ai extras fix secventele de dupa :
Untitled18.jpg
Untitled19.jpg
Untitled21.jpg
Untitled20jpg.jpg
Untitled22.jpg
eu asta am vazut si dupa mine, imaginile inseamna "mreje". e de-ajuns sa observam pozitia femeii si privirea barbatului. ea nu dormea, carpa care-i acoperea fata, o ajuta sa ascunda lucrul acesta. intr-adevar, asiaticii au un stil aparte in exprimarea sentimentelor si in comportamentul erotic, dar lucrul acesta face parte,oricum, din personalitatea lor,sunt mult mai retinuti , mai interiorizati, decat europenii, expansivitate foarte rar am vazut. nu stiu, cred ca cel mai bine cunoaste Twinsen, lucrurile astea, doar este domeniul lui preferat (ma refer la filmul japonez).
cat priveste ideea ca femeia este victima (unealta) satenilor...mi se pare nereala. mie mi-a intrat de la inceput in cap ideea ca, femeia a vazut sosirea entomologului ca singura si nesperata sansa ca ea sa-si refaca familia dupa care tanjea. in fond, femeia suferea de singuratate, dar nici macar perspectiva ei, n-o putea determina sa paraseasca locul, fiindca, asa cum ea a martusit chiar de la inceput, apartine acelui loc, se identifica cu el.