View Single Post
Old 22 Dec 2015, 08:02   #3448
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
EXTRASE din vocabularul jignitor al lui Optimvs/Adrian Niculae, autointitulat jurnalist 100%

Originally Posted by Optimvs:
......In mod evident ...... pur si simplu a inceput sa-si vomite aici complexele si infantilismele, in speranta ca o sa aiba parte de mai mult decat publicul de 1 persoana cu care este obisnuit....

....dar cand a fost vorba sa te semnezi si tu cu nume si prenume te-ai turns pierdut cu viteza maxima.....
Pai nu merge asa puisor .... fii barbat, iesi din anonimatul forumistic...

.....Daca un om este suficient de limitat intelectual incat sa nu vada ca ....

.....Cand insa persoana limitata intelectual este din categoria cretinetilor, asa ca tine, va sari direct la nivelul urmator, ........ Ei., cu genul asta de persoane eu nu-mi pierd timpul. Te las in cretinismul tau online, unde la adapostul celui mai deplin anonimat....

....Sindromul cretinismului online face ravagii....

....Astea-s texte din ciclul "ce-si mai aduc aminte din epoca lui Ceausescu batraneii pe care i-a lasat deja memoria"....

.....Pe scurt, inainte de a scrie cronici, unii au nevoie de o cura de lecitina. Asta bineinteles daca nu vorbim de vreun caz de mitomanie crunta, gen "eu nici n-aveam video dar fabulez"...

Ultimul extras este din „Chuck Norris vs comunism”, celelalte din „Aferim – 2015”

Stimați moderatori,
Din cauza unor astfel de useri, mai erau în total pe forum doar trei.
Acum se pare că a rămas doar unul singur, Optimvs.
Acesta, pur și simplu nu ne permite să avem altă părere decât a lui și vrea să postăm cu numele din buletin. Ceea ce n-am văzut să se întâmple pe vreun forum în lume.
Dacă „CineMagia” mai înseamnă magia cinematografului, cred că trebuie să luați atitudine.
Există un regulament care prevede „banarea”.
Ar trebui modificat. O soluție ar fi ștergerea completă a textului atunci când conține injurii, rămânând doar numele celui care l-a scris.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif