View Single Post
Old 13 Nov 2014, 15:20   #22
alali
Guru

alali

Domnule! Eu nu ti-am adresat niciun mesaj personal pana nu ai inceput dumneata sa imi comentezi fiecare postare pe care am facut-o in ultimele 3 zile. Dar nu comentatul e problema. Asta e de bine. Problema e ca peste tot ma tragi de urechi. Imi spui ca nu am voie sa folosesc forumul in felul in care il folosesc, desi ti-am explicat ca:
1. nu era o afrimatie la adresa filmului a mea personala, ci a celor ce scrisesera in postarile anterioare, dar dvs nu ati reusit sa faceti distinctia intre "a dezamagit" adica pe ei a dezamagit si "m-a dezamagit", adica pe mine a dezamagit, ceea ce nu se regaseste in postarea mea.
2. nu dvs dati permisiuni de folosire a forumului mai ales atunci cand imi exprim o parere despre un film. Nu vorbeam de persoana dvs, nici a vre-unui alt forumist. Nu vorbeam de nimeni, ci doar de un film. Daca eu am chef sa spun ca toate filmele lui Tarkovsky sunt porcarii (e doar un exemplu fortat), o spun fara ca dvs sau altcineva sa ma traga de urechi.
Puteti eventual sa veniti cu contraargumente si sa imi demonstrati ca nu ma pricep la intelesul unui film. Ca ma depaseste domeniul. Dar nu in felul in care ati facut-o! Nu la persoana. Faceti-o impersonal, pe film.

Sper ca am lamurit aceasta problema si sper ca vom avea, cel putin de acum inainte, un dialog constructiv.

Ps. intrebarea pe care i-am adresat-o lui rvn a fost doar ca sa vad daca si cel cu care vorbeam era atat de indignat ca si dvs. Ati putut citi singur raspunsul dsoarei! Asa ca, nu inteleg unde era marea ofensa pe care v-am adus-o intr-o replica la postarea unui alt forumist, nu a dvs.
Ps.2 Pontist, era de la faptul ca, acest razboi rece al declaratiilor dintre dvs si mine a inceput de la faptul ca nu v-a placut o postare din rubrica Cafenea, unde intr-adevar, se discuta politica. Iar pontist in ziua de azi e... de rau!
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif