daca nu va descurajeaza spalatul vaselor, chiar si daca este vorba doar de o simpla salata, puteti incerca acesta reteta. este simpla, dar cum spuneam, se lasa cu zoaie. in prima faza, fierbeti cartofii. dupa ce s-au racit, puteti trece la faza a doua. ardeii, verde si rosu, sau orice alta culoare aveti, impreuna cu ceapa rosie, se amesteca cu putin ulei de masline si se pun la copt, in cuptor. la a treia faza, totul se amesteca, inclusiv dresingul pe baza de mustar si miere. branza, la care puteti renunta, ar trebui sa fie feta, dar cred ca merge orice fel de telemea mai veche si sarata. atentie, deci, daca nu renuntati la ea, evitati sa puneti sare pe restul legumelor, chiar si maslinele ar trebui sa fie mai mult nesarate. in schimb, fiti darnici cu patrunjelul, aduce un aer primavaratec, ca si ghioceii din luna ianuarie...
004.JPG
012.JPG
017.JPG
025.JPG
044.JPG