View Single Post
Old 13 Nov 2014, 14:59   #61
alali
Guru

alali

despre In the Mood for Love (2000) aka Fa yeung nin wa

Daca ai fi reusit sa citesti toata recenzia, probabil ca nu ai fi pus aceasta intrebare intrebatoare. Am explicat destul de clar de ce Cinefilul de serviciu, de ce a doua vizionare, de ce totul este sublim si de ce nota 8,22. E o nota uriasa in viziunea mea... Epitetele subliniate de tine tin de atmosfera, imagine, coloristica, incarcatura cadrelor, compozitie, echilibru, intr-un cuvant regia fantastica. Dar are si cateva minusuri, nefiind o poveste solida in spate, lipsind originalitatea de situatie, de dialog... etc.
Una e sa apreciez un film pentru stare pe care ti-o da si alta sa apreciezi un film pentru un cumul de trairi.
Dar ... asta am detaliat-o asa, pentru ceilalti, ca pentru tine, care ai ceva, (e un mister de ce m-ai ales tocmai pe mine), personal cu activitatea mea pe acest forum din ce vad, nu ma chinuiam sa iti dezvolt. Oricum, e bine ca citesti review-urile, si poate, parcurgand cat mai multe, de la mine, de la alti forumisti, o sa poti sa intelegi o astfel de parere, daca nu ca un tot unitar, macar parte din ea, propozitii, ceva.

Ps. cinefilule care esti tu si care stai in fata crt-ului tau antic si urmaresti filme din astea faine. Unu la mana; ca nu ai fost in stare sa faci tu un review al acestui film pentru ca sigur nu vei putea niciodata sa urmaresti o astfel de productie si probabil ca te-ai sinucide daca ti-as spune ca are nici mai mult nici mai putin decat 3 parti. Dar nu-ti spun! Doi; oamenii astia din industria filmului se chinuie sa iti faca o imagine mai clara, mai fidela, mai detaliata, dar probabil ca tie ti-ar fi fost de ajuns si un nokia 1100 sa vezi filme... Deh, daca ar sti prostii astia ceea ce stii tu, probabil ca nu s-ar mai chinui atat fiind atenti la toate detaliile. Da ei e prosti si nu'ntelege!

Te pupa al tau prieten alali

Last edited by alali : 19 Nov 2014 at 02:26. Reason: raspuns la comentariul lui cnm
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif