View Single Post
Old 08 May 2015, 06:25   #3433
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by Manusa:
Ce ma nemultumeste este faptul ca s-a schimbat politica contributiilor la poze, si anume ca daca cineva pune o poza mai buna ca a ta, lui i se adauga un punct iar tie ti se ia un punct.
Nu mi se pare corect deoarece toate pozele ar trebui acceptate doar daca se potrivesc cu cerintele acestui site si totodata este munca mea ( pt ca la mine ma refer si in numele meu comentez desigur ) stand sa caut poze foarte bune si sa contribui la acest site pe care il apreciez.
Astfel daca e sa contribui cu 100 de poze, peste 2-3 zile ma trezesc cu - 300 ceea ce am patit-o. Deci am muncit degeaba.
La inceput am pus poze deoarece m-a atras premiile/bonusul in dvd-uri, dar am inceput sa ma obisnuiesc sa pun poze, pt ca si mie imi place ca atunci cand ma uit pe pagina unui film sa fiu informat bine despre acel film - incluzand pozele, iar daca nu are un trialer pozele te ajuta ( chiar daca putin ) sa iti dai seama cum sau despre ce este filmul.

Din aceasta cauza am renuntat sa mai contribui cu poze, iar daca cumva se va schimba ceva in legatura cu ce am mentionat mai sus, voi mai continua....si sper ca asa va fi.

Oricum tu esti un caz aproape fericit , in sensul ca macar ti se aproba poze.Mie in afara de postere nu mi se mai aproba nimic.In cazul meu nu e vorba ca cineva ar pune poze mai bune decat ale mele , pt ca eu pun poze doar la filme la care sunt unicul vizionator , filme rare pe care nu le mai are nimeni , si cu toate astea de vreun ann de zile mi s-au aprobat doar postere.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif