ceea ce spui tu e perfect normal si logic intr-o democratie civilizata. Nu e menirea lui sa ajute la finalizarea dosarelor, adica sa ceara acest lucru procurorilor. Asa e! Dar e normal intr-o tara profund corupta ca a noastra care in 21 de ani nu a avut niciun corupt condamnat, desi s-a furat o tara si asta chiar de mai multe ori.
Mai spui ca a calcat si el in strachini. DA! Aici suntem perfect deacord. De aceea nu imi plac cei ce au ochelari de cai si il divinizeaza pe basescu spunand ca evidenta nu e evidenta. Are dosare penale, a facut tot felul de manarii, a facut trafic de influenta, el si familia lui si protejatii lui, etc. De aia si spuneam ca eu unul cred, mai mult ca sigur ca va intra la puscarie... Si pentru ce a facut si pentru a se plati niste polite pentru cei intrati la inchisoare, sau bagati, cum vrei sa-i spui.
Cat priveste pierderea alegerilor de catre psd pe viitor, e o utopie cam ca si zicerea: romania o tara dezvoltata. Psd-ul se pregateste sa nu mai piarda alegerile muuult timp de acum incolo. S-au fript cu nastase acum sufla si in iaurt.
Uite cum se vrea subjugarea intregii tari:
http://www.voceavalcii.ro/2013031091...ua-tabere.html
Acest tip de administrare a dus Spania in coada europei. Nu aveti de unde sa stiti ce inseamna acest tip de administrare, dar e de rau. Baronii vor conduce regiuni mari, de 2-3 judete. Nu vor putea fi trasi la raspundere de centru pentru ca inainte trebuie sa fie trasi la raspundere de alesii regiunii, un fel de parlament regional. Abia apoi daca se hotaraste asta pe plan local vor fi predati la centru pentru a fi cercetati. Cam ca ce se intampla acum in catalunya unde presedintele a recunoscut ca a facut evaziune fiscala timp de 40 de ani, neplatind taxe, dar nu poate fi judecat pentru ca il sustine parlamentul catalan... O intreaga masinarie mult mai usor de controlat de cumparat de santajat... Asta e aceasta regionalizare. Iar modul in care vrea psd-ul sa o faca e mai rau ca o lovitura de stat. Macar atunci stii exact ce si cum.
Acum ei vor sa dea fiecare regiune pe mana unui baron local timp de 2 ani, el sa pregateasca terenul, cam cu a facut iliescu in 90 si dupa doi ani, cand ai pregatit masinaria, sa se mearga la vot pentru a alege parlamentul regional... Mai clar de atat nu se poate... decat daca esti orb nu vezi aceste evidente.