09:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (120min)
11:30
Ciclism - Tentativa de corectare a recordului orei, la ,  (60min)
12:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Sferturi de finală  (60min)
13:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (180min)
16:30
Superbike - Campionatul Mondial, la Jerez de la Frontera, în Spania - Manşa întâi  (45min)
17:15
Superbike - Campionatul Mondial, la Jerez de la Frontera, în Spania - Manşa a doua  (45min)
18:00
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
18:30
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
19:00
Omnisport - WATTS Top 10 (15min)
19:15
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
08:30
Baschet - Eurocupa  - Sezonul regulat, etapa a treia Ierusalim (Israel) - Partizan (Serbia)  (90min)
10:00
Baschet - Magazinul Euroligii masculine (30min)
10:30
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix) , în Statele Unite -   (120min)
12:30
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
13:00
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
13:30
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
14:00
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
14:30
Sporturi extreme - Circuitul Dew, la Portland, în Statele Unite (60min)
15:30
Fotbal american - Conferinţa NCAA Big , în Statele Unite -  Wisconsin (Statele Unite ale Americii) - Maryland (Statele Unite ale Americii)  (90min)
17:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (120min)
19:00
Cel mai puternic om - Giants Live, la Leeds, în Regatul Unit -  Programul nr. 1 din 2  (30min)
19:30
Cel mai puternic om - Giants Live, la Leeds, în Regatul Unit -  Programul nr. 2 (ultimul)  (30min)
07:00
Ghidul sporturilor de iarnă 2009
07:25
Ghidul sporturilor de iarnă 2009
07:55
Sânge, sudoare şi motoare
08:50
X Games
09:45
Alli prezintă
10:40
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
11:05
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
11:35
Campionatul Profesionist de Rodeo
12:30
Alli prezintă
12:55
Alli prezintă
13:25
În echipa de majorete Dallas Cowboys
14:20
Revoluţia BMX-ului
15:15
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
15:40
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
16:10
Sânge, sudoare şi motoare
17:05
X Games
18:00
Alli prezintă
18:25
Alli prezintă
18:55
Campionatul Profesionist de Rodeo
19:50
În echipa de majorete Dallas Cowboys
08:00
Inside Grand Prix
08:25
Mattsson Swedish Gt4 Final
09:15
King Of Europe Drift Series
09:45
Acceleration 14
10:35
Wheels From The Lowlands
11:00
Supercar Challenge
11:25
Auto Mundial
11:55
Bike World
12:20
British Sidecar
12:45
Thundersport Elite
14:00
Fim Mxgp Season Review
15:45
Fim Mxgp Season Review
17:30
King Of Europe Drift Series
17:55
Asian Le Mans Series
18:45
Gt Asia
19:15
Top Speed
19:40
Renault Clio Cup Benelux
20:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (60min)
21:00
Box - Meciuri clasice, cu knockout - A. Golota (Polonia) - I. Contreras (Venezuela) - G. Foreman (Statele Unite ale Americii) (60min)
22:00
Box - Gala de la Hamburg, Germania (120min)
00:00
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
00:45
Campionatul mondial de turisme fia by lg - Etapa de la * (30min)
01:15
Sporturi cu motor - Masteranzii Academiei GT (15min)
01:30
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (60min)
20:00
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
20:30
Omnisport - În culisele performanţei (45min)
21:15
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (60min)
22:15
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix) , în Canada - Masculin programul scurt  (90min)
23:45
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix) , în Statele Unite (30min)
00:15
Patinaj artistic - Mare Premiu (Grand Prix) , în Canada - Perechi programul scurt  (60min)
01:15
Omnisport - WATTS Top 10 (30min)
01:45
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (135min)
04:00
Box - Gala de la Hamburg, Germania (120min)
06:00
Snooker - Campionatul Internaţional, la Chengdu, în China - Semifinale  (150min)
20:45
Sânge, sudoare şi motoare
21:40
X Games
22:35
Campionatul Profesionist de Rodeo
23:30
Shark Fights
00:25
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
00:50
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
01:20
Campionatul Profesionist de Rodeo
02:15
Sânge, sudoare şi motoare
03:10
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
03:35
În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek
04:05
X Games
05:00
Shark Fights
05:55
Campionatul Profesionist de Rodeo
20:05
Porsche Gt3 Cup Challenge Benelux
20:30
Porsche Carrera Cup France
20:55
Lamera Cup
21:20
Quit Targa West
22:15
Btrda Rally Championship
23:05
Fia World Rally Championship Highlights
23:55
Uk Tractor Pulling
00:50
Uk Tractor Pulling
01:40
Inside Grand Prix
02:05
V8 Supercars Highlights
04:40
King Of Europe Drift Series
05:05
Btrda Rally Championship
05:55
Goodwood Revival Highlights
06:45
Quit Targa West
Feedback