Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 07 Dec 2015, 18:23   #842
anaemona
Guru

anaemona

victor, bine te-am regasit.

The affair nu cred ca merita timpul investit. Am vazut primele 3 episoade si e o lalaiala de nu se poate. Are dinamica unui film minimalist, impinzit, mai mult in primul episod, cu niste scene sexi ca sa atraga spectatorii pe mai departe. Eu ma chinuiesc sa vad in continuare primul sezon, cit pot de rar sau poate chiar o sa ma grabesc sa scap mai repede de el si o sa scriu daca imi schimb parerea.

Am dat si eu peste River si o sa ma uit la el curind, ma bucur ca il recomanzi.

M-ar interesa serialele alea care se bat intre locurile 3 si 10, sa-mi mai vina si mie idei.

Fargo sezonul 2 e mult mai slab decit primul, dar ii dau timp, abia am vazut primele 2 episoade.

Ce m-a prins in ultimul timp e Blacklist. Mi-a placut mult de tot James Spader in tinerete, dar in Blacklist mi se pare ca da foarte putin din ce poate. In ciuda acestui fapt serialul e antrenant desi face concurenta tuturor supereroilor de la Rambo incoace, il accept asa cum e . Ma enerveaza ticurile lui Spader din film si atitudinea de super James Bond dar imi place Ryan Eggold si-mi pare bine ca l-au resuscitat cu succes dupa starea critica in care l-a adus nevasta-sa la sfirsitul primului sezon.