Ce titlu am dat eu si ce vorbesti tu?!
Era vorba daca fara antrenor Halep se descurca. Ceea ce a declarat ea este ... declaratie de presa.
La fel cam cum e si cu acele "accidentari" din timpul partidelor. Chemi medicul, te bandajeaza 10 minute si speri ca in acest fel ai scos-o pe adversara din joc. Si nu o face doar Halep aceasta strategie... ci toate jucatoarele, inclusiv imaculata Sharapova.
Cat priveste discursul tau de a vb de felul in care joaca Halep, e perimat si obosit. Joaca asa cum trebuie din moment ce e pe locul 2-3 de un an jumate. Si in tot acest timp a avut si sincope uriase, dar campioanele din spatele ei, cele pe care le admiri cu atata jind sunt si mai slabe ca ea din moment ce in tot acest timp, berechet, nu au fost capabile sa o scoata din top 3 sa spunem. Intelegi? E simplu!
Se tot vorbeste de conjunctura, culoar, sansa. WTF! Nu exista campioana care sa nu fi beneficiat de asa ceva. In orice sport posibil. Pana si mult iubita jucarie a lui Nicusor Ceausescu, selectionata fcsb a castigat o cupa a campionilor in modul in care a castigat-o. Nebatand Barcelona ci doar aparandu-se. Plus ca englizii au fost scosi din competitie si acum vorbindu-se ca asta a avantajat o echipa gen fcsb sa ajunga in finala, nefiind niciun club din albion in competitie.
Dar toate sunt discutii. Conteaza mai putin dupa ce castigi. In fond cum a ajuns Vinci in finala? batand pana la Williams jucatoare din afara top 20. Ba singurul meci mai tare pe care l-ar fi avut a fost castigat prin abandon. Si ce ai fi vrut? Sa renunte la tenis ca vezi doamne, o jucatoare s-a retras si i-a creat culoar? Sa fim seriosi.
Ps. iar explicatia: ca te-a injurat lumea ca tineai cu Sharapova si nu cu Halep si ca de atunci detesti aceasta jucatoare... e labila rau man! Sa placi pe cineva pe care sa il clasezi pe locul doi si sa il detesti in ziua urmatoare pentru ca nu stiu ce anonim internaut nu stiu ce ti-a spus.... esti foarte hotarat... Ma abtin sa spun ceva de MS a ta ca dupa o sa o detesti si nu vreau sa iti rapesc si ultima placere din acest sport....