View Single Post
Old 06 Jun 2015, 04:04   #94
alali
Guru
 
alali
 
Join Date: May 2011
Posts: 871
Un film degeaba.

Kettle of Fish (2006)

Foarte slaba aceasta "comedie" romantica. De comedie cred ca nici nu se poate vorbi, iar romantism... avem in masura in care si Matthew Modine, Mel aici, poate intruchipa o jumatate romantica. Plus ca mai avem si acele prim-planuri ale lui Ginger, Gina Gershon, prim-planuri gen EBA, cu acele posturi pantentate de mandra posesoare de botox. Probabil ca tuiguierea buzelor o fi vreo chestie romantica ce mie imi scapa.
Ideea ce se vrea practic a fi un catalizator a povestii, (relatia peste - broasca), este atat de insignifianta si de mica, incat practic tot filmul este minimalizat si redus la o idila ridicola intre protagonisti, la fel de idioata ca si cea dintre cei doi ... mormoloci. Fara personaje de nici un fel, fara farmec si fara sclipire, filmul are doar acel pestisor zglobiu si 2-3 broaste care sa mai anime privitorii.
Regizoral s-a reusit ca, desi actorul principal intruchipeaza un cantaret de jazz, filmul sa sufere enorm si la partea muzicala. Cu o coloana sonora formata din cateva acorduri invechite, esecul este total.
Pelicula este per total o pierdere de timp. Sunt multe alte comedii sau povesti de dragoste-romantice pe care sa le parcurgeti, decat sa pierdeti timpul cu acest rateu. Un 4,99; nici 5!

Last edited by alali : 06 Jun 2015 at 04:08.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif