View Single Post
Old 11 Apr 2015, 09:13   #68
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Djinjis,
Concluzia am spus-o și eu și alții, trebuie să aibă acces orice scenarist la evaluare.
Chiar nu ai priceput?!
De asemenea, am făcut și s-a făcut diferență între un film bun și un film pentru publicul larg. Concret, și eu am spus că „Selfie”, deși are peste 90 de mii de spectatori, nu e nici pe departe un film bun, ci se adresează unei anumite categorii de spectatori.

Știu că ești „la dreapta Tatălui”, dar nu știu dacă în București, ca să-ți pot spune mai multe, pentru că, deși ai o părere foarte bună despre tine, ești de multe ori în afara temei și te rezumi la ironii.
Nu se compară situația teatrului cu cea a filmului. O sală plină la teatru e mai puțin decât deloc pentru film.
În București sunt cinematografe relativ centrale cu 7 lei biletul, 5 lei pentru studenți și pensionari. La filmele românești a trebuit să plătesc două bilete, pentru că acesta e numărul minim de spectatori.
Era pe aici pe undeva, nu am timp să caut acum, un scurt scenariu din care rezulta că românii nu ar intra la un film românesc nici dacă i-ai plăti. Știu că te-ai rezumat, în stilu-ți caracteristic, doar la ironii.

Nu te contrazic, Mall-ul este prea scump, și, din păcate, banii rămân la proprietar, nu ajung la producătorul de film, dar aberația este că în același loc sunt câte 11 săli de cinema, în loc să fie în fiecare cartier câteva săli. Nu numai pentru tineri, ci și pentru cei mai în vârstă, mai nostalgici și mai patrioți, să nu fie nevoiți să străbată tot Bucureștiul.

Dacă ți-ai reciti peste un timp comentariile, ai vedea că nu mai înțelegi ce ai vrut să spui. Ceva similar cu recitirea scenariilor după un timp, când ai constatat că nu sunt geniale, cum credeai.
Așa și pentru mine acum, nu e clar ce îți aparține din referirea la „D'ora” și care e trimiterea la afirmațiile mele, ținând cont că următoarea frază face o referire expresă la mine.

Spuneai că nu ai mai văzut niciun film românesc de la „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, așa că nu înțeleg cum le-ai putea comenta.
În schimb, te-ai apucat să produci filme după scenariile tale geniale.
Succes!
Am să vin să le văd. Am spus de mai multe ori că eu merg la toate filmele românești, și bune și proaste.

P.S. Abia acum mi-am dat seama că pomenind de „D'ora” te-ai simțit vizat și ai devenit sarcastic. Te asigur că nu m-am gândit la tine, dar acum tind să cred că ești și interpretul principal în filmele tale.

Last edited by mirodoni : 11 Apr 2015 at 13:33.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif