Filme cu lunetisti

1 0
Listă creată de mariuZ pe 5 Decembrie 2010 | ultima modificare pe 5 Decembrie 2010
Genuri: Acţiune, Dramă
5 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
 • NOTA (IMDB: 7.60) 8,5
  Inamicul e aproape
  În vreme ce armatele germană și rusă se înfruntă, Vassili, trăgător de elită, își pândește dușmanii. Vanitatea îl împinge într-un duel cu cel mai bun lunetist german, maiorul Konig, cei doi găsindu-se antrenați într-o luptă cu caracter personal.
 • NOTA (IMDB: 5.20) 6,3
  Lunetistul 2
  Un fost lunetist marin este nevoit sa se intoarca la vechea profesie pentru o misiune top-secreta. Trebuie sa „aiba grija” de un general sarb, care comite atrocitati asupra populatiei musulmane.
 • NOTA (IMDB: 5.20) 6,6
  Lunetistul 3
  Maestru militar, sergentul Thomas Beckett este cel mai eficace lunetist al Marinei Americane. Dupa ce a scos din joc lideri militari, capi ai cartelurilod de droguri sau asasini internationali, Beckett trebuie acum sa se confrunte cu cel mai periculos adversar al sau, atunci cand cel mai bun prieten al sau, Paul Finnegan, despre care se credea ca a fost ucis in lupta, a operat in secret iar acum reprezinta un pericol pentru Statele Unite si pentru restul lumii. Un agent sub acoperire din Vietnam
 • NOTA (IMDB: 6.10) 6,8
  Lunetistul
  Thomas Beckett (Tom Berenger) este lunetist al armatei americane şi petrece zile întregi ascuns prin junglă pentru a îndeplini misiuni secrete. Dar, deşi el este un supravieţuitor, partenerii săi mor în condiţii misterioase.
 • NOTA (IMDB: 7.20) 7,9
  Lunetistul
  Mark Wahlberg este Bob Lee Swagger, un lunetist de elita care traieste izolat intr-un loc retras din Arkansas dupa ce a cauzat moartea unei persoane nevinovate. Fosti membri ai echipei sale il conving sa accepte o ultima misiune militara. Swagger este tradat si acuzat ca a incercat sa-l ucida pe presedintele Statelor Unite, astfel ca specialistul in arme trebuie sa-l gaseasca pe adevaratul atentator, ceea ce ii pune in pericol pe cei mai importanti oameni din tara.
Trebuie sa fii logat pentru a putea propune filme la aceasta listă. Click aici pentru a te autentifica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SampaMarius pe 15 august 2013 15:05
pokutyftnm,[kpjh87ZCVBNM,

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 7262 | Comentarii: 1
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
jinglebells
Feedback