[quote=Gloria]Userul Optimvs a fost banat.
Originally Posted by mirodoni:
EXTRASE din vocabularul jignitor al lui Optimvs/Adrian Niculae, autointitulat jurnalist 100%
Originally Posted by Optimvs:
......In mod evident ...... pur si simplu a inceput sa-si vomite aici complexele si infantilismele, in speranta ca o sa aiba parte de mai mult decat publicul de 1 persoana cu care este obisnuit....
|
|
Multumim , dar nu este singurul , mai stau la coada si alte specimene , Costinik , Octavianus , Andrey 22 si multi multi altii, e nevoie doar sa te uiti la comentariile de la articole ca sa iti dai seama ca din cauza unor indivizi precum sunt ei , acolo nu prea mai posteaza persoane cu bun simt , cu, cunostinte cinematografice cum ar fi zeno marin , crynick , iiii , liviu, edinaa , windinthecountry si altii ei asa mi-au zis ca nu se mai amesteca in aceeasi troaca cu specimenele.Am ramas aproape singurul , care mai stie cate ceva despre cinema care posteaza la articole , si pt asta toti acolo casuneaza pe mine , ma injura , ma jignesc , ma fac snob , pedofil , frustrat doar pt ca am alte gusturi decat au ei.ISIS-ul e pistol cu apa pe langa jihadul de la articole.