Originally Posted by simpleminds:
Corect.ai perfecta dreptate.Probabil ca nu m-am facut pe deplin inteles iar tu nu ai avut cum sa intelegi pe deplin.Am iubit literatura pt. copii,am citit-o in nestire,pana la a da foc la plapuma de pe cap citind noaptea la veioza.Perrault, fratii Grimm,Andersen,Hauff si multi altii ,mi-au stat alaturi,nimic nu am iertat.I-am compatimit pe cei care nu citeau.Acum e clar,,nu se citeste decat cu rare exceptii.
Educatia se face sau mai degraba se facea in banci,amfiteatre,biblioteci, dar mai ales in familie.Acum a ramas doar internetul dar decat nimic,e bun si asta.
|
Nici nu mă așteptam la altfel de răspuns. Am avut încredere că o să înțelegi perfect, mai ales că ești un cititor avid.
Nu știu ce să zic în legătură cu educația. Nu mă număr printre cei care să fi fost învățați. Sau dacă da, am fost învățată doar prin metode indirecte, cu excepții. Totul a venit de la mine. Cred că oamenii trebuie să aibă timp. Doar timpul îi poate face să descopere plăcerea lumilor cuprinse-n cărți. Astăzi, un copil este copleșit de școală, teme, afterschool, activități extracurriculare, sport, filme etc. Nu știu câtă lume mai poate citi... Plus lumea adultă care trebuie să citească materiale de specialitate și ziaristică pentru a fi informați. Nici internetul nu-i rău. Poți citi cărți!