View Single Post
Old 07 Dec 2014, 20:40   #3428
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by fresie:
cosmin,iti apreciez rabdarea cu care mai speri ca ceva se va schimba pe acest site.administratorii nici nu se mai obosesc sa raspunda la mesaje private.mi se pare lipsa de respect tot ceea ce se intampla aici.am renuntat sa ma mai implic in a mai contribui cu orice fel de continut wiki.mai ”arunc” din cand in cand cate o poza fara a ma mai interesa daca se aproba sau nu.

Fresie eu nu sper nimic de la acest site si in general nu am sperante , pt ca mi se pare contra-productiv in orice domeniu sa speri si apoi sa fi dezamagit.Capturile le trimit ca sa fiu eu cu inima impacata , nu pentru administratori sau site .Sa cersesc vreun DVD pentru ce am facut nu vreau nici de-a naibii. pt ca nu prea mai am loc de cate DVD -uri am , dar mai ales pt ca gusturile mele sigur nu se potrivesc cu oferta cinemagiei.Eu o sa ma incapatanez sa trimit capturi si in continuare mai ales ca majoritatea filmelor pe care le vad eu nu le-a mai vazut nimeni.si consider ca ar fi bine ca macar poze sa apara la ele Ca nu se aproba , asta nu e din vina mea., nici treaba mea .
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif