07:00
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
07:50
Viața în Caraibe - Soare și surf în Rincon, Puerto Rico
Griselle și Steve Mucccilo au locuit în Long Island în ultimii 17 ani. După mulți ani cu locuri de muncă stresante, au decis să se oprească din alergat și să se mute în Puerto Rico. Au hotărât să locuiască în Rincon.
08:15
O casă în Hawaii - O familie se mută din Pittsburgh în Princeville
JT și Doreen părăsesc orașul Pittsburg pentru o viață mai relaxantă în Princeville, Kauai și apelează la brokerul Roni Marley de la Hawaii Life pentru a-i ajuta să-și găsească un petic de paradis.
08:40
Pasiune pentru renovare - Baia
Nicole Curtis are de-a face cu o casa șubredă din 1902 în stil Victorian. Ea reușește să țină pasul cu lucrările de renovare pe cont propriu atunci când contractatul ei părăsește job-ul, însă rămâne în urmă cu programul.
09:05
Pasiune pentru renovare - Podeaua
Frustrată de muncitorii de neîncredere și munca de proastă calitate, Nicol Curtis cere ajutorul fratelui și verișorului ei, amândoi fiind tâmplari calificați.
09:30
Dragă Genoveva - Spațiu minim, baie maximă
Rob și Amy locuiesc în prima lor casă. Dormitorul principal are nevoie disperată de o modernizare. Genoveva proiectează o masă cu oglindă pentru amândoi, înlătură vechiul tavan ornamental pentru a conferi înălțime încăperii și transformă lespezile obișnui
10:00
Dragă Genoveva - O încăpere extraordinară
Chrissy are casa sa pentru prima oară și îi lipsește încrederea în ceea ce privește designul, de aceea locuința sa spațioasă e lipsită de personalitate. Genoveva va trebui să înfrunte fricile de design ale lui Chrissy și să o convingă să renunțe la stilul
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă Cu Buget Redus
Campioană la biliard amatori, Sheila Lowe este nerăbdătoare să-și cumpere propria casă în Birmingham, Alabama, care să fie suficient de mare pentru ea și masa ei de biliard. Bugetul ei este de numai 150.000 de dolari, iar ea își dorește trei dormitoare, d
10:50
Vânătorii de case prin lume - Mai Mult Spatiu
Tamra și Paul s-au îndrăgostit pe când erau adolescenți în Jamaica, s-au despărțit, iar după câțiva ani au fost destul de norocoși să se găsească din nou unul pe celălalt. Acum, crescându-și copilul Ty de șapte ani în suburbiile orașului Ft. Lauderdale, F
11:15
Veri la apel - Un apartament surprinzător
Tara și Darren au nevoie de un loc pentru a se relaxa și pentru a scăpa de stresul din timpul zilei. Tara apelează la Veri pentru a-i transforma dormitorul învechit. Anthony și John creează un apartament de vis care depășește așteptările cuplului.
11:40
Amenajări de grădini - O ceainărie - punctul central al renovării unei curți
Hillary și James, împreună cu Kate, fiica lor de nouă ani, îi cer lui Chris și echipei sale să le transforme curtea într-un spațiu exterior practic în care pot face diverse activități împreună cu oaspeții. Designul finisat include un foișor cu multe locur
12:10
Bucătăria imposibilă - Lupta cu mucegaiul
Atunci când JP și Elizabeth și-au cumpărat prima casă, au descoperit că avea mucegai în fiecare colț. Cu ajutorul lui Marc, bucătăria lor trece de la mucegai la rai cu blaturi de granit, dulapuri noi și pereți care nu fac mucegai.
12:35
Acasă cu Giada - Italia de Nord
Giada găzduiește o petrecere la ea acasă cu un meniu care se concentrează în jurul bucătăriei italiene nordice. Pregătește trenette cu vinete și pesto din busuioc, tocană de pește ligurian și crostata cu caise uscate și taleggio. Cina include și o selecți
13:00
Acasă cu Giada - Ziua de joacă
Eloisa vine în vizită pentru a petrece timp cu Giada, în timp ce copiii se bucură de o zi de joacă. Savurează cu toții penne în sos de migdale, un desert cu piersici și căpșuni și ceai de portocale cu gheață.
13:25
Slăbești 5 kg cu Good Housekeeping - Grăsimea poate fi prietenul tău
Combateți grăsimea din talie cu grăsimea din farfurie! Echipa Drop 5 vă ajută să slăbiți cu o dietă cu grăsimi sănătoase. Samantha Cassetty anihilează miturile despre grăsimi, în timp ce Aarti Sequeira află de ce uleiul de măsline este atât de bun.
13:50
Eșec sau reușită - Salvarea casei în stil spaniol
Tarek și Christina El Moussa descoperă o licitație pentru o casă în stil spaniol din anii '20 în Santa Ana. Are nevoie de o reparație generală, însă are o arhitectură originală fermecătoare. Oare această salvare a casei va fi un succes profitabil sau un e
14:15
Eșec sau reușită - Casă cometizată în Canada
Tarek și Christina pun ochii pe o casă spațioasă în Ontario, Canada. Este prea departe pentru a o vizita înainte de licitație. Câștigă casa și în timp ce o vizitează, pare să fie în mare parte doar cosmetizată. Vor reuși să aducă îmbunătățirile necesare p
14:45
Case renovabile - n căutarea unei case renovabile
Joanna și Chip ajută un cuplu să găsească diamantul neșlefuit dintr-un cartier renumit pentru vilele sale.
15:35
Case experimentale - Piatră, catalige, fortăreață
Această diversitate minunată de case din toată lumea include o casuță cu șindrile din New York, un bloc de apartamente danez unde mașinile au prioritate în fața oamenilor și o casă din Italia construită în jurul unor măslini vechi de o mie de ani.
16:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Refugiul perfect pe malul mării
Deborah Hrab este o celibatară care caută casa de vacanță ideală. Cu ajutorul agentului imobiliar Wende Pritchard, Deborah speră să găsească un loc minunat unde să-și poată petrece weekend-urile alături de prietenele ei.
16:50
Viața pe insulă - ndrăgostiți de Key West
Stephen și Beth duc o viață agitată în Cincinnati, Ohio și au o fiică de 14 ani, Maya. S-au decis să lase totul în urmă pentru un stil de viață mai liniștit în Key West.
17:15
Viața pe insulă - Visele de locui pe o insulă chiar devin realitate
Acum că Tracey și soțul ei JC sunt părinții unui fiu de trei ani, au decis să-și îndeplinească visul și să se mute permanent pe insula idilică Mount Desert.
17:40
Viața pe insulă - Moda la schimb pentru liniștea de pe insulă
John și Megan s-au căsătorit pe inslua Mount Desert cu șapte ani în urmă, iar acum doresc să se mute acolo pentru a trăi un stil de viață mai pașnic și mai idilic.
18:05
Renovare cu Daryl - Construirea fundației
După proiecarea unui nou spațiu și semnarea planurilor, Daryl Hall începe săpăturile la dependința pentru casa sa din 1787. Din păcate, nu durează mult până să descopere probleme cu solul și grinzi putrezite în pivniță.
18:30
Renovare cu Daryl - Goana după grinzi
După câteva obstacole, fundația pentru dependința casei din 1787 a lui Daryl este turnată. E timpul pentru construirea zidurilor, însă o problemă în oraș cauzează o întârziere importantă, iar găsirea grinzilor potrivite se dovedește a fi dificilă.
19:00
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Carla și Mark vor să scape de apartamentul lor
Mark și Carla vor să scape de apartamentul lor cu două dormitoare din Detroit și să se mute întro casă spațioasă din suburbii unde își pot crește familia. Visează să aibă o bucătărie deschisă mare, o curte pentru fetițele lor și un atelier în care Mark să
20:20
Vânătorii de case prin lume - Drumul lui Mike spre prima casă
După ce a dormit într-un parc pentru că nu avea casă, Mike a ajuns acum să fie un arhitect de succes nerăbdător să-și cumpere o casă împreună cu soția sa Shelley, în Orange County, California. Oare va reuși acest cuplu proaspăt căsătorit să găsească o cas
20:45
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
21:10
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
21:35
Pasiune pentru renovare - De la carbonizat la fermecător
Pe ultima sută de metri a proiectului din Detroit, Nicole trebuie să termine apartamentul de la nivelul superior, care este zona cea mai afectată de incendiu. Se străduiește să salveze decorațiunea din ghips de pe tavanul din camera de zi și înlocuiește r
22:00
Case renovabile - Renovarea unei ferme învechite
Sosirea noilor părinți determină termenul limită pentru casa finisată a lui Chip și Jo Gaines.
22:55
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
23:20
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
23:45
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
00:10
O casă în Hawaii - O familie se mută din New Hampshire în Kauai
Jill și Chris sunt pregătiți să plece din New Hampshire pentru a-și îndeplini visul de a se muta în Kauai împreună cu copiii lor unde vor trăi o viață mai bună. Brokerul Roni Marley le arată mai multe proprietăți în apropiere de plajă, potrivite pentru st
00:35
Cele mai extreme case din lume - Biserica londoneză, casa în copac din Cape Town, casa răsucită din lemn
Michael Rubinal creează o casă de lux cu cinci etaje într-un turn gotic rămas în picioare după arderea bisericii învecinate în secolul al XIX-lea. Roland și Gigi Louna construiesc o casă răsucită din bucăți de lemn neutilizate.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Carla și Mark vor să scape de apartamentul lor
Mark și Carla vor să scape de apartamentul lor cu două dormitoare din Detroit și să se mute întro casă spațioasă din suburbii unde își pot crește familia. Visează să aibă o bucătărie deschisă mare, o curte pentru fetițele lor și un atelier în care Mark să
01:30
Vânătorii de case prin lume - Drumul lui Mike spre prima casă
După ce a dormit într-un parc pentru că nu avea casă, Mike a ajuns acum să fie un arhitect de succes nerăbdător să-și cumpere o casă împreună cu soția sa Shelley, în Orange County, California. Oare va reuși acest cuplu proaspăt căsătorit să găsească o cas
01:55
Pasiune pentru renovare - De la carbonizat la fermecător
Pe ultima sută de metri a proiectului din Detroit, Nicole trebuie să termine apartamentul de la nivelul superior, care este zona cea mai afectată de incendiu. Se străduiește să salveze decorațiunea din ghips de pe tavanul din camera de zi și înlocuiește r
02:20
Case renovabile - Renovarea unei ferme învechite
Sosirea noilor părinți determină termenul limită pentru casa finisată a lui Chip și Jo Gaines.
03:10
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
03:35
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
04:05
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
04:55
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
05:45
Camere de milioane - Camere de milioane 106
De la un garaj cu o stradă auto incredibilă în valoare de 5 milioane de dolari, până la somptuosul teren de joacă al rapper-ului 50 Cent care face concurență orașului Las Vegas, serialul e un permis de intrare în aceste încăperi spectaculoase de milioane!
06:10
Camere de milioane - Gara
De la o curte unică în care se găsește o stație de tren și o grădină zoologică unde se pot mângăia animalele, până la un club chic de dans, cu două etaje situat pe una din cele mai cunoscute străzi din America, serialul e un permis de intrare în aceste în
06:35
Pasiune pentru renovare - Zidăria de cărămidă
Nicole lucrează la un bungalou din anii 1920, unde trebuie să renoveze toată zidăria de cărămidă, inclusiv treptele din față care s-au deteriorat de-a lungul anilor, fiind duse de apă din fața casei. Jardinierele decorative s-au distrus în timp și trebuie
07:00
Case experimentale - Aur, țestoasă, palat
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume cuprinde o casă în formă de țestoasă în Idaho și o casă subterană în stilul anilor '70 în Franța.
07:50
Viața în Caraibe - Aglomerația din San Juan
Omar Del Rio este din San Juan, Puerto Rico și Caroline Crouch, prietena lui, este din Chicago. Acești doi porumbei s-au cunoscut din întâmplare în San Juan și sunt în căutarea vieții la țară în paradisul insulei Puerto Rico.
08:15
O casă în Hawaii - O familie se mută din New Hampshire în Kauai
Jill și Chris sunt pregătiți să plece din New Hampshire pentru a-și îndeplini visul de a se muta în Kauai împreună cu copiii lor unde vor trăi o viață mai bună. Brokerul Roni Marley le arată mai multe proprietăți în apropiere de plajă, potrivite pentru st
08:40
Pasiune pentru renovare - Bucătăria
În ultima fază, Nicole Curtis acceptă o mare provocare de design - bucătăria veche și ciudată. În timp ce dulapurile personalizate i-ar rezolva problema de design, i-ar și depăși bugetul.
09:05
Pasiune pentru renovare - Faţada
Problemele cu contractantul și cele financiare au cauzat întârzieri serioase, însă cu casa Lyndale scoasă la vânzare, Nicole Curtis preia casa Minnehaha cu capul sus.
09:30
Dragă Genoveva - Bucătărie magnifică
Mark și Erica sunt în plină renovare a casei și sunt pregătiți să înceapă proiectarea primei încăperi: bucătăria. Folosind marmură, Genoveva va proiecta o bucătărie insulară magnifică pe care o va putea utiliza întreaga familie.
10:00
Dragă Genoveva - Sufragerie în stil spaniol
Jose și Nicole își adoră locuința în stil spaniol din anii 1930 din exterior. Însă interiorul e cu totul altă poveste. Genoveva sosește, pregătită să se ocupe de nemulțumirile lor legate de organizarea spațiului și plănuiește să aducă stilul spaniol în in
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă De Familie
Jeff și Abbi au fost destul de norocoși să-și găsească casa de vis în Austin, Texas. Și-au depus oferta și au așteptat două luni până să afle că nu se va rezolva nimic. Acum locuiesc în chirie împreună cu cei doi băieți gemeni.
10:50
Vânătorii de case prin lume - OrașUl Muzicii, Nashville
John și Carly și-au asumat riscurile acum cinci luni și s-au mutat din Florida în Nashville, unde John speră să-și înceapă o carieră muzicală. Cu un buget de 330.000 de dolari, va reuși cuplul să găsească o casă cu farmecul arhitectural care îi place lui
11:15
Veri la apel - Noi începuturi
Parterul casei viitorilor părinți Steve și Michelle din Jersey a fost inundat complet de Uraganul Sandy. Verii aduc la viață spațiul devastat și îl transformă într-o zonă uimitoare pentru tânărul cuplu... chiar înainte de nașterea copilului lor!
11:40
Amenajări de grădini - O curte transformată într-un cinema în aer liber
Chris gândește în afara cutiei pentru a transforma curtea obișnuită a familiei Morgan într-un spațiu unic, cu o zonă de relaxare cu hamac, petece de iarbă pentru joacă și chiar un cinema în aer liber unde se poate strânge toată familia creând amintiri de
12:10
Bucătăria imposibilă - Renovare finală
Erin și Megan au o bucătărie care se destramă de 40 de ani - până când vine Marc cu o doză de creativitate. Acesta înlocuiește ventilatorul improvizat cu un cuptor și instalează un nou set de dulapuri și o insulă de bucătărie.
12:35
Acasă cu Giada - Mâncare reconfortantă
Giada ne împărtășește rețetele ei reconfortante preferate. Acestea există pentru a te face să te simți mai bine: spezzatino din pui, anghinare și fasole cannellini, bruschete cu brânză fontina și verdețuri și prăjiturele cu unt de arahide și gem de mure.
13:00
Acasă cu Giada - Petrecere cu pizza
Giada își invită prietenii la o petrecere cu pizza. Face aluatul de pizza de la zero și îi suprinde cu trei rețete delicioase de pizza: ceapă caramelizată; cârnăciori și busuioc; rucola, brânză ricotta și mozarella afumată și un calzone ca aperitiv.
13:25
Slăbești 5 kg cu Good Housekeeping - Mese simple pentru oameni ocupați
Echipa Drop 5 împărtășește idei pentru mese și exerciții practice. Melissa d'Arabian face pui spaniol cu orez pe care îl puteți congela și folosi mai târziu. Brioșele cu ovăz și mere vă ajută să începeți bine ziua, chiar dacă sunteți pe grabă.
13:50
Eșec sau reușită - Pariul pe bungalou
Tarek și Christina găsesc un bungalou din anii 1920 în Whittier. Descoperă că necesită o reparație generală, dar în spate are un studio care nu este inclus în suprafața menționată la vânzare. Așteaptă cu sufletul la gură să descopere dacă va fi un succes
14:15
Eșec sau reușită - Profit imposibil
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă la licitație care se dovedește imposibil de vândut.
14:45
Case renovabile - O famillie tânără acceptă eforturi de revitalizare
Joanna și Chip Gaines le prezintă clienților Charmaine și Chuck cartierul istoric Sanger Heights. Familia își dorește să facă parte din revitalizarea acestei comunități de case care sunt fie părăsite, fie în ruină.
15:35
Case experimentale - Ciocolata, fibra de sticlă, cristalul
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde un pavilion de sticlă din California, o casă din Coreea de Sud care arată ca un cristal de gheață, o casă din Africa de Sud care a readus la viață o veche cale ferată și o casă franțuzească fă
16:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O familie din Texas caută o casă convenabilă pe plajă
Jen și Trey Johnson împreună cu cei doi copii ai lor caută o casă pe plajele nisipoase din Galveston. Cu ajutorul agentului imobiliar Cheryl Smith, familia va vizita mai multe proprietăți aflate chiar pe coastă.
16:50
Viața pe insulă - Casa de lângă apă a tinerilor proaspăt căsătoriți
Josh și Stephanie au trăit în apropierea apei de când s-au născut, iar acum minunatele priveliști ale Insulei San Juan din Washington îi cheamă acasă.
17:15
Eșec sau reușită - O casă nefinisată
Tarek și Christina El Moussa cumpără proiectul nefinalizat al unui investitor într-o afacere cu bani gheață.
17:40
Eșec sau reușită - Potențial deplin
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă deținută de bancă în North Tustin, California.
18:05
Restaurări SOS Virginia - Dormitorul principal
Dormitorul principal și baia demodată au parte de o renovare totală cu ajutorul lui Catherine și Taylor.
18:30
Restaurări SOS Virginia - Bârlogul bărbatului modern
Catherine și Taylor transformă încăperea exterioară construită în 1761 într-un atelier funcțional care e totodată un spațiu în care se poate petrece timpul liber.
19:00
Case experimentale - Aur, țestoasă, palat
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume cuprinde o casă în formă de țestoasă în Idaho și o casă subterană în stilul anilor '70 în Franța.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Vânzări rapide versus vânzări tradiționale
Acum că au un copil care începe să facă primii pași și un bebeluș, Ryan și April sunt nerăbdători să cumpere prima lor casă în suburbiile orașului Washington DC. Contractul lor de închiriere este pe cale să expire, așa că se grăbesc să găsească o nouă loc
20:20
Vânătorii de case prin lume - Brian vrea propriul lui apartament în St. Louis
Brian vrea să-și cumpere o casă la doar 21 de ani și proaspăt ieșit de pe băncile facultății. Dat fiind că nu are experiență în vânătoarea de case, mama sa Marion a venit în ajutor. Are idei clare despre ce ar trebui să caute și nu se sfiește deloc să-și
20:45
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
21:10
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
21:35
Pasiune pentru renovare - Zidăria de cărămidă
Nicole lucrează la un bungalou din anii 1920, unde trebuie să renoveze toată zidăria de cărămidă, inclusiv treptele din față care s-au deteriorat de-a lungul anilor, fiind duse de apă din fața casei. Jardinierele decorative s-au distrus în timp și trebuie
22:00
Escapadele de weekend ale Giadei - Vancouver
Giada vizitează extraordinarul oraș Vancouver din Canada. Aceasta experimentează bucătăria locală la distinsul restaurant Lumiere, apoi face o plimbare pe podul suspendat Capliano și descoperă frumusețea pădurii tropicale de pe Coasta de Vest.
22:30
Escapadele de weekend ale Giadei - Seattle, Washignton
Giada prezintă weekendul perfect de trei zile în care explorează preparatele culinare pe care le are de oferit Seattle, Washington - de la un mini burger până la happy hour cu martini, urmate de o cursă cu feribotul pentru a gusta pâinea prăjită. E un gus
22:55
Vînător de chilipiruri - Beijing
Fiind un cunoscător al piețelor de vechituri, Dominic știe cum să joace jocul negocierii. Călătorind prin Beijing pe o motocicletă de epocă cu ataș, negociază în piețele de vechituri centrale ale orașului.
23:45
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
00:10
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
00:35
Cele mai extreme case din lume - Moara olandeză, creația australiană, vila britanică
Annemarie și Robin Goossen din Olanda transformă o moară de vânt din secolul al 16-lea într-o casă fermecătoare. Richard și Sarah Campbell locuiesc într-o casă numită 100 Hubble, care a fost construită dintr-un vagon de tren, o barcă de pescuit și o cabin
01:00
Vânătorii de case prin lume - Vânzări rapide versus vânzări tradiționale
Acum că au un copil care începe să facă primii pași și un bebeluș, Ryan și April sunt nerăbdători să cumpere prima lor casă în suburbiile orașului Washington DC. Contractul lor de închiriere este pe cale să expire, așa că se grăbesc să găsească o nouă loc
01:30
Vânătorii de case prin lume - Brian vrea propriul lui apartament în St. Louis
Brian vrea să-și cumpere o casă la doar 21 de ani și proaspăt ieșit de pe băncile facultății. Dat fiind că nu are experiență în vânătoarea de case, mama sa Marion a venit în ajutor. Are idei clare despre ce ar trebui să caute și nu se sfiește deloc să-și
01:55
Pasiune pentru renovare - Zidăria de cărămidă
Nicole lucrează la un bungalou din anii 1920, unde trebuie să renoveze toată zidăria de cărămidă, inclusiv treptele din față care s-au deteriorat de-a lungul anilor, fiind duse de apă din fața casei. Jardinierele decorative s-au distrus în timp și trebuie
02:20
Escapadele de weekend ale Giadei - Vancouver
Giada vizitează extraordinarul oraș Vancouver din Canada. Aceasta experimentează bucătăria locală la distinsul restaurant Lumiere, apoi face o plimbare pe podul suspendat Capliano și descoperă frumusețea pădurii tropicale de pe Coasta de Vest.
02:45
Escapadele de weekend ale Giadei - Seattle, Washignton
Giada prezintă weekendul perfect de trei zile în care explorează preparatele culinare pe care le are de oferit Seattle, Washington - de la un mini burger până la happy hour cu martini, urmate de o cursă cu feribotul pentru a gusta pâinea prăjită. E un gus
03:10
Vînător de chilipiruri - Beijing
Fiind un cunoscător al piețelor de vechituri, Dominic știe cum să joace jocul negocierii. Călătorind prin Beijing pe o motocicletă de epocă cu ataș, negociază în piețele de vechituri centrale ale orașului.
04:05
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
04:30
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
04:55
Case experimentale - Aur, țestoasă, palat
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume cuprinde o casă în formă de țestoasă în Idaho și o casă subterană în stilul anilor '70 în Franța.
05:45
Camere de milioane - Piscina mayaşă
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-o sală de fitness de două etaje în interiorul unei case, o bucătărie spectaculoasă din San Francisco și o piscină interioară unicat cu elemente mayașe!
06:10
Camere de milioane - Baia principală
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-un dormitor extravagant din Westlake California, în cea mai mare piscină rezidențială din lume care se găsește în El Campo Texas și o baie splendidă din Fort Myers, Florida.
06:35
Pasiune pentru renovare - Frenezia pentru dormitorul principal
Fostul proprietar al bungaloului din anii 1920 începuse să transforme podul într-un dormitor principal. Nicole continuă de unde a rămas acesta, izolând în plus spațiul și adăugând o baie deschisă originală.
07:00
Case experimentale - Vin, zăpadă, soare
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume cuprinde o vilă construită în urmă cu 100 de ani pe coasta Rhode Island și o veche pivniță de vinuri care ascunde o casă nouă și luminoasă în Portugalia.
07:50
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
08:15
O casă în Hawaii - Doi tineri s-au săturat de Honolulu
Gilbert și Sheila locuiesc în Honolulu, însă s-au săturat de agitația marelui oraș. Vor să se mute într-o zonă mai liniștită din Oahu - undeva aproape de plajă unde să aibă suficient spațiu pentru echipamentul de pescuit și de caiac al lui Gilbert și o cu
08:40
Acasă cu Giada - Prânz pentru zile leneșe
Giada împărtășește câteva rețete care pot fi savurate în orice context.
09:05
Acasă cu Giada - Petrecere cu paste
Giada pregătește un bufet cu paste unde găsim paste coapte, paste umplute și salată de paste. Diferite forme, culori și arome.
09:30
Să Mâncăm Sănătos Cu Ellie Krieger - Picant
Acesta e calea condimentată a lui Ellie - mâncare sănătoasă condimentată cu arome exotice care te transferă într-o lume a gusturilor cu totul noi. Pui picant și condimentat cu sos jamaican și sos mexican cu ananas, supă cremoasă de dovlecel cu curry și, p
10:00
Să Mâncăm Sănătos Cu Ellie Krieger - Arme secrete
Ellie își dezvăluie ingredientele top-secrete care te ajută să gătești sănătos, simplu, fără stres și delicios. E vorba de clasicul orez prăjit cu ceapă verde și pulpe de pui suculente cu arțar și muștar, piure de cartofi dulci și chipsuri cool ranch.
10:25
Viața în Caraibe - Republica Dominicană
David și Laurie Hughes locuiesc în zona deluroasă din Virginia de Vest, însă acum s-au săturat. Au visat de mult timp să se mute la tropice, iar acum viața pe care și-au imaginat-o se va transfroma în realitate în Republica Dominicană.
10:50
O casă în Hawaii - Din Alaska în Kauai
Amy și Erik Paul se mută în Kauai cu familia lor de opt membri dintr-o casă spațioasă din Alaska pentru noul loc de muncă al lui Erik. Agentul imobiliar Tiffany Spencer le arată trei proprietăți, inclusiv un teren liber unde își pot imagina casa pe care v
11:15
Pasiune pentru renovare - Avarii In Bucătărie
În timp ce așteaptă vânzarea casei Minnehaha, designer-ul interior Nicole Curtis este angajată de unul dintre clienții săi pentru ai renova bucătăria aglomerată și compactă într-un spațiu restaurat utilizabil pentru el și familia lui.
11:40
Pasiune pentru renovare - Amenajări In Baie
Nicole Curtis preia un alt proiect de design în timp ce așteapă vânzarea casei Minnehaha. De această dată, baia colorată, cu temă acvatică, a clientei sale Ellen, are nevoie de renovare.
12:10
Salvatorul Casei
Jason Cameron își conduce echipa în Chesapeake Bay pentru a renova grădina de la Blog Cabin, unde utilizatorii au votat online câteva elemente grozave pentru peisaj. Va putea Jason să transforme acest spațiu?
12:35
Salvatorul Casei
Echipa din serialul Peisaje dezolante se unește cu Sean Casey pentru a ajuta un fan înrăit al echipei Boston Red Sox să-și transforme grădina neglijată din fața casei într-un vis inspirat de parcul Fenway.
13:00
Decoratoarele boeme - Dormitorul băieţilor
Echipa Junk Gypsies renovează un dormitor pentru un băiețel de 12 ani.
13:25
Decoratoarele boeme - Balul boem
Echipa Junk Gypsies creează câteva proiecte speciale pentru una dintre petrecerile lor speciale numită Balul Junk-o-rama. Aceștia transformă câteva valize vechi într-o măsuță de cafea, cosntruiesc o cabină fotografică unică pentru petrecere și creează obi
13:50
Model: NYC - Forța fetelor fabuloase
Presiunea e maximă! Fetele au de-a face cu o moară uriașă, vânturi puternice și confetti pentru a dovedi că au ce trebuie pentru a ajunge în finală.
14:45
Escapadele de weekend ale Giadei - Bermuda
Giada se îndreaptă spre frumoasa insulă Bermuda. Aceasta este o vacanță absolut delicioasă în care Giada încearcă celebra prăjitură cu rom și ia cina la Seahorse Grill unde gustă pești de stânci. Cireașa de pe tort este o excursie la Peștera de Cristal.
15:10
Escapadele de weekend ale Giadei - Boston
Giada experimentează savorile din Boston. De la clasica mâncare de mare din Boston preparate cu cu o notă modernă la restaurantul Great Bay, până la delicatese făcute în casă la brutăria Flour Bakery și o plimbare pe Newbury Street, urmată de un brunch an
15:35
Case renovabile - Renovarea unei ferme învechite
Sosirea noilor părinți determină termenul limită pentru casa finisată a lui Chip și Jo Gaines.
16:25
Vînător de chilipiruri - Beijing
Fiind un cunoscător al piețelor de vechituri, Dominic știe cum să joace jocul negocierii. Călătorind prin Beijing pe o motocicletă de epocă cu ataș, negociază în piețele de vechituri centrale ale orașului.
17:15
Bârlog pentru mama - Bârlog Pop Art
Lui Heather îi plăcea foarte mult să picteze în liceu, dar în ultimul timp nu a mai găsit timp pentru asta. Soțul ei Stephen vrea să-i ofere un studio de artă pentru a-i reaprinde dragostea pentru artă, așa că apelează la echipa emisiunii Bârlog pentru ma
17:40
Bârlog pentru mama - Bucătăria din Nantucket
Christine a lăsat în urmă o carieră la oraș pentru se muta în suburbie să-și întemeieze o familie. Soțul ei Mark vrea să-i mulțumească într-un mod special soției sale, mamă a doi copii: apelează la echipa emisiunii Bârlog pentru mama și îi oferiă o nouă b
18:05
Escapadele de weekend ale Giadei - Vancouver
Giada vizitează extraordinarul oraș Vancouver din Canada. Aceasta experimentează bucătăria locală la distinsul restaurant Lumiere, apoi face o plimbare pe podul suspendat Capliano și descoperă frumusețea pădurii tropicale de pe Coasta de Vest.
18:30
Escapadele de weekend ale Giadei - Seattle, Washignton
Giada prezintă weekendul perfect de trei zile în care explorează preparatele culinare pe care le are de oferit Seattle, Washington - de la un mini burger până la happy hour cu martini, urmate de o cursă cu feribotul pentru a gusta pâinea prăjită. E un gus
19:00
Case experimentale - Vin, zăpadă, soare
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume cuprinde o vilă construită în urmă cu 100 de ani pe coasta Rhode Island și o veche pivniță de vinuri care ascunde o casă nouă și luminoasă în Portugalia.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Cuplul se mută înapoi în orașul natal
După nouă ani în care au trăit în Las Vegas, Audrie și Bill se întorc în Michigan. Audrie, dansatoare de profesie, a evoluat pe scenă alături de Siegfried și Roy în Vegas unde a locuit cu soțul ei până la nașterea primului lor fiu. Acum locuiesc cu mama l
20:20
Vânătorii de case prin lume - Kelly își caută o casă pentru un nou început
Kelly, o mamă singură, s-a mutat recent în Carolina de Nord pentru un post în departamentul de relații publice în Marina Statelor Unite. Tânăra în vârstă de 34 de ani a locuit în casa mamei sale și, deși apreciază ospitalitatea, e timpul să-și cumpere o l
20:45
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
21:10
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața din Alberta, Canada și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
21:35
Pasiune pentru renovare - Frenezia pentru dormitorul principal
Fostul proprietar al bungaloului din anii 1920 începuse să transforme podul într-un dormitor principal. Nicole continuă de unde a rămas acesta, izolând în plus spațiul și adăugând o baie deschisă originală.
22:00
Renovare cu Daryl - Acoperișul durabil
Pereții pentru al doilea etaj sunt gata, iar Daryl Hall este pregătit să construiască acoperișul și să monteze ferestrele. Cu ajutorul unor tehnici de tâmplările creative, noul acoperiș va da impresia că va rezista timp de 250 de ani.
22:30
Renovare cu Daryl - Vizita lui Nicole Curtis
Daryl Hall este pregătit să înceapă lucrările la interior și de data asta are un invitat special. Nicole Curtis va face o vizită pentru a-l ajuta pe Daryl să refiniseze o ușă recuperată pentru noua cămară de bucătărie.
22:55
Case renovabile - Casa de vis a unui constructor
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Genny și Russ Davis într-un tur în care vizitează trei case din Woodway, Texas. Un cartier dezirabil și stabil îi tentează pe constructori să ia în considerare o casă renovabilă.
23:45
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
00:10
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
00:35
Cele mai extreme case din lume - Barja belgiană, casa în copac a lui Boinga Bob, rezervorul Victorian
Robert Prudhoe, alias Boinga Bob, a devenit o legendă locală în Warburton, Australia și, cum se cade unei legende, acesta și-a construit o minunată casă în copac. David Ball a transformat un rezervor de apă ruginit într-o casă luxoasă cu trei etaje.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Cuplul se mută înapoi în orașul natal
După nouă ani în care au trăit în Las Vegas, Audrie și Bill se întorc în Michigan. Audrie, dansatoare de profesie, a evoluat pe scenă alături de Siegfried și Roy în Vegas unde a locuit cu soțul ei până la nașterea primului lor fiu. Acum locuiesc cu mama l
01:30
Vânătorii de case prin lume - Kelly își caută o casă pentru un nou început
Kelly, o mamă singură, s-a mutat recent în Carolina de Nord pentru un post în departamentul de relații publice în Marina Statelor Unite. Tânăra în vârstă de 34 de ani a locuit în casa mamei sale și, deși apreciază ospitalitatea, e timpul să-și cumpere o l
01:55
Pasiune pentru renovare - Frenezia pentru dormitorul principal
Fostul proprietar al bungaloului din anii 1920 începuse să transforme podul într-un dormitor principal. Nicole continuă de unde a rămas acesta, izolând în plus spațiul și adăugând o baie deschisă originală.
02:20
Renovare cu Daryl - Acoperișul durabil
Pereții pentru al doilea etaj sunt gata, iar Daryl Hall este pregătit să construiască acoperișul și să monteze ferestrele. Cu ajutorul unor tehnici de tâmplările creative, noul acoperiș va da impresia că va rezista timp de 250 de ani.
02:45
Renovare cu Daryl - Vizita lui Nicole Curtis
Daryl Hall este pregătit să înceapă lucrările la interior și de data asta are un invitat special. Nicole Curtis va face o vizită pentru a-l ajuta pe Daryl să refiniseze o ușă recuperată pentru noua cămară de bucătărie.
03:10
Case renovabile - Casa de vis a unui constructor
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Genny și Russ Davis într-un tur în care vizitează trei case din Woodway, Texas. Un cartier dezirabil și stabil îi tentează pe constructori să ia în considerare o casă renovabilă.
04:05
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața din Alberta, Canada și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
04:30
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
04:55
Case experimentale - Vin, zăpadă, soare
Această varietate uimitoare de case din întreaga lume cuprinde o vilă construită în urmă cu 100 de ani pe coasta Rhode Island și o veche pivniță de vinuri care ascunde o casă nouă și luminoasă în Portugalia.
05:45
Camere de milioane - Garajul
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-un garaj uimitor din Florida și într-un dormitor incredibil din Pavilionul de Sticlă din Santa Barbara.
06:10
Camere de milioane - Sala acvariu
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la un perete de cățărat interior de trei etaje, un acvariu extraordinar de 75000 de litri din New Jersey și o piscină interioară minunată cu propriul său ecosistem.
06:35
Pasiune pentru renovare - Bucătărie deteriorată de apă
Nicole lucrează la o casa din anul 1920 în care apa s-a infiltrat prin tavan timp de mulți ani, deteriorând pereții bucătăriei. Din fericire, podelele sunt în condiții decente și Nicole poate păstra chiuveta de perete originală. Nicole acoperă orificiile
07:00
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
07:50
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
08:15
O casă în Hawaii - Un cuplu din Baltimore se mută în Hawaii
Chris și Nina Lambert se mută din Baltimore împreună cu cei doi câini pentru a începe o nouă viață în Hawaii. Cele mai importanțe cerințe sunt să găsească o curte spațioasă pentru membrii cu patru picioare ai familiei lor și un garaj pentru două mașini ca
08:40
Acasă cu Giada - Lansare album
Prietenii lui Giada au o trupă și tocmai își lansează un album, așa că se întâlnesc cu toții pentru a sărbători.
09:05
Acasă cu Giada - Puneți umărul pentru o cauză bună
Giada lucrează cu Oxfam - o organizație caritabilă care luptă împotriva foametei mondiale. Giada și prietenii ei fac voluntariat într-o grădină comunitară din partea organizației. Giada împachetează și un picnic delicios pentru a-l savura după munca depus
09:30
Să Mâncăm Sănătos Cu Ellie Krieger - Diner, Restaurantul American
Uită de restaurantele luxoase - un local obișnuit e de ajuns pentru Ellie. Va pregăti mâncăruri clasice din localurile americane cu o mică notă personală. Printre acestea se numără clătite delicioase din hrișcă cu afine, burgeri condimentați cu umplutură
10:00
Să Mâncăm Sănătos Cu Ellie Krieger - Nord Sud Est Vest
Descoperiți selecția lui Ellie dintre preparatele sănătoase clasice în America. Din nord, medalioane de porc cu sos de cireșe, din sud, fasole pestriță și salată de spanac, din est, salată chinezescă de pui, din California, iar din vest supă chowder, din
10:25
Viața în Caraibe - O familie se mută în Republica Dominicană
Karrin și John Pecchia și cele două fetițe ale acestora lasă în urmă frigul din Minnesota și se mută într-o zonă cu nisip, soare, apă și distracție. Viețile lor vor fi pline de castelele de nisip și palmierii din Punta Cana.
10:50
O casă în Hawaii - Adio, Canada înzăpezită, Bine aţi venit în Hawaii
Nancy și Vrejj Biegler împreună cu cei doi copii ai lor s-au mutat din înzăpezitul Calgary în Hawaii, iar acum își caută casa visurilor. Toate oportunitățile de snorkeling și scufundări care le stau la dispoziție amintesc familiei Biegler că nu se mai afl
11:15
Pasiune pentru renovare - Veranda
Doi dintre clienții designer-ului interior Nicole Curtis, Adam și Rachael, o angajează pentru restaurarea completă a casei din 1920 pe care abia au cumpărat-o.
11:40
Pasiune pentru renovare - Reamenajarea Livingului
Continuându-și restaurarea casei lui Adam și Rachael, designer-ul interior Nicole Curtis își îndreaptă atenția către camera de zi.
12:10
Salvatorul Casei - Proaspăt CăsătorițI
Jason Cameron, antreprenorul autorizat DIY Network îi ajută pe Catherine și Kyle să pună capăt plângerilor pe care le au vecinii cu privire la curtea lor. Jason și echipa sa toarnă un pavaj nou și trepte, construiesc un perete nou și zugrăvesc casa cu un
12:35
Salvatorul Casei - Dezastrul De Acasă
Kristie, o profesionistă în industria relațiilor cu publicul, se confruntă cu un dezastru PR când vine vorba de peisajul ei. Jason decide să aducă obloane făcute pe comandă, pavaj din cuarțit pentru verandă și un utilaj greu pentru a curăța peisajul.
13:00
Decoratoarele boeme - Livingul rock retro
Echipa Junk Gypsies creează o cameră de zi rock-n-roll pentru cântărețul John Evans din Texas. Aceștia transformă claviatuar unui pian vechi într-o măsuță de cafea, construiesc o lumină de neon unicată și transofrmă un tonomat sentimental într-un raft uti
13:25
Decoratoarele boeme - Livingul boem
Cei din echipa Junk Gypsies își surprind părinții cu o renovare a camerei de zi. Aceștia creează cutii cu capac de sticlă pentru suveniruri speciale, construiesc o carcasă din lemn reciclat și transformă teluri de bucătărie industriale în corpuri de ilumi
13:50
Model: NYC - Finală pe podium
Ne apropiem de final, iar moda e în linia întâi! Designerul dominican Herman Lander asigură creațiile cu care fetele vor defila pe podium. Cine va fi următorul Model Latina?
14:45
Escapadele de weekend ale Giadei - Vancouver
Giada vizitează extraordinarul oraș Vancouver din Canada. Aceasta experimentează bucătăria locală la distinsul restaurant Lumiere, apoi face o plimbare pe podul suspendat Capliano și descoperă frumusețea pădurii tropicale de pe Coasta de Vest.
15:10
Escapadele de weekend ale Giadei - Seattle, Washignton
Giada prezintă weekendul perfect de trei zile în care explorează preparatele culinare pe care le are de oferit Seattle, Washington - de la un mini burger până la happy hour cu martini, urmate de o cursă cu feribotul pentru a gusta pâinea prăjită. E un gus
15:35
Case experimentale - Secret, pantof, artă
Această varietate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă ultra-modernă din Massachussets care ascunde un secret și un vechi castel de lux din Franța.
16:25
Prima mea renovare - Mai mare e mai bine
Lui Kelly și Kevin le este rușine cu gresia albastră și demodată din baia lor minusculă. Dar curând după începerea demolării, echipa angajată întâmpină probleme serioase când descoperă mucegai în spatele pereților. Oare asta va fi o piedică majoră în cale
16:50
Prima mea renovare - Noua casă nu prea nouă
Ronald tocmai a cumpărat o nouă casă în care să locuiască împreună cu cei doi copii, dar această "nouă casă" nu e chiar atât de nouă, așa că s-ar putea să apară probleme neașteptate. Având un buget limitat, acesta începe pentru prima oară să facă renovări
17:15
Proiectul Jennie Garth - O cadă cu priveliște
Visul lui Jennie de a avea o baie principală modernă se transformă într-un coșmar pentru Scott când câteva măsurători incorecte creează provocări la nivel de design.
17:40
Proiectul Jennie Garth - Din interior înspre exterior
Apropiindu-se de finisarea interiorului, Jennie Garth este inspirată să înceapă munca la exterior.
18:05
Eșec sau reușită - O casă nefinisată
Tarek și Christina El Moussa cumpără proiectul nefinalizat al unui investitor într-o afacere cu bani gheață.
18:30
Eșec sau reușită - Potențial deplin
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă deținută de bancă în North Tustin, California.
19:00
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
19:55
Vânătorii de case prin lume - Apartament Lângă Plaja Santa Monica
Ryan și Shelley s-au mutat în Carolina de Sud pentru vremea frumoasă și stilul de viață relaxat. Acum își caută o casă în care să locuiască împreună și care să fie aproape de Plaja Santa Monica. Oare vor reuși să găsească locuința de vis în una din cele m
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se întoarce în orașul natal Columbia
Mat și Meghan s-au mutat în orașul lor natal, Columbia, din Carolina de Sud și acum locuiesc cu părinții lui Meghan. Își doresc să fie independenți, așa că o angajează pe Donna Reed, broker, să le găsească locuința perfectă.
20:45
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
21:10
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
21:35
Pasiune pentru renovare - Bucătărie deteriorată de apă
Nicole lucrează la o casa din anul 1920 în care apa s-a infiltrat prin tavan timp de mulți ani, deteriorând pereții bucătăriei. Din fericire, podelele sunt în condiții decente și Nicole poate păstra chiuveta de perete originală. Nicole acoperă orificiile
22:00
Viața pe insulă - Casă dulce casă în Nantucket
Jason și Courtney s-au întâlnit pentru prima dată în Nantucket și acolo s-au căsătorit. După ce s-a îndrăgostit de Jason și de insula în sine, Courtney a fost de acord să se stabilească în Nantucket.
22:30
Viața pe insulă - Relaxare pe insula Martha's Vineyard
Rob și Suzanne vizitează Martha's Vineyard de peste zece ani și în fiecare an se îndrăgostesc tot mai mult de insulă. Acum au decis să se mute permanent în acest loc.
22:55
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un apartament pe coastă
Ned e pregătit să lase în urmă iernile aspre din Michigan și să se mute permanent în vest pentru a se alătura partenerului său, Joel, în California. Agentul imobiliar Janet Scarborough îi va duce într-un tur al orașului din portul Hueneme.
23:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Evadarea perfectă pe plajă
Mike și Sandy Wieber sunt fanatici ai muncii care se ocupă de o pensiune în St. Augustine. Cu ajutor din partea agentului Ryan Ford, cei doi caută o a doua casă unde pot scăpa rapid de rigorile muncii peste weekend.
23:45
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața din Alberta, Canada și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
00:10
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa suspendată din Finlanda, refugiul montan din Chile, remorcherul englez
Un biolog marin creează o casă suspendată deasupra unui lac. Un designer construiește un refugiu montan luxos lângă Santiago. Un remorcher puternic este transformat într-o casă plutitoare fantastică.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Apartament Lângă Plaja Santa Monica
Ryan și Shelley s-au mutat în Carolina de Sud pentru vremea frumoasă și stilul de viață relaxat. Acum își caută o casă în care să locuiască împreună și care să fie aproape de Plaja Santa Monica. Oare vor reuși să găsească locuința de vis în una din cele m
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu se întoarce în orașul natal Columbia
Mat și Meghan s-au mutat în orașul lor natal, Columbia, din Carolina de Sud și acum locuiesc cu părinții lui Meghan. Își doresc să fie independenți, așa că o angajează pe Donna Reed, broker, să le găsească locuința perfectă.
01:55
Pasiune pentru renovare - Bucătărie deteriorată de apă
Nicole lucrează la o casa din anul 1920 în care apa s-a infiltrat prin tavan timp de mulți ani, deteriorând pereții bucătăriei. Din fericire, podelele sunt în condiții decente și Nicole poate păstra chiuveta de perete originală. Nicole acoperă orificiile
02:20
Viața pe insulă - Casă dulce casă în Nantucket
Jason și Courtney s-au întâlnit pentru prima dată în Nantucket și acolo s-au căsătorit. După ce s-a îndrăgostit de Jason și de insula în sine, Courtney a fost de acord să se stabilească în Nantucket.
02:45
Viața pe insulă - Relaxare pe insula Martha's Vineyard
Rob și Suzanne vizitează Martha's Vineyard de peste zece ani și în fiecare an se îndrăgostesc tot mai mult de insulă. Acum au decis să se mute permanent în acest loc.
03:10
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un apartament pe coastă
Ned e pregătit să lase în urmă iernile aspre din Michigan și să se mute permanent în vest pentru a se alătura partenerului său, Joel, în California. Agentul imobiliar Janet Scarborough îi va duce într-un tur al orașului din portul Hueneme.
03:35
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Evadarea perfectă pe plajă
Mike și Sandy Wieber sunt fanatici ai muncii care se ocupă de o pensiune în St. Augustine. Cu ajutor din partea agentului Ryan Ford, cei doi caută o a doua casă unde pot scăpa rapid de rigorile muncii peste weekend.
04:05
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
04:55
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
05:45
Camere de milioane - Garajul personalizat
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv într-o sufragerie incredibilă pe două nivele cu piscină, o bucătărie spectaculoasă din Montreal și un garaj clasic excepțional cu un restaurant funcțional construit chiar în inte
06:10
Camere de milioane - Sala piscinei
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la o vilă minunată din Malibu cu o piscină de milioane de dolari, o cameră unicată din Carmel și complexul sportiv extraordinar al unei familii din Texas.
06:35
Pasiune pentru renovare - Tot ce ne-a rămas
Pentru a finaliza renovarea casei din anul 1920, Nicole trebuie să finiseze camerele rămase. Acestea sunt în condiții decente în comparație cu ce e ea obișnuită, însă munca la micile detalii se adună. Sunt podele de peticit în camera de zi, o chiuvetă de
07:00
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
07:50
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața din Alberta, Canada și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
08:15
O casă în Hawaii - Un medic al Aviaţiei SUA îşi duce familia în Kauai
După ce a lucrat șapte ani ca medic în cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Black și soția sa Sharon au deci să-și îndeplinească visul de a trăi în Kauai. După ce a obținut un post la o clinică din Kapaa, următorul pas este să-și caute o casă
08:40
Acasă cu Giada - Meniu pentru zile ocupate
O urmărim pe Giada de la micul dejun până la cină și surprindem tot ce se întâmplă între cele două momente. Ea ne demonstreză că întotdeauna este timp să gătești o masă delicioasă. Giada cumpără și unul din deserturile ei preferate de la Vanilla Bake Shop
09:05
Acasă cu Giada - Ponturi de machiaj
Giada crează o masă în stil familial pentru o petrecere în care experimentează schimbări de look cu prietenele. L-a invitat pe make-up artistul cu care lucrează să le ofere câteva ponturi distractive despre machiaj și sugestii pentru invitatele ei, după c
09:30
Să Mâncăm Sănătos Cu Ellie Krieger - Satisfacție garantată
Ellie dezvăluie secretele mâncărurilor după care tânjești, de la scampi din crevete cu anghinare și piept fraged până la înghețată din banane învelite în ciocolată.
10:00
Să Mâncăm Sănătos Cu Ellie Krieger - Problema timpului
Ellie are ca soluție rețete ușoare pentru o masă în familie, cu cotlete de porc cu glazură de portocale și chilli afumat și piure de dovlecel cu arțar, quesadillas din pui și crevete la cuptor cu lăptuci și un sos grecesc.
10:25
Viața în Caraibe - Din Alberta către St. Lucia
Doris Jolicoeur și Don Sommers părăsesc viața din Alberta, Canada și se mută în paradisul cu nisip, soare și apă din St. Lucia.
10:50
O casă în Hawaii - O familie se mută din Pittsburgh în Princeville
JT și Doreen părăsesc orașul Pittsburg pentru o viață mai relaxantă în Princeville, Kauai și apelează la brokerul Roni Marley de la Hawaii Life pentru a-i ajuta să-și găsească un petic de paradis.
11:15
Pasiune pentru renovare - Faianța
Îndreptându-și atenția către baia lui Adam și Rachael, Nicole are parte de mai multe probleme care apar în timpul lucrului cu faianța într-o casă veche.
11:40
Pasiune pentru renovare - Numărătoare inversă în bucătărie
Designer-ul interior Nicole Curtis este sub presiune, deoarece trebuie să termine renovarea bucătăriei lui Adam și Rachael în timp ce aceștia sunt în luna de miere.
12:10
Salvatorul Casei - Mizerie Mare
Jason se îndreaptă către Las Vegas pentru ajuta un un artist care face jonglerii cu foc și pe soția sa care merge pe picioroange să își aranjeze curtea absolut dezastruoasă. Jason plănuiește să realizeze o nouă alee, o zonă din piatră naturală pe care se
12:35
Salvatorul Casei - Cine Râde La Urmă?
De data aceasta Jason se îndreaptă către Woodland Avenue, unde Jim și Marsha Burton sunt ținta glumelor pentru mulți vecini. Veranda lor e dezastruoasă, nu au niciun fel de amenajare a peisajului și au nevoie de un pavaj nou. Jason aduce în joc utilaje gr
13:00
Decoratoarele boeme - Marea deschidere
Mai sunt doar câteva zile până la deschiderea magazinului Junk Gypsies, iar Amie și Jolie sunt ocupate până peste cap, încercând să pregătească spațiul de 750 metri pătrați pentru ziua cea mare.
13:25
Decoratoarele boeme - Renovare totală
Decoratoarele boeme au rămas fără vechituri, iar magazinul este un dezastru! Amie și Jolie colindă piața de vechituri pentru mai multe obiecte.
13:50
Model: NYC - Model Mayhem
După o lungă și riguroasă căutare online și după casting-urile naționale, 15 fete ajung la New York unde concurează pentru 12 locuri în pretențioasele studiouri din Manhattan. Modelele vor trebui să arate că știu să pozeze bine.
14:45
Escapadele de weekend ale Giadei - Los Angeles
Giada prezintă vacanța perfectă de trei zile în însoritul Los Angeles. De la o călătorie de vineri pentru o sangria la apus, până la un drum cu elicopterul duminica pentru o porție de pește și cartofi prăjiți pe insula Catalina, este un weekend savuros în
15:10
Escapadele de weekend ale Giadei - New York City
Giada prezintă weekendul perfect de trei zile în New York. De la un drum în cartierul Dumbo din Brooklyn pentru a savura ciocolata Jacque Torres și pizza la cuptor pe cărbuni vinerea, până la un brunch cu dim sum duminica - vor fi trei zile în care vom de
15:35
Restaurări SOS Virginia - Dormitorul principal
Dormitorul principal și baia demodată au parte de o renovare totală cu ajutorul lui Catherine și Taylor.
16:00
Restaurări SOS Virginia - Bârlogul bărbatului modern
Catherine și Taylor transformă încăperea exterioară construită în 1761 într-un atelier funcțional care e totodată un spațiu în care se poate petrece timpul liber.
16:25
Case renovabile - Casa de vis a unui constructor
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Genny și Russ Davis într-un tur în care vizitează trei case din Woodway, Texas. Un cartier dezirabil și stabil îi tentează pe constructori să ia în considerare o casă renovabilă.
17:15
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
17:40
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
18:05
Case experimentale - Secret, pantof, artă
Această varietate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o casă ultra-modernă din Massachussets care ascunde un secret și un vechi castel de lux din Franța.
19:00
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
19:55
Vânătorii de case prin lume - Tiffany și Dylan caută o casă
Tiffany Krieg știe că va trebui să se mute cu familia într-o casă suficient de mare în care să încapă pianul voluminos pe care urmează să-l moștenească. Soțul său Dylan apreciază îmbunătățirile, însă nu și dacă trebuie să epuizeze toate economiile pentru
20:20
Vânătorii de case prin lume - O relație scurtă, un angajament mare
Lia și-a asumat riscurile acceptând să se mute cu Brad, noul ei iubit în Florida. Acum, sunt pregătiți să își asume un angajament și mai mare, cumpăând o casă împreună. Va reuși Bill Tavernise, agent imobiliar, să găsească o locuință care să pe placul amâ
20:45
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
21:10
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
21:35
Pasiune pentru renovare - Tot ce ne-a rămas
Pentru a finaliza renovarea casei din anul 1920, Nicole trebuie să finiseze camerele rămase. Acestea sunt în condiții decente în comparație cu ce e ea obișnuită, însă munca la micile detalii se adună. Sunt podele de peticit în camera de zi, o chiuvetă de
22:00
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
22:55
Renovare cu Daryl - Acoperișul durabil
Pereții pentru al doilea etaj sunt gata, iar Daryl Hall este pregătit să construiască acoperișul și să monteze ferestrele. Cu ajutorul unor tehnici de tâmplările creative, noul acoperiș va da impresia că va rezista timp de 250 de ani.
23:20
Renovare cu Daryl - Vizita lui Nicole Curtis
Daryl Hall este pregătit să înceapă lucrările la interior și de data asta are un invitat special. Nicole Curtis va face o vizită pentru a-l ajuta pe Daryl să refiniseze o ușă recuperată pentru noua cămară de bucătărie.
23:45
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
00:10
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
00:35
Cele mai extreme case din lume - Turnul de apă, nava spațială din Sydney, refugiul insular din Noua Zeelandă
În Surrey, Anglia, un turn de apă de 40 de metri din era Victoriană este transformat într-o fabuloasă casă modernă. Arta întâlnește arhitectura în casa Maori, un refugiu uluitor în stil mediteranean din apropiere de Auckland, Noua Zeelandă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Tiffany și Dylan caută o casă
Tiffany Krieg știe că va trebui să se mute cu familia într-o casă suficient de mare în care să încapă pianul voluminos pe care urmează să-l moștenească. Soțul său Dylan apreciază îmbunătățirile, însă nu și dacă trebuie să epuizeze toate economiile pentru
01:30
Vânătorii de case prin lume - O relație scurtă, un angajament mare
Lia și-a asumat riscurile acceptând să se mute cu Brad, noul ei iubit în Florida. Acum, sunt pregătiți să își asume un angajament și mai mare, cumpăând o casă împreună. Va reuși Bill Tavernise, agent imobiliar, să găsească o locuință care să pe placul amâ
01:55
Pasiune pentru renovare - Tot ce ne-a rămas
Pentru a finaliza renovarea casei din anul 1920, Nicole trebuie să finiseze camerele rămase. Acestea sunt în condiții decente în comparație cu ce e ea obișnuită, însă munca la micile detalii se adună. Sunt podele de peticit în camera de zi, o chiuvetă de
02:20
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
03:10
Pasiune pentru renovare - Aspectul este totul
Interiorul arată minunat, iar acum este momentul renovării exteriorului casei familiale. O provocare dificilă de design face ca renovarea să se prelungească până noaptea, însă până în zori se dovedește că eforturile nu au fost în zadar.
03:35
Pasiune pentru renovare - O cameră a lor
Nicole Curtis și LeBron James își continuă proiectul de restaurare a casei unei familii nevoiașe într-o minunată locuință renovată. Mariah, de unsprezece ani, merită o cameră de prințesă - însă nu una roz.
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
04:55
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
05:45
Camere de milioane - Discoteca
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la un club de noapte uimitor într-o casă, un cazino privat spectaculos și o piscină interioară luxoasă din New York City.
06:10
Camere de milioane - Dormitorul principal
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la un imobil italian uimitor, o sală de cazino extravagantă de epocă și un complex sportiv de două etaje dotat cu un tobogan interior.
06:35
Pasiune pentru renovare - Necazul din camera plină de praf
Nicole Curtis restaurează o vilă istorică în districtul Summit din St. Paul. Fără a avea la dispoziție materialele originale, Nicole devine creativă cu lambriuri personalizate și gresie recuperată și creează o cameră complet nouă cu un aer din 1904.
07:00
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
07:50
Viața în Caraibe - Viața în Turks și Caicos
Steve și Heidi Nolan sunt gata să renunțe la motociclete și se îndreaptă către apele de coral din Insulele Turks și Caicos.
08:15
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
08:40
Pasiune pentru renovare - Instalaţiile
După transformarea exteriorului casei Minnehaha, Nicole Curis își îndreaptă atenția pe interior, unde conductele masive și problemele electrice se ascund în spatele pereților.
09:05
Pasiune pentru renovare - Gresia
După ani de neglijare, baia de oaspeți de la etaj și toaleta de la etajul principall sunt în stare groaznică. Însă sub murdărie sunt plăci ceramice valoroase, accesorii de epocă și o calitate unică pe care nu o poți cumpăra.
09:30
Dragă Genoveva - Transformare spectaculoasă a vagonului
Ryan și Kara își adoră căsuța neobișnuită din Connecticut, dar partea lor preferată este vagonul vechi de 100 de ani din curtea din spate. Ei adoră farmecul vagonului, dar interiorul acestuia e un dezastru decorat în stilul anilor 70.
10:00
Dragă Genoveva - Apartament cu dormitor principal
După ce au renovat toate încăperile din casa lor din anii 1920, Tony și Mary mai trebuie să reproiecteze dormitorul. Are farmecul unei case mai vechi, dar îi lipsește spațiul de stocare și stilul. Genoveva propune câteva unități semi-personalizate pentru
10:25
Vânătorii de case prin lume - Casă In San Diego
Caitlin are două motive bune pentru a se muta în San Diego - schimbarea locului de muncă și pentru a fi mai aprope de prietenul ei, Mark. Ea speră să găsească o locuință cu două dormitoare și cu spălătorie, însă va fi o provocare găsirea unui astfel de ap
10:50
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu își dorește propria casă în Pennsylvania
Landon și Caitlyn s-au mutat în Pennsylvania pentru a fi mai aproape de familie, însă când pierd casa pe care și-o doreau sunt forțați să se mute împreună cu părinții. Landon dorește să se mute într-un apartament cu o întreținere mică, în timp ce Caitlyn
11:15
Veri la apel - Verii ajută un supraviețuitor al cancerului
Aaron, un tânăr care a supraviețuit cancerului, apelează la Veri pentru a-l ajuta cu îmbunătățirile extrem de necesare în casa părinților săi. Apoi Aaron, Anthony și John decid să reamenajeze curtea clădirii Hope Lodge a Societății American Cancer din Buf
11:40
Amenajări de grădini - Cum se creează farmecul de epocă
Curții lui Julie și John îi lipsește farmecul și caracterul casei lor Craftsman veche de 100 de ani. Designul lui Chris include o terasă din lemn cu coloane care se potrivesc cu cele din veranda casei, iar elementul acvatic din beton cu nuferi și pești ko
12:10
Bucătăria imposibilă - Renovare după 22 de ani
După 20 de ani de uzură, bucătăria lui Rob și Karen avea nevoie disperată de o renovare. Dulapurile capătă un aspect modern, iar cu adăugarea unei podele noi, o insulă și aparaturi funcționale, bucătăria lor arată ca nouă.
12:35
Acasă cu Giada - Barbeque Tex-Mex
Prietenii lui Giada au fost în vacanță în Mexic și au adus acasă o piñata pentru Jade. Cadoul excentric o inspiră pe Giada să organizeze un grătar în curtea din spatele casei cu tematică sud-vestică Tex-Mex. Meniul festiv al lui Giada include fasole neagr
13:00
Acasă cu Giada - Cursa pentru viață
Giada și prietenele ei participă la o cursă de 5 km în Los Angeles pentru a sprijini cercetările în oncologie. În seara dinaintea cursei pregătește o masă nutritivă și energizantă din carne de vită și supă minestrone cu fasole cannellini, plus un farro cu
13:25
Slăbești 5 kg cu Good Housekeeping - Răsfață-te cu mâncăruri sănătoase
Slăbiți 5 kg fără a lăsa deoparte mâncărurile preferate. Melissa d'Arabian împărtășește o rețetă de macaroane cu brânză cu toată aroma și doar un pic de grăsime. Un invitat special clarifică ce anume ne face să ne răsfățăm în exces și ce putem face în pri
13:50
Eșec sau reușită - Renovarea noii achiziții
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă și o renovează, sperând să poată scoate profit.
14:15
Eșec sau reușită - O casă cu panoramă
Tarek și Christina El Moussa speră să scoată un profit mare de pe urma unei case cu o panoramă deosebită.
14:45
Case renovabile - Nomazi în căutarea unei reședințe retro unice
Chip și Jo Gaines merg cu Becky și Heath Ivy în Woodway, Texas, unde aceștia caută o locuință pentru familia lor și pentru afacerea prosperă a lui Heath. Familia vizitează trei case cu stiluri unice și cu provocări unice la nivel de proiectare.
15:35
Case experimentale - Stânca, coroana unui arbore, nava spațială
Această diversitate uimitoare de case din toată lumea cuprinde o cabană în munții din Colorado și o fabrică din Mexic care a fost transformată într-o casă de lux plină cu artă populară.
16:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru iubitorii de natură
Desiree și John caută o casă pe plajele de pe Coasta Golfului Texas. Agentul imobiliar Jana Turner le va arăta trei proprietăți potențiale pe insula-barieră.
16:50
Viața pe insulă - Mutarea pe insulă
Chris și Laura au crescut în Vestul Mijlociu și s-au cunoscut în Iowa, iar acum au ocazia de a se muta. S-au îndrăgostit pe loc de insulele Pacific Northwest și de tot ce au acestea de oferit.
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un apartament pe coastă
Ned e pregătit să lase în urmă iernile aspre din Michigan și să se mute permanent în vest pentru a se alătura partenerului său, Joel, în California. Agentul imobiliar Janet Scarborough îi va duce într-un tur al orașului din portul Hueneme.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Evadarea perfectă pe plajă
Mike și Sandy Wieber sunt fanatici ai muncii care se ocupă de o pensiune în St. Augustine. Cu ajutor din partea agentului Ryan Ford, cei doi caută o a doua casă unde pot scăpa rapid de rigorile muncii peste weekend.
18:05
Vînător de chilipiruri - Beijing
Fiind un cunoscător al piețelor de vechituri, Dominic știe cum să joace jocul negocierii. Călătorind prin Beijing pe o motocicletă de epocă cu ataș, negociază în piețele de vechituri centrale ale orașului.
19:00
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
19:55
Vânătorii de case prin lume - Căutarea unei case mai mici în Atlanta
Liz și Alex adoră casa în care locuiesc acum: locație excelentă, o bucătărie uriașă și un dormitor fantastic, a fost un loc perfect pentru ei. Dar acum că alex și-a pierdut locul de muncă va trebui să coboare standardele.
20:20
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
20:45
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
21:10
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
21:35
Pasiune pentru renovare - Necazul din camera plină de praf
Nicole Curtis restaurează o vilă istorică în districtul Summit din St. Paul. Fără a avea la dispoziție materialele originale, Nicole devine creativă cu lambriuri personalizate și gresie recuperată și creează o cameră complet nouă cu un aer din 1904.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc unde e mereu vacanță
Împreună cu Victoria, care este agent imobiliar și totodată o veche prietenă, Gwen caută o casă pe plajă la un preț bun, în nordul Californiei. Gwen nu își va găsi liniștea până când nu va găsi casa perfectă care îi va permite să se bucure de vacanță în f
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O adevărată casă de vacanță
Ron și Charisse au nevoie de o casă mai retrasă pe plajă pentru a scăpa de presiunea pe care o presupune compania de aer condiționat pe care o dețin. Agentul imobiliar Chase White le arată patru proprietăți potențiale de-a lungul coastei golfului Johnson
22:55
Viața pe insulă - Casă dulce casă în Nantucket
Jason și Courtney s-au întâlnit pentru prima dată în Nantucket și acolo s-au căsătorit. După ce s-a îndrăgostit de Jason și de insula în sine, Courtney a fost de acord să se stabilească în Nantucket.
23:20
Viața pe insulă - Relaxare pe insula Martha's Vineyard
Rob și Suzanne vizitează Martha's Vineyard de peste zece ani și în fiecare an se îndrăgostesc tot mai mult de insulă. Acum au decis să se mute permanent în acest loc.
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada în Turks și Caicos
David și Jayne Wolliscrofts au visat dintotdeauna să trăiască pe plajă. Când David, care e doctor, a primit un post la un spital nou din Turks și Caicos, visurile lor au devenit realitate.
00:10
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Castelul englezesc, casa deschisă din Australia, casa minimalistă din Africa
John Mew și-a dorit întotdeauna să locuiască într-un castel, astfel că și-a construit unul în care a inclus elemente clasice precum un șanț și un pod basculant, o sală medievală de banchet și un dormitor în vârful unui turn de basm.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Căutarea unei case mai mici în Atlanta
Liz și Alex adoră casa în care locuiesc acum: locație excelentă, o bucătărie uriașă și un dormitor fantastic, a fost un loc perfect pentru ei. Dar acum că alex și-a pierdut locul de muncă va trebui să coboare standardele.
01:30
Vânătorii de case prin lume - E greu să respecți bugetul în San Francisco
Sheila și Karine vor să-și cumpere un apartament Noe Valley, un cartier popular din San Francisco. Dar pe o piață imobiliară atât de costisitoare un buget de 500 000$ nu acoperă prea multe și ține de Danielle Lazier, agent imobiliar să le aranjeze o târg
01:55
Pasiune pentru renovare - Necazul din camera plină de praf
Nicole Curtis restaurează o vilă istorică în districtul Summit din St. Paul. Fără a avea la dispoziție materialele originale, Nicole devine creativă cu lambriuri personalizate și gresie recuperată și creează o cameră complet nouă cu un aer din 1904.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Un loc unde e mereu vacanță
Împreună cu Victoria, care este agent imobiliar și totodată o veche prietenă, Gwen caută o casă pe plajă la un preț bun, în nordul Californiei. Gwen nu își va găsi liniștea până când nu va găsi casa perfectă care îi va permite să se bucure de vacanță în f
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O adevărată casă de vacanță
Ron și Charisse au nevoie de o casă mai retrasă pe plajă pentru a scăpa de presiunea pe care o presupune compania de aer condiționat pe care o dețin. Agentul imobiliar Chase White le arată patru proprietăți potențiale de-a lungul coastei golfului Johnson
03:10
Viața pe insulă - Casă dulce casă în Nantucket
Jason și Courtney s-au întâlnit pentru prima dată în Nantucket și acolo s-au căsătorit. După ce s-a îndrăgostit de Jason și de insula în sine, Courtney a fost de acord să se stabilească în Nantucket.
03:35
Viața pe insulă - Relaxare pe insula Martha's Vineyard
Rob și Suzanne vizitează Martha's Vineyard de peste zece ani și în fiecare an se îndrăgostesc tot mai mult de insulă. Acum au decis să se mute permanent în acest loc.
04:05
Viața în Caraibe - Turks și Caicos uraaa!
Jason Hanold și Neela Seendan împreună cu cei patru fii ai lor lasă în urmă frigul și încep o nouă viață pe Insulele Turks și Caicos.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
04:55
Case experimentale
Cuvântul extrem înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți, iar pentru acești proprietari înseamnă să împingi plicul cât de departe posibil. De la construcție până la finisare, urmăriți în detaliu câteva din cele mai spectaculoase locuințe construit
05:45
Camere de milioane - Sala de petreceri
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la o sală de petreceri luxoasă din Las Vegas, o capelă incredibilă din Texas și un apartament minunat din Utah pe care orice pasionat de fitness l-ar îndrăgi.
jinglebells
Feedback