View Single Post
Old 24 Feb 2015, 13:16   #104
alali
Guru

alali

Originally Posted by robertsandu:
Originally Posted by alali:
Iar interventia lui Sandu.... Unde s-a pomenit asa o zicere in schimbul nostru de replici?!
Cititul asta, bata-l vina!

N-am citat pe nimeni, asa ca nu prea văd de ce ar trebui să mă refer la schimbul vostru de replici -- care nici nu mă interesează sincer.

Ți-am citit însă cronica și îmi place, dar nu te aștepta să primești vreo validare de la Twinsen. Pentru el tot ce e popular e prost.
nu e vorba de validari sandu! Nu ma intereseaza aceste lucruri. Putea sa spuna ca e o porcarie, o chestie usuratica pentru telenovelisti. Era parerea lui! Cum ceea ce am postat e parerea mea. Indiferent ca e cineva deacord sau nu. Eu asa am trait si simtit gala. Mi-a placut si am savurat ca pe un bonus si infrangerile marilor favoriti. Atat!

Dar el trunchiat ce am scris alaturand doua bucati distincte si a lasat sa se traga o concluzie ticaloasa.
Ce era daca eu spuneam ca mi-a placut spectacolul dar sunt total dezamagit de castigatori? Ma interna la nebuni? Alaturand "mi-a placut" cu "sunt total dezamagit" reiesea ca nu sunt coerent. Nu? Cam asa au stat lucrurile.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif