07:00
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
07:25
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri căsătoriţi caută cea mai bună ofertă în suburbiile din Orlando
Parag şi Puja locuiesc în Olando, tocmai s-au căsătorit şi abia aşteaptă să scape din mica lor locuinţă cu două dormitoare. Dar, pentru cei doi vânători de chilipiruri fără mari pretenţii, a-şi cumpăra prima casă înseamnă a găsi cea mai bună ofertă.
08:15
O casă în Hawaii - Insula Mare
Felipe și Akiko Martin împreună cu cele două fiice ale lor caută o casă în Hawaii potrivită pentru nevoile lor. Sperând să găsească o casă cu o curte pentru copiii lor, familia Martin trebuie să-și dea seama ce anume contează atunci când cauți o casă pe I
08:40
Pasiune pentru renovare - Zidăria de cărămidă
Nicole lucrează la un bungalou din anii 1920, unde trebuie să renoveze toată zidăria de cărămidă, inclusiv treptele din față care s-au deteriorat de-a lungul anilor, fiind duse de apă din fața casei. Jardinierele decorative s-au distrus în timp și trebuie
09:05
Pasiune pentru renovare - Frenezia pentru dormitorul principal
Fostul proprietar al bungaloului din anii 1920 începuse să transforme podul într-un dormitor principal. Nicole continuă de unde a rămas acesta, izolând în plus spațiul și adăugând o baie deschisă originală.
09:30
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
10:00
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
10:25
Vânătorii de case prin lume - Doi tineri căsătoriţi caută cea mai bună ofertă în suburbiile din Orlando
Parag şi Puja locuiesc în Olando, tocmai s-au căsătorit şi abia aşteaptă să scape din mica lor locuinţă cu două dormitoare. Dar, pentru cei doi vânători de chilipiruri fără mari pretenţii, a-şi cumpăra prima casă înseamnă a găsi cea mai bună ofertă.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Boston cu mulţi bani de cheltuit
Jen, consultant financiar, şi soţul ei, bancherul Jeff, caută o casă mai mare în suburbiile din Boston, în care să-i crească pe cei trei băieţi ai lor.
11:15
Amenajări de grădini - O curte pentru divertisment
Curtea unei familii este inestetică, inutilizabilă și îi lipsește intimitatea. Chris Lambton și echipa încep lucrările pentru a crea o curte pe care o va adora întreaga familie, cu o bucătărie în aer liber, un cuptor pentru pizza și o pergolă arcuită pent
11:40
Amenajări de grădini - Terasă și bar în aer liber
Chris Lambton și echipa sa se ocupă de o curte invadată de iederă. Doi tineri și băiețelul lor pot folosi doar o terasă mică, învechită pentru activități distractive afară. Chris Lambton proiectează un spațiu care permite organizarea unor grătare și zile
12:10
Acasă cu Giada - Italia de Nord
Giada găzduiește o petrecere la ea acasă cu un meniu care se concentrează în jurul bucătăriei italiene nordice. Pregătește trenette cu vinete și pesto din busuioc, tocană de pește ligurian și crostata cu caise uscate și taleggio. Cina include și o selecți
12:35
Acasă cu Giada - Ziua de joacă
Eloisa vine în vizită pentru a petrece timp cu Giada, în timp ce copiii se bucură de o zi de joacă. Savurează cu toții penne în sos de migdale, un desert cu piersici și căpșuni și ceai de portocale cu gheață.
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Drag'n Angels
Ezra și Julie aruncă un colac de salvare echipei Drag'n Angels. Vor reuși acești minunați sportivi să fie câștigători atât pe apă, cât și în bucătărie?
13:25
Savuros și sănătos - Refugiul dansatorilor
Ezra și Julie valsează într-un grup de instructori de dansuri de societate și dansuri latino. Vor reuși să învioreze ringul de dans și bucătăria cu noul lor meniu?
13:50
Succes sau eșec - Probleme cu scurgerile
Tarek și Christina pun ochii pe o casă de familie într-un cartier de lux din Cypress. Când vizitează casa descoperă semne de deteriorare cauzate de apă. Oare costul reparațiilor le va aduce până la urmă profit sau se vor scufunda din cauza țevilor sparte?
14:15
Succes sau eșec - Salvarea casei în stil spaniol
Tarek și Christina El Moussa descoperă o licitație pentru o casă în stil spaniol din anii '20 în Santa Ana. Are nevoie de o reparație generală, însă are o arhitectură originală fermecătoare. Oare această salvare a casei va fi un succes profitabil sau un e
14:45
Case renovabile - O familie tânără speră la o casă renovabilă într-un vechi cartier
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Kristin și Brandon Haire într-un tur prin cartierul Western Hills din apropiere de lacul Wavo din Waco, Texas.
15:35
Proiect complet - Renovarea demisolului
Wydell și Mercedes sunt proaspăt căsătoriți, absolvenți de curând și noi proprietari de casă. Însă după numai câteva luni de la mutarea în noua lor casă, subsolul a fost inundat. Sabrina le sare în ajutor pentru a transforma acest subsol monoton într-un s
16:00
Proiect complet - O sufragerie rustică
Kristina și Gregg Feigham nu au mai avut o cină formală până acum. Ei au o viziune pentru sufragerie, dar au nevoie de ajutorul Sabrinei pentru a o pune în aplicare. Sabrina proiectează o sufragerie modernă care costă 20,000 de dolari și apoi ajustează fi
16:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea în spatele casei o curte în care să se poată juca baseball
Betsy şi Shane îşi caută prima casă de-a lungul coastei californiene. Dar Shane, de profesie antrenor de baseball, are o pretenţie ciudată. Curtea din spate trebuie să aibă cel puţin 18,44 metri - distanţa dintre bază şi zona în care stă pitcherul.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Doi logodnici îşi caută prima casă şi planifică nunta
Kerri şi Jordan îşi caută prima casă şi planifică nunta în noul lor oraş de reşedinţă: Charlotte, Carolina de Nord. Oare vor putea găsi una cu care să fie amândoi mulţumiţi?
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Surorile îndrăzneţe contra celor două prietene artiste
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu îndrăzneţele surori pricepute la design, Susan şi Jennifer, care se iau la întrecere cu prietenele lor, artiştii Vanessa şi Bao.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
18:05
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
18:30
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Hoinăreală prin Galveston
Doi oameni caută o casă pe plajă în Galveston, Texas, pentru a petrece mai mult timp acolo cu cei trei copii mici ai lor.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
20:45
O casă în Hawaii - Din Japonia în Hawaii
Kai și Coralie Ohuchi vor să se mute împreună cu cei doi copii dintr-un apartament micuț din Tokyo într-o casă spațioasă de pe Insula Mare. Familia Ohuchi vizitează împreună cu agentul imobiliar Annie Mendoza trei proprietăți cu priveliști absolut spectac
21:10
Viața în Caraibe - Adio New York, bun găsit Saint John!
Nişte newyorkezi se hotărăsc să devină propriii lor şefi şi să înceapă o viaţă şi o afacere nouă pe insula Saint John.
21:35
Pasiune pentru renovare - Renovarea podului
Nicole transformă un pod prăfuit într-un dormitor principal de vis, folosind materialele recuperate.
22:00
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
22:30
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
22:55
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
23:45
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
00:10
O casă în Hawaii - Imaginea perfectă în Maui
Christian Slocum a crescut pe Insula Mare din Hawaii, dar s-a mutat în Maui cu aproape zece ani în urmă pentru a deschide două studiouri de fotografie pe insulă. S-a îndrăgostit instantaneu de acest loc.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casă energetică, casă australiană dintr-o mașină de pompieri, casa de pe stâncă
Designerul de bijuterii Carolyn Tyler își întemeiază casa indoneziană în funcție de chakre, folosind culori pentru reprezentarea semntimentelor și emoțiilor. Christine și Rob Gray recondiționează o mașină de pompieri veche transformând-o într-o casă pe ro
01:00
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
01:30
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
01:55
Pasiune pentru renovare - Renovarea podului
Nicole transformă un pod prăfuit într-un dormitor principal de vis, folosind materialele recuperate.
02:20
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
02:45
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
03:10
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
04:05
Viața în Caraibe - Lăsând în urmă California pentru Bocas del Toro
Epuizaţi de stilul de viaţă agitat şi de costul vieţii din San Francisco, Brian şi Amy s-au hotărât că a-şi deschide o pensiune în Bocas del Toro e şansa lor de a începe o viaţă nouă în Caraibe.
04:30
O casă în Hawaii - Imaginea perfectă în Maui
Christian Slocum a crescut pe Insula Mare din Hawaii, dar s-a mutat în Maui cu aproape zece ani în urmă pentru a deschide două studiouri de fotografie pe insulă. S-a îndrăgostit instantaneu de acest loc.
04:55
Case experimentale - Magic, puzzle și palate
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California care este și o vedetă de film.
05:45
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
06:10
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
06:35
Pasiune pentru renovare - Pivniţa
Nicole Curtis a renovat minuțios un conac din 1916, timp de un an și jumătate. Planul ei este să construiască vechea pivniță întunecată și prăfuită, creând un nou spațiu de locuit care adaugă încă aproape 300 de metri pătrați casei.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
07:50
Acasă cu Giada - Mâncare şi modă
Giada combină iubirea sa pentru modă și mâncare, găzduind un eveniment care aduce în prim plan creațiile celor trei prieteni designeri preferați ai acesteia. Dat fiind că îmbrăcămintea e variată, meniul include de asemenea un amestec eclectic de arome.
08:15
Acasă cu Giada - Ziua Recunoştinţei în familie
Giada servește o masă de Ziua Recunoștinței cu câteva note excentrice. Este atât de neconvențional pentru o fată atât de tradiționalistă, însă într-un mod bun și surprinzător.
08:40
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
09:05
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Evadare de familie într-un loc retras
Greg și Kam își doresc un loc unde să se retragă pentru a scăpa de viața supra-aglomerată. Agentul imobiliar Sue Paskert le va arăta patru proprietăți potențiale pe insula Little Gasparilla din Florida.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Cuplu din Iowa în căutarea unei case pe plajă
Jim și Lisa sunt doi profesori din Iowa care caută un loc unde să-și petreacă verile. Agentul imobiliar Jim Benson le va arăta patru proprietăți potențiale de-a lungul apelor limpezi din Manasota Key.
10:25
Viața în Caraibe - I viaţă nouă în Negril
Steve, Tammi şi cei trei copii ai lor de vârste mici vor să lase în urmă viaţa agitată din Texas pentru ritmul mai lent al vieţii din Negril, Jamaica. Oare vor putea găsi un cămin perfect pentru familia lor în acest paradis?
10:50
O casă în Hawaii - O familie de cadre militare se mută pe insula Oahu
Recent încartiruiţi pe insula Oahu, Megan şi Korhy caută o locuinţă perfectă în care să-şi crească fiul de vârstă mică.
11:15
Pasiune pentru renovare - Modernizarea Livingului
Nicole repară podelele din ambele camere de zi din Proiectul Harriet și caută o replică de faianță pentru a începe restaurarea unui șemineu din camera de la parter.
11:40
Pasiune pentru renovare - Produsul finit
Cu numai câteva săptămâni rămase pentru terminarea Proiectului Harriet, Nicole și proprietarii se hotărăsc să finalizeze camera de zi și bucătăria din camera de la parter. În plus, Nicole primește vești despre casa Minnehaha.
12:10
Fațade atrăgătoare - Bonjour, faţade atrăgătoare
După ce au fost prieteni timp de 11 ani, Frederic şi-a lăsat familia, prietenii şi locul de muncă din Franţa, s-a mutat în SUA şi s-a căsătorit cu Jen. Când au văzut casa pentru prima dată, au avut îndoieli: din stradă, arăta oribil. Dar când au intrat, s
12:35
Fațade atrăgătoare - Un cuib nou pentru tinerii căsătoriţi
Curând după ce s-au căsătorit, Meredith s-a mutat în casa de burlac a lui Jake. Ei au început s-o transforme, dar au rămas fără bani, iar curtea a fost năpădită de buruieni. Amândurora le place să primească oaspeţi şi şi-ar dori ca partea din faţă a curţi
13:00
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
13:25
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
13:50
Case renovabile - Este de ajuns un buget mare pentru a cumpăra o proprietate franțuzească în Waco?
Dr. Jeff Sanders, soția lui Michelle și cei doi copii adolescenți sunt o familie veselă și activă căreia îi place distracția, aventura și călătoriile. Vor să-și simplifice viața locuind într-o casă la țară în stil european, cu acces rapid la Lacul Waco.
14:45
Nunţi de platină - Jaime şi Jason
Lucrând în domeniul organizării de evenimente, Jaime a ştiut cu siguranţă ce vrea - şi având la dispoziţie un buget de jumătate de milion de dolari, a primit încă şi mai mult: o formaţie cu 16 membri, un tort cu patru etaje şi o pădure fermecată.
15:10
Nunţi de platină - Mary Beth şi Jeffrey
Deşi s-au cunoscut în împrejurări deloc extraordinare, acest cuplu e cu adevărat deosebit - şi la fel este şi nunta lor! O sculptură de gheaţă pentru servit Martini, sosii ale celebrităţilor şi trabucuri rulate manual sunt doar câteva elemente ale acestei
15:35
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
16:25
În căutarea unei insule - În căutarea lunii de miere perfecte în Belize
Pamela şi Paul vor să-şi petreacă luna de miere în una dintre numeroasele staţiuni turistice din Belize.
16:50
În căutarea unei insule - Prin mlaştinile de pe coasta Carolinei de Sud
Wayne şi fiica sa, Kelly, caută locul în care să construiască un nou complex familial pe o insulă de lângă coasta Carolinei de Sud.
17:15
Nunţi de platină - Karen şi Tom
Această nuntă extravagantă din Florida Keys aduce laolaltă două familii, în mijlocul unui decor uluitor şi în cadrul unei petreceri cu multe surprize fabuloase.
17:40
Nunţi de platină - Nicole şi Ryan
Această nuntă ultramodernă din South Beach include un cocktail, o recepţie şi un bar într-un decor de albastru şi violet profund.
18:05
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
18:30
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
19:00
Viața pe insulă - Din Arizona pe o insulă din California
O familie din Arizona, care vine în vacanţă de mulţi ani pe insula Coronado din California, s-a decis în sfârşit să-şi caute aici un cămin definitiv. Încurajaţi de fiul lor, cei doi îşi vor căuta o casă cu vedere la mare.
19:25
Viața pe insulă - De pe continent, pe o insula din Florida
Patronul unui bar şi iubita lui vor să înceapă o viaţă împreună pe insula Barrier din Florida. Le place aerul de oraş de litoral şi-şi doresc o casă lângă canal.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
20:45
O casă în Hawaii - O familie de cadre militare se mută pe insula Oahu
Recent încartiruiţi pe insula Oahu, Megan şi Korhy caută o locuinţă perfectă în care să-şi crească fiul de vârstă mică.
21:10
Viața în Caraibe - I viaţă nouă în Negril
Steve, Tammi şi cei trei copii ai lor de vârste mici vor să lase în urmă viaţa agitată din Texas pentru ritmul mai lent al vieţii din Negril, Jamaica. Oare vor putea găsi un cămin perfect pentru familia lor în acest paradis?
21:35
Viața pe insulă - Din Pennsylvania în arhipelagul Florida Keys
Jason şi Keli Harrison sunt gata să renunţe la a mai curăţa zăpada din Pennsylvania şi să înceapă să-şi caute casa visurilor lor în arhipelagul Florida Keys. Ei vor ca fiii lor să crească sub soare, jucându-se pe plajă, aşa că sunt pregătiţi să se mute în
22:00
Restaurări SOS Virginia - Hol multifuncțional
Catherine și Taylor transformă o secțiune a aripii de vest pe cale de deteriorare într-un hol multifuncțional.
22:30
Restaurări SOS Virginia - Pat și baie în aripa vestică
Catherine și Taylor vor să transforme două camere nefolosite din aripa de vest într-un dormitor pentru oaspeți și o baie pe care o pot folosi de mai mulți oaspeți.
22:55
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
23:45
Viața în Caraibe - Un nou început pe insula Utila
Un cuplu de canadieni se întoarce în locul în care au făcut nunta, insula Utila din Honduras, în căutarea casei visurilor lor. Dragostea pentru scufundări îi face să caute o căsuţă pe malul mării, unde să aibă multă linişte şi să poată ajunge foarte uşor
00:10
O casă în Hawaii - Ahoy Oahu
O femeie celibatară îşi caută primul ei cămin în Oahu, după ce a călătorit în jurul lumii, lucrând la Marină.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa circulară elvețiană, casa tropicală din Grenada, casa din corabie
Casa circulară a lui Jane Kolb a fost construită la începutul anilor '80, cu un iaz interior și o baie decorată cu pietre. Casa lui Bibi și Nils Oversen din Grenada este de neuitat, cu o piscină în camera de zi și colibri în sufragerie.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
01:55
Viața pe insulă - Din Pennsylvania în arhipelagul Florida Keys
Jason şi Keli Harrison sunt gata să renunţe la a mai curăţa zăpada din Pennsylvania şi să înceapă să-şi caute casa visurilor lor în arhipelagul Florida Keys. Ei vor ca fiii lor să crească sub soare, jucându-se pe plajă, aşa că sunt pregătiţi să se mute în
02:20
Restaurări SOS Virginia - Hol multifuncțional
Catherine și Taylor transformă o secțiune a aripii de vest pe cale de deteriorare într-un hol multifuncțional.
02:45
Restaurări SOS Virginia - Pat și baie în aripa vestică
Catherine și Taylor vor să transforme două camere nefolosite din aripa de vest într-un dormitor pentru oaspeți și o baie pe care o pot folosi de mai mulți oaspeți.
03:10
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
04:05
Viața în Caraibe - Un nou început pe insula Utila
Un cuplu de canadieni se întoarce în locul în care au făcut nunta, insula Utila din Honduras, în căutarea casei visurilor lor. Dragostea pentru scufundări îi face să caute o căsuţă pe malul mării, unde să aibă multă linişte şi să poată ajunge foarte uşor
04:30
O casă în Hawaii - Ahoy Oahu
O femeie celibatară îşi caută primul ei cămin în Oahu, după ce a călătorit în jurul lumii, lucrând la Marină.
04:55
Case experimentale - Sticlă, rechin, fortăreață
Această diversitate de case din toată lumea include o casă din New York inspirată de un inel cu diamant, o casă din Mexic de forma unui rechin, o fortăreață scoțiană de 800 de ani și o casă sud-africană acoperită cu simboluri colorate.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
06:35
Pasiune pentru renovare - Garajul
Fiecare casă veche are ciudățeniile ei, iar pentru concacul Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este garajul. Nicole hotărăște să aloce 10 mii de dolari pentru curățarea reziduurilor, construirea unui zid de sprijin și adăugarea unui gard.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
07:50
Acasă cu Giada - Homari copţi
Giada pregătește mâncare pentru o petrecere cu homar. Grupul de prieteni se va întâlni pe plajă pentru a face o adâncitură de aproximativ un metru în nisip cre va fi folosită pe post de „cuptor” pentru a găti homarii cumpărți de Giada de la Santa Monica S
08:15
Acasă cu Giada - Meniu pentru vernisaj
Giada transformă o parte din casa ei într-o galerie pentru a găzdui un spectacol artistic și pentru a expune lucrările unuia din prietenii săi artiști, Darren Quinn. Meniul Giadei pentru petrecere va fi la fel de colorat precum tablourile, dar va fi totod
08:40
Savuros și sănătos - Iubitoare de grădinărit
Ezra și Julie întâlnesc un grup de grădinare împătimite și le hrănesc cu excelență culinară.
09:05
Savuros și sănătos - Pescuit pe gheață
Vor reuși Ezra și Julie să o ajute pe Juli Parsons să reducă din meniu și să se întoarcă pe gheață cu prietenii ei pescari?
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Țărmurile traiului la malul mării
Stephen Wechsler e manager de proiect într-unul din cele mai senzaționale orașe cu ieșire la plajă din America. Cu ajutorul agentului imobiliar Alon Oami, Stephen speră să își îndeplinească în sfârșit visul de a deține o proprietate chiar lângă apă.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un paradis la malul mării
Familia Thomas își dorește o casă pe plajă unde să se poată distra când vor și să se poată odihni când au nevoie.
10:25
Viața în Caraibe - Un cuplu din Florida se mută în Bahamas
Un cuplu din Florida caută un refugiu pentru familia lor, o casă cu patru dormitoare pe insula coraliferă Elbow din Bahamas.
10:50
O casă în Hawaii - Viaţa la ţară, pe insula Oahu
O tânără familie se mută din Akron, Ohio, pe insula Oahu, pentru a lucra cu studenţii de la universitate şi a se bucura de viaţă pe insulă alături de copiii lor. Cei doi îşi doresc o casă în care se pot bucura de viaţa la ţară, încadrându-se în acelaşi ti
11:15
Pasiune pentru renovare - Baia minusculă
După ce și-a vândut casa din Minnehaha, Nicole e pregătită să se ocupe de următoarea proprietate mare. După ce a descoperit o casă pe care o poate cumpăra cu 1 dolar, Nicole demarează cel mai ambițios proiect al ei de până acum.
11:40
Pasiune pentru renovare - O fundație ruinată
Proiectul Casa Dollar a început oficial, iar prima sarcină a lui Nicole e una de proporții: trebuie să ridice casa pentru a repara fundația ruinată.
12:10
Fațade atrăgătoare - De la "dama ponosită" la "doamna vopsită"
Jason şi John, cel mai bun prieten al său, au găsit o casă victoriană perfectă într-un cartier de modă veche din San Francisco. Ei au poreclit-o "dama ponosită" şi nu ştiu cum s-o transforme astfel încât să se potrivească cu personalităţile lor sociabile.
12:35
Fațade atrăgătoare - O casă victoriană renaşte
Familia Cornejo a cumpărat această casă ştiind că va avea nevoie de reparaţii, dar nebănuind ce-i aşteaptă. După ce au transformat interiorul, făcându-l locuibil, au rămas fără bani, dar renovează în continuare faţada, în măsura posibilităţilor.
13:00
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
13:25
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
13:50
Case renovabile - Doi medici caută o casă pentru o familie în creștere
Chip și Joanna Gaines se află în în Robinson, Texas unde caută o casă de fermier pentru clienții Rebecca și Joel Mahan. Cei doi sunt medici, au trei copii ai lor și plănuiesc să mai adopte câțiva.
14:45
Nunţi de platină - Leslie şi Eric
În Texas, unde totul este mai mare şi mai impresionant, nici nunţile de platină nu fac excepţie! Frumosul conac Annabelle va găzdui o nuntă ca-n basme, care îmbină romantismul, muzica, mâncarea - şi un elicopter.
15:10
Nunţi de platină - Lydia şi Justin
La cinci ani după ce s-au despărţit, Lydia şi Justin sunt împreună pentru totdeauna şi se pregătesc pentru nunta visurilor lor, o nuntă cu tematică italiană care va include geamantane personalizate cu daruri de import pentru invitaţii lor şi o cină cu şap
15:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - India
În India, Rachel caută împlinirea spirituală. Descoperă că în Varansi exisă o atitudine față de viață care contrastează cu fuga occidentală după tinerețe. Iar în India de Sud întâlnește un om modern cu o gândire din timpurile străvechi.
16:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Fiji
Renumită pentru plajele și recifurile sale frumoase, insula Fiji are de oferit mult mai mult decât o imagine frumoasă pentru vederi poștale. Rachel află că natura este esențială pentru sănătate și că rețetele produselor de înfrumusețare au fost transmise
16:25
Comori din piaţa de vechituri - Surorile îndrăzneţe contra celor două prietene artiste
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu îndrăzneţele surori pricepute la design, Susan şi Jennifer, care se iau la întrecere cu prietenele lor, artiştii Vanessa şi Bao.
16:50
Comori din piaţa de vechituri - Lămpi din sârmă ghimpată, sobe şi hărţi
În acest episod al serialului, facem cunoştinţă cu newyorkezii Larry şi Ivan, doi prieteni îndrăzneţi pasionaţi de construcţii, care îi înfruntă pe Amy şi pe Janel, doi prieteni foarte pricepuţi în materie de design.
17:15
Casă de vacanţă pe gratis - Refugiu pe o plajă de pe insula Marco
Matt Blashaw merge la vânătoare de case împreună cu familia Hicks, pentru a găsi casa de vacanţă a visurilor lor. Familia caută o proprietate cu trei dormitoare, două băi, cu spaţii deschise şi o piscină.
18:05
Succes sau eșec - O casă cu probleme
O achiziţie pe nevăzute ar putea să merite sau să-l facă pe cumpărător să-şi regrete decizia.
18:30
Succes sau eșec - Casă în stil artizanal
Tarek și Christina fac echipă cu un prieten pentru a revinde o casă în stil artizanal din Santa Ana, California.
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Hoinăreală prin Galveston
Doi oameni caută o casă pe plajă în Galveston, Texas, pentru a petrece mai mult timp acolo cu cei trei copii mici ai lor.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
20:45
O casă în Hawaii - Viaţa la ţară, pe insula Oahu
O tânără familie se mută din Akron, Ohio, pe insula Oahu, pentru a lucra cu studenţii de la universitate şi a se bucura de viaţă pe insulă alături de copiii lor. Cei doi îşi doresc o casă în care se pot bucura de viaţa la ţară, încadrându-se în acelaşi ti
21:10
Viața în Caraibe - Un cuplu din Florida se mută în Bahamas
Un cuplu din Florida caută un refugiu pentru familia lor, o casă cu patru dormitoare pe insula coraliferă Elbow din Bahamas.
21:35
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe Islamorada, Florida
Timur şi Suki, mari amatori de plimbări cu barca, îşi doresc o viaţă activă, cu multe ieşiri în aer liber. Dacă se mută din Orlando pe Islamorada, din arhipelagul Florida Keys, vor putea să navigheze pe mare de câte ori vor. Oare vor cumpăra o casă sau îş
22:00
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
22:30
În căutarea unei insule - Căutarea vacanţei perfecte în Tahiti
John, de profesie medic, şi soţia lui, Kerry, vor să-şi transforme întreaga viaţă într-o vacanţă permanentă în sudul Pacificului.
22:55
Nunţi de platină - Sheila şi Santosh
Cu 900 de oaspeţi, festivităţi care ţin trei zile şi bijuterii în valoare de 150.000 de dolari, Sheila şi Santosh s-au asigurat că nunta lor, organizată la Houston, va fi cu adevărat de neuitat.
23:20
Nunţi de platină - Ariel şi Joe
Fiecare detaliu elegant este perfect executat, în cadrul unei nunţi la care mireasa este şi organizatoarea evenimentului.
23:45
Viața în Caraibe - În căutarea pasiunii, pe insula Utila
Sandra, juristă dintr-o corporaţie din Georgia, e pregătită pentru un stil de viaţă mai satisfăcător: ea caută o casă pe insula Utila, în Honduras, unde să-şi poată pune în practică pasiunea pentru scufundări şi scris.
00:10
O casă în Hawaii - Din Pennsylvania pe însorita insulă Oahu
O mamă celibatară lasă în urmă iernile reci din Pennsylvania pentru zilele însorite de pe insula Oahu.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Turnul nemțesc, casa muzicală australiană, casa elvețiană cu mozaic
Casa australiană a lui Deborah și Luke Everingham se rotește în timp ce familia compune o muzică minunată. Grădina cu sculpturi reprezintă numai o mostră din ce te poți aștepta de la casa lui Mariann și Bruno Weber din Elveția.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
01:55
Viața pe insulă - Un cuplu se mută pe Islamorada, Florida
Timur şi Suki, mari amatori de plimbări cu barca, îşi doresc o viaţă activă, cu multe ieşiri în aer liber. Dacă se mută din Orlando pe Islamorada, din arhipelagul Florida Keys, vor putea să navigheze pe mare de câte ori vor. Oare vor cumpăra o casă sau îş
02:20
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
02:45
În căutarea unei insule - Căutarea vacanţei perfecte în Tahiti
John, de profesie medic, şi soţia lui, Kerry, vor să-şi transforme întreaga viaţă într-o vacanţă permanentă în sudul Pacificului.
03:10
Nunţi de platină - Sheila şi Santosh
Cu 900 de oaspeţi, festivităţi care ţin trei zile şi bijuterii în valoare de 150.000 de dolari, Sheila şi Santosh s-au asigurat că nunta lor, organizată la Houston, va fi cu adevărat de neuitat.
03:35
Nunţi de platină - Ariel şi Joe
Fiecare detaliu elegant este perfect executat, în cadrul unei nunţi la care mireasa este şi organizatoarea evenimentului.
04:05
Viața în Caraibe - În căutarea pasiunii, pe insula Utila
Sandra, juristă dintr-o corporaţie din Georgia, e pregătită pentru un stil de viaţă mai satisfăcător: ea caută o casă pe insula Utila, în Honduras, unde să-şi poată pune în practică pasiunea pentru scufundări şi scris.
04:30
O casă în Hawaii - Din Pennsylvania pe însorita insulă Oahu
O mamă celibatară lasă în urmă iernile reci din Pennsylvania pentru zilele însorite de pe insula Oahu.
04:55
Case experimentale - Mozaic, bulă, spirale
Această diversitate de case include o casă din California de forma unui avion de spionaj, o reședință în stil origami din Irlanda de Nord, o cameră de sticlă fără pereți interiori din Olanda și o casă medievală din Idaho.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
06:35
Pasiune pentru renovare - Dormitorul principal
Antreprenoarea Nicole Curtis, caremuncește din greu și vorbește dur, se răsfață cu cea mai strălucitoare fantezie a ei într-un apartament. Mergând pentru stilul vechi de Hollywood, ea proiectează o garderobă funcțională și extraordinară.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
07:50
Acasă cu Giada - Tombola lui Moş Crăciun
Giada sărbătorește sezonul Crăciunului găzduind o întâlnire de sărbători cu prietenii. Tema acestui an este Moșul Secret, un schimb de daruri pentru care fiecare invitat a ales un bilețel cu nume înainte de festivitate.
08:15
Acasă cu Giada - Mic dejun pentru cină
În Italia, este ceva foarte obișnuit să mănânci ouă la cină, așa că Giada pregătește un meniu delicios perfect pentru o seară relaxantă cu multe lumânări și ținută confortabilă.
08:40
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
09:05
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Negociere la malul mării
Don și Peggy au decis că e timpul să cumpere o locuință permanentă într-una din locațiile lor de vacanță preferate: Perdido Key, Florida. Agentul imobiliar Mike Whitner speră să-i poată ajuta să găsească exact ce-și doresc ținând cont de bugetul lor.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Cuplu în căutarea paradisului unui barcagiu
Rick și Cheryl caută o casă de vacanță în comunitatea din Port Charlotte. Având în vedere că iubesc bărcile, esențialul este să aibă acces la apă. Agentul imobiliar local Jim Benson speră să ajute cuplul să găsească destinația ideală.
10:25
Viața în Caraibe - O casă în Bahamas
Matt şi Cathy vor să lase în urmă iernile aspre din Michigan pentru apele albastre din Bahamas. Matt va încerca să-şi exploateze abilităţile de constructor, iar cei doi vor să descopere cea mai bună casă renovabilă de la malul mării.
10:50
O casă în Hawaii - O mamă celibatară se mută pe insula Kauai
Janine şi fiul ei se mută din California pentru a-şi duce viaţa într-un ritm mai lent, aproape de natură, pe insula Kauai.
11:15
Pasiune pentru renovare - Gândaci, păsări și țevi sparte
Nicole se ocupă acum de interior, concentrându-se pe spațiul dezgustător din bucătărie și adăugând o baie la primul etajei al casei Dollar.
11:40
Pasiune pentru renovare - O renovare memorabilă
Continuă renovarea la primul etaj al casei Dollar, iar gazda serialului, specialista în design interior Nicole Curtis, dezvelește podelele din lemn de esență tare din camera de zi și din sufragerie.
12:10
Fațade atrăgătoare - Casa de la ţară
Pentru Inga şi Jonathan, aflaţi în căutarea unei case, cel mai important lucru e o comunitate la fel de unită, precum cea din cartierul în care au stat înainte de mutare. Ei găsesc acelaşi lucru şi aici, dar acum trebuie să facă eforturi mari pentru a sim
12:35
Fațade atrăgătoare - O renovarea specială, pentru nevoi speciale
Shane şi Nicki s-au mutat în casa lor cu şapte ani în urmă. Erau încântaţi şi aveau multe idei cu privire la amenajarea spaţiului verde şi la grădinărit, dar acum în familie sunt şase membri şi nu mai au nici timp, nici bani să-şi pună în aplicare planuri
13:00
Vânătorii de case prin lume - Profesorul Amery își caută o casă în Houston
Amery, un profesor de 28 de ani, și-a petrecut copilăria mutându-se dintr-un loc în altul. Acum dorește să se oprească și să-și cumpere o casă în suburbia Houston din Pearland.
13:25
Vânătorii de case prin lume - Cumpărarea unei case de vacanță în Insula Tybee
Lea dorește ca soțul ei, Nate, să cumpere o a doua casă pe Insula Tybee, Georgia, la prima lui vizită acolo. Ea crede că va fi locul perfect pentru a lua o pauză de la job-urile lor aglomerate din Chicago. În timp ce lui Lea îi surâde ideea de a cumpăra o
13:50
Case renovabile - Familia se întoarce în Waco visând la farmecul Vestului Sălbatic
Chip și Joanna Gaines sunt încântați să revină în Texas după ce au plecat din Oklahoma. Aceștia vizitează trei case împreună cu John și Margie Bowman în cartierul McGregor de lângă Waco.
14:45
Nunţi de platină - Jennifer şi Mark
La nunta lor, a cărei tematică au fost cristalele şi care a costat 600.000 $, Jennifer şi Mark şi-au răsfăţat invitaţii cu cocktailul extravagante, iar recepţia a culminat cu un tort cu zece etaje şi cu un zid cu apă în valoare de 10.000 $, amenajat în sa
15:10
Nunţi de platină - Mili şi Vishal
Această petrecere indiano-americană este animată de culori exuberante şi de dansuri pline de voioşie. Dacă mai punem la socoteală şi cantităţile enorme de bijuterii, mâncare şi evenimente, obţinem o nuntă pe platină în toată regula.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
16:00
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
16:25
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
17:15
Restaurări SOS Virginia - Hol multifuncțional
Catherine și Taylor transformă o secțiune a aripii de vest pe cale de deteriorare într-un hol multifuncțional.
17:40
Restaurări SOS Virginia - Pat și baie în aripa vestică
Catherine și Taylor vor să transforme două camere nefolosite din aripa de vest într-un dormitor pentru oaspeți și o baie pe care o pot folosi de mai mulți oaspeți.
18:05
Nunţi de platină - Sheila şi Santosh
Cu 900 de oaspeţi, festivităţi care ţin trei zile şi bijuterii în valoare de 150.000 de dolari, Sheila şi Santosh s-au asigurat că nunta lor, organizată la Houston, va fi cu adevărat de neuitat.
18:30
Nunţi de platină - Ariel şi Joe
Fiecare detaliu elegant este perfect executat, în cadrul unei nunţi la care mireasa este şi organizatoarea evenimentului.
19:00
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
19:25
În căutarea unei insule - Căutarea vacanţei perfecte în Tahiti
John, de profesie medic, şi soţia lui, Kerry, vor să-şi transforme întreaga viaţă într-o vacanţă permanentă în sudul Pacificului.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
20:20
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
20:45
O casă în Hawaii - O mamă celibatară se mută pe insula Kauai
Janine şi fiul ei se mută din California pentru a-şi duce viaţa într-un ritm mai lent, aproape de natură, pe insula Kauai.
21:10
Viața în Caraibe - O casă în Bahamas
Matt şi Cathy vor să lase în urmă iernile aspre din Michigan pentru apele albastre din Bahamas. Matt va încerca să-şi exploateze abilităţile de constructor, iar cei doi vor să descopere cea mai bună casă renovabilă de la malul mării.
21:35
Viața pe insulă - Din Chicago pe insula Hilton Head
Vince şi Laurie s-au săturat de iernile aspre din Chicago şi au pornit în căutarea casei visurilor lor pe frumoasa insulă Hilton Head. Ei au văzut deja peste 100 de case, dar încă n-au găsit una care să corespundă criteriilor lor.
22:00
Casă de vacanţă pe gratis - Evadare în golful Monterey
Patrick şi Lisa Dobbins caută o casă de vacanţă pentru familia lor şi vor să fie lângă plajă, pentru a-şi crea amintiri de durată alături de cei doi copii.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
23:45
Viața în Caraibe - Casă de vis în Vieques
Carl și Janna Halberg și-au petrecut vacanțele în Vieques pentru a scăpa de frigul și zăpada din Minnesota. Cuplul și-a conceput un plan pentru a trăi pe această insulă idilică pe tot parcursul anului. Au cumpărat un hotel în care să locuiască și pe care
00:10
O casă în Hawaii - O familie pe insula Oahu
Doi tineri căsătoriţi îşi caută o casă mai mare pe insula Oahu, unde vor începe o viaţă nouă şi îşi vor întemeia o familie împreună.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa mexicană cu sculpturi, casa austriacă modernă, căsuța feroviară britanică
În jungla mexicană, suntem întâmpinați de 36 de statui gigantice proiectate inițial de excentricul milionar britanic Edward James pentru casa suprarealistă a lui Christopher Owen. Casa futuristă din Austria a familiei Gaiger pare a fi din altă lume.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
01:55
Viața pe insulă - Din Chicago pe insula Hilton Head
Vince şi Laurie s-au săturat de iernile aspre din Chicago şi au pornit în căutarea casei visurilor lor pe frumoasa insulă Hilton Head. Ei au văzut deja peste 100 de case, dar încă n-au găsit una care să corespundă criteriilor lor.
02:20
Casă de vacanţă pe gratis - Evadare în golful Monterey
Patrick şi Lisa Dobbins caută o casă de vacanţă pentru familia lor şi vor să fie lângă plajă, pentru a-şi crea amintiri de durată alături de cei doi copii.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă cu accesorii pentru niște creaturi speciale
Trevor și Mary construiesc o casă minusculă pentru ei și cele patru pisici cu care locuiesc.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă cu terasă a lui Jenn Baxter
Casa minusculă a scriitoarei Jenny se mândrește cu o terasă pe acoperiș, o mașină de spălat ascunsă și o mulțime de compartimente.
04:05
Viața în Caraibe - Casă de vis în Vieques
Carl și Janna Halberg și-au petrecut vacanțele în Vieques pentru a scăpa de frigul și zăpada din Minnesota. Cuplul și-a conceput un plan pentru a trăi pe această insulă idilică pe tot parcursul anului. Au cumpărat un hotel în care să locuiască și pe care
04:30
O casă în Hawaii - O familie pe insula Oahu
Doi tineri căsătoriţi îşi caută o casă mai mare pe insula Oahu, unde vor începe o viaţă nouă şi îşi vor întemeia o familie împreună.
04:55
Case experimentale - Piatră, catalige, fortăreață
Această diversitate minunată de case din toată lumea include o casuță cu șindrile din New York, un bloc de apartamente danez unde mașinile au prioritate în fața oamenilor și o casă din Italia construită în jurul unor măslini vechi de o mie de ani.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Un nou început în Texas
La câţiva ani după ce şi-a pierdut soţul într-un accident de maşină, Kristin şi fiica ei speră să aibă parte de un nou început. Împreună cu noul ei soţ, Will, Kristin vrea să cumpere o casă lângă Universitatea A&M din Texas, unde lucrează amândoi.
06:35
Pasiune pentru renovare - Sufrageria
Una dintre principalele trăsături vechi ale casei din Minneapolis la care lucrează Nicole Curtis este sufrageria. Tâmplăria originală de stejar, corpurile de iluminat vechi, fermecătoare și un bufet unicat încorporat fac din aceasta o cameră spectaculoasă
07:00
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
07:25
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
07:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea în spatele casei o curte în care să se poată juca baseball
Betsy şi Shane îşi caută prima casă de-a lungul coastei californiene. Dar Shane, de profesie antrenor de baseball, are o pretenţie ciudată. Curtea din spate trebuie să aibă cel puţin 18,44 metri - distanţa dintre bază şi zona în care stă pitcherul.
08:15
O casă în Hawaii - Din Japonia în Hawaii
Kai și Coralie Ohuchi vor să se mute împreună cu cei doi copii dintr-un apartament micuț din Tokyo într-o casă spațioasă de pe Insula Mare. Familia Ohuchi vizitează împreună cu agentul imobiliar Annie Mendoza trei proprietăți cu priveliști absolut spectac
08:40
Pasiune pentru renovare - Bucătărie deteriorată de apă
Nicole lucrează la o casa din anul 1920 în care apa s-a infiltrat prin tavan timp de mulți ani, deteriorând pereții bucătăriei. Din fericire, podelele sunt în condiții decente și Nicole poate păstra chiuveta de perete originală. Nicole acoperă orificiile
09:05
Pasiune pentru renovare - Tot ce ne-a rămas
Pentru a finaliza renovarea casei din anul 1920, Nicole trebuie să finiseze camerele rămase. Acestea sunt în condiții decente în comparație cu ce e ea obișnuită, însă munca la micile detalii se adună. Sunt podele de peticit în camera de zi, o chiuvetă de
09:30
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
10:00
Proiect complet - Dormitor retras elegant
Meredith și Tom sunt gata să scape de camera lor cu haine și mobilier vechi în schimbul unui spațiu luminos și modern cu multe locuri de depozitare.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea în spatele casei o curte în care să se poată juca baseball
Betsy şi Shane îşi caută prima casă de-a lungul coastei californiene. Dar Shane, de profesie antrenor de baseball, are o pretenţie ciudată. Curtea din spate trebuie să aibă cel puţin 18,44 metri - distanţa dintre bază şi zona în care stă pitcherul.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Doi logodnici îşi caută prima casă şi planifică nunta
Kerri şi Jordan îşi caută prima casă şi planifică nunta în noul lor oraş de reşedinţă: Charlotte, Carolina de Nord. Oare vor putea găsi una cu care să fie amândoi mulţumiţi?
11:15
Amenajări de grădini - Camere în aer liber cu priveliște
Chris Lambton se ocupă de o curte atât de degradată încât cele două fiice ale proprietarilor trebuie să se joace pe alee, în loc să meargă în curtea spațioasă din spatele casei. Chris proiectează o curte care se integrează în mediul natural, fiind în acel
11:40
Amenajări de grădini - Curtea de vis
Chris Lambton crează o curte care se transformă la propriu dintr-un rebut într-o comoară. Curtea e plină de căzi vechi de baie și urne de cafea folosite ca jardiniere. Chris și echipa sa se ocupă de un proiect de curățare de proporții, înainte de a putea
12:10
Acasă cu Giada - Mâncare reconfortantă
Giada ne împărtășește rețetele ei reconfortante preferate. Acestea există pentru a te face să te simți mai bine: spezzatino din pui, anghinare și fasole cannellini, bruschete cu brânză fontina și verdețuri și prăjiturele cu unt de arahide și gem de mure.
12:35
Acasă cu Giada - Petrecere cu pizza
Giada își invită prietenii la o petrecere cu pizza. Face aluatul de pizza de la zero și îi suprinde cu trei rețete delicioase de pizza: ceapă caramelizată; cârnăciori și busuioc; rucola, brânză ricotta și mozarella afumată și un calzone ca aperitiv.
13:00
Savuros și sănătos - Aventuri la fermă
Ezra și Julie se întâlnesc cu un grup de crescători de vite care adoră să mănânce burgeri și multe proteine. Vor reuși să îi convingă pe cei de la ferma de agroturism să facă alegeri culinare mai sănătoase?
13:25
Savuros și sănătos - Agenția de modă Judy Inc
Când directorul agenției de modă Judy Inc, David Clemmer, întâmpină probleme în departamentul culinar, Ezra și Julie sar în ajutor îmbogățind colecția agenției cu câteva rețete ușoare, care nu necesită preparare termică.
13:50
Succes sau eșec - Casă cometizată în Canada
Tarek și Christina pun ochii pe o casă spațioasă în Ontario, Canada. Este prea departe pentru a o vizita înainte de licitație. Câștigă casa și în timp ce o vizitează, pare să fie în mare parte doar cosmetizată. Vor reuși să aducă îmbunătățirile necesare p
14:15
Succes sau eșec - Pariul pe bungalou
Tarek și Christina găsesc un bungalou din anii 1920 în Whittier. Descoperă că necesită o reparație generală, dar în spate are un studio care nu este inclus în suprafața menționată la vânzare. Așteaptă cu sufletul la gură să descopere dacă va fi un succes
14:45
Case renovabile - Noii veniți pe insulă își doresc o casă aproape de apă în Waco
Chip și Joanna Gaines ajută o familie să-și găsească o casă renovabilă spațioasă pentru distracție pe malul lacului.
15:35
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
16:00
Proiect complet - Dormitor retras elegant
Meredith și Tom sunt gata să scape de camera lor cu haine și mobilier vechi în schimbul unui spațiu luminos și modern cu multe locuri de depozitare.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Cumpărătorii nu cad de acord în privinţa unei case din New Orleans
Brian şi Alexis s-au mutat recent în New Orleans, din suburbiile oraşului Dallas. Din nefericire, când vine vorba de căutarea unei case, ei nu pot cădea de acord în ce priveşte aspecte importante.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu îşi caută un nou cămin în Destin, Florida
Mike Keltz, general-maior în aviaţie şi soţia sa, Donna, s-au simţit foarte bine cât au locuit în garnizoana din Pearl Harbor, Hawaii, dar cei doi vor să-şi cumpere o locuinţă "definitivă" în Destin, Florida.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Hoinăreală prin Galveston
Doi oameni caută o casă pe plajă în Galveston, Texas, pentru a petrece mai mult timp acolo cu cei trei copii mici ai lor.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
18:05
Piscine extraordinare
Luaţi o băutură răcoritoare şi un prosop, pentru că vom vizita câteva dintre cele mai deosebite şi mai memorabile piscine rezidenţiale din toată ţara. Vom vedea o piscină care pare să sfideze gravitaţia de pe vârful unui munte şi ne vom scufunda în apă, a
19:00
Nunţi de platină - Sheila şi Santosh
Cu 900 de oaspeţi, festivităţi care ţin trei zile şi bijuterii în valoare de 150.000 de dolari, Sheila şi Santosh s-au asigurat că nunta lor, organizată la Houston, va fi cu adevărat de neuitat.
19:25
Nunţi de platină - Ariel şi Joe
Fiecare detaliu elegant este perfect executat, în cadrul unei nunţi la care mireasa este şi organizatoarea evenimentului.
19:55
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în suburbiile oraşului Chicago
Tinerii căsătoriţi TJ şi Jamie stau pe moment într-o casă închiriată, dar abia aşteaptă să-şi cumpere prima locuinţă împreună. Ei şi-ar dori să găsească o casă spaţioasă cu trei sau patru dormitoare în suburbiile oraşului Chicago.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Tineri căsătoriţi vor să cumpere o casă în Denver
Jeff şi Erica sunt doi tineri căsătoriţi care s-au mutat recent în Colorado, statul în care a crescut Erica. Dar, ca să economisească bani pentru prima lor casă, ei s-au mutat cu mama Ericăi şi nu prea au avut ocazia să se bucure de viaţa unor tineri căsă
20:45
O casă în Hawaii - Din Washington în Maui
Russ și Lauren Gibbs locuiesc în statul Washington, dar s-au îndrăgostit de Maui de când s-au căsătorit acolo. Agentul imobiliar Kevin Spaise le arată trei proprietăți din Maui. Având standarde înalte, familia Gibbs speră să găsească o casă care se ridică
21:10
Viața în Caraibe - Din Noua Anglie în Saint John
O familie din Noua Anglie îşi pune în bagaj hainele groase pentru ultima dată când se mută pe insula Saint John.
21:35
Pasiune pentru renovare - Garajul principal
Renovarea casei în stil Tudor este un aspect, dar Nicole Curtis vrea să se asigure că și garajul este pe măsura casei. De-a lungul anilor, structura a fost neglijată așa că pe Nicole o așteaptă o treabă dificilă.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vino în Avon!
Heather s-a îndrăgostit de farmecul de orăşel mic şi de plajele frumoase din Avon, Carolina de Nord cu mulţi ani în urmă. Acum, gata să facă o schimbare în viaţă, ea vrea să se mute permanent din casa ei din apropiere de Charlotte, la Avon.
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Visuri pe coasta statului New Jersey
Un cuplu visează la o viaţa plină de excursii cu barca şi de plimbări pe plajă, pe coasta statului New Jersey.
22:55
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
23:20
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
23:45
Viața în Caraibe - St. Croix
Dave și Julie s-au mutat din St. Louis în St. Croix în 2006, însă apartamentul lor înghesuit nu mai face față acum că familia lor s-a înmulțit cu 3 membri. Agentul Chris Hanley îi ajută să-și găsească o casă cu o curte mare, în apropiere de clubul de iaht
00:10
O casă în Hawaii - Viaţa la ţară, pe insula Oahu
O tânără familie se mută din Akron, Ohio, pe insula Oahu, pentru a lucra cu studenţii de la universitate şi a se bucura de viaţă pe insulă alături de copiii lor. Cei doi îşi doresc o casă în care se pot bucura de viaţa la ţară, încadrându-se în acelaşi ti
00:35
Cele mai extreme case din lume - Farul suedez, casa geodezică tazmaniană, casa canadiană din mașini reciclate
Farul suedez restaurat al lui Anna-Lena și Gunno Quist a trecut din generație în generație timp de aproape 150 de ani. Canadienii Shahn Torontow și Ross Johnson și-au construit casa metalică și strălucitoare din mașini reciclate.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
01:30
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
01:55
Pasiune pentru renovare - Garajul principal
Renovarea casei în stil Tudor este un aspect, dar Nicole Curtis vrea să se asigure că și garajul este pe măsura casei. De-a lungul anilor, structura a fost neglijată așa că pe Nicole o așteaptă o treabă dificilă.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vino în Avon!
Heather s-a îndrăgostit de farmecul de orăşel mic şi de plajele frumoase din Avon, Carolina de Nord cu mulţi ani în urmă. Acum, gata să facă o schimbare în viaţă, ea vrea să se mute permanent din casa ei din apropiere de Charlotte, la Avon.
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Visuri pe coasta statului New Jersey
Un cuplu visează la o viaţa plină de excursii cu barca şi de plimbări pe plajă, pe coasta statului New Jersey.
03:10
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
03:35
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
04:05
Viața în Caraibe - St. Croix
Dave și Julie s-au mutat din St. Louis în St. Croix în 2006, însă apartamentul lor înghesuit nu mai face față acum că familia lor s-a înmulțit cu 3 membri. Agentul Chris Hanley îi ajută să-și găsească o casă cu o curte mare, în apropiere de clubul de iaht
04:30
O casă în Hawaii - Viaţa la ţară, pe insula Oahu
O tânără familie se mută din Akron, Ohio, pe insula Oahu, pentru a lucra cu studenţii de la universitate şi a se bucura de viaţă pe insulă alături de copiii lor. Cei doi îşi doresc o casă în care se pot bucura de viaţa la ţară, încadrându-se în acelaşi ti
04:55
Case experimentale - Ciocolata, fibra de sticlă, cristalul
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un pavilion de sticlă din California, o casă din Coreea de Sud care arată ca un cristal de gheață, o casă din Africa de Sud care a readus la viață o veche cale ferată și o casă franțuzească fă
05:45
Vânătorii de case prin lume - Cinci zile la Fresno, înainte de decizie
Tamia se mută din New Orleans la Fresno, datorită unui nou loc de muncă. Pentru că mai sunt doar cinci zile înainte de mutare, nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a alege o casă. Ca pentru a complica şi mai mult lucrurile, ea vizitează oraşul alătu
06:10
Vânătorii de case prin lume - Dezacord în New Hampshire
TJ şi Mary au locuit acasă la părinţii lui pentru a economisi bani ca să cumpere prima lor casă. TJ se simte foarte bine aşa, fiindcă mama îl răsfaţă, pregătindu-i prânzul şi spălându-i rufele. Dar Mary nu e la fel de mulţumită.
06:35
Pasiune pentru renovare - Designul bucătăriei
Trecând în al doilea an, Nicole Curtis se ocupă de cea mai importantă cameră din casă - bucătăria. Ea restaurează detaliul existent preferat - podeaua uimitoare din plăci de marmură.
07:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în suburbiile oraşului Chicago
Tinerii căsătoriţi TJ şi Jamie stau pe moment într-o casă închiriată, dar abia aşteaptă să-şi cumpere prima locuinţă împreună. Ei şi-ar dori să găsească o casă spaţioasă cu trei sau patru dormitoare în suburbiile oraşului Chicago.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Tineri căsătoriţi vor să cumpere o casă în Denver
Jeff şi Erica sunt doi tineri căsătoriţi care s-au mutat recent în Colorado, statul în care a crescut Erica. Dar, ca să economisească bani pentru prima lor casă, ei s-au mutat cu mama Ericăi şi nu prea au avut ocazia să se bucure de viaţa unor tineri căsă
07:50
Vânătorii de case prin lume - Cumpărătorii nu cad de acord în privinţa unei case din New Orleans
Brian şi Alexis s-au mutat recent în New Orleans, din suburbiile oraşului Dallas. Din nefericire, când vine vorba de căutarea unei case, ei nu pot cădea de acord în ce priveşte aspecte importante.
08:15
O casă în Hawaii - Din Washington în Maui
Russ și Lauren Gibbs locuiesc în statul Washington, dar s-au îndrăgostit de Maui de când s-au căsătorit acolo. Agentul imobiliar Kevin Spaise le arată trei proprietăți din Maui. Având standarde înalte, familia Gibbs speră să găsească o casă care se ridică
08:40
Pasiune pentru renovare - Necazul din camera plină de praf
Nicole Curtis restaurează o vilă istorică în districtul Summit din St. Paul. Fără a avea la dispoziție materialele originale, Nicole devine creativă cu lambriuri personalizate și gresie recuperată și creează o cameră complet nouă cu un aer din 1904.
09:05
Pasiune pentru renovare - Sufrageria dificilă
Nicole Curtis își îndreaptă atenția către eliminarea kitsch-ului roz și auriu din sufrageria formală. Restaurarea podelelor, schimbarea lampelor de perete și repararea vitraliilor scoate camera din stilul anilor 1970 și o duce înapoi în 1904.
09:30
Proiect complet - Sufragerie elegantă
Sufrageria este inima casei familiei Piccolis, dar și cea mai neglijată atunci când vine vorba de decorațiuni.
10:00
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Cumpărătorii nu cad de acord în privinţa unei case din New Orleans
Brian şi Alexis s-au mutat recent în New Orleans, din suburbiile oraşului Dallas. Din nefericire, când vine vorba de căutarea unei case, ei nu pot cădea de acord în ce priveşte aspecte importante.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu îşi caută un nou cămin în Destin, Florida
Mike Keltz, general-maior în aviaţie şi soţia sa, Donna, s-au simţit foarte bine cât au locuit în garnizoana din Pearl Harbor, Hawaii, dar cei doi vor să-şi cumpere o locuinţă "definitivă" în Destin, Florida.
11:15
Amenajări de grădini - Curte din Caraibe cu loc pentru foc
O proprietară care a călătorit mult de-a lungul vieții îi cere lui Chris să-i creeze o curte în stilul insulelor Caraibe în Cape Cod. Inspirat de culori și de plajă, Chris îi oferă acesteia ce-și dorește. Folosește plante colorate și nisip pentru a confer
11:40
Amenajări de grădini - Crearea unei sufragerii toscane în aer liber
Chris Lambton găsește inspirație în vechea magazie a unui cuplu. După o vizită în Italia, proprietarii îl roagă pe Chris să creeze o ambianță toscană chiar în curtea din spatele casei lor. Chris reproiectează vechea magazie transformând-o într-o sufrageri
12:10
Acasă cu Giada - Barbeque Tex-Mex
Prietenii lui Giada au fost în vacanță în Mexic și au adus acasă o piñata pentru Jade. Cadoul excentric o inspiră pe Giada să organizeze un grătar în curtea din spatele casei cu tematică sud-vestică Tex-Mex. Meniul festiv al lui Giada include fasole neagr
12:35
Acasă cu Giada - Cursa pentru viață
Giada și prietenele ei participă la o cursă de 5 km în Los Angeles pentru a sprijini cercetările în oncologie. În seara dinaintea cursei pregătește o masă nutritivă și energizantă din carne de vită și supă minestrone cu fasole cannellini, plus un farro cu
13:00
Savuros și sănătos - Echipa Etobicoke Dolphins
Avem de-a face cu o confruntare directă cu echipa de hochei feminin. Vor reuși Ezra și Julie să marcheze în bucătărie oferindu-le mese ușor de preparat acestor doamne active cărora le place să joace dur?
13:25
Savuros și sănătos - Echipa de cățărători
Bătălia „savoare versus nutriție” ajunge la un nou nivel când Ezra și Julie întâlnesc un grup de cățărători care au probleme grave când vine vorba de dietă.
13:50
Succes sau eșec - Profit imposibil
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă la licitație care se dovedește imposibil de vândut.
14:15
Succes sau eșec - Renovarea noii achiziții
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă și o renovează, sperând să poată scoate profit.
14:45
Case renovabile - Cuplu atras de viața la țară într-un oraș mic din Texas
Deanna și Paul King au nevoie de o casă mai mare pentru familia lor numeroasă. Aceștia speră să găsească o locuință rurală situată la o distanță rezonabilă de vecinii lor din Hubbard, Texas.
15:35
Proiect complet - Sufragerie elegantă
Sufrageria este inima casei familiei Piccolis, dar și cea mai neglijată atunci când vine vorba de decorațiuni.
16:00
Proiect complet - Solariul de familie șic
Dan, Laurie și cei doi copii ai lor își iubesc camera luminoasă, dar nu și modul în care este decorată.
16:25
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
16:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
17:15
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
18:05
Restaurări SOS Virginia - Hol multifuncțional
Catherine și Taylor transformă o secțiune a aripii de vest pe cale de deteriorare într-un hol multifuncțional.
18:30
Restaurări SOS Virginia - Pat și baie în aripa vestică
Catherine și Taylor vor să transforme două camere nefolosite din aripa de vest într-un dormitor pentru oaspeți și o baie pe care o pot folosi de mai mulți oaspeți.
19:00
Acasă la Giada - O seară de răsfăţ
Giada De Laurentiis e gazda unui cocktail party amuzant şi cool, la care serveşte un meniu sexy şi relaxat ce include stridii, caviar şi prosecco, crostini de costiţe înăbuşite cu sos remoulade, tartine cu biscuiţi săraţi şi cocktailuri New Year Martinez.
19:25
Acasă la Giada - Seară cu fetele
Giada adoră să petreacă serile de vineri alături de prieteni, aşa că îi invită acasă la ea în seara unui meci. În meniu sunt o salată caldă cu pui şi parmezan, bucheţele de legume cu sos de tarhon, fructe de pădure stropite cu vin şi prosecco cu cimbru lă
19:55
Vânătorii de case prin lume - Pasaje secrete în Minneapolis
Jacob şi Megan, doi tineri stilaţi, îşi caută prima lor casă în apropiere de centrul oraşului. Dar Jacob, de profesie muzician, are o cerinţă neobişnuită. El vrea o casă cu lemnărie închisă la culoare, cu spaţii nefinisate şi pasaje secrete.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Din marele oraş în suburbii
Steve şi Linda se mută în suburbii. Împreună cu Sean, fiul lor de un an, şi câinele lor, ei caută o casă în care să aibă spaţiu suficient pentru familia lor tot mai mare şi musafirii din Kenya, ţara lor de origine, totul la mai puţin de 300.000 $.
20:45
O casă în Hawaii - Din Alaska în Kauai
Amy și Erik Paul se mută în Kauai cu familia lor de opt membri dintr-o casă spațioasă din Alaska pentru noul loc de muncă al lui Erik. Agentul imobiliar Tiffany Spencer le arată trei proprietăți, inclusiv un teren liber unde își pot imagina casa pe care v
21:10
Viața în Caraibe - Din Washington, DC, în St. Maarten
Un cuplu din Washington, D.C. se mută pe insula St. Maarten, fondează o afacere cu maşini electrice şi-şi cumpără o locuinţă permanentă.
21:35
Pasiune pentru renovare - Chestiune de familie
Avem de-a face cu o chestiune de familie când Nicole se ocupă de o baracă veche care are nevoie disperată de o renovare făcută cu drag cu ajutorul fratelui, nepotului și fiului său. Având în vedere că e un loc în care vor sta doar ocazional, Nicole încear
22:00
Succes sau eșec - Casa abandonată
Tarek și Christina vor să revândă o casă pe jumătate renovată din Long Beach, California.
22:30
Succes sau eșec - Casa deteriorată
Tarek și Christina vor să revândă o casă deteriorată în Yorba Linda, California.
22:55
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
23:45
Viața în Caraibe - Casă de vis în St. Croix
Corinne Farinola și Patrick Kralik au venit din direcții diferite în Caraibe din Pennsylvania și South Carolina, dar s-au îndrăgostit de St. Croix și unul de celălalt. După închirierea unui mic apartament, cuplul este pregătit acum de următorul pas în rel
00:10
O casă în Hawaii - Un nou început pe insula Hawaii
După ce fiii ei pleacă la facultate, o mamă celibatară se mută din Boston pe frumoasa insulă Hilo, în Hawaii.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa eco din Germania, casa de pe plajă australiană, gara englezească
Ron Roozen locuiește într-o cabană în consolă cu un living imens îmbrăcat în cupru. Chris Groves este un împătimit autodeclarat al trenurilor care a cumpărat o gară în care să locuiască, dotată cu platforme, șine, cutie de semnal, vagoane și locomotive fu
01:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în suburbiile oraşului Chicago
Tinerii căsătoriţi TJ şi Jamie stau pe moment într-o casă închiriată, dar abia aşteaptă să-şi cumpere prima locuinţă împreună. Ei şi-ar dori să găsească o casă spaţioasă cu trei sau patru dormitoare în suburbiile oraşului Chicago.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Tineri căsătoriţi vor să cumpere o casă în Denver
Jeff şi Erica sunt doi tineri căsătoriţi care s-au mutat recent în Colorado, statul în care a crescut Erica. Dar, ca să economisească bani pentru prima lor casă, ei s-au mutat cu mama Ericăi şi nu prea au avut ocazia să se bucure de viaţa unor tineri căsă
01:55
Pasiune pentru renovare - Chestiune de familie
Avem de-a face cu o chestiune de familie când Nicole se ocupă de o baracă veche care are nevoie disperată de o renovare făcută cu drag cu ajutorul fratelui, nepotului și fiului său. Având în vedere că e un loc în care vor sta doar ocazional, Nicole încear
02:20
Succes sau eșec - Casa abandonată
Tarek și Christina vor să revândă o casă pe jumătate renovată din Long Beach, California.
02:45
Succes sau eșec - Casa deteriorată
Tarek și Christina vor să revândă o casă deteriorată în Yorba Linda, California.
03:10
Case mici, viaţă de lux - Micuța bijuterie a lui Jewel Pearson
Jewel construiește o casă minusculă extravagantă cu luxuri precum un balcon, o verandă, scări suspendate și un dulap spațios.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Casa minusculă din Kansas a lui Austin și Kaytlin
E oficial! Austin și Kaytlyn Averill, proaspăt căsătoriți, renunță la casa lor de 111 metri pătrați pentru un cuibușor unde să-și împărtășească iubirea!
04:05
Viața în Caraibe - Casă de vis în St. Croix
Corinne Farinola și Patrick Kralik au venit din direcții diferite în Caraibe din Pennsylvania și South Carolina, dar s-au îndrăgostit de St. Croix și unul de celălalt. După închirierea unui mic apartament, cuplul este pregătit acum de următorul pas în rel
04:30
O casă în Hawaii - Un nou început pe insula Hawaii
După ce fiii ei pleacă la facultate, o mamă celibatară se mută din Boston pe frumoasa insulă Hilo, în Hawaii.
04:55
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
05:45
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în suburbiile oraşului Chicago
Tinerii căsătoriţi TJ şi Jamie stau pe moment într-o casă închiriată, dar abia aşteaptă să-şi cumpere prima locuinţă împreună. Ei şi-ar dori să găsească o casă spaţioasă cu trei sau patru dormitoare în suburbiile oraşului Chicago.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Tineri căsătoriţi vor să cumpere o casă în Denver
Jeff şi Erica sunt doi tineri căsătoriţi care s-au mutat recent în Colorado, statul în care a crescut Erica. Dar, ca să economisească bani pentru prima lor casă, ei s-au mutat cu mama Ericăi şi nu prea au avut ocazia să se bucure de viaţa unor tineri căsă
06:35
Pasiune pentru renovare - Livingul
Singurele probleme cu camera de zi a lui Nicole Curtis este podeaua puterzită din lemn, un placaj temporar și o ușă de plastic. Așadar, Nicole vizitează depozitele de vechituri, unde caută materiale de la începutul secolului pentru a-și efectua reparațiil
07:00
Vânătorii de case prin lume - Pasaje secrete în Minneapolis
Jacob şi Megan, doi tineri stilaţi, îşi caută prima lor casă în apropiere de centrul oraşului. Dar Jacob, de profesie muzician, are o cerinţă neobişnuită. El vrea o casă cu lemnărie închisă la culoare, cu spaţii nefinisate şi pasaje secrete.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Din marele oraş în suburbii
Steve şi Linda se mută în suburbii. Împreună cu Sean, fiul lor de un an, şi câinele lor, ei caută o casă în care să aibă spaţiu suficient pentru familia lor tot mai mare şi musafirii din Kenya, ţara lor de origine, totul la mai puţin de 300.000 $.
07:50
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
08:15
O casă în Hawaii - Din Alaska în Kauai
Amy și Erik Paul se mută în Kauai cu familia lor de opt membri dintr-o casă spațioasă din Alaska pentru noul loc de muncă al lui Erik. Agentul imobiliar Tiffany Spencer le arată trei proprietăți, inclusiv un teren liber unde își pot imagina casa pe care v
08:40
Pasiune pentru renovare - Probleme majore
Nicole Curtis curăță piscina și transformă spațiul din garaj într-un vestiar util. Când se ocupă de canalizare se trezește cu mai multă mizerie decât s-a așteptat, însă își face timp și pentru a lua lecții de înot.
09:05
Pasiune pentru renovare - Refacerea camerei de zi
Nicole Curtis se ocupă de camera de zi și de studiu din casa din Summit din 1904, restaurând ambele camere și redându-le fosta glorie prin lustruirea tuturor detaliilor originale din lemn.
09:30
Proiect complet - O cameră suplimentară veselă și contemporană
Sam și Kaman Po doresc să-și utilizeze camera suplimentară ca spațiu de studiu pentru cei trei copii ai lor, dar și în calitate de cameră de oaspeți atunci când vin bunicii în vizită.
10:00
Proiect complet - Sufragerie în stil Regency de Hollywood
Familia Garcia își dorește o cameră de zi sofisticată, formală și cu multe opțiuni de relaxare.
10:25
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu din Alaska caută a doua casă
Eric și Michelle vor să mai cumper eo casă în Hawaii pentru pauze însorite de la iernile lungi, întunecoase și reci cu care se confruntă în Fairbanks, Alaska. Oare vor reuși să găsească un paradis pe insulă cu bugetul lor modest?
11:15
Amenajări de grădini - Fântâna și foișorul mediteranean
O familie își dorește un spațiu în aer liber la fel de încântător cum e casa lor în stil mediteranean. Ușile franțuzești duc spre o terasă micuță și spre o curte plină de dărâmături. Chris Lambton se ocupă de curățenie, apoi crează o curte care pune în va
11:40
Amenajări de grădini - Barul în aer liber, locul pentru foc și refugiul creativ
Chris Lambton lucrează în jurul unui arbore frumos - dar cu rădăcini mari - pentru a-i oferi unui cuplu un refugiu creativ în curtea din spatele casei. O cabană rustică în aer liber se transformă într-un refugiu cu birouri în care cei doi își pot aşeza la
12:10
Acasă cu Giada - Cucina Capri
Bucătăria din insula Capri e una din preferatele lui Giada și include pește proaspăt, roșii, usturoi, busuioc, capere și ulei de măsline. Giada pregătește un meniu care-ți lasă gura apă, influențată de aromele pe care a ajuns să le adore pe parcursul nume
12:35
Acasă cu Giada - Liber la tort
Giada găzduiește o petrecere în curtea din spatele casei pentru prietenii ei și copii acestora. Meniul este apetisant pentru adulți, dar este și pe placul copiilor. Punctul culminant al petrecerii este un concurs de decorare a tortului care îi oferă fiecă
13:00
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
13:25
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
13:50
Succes sau eșec - O casă cu panoramă
Tarek și Christina El Moussa speră să scoată un profit mare de pe urma unei case cu o panoramă deosebită.
14:15
Succes sau eșec - Mizeria cu mucegai
Tarek și Christina El Moussa încearcă să scoată profit dintr-o casă, însă descoperă că aceasta este plină cu mucegai toxic.
14:45
Case renovabile - Cuplu cu un bebeluș pe drum caută o casă renovabilă funky
Jil și Josh Barrett caută o casă curată și distractivă pentru cei patru copii și al cincilea care urmează să se nască.
15:35
Proiect complet - O cameră suplimentară veselă și contemporană
Sam și Kaman Po doresc să-și utilizeze camera suplimentară ca spațiu de studiu pentru cei trei copii ai lor, dar și în calitate de cameră de oaspeți atunci când vin bunicii în vizită.
16:00
Proiect complet - Sufragerie în stil Regency de Hollywood
Familia Garcia își dorește o cameră de zi sofisticată, formală și cu multe opțiuni de relaxare.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Kristin și JD se mută în St. Louis
JD și Kristin au petrecut ultimii zece ani schimbând locuințe în toată lumea, din cauza muncii lui JD, însă acum fiica lor e la școala primară și vor să se mute înapoi în St. Louis, orașul lor natal, ca aceasta să poată crește în același cartier liniștit
16:50
Vânătorii de case prin lume - Elisa vrea o casă de vacanță pentru familie
Soțul Elisei a murit de curând din cauza cancerului. Cuplul obișnuia să meargă în vacanță pe insula hawaiiană Molokai, unde Elisa vrea să creeze noi amintiri pline de fericire. Oare va reuși să găsească o casă suficient de mare pentru toată familia?
17:15
În căutarea unei insule - În căutarea unei staţiuni ecologice în Nicaragua
Peter şi Nicki vor să cumpere şi să administreze un complex turistic pe o insulă proprietate personală, în Nicaragua.
17:40
În căutarea unei insule - Căutarea vacanţei perfecte în Tahiti
John, de profesie medic, şi soţia lui, Kerry, vor să-şi transforme întreaga viaţă într-o vacanţă permanentă în sudul Pacificului.
18:05
Viața pe insulă - Din capitala ţării, în Florida
Chris şi Emily îşi caută prima casă în care să se mute împreună şi s-au hotărât să lase în urmă străzile oraşului. Îşi doresc o casă aproape de mare în insula Barrier din Florida, ca să poată petrece mai mult timp în natură.
18:30
Viața pe insulă - Din munţi, pe plaja din Carolina de Nord
AJ şi Janet adoră plaja şi sunt gata să lase în urmă munţii, pentru a se muta lângă mare, pe insula Topsail din Carolina de Nord. Ei vor să petreacă mai mult timp în natură cu fiii lor.
19:00
Casă de vacanţă pe gratis - Evadare în golful Monterey
Patrick şi Lisa Dobbins caută o casă de vacanţă pentru familia lor şi vor să fie lângă plajă, pentru a-şi crea amintiri de durată alături de cei doi copii.
19:55
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Florida
Diana şi Travis vor o locuinţă de lux în Florida, dar nu au căzut de acord în privinţa tipului de casă pe care o vor cumpăra.
20:20
Vânătorii de case prin lume - O casă de vis în Texas
Kevin, Crista şi fiica lor, Charlie, sunt gata să renunţe la iernile lungi şi pline de zăpadă din Lake Tahoe pentru clima mai caldă din Lakeway, Texas.
20:45
O casă în Hawaii - Adio, Canada înzăpezită, Bine aţi venit în Hawaii
Nancy și Vrejj Biegler împreună cu cei doi copii ai lor s-au mutat din înzăpezitul Calgary în Hawaii, iar acum își caută casa visurilor. Toate oportunitățile de snorkeling și scufundări care le stau la dispoziție amintesc familiei Biegler că nu se mai afl
21:10
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
21:35
Pasiune pentru renovare - Baia
Nicole Curtis are de-a face cu o casa șubredă din 1902 în stil Victorian. Ea reușește să țină pasul cu lucrările de renovare pe cont propriu atunci când contractatul ei părăsește job-ul, însă rămâne în urmă cu programul.
22:00
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
23:45
Viața în Caraibe - Însoritul Sint Maartin
Johnny Kelvin și Ona Struwer sunt doi DJ care călătoresc prin lume și care au fost în toate colțurile planetei. Sunt pregătiți să-și găsească o casă pe insula Saint Maarten care îi atrage cu plajele sale calde și cu energia oamenilor de aici.
00:10
O casă în Hawaii - Adio zăpadă, bine v-am găsit, soare şi distracţie!
Richard şi Tessa McSwain profită de o oportunitate profesională pentru a se muta în Kauai din Boulder, Colorado. Acum ei sunt gata să renunţe la schiat pentru a face surfing şi să-şi găsească o proprietate nu departe de locurile în care desfăşoară noile a
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa de piatră suedeză, casa cameleon, casa ciupercă din Canada
Goran și Eva au aruncat în aer mii de tone de stâncă pentru a-și construi casa în formă de V pe malul mării. Artistul Zube a petrecut 22 de ani construind o casă de patru etaje de forma unei ciuperci uriașe, dotată cu o grotă subterană cu cascadă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Pasaje secrete în Minneapolis
Jacob şi Megan, doi tineri stilaţi, îşi caută prima lor casă în apropiere de centrul oraşului. Dar Jacob, de profesie muzician, are o cerinţă neobişnuită. El vrea o casă cu lemnărie închisă la culoare, cu spaţii nefinisate şi pasaje secrete.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Din marele oraş în suburbii
Steve şi Linda se mută în suburbii. Împreună cu Sean, fiul lor de un an, şi câinele lor, ei caută o casă în care să aibă spaţiu suficient pentru familia lor tot mai mare şi musafirii din Kenya, ţara lor de origine, totul la mai puţin de 300.000 $.
01:55
Pasiune pentru renovare - Baia
Nicole Curtis are de-a face cu o casa șubredă din 1902 în stil Victorian. Ea reușește să țină pasul cu lucrările de renovare pe cont propriu atunci când contractatul ei părăsește job-ul, însă rămâne în urmă cu programul.
02:20
Case renovabile - O casă unică este renovată în stil modern
Familia Meeks speră să găsească o casă cu câteva hectare de pământ, pentru a-şi putea creşte copiii în spiritul vieţii la ţară. Oare Chip şi Jo îi vor surprinde cu o renovare neconvenţională pentru o locuinţă rurală?
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Comori din piaţa de vechituri
Târgurile de vechituri sunt mine de aur pentru designerii de interioare şi cei pasionaţi de bricolaj!
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Pasionaţi de reciclare vs prietene creative
În acest episod al emisiunii, Tyagi şi Jane, pasionaţi de reciclarea creativă, se iau la întrecere cu două bune prietene, Anne şi Jenny.
04:05
Viața în Caraibe - Însoritul Sint Maartin
Johnny Kelvin și Ona Struwer sunt doi DJ care călătoresc prin lume și care au fost în toate colțurile planetei. Sunt pregătiți să-și găsească o casă pe insula Saint Maarten care îi atrage cu plajele sale calde și cu energia oamenilor de aici.
04:30
O casă în Hawaii - Adio zăpadă, bine v-am găsit, soare şi distracţie!
Richard şi Tessa McSwain profită de o oportunitate profesională pentru a se muta în Kauai din Boulder, Colorado. Acum ei sunt gata să renunţe la schiat pentru a face surfing şi să-şi găsească o proprietate nu departe de locurile în care desfăşoară noile a
04:55
Case experimentale - Borcanul cu miere, cetatea, moara de vânt
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă din Hollywood care e un coșmar pentru orice intrus și o casă din Coreea de Sud care are norocul zidit în ea.
05:45
Vânătorii de case prin lume - Pasaje secrete în Minneapolis
Jacob şi Megan, doi tineri stilaţi, îşi caută prima lor casă în apropiere de centrul oraşului. Dar Jacob, de profesie muzician, are o cerinţă neobişnuită. El vrea o casă cu lemnărie închisă la culoare, cu spaţii nefinisate şi pasaje secrete.
06:10
Vânătorii de case prin lume - Din marele oraş în suburbii
Steve şi Linda se mută în suburbii. Împreună cu Sean, fiul lor de un an, şi câinele lor, ei caută o casă în care să aibă spaţiu suficient pentru familia lor tot mai mare şi musafirii din Kenya, ţara lor de origine, totul la mai puţin de 300.000 $.
06:35
Pasiune pentru renovare - Renovare totală
Nicole Curtis și partenerul său de afacere, Michael, sunt hotărâți să găsească cea mai bună strategie de vânzări posibilă având în vedere piața imobiliară dură din mijlocul iernii.
jinglebells
Feedback