Ca sa-ti placa de ea ca persoana, trebuie sa o cunosti, ceea ce ma indoiesc ca se intampla.
N-am vrut sa hranesc trollul, dar eu tin cumva la fata asta si ma afecteaza anumite comentarii injuste si nesimtite la adresa ei, desi n-ar trebui, in conditiile in care ele constituie o minoritate neglijabila reprezentatata de niste indivizi mediocri, at least.
Quote:
Să o comparăm pe Simona Halep nu cu pretențiosul domn Năstase, ci cu cele din categoria ei și din vremea ei, când sunt de trei ori mai multe turnee pe an în circuit. Serena Williams, numărul 1 mondial, are doar 14 prezențe în Fed Cup, într-o carieră profesionistă de aproape două decenii. Maria Șarapova, numărul 2, a reprezentat Federația Rusă în numai șase ocazii, în 12 ani. Cea de-a treia clasată în ierarhia WTA, Simona Halep, a jucat de 18 ori în Fed Cup pentru România, în cinci ani.
Da, un sportiv are nevoie de odihnă și de bani, doar ipocrizia se poate practica gratuit și continuu. Ne-am obișnuit să-l avem la dispoziție, ca pe un robot de bucătărie, iar de-ar putea să joace în același timp în două competiții, ar fi minunat.
|