07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu trebuie să găsească locuința perfectă înainte de nașterea bebelușului
Natalie și Travis fac totul foarte repede. În ultimii trei ani s-au întâlnit, s-au căsătorit, au făcut un copil, s-au mutat din Nebraska în Illinois, iar acum așteaptă din nou un copil. Dat fiind că își cumpără pentru prima oară o casă, au așteptări mari.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu vrea să cumpere o casă istorică în centrul vechi din Key West
Locuința lui Kurt și Dani din Key West e prea mică. Aceștia caută o casă mai mare care să aibă o istorie în spate.
07:50
Viața în Caraibe - Bun găsit, Republică Dominicană!
Un pilot şi soţia sa spun"adio" Texasului şi bun găsit Caraibelor şi Republicii Dominicane.
08:15
O casă în Hawaii - Doi tineri schimbă Madison, Wisconsin cu priveştea din Kauai
Kristopher și Shannon Breyer și-au făcut bagajele și s-au mutat în Hawaii cu fetița lor Eloise, neștiind la ce să se aștepte. Au stat în chirie în Kauai, dar acum sunt pregătiți să facă următorul pas și să devină proprietari.
08:40
Savuros și sănătos - Ferma familiei Minten
Ezra și Julie vin în ajutorul unei mame cu 10 copii care nu vor să mănânce legume, pe care îi păcălesc, ascunzând legumele în alte preparate.
09:05
Savuros și sănătos - Prietenii de golf
Este un moment decisiv pentru câțiva prieteni care joacă golf împreună și adoră pastele italiene când Ezra și Julie le arată câteva lucruri greu de refuzat despre „adevărata” bucătărie italiană.
09:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Prima vânătoare de chilipiruri în St. Thomas
David și Tiffany s-au întâlnit, s-au îndrăgostit și au devenit o familie pe insula St. Thomas. Acum, aceștia își doresc propria casă. Agentul imobiliar Kerstin McConnell le va prezenta patru proprietăți potențiale.
10:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - Vânătoare de chilipiruri în Orange Beach, Alabama
Rasha și Ronnie cutreieră Orange Beach, Alabama în căutarea unei proprietăți pe malul mării pe care să o ofere cadou părinților. Agentul imobiliar Lydia Franz le va prezenta acestora trei proprietăți potențiale pe nisipurile albe pure.
10:25
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
10:50
O casă în Hawaii - Oahu
Eliza, Keoni și copiii lor adolescenți caută o casă în Oahu. Keoni e surfer și își dorește să fie aproape de plajă. După ce au vizitat diferite proprietăți împreună cu agentul imobiliar David Buck, familia trebuie să decidă ce să sacrifice pentru a obține
11:15
Pasiune pentru renovare - Sufrageria dificilă
Nicole Curtis își îndreaptă atenția către eliminarea kitsch-ului roz și auriu din sufrageria formală. Restaurarea podelelor, schimbarea lampelor de perete și repararea vitraliilor scoate camera din stilul anilor 1970 și o duce înapoi în 1904.
11:40
Pasiune pentru renovare - Probleme majore
Nicole Curtis curăță piscina și transformă spațiul din garaj într-un vestiar util. Când se ocupă de canalizare se trezește cu mai multă mizerie decât s-a așteptat, însă își face timp și pentru a lua lecții de înot.
12:10
Fațade atrăgătoare - De la "dama ponosită" la "doamna vopsită"
Jason şi John, cel mai bun prieten al său, au găsit o casă victoriană perfectă într-un cartier de modă veche din San Francisco. Ei au poreclit-o "dama ponosită" şi nu ştiu cum s-o transforme astfel încât să se potrivească cu personalităţile lor sociabile.
12:35
Fațade atrăgătoare - O casă victoriană renaşte
Familia Cornejo a cumpărat această casă ştiind că va avea nevoie de reparaţii, dar nebănuind ce-i aşteaptă. După ce au transformat interiorul, făcându-l locuibil, au rămas fără bani, dar renovează în continuare faţada, în măsura posibilităţilor.
13:00
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
13:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
13:50
Case renovabile - Cuplu cu un bebeluș pe drum caută o casă renovabilă funky
Jil și Josh Barrett caută o casă curată și distractivă pentru cei patru copii și al cincilea care urmează să se nască.
14:45
Nunți de platină - Kristel și Jason
Nunta extravagantă a lui Kristel şi Jason, în valoare de 400 000 $, se va ține într-o sală de bal decorată în nuanțe de crem, alb, champagne și mov și va fi urmată de un after party șic și modern.
15:10
Nunți de platină - Sanya și Aaron
Mireasa Sanya Richards, câștigătoarea unei medalii olimpice, a impresionat milioane de oameni cu abilitățile și viteza ei. În ziua nunții sale, ea va miza tot pe aur. Va fi o zi memorabilă, cu o sală plină de campioni.
15:35
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
16:00
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
16:25
Case renovabile - Farmecul texan pentru o tânără familie
Familia Dansby locuiește la momentul actual în Hillsboro, Texas, însă locuința lor e prea mică pentru cei trei fii care sunt în creștere. Chip și Jo găasesc trei case care s-ar putea să ofere familiei Dansby spațiul și aspectul dorit.
17:15
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
17:40
SOS Restaurare - Victoria - Restaurarea camerei de zi
Shalina e gata să renoveze o cameră de zi întunecată, posomorâtă şi demodată. Dar oare anii în care s-au făcut renovări de proastă calitate şi şemineul imens din cărămidă o vor împiedica să-i redea acestei încăperi strălucirea şi eleganţa de altădată?
18:05
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
18:30
Nunţi de platină - Eda şi Dave
David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete, îi încântă pe prietenii săi Eda şi Dave din Manhattan cu o nuntă superbă pe tema toamnei, pe fundalul peisajului rural din Pennsylvania.
19:00
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a III-a
Stephen Fanuka ameliorează proiectul de renovare a clădirii din Chelsea prin construirea unui apartament la ultimul etaj.
19:25
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
20:20
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
20:45
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
21:10
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
21:35
Pasiune pentru renovare - O renovare memorabilă
Continuă renovarea la primul etaj al casei Dollar, iar gazda serialului, specialista în design interior Nicole Curtis, dezvelește podelele din lemn de esență tare din camera de zi și din sufragerie.
22:00
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
22:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Australia
Rachel începe Turneul frumuseților în însoritul Queensland. Un nou test de ADN conceput să indice constituția genetică a tenului îi aduce un rezultat suprinzător, iar un expert în nutriție îi dă peste cap ideile cu privire la alimentele sănătoase.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
23:20
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
23:45
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
00:10
O casă în Hawaii - Un jongler cu foc şi familia lui îşi găsesc o casă în Hawaii
William Demaso, prietena sa Bryanna Pasco și copiii lor sunt pregătiți să cumpere prima lor casă în Hawaii. Născuți și crescuți în satul Waikoloa din Hawaii, cei doi au legături de familie în această zonă.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa eco din Germania, casa de pe plajă australiană, gara englezească
Ron Roozen locuiește într-o cabană în consolă cu un living imens îmbrăcat în cupru. Chris Groves este un împătimit autodeclarat al trenurilor care a cumpărat o gară în care să locuiască, dotată cu platforme, șine, cutie de semnal, vagoane și locomotive fu
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
01:30
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
01:55
Pasiune pentru renovare - O renovare memorabilă
Continuă renovarea la primul etaj al casei Dollar, iar gazda serialului, specialista în design interior Nicole Curtis, dezvelește podelele din lemn de esență tare din camera de zi și din sufragerie.
02:20
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
02:45
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Australia
Rachel începe Turneul frumuseților în însoritul Queensland. Un nou test de ADN conceput să indice constituția genetică a tenului îi aduce un rezultat suprinzător, iar un expert în nutriție îi dă peste cap ideile cu privire la alimentele sănătoase.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O casă mică în Hawaii
Nathan şi Jenny şi-au construit singuri o iurtă de 30 de metri pătraţi pe costa de nord din Hawaii. Minuscula lor casă are şi o baie aflată într-o altă iurtă şi un iaz acvaponic în care cultivă legume.
03:35
Case mici, viaţă de lux - O casă minusculă pentru surfişti
Mark şi Jen îşi doresc o casă micuţă în Naples, Florida, unde pot să meargă cu placa de surf până în golf şi să stea la soare.
04:05
Viața în Caraibe - Din Florida în insulele Cayman
Un veterinar şi familia sa se mută din Florida în insulele Cayman.
04:30
O casă în Hawaii - O mamă singură îşi caută casă în Kauai
Rebecca s-a îndrăgostit de Hawaii cu peste zece ani în urmă când a venit în Oahu la facultate. Având un buget de 400-600.000 de dolari, Rebecca apelează la Miriam Permutter, broker la Hawaii Life, pentru a o ajuta pe ea și pe fiica ei să găsescă un loc un
04:55
Case experimentale - Valuri, nava spațială și haos
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă ondulată în căldura Arizonei.
05:45
Camere de milioane - Piaţetă în stil italian
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse, care a obținut acces exclusiv la o piață italiană de milioane de dolari din sudul Californiei, un apartament flotant mistic din Hawaii și o pivniță extravagantă de vinuri inspirată din Franța.
06:35
Pasiune pentru renovare - Reconstrucția băii
Îndreptându-se spre etajul doi, Nicole se ocupă de baie, unul din cele mai murdare și soioase spații. Nicole demolează veranda din față pentru a construi una nouă.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu căsătorit caută o casă în California
A fost foarte bine pentru familie să locuiască în casa de oaspeți a părinților lui Livia, au putut să economisească bani și au avut mereu pe cineva care să aibă grija de bebeluș. Dar, odată ce fetița lor a început să meargă, Warren a declarat: „Trebuie să
07:25
Vânătorii de case prin lume - Casă luxoasă de vacanță în centrul orașului Miami
După ce au călătorit în jurul lumii, Troy și Anastasia, un cuplu din Atlanta, s-a decis să cumpere o proprietate de vacanță un pic mai aproape de casă, în Miami, Florida. Au pus ochii pe un apartament de lux aproape de centru.
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Renovarea unui dormitor dublu
Jason și Bernice sunt gata să încheie lucrările la etajul al doilea al casei lor din 1910 din Buffalo, New York. Aceștia fac echipă cu verișorii lor pentru a transforma un dormitor mare în două dormitoare unice. De asemenea, aceștia restaurează baia origi
08:15
O casă în Hawaii - Un jongler cu foc şi familia lui îşi găsesc o casă în Hawaii
William Demaso, prietena sa Bryanna Pasco și copiii lor sunt pregătiți să cumpere prima lor casă în Hawaii. Născuți și crescuți în satul Waikoloa din Hawaii, cei doi au legături de familie în această zonă.
08:40
Pasiune pentru renovare - Un dezastru în galben și maro
Nicole găsește o altă casă care are nevoie de atenția ei în St. Paul, unde lucrează pentru prima oară. Va trebui să renoveze mai întâi exteriorul, însă se confruntă cu vremea rece.
09:05
Pasiune pentru renovare - Adio, reguli!
Nicole începe să lucreze la interiorul casei de pe Case Avenue și descoperă o cameră de zi și o sufragerie decorate cu o lemnărie superbă și uși glisante în perete.
09:30
Proiect complet - Renovarea sufrageriei
Sabrina Soto transformă design-ul unei sufragerii de 26.500 de dolari și îl potrivește bucată cu bucată pentru doar 4.500 de dolari.
10:00
Proiect complet - Renovarea camerei în stil grecesc
Sabrina Soto transformă o cameră de zi gecească într-un spațiu modern de lux pentru doar 4.500 de dolari.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Charlotte, Carolina de Nord
Mark şi Meghan s-au mutat recent în Charlotte, în Carolina de Nord, şi le place totul la acest oraş. S-au hotărât să-şi cumpere o casă, dar fiecare are obiective diferite în această privinţă.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Prima casă în Nashville
Laurel are 24 de ani şi s-a hotărât să-şi cumpere prima ei locuinţă în Nashville, Tennessee. Ea ţine morţiş să-şi cumpere o casă independentă de familie, dar, pentru că-şi doreşte o anumită suprafaţă, s-ar putea să fie nevoită să se gândească şi la o casă
11:15
Amenajări de grădini - Crearea unei sufragerii toscane în aer liber
Chris Lambton găsește inspirație în vechea magazie a unui cuplu. După o vizită în Italia, proprietarii îl roagă pe Chris să creeze o ambianță toscană chiar în curtea din spatele casei lor. Chris reproiectează vechea magazie transformând-o într-o sufrageri
11:40
Amenajări de grădini - Fântâna și foișorul mediteranean
O familie își dorește un spațiu în aer liber la fel de încântător cum e casa lor în stil mediteranean. Ușile franțuzești duc spre o terasă micuță și spre o curte plină de dărâmături. Chris Lambton se ocupă de curățenie, apoi crează o curte care pune în va
12:10
Bucătăria imposibilă - Datorie dublă
David și Colleen Murphy și-au cumpărat casa acum zece ani, ca un cuplu tânăr, cu multă ambiție și determinare pentru renovarea completă a acesteia.
12:35
Bucătăria imposibilă - Culegerea pieselor
Kareen și Heather Bryant au cumpărat o casă renovabilă acum trei ani, însă nu au știut în ce problemă s-au băgat.
13:00
Savuros și sănătos - Skateri
Ezra și Julie sunt angajați să-l ajute pe Luc Bradet să-și depășească fobia față de legume.
13:25
Savuros și sănătos - Iubitori de zbor cu balonul
Prietenii lui Dave, mare iubitor de condimente, apelează la Ezra și Julie pentru a-l ajuta să reducă excesul de condimente.
13:50
Succes sau eșec - Profit contra profit
Tarek și Christina El Moussa acceptă ajutorul unui prieten pentru o casă scumpă din Ahaheim Hills, California.
14:15
Succes sau eșec - Un dans în curte
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă de epocă din 1920 în Torrance, California.
14:45
Case renovabile - Un cuplu caută o casă în cartierul din care nimeni nu pleacă niciodată
Rachel și Andrew Erwin le cere lui Chip și Jo Gaines să le găsească o casă în cartierul Viking Hills, unde rar se întâlnesc semnele „De vânzare”.
15:35
Proiect complet - Renovarea sufrageriei
Sabrina Soto transformă design-ul unei sufragerii de 26.500 de dolari și îl potrivește bucată cu bucată pentru doar 4.500 de dolari.
16:00
Proiect complet - Renovarea camerei în stil grecesc
Sabrina Soto transformă o cameră de zi gecească într-un spațiu modern de lux pentru doar 4.500 de dolari.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Frate vs soră mai mică în suburbiile din Boston
Matt are 26 de ani şi vrea să cumpere o casă în care să fie fericit, alături de maşina sa.
16:50
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
17:15
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O comoară pe insula Emerald
Debra şi Beau se bucură din plin de viaţă alături de cele trei fiice ale lor, care acum au la rândul lor propriile familii. Ei iubesc natura şi caută locul perfect pentru a evada, o casă suficient de mare pentru vizite de familie.
17:40
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O vilă minunată
Un cadru medical şi soţia sa, care e însoţitoare de zbor, încearcă să scape de agitaţia vieţii lor de zi cu zi, evadând în Jersey Shore. Ei îşi doresc ca vila să le ofere relaxare, un şemineu, o bucătărie grozavă şi să nu fie nevoie să lucreze în grădină.
18:05
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
18:30
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Australia
Rachel începe Turneul frumuseților în însoritul Queensland. Un nou test de ADN conceput să indice constituția genetică a tenului îi aduce un rezultat suprinzător, iar un expert în nutriție îi dă peste cap ideile cu privire la alimentele sănătoase.
19:00
Nunţi de platină - Tanya şi Jonathan
Nunta Tanyei şi a lui Jonathan, avocaţi din Atlanta, e oficiată de tatăl lui Jonathan, care e pastor. Apoi ei se delectează cu tortul lor în valoare de 35.000 $, inspirat de caleaşca Cenuşăresei.
19:25
Nunţi de platină - Eda şi Dave
David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete, îi încântă pe prietenii săi Eda şi Dave din Manhattan cu o nuntă superbă pe tema toamnei, pe fundalul peisajului rural din Pennsylvania.
19:55
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
20:45
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
21:10
SOS restaurare - Buffalo - Mansardă eclectică
Jason și Bernice se mută mai sus și afară din casa lor din 1910 din Buffalo, New York, transformând mansarda neterminată într-un spațiu de locuit eclectic și făcând o refinisare îndrăzneață și plină de culoare a exteriorului.
21:35
Pasiune pentru renovare - Reconstrucția băii
Îndreptându-se spre etajul doi, Nicole se ocupă de baie, unul din cele mai murdare și soioase spații. Nicole demolează veranda din față pentru a construi una nouă.
22:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În primul rând, să fie plăcut!
O familie plină de energie, un cuplu şi fiul lor de câţiva anişori se retrag pe plajele din Point Pleasant. Dar fiindcă lista obligatorie include siguranţa copilului, un loc de parcare şi apropierea de mare, agentului imobiliar nu-i va fi tocmai uşor.
22:30
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
22:55
Viața pe insulă - În căutarea unei case noi pe insula Whidbey
După ce primesc nişte oferte de angajare grozave, Oscar, Elena şi fiul lor de câteva luni se mută din oraşul Edmonds, din statul Washington, pe minunata insulă Whidbey, din statul Washington. Ei vor explora insula, căutându-şi noua casă.
23:20
Viața pe insulă - Din Atlanta în insulele Savannah
David şi Lauren sunt avocaţi şi locuiesc în Atlanta. Ei aşteaptă un copil şi sunt gata pentru o schimbare de ritm, aşa că se mută în insulele Savannah. Vor să fie aproape de centrul oraşului Savannah, dar în acelaşi timp, vor şi să lucreze de pe plajă.
23:45
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
00:10
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa de piatră suedeză, casa cameleon, casa ciupercă din Canada
Goran și Eva au aruncat în aer mii de tone de stâncă pentru a-și construi casa în formă de V pe malul mării. Artistul Zube a petrecut 22 de ani construind o casă de patru etaje de forma unei ciuperci uriașe, dotată cu o grotă subterană cu cascadă.
01:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
01:55
Pasiune pentru renovare - Reconstrucția băii
Îndreptându-se spre etajul doi, Nicole se ocupă de baie, unul din cele mai murdare și soioase spații. Nicole demolează veranda din față pentru a construi una nouă.
02:20
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În primul rând, să fie plăcut!
O familie plină de energie, un cuplu şi fiul lor de câţiva anişori se retrag pe plajele din Point Pleasant. Dar fiindcă lista obligatorie include siguranţa copilului, un loc de parcare şi apropierea de mare, agentului imobiliar nu-i va fi tocmai uşor.
02:45
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
03:10
Viața pe insulă - În căutarea unei case noi pe insula Whidbey
După ce primesc nişte oferte de angajare grozave, Oscar, Elena şi fiul lor de câteva luni se mută din oraşul Edmonds, din statul Washington, pe minunata insulă Whidbey, din statul Washington. Ei vor explora insula, căutându-şi noua casă.
03:35
Viața pe insulă - Din Atlanta în insulele Savannah
David şi Lauren sunt avocaţi şi locuiesc în Atlanta. Ei aşteaptă un copil şi sunt gata pentru o schimbare de ritm, aşa că se mută în insulele Savannah. Vor să fie aproape de centrul oraşului Savannah, dar în acelaşi timp, vor şi să lucreze de pe plajă.
04:05
Viața în Caraibe - Din California în insulele Cayman
Directorul unei televiziuni din Los Angeles se întoarce la origini şi fondează o companie de producţie în insulele Cayman.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Shavonne și Thi Truong colaborează cu Erik Hinshaw, agent la Hawaii Life, pentru a găsi o casă în Oahu aproape de plajă unde se pot bucura de pescuit și de înot și care să fie un loc bun pentru a-și întemeia o familie.
04:55
Case experimentale - Ciuperci, plăcintă, spumă și aripioare
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă din California acoperită cu artă de jur împrejur.
05:45
Camere de milioane - Băile romane
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la cele mai spectaculoase camere de milioane de dolari din lume. De la o vilă din Texas cu două camere potrivite pentru Curtea Regală Romană, la o casă din San Diego care prezin
06:35
Pasiune pentru renovare - Podele, podele și iar podele
Pe măsură ce se apropie tot mai mult de finalul lucrărilor la casa Dollar, Nicole se ocupă de dormitoare pentru a pune pereți și tavane noi și pentru a îndepărta pardoseala din linoleu alb-negru.
07:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unui refugiu în New England
Doug și Lori au muncit din greu pentru a avea o pizzerie de succes în San Antonio, Texas. Acum că și-au îndeplinit visul s-au decis să cumpere o casă de vacanță în Hartford, Connecticut.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu încearcă să găsească o casă care să le fie pe plac amândurora
Haley și Jeremy s-au mutat recent în Huntersville, Carolina de Nord. Jeremy își dorește o casă cu vedere spre apă și este dispus să cumpere chiar și o casă demodată pentru asta. Însă Haley preferă să se mute într-o casă la cheie și vrea neapărat o bucătăr
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Mansardă eclectică
Jason și Bernice se mută mai sus și afară din casa lor din 1910 din Buffalo, New York, transformând mansarda neterminată într-un spațiu de locuit eclectic și făcând o refinisare îndrăzneață și plină de culoare a exteriorului.
08:15
O casă în Hawaii - O familie dorește să se stabilească în Waikiki
Zach și Amy Riehemann s-au săturat de viața fără ieșire la mare din Kansas și se mută în Oahu, unde caută un apartament suficient de spațios pentru copiii lor care sunt în creștere.
08:40
Pasiune pentru renovare - Foaier de 5 stele
Nicole se ocupă de intrarea principală întunecată și ștearsă pe care o deschide, înlăturând marginile, reparând ferestrele originale din sticlă colorată și încercând să găsească părți salvate pentru a reconstrui fabuloasa scară. Trebui să găsească o cale
09:05
Pasiune pentru renovare - Un etaj senzațional
Dormitoarele și baia de la etajul doi au nevoie disperată de atenția lui Nicole. Aceasta are de-a face cu pereți deteriorați de umezeală, un covor vechi și vinilul care acoperă lemnul de esență tare și o baie minusculă și murdară care are nevoie de un duș
09:30
Proiect complet - Dormitorul suprem
Sabrina Soto transformă un dormitor principal care are mare nevoie de renovare într-un apartament de lux pentru un preț mic.
10:00
Proiect complet - Dormitorul de lux accesibil
Sabrina Soto transformă dormitorul de celibatar al lui Hunter și Kristin într-un dormitor de lux.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Frate vs soră mai mică în suburbiile din Boston
Matt are 26 de ani şi vrea să cumpere o casă în care să fie fericit, alături de maşina sa.
10:50
Vânătorii de case prin lume - O casă excentrică în Virginia
Adam şi Cathy aşteptă să vină pe lume primul lor copil, aşa că trebuie să se mute din casa pe care o închiriaseră. Având un buget de 250.000 $, au multe opţiuni în valea Shenandoah, dar există şi o problemă. Cathy vrea o casă mai excentrică, iar lui Adam
11:15
Amenajări de grădini - Barul în aer liber, locul pentru foc și refugiul creativ
Chris Lambton lucrează în jurul unui arbore frumos - dar cu rădăcini mari - pentru a-i oferi unui cuplu un refugiu creativ în curtea din spatele casei. O cabană rustică în aer liber se transformă într-un refugiu cu birouri în care cei doi își pot aşeza la
11:40
Amenajări de grădini - Curte de inspirație asiatică
Când un cuplu nu se înțelege în privința unei curți frumoase, dar nu foarte întreținute, Chris Lambton și echipa sa preiau controlul. Proprietarilor le place să ia masa, să practice yoga și să organizeze petreceri, de aceea îl roagă pe Chris să creeze un
12:10
Bucătăria imposibilă - Schimbare totală
James și Martha McKay adoră șarmul casei lor vechi de 82 de ani, însă își doresc cu adevărat să o aducă în secolul XXI, în special bucătăria.
12:35
Bucătăria imposibilă - De la vechi la ordonat
Joe și Jen Tully au încercat să elimine stilul retro din bucătăria lor din 1950, însă acum realizează că spațiul este puțin cam lipsit de personalitate... fără a mai menționa că este și complet dezorganizat!
13:00
Savuros și sănătos - Iubitori de snowmobile
Robin, prietenul lui Cindy Bendle, apelează la Ezra și Julie pentru a o scăpa pe Cindy de meniul său monoton.
13:25
Savuros și sănătos - Experți în modă
Poate că Pat McDonagh, designer vestimentar, este în vogă când vine vorba de podiumuri, însă abilitățile sale culinare sunt foarte demodate.
13:50
Succes sau eșec - Cartierul de lux din California
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă învechită dintr-un cartier de lux din Whittier, California.
14:15
Succes sau eșec - O stradă zgomotoasă
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă de pe o stradă zgomotoasă din Hawthorne, California.
14:45
Case renovabile - Un cuplu activ caută un sanctuar aproape de natură
Chip și Joanna Gaines își ajută clienta Dr. Marla Hendricks să-și găsească o casă în Waco pentru ea și soțul ei.
15:35
Proiect complet - Dormitorul suprem
Sabrina Soto transformă un dormitor principal care are mare nevoie de renovare într-un apartament de lux pentru un preț mic.
16:00
Proiect complet - Dormitorul de lux accesibil
Sabrina Soto transformă dormitorul de celibatar al lui Hunter și Kristin într-un dormitor de lux.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
17:15
Case renovabile - Farmecul texan pentru o tânără familie
Familia Dansby locuiește la momentul actual în Hillsboro, Texas, însă locuința lor e prea mică pentru cei trei fii care sunt în creștere. Chip și Jo găasesc trei case care s-ar putea să ofere familiei Dansby spațiul și aspectul dorit.
18:05
SOS Restaurare - Victoria - Un dormitor distrus
Shalina Joy se dedică unui proiect major de restaurare a unei case în stil Mediterranean Revival din Newark, New Jersey. Podelele din dormitorul principal se prăbuşesc sub picioarele ei, iar Shalina va trebui să dea tot ce poate; dar e posibil să fie copl
18:30
SOS Restaurare - Victoria - Restaurarea camerei de zi
Shalina e gata să renoveze o cameră de zi întunecată, posomorâtă şi demodată. Dar oare anii în care s-au făcut renovări de proastă calitate şi şemineul imens din cărămidă o vor împiedica să-i redea acestei încăperi strălucirea şi eleganţa de altădată?
19:00
Giada în Italia - Vin și antipaste
Giada găzduiește o petrecere cu vin și aperitive, creând versiuni mici ale unor preparate populare din sudul Italiei: crostata sărată, chipsuri de cartofi cu brânză de capră și măsline și prune condimentate cu parmezan și prosciutto.
19:25
Giada în Italia - Picnic pe marginea piscinei
Giada prepară un picnic pe care îl savurează împreună cu fiica ei la piscină.
19:55
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
20:45
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
21:10
SOS restaurare - Buffalo - Curte în Buffalo
Jason și Bernice își finalizează lucrările la casa lor din 1910 din Buffalo modernizând curtea. Aceștia adaugă o o pergolă pentru zona de luat masa și o terasă, și creează un gard unic din uși restaurate.
21:35
Pasiune pentru renovare - Podele, podele și iar podele
Pe măsură ce se apropie tot mai mult de finalul lucrărilor la casa Dollar, Nicole se ocupă de dormitoare pentru a pune pereți și tavane noi și pentru a îndepărta pardoseala din linoleu alb-negru.
22:00
Succes sau eșec - Casa de lângă autostradă
O clădire istorică din apropierea unei autostrăzi este renovată în Anaheim, California.
22:30
Succes sau eșec - O casă cu probleme
O achiziţie pe nevăzute ar putea să merite sau să-l facă pe cumpărător să-şi regrete decizia.
22:55
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
23:20
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
23:45
Viața în Caraibe - Bun găsit, Republică Dominicană!
Un pilot şi soţia sa spun"adio" Texasului şi bun găsit Caraibelor şi Republicii Dominicane.
00:10
O casă în Hawaii - O casă primitoare pentru familie în Oahu
Jon Elliff este un pastor baptist care a decis împreună cu soția sa Becky să se mute cu familia în Oahu. Va reuși agentul imobiliar Kelly Lee să găsească o casă suficient de spațioasă pentru familia lor?
00:35
Cele mai extreme case din lume - Sfera canadiană din copac, casa reciclată, turnurile Martello
Rosey și Tom Chudleigh au construit un refugiu sferic din lemn supendat deasupra arborilor. Mary și John Hare au transformat unul dintre turnurile istorice Martello situate de-a lungul coastei Angliei într-o casă cu pereți groși de 4 metri.
01:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
01:55
Pasiune pentru renovare - Podele, podele și iar podele
Pe măsură ce se apropie tot mai mult de finalul lucrărilor la casa Dollar, Nicole se ocupă de dormitoare pentru a pune pereți și tavane noi și pentru a îndepărta pardoseala din linoleu alb-negru.
02:20
Succes sau eșec - Casa de lângă autostradă
O clădire istorică din apropierea unei autostrăzi este renovată în Anaheim, California.
02:45
Succes sau eșec - O casă cu probleme
O achiziţie pe nevăzute ar putea să merite sau să-l facă pe cumpărător să-şi regrete decizia.
03:10
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
03:35
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
04:05
Viața în Caraibe - Bun găsit, Republică Dominicană!
Un pilot şi soţia sa spun"adio" Texasului şi bun găsit Caraibelor şi Republicii Dominicane.
04:30
O casă în Hawaii - Oahu
Kailani Taylor a trăit mare parte din viață în Oahu. Acum că gemenii ei pleacă la facultate, Kailani vrea să se mute într-o casă mai mică. Agentul Annie Bennis de la Hawaii Life o ajută să găsească o casă unde poate locui aproape de plajă împreună cu fiul
04:55
Case experimentale - Abstract, zbor și cascadă
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă în Idaho care atârnă pe o stâncă.
05:45
Camere de milioane - Vilă în Maldive
Faceți un tur cu Carter Oosterhouse în timp ce acesta primește acces exclusiv la o cameră de milioane de dolari din Carmel, Indiana, o vilă privată extrem de scumpă în insulele Maldive, o bucătărie la modă și o sufragerie cu o notă excentrică modernă în A
06:35
Pasiune pentru renovare - Curtea salvată
Nicole trece din nou la partea exterioară unde începe să curețe toate resturile din curte și are un plan prin care poate folosi materialele recuperate din casă pentru a crea o zonă de curte în spatele casei.
07:00
Vânătorii de case prin lume - În căutarea unei case în Houston
Alex și Iwona tocmai s-au mutat din New Jersey în Houson pentru a profita de piața imobiliară accesibilă de aici. De cinci ani plănuiesc să cumpere o casă, așa că au așteptări mari pentru bugetul pe care îl vor investi.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Adio frigului din Utah, salutare însoritului Austin, Texas
Robert și Holly și-au petrecut iernile în Utah unde le era mereu frig și se simțeau deprimați, așa că s-au mutat în Austin, Texas, cu cele două fetițe ale lor. S-au îndrăgostit de climatul mai cald și de aspectul modern al orașului, iar acum sunt pregătiț
07:50
SOS restaurare - Buffalo - Curte în Buffalo
Jason și Bernice își finalizează lucrările la casa lor din 1910 din Buffalo modernizând curtea. Aceștia adaugă o o pergolă pentru zona de luat masa și o terasă, și creează un gard unic din uși restaurate.
08:15
O casă în Hawaii - O casă primitoare pentru familie în Oahu
Jon Elliff este un pastor baptist care a decis împreună cu soția sa Becky să se mute cu familia în Oahu. Va reuși agentul imobiliar Kelly Lee să găsească o casă suficient de spațioasă pentru familia lor?
08:40
Pasiune pentru renovare - Revelație în bucătărie
Casa de pe Case Ave e aproape gata, iar Nicole a păstrat cea mai dificilă sarcină pentru final - cum să organizeze în mod funcțional spațiul dintr-o bucătărie înghesuită. Dacă vrea să păstreze dulpurile originale are nevoie de creativitate pentru a le fac
09:05
Pasiune pentru renovare - Un exterior grandios
Nicole face o ofertă sub impulsul momentului și câștigă o casă, pe care n-a văzut-o niciodată, la o licitație.
09:30
Proiect complet - Renovare ideală în familie
Sabrina Soto proiectează camera de familie de vis pentru Milly și John.
10:00
Proiect complet - Renovare uriașă pentru o cameră uriașă
Sabrina Soto transformă în realitate planurile mărețe ale lui Vince și Eli Wilson pentru salonul lor.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Paşi mari în Philadelphia
Chris şi Heather sunt gata să facă un pas mare, cumpărându-şi prima casă şi mutându-se împreună. Dar căutarea nu va fi uşoară. Pentru că e prima dată când îşi vor cumpăra o locuinţă, ei au o listă lungă de dorinţe şi un buget mic.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Exigenţe în paradis
Yzette şi Jason caută o casă mare în care să-şi poată extinde familia, într-o zonă scumpă: districtul Orange din California. Dar pentru că dispun de un buget de 430.000 $, îşi pot permite numai un apartament mai mare în oraşul lor preferat, Aliso Viejo.
11:15
Amenajări de grădini - Terasă dublă
În Cape Cod, Chris și echipa sa construiesc pentru familia Oliveiras un spațiu în curte care e distractiv pentru întreaga familie. Designul lui Chris presupune un loc de joacă cu tunel, un șemineu exterior cu o alee potrivită din cărămidă și o terasă uria
11:40
Amenajări de grădini - Curte dezordonată primește linii moderne
El și Sharon Sanders au o curte dezordonată plină de buruieni și de cutii de depozitare inestetice. Chris transformă curtea, creând o terasă din lemn mică și modernă cu o fântână și plante care au nevoie de întreținere redusă.
12:10
Bucătăria imposibilă - Ferestre cu oportunități
Ken și Wendy Prothero adoră enorm șarmul casei lor, însă aceștia simt că totul va deveni un drum fără ieșire.
12:35
Bucătăria imposibilă - Un aspect modern
Jackson și Shelby Derbish locuiesc în casa lor de trei ani și dintotdeauna și-au dorit să-și renoveze bucătăria, pentru a o face mai modernă.
13:00
Savuros și sănătos - Hair stiliști
Lui Remo Bot, hair stylist, îi place să gătească ca mama sa, însă din păcate, preparatele ei sunt vechi de 75 de ani.
13:25
Savuros și sănătos - Comedianți
Poate că Brian Coughlin, comedian, este un star pe scenă, însă prietenii săi cred că modul său de a găti nu este ceva de râs, dimpotrivă e de plâns.
13:50
Succes sau eșec - O achiziție neglijată
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă în Anaheim, California fără să-i fi văzut interiorul.
14:15
Succes sau eșec - O achiziție cu risc
Tarek și Christina El Moussa identifică o vânzare prea bună să fie adevărată, însă casa nu are tocmai potențialul așteptat.
14:45
Case renovabile - Renovarea unei ferme învechite
Sosirea noilor părinți determină termenul limită pentru casa finisată a lui Chip și Jo Gaines.
15:35
Proiect complet - Renovare ideală în familie
Sabrina Soto proiectează camera de familie de vis pentru Milly și John.
16:00
Proiect complet - Renovare uriașă pentru o cameră uriașă
Sabrina Soto transformă în realitate planurile mărețe ale lui Vince și Eli Wilson pentru salonul lor.
16:25
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
16:50
Vânătorii de case prin lume - Casă nouă sau veche în Scottsdale
Dane şi soţia lui, Becca, au locuit până acum în suburbii, în casa de burlac a lui Dane. Ei îşi doresc să găsească o casă nouă, pentru că aşteaptă să vină pe lume primul lor copil, dar Becca e pretenţioasă şi are o listă lungă de elemente obligatorii şi l
17:15
Antreprenori de milioane - Renovare generală, partea a III-a
Stephen Fanuka ameliorează proiectul de renovare a clădirii din Chelsea prin construirea unui apartament la ultimul etaj.
17:40
Antreprenori de milioane - Un coteţ de milioane
Stephen Fanuka merge în Long Island pentru a construi un coteţ personalizat pentru găini.
18:05
Viața pe insulă - În căutarea unei case noi pe insula Whidbey
După ce primesc nişte oferte de angajare grozave, Oscar, Elena şi fiul lor de câteva luni se mută din oraşul Edmonds, din statul Washington, pe minunata insulă Whidbey, din statul Washington. Ei vor explora insula, căutându-şi noua casă.
18:30
Viața pe insulă - Din Atlanta în insulele Savannah
David şi Lauren sunt avocaţi şi locuiesc în Atlanta. Ei aşteaptă un copil şi sunt gata pentru o schimbare de ritm, aşa că se mută în insulele Savannah. Vor să fie aproape de centrul oraşului Savannah, dar în acelaşi timp, vor şi să lucreze de pe plajă.
19:00
Proiect complet - Un dormitor tradiţional
Pam și Evan Kraus sunt căsătoriți de 14 ani, iar de atunci folosesc aceeași mobilă second hand în dormitorul principal. Sabrina le prezintă un design modern, la un preţ accesibil.
19:25
Proiect complet - Dormitor retras elegant
Meredith și Tom sunt gata să scape de camera lor cu haine și mobilier vechi în schimbul unui spațiu luminos și modern cu multe locuri de depozitare.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
20:45
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
21:10
Restaurări SOS Virginia - Bucătărie problematică
Catherine și Taylor Emery își renovează bucătăria din 1964 combinând suveniruri de familie cu funcționalități moderne.
21:35
Pasiune pentru renovare - Curtea salvată
Nicole trece din nou la partea exterioară unde începe să curețe toate resturile din curte și are un plan prin care poate folosi materialele recuperate din casă pentru a crea o zonă de curte în spatele casei.
22:00
Case renovabile - Farmecul texan pentru o tânără familie
Familia Dansby locuiește la momentul actual în Hillsboro, Texas, însă locuința lor e prea mică pentru cei trei fii care sunt în creștere. Chip și Jo găasesc trei case care s-ar putea să ofere familiei Dansby spațiul și aspectul dorit.
22:55
Comori din piaţa de vechituri - Bufete, scaune de bar şi butoaie
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri" concurează experimentaţii restauratori Rich şi David, care se iau la întrecere cu echipa de designeri dinamici formată din Angela şi Andrea.
23:20
Comori din piaţa de vechituri - Cutie de depozitare transformată în minibar
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două prietene pasionate de artă, Katy şi Sophia, se iau la întrecere cu Andrew şi Jessica, autorii unor bloguri de design.
23:45
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
00:10
O casă în Hawaii - Un apartament în Oahu
Julie vrea să se mute în Honolulu, dar lista sa lungă de dorințe nu se potrivește cu bugetul ei redus pentru a cumpăra o proprietate într-unul din cele mai scumpe orașe din lume.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Coliba indiană din noroi, eleganta grotă din Grenada, casa Karuizawa
Robi și Regina au construit o colibă frumoasă și ecologică din noroi. Rosa și Richard Ashleigh și-au numit casa unică de lux cu trei etaje Mount Hartman Estate. Hiroshi și partenerul său Himeyo locuiesc într-una din cele mai minimaliste case din lume.
01:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
01:55
Pasiune pentru renovare - Curtea salvată
Nicole trece din nou la partea exterioară unde începe să curețe toate resturile din curte și are un plan prin care poate folosi materialele recuperate din casă pentru a crea o zonă de curte în spatele casei.
02:20
Case renovabile - Farmecul texan pentru o tânără familie
Familia Dansby locuiește la momentul actual în Hillsboro, Texas, însă locuința lor e prea mică pentru cei trei fii care sunt în creștere. Chip și Jo găasesc trei case care s-ar putea să ofere familiei Dansby spațiul și aspectul dorit.
03:10
Comori din piaţa de vechituri - Bufete, scaune de bar şi butoaie
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri" concurează experimentaţii restauratori Rich şi David, care se iau la întrecere cu echipa de designeri dinamici formată din Angela şi Andrea.
03:35
Comori din piaţa de vechituri - Cutie de depozitare transformată în minibar
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două prietene pasionate de artă, Katy şi Sophia, se iau la întrecere cu Andrew şi Jessica, autorii unor bloguri de design.
04:05
Viața în Caraibe - Din Canada În Republica Dominicană
Un cuplu se mută din Canada, pentru a locui şi a lucra în Republica Dominicană, bucurându-se tot anul de vreme bună.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Peter Niess a crescut în Maui. A mers la facultate pe insula principală, dar nu a putut rămâne departe de priveliștile pitorești din Maui. Peter s-a întors în Maui și caută împreună cu agentul imobiliar Tony Sayles casa visurilor în care să poată locui cu
04:55
Case experimentale - Povești, sprâncene și cutii
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă mexicană care se aprinde, la propriu.
05:45
Camere de milioane - Terenul de baseball
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv în cele mai spectaculoase încăperi de milioane de dolari. Veți avea șansa să descoperiți curtea lui John Smoltz, jucător de baseball profesionist, superstar în Liga Mare, veți ve
06:35
Pasiune pentru renovare - Transformare totală
Nu a mai rămas decât exteriorul pentru a finaliza casa Dollar. Trebuie reparate șindrilele de cedru și plinta trebuie acoperită cu aluminiu pentru protecție.
07:00
Vânătorii de case prin lume - Un cuplu întâmpină dificultăți în găsirea unei case în Philadelphia
Josh, directorul unei tabere de vară și soția sa, Natalie, speră să-și cumpere prima locuință în regiunea Philadelphia. Dar, în timp ce el visează la o curte superbă, ea își dorește un apartament care nu necesită multă întreținere.
07:25
Vânătorii de case prin lume - Fobia renovărilor în LA
Un cuplu de tineri se străduie să-şi cumpere o casă, dar soţia se teme de renovări, în timp ce soţului îi plac.
07:50
Restaurări SOS Virginia - Bucătărie problematică
Catherine și Taylor Emery își renovează bucătăria din 1964 combinând suveniruri de familie cu funcționalități moderne.
08:15
O casă în Hawaii - Un apartament în Oahu
Julie vrea să se mute în Honolulu, dar lista sa lungă de dorințe nu se potrivește cu bugetul ei redus pentru a cumpăra o proprietate într-unul din cele mai scumpe orașe din lume.
08:40
Pasiune pentru renovare - Toaletă cu stil
Nicole face o noapte albă și renovează toaleta de la parter muncind din greu.
09:05
Pasiune pentru renovare - Sufragerie grandioasă
Nicole se ocupă de sufrageria casei sale în stil Tudor folosind sticlă de plumb și podea modernă din stejar.
09:30
Proiect complet - Sufrageria supremă
Sabrina Soto transformă o sufragerie care duce lipsă de funcțiune sau stil.
10:00
Proiect complet - Renovarea unei verande închise
Intrarea ar trebui să dea tonul pentru tot restul casei, însă nu era cazul pentru Karen și Gregg Betheil. Sabrina Soto îi ajută să transforme veranda închisă în intrarea visurilor lor creând un spațiu multifuncțional.
10:25
Vânătorii de case prin lume - Vânători de furtuni caută o casă în Texas
În ultimii ani, Chris, Jenny şi cele două fetiţe ale lor au vânat furtuni prin sud-vestul Americii, urmându-şi afacerea de reparatori de maşini. Acum, ei speră să prindă rădăcini în Austin, în statul Texas.
10:50
Vânătorii de case prin lume - Casă nouă sau veche în Scottsdale
Dane şi soţia lui, Becca, au locuit până acum în suburbii, în casa de burlac a lui Dane. Ei îşi doresc să găsească o casă nouă, pentru că aşteaptă să vină pe lume primul lor copil, dar Becca e pretenţioasă şi are o listă lungă de elemente obligatorii şi l
11:15
Amenajări de grădini - Curtea câinilor
Matt și Zena Welker adoră să găzduiască petreceri, însă cei doi câini ai lor au pus stăpânire pe curte. Chris le construiește o curte potrivită atât pentru oameni cât și pentru câini, cu un design care include o terasă cu bar, un jacuzzi și o zonă persona
11:40
Amenajări de grădini - Grădina de legume în stil englezesc
Carmen și Eddie Machado adoră campingul și să petreacă timp în natură cu copiii lor. Tot ce își dorește familia este să-și crească propriile legume. Chris le construiește o grădină de legume în stil englezesc, cu un loc pentru foc, un element de joacă și
12:10
Bucătăria imposibilă - Ridicând standardele
Jessica Bolton și prietena sa Caya s-au ocupat singure de proiectele de bricolaj din întreaga casă, însă totul se termină în bucătărie.
12:35
Bucătăria imposibilă - Pericol în întuneric
Eric și Jacquie Patterson au trăit cu bucătăria lor mică și periculoasă timp de cinci ani. La început, aceștia s-au mulțumit cu spațiul pentru că era numai pentru ei doi.
13:00
Savuros și sănătos - Amatoarele de pescuit
Ezra și Julie gătesc împreună cu un grup de femei amatoare de pescuit. Vor reuși să o convingă pe Kathy, bucătar șef și iubitoare de pescuit, să renunțe la friteuza sa și să opteze pentru ingrediente locale proaspete?
13:25
Savuros și sănătos - Pompierii din Markham
Le vor plăcea pompierilor noile preparate sănătoase pentru cei cu probleme cardiace sau eforturile lui Ezra și Julie vor fi înghițite de flăcări?
13:50
Succes sau eșec - Casa construită la mijlocul secolului
Tarek și Christina El Moussa scot profit de pe urma unei case moderne construită la jumătatea secolului în Long Beach, California.
14:15
Succes sau eșec - O casă din ruine
Tarek și Christina El Moussa cumpără o casă care trebuie renovată în Buena Park, California.
14:45
Case renovabile - Casa de vis a unui constructor
Chip și Joanna Gaines îi duc pe Genny și Russ Davis într-un tur în care vizitează trei case din Woodway, Texas. Un cartier dezirabil și stabil îi tentează pe constructori să ia în considerare o casă renovabilă.
15:35
Proiect complet - Sufrageria supremă
Sabrina Soto transformă o sufragerie care duce lipsă de funcțiune sau stil.
16:00
Proiect complet - Renovarea unei verande închise
Intrarea ar trebui să dea tonul pentru tot restul casei, însă nu era cazul pentru Karen și Gregg Betheil. Sabrina Soto îi ajută să transforme veranda închisă în intrarea visurilor lor creând un spațiu multifuncțional.
16:25
Vânătorii de case prin lume - În căutare de case prin Sacramento
O soră mai mică ce locuieşte într-o cameră închiriată are idei foarte clare despre ce tip de casă ar trebui să-şi cumpere sora ei mai mare.
16:50
Vânătorii de case prin lume - De pe continent pe insula Maui
Riane şi Patrick locuiesc pe continent şi s-au cunoscut la universitate, în Hawaii. Zece ani mai târziu, cuplul vrea să se mute pe insula Maui. Riane vrea o casă neconvenţională cu mult teren, iar Patrick e mai interesat de o investiţie bună.
17:15
Comori din piaţa de vechituri - Bufete, scaune de bar şi butoaie
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri" concurează experimentaţii restauratori Rich şi David, care se iau la întrecere cu echipa de designeri dinamici formată din Angela şi Andrea.
17:40
Comori din piaţa de vechituri - Cutie de depozitare transformată în minibar
În acest episod din "Comori din piaţa de vechituri", două prietene pasionate de artă, Katy şi Sophia, se iau la întrecere cu Andrew şi Jessica, autorii unor bloguri de design.
18:05
Case mici, viaţă de lux - O căsuţă cu de toate
Caitlin şi Zach Hogan vor o casă minusculă care satisface perfect nevoile unei familii cu patru membri. Singura problemă? Căsuţa cea drăguţă trebuie să fie gata înainte ca familia să se mute în Nevada, pentru o nouă oportunitate profesională.
18:30
Case mici, viaţă de lux - Căsuţa ecologică a lui Chrissy
Chrissy vrea să încorporeze cât mai multe materiale recuperate sau refolosite în căsuţa ei minusculă din Burlington, Vermont, dar Seth, constructorul său, nu e prea încântat de idee. Oare Chrissy va trebui să mai renunţe la unele dintre visurile sale "eco
19:00
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - În primul rând, să fie plăcut!
O familie plină de energie, un cuplu şi fiul lor de câţiva anişori se retrag pe plajele din Point Pleasant. Dar fiindcă lista obligatorie include siguranţa copilului, un loc de parcare şi apropierea de mare, agentului imobiliar nu-i va fi tocmai uşor.
19:25
Vânătoare de chilipiruri pe malul mării - O casă pentru copii în Nags Head, Carolina de Nord
În copilărie, Mary şi Jason şi-au petrecut verile pe plaja din Nags Head, în Carolina de Nord. Amintindu-şi cu plăcere de aceste vacanţe, cuplul vrea să le ofere celor trei fii aceleaşi veri de neuitat.
19:55
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
20:20
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
20:45
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
21:10
Restaurări SOS Virginia - Spațiu pentru familie
Catherine și Taylor Emery au provocarea de a transforma un dormitor într-o cameră de familie unde se pot odihni și relaxa.
21:35
Pasiune pentru renovare - Transformare totală
Nu a mai rămas decât exteriorul pentru a finaliza casa Dollar. Trebuie reparate șindrilele de cedru și plinta trebuie acoperită cu aluminiu pentru protecție.
22:00
Giada în Italia - Fabrica de paste a lui Dino
Giada și mătușa ei Raffy vizitează orașul Torre Annunziata din sudul Italiei, unde străbunicii lui Giada au deținut cândva o fabrică de paste.
22:30
Giada în Italia - Specialitatea zilei creată de Giada
Giada se îndreaptă către o cantină italiană și creează specialitatea zilei pentru ora prânzului.
22:55
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
23:20
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Australia
Rachel începe Turneul frumuseților în însoritul Queensland. Un nou test de ADN conceput să indice constituția genetică a tenului îi aduce un rezultat suprinzător, iar un expert în nutriție îi dă peste cap ideile cu privire la alimentele sănătoase.
23:45
Viața în Caraibe - Din Texas în Republica Dominicană
O familie din Texas spune adio traficului aglomerat şi "bine v-am găsit" nisipului, soarelui şi distracţiei din Republica Dominicană.
00:10
O casă în Hawaii - Prima casă în Oahu
Clint Kinchen, ofițer al Forțelor Aeriene și soția sa Kallie caută un loc în Oahu unde să se stabilească împreună cu tânăra lor familie și cu mama lui Clint care a ieșit la pensie.
00:35
Cele mai extreme case din lume - Casa directorului din India, cabana franceză din Alpi, casa insulară canadiană
Acoperișul spectaculoasei case a lui CR Simha este susținut de o statuie de două tone a lui Charlie Chaplin. Wayne Adams și Catherine King au construit o casă insulară pe o platformă plutitoare de 3500 de metri pătrați, dotată cu o cameră de zi cu podea d
01:00
Vânătorii de case prin lume - Două familii, o casă în California
În timp ce caută o casă pentru familia lor recompusă, un cuplu se străduieşte să împace toate dorinţele de pe listă.
01:30
Vânătorii de case prin lume - Case cu trei dormitoare în Washington, DC
Pentru că a crescut într-o familie de cadre militare, Reggie s-a mutat de atâtea ori, încât nu mai ştia unde e "acasă". Acum, Reggie vrea să întemeieze o familie şi să cumpere o casă în Washington, DC, unde să locuiască cu iubita lui, Kendra.
01:55
Pasiune pentru renovare - Transformare totală
Nu a mai rămas decât exteriorul pentru a finaliza casa Dollar. Trebuie reparate șindrilele de cedru și plinta trebuie acoperită cu aluminiu pentru protecție.
02:20
Giada în Italia - Fabrica de paste a lui Dino
Giada și mătușa ei Raffy vizitează orașul Torre Annunziata din sudul Italiei, unde străbunicii lui Giada au deținut cândva o fabrică de paste.
02:45
Giada în Italia - Specialitatea zilei creată de Giada
Giada se îndreaptă către o cantină italiană și creează specialitatea zilei pentru ora prânzului.
03:10
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Dubai
Dubai este vestit pentru lux și extravaganță, dar Rachel este suprinsă de latura mai tradițională a vieții de aici. În deșert, descoperă beneficiile laptelui de cămilă, iar în oraș câteva localnice își dezvăluie viziunea asupra modestiei.
03:35
Turul frumuseților cu Rachel Hunter - Australia
Rachel începe Turneul frumuseților în însoritul Queensland. Un nou test de ADN conceput să indice constituția genetică a tenului îi aduce un rezultat suprinzător, iar un expert în nutriție îi dă peste cap ideile cu privire la alimentele sănătoase.
04:05
Viața în Caraibe - Din Texas în Republica Dominicană
O familie din Texas spune adio traficului aglomerat şi "bine v-am găsit" nisipului, soarelui şi distracţiei din Republica Dominicană.
04:30
O casă în Hawaii - Maui
Lisa și James, un cuplu din Oregon, au decis că vor să se mute permanent în Maui de când au făcut prima vacanță aici. Împreună cu agentul imobiliar de la Hawaii Life, aceștia caută casa visurilor care ar putea fi folosită și ca pensiune cu mic dejun inclu
04:55
Case experimentale - Gigant, plastic și suprize
De la orbitor la îndrăzneț la de-a dreptul bizar, suntem în interiorul celor mai extreme case din lume. Această diversitate uimitoare include o casă spațială din Virginia.
05:45
Camere de milioane - Living californian
Porniți într-un tur alături de Carter Oosterhouse care obține acces exclusiv în cele mai spectaculoase încăperi de milioane de dolari. Pregătiți-vă să fiți uimiți de sufrageria și biroul unor moguli din industria modei, Max și Lubov Azria, fondatorii renu
jinglebells
Feedback