View Single Post
Old 21 Jan 2018, 10:49   #9493
Namaste
Guru

Namaste

In primul rand, te-as ruga sa nu te mai ascunzi dupa fusta Crezulynnei, e o justificare puerila. Aici nu suntem pe mosia Partidului, sa hotarasca unul pentru toti si sa-l urmam orbeste. Ai si tu discernamant, nu? Care mai e rostul unui joc de genul asta, daca folosesti google pentru a ghici in doi timpi si trei miscari? Ideea era sa scotocesti prin cotloanele memoriei tale, in cazul in care ai vazut filmul. Abia atunci jocul e palpitant.
Te mai rog sa-l lasi in pace pe Kafka, cel putin in contextul asta. E un pasaj care mi-e drag, nu-l folosi pentru a-ti justifica sau minimaliza actiunile, fii demn. Nu-i nicio rusine sa recunosti ca ai gresit... Iar daca ai vazut, de fapt, toate filmele alea, imi cer eu scuze.
In cazul in care nu exista participanti sau n-a vazut nimeni filmul, presupun ca e in regula sa folosesti surse ajutatoare - daca dorinta de a te implica e atat de mare -, dar sa le si mentionezi.
In alta ordine de idei, nu vad de ce klute a fost impertinent, a sumarizat elegant poliloghia mea (care nu e impertinenta, desi vei fi tentat sa presupui ca e).
Namaste is offline   Reply With Quote sendpm.gif