Prietene Victor, (sper ca doar o coincidenta si ca nu dialogam cu un prezidentiabil

). Desi m-am demascat in public ca fiind un antibasist convins, pot sa iti spun ca nici tu nu esti obiectiv ci partinitor. Nu stiu cui tii partea, dar e evident ca ai o parte,(pot doar sa o presupun).
Si la fel iti spun ca te inseli in ultimele 2 rationamente.
In urma lui base raman un numar impresionant de dosare finalizate. Daca cele mai rasunatoare, Nastase, Voiculescu, chiar si Jiji sunt trase rau de par, celalalte sunt cat se poate de reale. Sa iei 43000 ha dintr-o tara; e prea mult. Voi stiati ca toata Andora are 440km2? Ei, astia au furat 430km2. Ganditi-va la o parcela lata de un km si lunga de 430, cam ca distanta dintre Iasi si Bucuresti....
Asa ca, oricat de inversunat as fi anti basescu, nu pot intoarce privirea de la evidente. Cate condamnari au fost in ceilalti 21 ani de psd+pntcd? Nici una!
Cat priveste ultimul rationament... Aici esti, IN AFARA JOCULUI ! Iarta-ma ca iti spun, oricat imi place ca dialoghez cu un antibasist, sa afirmi ca oricine (a se citi ponta), e mai bun decat base...

... ar trebui sa fie infractiune considerata...
Tu, si altii, chiar nu vedeti ca toata academia romana, toate televiziunile, incepand de la tvr si sfarsind cu pro-ul care tot timpul s-a dat unde batea vantul, toate sunt anti ceea ce fac astia din psd. Nu anti ponta ca asta e doar o marioneta. Dar stenogramele alea, coruptii din varfurile structurilor de conducere, totul te indeamna sa fii anti.
Plus ca toata strainatatea, de la compatriotii nostrii pana la oficialii europeni si ziaristii straini sunt anti psd. Crezi ca acest curent este doar asa... aiurea, in stil mioritic?
Pana si echipa dexonline.ro a ajuns sa fie anti psd... Tot ce mai gandeste.n tara aia e anti comunism...