dupa cum vezi Twin, notele difera de stele. La turneu e una, ai doar 8 note la dispozitie ce s-ar putea socoti de genul:
1 stea - prost
2 stele- asa si asa (e nota de mijloc nu?)
3 stele- bun
4 stele- capodopera
Dar mai ar fi filme personale care iti plac, filme foarte bune, filme excelente, etc. Iar astea trebuie sa le departajezi intre 3 si 4...
Nota pentru filmul meu e chiar cea pe care am postat-o. Fill the void poate e undeva la nivelul lui Harry and Tonto, dar pe mine m-a prins mai mult. Probabil ca a fost ceva de stare, ceva personal. Nicidecum asa cum a scris nu mai stiu cine cum ca as simpatiza cu stilul de viata musulman, evreiesc, uatever

. Pur si simplu remarcam ca in timp ce toata europa, civilizata si emancipata imbatraneste si, asa cum ii place editorului blogului, (
https://demograffiti.wordpress.com), sa spuna despre Romania, lucru ce cred ca se potriveste intregii europe:
"Anul 2014 este al 22-lea
an consecutiv de declin demografic sever si ireversibil. Traim vremuri de pace,
in care ne stergem suicidar, luna de luna,
de pe orice harta a viitorului…"
De aici "invidia" pentru acea normalitate a vietii "programate". Bine, si ar mai fi faptul ca, cel sau cei ce au gandit si postat acea scursura de concluzie pe care atat au fost ei capabili sa o traga, nu au iesit decat in vizita din tara, intorcandu-se repejor la barlogurile lor cu 2,3 camarute din blocurile comuniste, ce intr-o tara civilizata inseamna o camera, cel mult doua, si nu au habar de acest tip de cumunitati ce s-au format oriunde in tarile europene importante. Sunt altfel decat suntem noi obisnuiti: unite, conservaroare, separate, oarecum izolate si ... in crestere.
The Garden of Sinners si Sedotta... sunt peste cele doua mai sus amintite, fara nicio discutie. Iar Sedotta pana acum e cel mai bun din turneu. Are tot ce ii trebuie. Poveste, personaje, interpretare, dialoguri, stare de spirit, tot. + ca are si acel aer de ... nu stiu cum atfel sa-l numesc mai bine, de capodopera. Parerea mea!