View Single Post
Old 06 Dec 2017, 13:31   #3
Cretzulynne
Guru

Cretzulynne

Originally Posted by Qube86:
Eu merg cu ''Mutiny on the Bounty'' pentru simplul fapt ca e singurul din lista asta despre am oarece habar...
Tin minte ca am vizionat o mare parte din el acum vreo cativa ani pe TCM, MGM sau ceva de genul asta si chiar daca e un film foarte vechi, a reusit totusi sa-mi capteze atentia...
Motivul pentru care nu am reusit sa-l vad pana la capat nu a tinut de mine !
M-am documentat intre timp si....din ce am gasit se pare ca el a si fost marele castigator in acel an la premiile Oscar !

Dear Qube:

Daca erai in 1936, ce ai fi votat ?
Daca ai fost in 2017, cum si ce ai votat ? Ai votat La La Land, fiindca ai auzit ca e cel mai bun ? Sau ai votat filmul care ai considerat tu ca merita statueta ?

Celalalt aspect al acesti poll: sa rezulte castigatorul Oscarurilor 1936, in opinia cinemagicienilor.
Daca rezultatul acestui poll coincide cu castigatorul din 1936, atunci e corect. Daca nu, asta denota ca si parerile s-au schimbat si, dupa atata vreme, vedem mai bine cine MERITA cu adevarat. In anii '36, au fost alte moduri de a gandi, alta febra, alta mancare de peste...

Asta incercam sa facem aici: sa vedem daca difera parerile.

Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului.

Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie.

Last edited by Cretzulynne : 06 Dec 2017 at 13:35.
Cretzulynne is offline   Reply With Quote sendpm.gif