Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Feb 2013, 20:40   #2041
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Am cautat si eu prin gaurile de sarpe pe care le stiam dar n-am gasit nimic din pacate.
Ar mai fi si varianta amazon,Mal.
Old 27 Feb 2013, 20:49   #2042
faraimaginatie
Guru

faraimaginatie

M-am uitat si eu la biblioteca de-aici de langa mine. Nada.
Nici macar la Waterstones n-am gasit-o. ..
Dar...

Asta-i?
sau Asta? Ca par a fi doua carti diferite....
faraimaginatie is online now   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Feb 2013, 21:11   #2043
Malombra
Guru

Malombra

na, păi treaba aşa-i. cînd am văzut fragmentul, am selectat şi am dat search google. şi mi-au apărut cîteva fragmente. am dat marcaj , dar am uitat un lucru esenţial: că nu sunt pe compul meu. între timp, persoana pe compul căreia am dat marcaj, a şters bookmark-ul respectiv, iar persoana pe profilul căreia am văzut pasajul a dus cartea la bibliotecă, natural, şi la bibliotecă ajungi cu trenul. ştiu că sună a balamuc.

persoana cu profilul zice că titlul cărţii e all the errors, că e prima carte a lui manganelli tradusă în engleză şi că e centuria cu alt titlu, cel englez, deşi wiki spune altceva. acuma, pana mea, eu ştiu că am citit pasajele 49 şi 83 şi mi-au plăcut amîndouă. şi cînd am găsit fragmentele pe net, zicea că e centuria. da nu mai am cum să verific, pentru că nu mai am textele.. cel mai sănătos ar fi să cred pe cine a citit, prolly. ce am găsit eu poate era o carte care le includea pe amîndouă, şi all the errors, şi centuria, ceva compendiu.

pînă la urmă, o/le cumpăr, cre că.. mersi, K. mersi , FI.
sau o las moartă şi nu mai umblu după cai morţi şi fantome literare. when i get filthy rich and bored poate.

Last edited by Malombra : 27 Feb 2013 at 21:17.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Feb 2013, 21:27   #2044
Malombra
Guru

Malombra

dap, all the errors e prima, centuria e a 2a traducere în engleză. eu am citit din all the errors, după toate aparenţele. - nu mă băgaţi în seamă, trăgeam linie.

a, am uitat să zic că nu vreau cărţile pe degeaba, pe un surîs, o strîngere de mînă, ochi frumoşi sau altele asemenea.

Last edited by Malombra : 27 Feb 2013 at 21:50.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules