Originally Posted by alali:
....
Dar ascultati aici la Mama Omida ce va spune: ...
Eu cred ca sigur va fi trimis in judecata... cu dosare unele facute, altele (destule si suficiente) pe bune...
|
iata ca batranii mai au cat de cat nas pentru a mirosi realitatea asa cum e ea. Nu cea din carti, nu cea de la televiziunile propagandiste sau antipropagandiste, ci realitatea adevarata.
http://www.stiripesurse.ro/basescu-t...or_942517.htmlTraian Băsescu rămâne fără imunitatea prezidențială de luni. Președintele în funcție spune că, din informațiile pe care le are, va ajunge să fie audiat de procurori.
”Vă garantez că ajung în fața procurorilor și vă garantez că nu am încălcat legea. Nu am încălcat legea nici ca președinte, nici ca ministru. Am mai trecut pe roșu, dar una e contravenția, alta e legea.”, a declarat Băsescu, fără a specifica dacă a încălcat legea și când era primar al Bucureștiului.
Chiar daca asta pentru unii e din ciclu: "¿cum? Justitia sa faca lucruri asa... la cerere? Sa aiba trasate directii? etc?
Da! Asta e realitatea adevarata!
Sper ca, macar acum cand aceasta confirmare vine din gura implicatului, sa nu mai vina lumea cu astfel de argumente ca cele de mai sus... Macar asa, din bun simt!
Dar, sa vedem ce-o sa iasa, vorba unui cantec....