View Single Post
Old 05 May 2016, 18:32   #1546
White1
Guru

White1

Ura mocnita? Serios? Cineva se uita la prea multe telenovele...
Rvn a scris asta pe alt topic: "interesant! uite, fata de o interminabila dicutie (fara rezultat) despre stiinta,credinta, religie si Dumnezeu, imi place ca cineva (ca tine) este preocupat de chestii mult mai practice. " Acum... chiar tu ai zis ca ea nu participa si nu avea legatura cu ce vorbeam noi.Nu inteleg de ce ea ar avea dreptul sa comenteze de pe margine discutia noastra si eu nu as avea dreptul sa comentez pe marginea postului ei. Si, for fuck's sake cati ani avem sa ne suparam din atata lucru? Am zis ca e plictisitoare, o zei, ce jignire ingrozitoare...
Sa stii ca nu iti eram dator cu explicatia asta si am dat-o doar pentru ca mi se pare ridicol modul in care exagerezi cu insistenta pe subiectul asta.

Nu pot sa fac nici un comment pentru ca nu il mai tin minte. L-am vazut cand eram mic, parea un film bun. Nu stiu de ce esti curios...daca intuiesc bine sa stii ca nu ii neg religiei partile pozitive, printre care se numara si faptul ca a fost o sursa majora de inspiratie pentru arta si ca e capabila sa genereze anumite stari de...nu stiu...extaz sau ceva asemanator. Dar nici unul din aspectele astea nu ii se datoreaza exclusiv si nu tin doar de ea.
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif