Filme cu lunetisti

1 0
Listă creată de mariuZ pe 5 Decembrie 2010 | ultima modificare pe 5 Decembrie 2010
Genuri: Acţiune, Dramă
5 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8,5
  Inamicul e aproape
  În vreme ce armatele germană și rusă se înfruntă, Vassili, trăgător de elită, își pândește dușmanii. Vanitatea îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig, cei doi găsindu-se antrenați într-o luptă cu caracter personal.
 • NOTA (IMDB: 5.20) 6,3
  Lunetistul 2
  Un fost lunetist marin este nevoit sa se intoarca la vechea profesie pentru o misiune top-secreta. Trebuie sa „aiba grija” de un general sarb, care comite atrocitati asupra populatiei musulmane.
 • NOTA (IMDB: 5.20) 6,6
  Lunetistul 3
  Dupa ce a scos din joc lideri militari, capi ai cartelurilor de droguri sau asasini internationali, Beckett trebuie sa se confrunte cu cel mai periculos adversar al sau, Paul Finnegan, care a operat in secret, iar acum reprezinta un real pericol.
 • NOTA (IMDB: 6.10) 6,8
  Lunetistul
  Thomas Beckett (Tom Berenger) este lunetist al armatei americane şi petrece zile întregi ascuns prin junglă pentru a îndeplini misiuni secrete. Dar, deşi el este un supravieţuitor, partenerii săi mor în condiţii misterioase.
 • NOTA (IMDB: 7.20) 7,9
  Lunetistul
  Mark Wahlberg este Bob Lee Swagger, un lunetist de elita care traieste izolat intr-un loc retras din Arkansas dupa ce a cauzat moartea unei persoane nevinovate. Fosti membri ai echipei sale il conving sa accepte o ultima misiune militara. Swagger este tradat si acuzat ca a incercat sa-l ucida pe presedintele Statelor Unite, astfel ca specialistul in arme trebuie sa-l gaseasca pe adevaratul atentator, ceea ce ii pune in pericol pe cei mai importanti oameni din tara.
Trebuie sa fii logat pentru a putea propune filme la aceasta listă. Click aici pentru a te autentifica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SampaMarius pe 15 august 2013 15:05
pokutyftnm,[kpjh87ZCVBNM,

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 7512 | Comentarii: 1
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
jinglebells
Feedback