Thread: Ştiinţa
View Single Post
Old 20 Nov 2017, 13:52   #44
Cretzulynne
Guru

Cretzulynne

Originally Posted by White1:
Oricum, nu am nimic împotriva faptului că acesta găsește explicațiile oferite de gena egoistă neconvingătoare, mă deranjează doar că se folosește de contraargumente atât de slabe. E ca și cum aș spune că "teoria heliocentrică este bazată pe eroarea conceptuală de a îi atribui Pământului intenția de a se învârti în jurul Soarelui". It's mind-numbingly stupid.

Partea cu miturile e destul de scurtă și superficială (mie îmi convine) dar uite unul care se potrivește cu numele autorului 8-|

The myths of Heliopolis in Egypt dating from the fourth millennium BCE speak of Nu, the primordial watery abyss, from which Atum arose to masturbate the world into existence.

Hai, lasa-ma cu nivelul lui de intelegere, doar n-o sa-mi zici acum ca fiindca e om de stiinta si s-a documentat pe subiectul asta, inseamna ca el detine adevarul absolut pe acel domeniu!
Stim amandoi ca nu.
Sa revenim la mituri - alea sunt dozele mele de ras!
Mai pune, te rog! Sau fa poza si baga aici.

Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului.

Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie.
Cretzulynne is offline   Reply With Quote sendpm.gif