bine ai venit anarchiviste! boy, that was fast!
jocul pare complicat, dar e simplu. odata inceput va rula de la sine.
Incerc sa rezum regulile aici:
- Cei care vor sa propuna un film se inscriu pe lista si imi trimit un p.m. cu un titlu de film ales,
- Ne vom opri la vreo 12 filme;
- Voi publica lista de filme, fara sa specific cine-ce a propus;
- Saptamanal se trage la sorti un film ce va fi afisat intr-un thread propriu. Thread-ul ramane deschis pentru votare doua saptamani.
- Oricine poate participa la discutii ( deci poate castiga premiul de participare) si poate vota, cu conditia de a-si justifica votul printr-un comentariu.
Sistemul de votare:
4 stele = 4 puncte - excelent, 3 stele = 3 puncte - bun, 2 stele = 2 puncte - merita incercat, 1 stea = 1 punct - slab, 1 bila neagra = 0 puncte - foarte slab
Se pot da si note intermediare, de exemplu 2.5 stele.
Deci trimite-mi un e-mail cu un titlu de film, sau chiar doua in ordinea preferintei, cum vrei.
Am dori ca filmul sa fie in primul rand 'film de autor', nu hollywood, nu box office.
Pe cat posibil autorul sa fie mai putin cunoscut, nu hitchock, ca-l stim cu totii deja. In principiu am vrea sa descoperim autori si filme noi. Inca ceva: filmul sa fie disponibil, adica sa putem face rost de el.
De asemenea daca arunci o privire pe forumul Iconoclast vei putea vedea threaduri de la turneele vechi si iti vei da seama cam cum functioneaza.
daca ai cometarii si intrebari, please!!!