View Single Post
Old 05 Aug 2018, 21:32   #42
Cretzulynne
Guru

Cretzulynne

Originally Posted by White1:
Meh. Eu unul cred că nenea (așa cred eu, că a fost bărbat) care a dat peste alăturarea asta frumoasă de cuvinte avea în vedere un proces gradual desfășurat de-a lungul unei perioade nu foarte scurte de timp și tocmai de asta i-a spus uzură că altfel îi spunea prăbușire sau alt cuvânt care să sugereze precipitare. Nu e nevoie de nici o dezbatere, răspunsul e în definiție 8-|

Duh, ce înțelegi din definiția aia ?? (strict folosită în marketing și IT)
(uzura morala = pierdere a valorii masinilor, instalatiilor, cladirilor etc. ca urmare a cresterii productivitatii muncii sociale sau a aparitiei altor masini, mai perfectionate.).
Nu crezi că e uzură morală imediată când îmbraci un tricou nou cumpărat și-l porți o dată, îl mai consideri nou ? Mai ai sentimentul ăla de bucurie de a ști că-i nou-nouț ? Nu-i deja uzat 1 dată ??
Nu crezi că e uzură morală imediată când încerci un joc nou și a doua oară te plictisești fiindcă știi despre ce-i vorba ?
Nu crezi că e uzură morală imediată când vezi un film ? A doua oară nu mai ai aceeași experiență, așa-i ?
Vorbeam filozoficește aici... Duh... Când am menționat de pripire, mă gândeam că nu întotdeauna viteza-i recomandată...

A doua oară, a treia oară, a n-a oară-i încadrată la uzura fizică, de unde ideea de luuung. Duh...

Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului.

Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie.
Cretzulynne is offline   Reply With Quote sendpm.gif