I-a luat Vaticanului mai mult de o sută de ani ca să recunoască că evoluția e mai mult decât o ipoteză, nu o să-l așteptăm acum și pe Hands să se dezmeticească și să folosească terminologia corectă 8-| Oricum, nu am nimic împotriva faptului că acesta găsește explicațiile oferite de gena egoistă neconvingătoare, mă deranjează doar că se folosește de contraargumente atât de slabe. E ca și cum aș spune că "teoria heliocentrică este bazată pe eroarea conceptuală de a îi atribui Pământului intenția de a se învârti în jurul Soarelui". It's mind-numbingly stupid.
Cartea e interesantă, are multe de oferit doar că mi-a scăzut încrederea în nivelul de înțelegere (sau onestitate) al autorului.
Partea cu miturile e destul de scurtă și superficială (mie îmi convine) dar uite unul care se potrivește cu numele autorului 8-|
The myths of Heliopolis in Egypt dating from the fourth millennium BCE speak of Nu, the primordial watery abyss, from which Atum arose to masturbate the world into existence.
Last edited by White1 : 19 Nov 2017 at 22:15.
|