Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 03 Jan 2015, 08:24   #1966
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by anaemona:
In mod normal nu ti-as fi raspuns, dar ai dat un raspuns general, in care mi s-a parut ca ai vrut s-o implici si pe bitter_moon si indirect ai implicat pe oricine citeste si face alte alegeri decit tine si mi s-a parut extrem de urit si egoist ceea ce ai scris, asa ca uite ca am raspuns, putin personal si putin generalizat.
imi place sa spun lucrurilor pe nume. daca asta se cheama egoism, n-am nimic impotriva, dar pentru mine, prefacatoria, fie ea si virtuala, mi se pare de prost gust. discutia de-aici se referea strict la sarmalele traditionale, acelea pe care romanii obisnuiesc sa le puna pe masa in ziua de Craciun, nici la sarmalele de post si nici la alte improvizatii culinare care seamana cu ele. daca ceea ce am spus eu despre prepararea lor, nu este corect, puteti intreba orice gospodina simpla, sau orice bucatar de la restaurantele de lux si ei va vor spune acelasi lucru ca si mine despre arta prepararii sarmalelor, caci este o arta, intr-adevar, parte a artei gastronomice traditionale romanesti.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif