Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Jul 2006, 21:35   #241
raptor
Leprechaun

raptor

.eu vorbeam de italia ca existenta fotbalistica simultana existentei personale; or daca babacii din 50' au ratat o calificare, eu nu am fost aici sa le tin scoru'-ca sa fiu si mai clar: vorbesc din ce am vazut, nu din ce-au vazut altii in lipsa mea. de cind m-a adus barza i-am vazut pe cizmari an de an la cupa mondiala...ca ea se tine odata la 4 ani, aia e cu totul alta poveste.

. adevarul e ca tin cu italienii~mai putin atunci cind ne snopesc pe noi.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2006, 22:15   #242
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
hai ca a iesit henry, bate franta
Old 09 Jul 2006, 22:27   #243
silver_boy
Guru

silver_boy

cât de bou poþi sã fii sã loveºti cu capu un adversar ºi sã ei roºu, într-o finalã de campionat mondial, în ultimul tãu meci din carierã...???
Old 09 Jul 2006, 22:30   #244
silver_boy
Guru

silver_boy

tradiþia spune cã Italienii au pierdut mereu la penaltiuri...
da nici tradiþia nu mai e ce-a fost, so ..ia sã vedem
Old 09 Jul 2006, 22:31   #245
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

HUO ZIDANE! rushine!!

VV BUFFON, santo subito!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2006, 22:36   #246
Airlight
Guru

Airlight

"cat de fotbalist poti fi"..

asa e. golaneste si dezgustator.
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2006, 22:41   #247
silver_boy
Guru

silver_boy

yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Old 09 Jul 2006, 22:42   #248
Airlight
Guru

Airlight

a ta e
Old 09 Jul 2006, 22:44   #249
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by silver_boy:
tradiþia spune cã Italienii au pierdut mereu la penaltiuri...

Nu si azi. Mi-a placut totusi ca fost finala cu penalty-uri, cu Zidane bullyhead, a fost OK pe final.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2006, 22:45   #250
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Alex Leo Serban:
VV BUFFON, santo subito!

Si atunci pe Zidane sa-l anatemizeze, sau ce?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2006, 23:54   #251
silver_boy
Guru

silver_boy

ce nu mi-a plãcut la Campionatul ãsta Mondial:

1.Gestul jegos al lui Zidane
2. Cã n-am fost prezenþi ºi noi în grupe
3. Conformismul lui.
4. Faptul cã nu a lansat nici un nume
5. Prestaþia de rahat a Braziliei
6. Toate meciurile care s-au încheiat 0-0

ce mi-a plãcut:

1. Golul din deschiderea turneului
2. Spectacolul & bucuria suporterilor
3. Pasa cu cãlcîiul a lui Drogba
4. Chipurile radiind de fericire ale copiilor care au intrat la fiecare meci pe teren, þinând de mânã fotbaliºtii (acolo,pe Olimp, alãturi de Zei)
5. Faptul cã Italia a câºtigat trofeul
6. "Oda bucuriei" din final a lui Friedrich von Schiller, pe muzica finalului Simfoniei a IX-a de Ludwig van Beethoven
7. Faptul cã naþiunile nu-ºi mai dau omoru 3d ºi cã "rãzboiul" s-a mutat pe alt "teren", mai puþin sîngeros

"that s all folks "
Old 10 Jul 2006, 00:35   #252
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by qwerty:
Maine se va termina si cu topicul asta.
Ete, na!
Doar n-o sä-l läsäm sä moarä?

2010:
Finala: Togo/Camerun 0-0 (dupä penalty-uri)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jul 2006, 01:46   #253
crissis
Veteran

crissis

so, italia e campioana mondiala dupa 24 de ani. sa-si ia titlul si sa dispara naibii inca 24, cu fotbalul lor de kkt cu tot.

togo, camerun, congo, oricine...
Old 10 Jul 2006, 07:06   #254
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
VV BUFFON, santo subito!

Si atunci pe Zidane sa-l anatemizeze, sau ce?

sa se duca dreaqu, cu mutra lui de 'defficiente' cu tot; a iesit din meci & din ist. fotbalului cu un shut roshu in fund... il merita!

pt crissis

sa-nteleg k ai tinut cu boscoii? :lol:
Old 10 Jul 2006, 07:48   #255
europe_east
Guru

europe_east

cât de bou poþi sã fii sã loveºti cu capu un adversar ºi sã ei roºu, într-o finalã de campionat mondial, în ultimul tãu meci din carierã...???

ba cinefililor eu am vazut clar cum italianu' ala il apucase pe Zidane de tricou, si i-a mai aruncat si cateva vorbe pe deasupra, nu stim ce, dar ne putem imagina, si abia dupa asta, ZZ lost it, cum ar veni, si a facut ce-a facut. dupa mine nu e chiar asa golanesc... se mai pierde omul cu firea. din pacate. eu tineam cu italienii la inceput, dar mi s-a parut ca Zidane si Henry si in general francezii in partea a doua a meciului au jucat mai bine si mai elegant. meritau mai mult decat italienii sa castige.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jul 2006, 08:14   #256
Terror_IST
Guru

Terror_IST

Imi permit si eu acum pe final sa spun doua-trei vorbe depre acest campionat. Nu sunt microbist dar imi place sa privesc meciurile de fotbal si am urmarit o buna-parte din cele de la acest mondial. Mult pragmatism, multe foi albe, jucat la rezultat, prea putin spectacol, prea putine momente de magie chiar si in meciurile intre echipele bine cotate si echipele mai slabe. Daca mi-a placut ceva cu adevarat a fost faptul ca unii antrenori au mers pe mana jucatorilor tineri, tinand pe banca staruri care si-au cam pierdut stralucirea. N-am fost nicodata fan al Italiei, dar echipa antrenata de Lippi merita victoria. Jucatori tineri, Maldini lasat acasa, Del Piero bagat la sfarsit, aparare impecabila, grupa usoara, doar cateva din motivele castigarii mondialului De altfel si Domenech a adus in teren mai multi jucatori proaspeti (as fivrut sa-i vad in teren si pe Giuly si Flammini), dar in primul rand, Barthez nu mai avea ce cauta in poarta (era ca si cum nemtii l-ar fi titularizat din nou pe Kahn). De asemenea i-a acordat credit lui Ribery, care a confirmat in timp ce mult mai titratul Trezeguet a dat-o-n bara (la propriu). Zidane, a fost in forma si ar fi putut avea o retragere ceva mai frumoasa. Stiam ca e temperamental si mi-a parut rau sa-l vad cedand nervos (oare s-a aflat ce i-a zis italianul sau va ramane un "Lost in Translation" thing?). Oricum el a tras in spate echipa Frantei pana in finala iar pentru mine va nu va ramane jucatorul eliminat in finala ci celm care a marcat un gol superb in finala cu Leverkusen. Cred ca cel mai important lucru acum, e sa fie lasat in pace. De asemenea mi-a parut rau pentru Henry care anul acesta a ratat ambele trofee supreme. Sper sa aiba puterea sa-si revina. Cat despre Brazilia, a fost prea mult chiar si pentru ei. Au tratat cu superficialitate turneul, antrenorul le-a lasat mana libera, Ronaldinho a fost obosit, Cafu trebuia tinut pe banca. Nemtii inca mai au de lucrat. Au o echipa care promite dar care este inca neconsolidata. Englezii (preferatii mei) au mare nevoie de un goal-keeper mai de Doamne-ajuta. Au o echipa buna, dar s-au pierdut si au pierdut din nou in fata Portugaliei, o echipa determinata. Lamparad parea foarte obosit, Rooney a fost destul de slab, Beckham si-a facut datoria iar Gerrard a jucat excelent dar din pacate a ratat cand nu trebuia. Daca Steve McClaren ii va acorda banderola de capitan si va fi rezolvata problema portarului, Anglia se poate prezenta cu capul sus la urmatorul campionat. Cine stie? Din nou Portugalia, sferturi, 11 metri, razbunare. Oricum a fost un meci ciudat: Beckham care ar fi vrut sa-si spele pacatele (desi consider ca a facut-o in meciul cu Ecuador) s-a accidentat, Rooney care se accidentase in partida anterioara a fost eliminat (sper sa nu degenereze mai mult conflictul), englezii rezista eroic dar trag slab spre final, portughezii trag 2 pe langa dar castiga. Spania fara Raul titular a mers bine, dar desi au verva, jucatorii nu au experienta. La capitolul goluri, inclin sa cred ca cel al lui Joe Cole a fost cel mai reusit. Acum ca s-a terminat si lumea isi poate intoarce ochii spre Wimbledon, campionatul asta mi-a lasat o impresie nu tocmai pozitiva. Lumea se schimba si cu ea si fotbalul. La urmatorul campionat, vreau si eu Romania in grupe si mai multa arta, mai multe momente de magie, ca se folosesc cliseul comentatorilor.
Old 10 Jul 2006, 08:32   #257
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
Italia e noua campioana mondiala.Meritat sau nu ei sunt cei care duc trofeul acasa iar peste ani nu va mai conta felul in care au castigat.Cu un lot omogen format doar din jucatori care evolueaza in campionatul lor au reusit sa se impuna si in fata Frantei.
Franta nu prea avea ce cauta in finala cu toate ca in unele momente a fost peste Italia.Zidane se retrage fara glorie si va urma o reconstructie si la ei.Trezeguet a dat in bara iar super portarul Barthez a fost spectator la 5 lovituri de la 11 m.
Old 10 Jul 2006, 09:07   #258
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by europe_east:

ba cinefililor eu am vazut clar cum italianu' ala il apucase pe Zidane de tricou, si i-a mai aruncat si cateva vorbe pe deasupra, nu stim ce, dar ne putem imagina, si abia dupa asta, ZZ lost it, cum ar veni, si a facut ce-a facut. dupa mine nu e chiar asa golanesc... se mai pierde omul cu firea. din pacate. eu tineam cu italienii la inceput, dar mi s-a parut ca Zidane si Henry si in general francezii in partea a doua a meciului au jucat mai bine si mai elegant. meritau mai mult decat italienii sa castige.

poate k l-a injurat de mama, sau sa-i moara copiii, ei si? trebuia sa-i raspunde si el cu ac. moneda, verbal cum ar veni - k asta nu se vede
dupa ce k a fost violent, a mai fost si prost...
Old 10 Jul 2006, 09:54   #259
Coshava
Veteran

Coshava

Originally Posted by qwerty:
Cu un lot omogen format doar din jucatori care evolueaza in campionatul lor au reusit sa se impuna si in fata Frantei.

Cum zicea cineva - a jucat Italia contra o selectionata a Frantei + fostelor sale colonii.

Oricum e de remarcat jocul colectiv al Italiei - a fost echipa cu cei mai multi marcatori la turneul asta ( 8 de toti ).
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jul 2006, 11:35   #260
Terror_IST
Guru

Terror_IST

As mai fi vrut sa spun doua chesti: in primul rand scena cu Zidane, iesind de pe teren, trecand pe langa cupa si coborand la vestiare (geniala, demna de un mare regizor) si in al doilea rand nu mi-a placut de loc cum s-au manifestat italienii dupa victorie. Mi s-au parut (cu cateva exceptii) puerili si aproape obsceni, in orice caz, un comportament nedemn de niste campioni mondiali.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules