Originally Posted by Twinsen:
Cred ca impozitul pe care il plateste firma pe salarul meu e mai mult decat suficient. Ca sa nu mai vorbim de TVA-ul pe care il dau pentru orice cumpar si alte numeroase moduri in care statul ia bani de la mine pentru buget.
|
sunt de acord cu tine. dar banii astia intra in alta punga, primaria o are pe a ei, cu dedicatie speciala.
si-acum, apropos de specializarea ta si de specializare, in general. intotdeauna am avut senzatia ca acelora care le duduie mintea de desteptaciune, habar n-au sa aprinda ochiul aragazului, sau sa apese pe butonul masinii de spalat rufe. stiu, o sa spui ca nu este neaparat nevoie sa stie lucrul acesta, ca pot s-o faca altii pentru ei, dar eu ma refeream la capacitatea omului de adaptare la o situatie data (poate chiar una extrema) si intotdeauna am apreciat pe cei care au astfel de deprinderi (mosteniri de familie sau invatate la scoala vietii), fiindca am ajuns la concluzia ca, in mare parte, astea sunt lucrurile care te ajuta sa treci mult mai usor prin viata.