View Single Post
Old 05 Feb 2015, 21:04   #47
sigalia
Guru

sigalia

Originally Posted by rvn:
filmul asta-i despre o iubire subtila intre un barbat si o femeie(e adevarat, declansata in conditii exceptionale), o simpla poveste de dragoste si atat. numai ca ea, nu e la vedere. nu cred avem nevoie de ochelari 3d ca s-o observam:

rvn,admit ca noi, femeile,suntem inclinate sa vedem iubire peste tot, si eu cam tot asta vedeam la filmul meu,intre Charles si Lucille,iar voi nu vedeati decat decadenta,huzur,fraieri subordonati si dependenti,bla-bla
Insa aici nu cred ca e deloc vorba de vreo poveste de dragoste.Shira nu e indragostita de Yochay, e indragostita de Iubire,aspira la ea si orice barbat,potential partener ,ii serveste in mod egal drept pretext pentru materializarea acestui vis.Initial se indragostise tac-pac de primul pretendent, numai dupa ce l-a vazut pret de un minut in magazin.
Iubirea e ceva ce se intampla intre doi oameni care se cunosc,comunica,traiesc niste experiente impreuna.Shira si Yochay au doar un schimb sumar de cuvinte,o singura intalnire scurta in care sunt singuri,cam atat.

Originally Posted by Twinsen:
Ca ar fi numai buna sa-i creasca copilul. Asta da tehnica de cucerire. Atata romantism n-am mai vazut de mult.

Aici exact asa vad si eu lucrurile.
Pentru Yochay sotiile sunt piese intersanjabile,aproape la fel de usor de inlocuit una cu alta,precum un nasture de la camasa.
Chestii "utile" ,necesare.
La intalnirea in doi cu Shira singura lui intrebare este :"Ce fel de casa iti doresti" ? Daca ar fi avut un dram de sensibilitate fata de ea, ar fi fost curios sa afle ce fel de viata isi doreste.

Last edited by sigalia : 05 Feb 2015 at 21:06.
sigalia is offline   Reply With Quote sendpm.gif