Thread: LA MULTI ANI!
View Single Post
Old 03 Jun 2017, 11:15   #843
Cretzulynne
Guru

Cretzulynne

Originally Posted by White1:
Eu unul sper ca toti copiii din noi sa imprumute din abilitatile lui Ace (fratele lui Luffy). Adica sa se transforme in foc si fum si sa moara cu demnitate.

Te rog sa nu confunzi spiritul tanar cu maturitatea ori maturizarea.
Poti fi si batran fizic cu suflet tanar si tanar fizic, dar imbatranit sufleteste.

Eu aleg sa fiu tanara din toate punctele de vedere! Si sa imbatranesc frumos, pastrandu-mi spiritul tanar! Amin!

Originally Posted by into_the_labyrinth:
Fie ca acel copil din noi, dornic să se bucure, dar şi să înveţe, să nu fie niciodată prea dezamăgit de adultul care stă la pândă, fie ca să ajungem chiar şi la senectute la fel de animaţi de idealuri frumoase, şi fie ca în relaţiile interumane să domine altruismul şi dorinţa de frumos, şi nicidecum invidia sau răutatea. Aşadar, în acest spirit, ”La mulţi ani” şi cât mai multe logări şi postări cinemagice!!!

Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului.

Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie.

Last edited by Cretzulynne : 03 Jun 2017 at 11:56.
Cretzulynne is offline   Reply With Quote sendpm.gif