View Single Post
Old 02 May 2016, 15:45   #1534
alali
Guru
 
alali
 
Join Date: May 2011
Posts: 871
wow! Te-ai cam aprins White...
Ideea din postul tau via Youtube ca se ataca toate cultele religioase... asa e! Si eu am spus la fel.
Ideea e ca ataca niste nimicuri din istoria acestor religii si nu marile greseli care au marcat parcusul lor. Se citeaza niste surse... (censored) la nivel de semantica doar ca sa fie amuzant discursul. De asta nu vad de ce ai tinut sa fie raspandita o astfel de mizerie.

Daca vrei sa ne legam punctual de prostul discurs pe care incearca sa-l rosteasca stimabilul de la tribuna, nici nu as sti cu ce sa incep. De la cap pana la coada este o mistocareala care nu poate fi tratata cu seriozitate.

O sa ma opresc doar asupra a 1-2 puncte esentiale. Ca despre glume gen jiji fecali nu o sa ma scobor acum sa vorbesc (ex. comparatia credintei ca entitate cu regimul nord-corean - provoaca admiratie o astfel de argumentare doar in mintile celor care gasesc intr-o gluma mizera adevaruri revelatoare; sau daca sunt slab pregatiti si nu au nicio idee despre ce se vorbeste)

Primul si cel mai problematic punct este abordarea "conform tuturor evidentelor" asa cum spunea stimabilul, a teoriei evolutionismului. Asa ceva deocamdata nu exista! Stiu ca pare socant pentru tine, dar stiintific este imposibil de demonstrat ca aceasta teorie este sustenabila cu dovezi. Indiferent cat suntem noi de evoluati, teoria a ramas la stadiul de teorie si nu de adevar.
Iar pe langa intregul discurs de sustinere sau combatere a acestei teorii doua lucruri sunt stiintific clare: ADN-ul nu se poate imbogati. Stiintific este demonstrat ca o alterare este posibila, dar o imbogatire nu. Adica de la euglena verde pana la om e o cale destul de lunga.

2. Evolutia organelor. E imposibil de sustinut medial ca o evolutie are pasi intermediari cum ar fi acele etape inutile in care un ergan nu ajuta procesul de viata. (sa nu confundam adaptabilitatea cu evolutia). ADN-ul in acest caz ramane acelasi doar ca nu este 100% folositor si utilizat. Acele resturi latente de ADN se gasesc si acum in codul nostru genetic.

si disctutia ar putea continua ore si ore... pana dam in big-bang, o alta aberatie ce porneste de la o premisa aberanta.

Ps. sa nu se inteleaga ca sustin creationismul asa cum este el cunoscut, sau extraterestrii sau mai stiu eu ce alte scenarii posibile.
Nu am dat nicaieri vreun indiciu care sa incline spre o parte sau alta. Am spus doar ca teoria evolutionismului asa cum este ea astazi este un lant de contradictii si lipsuri imposibil de umplut cu fapte si dovezi. Atat.

Last edited by alali : 02 May 2016 at 15:49.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif