Eventual sa il poti sterge doar pana ai un raspuns la el... Eu sincer nu stiu cum se sterg, am doar acele 3 butoane. De citare, de reclamare si nu mai stiu ce... Oricum, nu mai conteaza. Doar ca nu vroiam sa se ajunga pana la a cenzura un forum. Nu m-a lezat atat de mult comentariile lui cnm ca sa fie cenzurate...
Pacat ca a facut acest lucru, pentru ca, am incercat chiar sa explic de ce nota aceea si de ce acele epitete. Cum spunea el de ce totul e sublim, perfect, mirobolant si doar 8,22... Asta mi s-a parut justificat ca intrebare. Nu tonul, dar tematica da. Am raspuns gresit! Acum inteleg, dar era la al nu stiu catelea mesaj in care ma sicana... Ma vana peste tot, cafenea, Iconoclast, Culinar, Politica. Tot. In 4 sectiuni postam in patru sectiuni imi critica mesajele. Macar daca erau pertinente. Si atunci cand a luat la puricat tot ce postasem eu, pentru ca recenzia asta o facusem acum cateva luni, si mai ales ca nici macar nu vazuse filmul dar comenta parerea mea... m-a determinat sa sar calul. Sorry!
Oricum, multumesc de raspuns.
PS. Chiar stie cineva ce inseamna ofusa? Eu cred ca era vorba de a ofusca. Exista cuvantul ofusa in limba romana? Acum chiar sunt curios, nu e de polemica, dar... eu unul nu l-am gasit in dex, e drept ca nu e un dex din asta nou, are destui ani...
|