolata, fibra de sticlă, cristalul
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un pavilion de sticlă din California, o casă din Coreea de Sud care arată ca un cristal de gheață, o casă din Africa de Sud care a readus la viață o veche cale ferată și o casă franțuzească fă
05:45
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Charlotte, Carolina de Nord
Mark şi Meghan s-au mutat recent în Charlotte, în Carolina de Nord, şi le place totul la acest oraş. S-au hotărât să-şi cumpere o casă, dar fiecare are obiective diferite în această privinţă.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Nashville
Laurel are 24 de ani şi s-a hotărât să-şi cumpere prima ei locuinţă în Nashville, Tennessee. Ea ţine morţiş să-şi cumpere o casă independentă de familie, dar, pentru că-şi doreşte o anumită suprafaţă, s-ar putea să fie nevoită să se gândească şi la o casă
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pe plajă potrivită pentru o familie, care aduce şi profit
O familie cu patru membri speră să găsească un refugiu la malul mării pe coastele din Crystal Beach, Texas. Dennis şi Cortney speră că, dacă vor avea o proprietate pe malul mării, vor putea să-şi facă bagajele şi să meargă pe plajă fără a plănui dinainte.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
07:25
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
07:50
Vânătorii de case prin lume - Casa perfectă sau preţul optim în comitatul Orange, California
Alina, născută în Rusia, şi Chad, soţul ei, caută locuinţa visurilor lor în comitatul Orange din California. Ea îşi doreşte îmbunătăţiri, dar pentru el bugetul contează cel mai mult, iar cei doi vor trebui să se pună de acord, dacă vor să-şi găsească prim
08:15
O casă în Hawaii - Nişte părinţi pensionari îşi caută o casă în Oahu
Acum că cei șase copii ai lui Jerry și Gail Rustin au crescut și s-au mutat în diferite părți ale țării, cei doi sunt pregătiți să se concentreze din nou pe relația lor și să înceapă un nou capitol din viața lor în Hawaii.
08:40
Viața pe insulă - Din New York pe insula Amelia
Joseph şi Susan, dansatori profesionişti, şi cei doi copii ai lor sunt gata să înceapă un nou capitol în viaţă. Ei vor să scape din micuţul lor apartament din New York şi să găsească mai mult spaţiu aproape de plajă, pe insula Amelia, în statul Florida.
09:05
Viața pe insulă - Din Seattle pe insula Orcas
După ce s-au îndrăgostit de insula Orcas în timpul unei vacanţe, Matt şi Sara sunt gata să lase în urmă zgomotosul Seattle pentru o viaţă mai liniştită de o insulă. Ei vor vedea mai multe case cu privelişti superbe şi apoi se vor hotărî care e cea mai pot
09:30
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă de vis
Joe şi April le cer constructorilor Bart şi Bruce să construiască o căsuţă elegantă, adaptată nevoilor familiei lor.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Proprietăți de lux în Las Vegas
Antreprenorii Chris și Jacque vor ce e mai bun, mai ales când vine vorba de noua lor casă. Ei caută o casă mare într-un cartier exclusivist, cu vedere la centrul Las Vegasului.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Aurora, Illinois
Sarah și Robert sunt pasionați de actorie și foarte pretențioși când e vorba de găsirea unei case. Abia așteaptă să scape din apartamentul lor gălăgios și să se mute în Aurora, dar când e vorba de detalii, fiecare are pretenții personale diferite.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiu pe plaja de nord, în Outer Banks
O familie speră să găsească un refugiu la malul mării, pe plajele nordice din Outer Banks, Carolina de Nord. Cu ajutorul agentei imobiliare Kelly Dean, familia Forshaw speră să găsească o locuinţă pe plajă cu mai puţin de 300.000 de dolari.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dor de Long Branch, New Jersey
Membrii unei familii speră să consolideze legătura dintre ei, cumpărând o casă la malul mării, în New Jersey. Cu ajutorul agentei imobiliare Christine Stout, ei speră să bifeze toate dorinţele de pe listă şi să găsească o casă pe placul tuturor, cu mai pu
12:10
Acasă cu Giada - Când primești lămâi...
Giada adoră lămâile - atât de mult încât un prieten i-a dăruit un lămâi. Așa că masa pe care o va pregăti are la bază acele lămâi proaspete: pește branzino prăjit cu lămâie, piure de cartofi prăjit cu lămâie și budincă de orez cu migdale și lămâi.
12:35
Acasă cu Giada - Todd adoră bucătăria tailandeză
Todd adoră mâncarea tailandeză și o roagă mereu pe Giada să încropească rețete inspirate din bucătăria tailandeză. Așa că Giada hotărăște să fie îndrăzneață și-l surprinde pe Todd cu o masă tailandeză cu un larb din curcan, vită cu mentă, legume în curry
13:00
Savuros și sănătos - Iubitoare de grădinărit
Ezra și Julie întâlnesc un grup de grădinare împătimite și le hrănesc cu excelență culinară.
13:25
Savuros și sănătos - Pescuit pe gheață
Vor reuși Ezra și Julie să o ajute pe Juli Parsons să reducă din meniu și să se întoarcă pe gheață cu prietenii ei pescari?
13:50
Viața pe insulă - În căutarea unei case noi pe insula Whidbey
După ce primesc nişte oferte de angajare grozave, Oscar, Elena şi fiul lor de câteva luni se mută din oraşul Edmonds, din statul Washington, pe minunata insulă Whidbey, din statul Washington. Ei vor explora insula, căutându-şi noua casă.
14:15
Viața pe insulă - Din Atlanta în insulele Savannah
David şi Lauren sunt avocaţi şi locuiesc în Atlanta. Ei aşteaptă un copil şi sunt gata pentru o schimbare de ritm, aşa că se mută în insulele Savannah. Vor să fie aproape de centrul oraşului Savannah, dar în acelaşi timp, vor şi să lucreze de pe plajă.
14:45
Proiect complet - Dormitor retras elegant
Meredith și Tom sunt gata să scape de camera lor cu haine și mobilier vechi în schimbul unui spațiu luminos și modern cu multe locuri de depozitare.
15:10
Proiect complet - Paradis în curtea casei
Antonio și Isabel au un băiețel mic și un altul pe drum. Fiecare spațiu din casa lor este plin de mingi, jucării și jocuri, iar Isabel este sigură că va deveni mai rău atunci când se va naște celălalt copil.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Casă texană minusculă cu potenţial de revânzare
Doi texani, Cody şi Alexia St John, proiectează o casă minusculă având în vedere potenţialul ei de revânzare. Frumosul lor cămin de numai 2,6 metri pătraţi are un pod cu podea ajustabilă, un dulap personalizat şi o bucătărie completă. Dar oare membrii fam
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă de vis
Joe şi April le cer constructorilor Bart şi Bruce să construiască o căsuţă elegantă, adaptată nevoilor familiei lor.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Ne stabilim în Orange County
Winnie s-a mutat de curând cu serviciul din Texas în Sudul Californiei, iar acum ar vrea să se stabilească în Orange County. Din păcate, va avea un șoc mare cât statul Texas când va vedea prețurile.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Casă pentru tripleți în San Diego
Tommy, Rose și fiii lor tripleți s-au mutat din Dallas acasă în San Diego. Căutarea unei case pe măsura tripleților este complicată. Tommy caută o construcție modernă, iar Rose ar prefera o fermă cu personalitate.
17:15
Cele mai disperate bucătării din America - Eclectic cu farmec rustic
John și Anthony transformă o bucătărie mică și strâmtă, eliminând unii pereți și adăugând un farmec rustic.
17:40
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie de Hollywood
O bucătărie cu faianță albastră, fără spații de depozitare și linoleu vechi este transformată într-un spațiu de divertisment.
18:05
Case mici, viaţă de lux - Căsuță mobilă cu două etaje
Constructorul Jim Nelson din North Dakota trăiește pentru provocări, așa că el și echipa lui construiesc o căsuță cu două etaje care se poate înclina de la orizontală pe verticală.
18:30
Case mici, viaţă de lux - Casă mică pentru familie mare
Matthew și Meghan au o familie care se mărește, dar casa lor se micșorează. Ei plănuiesc să facă mai eficient interiorul casei lor de 20 de metri pătrați și să includă un pătuț suspendat pentru bebe și o canapea care se transformă în sufragerie.
19:00
Vînător de chilipiruri - Singapore
Singapore este o țară foarte modernă, însă Dominic află că sunt mulți oameni dornici să-i păstreze trecutul. El cumpără din Piața hoților din Sungei Road un vas ceramic vechi de 1000 de ani.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Frate vs soră mai mică în suburbiile din Boston
Matt are 26 de ani şi vrea să cumpere o casă în care să fie fericit, alături de maşina sa.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
20:45
Cele mai extreme case din lume - Dom, dulce casă
Călătoriți în New York pentru a vizita un dom rotativ transformat în locuință.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Casa cilindrică
Vizitați o locuință din Japonia cu soluții radicale pentru economisirea spațiului.
21:35
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
22:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri de a trăi mai mult
Rachel prezintă mai multe secrete vechi pentru sănătate și longevitate din toată lumea. Cu mâncarea potrivită și stilul de viață corect, chiar putem trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă?
22:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
22:55
Giada în paradis - Insula Capri
Fiți alături de Giada de Laurentiis într-o călătorie spre cea mai faimoasă insulă de paradis a Italiei - Capri! Giada le arată privitorilor secretele din interior și cele mai bune restaurante pe această insulă celebră, de la munții stâncoși până la plaja
23:45
Cele mai extreme case din lume - Dom, dulce casă
Călătoriți în New York pentru a vizita un dom rotativ transformat în locuință.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Casa cilindrică
Vizitați o locuință din Japonia cu soluții radicale pentru economisirea spațiului.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O oază în Ocean Isle, lângă coasta sudică a Carolinei de Nord
Un cuplu se străduie să păstreze o legătură puternică cu cei doi fii cumpărând un refugiu la malul mării în Carolina de Nord. Familia Tucker a pus ochii pe plajele nisipoase din Ocean Isle, locul perfect pentru o oază personală la malul mării.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
01:30
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
01:55
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
02:20
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri de a trăi mai mult
Rachel prezintă mai multe secrete vechi pentru sănătate și longevitate din toată lumea. Cu mâncarea potrivită și stilul de viață corect, chiar putem trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă?
02:45
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
03:10
Giada în paradis - Insula Capri
Fiți alături de Giada de Laurentiis într-o călătorie spre cea mai faimoasă insulă de paradis a Italiei - Capri! Giada le arată privitorilor secretele din interior și cele mai bune restaurante pe această insulă celebră, de la munții stâncoși până la plaja
04:05
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
04:30
O casă în Hawaii - O familie din Texas se mută în Maui
Frank, Cara şi cei trei copii mici ai lor pleacă din Texas pentru a se apropia de natură, în Maui.
04:55
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Frate vs soră mai mică în suburbiile din Boston
Matt are 26 de ani şi vrea să cumpere o casă în care să fie fericit, alături de maşina sa.
06:10
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O oază în Ocean Isle, lângă coasta sudică a Carolinei de Nord
Un cuplu se străduie să păstreze o legătură puternică cu cei doi fii cumpărând un refugiu la malul mării în Carolina de Nord. Familia Tucker a pus ochii pe plajele nisipoase din Ocean Isle, locul perfect pentru o oază personală la malul mării.
07:00
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
07:50
Acasă cu Giada - Bucătăria pentru copii
Giada petrece o după-amiază la școala culinară locală unde îi învață pe copii cum pot pregăti o masă simplă.
08:15
Acasă cu Giada - Mai mult pentru mai puțin
Giada ne arată cum putem să economisim la maxim banii când vine vorba de folosi ingrediente din frigider sau din cămară.
08:40
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
09:05
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
09:30
Veri Meseriaşi - CombinațIi Reusite
Prietenii bucătăriei nu lasă nicio piatră neîntoarsă atunci când au de-a face cu o bucătărie de gresie veche și ruinată, fără bufet și cu spațiu de depozitare limitat.
10:00
Veri Meseriaşi - Bucătăria este prea fierbinte și are nevoie de un suport pentru condimente
Anthony Carrino și John Colaneri au de-a face cu o bucătărie suburbană care are nevoie disperată de o renovare. Dispozitivele electrice sunt mai vechi decât verii înșiși.
10:25
Viața în Caraibe - O familie din Minnesota se mută în Belize
Un cuplu din Minnesota şi cele trei fiice adolescente ale lor urăsc iernile reci, dar iubesc soarele şi apa. Ei speră să găsească o locuinţă la malul mării în Placencia, Belize, la care să se întoarcă ani de-a rândul de acum înainte.
10:50
O casă în Hawaii - Un nou început pe insula Hawaii
După ce fiii ei pleacă la facultate, o mamă celibatară se mută din Boston pe frumoasa insulă Hilo, în Hawaii.
11:15
Amenajări de grădini - Oază cu terasă triplă
Un cuplu realizează că are un diamant brut, dar nu știe cum să-l transforme într-o bijuterie. Chris Lambton și echipa sa creează o curte cu tematică nautică centrată în jurul unei terase pe trei niveluri.
11:40
Amenajări de grădini - O curte pentru divertisment
Curtea unei familii este inestetică, inutilizabilă și îi lipsește intimitatea. Chris Lambton și echipa încep lucrările pentru a crea o curte pe care o va adora întreaga familie, cu o bucătărie în aer liber, un cuptor pentru pizza și o pergolă arcuită pent
12:10
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
12:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
13:00
Vânătorii de case prin lume - Un ofiţer şi soţia lui nu pot cădea de acord în privinţa unei case la Washington
Porniţi la vânătoare de case în Washington, DC, Kevin şi Sara pornesc şi războiul. Kevin, ofiţer din armată, vrea să stea într-un apartament de bloc-turn, cu toate dotările moderne. Soţia lui, Sara, preferă o casă cu mult farmec. Oare cine va ieşi învingă
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă în care să dea petreceri mari
Dave şi Sue sunt un cuplu din Ann Arbor, Michigan, mari amatori de distracţie, cărora le place să dea petreceri şi să se bucure de viaţă. Ei îşi doresc o casă mai mare, care să le adăpostească pasiunile şi în care să organizeze petreceri de proporţii.
13:50
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Tânjind după paradis în Pine Knoll Shores
Julie şi Jeff simt că e timpul să lase în urmă oraşul turistic Atlantic Beach în care locuiesc pentru o viaţă mai tihnită în localitatea Pine Knoll Shores. Dar nu le va fi uşor să găsească un crâmpei de linişte lângă plajă cu cel mult 335.000 $.
14:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O comoară de casă pe insula Emerald, în Carolina de Nord
Atât Jenny, cât şi Michael au avut parte de o copilărie şi o viaţă de familie minunate când erau mici, aşa că vor să le ofere acelaşi lucru şi celor doi copii ai lor. Insula Emerald e locul perfect pentru o evadare, nefiind departe nici de serviciu, nici
14:45
Nunţi de platină - Jaime şi Jason
Lucrând în domeniul organizării de evenimente, Jaime a ştiut cu siguranţă ce vrea - şi având la dispoziţie un buget de jumătate de milion de dolari, a primit încă şi mai mult: o formaţie cu 16 membri, un tort cu patru etaje şi o pădure fermecată.
15:10
Nunţi de platină - Mary Beth şi Jeffrey
Deşi s-au cunoscut în împrejurări deloc extraordinare, acest cuplu e cu adevărat deosebit - şi la fel este şi nunta lor! O sculptură de gheaţă pentru servit Martini, sosii ale celebrităţilor şi trabucuri rulate manual sunt doar câteva elemente ale acestei
15:35
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri de a trăi mai mult
Rachel prezintă mai multe secrete vechi pentru sănătate și longevitate din toată lumea. Cu mâncarea potrivită și stilul de viață corect, chiar putem trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă?
16:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
16:25
Giada în paradis - Insula Capri
Fiți alături de Giada de Laurentiis într-o călătorie spre cea mai faimoasă insulă de paradis a Italiei - Capri! Giada le arată privitorilor secretele din interior și cele mai bune restaurante pe această insulă celebră, de la munții stâncoși până la plaja
17:15
Proiectul Jennie Garth - Un spațiu neobișnuit
Pentru Jennie, bucătăria este inima casei și vrea ca aceasta să fie excepțională, dar din cauza unor unghiuri neobișnuite este dificil să găsească centrul încăperii.
17:40
Proiectul Jennie Garth - O cameră proprie
Pentru prima oară în viață, Jennie proiectează un dormitor principal pentru o singură persoană. Îi face mare plăcere să-și personalizeze spațiul dotat cu un dulap potrivit pentru o doamnă de top.
18:05
Salvatorul Casei - Salvatorul celei mai urâte case
Jason Cameron și echipa de la Salvatorul Casei pornesc în căutarea lor anuală pentru a găsit casa cea mai inestetică din America. Jason analizează filmări și poze din toată țara și găsește cea mai urâtă curte din fața casei în Escondido.
18:30
Salvatorul Casei - Salvatorul casei la Cabana Cadou
Jason Cameron face echipă cu Chris Grundy pentru unul din proiectele finale de la Cabana Cadou. Acest duo dinamic instalează scări noi pe verandă, balustrade moderne din inox și o pergolă vintage.
19:00
Specialiştii curţilor - Grădină rustică de legume
Acești fermieri tineri sunt copleșiți de curtea lor goală care se extinde, până când Matt vine în ajutorul lor. El ajută la transformarea unui spațiu mare și plictisitor într-o zonă de relaxare rustică. Apare un peisaj verde cu plante comestibile.
19:25
Specialiştii curţilor - Specialiştii curţilor merg la Blog Cabin
Matt şi echipa lui merg la Blog Cabin, în Carolina de Nord, pentru a ajuta la transformarea unei proprietăţi de proporţii de la malul mării într-o zonă intimă de primit oaspeţi. El construieşte o pergolă solidă cu o zonă pavată care se extinde spre exteri
19:55
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
20:45
Cele mai extreme case din lume - Culmea proiectării extreme
Vizitați o cabană din Austria care reprezintă culmea proiectării extreme.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Casa din turnul de apă
Vizitați un turn de apă din Germania care a fost transformat într-o locuință uluitoare.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
22:00
Vînător de chilipiruri - Tokyo
Dominic zboară către Tokyo pentru a merge în Piața Setagaya Boroichi. Această piață este organizată din secolul 16 și este cea mai veche piață de vechituri din Tokyo, dar are loc numai o sigură dată pe an.
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Potcoavele chiar sunt norocoase?
Soții specialiști în recondiționare, Jeff și Ilana, se întrec cu prietenii Jeannine și Robin. Distracția începe când fiecare echipă primește 500 de dolari și doar o oră pentru a găsi obiecte care au nevoie de puțină îngrijire.
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Gata de decolare!
Artiștii Chandi și Kim se întrec cu Katie și Pels, foști agenți de bursă pe Wall Street. Visând la un câștig de 5.000 de dolari, echipele năvălesc în piața de vechituri Trompa Elefantului din New Milford, Connecticut.
23:45
Cele mai extreme case din lume - Culmea proiectării extreme
Vizitați o cabană din Austria care reprezintă culmea proiectării extreme.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Casa din turnul de apă
Vizitați un turn de apă din Germania care a fost transformat într-o locuință uluitoare.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Doi soţi încarcă să ajungă la un acord pe insula Tybee, în Georgia
O familie din Hoosier se grăbeşte să găsească o casă la cheie pe insula Tybee, Georgia. Având nevoi şi dorinţe diferite, în această partidă încheiată în Florida familia trebuie pusă pe primul plan pentru a păstra pacea pe Pământ.
01:00
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
01:55
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
02:20
Vînător de chilipiruri - Tokyo
Dominic zboară către Tokyo pentru a merge în Piața Setagaya Boroichi. Această piață este organizată din secolul 16 și este cea mai veche piață de vechituri din Tokyo, dar are loc numai o sigură dată pe an.
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Potcoavele chiar sunt norocoase?
Soții specialiști în recondiționare, Jeff și Ilana, se întrec cu prietenii Jeannine și Robin. Distracția începe când fiecare echipă primește 500 de dolari și doar o oră pentru a găsi obiecte care au nevoie de puțină îngrijire.
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Gata de decolare!
Artiștii Chandi și Kim se întrec cu Katie și Pels, foști agenți de bursă pe Wall Street. Visând la un câștig de 5.000 de dolari, echipele năvălesc în piața de vechituri Trompa Elefantului din New Milford, Connecticut.
04:05
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața izolată din Alberta, Canada, și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
04:30
O casă în Hawaii - Un cuplu de tineri se mută pe insula Maui
Doi pasionaţi de surfing, Felipe şi Kelley, se hotărăsc că a venit momentul potrivit să prindă rădăcini în Maui, datorită apelor calde şi valurilor fantastice.
04:55
Case experimentale - Borcanul cu miere, cetatea, moara de vânt
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă din Hollywood care e un coșmar pentru orice intrus și o casă din Coreea de Sud care are norocul zidit în ea.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Doi soţi încarcă să ajungă la un acord pe insula Tybee, în Georgia
O familie din Hoosier se grăbeşte să găsească o casă la cheie pe insula Tybee, Georgia. Având nevoi şi dorinţe diferite, în această partidă încheiată în Florida familia trebuie pusă pe primul plan pentru a păstra pacea pe Pământ.
07:00
Vânătorii de case prin lume - O familie caută o casă în stil sudist clasic
După ce s-au mutat de trei ori în ultimii doi ani, newyorkeza Erin şi soţul ei, Shawn, originar din Alabama, se stabilesc în Huntsville alături de cei doi băieţi ai lor. Familia îşi doreşte o casă cu farmec sudist.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Casă Pentru Portia
Portia doarme în casa celei mai bune prietene după o despărțire care s-a terminat prost. Ea este pregătită să meargă mai departe și a decis să-și cumpere prima casă. Cu un buget de 250.000 - 300.000 de dolari, are multe cerințe specifice pentru viitoarea
07:50
Acasă cu Giada - Weekend de fotbal
Giada și Todd își invită prietenii pentru a urmări marele meci de fotbal. În loc de obișnuitele chips-uri cu sos, Giada transformă mâncarea tradițională pentru meciuri în preparate gourmete. Acestea sunt sățioase, însă nu le lipsește nici creativitatea.
08:15
Acasă cu Giada - Doza de zahăr
E Halloween, așa că acum e momentul perfect pentru o doză serioasă de zahăr. Giada pregătește deserturi decadente cu gândul la plăcerea copiilor. Pregătește țestoasa de ciocolată la perfecție, transformă trufele în acadele și crează bezelele perfecte pent
08:40
Savuros și sănătos - Iubitori de snowmobile
Robin, prietenul lui Cindy Bendle, apelează la Ezra și Julie pentru a o scăpa pe Cindy de meniul său monoton.
09:05
Savuros și sănătos - Experți în modă
Poate că Pat McDonagh, designer vestimentar, este în vogă când vine vorba de podiumuri, însă abilitățile sale culinare sunt foarte demodate.
09:30
Veri Meseriaşi - Provocările Reamenajării
Aceștia sunt Orlandos, o familie italiano-americană care trăiește într-un apartament mic. Cu trei copii mici, principala problemă pe care o au cu bucătăria lor este legată de siguranță.
10:00
Veri Meseriaşi - Variante de amenajare
Prietenii bucătăriei o întâlnesc pe Nalini, o femeie singură care trăiește în Jersey City în casa în care a crescut. Provocarea lor este de a păstra mobila încorporată pe care ea dorește să o păstreze, în același timp oferindu-i o bucătărie modernă.
10:25
Viața în Caraibe - Un cuplu din Maryland e gata pentru un nou început în Belize
După ce a suportat multe ierni cu zăpadă, un cuplu din Maryland a economisit în sfârşit suficienţi bani pentru a se muta la Ambergris Caye, în Belize. Locuinţa lor ideală se vinde cu tot cu o mică afacere, astfel încât ei pot să-şi împărtăşească stilul de
10:50
O casă în Hawaii - Adio zăpadă, bine v-am găsit, soare şi distracţie!
Richard şi Tessa McSwain profită de o oportunitate profesională pentru a se muta în Kauai din Boulder, Colorado. Acum ei sunt gata să renunţe la schiat pentru a face surfing şi să-şi găsească o proprietate nu departe de locurile în care desfăşoară noile a
11:15
Amenajări de grădini - Terasă și bar în aer liber
Chris Lambton și echipa sa se ocupă de o curte invadată de iederă. Doi tineri și băiețelul lor pot folosi doar o terasă mică, învechită pentru activități distractive afară. Chris Lambton proiectează un spațiu care permite organizarea unor grătare și zile
11:40
Amenajări de grădini - Camere în aer liber cu priveliște
Chris Lambton se ocupă de o curte atât de degradată încât cele două fiice ale proprietarilor trebuie să se joace pe alee, în loc să meargă în curtea spațioasă din spatele casei. Chris proiectează o curte care se integrează în mediul natural, fiind în acel
12:10
Case mici, viaţă de lux - Casele minuscule de lângă crama lui Jarrod și Ali
Jarod și Ali, un cuplu din Washington care deține o cramă, vor să-și reviziteze trecutul lipsit de griji: cei doi provoacă două echipe de proiectanți să creeze cele mai uluitoare căsuțe pentru oaspeți!
12:35
Case mici, viaţă de lux - Casa pe roți a lui Kris și Betty din Colorado
Kris, artist și Betty, hair stylist, proiectează o casă minusculă potrivită pentru obiectivele lor profesionale.
13:00
Vânătorii de case prin lume - O cameră la Chicago, pentru echipa de softball
După o relaţie de doi ani, un cuplu din Chicago e gata să-şi cumpere prima casă. Cei doi sunt de acord că au nevoie de o curte destul de mare, în care să încapă toţi prietenii lor, inclusiv membrii a cinci echipe diferite de softball!
13:25
Vânătorii de case prin lume - La vânătoare de case în suburbiile din Indianapolis
Liz, producător radio, şi Mike, agent de vânzări, îşi caută prima casă în Carmel, Indiana, care îi va face fericiţi pe amândoi.
13:50
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Atât de... Mystic
Membrii familiei Prior visează de mult să aibă o casă în Mystic, Connecticut. Portul Mystic e la doar o oră distanţă cu maşina, iar Tina îşi doreşte o casă nouă în care să primească oaspeţi, iar soţul ei speră să navigheze pe râul Mystic.
14:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Sargent, pe malul mării şi în centru
Un cuplu căsătorit şi fiul lor adolescent tânjesc după largul mării. Dacă Sargent, Texas s-ar afla la o aruncătură de băţ de casa lor, accesul la apă ar putea fi foarte uşor. Doar că preferinţele lor individuale stau în calea fericirii lor la malul mării.
14:45
Nunţi de platină - Leslie şi Eric
În Texas, unde totul este mai mare şi mai impresionant, nici nunţile de platină nu fac excepţie! Frumosul conac Annabelle va găzdui o nuntă ca-n basme, care îmbină romantismul, muzica, mâncarea - şi un elicopter.
15:10
Nunţi de platină - Lydia şi Justin
La cinci ani după ce s-au despărţit, Lydia şi Justin sunt împreună pentru totdeauna şi se pregătesc pentru nunta visurilor lor, o nuntă cu tematică italiană care va include geamantane personalizate cu daruri de import pentru invitaţii lor şi o cină cu şap
15:35
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a III-a
Stephen Fanuka ameliorează proiectul de renovare a clădirii din Chelsea prin construirea unui apartament la ultimul etaj.
16:00
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
16:25
Renovare cu Daryl - Ultimele retușuri
Cu cadrul anexei complet, este timpul ca Daryl Hall să finalizeze exteriorul casei. Acesta va trebui să găsească uși de epocă pentru intrări, să scoată șindrilele și să găsească un zidar care să construiască locurile pentru foc și șemineul.
16:50
Renovare cu Daryl - Pietre și cărămidă
Cu exteriorul casei finalizat, Daryl Hall se axează pe interioare. Camera de piatră este prima, unde Daryl plănuiește să cânte. O dată cu finalizarea interiorului, Daryl se pregătește pentru deschiderea noului său club.
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Potcoavele chiar sunt norocoase?
Soții specialiști în recondiționare, Jeff și Ilana, se întrec cu prietenii Jeannine și Robin. Distracția începe când fiecare echipă primește 500 de dolari și doar o oră pentru a găsi obiecte care au nevoie de puțină îngrijire.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Gata de decolare!
Artiștii Chandi și Kim se întrec cu Katie și Pels, foști agenți de bursă pe Wall Street. Visând la un câștig de 5.000 de dolari, echipele năvălesc în piața de vechituri Trompa Elefantului din New Milford, Connecticut.
18:05
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri de a trăi mai mult
Rachel prezintă mai multe secrete vechi pentru sănătate și longevitate din toată lumea. Cu mâncarea potrivită și stilul de viață corect, chiar putem trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă?
18:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
19:00
Giada în paradis - Insula Capri
Fiți alături de Giada de Laurentiis într-o călătorie spre cea mai faimoasă insulă de paradis a Italiei - Capri! Giada le arată privitorilor secretele din interior și cele mai bune restaurante pe această insulă celebră, de la munții stâncoși până la plaja
19:55
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
20:45
Cele mai extreme case din lume - Pe vârful unui stâlp
Vizitați o reședință radicală aflată în vârful unui stâlp de beton.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Casă în stil Bali, vilă mobilă norvegiană, casă mexicană în stil cochilie
Cynthia și John Hardy au construit o variantă modernă a tradiționalei case lungi din Bali și au prins-o de stâlpi de telefonie. Locuința ușoară și stilată a lui Gerold Peham poate fi dezasamblată și pusă pe un camion oricând vrea să schimbe peisajul.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
22:00
Salvatorul Casei - Transformarea unei locuințe într-o casă în stil Tudor
Jason Cameron și echipa de la Salvatorul Casei aduc utilajele grele ca să scoată la iveală o casă în stil Tudor ascunsă în spatele copacilor uscați, a buruienilor și a scărilor stricate. Jason doboară copacii, demolează scările și înlocuiește o balustradă
22:30
Salvatorul Casei - Remedierea unei grădini inestetice a unui artist
Jason Cameron aduce echipa de la Salvatorul Casei în grădina inestetică din fața casei unui artist. Casa lui are lucrări moderne în interior, dar partea din față este ascunsă în spatele unui perete uriaș de doi metri și a copacilor netoaletați.
22:55
Specialiştii curţilor - Grădină rustică de legume
Acești fermieri tineri sunt copleșiți de curtea lor goală care se extinde, până când Matt vine în ajutorul lor. El ajută la transformarea unui spațiu mare și plictisitor într-o zonă de relaxare rustică. Apare un peisaj verde cu plante comestibile.
23:20
Specialiştii curţilor - Specialiştii curţilor merg la Blog Cabin
Matt şi echipa lui merg la Blog Cabin, în Carolina de Nord, pentru a ajuta la transformarea unei proprietăţi de proporţii de la malul mării într-o zonă intimă de primit oaspeţi. El construieşte o pergolă solidă cu o zonă pavată care se extinde spre exteri
23:45
Cele mai extreme case din lume - Pe vârful unui stâlp
Vizitați o reședință radicală aflată în vârful unui stâlp de beton.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Casă în stil Bali, vilă mobilă norvegiană, casă mexicană în stil cochilie
Cynthia și John Hardy au construit o variantă modernă a tradiționalei case lungi din Bali și au prins-o de stâlpi de telefonie. Locuința ușoară și stilată a lui Gerold Peham poate fi dezasamblată și pusă pe un camion oricând vrea să schimbe peisajul.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Tânjind la o casă pe malul mării, pe insula Amelia, în Florida
O mamă, fiul şi nora ei merg pe insula Amelia din Florida, să-şi împlinească visul de a locui la malul mării. Din fericire, în urma discuţiilor cu un agent imobiliar din zonă, deja au câteva opţiuni grozave.
01:00
Vânătorii de case prin lume - O familie caută o casă în stil sudist clasic
După ce s-au mutat de trei ori în ultimii doi ani, newyorkeza Erin şi soţul ei, Shawn, originar din Alabama, se stabilesc în Huntsville alături de cei doi băieţi ai lor. Familia îşi doreşte o casă cu farmec sudist.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Pentru Portia
Portia doarme în casa celei mai bune prietene după o despărțire care s-a terminat prost. Ea este pregătită să meargă mai departe și a decis să-și cumpere prima casă. Cu un buget de 250.000 - 300.000 de dolari, are multe cerințe specifice pentru viitoarea
01:55
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
02:20
Salvatorul Casei - Transformarea unei locuințe într-o casă în stil Tudor
Jason Cameron și echipa de la Salvatorul Casei aduc utilajele grele ca să scoată la iveală o casă în stil Tudor ascunsă în spatele copacilor uscați, a buruienilor și a scărilor stricate. Jason doboară copacii, demolează scările și înlocuiește o balustradă
02:45
Salvatorul Casei - Remedierea unei grădini inestetice a unui artist
Jason Cameron aduce echipa de la Salvatorul Casei în grădina inestetică din fața casei unui artist. Casa lui are lucrări moderne în interior, dar partea din față este ascunsă în spatele unui perete uriaș de doi metri și a copacilor netoaletați.
03:10
Specialiştii curţilor - Grădină rustică de legume
Acești fermieri tineri sunt copleșiți de curtea lor goală care se extinde, până când Matt vine în ajutorul lor. El ajută la transformarea unui spațiu mare și plictisitor într-o zonă de relaxare rustică. Apare un peisaj verde cu plante comestibile.
03:35
Specialiştii curţilor - Specialiştii curţilor merg la Blog Cabin
Matt şi echipa lui merg la Blog Cabin, în Carolina de Nord, pentru a ajuta la transformarea unei proprietăţi de proporţii de la malul mării într-o zonă intimă de primit oaspeţi. El construieşte o pergolă solidă cu o zonă pavată care se extinde spre exteri
04:05
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Adio, Canada înzăpezită, Bine aţi venit în Hawaii
Nancy și Vrejj Biegler împreună cu cei doi copii ai lor s-au mutat din înzăpezitul Calgary în Hawaii, iar acum își caută casa visurilor. Toate oportunitățile de snorkeling și scufundări care le stau la dispoziție amintesc familiei Biegler că nu se mai afl
04:55
Case experimentale - Valuri, balonașe, fabrica de cherestea
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă din Los Angeles care face valuri și o casă ca un balon de sticlă din Spania.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Tânjind la o casă pe malul mării, pe insula Amelia, în Florida
O mamă, fiul şi nora ei merg pe insula Amelia din Florida, să-şi împlinească visul de a locui la malul mării. Din fericire, în urma discuţiilor cu un agent imobiliar din zonă, deja au câteva opţiuni grozave.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Suburbiile Din Boston
Cuplul Chrissy și Zev din Boston au avut primul copil anul acesta, iar acum sunt în căutarea unei locuințe pe care să o numească casă în anii ce vor urma. Amândoi sunt de părere că ar trebui să fie în apropiere de centrul orașului Boston și mai ales aproa
07:25
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Arizona
Cu nunta care se apropie repede, Pablo și Sara sunt determinați să-și cumpere prima casă împreună în Mesa, Arizona. Dar cu un buget de casă nouă de 225.000 de dolari, va fi capabil cuplul să-și găsească o locuință care să se potrivească nevoilor acestora
07:50
Acasă cu Giada - Preferatele lui Todd
Giada pregătește o masă specială pentru Todd, Trevor, Tommy și Kelly în care se regăsesc câteva din felurile preferate din copilăria lui Todd și Trevor. Giada aduce preparatelor clasice din regunea Midwest propria ei notă italiană/californiană.
08:15
Acasă cu Giada - Ziua recunoștinței
Giada pregătește cina de Ziua Recunoștinței pentru întreaga familie. De data asta nici vorbă de curcan - Giada pregătește cotlete de porc!
08:40
Savuros și sănătos - Hair stiliști
Lui Remo Bot, hair stylist, îi place să gătească ca mama sa, însă din păcate, preparatele ei sunt vechi de 75 de ani.
09:05
Savuros și sănătos - Comedianți
Poate că Brian Coughlin, comedian, este un star pe scenă, însă prietenii săi cred că modul său de a găti nu este ceva de râs, dimpotrivă e de plâns.
09:30
Veri Meseriaşi - Bucătăria Unui Bucătar șEf
Anthony și John întâlnesc o familie de tineri din New Jersey care caută o bucătărie modernă, însă proprietarii nu sunt de acord cu design-ul.
10:00
Veri Meseriaşi - Cumpără șI Apoi Renovează
Iliana Martinez trăiește într-o casă minunată din New Jersey iar acum dorește o bucătărie care să i se potrivească. Anthony și John sunt aici să o ajute, dar întotdeauna apar probleme!
10:25
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă Nebraskapentru o viaţă nouă pe insula St Thomas
Steve şi Sue sunt gata să se bucure de viaţa frumoasă pentru care au muncit atât de mult. Cuplul speră să găsească o locuinţă pe insula St Thomas, cu vedere la ocean, piscină şi un spaţiu larg în aer liber.
10:50
O casă în Hawaii - Mutare pe insula Kauai
Doi tineri căsătoriţi fug de iernile reci din Utah, pentru a se bucura de soare şi surfing în paradisul de pe insula Kauai.
11:15
Amenajări de grădini - Curtea de vis
Chris Lambton crează o curte care se transformă la propriu dintr-un rebut într-o comoară. Curtea e plină de căzi vechi de baie și urne de cafea folosite ca jardiniere. Chris și echipa sa se ocupă de un proiect de curățare de proporții, înainte de a putea
11:40
Amenajări de grădini - Curte din Caraibe cu loc pentru foc
O proprietară care a călătorit mult de-a lungul vieții îi cere lui Chris să-i creeze o curte în stilul insulelor Caraibe în Cape Cod. Inspirat de culori și de plajă, Chris îi oferă acesteia ce-și dorește. Folosește plante colorate și nisip pentru a confer
12:10
Case mici, viaţă de lux - Casa eco minusculă a lui Rob
Rob Irwin știe multe despre combinațiile eficiente între formă și funcționalitate. Acest proiectant industrial construiește o casă de 28 de metri pătrați cu tot felul de accesorii inspirate de inginerie și funcționalități ecologice.
12:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă într-un autobuz
Charles și Dakota crează o casă minusculă dintr-un autobuz cu un birou pliabil și un studio de yoga.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri cumpărători vor o casă perfectă
Eric şi Chelsea, soţia lui, sunt gata să se mute din apartamentul lor şi să-şi cumpere prima casă în Grand Rapids, Michigan. Au 150.000 de dolari de cheltuială iar în schimbul acestor bani Eric cere perfecţiunea.
13:25
Vânătorii de case prin lume - O familie caută o casă în stil sudist clasic
După ce s-au mutat de trei ori în ultimii doi ani, newyorkeza Erin şi soţul ei, Shawn, originar din Alabama, se stabilesc în Huntsville alături de cei doi băieţi ai lor. Familia îşi doreşte o casă cu farmec sudist.
13:50
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Paradis la Oceanul Pacific, în Long Beach, Washington
Familia Moss vrea să cumpere casa de vacanţă a visurilor lor pe plaja din Long Beach, în statul Washington. Ei vor să găsească cea mai avantajoasă ofertă pentru bugetul lor de 325.000 $.
14:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un cuplu din Carolina își caută casa de vis pe malul mării
Joe și Brandi își caută o proprietate pe malul mării în orașul în care s-au îndrăgostit, Fort Myers, Florida. Agentul imobiliar Denise Corey le va prezenta trei proprietăți potențiale pe plajele din Fort Myers, Florida.
14:45
Nunţi de platină - Jennifer şi Mark
La nunta lor, a cărei tematică au fost cristalele şi care a costat 600.000 $, Jennifer şi Mark şi-au răsfăţat invitaţii cu cocktailul extravagante, iar recepţia a culminat cu un tort cu zece etaje şi cu un zid cu apă în valoare de 10.000 $, amenajat în sa
15:10
Nunţi de platină - Mili şi Vishal
Această petrecere indiano-americană este animată de culori exuberante şi de dansuri pline de voioşie. Dacă mai punem la socoteală şi cantităţile enorme de bijuterii, mâncare şi evenimente, obţinem o nuntă pe platină în toată regula.
15:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuță mobilă cu două etaje
Constructorul Jim Nelson din North Dakota trăiește pentru provocări, așa că el și echipa lui construiesc o căsuță cu două etaje care se poate înclina de la orizontală pe verticală.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casă mică pentru familie mare
Matthew și Meghan au o familie care se mărește, dar casa lor se micșorează. Ei plănuiesc să facă mai eficient interiorul casei lor de 20 de metri pătrați și să includă un pătuț suspendat pentru bebe și o canapea care se transformă în sufragerie.
16:25
Vînător de chilipiruri - Tokyo
Dominic zboară către Tokyo pentru a merge în Piața Setagaya Boroichi. Această piață este organizată din secolul 16 și este cea mai veche piață de vechituri din Tokyo, dar are loc numai o sigură dată pe an.
17:15
Cele mai disperate bucătării din America - Eclectic cu farmec rustic
John și Anthony transformă o bucătărie mică și strâmtă, eliminând unii pereți și adăugând un farmec rustic.
17:40
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie de Hollywood
O bucătărie cu faianță albastră, fără spații de depozitare și linoleu vechi este transformată într-un spațiu de divertisment.
18:05
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a III-a
Stephen Fanuka ameliorează proiectul de renovare a clădirii din Chelsea prin construirea unui apartament la ultimul etaj.
18:30
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
19:00
Viața în Caraibe - Adio Kansas, bun venit în St. Thomas
Un cuplu săturat de iernile grele din Kansas, visează să-și dezvolte pasiunea pentru navigație, deschizând o afacere în acest sens în St. Thomas. Gata să înceapă o viață nouă în Caraibe, sunt în căutarea unei reședințe la malul oceanului.
19:25
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă Nebraskapentru o viaţă nouă pe insula St Thomas
Steve şi Sue sunt gata să se bucure de viaţa frumoasă pentru care au muncit atât de mult. Cuplul speră să găsească o locuinţă pe insula St Thomas, cu vedere la ocean, piscină şi un spaţiu larg în aer liber.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
20:45
Cele mai extreme case din lume - Ambarcațiune belgiană, casă de sticlă în Australia, suvenir regal în India
Producătorul TV Pierre Lebecque și soția sa au cumpărat o veche ambarcațiune de marfă în 1991 și au transformat-o într-o casă dinamică și colorată. Prudence Bowen locuiește într-o casă de 280 de metri pătrați făcută aproape în întregime din sticlă.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Casă sustenabilă în Costa Rica, refugiu în Bahamas, moară de vânt în Olanda
Janice Hocking a găsit locul perfect pentru casa ei în aer liber pe micuța insulă din Scotland Bay. Tom Kreuning transformă o veche moară de vânt din Olanda într-o casă pe trei nivele cu câte un etaj pentru fiecare membru al familiei.
21:35
Case mici, viaţă de lux - Casele minuscule de lângă crama lui Jarrod și Ali
Jarod și Ali, un cuplu din Washington care deține o cramă, vor să-și reviziteze trecutul lipsit de griji: cei doi provoacă două echipe de proiectanți să creeze cele mai uluitoare căsuțe pentru oaspeți!
22:00
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri de a trăi mai mult
Rachel prezintă mai multe secrete vechi pentru sănătate și longevitate din toată lumea. Cu mâncarea potrivită și stilul de viață corect, chiar putem trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă?
22:30
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
22:55
Viața în Caraibe - În căutarea unei vieţi relaxante, în Vieques, Puerto Rico
Neil şi Amber sunt de părere că oraşul lor din Florida a devenit prea scump şi suprapopulat. Ei s-au îndrăgostit de plajele şi stilul de viaţă din Vieques, Puerto Rico, şi abia aşteaptă să-şi crească fiul pe o insulă bilingvă.
23:20
Viața în Caraibe - Mutare din Pittsburgh în Puerto Rico
Când cei doi fii ai ei au crescut şi au plecat de acasă, Jen e gata să plece din Pittsburgh spre o ţară cu o climă mai caldă. Ea s-a îndrăgostit de oamenii prietenoşi şi de peisajele pitoreşti din Vieques, Puerto Rico, şi e gata să înceapă o viaţă nouă ac
23:45
Cele mai extreme case din lume - Ambarcațiune belgiană, casă de sticlă în Australia, suvenir regal în India
Producătorul TV Pierre Lebecque și soția sa au cumpărat o veche ambarcațiune de marfă în 1991 și au transformat-o într-o casă dinamică și colorată. Prudence Bowen locuiește într-o casă de 280 de metri pătrați făcută aproape în întregime din sticlă.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Casă sustenabilă în Costa Rica, refugiu în Bahamas, moară de vânt în Olanda
Janice Hocking a găsit locul perfect pentru casa ei în aer liber pe micuța insulă din Scotland Bay. Tom Kreuning transformă o veche moară de vânt din Olanda într-o casă pe trei nivele cu câte un etaj pentru fiecare membru al familiei.
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un paradis în nord-vestul Pacificului, în peninsula Ocean Shores, Washington
După ce s-au îndrăgostit de natura din peninsula Ocean Shores, Washington, membrii unei familii vor să se mute pe malul mării. Având un buget de 285.000 de dolari, vor trebuie să evite preţurile mari ale locuinţelor de pe plajă, pentru a se asigura că nu-
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Suburbiile Din Boston
Cuplul Chrissy și Zev din Boston au avut primul copil anul acesta, iar acum sunt în căutarea unei locuințe pe care să o numească casă în anii ce vor urma. Amândoi sunt de părere că ar trebui să fie în apropiere de centrul orașului Boston și mai ales aproa
01:30
Vânătorii de case prin lume - Casă Nouă În Arizona
Cu nunta care se apropie repede, Pablo și Sara sunt determinați să-și cumpere prima casă împreună în Mesa, Arizona. Dar cu un buget de casă nouă de 225.000 de dolari, va fi capabil cuplul să-și găsească o locuință care să se potrivească nevoilor acestora
01:55
Case mici, viaţă de lux - Casele minuscule de lângă crama lui Jarrod și Ali
Jarod și Ali, un cuplu din Washington care deține o cramă, vor să-și reviziteze trecutul lipsit de griji: cei doi provoacă două echipe de proiectanți să creeze cele mai uluitoare căsuțe pentru oaspeți!
02:20
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Moduri de a trăi mai mult
Rachel prezintă mai multe secrete vechi pentru sănătate și longevitate din toată lumea. Cu mâncarea potrivită și stilul de viață corect, chiar putem trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă?
02:45
Rachel Hunter în Turneul Frumuseții: Colecția - Frumusețea este…
În ultimul episod al acestei serii de colecție, Rachel împărtășește cele mai frumoase amintiri din Turneul Frumuseții. Răspunsul la ce este frumusețea este oare implicit?
03:10
Viața în Caraibe - În căutarea unei vieţi relaxante, în Vieques, Puerto Rico
Neil şi Amber sunt de părere că oraşul lor din Florida a devenit prea scump şi suprapopulat. Ei s-au îndrăgostit de plajele şi stilul de viaţă din Vieques, Puerto Rico, şi abia aşteaptă să-şi crească fiul pe o insulă bilingvă.
03:35
Viața în Caraibe - Mutare din Pittsburgh în Puerto Rico
Când cei doi fii ai ei au crescut şi au plecat de acasă, Jen e gata să plece din Pittsburgh spre o ţară cu o climă mai caldă. Ea s-a îndrăgostit de oamenii prietenoşi şi de peisajele pitoreşti din Vieques, Puerto Rico, şi e gata să înceapă o viaţă nouă ac
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
04:30
O casă în Hawaii - O familie se mută din Pittsburgh în Princeville
JT și Doreen părăsesc orașul Pittsburg pentru o viață mai relaxantă în Princeville, Kauai și apelează la brokerul Roni Marley de la Hawaii Life pentru a-i ajuta să-și găsească un petic de paradis.
04:55
Case experimentale - Împachetat, strălucitor, stânci
Această varietate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă în deșertul din California care își întoarce spatele la căldură și o cabană excentrică din beton în Canada.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un paradis în nord-vestul Pacificului, în peninsula Ocean Shores, Washington
După ce s-au îndrăgostit de natura din peninsula Ocean Shores, Washington, membrii unei familii vor să se mute pe malul mării. Având un buget de 285.000 de dolari, vor trebuie să evite preţurile mari ale locuinţelor de pe plajă, pentru a se asigura că nu-
07:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
07:25
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
07:50
Vânătorii de case prin lume - Doi texani înalţi caută o casă cu tavane înalte în Forth Worth
Mike şi Astra, doi texani înalţi, caută pe piaţa imobiliară o casă cu tavane foarte înalte. Ei mai au şi o listă imensă de dorinţe, printre care se numără o cameră separată pentru jocuri, în care Mike se poate distra cu jocuri video.
08:15
O casă în Hawaii - Un cuplu se mută în Oahu ca să-şi continue afacerea
Lucie și Sam Silveira au muncit întotdeauna din greu și după ani de zile în care și-au dezvoltat agenția de fotografie din California, sunt extrem de entuziasmați de un nou început în Hawaii, perfect conștienți că ritmul de lucru va fi unul mai lent.
08:40
Viața pe insulă - În căutarea unei case noi pe insula Whidbey
După ce primesc nişte oferte de angajare grozave, Oscar, Elena şi fiul lor de câteva luni se mută din oraşul Edmonds, din statul Washington, pe minunata insulă Whidbey, din statul Washington. Ei vor explora insula, căutându-şi noua casă.
09:05
Viața pe insulă - Din Atlanta în insulele Savannah
David şi Lauren sunt avocaţi şi locuiesc în Atlanta. Ei aşteaptă un copil şi sunt gata pentru o schimbare de ritm, aşa că se mută în insulele Savannah. Vor să fie aproape de centrul oraşului Savannah, dar în acelaşi timp, vor şi să lucreze de pe plajă.
09:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
10:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
10:25
Vânătorii de case prin lume - Ne stabilim în Orange County
Winnie s-a mutat de curând cu serviciul din Texas în Sudul Californiei, iar acum ar vrea să se stabilească în Orange County. Din păcate, va avea un șoc mare cât statul Texas când va vedea prețurile.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă pentru tripleți în San Diego
Tommy, Rose și fiii lor tripleți s-au mutat din Dallas acasă în San Diego. Căutarea unei case pe măsura tripleților este complicată. Tommy caută o construcție modernă, iar Rose ar prefera o fermă cu personalitate.
11:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Dornici de a găsi o casă la malul mării în Ocean City
Un cuplu îşi caută un refugiu pe litoral, în metropola lor preferată de la malul mării: Ocean City, Maryland. Ei caută o casă care nu doar să se potrivească stilului lor de viaţă actual, dar care să poată să le găzduiască şi familia extinsă.
11:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pe plajă potrivită pentru o familie, care aduce şi profit
O familie cu patru membri speră să găsească un refugiu la malul mării pe coastele din Crystal Beach, Texas. Dennis şi Cortney speră că, dacă vor avea o proprietate pe malul mării, vor putea să-şi facă bagajele şi să meargă pe plajă fără a plănui dinainte.
12:10
Acasă cu Giada - Italia de Nord
Giada găzduiește o petrecere la ea acasă cu un meniu care se concentrează în jurul bucătăriei italiene nordice. Pregătește trenette cu vinete și pesto din busuioc, tocană de pește ligurian și crostata cu caise uscate și taleggio. Cina include și o selecți
12:35
Acasă cu Giada - Ziua de joacă
Eloisa vine în vizită pentru a petrece timp cu Giada, în timp ce copiii se bucură de o zi de joacă. Savurează cu toții penne în sos de migdale, un desert cu piersici și căpșuni și ceai de portocale cu gheață.
13:00
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
13:25
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
13:50
Viața pe insulă - Prima casă pe insula Hilton Head
Doi tineri care au o relaţie la distanţă se hotărăsc să se mute împreună pentru prima dată, pe insula Hilton Head. Cei doi speră să găsească un loc în care îşi pot primi prietenii şi de unde pot ajunge foarte repede în mijlocul naturii.
14:15
Viața pe insulă - Din Pennsylvania în arhipelagul Florida Keys
Jason şi Keli Harrison sunt gata să renunţe la a mai curăţa zăpada din Pennsylvania şi să înceapă să-şi caute casa visurilor lor în arhipelagul Florida Keys. Ei vor ca fiii lor să crească sub soare, jucându-se pe plajă, aşa că sunt pregătiţi să se mute în
14:45
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
15:10
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
15:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă ideală pentru trei persoane
Un cuplu din Ohio se pregăteşte pentru naşterea primului lor copil şi proiectează o căsuţă minusculă, perfectă pentru o tânără familie.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Căsuţă în curs de finalizare
O schimbare neprevăzută îi sileşte pe Sam şi pe Ellee să se mute în California, în căsuţa lor minusculă, pe jumătate terminată. Oare îşi vor putea păstra motivaţia necesară pentru a termina construcţia sau stresul le va veni de hac?
16:25
Vânătorii de case prin lume - Cabană de un milion de dolari
Mike și Sean sunt piloți pe linii comerciale care locuiesc în Argyle, Texas. Au o casă pe care o adoră, dar s-au decis să cumpere una de vacanță în locația lor preferată de vacanță din Breckenridge, Colorado.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Proaspăt căsătoriți, caută casă în DC
Brian și Denitsa cumpără pentru prima dată și abia așteaptă să se mute din micul lor apartament. Contractul de închiriere se va termina curând, iar nunta va fi în câteva luni, așa că trebuie să găsească ceva repede și nu se pot decide asupra locației.
17:15
Case mici, viaţă de lux - Căsuță mobilă cu două etaje
Constructorul Jim Nelson din North Dakota trăiește pentru provocări, așa că el și echipa lui construiesc o căsuță cu două etaje care se poate înclina de la orizontală pe verticală.
17:40
Case mici, viaţă de lux - Casă mică pentru familie mare
Matthew și Meghan au o familie care se mărește, dar casa lor se micșorează. Ei plănuiesc să facă mai eficient interiorul casei lor de 20 de metri pătrați și să includă un pătuț suspendat pentru bebe și o canapea care se transformă în sufragerie.
18:05
Salvatorul Casei - Transformarea unei locuințe într-o casă în stil Tudor
Jason Cameron și echipa de la Salvatorul Casei aduc utilajele grele ca să scoată la iveală o casă în stil Tudor ascunsă în spatele copacilor uscați, a buruienilor și a scărilor stricate. Jason doboară copacii, demolează scările și înlocuiește o balustradă
18:30
Salvatorul Casei - Remedierea unei grădini inestetice a unui artist
Jason Cameron aduce echipa de la Salvatorul Casei în grădina inestetică din fața casei unui artist. Casa lui are lucrări moderne în interior, dar partea din față este ascunsă în spatele unui perete uriaș de doi metri și a copacilor netoaletați.
19:00
Specialiştii curţilor - Grădină rustică de legume
Acești fermieri tineri sunt copleșiți de curtea lor goală care se extinde, până când Matt vine în ajutorul lor. El ajută la transformarea unui spațiu mare și plictisitor într-o zonă de relaxare rustică. Apare un peisaj verde cu plante comestibile.
19:25
Specialiştii curţilor - Specialiştii curţilor merg la Blog Cabin
Matt şi echipa lui merg la Blog Cabin, în Carolina de Nord, pentru a ajuta la transformarea unei proprietăţi de proporţii de la malul mării într-o zonă intimă de primit oaspeţi. El construieşte o pergolă solidă cu o zonă pavată care se extinde spre exteri
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
20:45
Cele mai extreme case din lume - Casă fantezistă în Mexic, casă minusculă în Elveția casă braziliană în aer liber
Texanul Tim Sullivan crează o casă multicoloră uluitoare în Mexic și îi dă numele Timolandia. Casa familiei Lattman are doar 51 de metri pătrați și se află în vârful Alpilor elvețieni.
21:10
Cele mai extreme case din lume - Dom franțuzesc, cutie strălucitoare în Australia, casă artistică în India
Muriel și Jean construiesc o casă prietenoasă cu mediul în stil dom folosind bușteni sustenabili care se pot roti la atingerea unui buton. Chara și Jesse Linardi au construit în Australia o casă lucioasă ca o cutie de metal din panouri de aluminiu perfora
21:35
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
22:00
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
22:30
Antreprenori de milioane - O baie pentru un supermodel
Supermodelul Erin Heatherton îl angajează pe Stephen Fanuka pentru a-i amenaja o sală de baie extrem de luxoasă.
22:55
Cele mai disperate bucătării din America - Fermă industrială
Verișorii transformă o bucătărie strâmtă și întunecată într-un spațiu de locuit luminos și familial.
23:20
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie inspirată de mansardă în Austin
O bucătărie strâmtă este transformată într-un spațiu aerisit, ca o mansardă, cu un stâlp de cărămidă personalizat ca piesă de artă.
23:45
Cele mai extreme case din lume - Casă fantezistă în Mexic, casă minusculă în Elveția casă braziliană în aer liber
Texanul Tim Sullivan crează o casă multicoloră uluitoare în Mexic și îi dă numele Timolandia. Casa familiei Lattman are doar 51 de metri pătrați și se află în vârful Alpilor elvețieni.
00:10
Cele mai extreme case din lume - Dom franțuzesc, cutie strălucitoare în Australia, casă artistică în India
Muriel și Jean construiesc o casă prietenoasă cu mediul în stil dom folosind bușteni sustenabili care se pot roti la atingerea unui buton. Chara și Jesse Linardi au construit în Australia o casă lucioasă ca o cutie de metal din panouri de aluminiu perfora
00:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiul perfect la malul mării pentru o familie cu nouă membri
O familie cu nouă membri începe căutarea unei case de vacanţă în frumoasă zonă Palm Coast din Florida. Ei adoră tot ce le oferă demodatul orăşel de litoral şi faptul că, de acasă, pot ajunge repede acolo cu maşina
01:00
Vânătorii de case prin lume - Casă În Tennessee
Mike Conforti și soția sa Jessica locuiesc într-un duplex militar din Fort Benning, Georgia. Acum că soțul este transferat la o bază din Tennessee, aceștia încearcă să cumpere o locuință. Sunt încântați să-și cumpere prima casă, însă timpul este o problem
01:30
Vânătorii de case prin lume - Suburbiile Bostonului
După vânzarea micului lor apartament acum aprope doi ani, Ryan și Sandy au fost într-o căutare frustrantă pentru cumpărarea unei case în suburbiile orașului Boston. Nedorind să-și crească fiul de 16 luni în apartamentul închiriat actual, sunt chiar mai ho
01:55
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
02:20
Antreprenori de milioane - Renovare capitală în West End
Stephen Fanuka are mult de lucru când renovează două locuinţe în acelaşi timp, iar amândouă au o mulţime de probleme.
02:45
Antreprenori de milioane - O baie pentru un supermodel
Supermodelul Erin Heatherton îl angajează pe Stephen Fanuka pentru a-i amenaja o sală de baie extrem de luxoasă.
03:10
Cele mai disperate bucătării din America - Fermă industrială
Verișorii transformă o bucătărie strâmtă și întunecată într-un spațiu de locuit luminos și familial.
03:35
Cele mai disperate bucătării din America - Bucătărie inspirată de mansardă în Austin
O bucătărie strâmtă este transformată într-un spațiu aerisit, ca o mansardă, cu un stâlp de cărămidă personalizat ca piesă de artă.
04:05
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - O familie se mută din New Hampshire în Kauai
Jill și Chris sunt pregătiți să plece din New Hampshire pentru a-și îndeplini visul de a se muta în Kauai împreună cu copiii lor unde vor trăi o viață mai bună. Brokerul Roni Marley le arată mai multe proprietăți în apropiere de plajă, potrivite pentru st
04:55
Case experimentale - Fluture, munte, vioară
Această varietate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un apartament din New York proiectat după o vioară și o locuință care dispare, în Australia.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
06:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiul perfect la malul mării pentru o familie cu nouă membri
O familie cu nouă membri începe căutarea unei case de vacanţă în frumoasă zonă Palm Coast din Florida. Ei adoră tot ce le oferă demodatul orăşel de litoral şi faptul că, de acasă, pot ajunge repede acolo cu maşina
jinglebells
Feedback