horror-comedie

1 1
Listă creată de AlyNutZzuL pe 26 Noiembrie 2010 | ultima modificare pe 26 Noiembrie 2010
Genuri: Comedie
5 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 5.20) 7.0
  Comedie de Groază 2
  Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa fulminantul succes de anul trecut al filmului SCARY MOVIE. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului. Ca o extensie a lui SCARY MOVIE, SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit. Dar nu se opreste aici, ci loveste
 • NOTA (IMDB: 5.40) 6.8
  Comedie de groază 3
  De la creatorii filmului "Airplane!" vine a treia parte a comediei nebune Scary Movie. Povestea o are in centru pe Cindy si noii sai prieteni in timp ce multe lucruri ciudate incep sa i se intample: aparitia unor cercuri misterioase in lanurile de porumb si casete video misterioase...
 • NOTA (IMDB: 5.10) 6.5
  Comedie de groază 4
  Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw, in care vor juca Dr. Phil McGraw si Shaquille O'Neal.
 • NOTA (IMDB: 6.40) 6.2
  Zombi nazişti
  Vacanţa de schi a unui grup de adolescenţi se transformă brusc într-un inimaginabil coşmar din momentul în care realizează că trebuie sa se confrunte cu un pericol cel puţin bizar: zombi... nazişti!
 • NOTA (IMDB: 3.50) 5.2
  Scary Movie 5
  Scary Movie V, cel mai recent film din binecunoscuta serie de parodii după filme horror, prezintă povestea cuplului Dan (Simon Rex) şi Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriţi şi fericiţi, care însă încep să observe că odată cu sosirea acasă a bebeluşului lor Aiden încep să treacă prin nişte experienţe bizare. În scurt timp însă haosul se extinde şi în viaţa profesională a celor doi şi afectează atât cariera de dansatoare de balet a lui Jodi, cât şi pe cea de cercetător a lui Dan. Astfel, cei  doi îşi dau seama că familia lor este urmărită de un demon  mişel.
Trebuie sa fii logat pentru a putea propune filme la aceasta listă. Click aici pentru a te autentifica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dyanna_07 pe 9 februarie 2012 12:44
imi plac toate filmele din lista!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 2077 | Comentarii: 1
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
Alte liste create de AlyNutZzuL
 • listă cu 5 filme, creată pe 3 Decembrie 2010
 • listă cu 5 filme, creată pe 3 Decembrie 2010
 • listă cu 5 actori, creată pe 26 Noiembrie 2010
jinglebells
Feedback