Thread: Tennis
View Single Post
Old 15 Sep 2015, 07:22   #60
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Concluzii dupa vizionarea la rece a semifinalelor feminine de la USO:
1) Halep vs Penetta
- cel mai slab meci al unei jucatoare de tenis din cate imi aduc eu aminte (mai slab chiar ca al Serenei cu Halep in grupe la turneul campioanelor)
-Halep a returnat in teren doar 20% din serviciile Flaviei .Din 18 servicii 2 ale Flaviei la care Simona a avansat 3 metrii in teren cu gandu la un retur castigator doar 1 (unu ) l-a pus in teren , castigator, e drept ,restu toate le-a dat in fileu
-scuza cu oboseala nu tine si daca ar tine ar fi mai grav pt Simona , am ecsplicat in alta postare dc.
-Flavia nu a facut nici ea un meci bun , dar nu a avut cu cine juca
2) Serena vs Vinci
- 2 ore de plictiseala crunta
- Serena a jucat cel mai bine de la uso , daca nu de anu asta.(serviciu i-a mers 21 de asi) , a returnat bine , comparativ cu simona , din 28 de mingi pe serviciu 2 asteptate tot la 3 metri in teren doar una a dat in fileu , restu toate in teren 4 decisive cu punct imediat
-Vinci nu a jucat grozav ,cel putin nu cum ziceau " analistii" ca a naucito pe Serena cu sliceul de rever ( nu a avut mai mult de 3 sliceuri tot meciul ) cu plimbarea Serenei pe tot terenu ( maxim 2 mingi a facut asta) , cu jocul variat ( care nu a existat)
-singurul lucru care m-a facut sa lupt cu mine sa vad plictiseala asta de meci pana la capat a fost ca mi-a confirmat teoria ca oricine poate sa o bata pe Serena indiferent de forma ambelor jucatoare.Dc nu se intampla asta mai des ? daca nu e vb de teama de victorie e un mister de nedezlegat

Last edited by cosmin742000 : 15 Sep 2015 at 18:42.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif